ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,342 דיונים בפורום זה
-
* מטרות המחשב? אין משהו ספציפי,יהיה נייד הרבה אולי מדי פעם עבודה עם פוטושופ ולייטרום עם מסך חיצוני. * גודל המסך?13.3 - 14 * משקל רצוי?רצוי קל עד 2K * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?רצוי זמן סוללה ארוך אם עבודה קלה שיהיה 3-4 שעות אם יותר אז זה יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) רצוי גם לא חייב * בלוטות?לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)רצוי SSD * כונן CD/DVD? צורב?לא חשוב * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?אחריות רגילה 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?אין,אולי LENOVO\DELL\ASUS רצוי שיהיה I5 . התלבטות בין 2 אלה…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב ב 3.5 יש לו זיכרון Corsair 1x4GB DDR3 1600MHZ Vengeance Edition CL9-9-9-24 מהמחשב הקודם וגם צורב של LG ועוד הארדדיסק אני המלצתי לו על המפרט הזה: מKSP (ראשון/חולון/דיזינגוף) Intel i5-3470 Tray 3.2Ghz 6mb cache 890 MSI ZH77A-G43 LGA1155 500 Corsair 1x4GB DDR3 1600MHZ Vengeance Edition CL9-9-9-24 160 Zotac GTX650 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E 590 Scythe Katana 4 130 ספק כוח SeaSonic SSP-550RT 550W Gold Active PFC 360 Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003 385 מארז Sharkoon VS3-S - צבע שחור 165 Scythe GlideStream 14cm Fan 1200RPM (side) 55 Zalman ZM-F2 Plus 92mm Silent Case Fan(rear) 36 = 3271 יש הנחה במזומן יש דגמים יות…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 7000 ש"ח, אפשר לחרוג אבל לא בשביל שיפורים זניחים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד בעיקר לגיימינג ולפיתוח משחקים, רצוי שיהיה גם כרטיס קול לא גרוע בשביל להקליט מוזיקה. הכוונה היא שיהיה מסוגל גרפיקה ברמה גבוהה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך ומקלדת חיוניים, עכבר רק אם זה משהו באמת פסיכי במחיר מטורף. רצוי גם ג'ויסטיק וקונטרולר נוסח XBOX. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך ברמקולים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד…
-
- 4 תגובות
- 966 צפיות
-
-
מישהו יודע לומר לי מה ההפרש ביצועים בין הארד דיסק "רגיל" בנייד- 5400, לבין אילו שמשולב בהם Flash בשביל מערכת ההפעלה/Caching ? מנסיון אישי, כוננים קשיחים איטיים הם לרוב צוואר בקבוק בביצועים שוטפים ועליית מערכת ההפעלה. האם כוננים משולבים משפרים ביצועים אלו משמעותית?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, עד לא מזמן רציתי לרכוש את UX31A של אסוס, שלדעתי, על פניו נראה ultrabook מעולה. אבל לאור הביקורות הנוראיות שיש עליו ב-ZAP, הבנתי שצריך להתרחק ממנו כמו מאש. בעקרון מחפש ultrabook עם תכונות דומות לזה של UX31A, בדגש: מסך 13' ומעלה. דיסק קשיח SSD לא משנה מה הגודל מספיק גדול שיהיה אפשר להתקין עליו WIN וכמה תכונות חשובות, השאר יכול להיות בדיסק קשיח שני. משקל: ~1.4 או פחות (פחות זה טוב). זמן סוללה סביר של לפחות 5-6 שעות. מה שחשוב זה ניידות - אני סטודנט ואני רוצה שהסוללה תחזיק ליום לימודים ושיהיה קל משקל. תודה על ההמלצות נ.ב. אני רוכש בארץ, אשמח להמלצות מקומיות ובנוסף לא דגמים עתידיים.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מתכוון לקנות את המחשב הזה: http://ksp.co.il/?uin=17201 מיועד לאולפן נייד. בעיקר למוזיקה, קצת לגרפיקה ועריכה. שאלות: -אני צריך 8GB. מפרט עם 8GB מקפיץ אוטומטית ב-700 ש"ח בערך. חשבתי שיהיה עדיף להוסיף עוד סטיק. זה מספיק לוודא שהסטיק הוא DDR3 1600Mhz, או שחשוב ש-2 הסטיקים יהיו זהים (מאותה חברה/לשים לב לעוד פרטים)? -אני צריך מסך מט. מסך כזה מקפיץ אותי ב-1000 ש"ח. מישהו פה התנסה במדבקות אנטי-גלר ויודע להגיד לי אם זה יעשה את העבודה, בלי לטשטש לי את המסך במידה מסויימת? -דעתכם על המפרט תתקבל בברכה, למרות שאני די סגור עליו. התלבטתי אם לקחת full HD, אבל גם זה מקפיץ אותי ב-1000 שח ככה. אז חשבתי שאסתדר עם זה. עולים לי סימני שאלה לגבי שטח עבודה (פעם ראשונה שלי על לאפטופ כמחשב עבודה). ת…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חבריה שלום רכשתי לוח אם H77 של GB ומעבד I5 מחפש מארז מתאים שקט כאשר יש יציאות USB3 גם בפנל הקדמי אשמח להמלצות תודה ???
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים. יש לי קצת לבטים בנוגע למעבד, I5 או I7, אני יודע שנכון לעכשיו אין ניצול של הi7 השאלה היא האם עוד שנה-שנתיים זה ישתנה? השקט חשוב לי, נניח 7 מתוך 10. אין צורך בהארד דיסק רגיל, רק SSD. עדיפות ל16 גיגה זיכרון. אני עושה OC נניח ל4.5 פחות או יותר. רזולוציה 1080*1920. משחקים, אני לא משחק הרבה אבל כשאני משחק אני אוהב שהכל על ההגדרות גבוהות תכנות הוא משהו שעכשיו נכנסתי אליו. יש צורך בחיבור של 5.1 קואקסיאלי או אופטי (מתחבר לרסיבר), ועדיפות לכמה שיותר יצאות USB3. המפרט שאני הרכבתי : מעבד: Intel Quad-Core i7 3770K 3.5Ghz HyperThreading 8MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1674 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪210 לוח אם: Gigabyte GA-Z77X-D3…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/preview/spec/uckjs9gv תנו לי חוות דעת בבקשה תודה רבה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא צריך מפרט חדש אני רק מבקש חוות דעת על זה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ^ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, ועריכת וידאו חובבנית+ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Bf3, crysis 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 -לאילו הגדרות ג…
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/preview/spec/uckjs9gv תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אני יודע שאתם תנסו לא לחרוג, אני ארשום 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות תדיר-כבדבגנו לינוקס. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher 3 , Watch_Dogs, כל דבר שVALVE יזרקו עלינו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p ומעלה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב הקיים כנראה לא מתאים למשחקים כגון CRISIS 3, או MASS EFFECT 3. שייך לבן שלי שהינו חייל והוא מעוניין להחליט בין רכישת מחשב חדש או שדרוג הקיים. ציוד היקפי + מסך + מערכת הפעלה קיימים בידינו. המארז מצויין ולא נדרש אחר. זכרון הוא לא בעיה וגם לא כונן אופטי. עיקר הבעיה היא במעבד ובכרטיס ואולי גם לוח אם. הייתי מגדיל לו גם את הקשיח. אז האם שדרוג החלפים עדיף? להלן התצורה הנוכחית: [table] [tr] [td] מעבד: [/td] [td] Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Conroe BOX - [/td] [/tr] [tr] [td] לוח אם: [/td] [td] Gigabyte GA-P35-DS3L [/td] [/tr] [tr] [td] מארז: [/td] [td] ANTEC SONATA II 450W [/td] [/tr] [tr] [td] זיכרון: [/td] [td] Kingston Original 1GB DDR2…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב מאפריל 2008 אבל בשנתיים האחרונות בשימוש רק בסופי שבוע (שייך לבן שלי, החייל, שמגיע רק בסופי שבוע הביתה). הוא רוצה לשדרג את המחשב למשחקים חזקים יותר שהמחשב הזה לא מתאים להם. [table] [tr] [td] מעבד: [/td] [td] Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Conroe BOX - זמין במלאי! [/td] [/tr] [tr] [td] לוח אם: [/td] [td] Gigabyte GA-P35-DS3L [/td] [/tr] [tr] [td] מארז: [/td] [td] ANTEC SONATA II 450W [/td] [/tr] [tr] [td] זיכרון: [/td] [td] Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz [/td] [/tr] [tr] [td] קשיח למחשב שולחני: [/td] [td] Western Digital 320Gb 16MB AAKS [/td] [/tr] [tr] [td] כרטיס מסך: [/td] [td] Gigabyte Radeon 3850 256MB DDR3…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עריכה: לא יודע איך הפוסט עלה בטעות בפורום תמיכה טכנית. מנהלים, אנא להעביר לפורום המתאים (מפרטים). תודה חבר שלי עובד כגרפיקאי בתוכנות אילוסטרייטור, פוטושפ, אינדיזיין. הוא ניגש לחנות מחשבים עם תקציב של כ-8000 ש"ח לקניית המחשב וציוד הקפי. המוכר נתן לו מפרט מתאים שמנצל את כל התקציב ואפילו חורג במעט. אין לי כרגע את המפרט ביד, אני רק יכול לציין ממה שאני זוכר שהוא כלל זיכרון של 4X4 ג"ב. כונן SSD + כונן 1 ט"ב לנתונים. ומעבד מרובע. יש לציין שהציוד ההיקפי תופס רק כ1000 ש"ח מהתקציב. אני טענתי באוזני החבר שזה זריקת כסף לפח. מכיון שבגרפיקה דו מימדית לדפוס - אף פעם הוא לא ינצל את החוזק של המחשב הזה. ואם הוא רוצה להנות מהעבודה על מחשב עדיף שיקח כסף מהתקציב ויקנה מזגן למשרד... אך החבר עד…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?FHD , גיימינג, משחקים חדשים עם דרישות גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? -4 6. האם מתוכנן אוברקלוק? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? חיפה, גר…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה דעתכם על זה? Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray Noctua NH-U12P SE2 CPU Cooler Gigabyte H77-DS3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI Kingston 1x4GB DDR3 1333Mhz X2 Gigabyte HD 6450 Silent 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003 LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM On Board 10/100/1000 On Board 7.1 Channel Audio SeaSonic ECO-600 600W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU Antec Nine Hundred Two V3 Mid-Tower Gaming Case No PSU מחיר: 3776 ₪ חנות KSP
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בניתי מפרט דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus P8H77-M LE s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 XMP, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Blue LP Edition CL9-9-9-24 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX660 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 כונני SSD: Corsair Force Series 3 60GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail 1 ספקי כוח: ספק כח Antec Basiq 500W Active PFC 12cm PSU VP500P 1 מארזים: מארז Antec One Mid Tower Gaming Black Case No PSU 1 מחיר החבי…
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? מטלב\סוליד ווארקס * גודל המסך? 13.2--->14 * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) לא קריטי * כונן CD/DVD? צורב? צורב. אך הבנתי שברוב האולטרה בוקס זה לא קיים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ברמת העיקרון, אין לי העדפה לחברה מסויימת, אך חשוב שתיהיה אחריות לפחות ל3 שנים, ושרמת הגימור תיהיה גבוהה(לא מחשבי פלסטיק למינהם שברגע שמרימים אותם מהאזור של הבטריה שומעים קליקים - היה לי נ…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך?15 * משקל רצוי?ממוצע * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?ממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATAHDMIוכו)HDMI עדיפות לUSB 3 אם נכנס בתקציב אם לא אני ישמח אם תגידו * בלוטות?לא חובה אך עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD,SSD, או שילוב - דורש mSata) 300GB לפחות * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה אך רצוי * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה אך עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא כרטי…
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אבקש עזרתכם ברכישת מחשב משרדי כמו כן האם החנות יכולה להעביר את כל הנתונים הקיימים במחשב הנוכחי למחשב החדש, כך שלא צריך להגדיר מחדש את הגדרות הסורק ותוכנות אחרות שמותקנות עכשיו? תודה שמי 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גלישה בריבוי טאבים, word, ותוכנת סריקה בשם paperort ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך …
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 קירור: Thermalright 90i לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 זיכרון: Geil Black Dragon 2x2GB כרטיס מסך: BFG 8800GTS OC 512 מארז: NZXT LEXA קצת פצוע ספק: 470W Silencer המחשב בן 5 סוס עבודה אני רוצה לקנות מחשב חדש וחבל לי שסתם יתפוס אבק במחסן כמה שנים ואני יזרוק אותו כמה הוא יכול להיות שווה?
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל, הנה הנושא הקודם שפתחתי (בקשת המלצה): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=553805.msg4721119#msg4721119 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים כמו היטמן, NBA, ASSASSIN'S CREED, עבודה משרדית, תכני HD, עריכת וידאו ואודיו חובבנית ובתדירות נמוכה)מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה - לא. ה…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
[font=]צהריים טובים, מקום עבודתו של אבא שלי מציע לו בחירת מחשב מבין מבחר אפשרויות, כולם תוצרת או . מדובר במחשב שישמש בעיקר לצרכים ביתיים, אינטרנט ,מייל, סרטים (אולי אף ישמש כבסיס לסרטים וסדרות שיוזרמו לטלויזיה). צימצמתי ל-3 דגמים שמצורפים בקובץ כתמונה, אשמח לדעתכם המקצועית בנושא. – , האם זה נכון שלמסך הראשון אין כניסת , מה שאומר אין
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
מעבד: I5 B2400 לוח אם: gigabyte H67M-D2-B3 RMA : 6GB DDR3 1333Mh ספק כח: HEC COMPUCASE 600W כרטיס מסך: HD6870 אבל אני בדיוק משדרג לHD7870XT וצורב של LG משהו רגיל...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב, אנ ימחפש מחשב נייד חזק. הצרכים שלי הם לא בדיוק ל-GAMING אבל כן חשובים לי הדברים הבאים: * מסך 17.3 * איכות שמע גבוהה מאוד. * CORE I7 * זיכרון 8 ומעלה. * דיסק קשיח 750 ומעלה (יש מצב גם ל-SSD). מצאתי כמה מחשבים - השאלה היא מה הטוב מבניהם או אפילו אם יש לכם דגם אחר טוב יותר. תקציב - עד 1350$. http://www.xoticpc.com/msi-gt70-0nc494us-p-4986.html http://www.bestbuy.com/site/Asus---17.3%26%2334%3B-Laptop---8GB-Memory---1TB-Hard-Drive---Black/6769449.p?skuId=6769449&id=1218806579330 תודה רבה...
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-