ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
אהלן, ברצוני לקנות מחשב, אני מתלבט בין בחירת כרטיסי מסך. האחד יש את החיצוניים (ATI או NVIDIA) ומנגד יש Intel Graphics Media Accelerator 3000 HD האם מישהו יודע והתנסה בהרצת סרטי HD באיכות 720P על הכרטיס מסך Intel Graphics Media Accelerator 3000 HD ? האם מישהו יודע והתנסה בהרצת סרטי HD באיכות 1080P על הכרטיס מסך?" תודה, משה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב וחג שמח, אני זקוק להמלצה על מפרט מחשב בסיסי ביותר, שישמש אישה מבוגרת בעיקר כדי לשחק סולייטר, לגלוש באינטרנט (כולל לצפות בתכנים ממאקו TV למשל ויוטיוב), ושימוש ביישומי אופיס בלבד. המחשב יריץ חלונות 7 ואופיס 2010. גודל מסך לא פחות מ- 17 אינץ', המחשב לא ישמש ליציאה מחוץ לבית אלא להתניידות בתוכו. יש רשת אלחוטית פעילה. תקציב: לא מוגדר, אבל כמה שפחות. חייב שיהיה אמין לאורך זמן. תודה, גיא.
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום, שיניתי את כוונותי קצת אני מעוניין במחשב בתקציב עד 6.5K 1) 14.1" עדיפות ל LED (לא חייב) 2) Wifi+BT 3) צורב DVD 4) 10/100/1000 Network 5) לפחות 2GB זכרון 6) דיסק לפחות 160B עם עדיפות ל 7200rpm 7) אין צורך במערכת הפעלה, רק שיתמך ב Windows Xp pro מבחינת הדרייברים 8) הכי חשוב אחריות בין לאומית אם יש אפשרות לסוללה 9CL/8CL בכלל זה גדול אבל אם אין לא נורא... תודה מראש , אני דיי נואש, אני חייב לקנות ולהזמין אותו בהקדם האפשרי
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי אני לא כזה סגור על התקציב שלי יש קיבלתי המון מפרטים שהם בין 2000-3000 עכשיו אני לא סגור על התקציב אני צריך שתמליצו לי על המפרט הכי טוב בעד 2500 ש"ח , ובמפרט הכי טוב ב3000 ש"ח כאילו אני יביא פה מספר מפרטים ותעזרו לי לבחור את השתיים הטובים ביותר למטרת גיימינג מפרט אחד שהוא עד 2500 ומפרט שני שהוא מעל 2500 תודה לעזורים ואלה הם המפרטים : 2500- ________________________________________________ מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: AMD Phenom 2 965 3.4Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Tray כמות: 1 - מחיר: ₪617 קירור למעבד: Scythe JAPAN SHURIKEN REV B LOW PROFILE 1366+1156 support כמות: 1 - מחיר: ₪128 לוח אם: Gigabyte GA-MA770T ES3 כמות: 1 - מחיר: ₪339 מארז: Si…
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
קניתי מחשב inspirion 3537 של דל עם מעבד I7 וכרטיס מסך radeon 8850m יש לי בעיה שאני פותח את המסך אז הוא לא נדלק בחזרה והמנורות של המחשב עובדות רגיל. יש לי אותה בעיה שהמחשב לא מתעורר ממצב שינה. ניסיתי להתקין דרייברים חדשים לכרטיס מסך של raden וגם לכרטיס מסך הבנוי של intel iris 4400 הבעיה לא נפתרת וממש מעצבנת למחשב חדש. אגב אני משתמש בוונדוז 8.1 חוץ מהבעיה הזאת המחשב עובד מצוין גם במשחקים כבדים אז אני לא חושב שזאת בעיית חומרה דווקא
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש לקנות מחשב נייד עד 1500 ש"ח לאופיס (וורד) וגלישה באינטרנט. חשוב שיהיה קטן וקל, אבל עם מקלדת נוחה לכתיבה (הייעוד העיקרי של המחשב הוא כתיבה..), ושתהיה לו סוללה חזקה. איך ה-eee? איזה עוד ניידים יש בסגנון שלו? תודה, גיא
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום הסתקלתי על המפרט הממולץ ב 6000 ש"ח למחשב משחקים ללא מסך. המפרט מאוד יפה, רק אני זקוק למעט שינויים: אני רוצה כרטיס מסך עם יציאות לשני מסכים, לצורך עבודות תכנות וגרפיקה. לאח שלי מאוד חשוב (וממש לא ברור לי למה) שהכרטיס מסך יהיה של nVidia ודבר אחרון אני רוצה גם הכנה ל SLI לצורך שידרוגים עתידיים. המטרה העיקרית של המחשב תהיה משחקים (כבדים) ואינטרנט. אני מאוד השמח להצאות וטיפים. פעם הייתי קורא את כל המאמרים והכתבות באתר, אבל מאז התגייסתי והפכתי בור בנושא.
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכל המבינים קיבלתי מספר הצעות מ- TMS (אני תושב הקריות) לגבי מחשב בסיסי לטובת אופיס, משחקי אינטרנט, סרטים מהאינטרנט (לא HD) וסימס. אני לא צריך OC. שקט - 8. לא צריך מערכת הפעלה ולא ציוד היקפי. קיבלתי הצעות על מערכות מורכבות מראש שמוזילות את המחשב לעומת מורכבות לפי מפרט מסויים. אני מתלבט אם זה מספיק טוב או שכדאי להשקיע עוד. מחשב 1: AMD Office Desktop מעבד: AMD Dual Core 240 2.8Ghz - כמות: 1 - ₪0 לוח אם: Gigabyte GA-M61PME-S2P - כמות: 1 - ₪0 מארז: Foxconn TLA436 Black/Silve Case - כמות: 1 - ₪0 ספק כוח: Raidmax 400W (by Delta) 25A @ 12V MAX Tested - כמות: 1 - ₪0 זיכרון: 2גיגה זיכרון DDR2 מהירות 800מגה הרץ תוצרת Samsung או Transcend או A-Data - כמות: 1 - ₪110 כרטיס מסך: כר…
-
- 9 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לקרובת משפחה ואשמח לעצתכם. התשובות לשאלון: *תקציב : 3000 ש"ח. גמיש ב500 ש"ח. * מטרות המחשב - צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט * גודל 17. מאט או מבריק לא משנה. * רזולוציה הכי גבוהה שהתקציב מאפשר אם אפשר FHD מצוין. * משקל לא משנה בכלל. * זמן סוללה לא משנה בכלל. * לגבי יציאות מיוחדות רק שיהיה HDMI * Bluetooth עדיף לא קריטי. * נפח - 500GB נראה לי מינימום סביר. אם אפשר SSD קטן מצוין. * כונן אופטי דרוש. * מערכת הפעלה צריך. לא הכי קריטי איזו WIN7 ומעלה יהיה טוב. * אין העדפה לחברה כלשהיא *עדיפות לקנות מאחד השמות הגדולים. ivory ksp bug tms הדגשתי את הדברים היותר חשובים, המחשב ישמש לצפייה בתכני וידאו בעיקר וגם אינטרנט. בעדיפות עליונה זה האיכות מסך , מיד א…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היתי היום ב"איבורי" והציעו לי (לפי דעתי) אחלה מפרט במחיר טוב.. מה אתם חושבים..?.. DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory 535.00 ¤ 1 535 ¤ Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 W Front USB 300W 330.99 ¤ 1 330.99 ¤ Lite-On 52/32/52 Retail CD-RW 165.00 ¤ 1 165 ¤ AMD Athlon 64 3000+ CPU Tray + TT TR2 for AMD64 1059.72 ¤ 1 1059.72 ¤ Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD 55.00 ¤ 1 55 ¤ Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 390.00 ¤ 1 390 ¤ Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT 140.00 ¤ 1 140 ¤ 17" AOC FT720 Flat Monitor 715.81 ¤ 1 715.81 ¤ MSI Radeon 9800Pro+ 128MB 256Bit Plus R360 Video Card 1450.00 ¤ 1 1450 ¤ עכשי…
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המפרט למשחקים כבדים , מתוכנן OC , מסך 19" לא דק , אני יודע שחלק יגיד שה4850 זה אוברקיל,אבל תכננתי 4870 אז זה בסדר לא צריך ציוד נלוה ולא מתוכנן קניית מסך חדש, ואם כן , זה לא יהיה מעל 22" GIGABYTE GA-EP45-UD3P Core 2 Quad P45 DDR2-1366, יחידות 1 ¤690 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1465 G.skill DDR2 4096MB 900MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12, יחידות 1 ¤380 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1441 Connect3d Radeon HD4850 OC 512MB DDR3 TwinTurbo PCIe, יחידות 1 ¤970 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1464 ZEROtherm Nirvana NV120 Premium, יחידות 1 ¤250 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1212 צורב PIONEER DVR-215DBK…
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, החלטתי לקנות מחשב גיימינג חדש שיהיה גם חברותי לתוכנות של הקלטה ועריכת סאונד תקציב: • התקציב לרכישת המחשב: 6000 • חריגה מקסימלית מהתקציב: 300 שימושים: • מהם השימושים במחשב? גיימינג כבד, עריכת אודיו. • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: watch dogs, bf4... •במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: Cubase, FL... • באיזו מערכת הפעלה תשתמש? 64 • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? לא שימושים מיוחדים: • האם תבצע Overclock למחשב? לא • האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך (SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD) כרגע או בעתיד? לא ציוד היקפי: • מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? אם היא אינה ידועה לך, כתוב…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש מחשב שהוא כבר איטי. בא עם הרדיסק רגיל HDD ורק 4 גיגה RAM. יפרסם את המפרט. התקציב שלו למחשב חדש מאוד נמוך עד 1700 שקל ולכן הצעתי לו לשדרג את המחשב שלו במקום לקנות חדש. הבעייה היא שהוא רוצה גם ווידוס 11 ולמיטב הבנתי צריך בשביל גם TPM 2.0. זה אומר למיטב הבנתי שצריך או להחליף לוח אם לאחד תומך או להחליף מעבד לאחד שבא עם TPM מובנה וישמח להמלצות ולדעת אם זה בכלל רעיון טוב. החבר שלי משתמש בוא רק לתוכנות(אופיס זום וכאלה) וגם כמה משחקים מאוד ישנים שלמיטב הבנתי רצים היום כבר על כל נמחשב gta 4,starcraft 2,wolfenstein 2. מפרט: הרדיסק 1TB HDD זיכרון 4GB DD3 nvideo GeForece GT 730 gigabyte p55a-ud3 intel core i5…
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, רכשתי לאחרונה את כל החלקים הבאים (בנפרד) על מנת להרכיב מחשב מבוסס אינטל דור 11: היוצא דןפן היחיד הוא הכרטיס מסך שכבר היה ברשותי משומש. המחשב בפועל עדיין לא הורכב ותכננתי להרכיב אותו ממש בימים אלו. אבל, במקרה התאפשר לי להזמין ממש בזול מעבד מהדור החדש 12600K, כך שאצטרך לעשות אחורה פנה לגבי כמה מהחלקים (ואמכור את אלו המיותרים). בעצם השאלה שלי היא, מהם החלקים שאני צריך להחליף? 1. אני יודע כבר שאני צריך להחליף לוח אם, כך שאשמח להמלצה ללוח אם (אין חובה ללוח שיתמוך בזכרונות DDR5 שכן הם עדיין מאוד יקרים, אבל אם ההבדל במחיר זניח כמובן שעדיף שיתמוך כדי שאולי עוד כמה שנים כן אחליף אותם). ראיתי שהכריזו אתמו…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
כללי: מחפש מחשב לעיבוד גראפי (בעיקר רינדור) ושימוש כמדיה סנטר. יש כבר ברשותי מעבד Core i7-4770K ו Intel 730 240GB מחפש מחשב שקט ואמין מה התקציב המקסימאלי? 3500 ( לא כולל הרכיבים שכבר יש לי) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש תדיר בפוטושופ לעריכת תמונות בגודל 15.1mp ועיבוד תמונה כמו הערמת פוקוס בתוכנות כגון CombineZP, צפיה בסרטים דרך הטלויזיה במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? …
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
מעוניין לרכש מחשב לשימוש ביתי אבל שיוכל לתמוך גם במשחקים כגן FIFA, NBA ,SIMS וכדומה ( מיועד לנער ) ולכן חשוב שיהיה חזק דיו כולל כרטיס מסך. כמובן שיכלול צורב ודיסק קשיח בנפח סביר וזכרון מספיק. מסך רגיל 15.4 אני מתלבט בין דגמי DELL ולנובו. **** אני רואה שאין תגובה - האם שינוי התקציב יסייע ??? תודה מראש לכל המלצה
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד (למען נוחות עבודה בדירה) לשימושים רגילים - אינטרנט, מוזיקה וסרטי HD ומסך 13" ומעלה תקציב עד 3500 ש"ח במהלך החיפושים בזאפ מצאתי מחשב של acer במחיר ממש ממש נמוך לדעתי (לעומת המפרט שמציע) ... מצ"ב לינק למחשב ACER Travelmate: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728241 אודה לחוות דעתכם המקצועית :-) עומר
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
לשימוש עבור משחקים, מסך "22, מתוכנן OC. כ.מ 4780 מארז Antec 300 ספק Crosair 550W דיסק Seagate 500Gb ההתלבטות היא לגבי הלוח אם + מעבד + זיכרונות : אפשרות אחת: Q9550 כ-1500 ש"ח 4GB DDR2 כ-400 ש"ח Asus P5Q Pro כ- 800 ש"ח אפשרות שנייה: I7 920 כ- 1500 ש"ח (מחיר זהה ל-Q9550) 6GB DDR3 כ- 1000 ש"ח Gigabyte UD5 כ- 1500 ש"ח עלות המפרט יחד עם האפשרות הראשונה: 5.8K עלות המפרט יחד עם האפשרות השנייה: 7.1K ברור לי שכיום, עבור משחקים, לא משתלם לרכוש את ה-I7 (תוספת של 1300 ש"ח) כי לא יתקבלו הבדלים בביצועים של המשחקים. אבל, ייתכן מאוד שבעוד שנה משחקים כבר ידרשו מעבד חזק יותר ואז יהיה יתרון ל-I7. ברור שאם שתי המפרטים היו באותו מחיר אז היה כדאי ללכת על ה-I7. השאלה היא האם שווה להוסיף עוד 130…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 9,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב במידה וזה אכן חשוב וכדאי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה וזה מתבקש, לחרוג בעוד - 500 שקלים ולעגל את התקציב הכולל ל - 10,000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים וצפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים הכבדים ביותר שקיימים, החל מ - BF4 ומעלה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)…
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מדובר על מחשב יד שניה AMD Athlon 64 3500 EPoX EP-9NDA3+ 2 x pqi TURBO Series Dual Channel Kit 184-Pin 1GB (2x512MB)DDR PC-3200 HIS Excalibur X800 XT IceQ II Limited Edition WD 80GB HDD חדש מהנילונים Thermaltake Xacer 3 Thermaltake 460W PSU
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
קניתי לפני כשנה מחשב בעל המפרט הבא: Intel® Core2 Quad Processor Q6600 SLACR STEPPING G0 ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro LGA775 GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel CL5 INNOVISION I-Chill Geforce 8800GT OC 512MB DDR3 PCI-E Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case SeaSonic S12II-430 PSU ¤ Scythe 120mm S-FLEX SFF21D 800rpm הבעיה כרגע היא שכנראה הלך לי הכרטיס מסך - הטמפרטורה במצב רגיל שלו היא בסביבות ה 70 מעלות וכשמשחקים היא מגיעה למעל ל100 ואז הכרטיס נכנס לטריפ רע וחושב שהוא מטוס. המטרה שלי היא לשדרג את המחשב הקיים או לחלופין לקנות מח…
-
- 11 תגובות
- 848 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לאאא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ומוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS NFS ועוד הרבה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1024X1280 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לאא 4. האם יש רכיב שאין צור…
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
כאמור התקציב הוא 4000 ש"ח ובמקרה של שיפור היסטרי בעלות\תועלת יתקבלו גם המלצות של 4500 המטרה היא משחקי מחשב כבדים. אין צורך במסך. לא יתבצע OC לכן אין צורך בקירור או מפרט תואם. כרטיס מסך שיעבוד מצוין גם על מסך 22" רחב ויתמוך ב DirectX10 האם ניתן להכניס לתקציב הזה גם QUAD, גם לוח אם בתאימות לפנרין ול DDR3? (למרות שכרגע אין צורך בDDR3) האם יש לAMD מעבד שתואם לביצועי ה QUAD לפחות במסגרת השימוש שאני מחפש? מה ההבדל בין 8800GT ל 8800GTS? במחיר ובביצועים? הכוונות למפרטים אחרים כאן בפורום + הסבר יתקבלו בשמחה... כי לא ממש הצלחתי לעקוב אחרי מה שקורה שם. מחשב שיריץ בכבוד משחקים כמו HITMAN החדש, GTA החדש או Call of Duty 4.
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
http://www.costco.com/Browse/Product...US&Sp=C&topnav= מישהו מכיר את החברה הזאת? ibuy power? ההורים שלי טסים לחו"ל ואני רוצה להביא מחשב משם מה דעתכם על המחשב הזה? תציעו לי אפשרויות אחרות חשוב כרטיס מסך טוב
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות סרבר ואני מבקש את עזרתכם בהכנת מפרט לסרבר.. הסרבר צריך להיות חזק והחזיק כמה שיותר זמן דולק (רצוי INTEL לא?) בנוסף הסרבר גם ישמש כמחשב ולפעמים גם יריץ משחקים... אני לא יודע מה אמור להיות המחיר של סרבר לכן התקציב בינתייים מוגבל עד 15,000 ש"ח תודה מראש!!!
-
- 24 תגובות
- 3.8k צפיות
-