עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח ללא מסך האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיף לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - גיימינג ותכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - מחשב ביתי למשחקים וצפייה בסרטים ושימוש כללי ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע המסך הוא מסך CRT עם 17 אינצ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי אסטרטגיה ומשחקים מקוונים בעיקר. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך …

• 9 תגובות
    • 945 צפיות
  2. מה אתם אומרים? יותר שווה משלי עכשיו? כדאי? מה צריך אולי לשנות? הוא מיועד למשחקים ו ל OC מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB 1 1290 1290 לוחות אם למעבדי אינטל? ABIT כמות מחיר סה"כ AW8D s775, Intel 975X, DDRII 800, 2xPCI-E 1 690 690 זכרונות? DDR II 800 כמות מחיר סה"כ 512MB Corsair XMS2 CL5 2 550 1100 כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 7950GT 512MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E 1 1750 1750 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות מחיר סה"כ 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 1 330 330 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 40 40 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ Optiarc AD-5170A DVD±RW x18, …

• 9 תגובות
    • 867 צפיות
  3. Started by WizMaster,

ערב טוב, בד"כ הייתי מסתדר אבל בחומרה הספיציפית הזו אני קצת פחות מבין. אני צריך מפרט לטובת עריכת ווידאו וקצת פוטושופ, חשוב שיכלול 2 מסכים. אם אתם צריכים עוד מידע אז תגידו. תודה.

• 9 תגובות
    • 896 צפיות
  4. בס"ד שלום! בשיחה עם נציג שירות של notebook club הוא אמר שיש שני מעבדים לvostro 1015: Intel® CoreTM 2 Duo Processor T5870 2.0GHz ,800MHz FSB 2MB L2 Cache Intel® CoreTM 2 Duo Processor T6570 2.1GHz ,800MHz FSB 2MB L2 Cache האם ההבדל ביניהם משמעותי? ההפרש במחיר הוא 100 ש"ח. האם כדאי להשקיע? האם מיותר? הוא אומר שהם מפסיקים להביא את המחשב הזה. האם יש סיבה מיוחדת? בעיות? תודה.

• 9 תגובות
    • 949 צפיות
  5. שלום רב. אשמח לקבל הצעות למפרט עבור מחשב גיימינג בינוני - גבוה למתבגר. הרעיון הוא להתבסס על כרטיס מסך RX 7700 XT ולבנות את המפרט סביבו. אשמח גם לשמוע דעות אחרות כמובן. המעבד יכול להיות גם מתוצרת AMD וגם מתוצרת intel. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא באזור ה-5000 עם אפשרות לחריגה של עד 1000 ש"ח ללא מסך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג בינוני - גבוה, המשחק Jedi Survivor כדוגמה מייצגת. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אשמח להמלצה למסך סביר בגודל 24". 4. האם יש רכיב …

6. כותרת :] בלי מסך וציוד היקפי כמובן ועדיף מטימאס

• 9 תגובות
    • 605 צפיות
  7. עד כמה מהירה יותר גרסת הwindows שהם מתקינים לעומת הXP הרגילה http://www.metromedia.co.il/Product.asp?Pid=64BITSYSTEM&Cat2Cat1ID=46&Cat2ID=0[ftp][/ftp]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Lidor Abu,

שלום אני מחפש מחשב בתקציב הנ״ל לשימושים בסיסיים אינטרנט,צפייה בתמונות,חיבור לLCD,עבודה עם יישומי office וצפייה בסרטים באיכות HD עדיפות ללובן תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 959 צפיות
  9. Started by Full MeTaL APE,

שלום, אני חדש כאן, ואני צריך מפרט ב-7500 שקל. לא צריך במפרט: מקלדת, רמקולים, מסך. אישית, אני מעדיף AMD 64, אבל איך שבא לכם. המחשב מיועד למשחקים, כבדים יחסית. שיהיה מחשב פיצוץ! הכי טוב שאפשר, ואם צריך אני יוסיף לתקציב. תודה מראש, רשף - הקוף המטאלי המלא נ.ב: איפה נמצאת החנות של פנדה?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Ac-Boy,

שלום אני צריך מפרט שיכלול הכל, שזה רמקול 2.1 סאט אלחוטי ומסך אם נכנס אז 19" ואפילו מדפסת משולבת עם סורק פקס וכו'.. מחשב שיהיה אפשר לשדרג אותו בעתיד זאת אומרת DDR2 תומך מעבדים עדכניים PCI-E וכו'.. תודה ענקית מראש.

• 9 תגובות
    • 744 צפיות
  11. Started by spiritus asper,

יש נקודות מיוחדות שכדאי להזהר מהן כאשר קונים מחשב ביד שניה? כי אני עובר על מודעות ורואה לפעמים מחירים שנראים לי מעט לא הגיוניים, אז אולי יש משהו שכדאי לי להזהר ממנו? (lenovo R61 בפרט..)

• 9 תגובות
    • 873 צפיות
  12. האם כדאי לקנות ari radeon 9800 pro 128mb 256bit ב700 ש"ח?

• 9 תגובות
    • 895 צפיות
  13. שלום לכולם, להלן מפרט שמצאתי באייבורי (אני לא נעול על החנות, אז למי שיש המלצות - מוזמן). אני לא כל כך מבין בסוגי הלוחות והשילוב ביניהם אז בבקשה עזרו לי עם זה. המחשב מיועד בעיקר למשחקים ולגרפיקה, אני לא מעוניין לעבור את ה-3500 ש"ח. אחד הדברים החשובים לי הוא שהמחשב יהיה כמה שיותר אמין (המחשב הולך להחליף מחשב ישן [intergraph] בן 7 שנים שלא התקלקל אפילו פעם אחת!!). אז בבקשה, המלצות, שינויים, הארות, הערות וכו' יתקבלו בברכה. להלן המפרט (3400 ש"ח): * לוח אם INTEL או MSI מקורי CHIPSET INTEL 915P Socket 775 Dual 400. * מעבד אינטל פנטיום 4 3GHZ 530 HT800 ,1MB cache (לא 478) SOCKET LGA 775 ,תוספת למעבד פנטיום 4 3.2G רק 199ש"ח מאוורר למעבד מתוצרת אינטל מקורי! * דיסק קשיח 80GB SATA …

• 9 תגובות
    • 985 צפיות
  14. שלום לכולם, נא חו"ד לגבי המפרט שהרכבתי יתחבר למסך 24" מתוכנן OC בינוני שאמור ליישר קו עם מעבד ברמה של ה E8400 - כדי לשדרג את הקירור? הסיבה שלקחתי מעבד כל כך חלש היא עלמנת לחסוך עכשיו ולשדרג למרובע ליבות חזק בעוד כחצי שנה/שנה - שוב, האם כדי לשדרג את הקירור לעתיד? שאלה נוספת, האם יהיה יותר משתלם לקחת את ה GTX260 הפשוט יותר ב 130 ש"ח פחות ואחרונה, איך השילוב של הספק+מארז? בתודה מראש ושבת שלום Sven מעבד: [..] INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤372 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP43-DS3L - זמין במלאי ¤462 כרטיס מסך: [..] GAINWARD PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 GOLDEN SAMPLE 512MB DDR3 DVI HDMI- RETAIL ¤909 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ ¤2…

• 9 תגובות
    • 793 צפיות
  15. שלום לכולם אני קונה בשבוע הבא מחשב המחשב ייקנה מהחנות TMS\FOX הבנתי שהם התמזגו או משהו כזה... אני קונה ב ארבע אלף וזה יהיה במזומן. אני מעוניין במעבד 4 ליבות בלבד מסדרת 9XXX. המסך כרגע הוא 19" ישודרג כנראה ל 22"[לא כרגע] בנוסף אני יעשה OC למעבד - להגיע איתו ל 3.2GHZ,לא יותר מזה. חשבתי על משהו כזה - מפרט ראשוני : Intel Core 2 Quad Q9400 2.66GHz 6mb 1333MHz BOX, יחידות 1 ¤1275 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1361 Gigabyte GA-EP43-UD3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤479 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1732 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 CL5, יחידות 1 ¤270 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=965 PowerColor ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe, יח…

• 9 תגובות
    • 800 צפיות
  16. שלום לכולם, אני מחפש מחשב שעיקר שימושיו זה גלישה באינטרנט וסרטים בעיקר. המחשב יהיה בסלון אך לא משנה כל כך אם הוא יהיה במארז שוכב או לא (כנראה שלא יראו אותו בכלל) ככה שאני מחפש כמה שיותר לחסוך. המחשב יחובר באמצעות חיבור HDMI לטלויזיה 32 אינץ. הסתכלתי על המפרטיםן המומלצים וראתי מעט תגובות של אנשים אבל לא ממש ידעתי מה בדיוק אני צריך. אז החלטתי לשאול. מה ההבדל בין המעבדים האלה? (Intel i3-3220 - Tray) AMD A6-5400K (HD7540D) ? ראיתי שהם מרכיבים את שתי המערכות שנראות לי די מתאימות לצרכים שלי אבל רציתי להיות בטוח ולהבין מה יעשה בשבילי עבודה יותר טובה בניגון סרטי hd וגלישה באינטרנט. תודה לכולם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) ב…

17. חבר טוב שלי הוא תקליטן והוא צריך מחשב חדש ליצירת מוזיקה וגלישה באינטרנט. מחשב קומפלט [מקלדת, עכבר-אופטי(רגילים ps/2), מסך, רמקולים,כרטיס מסך סטנדרטי(לא Onboard) כרטיס סאונד איכותי במחיר שפוי) מחשב שקט כיוון שימצא בחדר השינה שלו (קירור אוויר, לא מים בבקשה). הוא רוצה לחבר את המערכת (תקליטייה) למחשב עם חיבורי xlr, rca, pl, ולחבר סינטיסייזר. התקציב הוא 6,000 ש"ח גג 6,500 ש"ח. עכשיו הוא רוצה שזה יהיה מחנות באזור י-ם (הוא אוהב ללכת לקנות בחנות "אמיתית" עם מזומן : ) אני יודע של- www.ksp.co.il יש סניף בירושלים אז אם אפשר משם זה יהיה טוב, או חנות אחרת מי-ם. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 760 צפיות
  18. Started by _Amaterasu_,

מה התקציב המקסימאלי? ₪4500 . א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש צורך . ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא . מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפיה בסרטים,בלו-ריי ובעתיד הלא רחוק סרטי 4K . האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא . עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 . האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא . האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא ולא . האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא . חשוב לי מאוד מחשב קטן מאוד ,שקט מאוד . זהו מפרט המחשב שאני בניתי היית שמח ל…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. מעבדי ?AMD? Athlon64 3500+ (Socket AM2) לוחות אם למעבדי ?AMD? ASROCK ALiveSATA2-GLAN AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E זכרונות? DDR II 667 1GB Spectek דיסקים קשיחים? Samsung 80GB 7200RPM, 8MB, SATA II צורבים? DVD Recorders NEC ND-4570A DVD±RW x16, DL x8 Black כרטיס מסך ATI PCI-EXPRESS X800XL 256MB מארזים? Chieftec Bravo Black / Black / Silver (No PSU) ספקי כוח? Thermaltake TR2 Power W0090 470W Silent (24pin) מסכים? SAMSUNG 740N 17'' LCD 8ms כולל הרכבת מחשב הסכום הוא: 4485 ש"ח מה דעתכם..? המחשב קצת למשחקים, לגלישה באינטרנט.

• 9 תגובות
    • 972 צפיות
  20. שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד מרובע ליבה בעוד שבועיים-שלושה כשקרוב משפחה שלי טס לארה"ב. מה האופציה הכי זולה (אבל בכל זאת טובה ואמינה) בשבילי? אני גם צריך 4GB זיכרון. תודה רבה לכל המגיבים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, אני מחפש מחשב נייד חדש (ת'רד ספציפי עוד יגיע) ובמסגרת החיפושים ראיתי שני מפרטים. ThinkPad עם מעבד דור 8 (מניח שישן?) שעולה 7000 מחשב נייד ללא מסך מגע מבית ThinkPad בעל מסך 14.0 אינטש ברזולוצית WQHD, מעבד Intel® Core™ i5-8250U 1.6GHz - 3.4GHz, זיכרון פנימי בנפח 8GB, כונן SSD בנפח 256GB, כולל מערכת הפעלה ותמיכה ברשת דור רביעי LTE קטגוריה: מחשבים ניידים,קישוריות: 4G LTE,אינצ': 14.0'',רזולוציה: 2560x1440,דור המעבד: מעבד Kaby Lake R 8th Gen, IdeaPad עם מעבד דור 11 (חדש) שעולה 4000 מחשב נייד מבית Lenovo בעל מסך 14.0 אינטש ברזולוצית FHD, מעבד Intel® Core™ i7-1165G7 2.8GHz - 4.7GHz,…

22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, אינטרנט, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. צריך מקלדת, עכבר, רמקולים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של …

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימלי? 7K 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב גימיימינג כבד, מסך DELL 24' 1920X1200 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד הקפי 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?4 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? מתוכנן אוברקלוק 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים. skypc 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשה (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה למארז קופקטי במיוחד)? RAID 0 12. האם חשוב ל…

• 9 תגובות
    • 987 צפיות
  24. מטרות המחשב? לדוגמה: מחשב ללימודים שנועד גם להחליף את המחשב האישי (בגלל זה הוא צרך גם להיות קל) כלומר זמן סוללה ארוך וגם חזק מספיק להריץ משחקים * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500 * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא התייעצתי עם כמה אנשים והם הציעו לי את ה- ASUS U36SD ויש לי שאלה עליו, ראיתי שיש אפשרויות שדרוג מ4 GB זיכרון לשמונה, עמה זה הכרחי במחשב הזה אם אני מתכוון להריץ עליו משחקים …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by din656,

כותרת... תודה מראש! http://www.fastup.co.il/v.php?file=35282213.jpg

• 9 תגובות
    • 870 צפיות

דיונים חדשים בפורומים