ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,453 דיונים בפורום זה
-
אז ככה בעיקרון התקציב המקסימלי הוא 3000 ש"ח ולא שקל יותר המטרה היא שדרוג סופי של המחשב ככה שישאר לי לקצת משחקים ועבודה שוטפת ואיכותית הרעיון הוא שני סלוטים של 1 גיגה שיעבדו בדואל צאנל ( לא מפריע לי לקנות בודדים ולא ערכה ) וכרטיס מסך דיי סביר שיחזיק לתקופה ארוכה משחקים ברמה גבוהה על רמה סבירה ולא יותר עם ההצעות שיינתנו אני מבקש שתתחשבו ביחס מחיר לביצועים לשני המוצרים תודה מראש עדיפות להצעות מחנויות באיזור חיפה והצפון
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, מה השווי של הרכיבים הבאים? כולם בני 3 וחצי בערך וללא אחריות. יש לי User Manual של הלוח אם והמארז. את הקירור למעבד והמארז אולי אשאיר אצלי אז אשמח לדעת כמה הם שווים בנפרד. תודה רבה. CPU: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz TrayMotherboard: Gigabyte GA-EP43-DS3 P43 RAM: A-DATA 4GB (2GBx2) CL4 DDR2 800Mhz vitesta CPU Cooler: Scythe Ninja 2 Computer Case: Antec Nine Hundred 900 Two
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי מפרט לחבר אבל אני ממש לא יוד אם הספק יחזיק: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX ¤1461 לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-S3 ¤649 כרטיס מסך: GECUBE PCI-EX RADEON HD2900XT 512MB GDDR3 512 BIT TV/O VIVO HDMI DVI - R600XT - DX10 - RETAIL ¤2142 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤373 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H44N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤162 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ¤424 מארז: ANTEC SONATA 3 MINI TOWER CASE + 500W EARTHWATTS PSU ¤770 הרכבת מחשב: ללא הרכבה ¤0 מחיר סופי: ¤5981 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il אם אפשר הצעות לשיפור
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג עד 4.5K ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FAR CRY 3, AC3, COD, BIOSHOCK, METRO וכו'.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מבקש מכם לצרף מסך חדש. (FHD) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות לאמא שלי מחשב נייד. השימושים העיקריים שלה זה אופיס, אינטרנט, יוטיוב,קריאה וכתיבת מסמכים, פייסבוק, תמונות משפחה וסרטוני וידאו מהפלאפון. גודל המסך- 15 אינץ' , מאמין שהיא לא צריכה יותר מזה. עדיך לא כבד מדיי. שנתיים אחריות לפחות. אין לי אמת מידה לכמה אמור לעלות מחשב כזה, ככה שזרקתי 2000 ש"ח. אני מאמין שהמחיר אפילו פחות. אשמח לקבל הצעותיכם.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה בקשר להתלבטות שיש לי. לפני כמעט שנתיים רכשתי מחשב לאולפן הביתי שלי בתקציב מצומצם ביותר, היום התקציב קצת יותר משוחרר ובנוסף המחשב הנוכחי שלי לא עומד בפרוייקטים שאני עובד עליהם. המחשב שלי היום: מעבד i3 4170 socket 1150 לוח אם של gigabyte לא זוכר בדיוק איזה אבל סדרה פשוטה ביותר 8GB DDR 3 אני יוצר מוזיקה אלקטרונית והפרוייקטים שלי מגיעים ל200+ ערוצים (כבד מאוד), לא יודע אם זה אומר פה משהו למישהו. אז ההתלבטות היא בין האפשרויות הבאות: 1. לקנות מעבד I7 מאותו דור, המתאים ללוח אם שברשותי, ולהוסיף 16 ג'יגה של DDR3 - מצד אחד זו היא האופציה הזולה ביותר, מכיוון שאין לי צורך בלוח אם חדש ורק סטיק אחד של זכרון, מצד שני היום אנחנו 3 דורות קדימה…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משהו שיריץ את טומב ריידר האחרונים. הלפטופ יתחבר לטלויזיית HD רגילה (לא FULL HD) לא מחפש מפלצת. חשוב לי שלא יתחמם יתר על המידה. לא כל כך חשוב לי השקט אבל שלא יהיה לי משגר טילים בבית :) הלפטופ יוזמן מאמזון בתקציב של 800 דולר. יש אפשרות לחריגה אם תהיה הצדקה לכך. בתודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז אני לא צריך שום ציוד היקפי (ראו מפרט.) אני לא צריך כ.מסך (ראו מפרט) במקרה שאני כן ארצה אחד חדש אז זה כבר אני אקנה לבד(R9500 PRO שיגיע לארץ שוב.) axp 2400 asus a7n8x xtreme ddr 256mb 333mhz 2700 wd 80gb 8mb buffer teac floppy - will be painted to black !!!! enermax fs-710b TT volcano 7 plus ------------------------- סה"כ 4398 ! אז כמה שאלות : 1. כמה נראה לכם אני אקבל ב-3DMARK עם מערכת כזאת ? (8000~ ?) 2. אני מתלבט אם להוריד את המעבד ל-AXP2000 ולהוסיף עוד 256 זכרון, מה יותר חשוב ? עוד קצת MHZ או עוד 256MB 3. על הזכרונות (XTREME DDR) יש היטסינק או שלא ? הצעות ושיפורים התקבלו בברכה ! ותודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן עד 7000 אם חייבים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, תוכנות בורסה כבדות, מלא דפדפנים פתוחים, מלא תוכנות פתוחות וסקייפ עם 10 אלף אנשים שעד היום כל מחשב שהיה לי בקושי אחזיק אותו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סקייפ ממש ממש כבד עם מלא אנשים והודעות כל שניה, תוכנות בורסה שמאבדות מלא נתונים והרבה דפדפנים שמפעילים JAVA ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גרפיקה בהגדרות הגבוהות BF4, WATCH DOGS, משחקי הדור הבא -אילו משחקים לדוג…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://il.computers.toshiba-europe.com/innovation/he/product/Satellite-L500D-149/1076733/toshibaShop/false תכ'לס הכל נראה טוב רק החיי סוללה קצת מרתיעים אותי. מה אתם אומרים עליו? יתיאם לי לצרכי לימודים אבל גם משחקים וסרטים? וכמה הוא אמור להעלות בערך? שמתי לב להפרשים גדולים בין החנויות השונות.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למחשב נייד לקניה באייבי או אמאזון ולשלוח בתוך ארה״ב עד 3000 ש״ח משקל לא כזה חשוב ,עדיף אחריות בינלאומית אך לא חובה ,מעדיף טושיבה עם העכבר האדום במקלדת שימושים: גלישה, אופיס, תכנות אתרים ואפליקציות, קצת גרפיקה, vmware מסך 17 אינץ׳ לפחות, Bluetooth, wifi, כונן dvd תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר פחות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר, קצת עריכה גראפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Total War: Rome II, Elder Scrolls Online -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 על 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד אפשר לנסות לחסוך אבל לא מתפשר על איכות. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים הכי חדשים כל האלה של ה 50GB שיצאו בזמן האחרון ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA החדש, NBA2k15, ועוד משחקים ברמה של GTA בגרפיקה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מתכוון לחבר טלוויזיה בכבל HDMI בגודל 32 אינץ. לכן חשוב חי…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בבקשה עזרה מהירה , התכנון לקנות מחשב מחר בבוקר ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג בכלל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים & עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BatlleGround *& battlefield & Overwatch -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך שלי כרגע הוא C…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט ב-6000 שקל למטרת משחקים, ללא שום OC אני לא מתעסק בזה. מסך, מקלדת, התקנה... אלה דרישות בסיסיות מקווה שאפשר לעמוד בהם. * מעבד סוקט 939 * זכרונות של סמסונג * DVD-RW + CD + Floppy * כרטיס מסך מהחדשים 6600 או משהו אחר טוב - הGT נותן שיפור גדול ? * מסך של סמסונג 793 *מקלדת ועכבר ביחד שלא יעברו את ה-100 שקל * יש לי העדפה בלוחות אם וכרטיסי מסך לחברת GIGABYTE עכשיו לפי מה שהבנתי אפשר לשקול PCI-E כי כרטיסי מסך די זולים בשביל לוחות אלה... ושאלת השאלות שתעשה לי סדר בראש ה-GT בכרטיסי מסך נותן שפיור גדול ?הוא שווה את ה-400 שקל ? הכוונה לכרטיסי מסך 6600 כמובן. ואולי בעצם עדיף איזה X-700 ? תודה רבה לכולם .
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נתחיל בזה שאני חובבן לחלוטין וזה לא מקצוע שלי 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמובן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משמש כNAS וגם עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן פרמייר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אחרי התיעצויות רבות בפורום מעבדים אני חושב שהגעתי להחלטה ולהלן המפרט שהרכבתי. מטרת המחשב: אינרנט, הורדות, משחקים (לא מהכבדים ביותר. משהו לא מחייב להעברת הזמן), תוכנות כגון: פוטושופ, MATLAB, PSPICE לא לשימוש יום-יומי ולא במטרה להריץ את כולן במקביל. היום המחשב שלי, פנטיום 1.4 מתמודד לא רע עם כל אלו, עם כי לאט יחסית. בכל מקרה: מעבד: AMD Athlon64 3200+ Venice 1000NIS לוח אם: Abit AN8-Ultra 790NIS זכרונות: TwinMos 512MB CL2.5 X2=1024MBTotal 270NIS כרטיס מסך: Gigabyte GeForce 6600LE 256MB 128bit GV-NX66L256D 565NIS http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_67&products_id=2285&osCsid=23a2127d442b904d52609a26fa1e0504 כונן קשיח: Western…
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג כלל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קול אוף דיוטי מכל הסוגים, קונטר סטראייק. משחקי ספורט כמו פיפא וPES. אם המחשב יריץ באטלפילד 3 על אולטרה יהיה מעולה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20.1 המסך, יכול להיות שיחובר אליו 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , אבקש עזרה בבניית מחשב לצורך גיימינג בעיקר , אינטרנט וצפייה בסרטים בפורמט HD. 1) תקציב 6,500₪ א) לחסוך ב) 500₪ 2) משחקים , אינטרנט , סרטים וכו... א) כבד ב) Assassin's creed , Fifa 17/18 , NBA 2K18 , Middle of Earth - Shadow of War וכו... הגדרות גרפיות הכי גבוהות 3) אין צורך 4) אין 5) 5/6 6) לא 7 ) לא 8) KSP / IVORY 9) השבוע 10) לא 11) אולי בעתיד כרטיס מסך 12) עדיפות למעבדי אינטל תודה לעוזרים ?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא? M/B intel 865 PERL FSB 800 Mhz ddr 400 Mhz CPU intel pentium 2.6 Ghz 800 Mhz HD WD 120 GB 8MB buffer 7200 RPM IDE Memory ddr 512MB 400 Mhz pc3200 (X2) AGP ATI radeon 9600 pro 128 MB Case ATX midi server + power suply total 5506 NIS אשמח לקבל הצעות למפרטים נוספים אבל רק אינטל
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים צהריים טובים אני רוצה לרכוש מחשב חדש, מחשב שמיועד בעיקר לצרכים הביתיים של אדם ממוצע. קצת משחקים, אינטרנט וכו'. יש לי מספרות שאלות: א. לוח אם - מהו הצ'יפסט הטוב ביותר שקיים כיום עבור מעבדי AMD 64 ו-Athlon XP? ב. מהן הטכנולוגיות (אני מתכוון צ'יפסט ו-GPU) המומלצות כיום עבור מחשבים שהיעוד שלהם הוא כפי שציינתי? אם זה אפשרי - לצרף קישורים למדריכים או השוואות באינרטנט, ופירוט לגבי כל שאלה כך שאני אוכל קצת להבין מה עומד מאחורי התשובה. בתודה מראש ויום טוב.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שפתחתי דיון על מחשב נייד 14, אך החלטתי שאקנה קטן לעבודה (מצאתי משהו), ולבית אני אקנה אחד שכמה שיותר גדול עם מסך איכותי ללא מגע, לא מתקפל,לא למשחקים, ללא פיטצ'רים שמייקרים, וגם מוותר על איכות בניה אם צריך והכל לטובת מסך OLED איכותי עם צבעים מדוייקים ושיהיו קרובים לתקציב כמובן שאם יש משהו שנותן תמורה למחיר ונותן לי ביצועים משמעותיים אז אשמח לשמוע. אם יש צורך בחריגה אז אשמח לשמוע ובמקסימום אקנה מאילת. תודה מראש
-
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מתעניין ברכישה של ZENBOOK של אסוס, אשמח לשמוע ממי שיש לו את המחשב. המחיר בארץ מטורף, http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=806509. לעומת זאת, בארהב: http://www.bhphotovideo.com/c/product/821614-REG/ASUS_UX31E_DH52_UX31E_DH52_13_3_Notebook_Computer.html הפרש גדול מאוד, מה גם ש- B&H עושים משלוחים לארץ, משלוח עם UPS מהדוסים בניו יורק לארץ הקודש יעלה 92$ לפי האתר שלהם. ככה שיוצא 1092$ כולל המשלוח, שהם 4106 ש"ח. למחיר הזה אני צריך להוסיף רק מעמ או גם מכס? מה הנוהל במקרים האלו? אני יודע שעל לפטופים משלמים רק מעמ אבל אף פעם לא הזמנתי לפטופ במשלוח UPS תמיד מישהו הביא לי (קניתי כבר 2 נטבוקים של אסוס מ-B&H). גם אם אני מוסיף 16% מעמ, עדיין החיסכון הוא באיזור ה-7…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך אז עדיף במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים עריכה ותכני HD גרפיקה מסך 22" לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לכל המשחקים החדשים ולאלה שיצאו בשנתיים שלוש הקרובות לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות . האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מקלדת ועכבר . האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא יודע לבצע אוברקלוק האם…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
?Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB? ?945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E gigabyte ? HEC COMPUCASE CI-6A19 black enermax liberty 400w super talent 1g 667mhz logitech deluxe keyboard black optical mouse logitech GeCube X1950Pro 256MB GDDR3 ד"א כמה עולה דיסק קשיח של 20 ג'יגה בימינו?
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-