עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by toxiz,

שלום אני מעוניין לשפר את המחשב שלי בתקציב של 2000 - 2500 שקל .דרישה : המחשב צריך להתאים למשחקים החדשים שיוצאים להריץ אותם בצורה טובה . שיפור : חשבתי על קניית SSD + מעבד חדש + זכרון ראם . אבקש המלצתכם כיצד לשפר את המחשב שיתאים לדרישות שלי .המפרט היום : לוח אם : gigabyte ga - h61m-d2p-b3מעבד : i5-2500 CPU @ 3.30GHzכרטיס מסך : AMD Radeon R9 200 Series 3Gזיכרון ראם : (8G ) - שני כרטיסים של 4Gספק: gx 750w תודה לממליצים

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by omer9190,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K, לא כולל מסך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, והורדות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA, NBA, NFS, COD, Assassins Creed, Prototype וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בעיקרון חשבתי לקנות מסך Samsung מסוג T27B300MA -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by RotemAss,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד. אבל הבעיה היא שיש לי כרטיס קול שחשוב לי להעביר למחשב החדש, ושנכנס דרך פורט PCI. איך אני מארגן כניסת PCI חיצונית למחשב נייד? תודה, רותם

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. המחשב הוא לחבר, במיוחד למשחקים וגלישה באינטרנט, לא מתוכנן OC תקציב: 4K תודה נ.ב: יש לציין את החנות.

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by poltergeits,

אז ככה בעיקרון התקציב המקסימלי הוא 3000 ש"ח ולא שקל יותר המטרה היא שדרוג סופי של המחשב ככה שישאר לי לקצת משחקים ועבודה שוטפת ואיכותית הרעיון הוא שני סלוטים של 1 גיגה שיעבדו בדואל צאנל ( לא מפריע לי לקנות בודדים ולא ערכה ) וכרטיס מסך דיי סביר שיחזיק לתקופה ארוכה משחקים ברמה גבוהה על רמה סבירה ולא יותר עם ההצעות שיינתנו אני מבקש שתתחשבו ביחס מחיר לביצועים לשני המוצרים תודה מראש עדיפות להצעות מחנויות באיזור חיפה והצפון

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. המחשב לא אמור להריץ משחקים, או להכיל כרטיס גרפי משוכלל. הוא צריך בעיקר לשמש לעבודות ביתיות פשוטות (חבילת Office) וכן תכנות "אוניברסיטה" (סטטיסטיקה וכו') ומטלות פשוטות אחרות, אבל גם להמיר קבצי וידאו מפורמט אחד לאחר, מטלה שבד"כ לוקחת שעות וכן להריץ מספר תכנות סימולטנית. אני חושב שיש עדיפות ברורה ל- 2GB של זיכרון, אני טועה? כמו גם הייתי רוצה את הדברים הטריוויאליים: מצלמה ומיקרופון מובנים, צורב DVD, דיסק קשיח גדול ככל הניתן (בסדר גודל של לפחות 150 גיג'ה-בייט ומעלה). ואחריות מחברה טובה. אני יודע שיש עם זה בעיות כל הזמן, ולא הייתי רוצה "ליפול בפח" בריצות חוזרות ונשנות למעבדה. בנוסף, הייתי מעוניין בנייד קל-משקל *יחסית*, ובמסך של בערך 14", רצוי ללא הציפוי המבריק המסנוור, והייתי מ…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אורח אריאל
    Started by אורח אריאל,

שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש שיעבוד טוב עם אנדרואיד סטודיו, הבנתי שכדאי לקנות כונן ssd וזיכרון ראם 8gb לפחות, כשאני נכנס לאתרים של חנויות שונות יש רשימה של רכיבים שונים שאפשר לבחור מהם. אני רוצה לוודא שאני קונה מחשב שהלוח אם למשל יהיה מתאים למעבד (לא רואה שם איזושהי אינדיקציה להתאמה/חוסר התאמה בין הרכיבים השונים) אשמח לקבל מפרט של מחשב נייח/נייד בתקציב של עד 6000₪

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Intel מעבד i5-4460 Quad core CPU - LGA1150 GA-H81M-HD3 - Gigabyte לוח אם Socket LGA1150 KVR16N11-8 - Kingston זיכרון ראם 8GB DDR3 1600MHz Sapphire כרטיס מסך AMD Radeon HD7950 Crucial (SSD) 256GB MX100 Series Seagate כונן קשיח 2TB - 3.5 inch [TABLE=class: cms_table, width: 100%] [TR] [TD]GX900-550 - Antec מארז+ספק כוח Antec GX900 550W Army Edition MidiTower 3x120mm Fans included - Fan controller - USB3.0 Front ports - Dust Filters - With Antec VP-550P Arctic קירור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 Samsung צורב SAMSUNG DVD-RW Burner DELL מסך 24 inch LED AH-IPS - FullHD 1920x1080 resolution התקציב המקסימלי הוא 5K לנצל את כול …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by gm446,

שלום לכולם, אשמח לעזרה בקשר להתלבטות שיש לי. לפני כמעט שנתיים רכשתי מחשב לאולפן הביתי שלי בתקציב מצומצם ביותר, היום התקציב קצת יותר משוחרר ובנוסף המחשב הנוכחי שלי לא עומד בפרוייקטים שאני עובד עליהם. המחשב שלי היום: מעבד i3 4170 socket 1150 לוח אם של gigabyte לא זוכר בדיוק איזה אבל סדרה פשוטה ביותר 8GB DDR 3 אני יוצר מוזיקה אלקטרונית והפרוייקטים שלי מגיעים ל200+ ערוצים (כבד מאוד), לא יודע אם זה אומר פה משהו למישהו. אז ההתלבטות היא בין האפשרויות הבאות: 1. לקנות מעבד I7 מאותו דור, המתאים ללוח אם שברשותי, ולהוסיף 16 ג'יגה של DDR3 - מצד אחד זו היא האופציה הזולה ביותר, מכיוון שאין לי צורך בלוח אם חדש ורק סטיק אחד של זכרון, מצד שני היום אנחנו 3 דורות קדימה…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. 1330 Athlon 64 3400+ (S-754) 770 K8N Neo Platinum (s754 ) 1040 512MB Kingston CL3 * 2 660 GF FX5700LE 128MB AGPx8,DVI 320 CREATIVE 5.1 Audigy + firewire 550 maxtor 160GB (8MB) SATA Lite-on 1633 x16 Dual x2 (soft 520 5190 מה חושבים?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Tarnegolz,

כבר הרבה (מאוד זמן) אני מחפש מחשב וחשבתי לנצל את המבצעים כדי סוף סוף לקנות אחד. דרישות: * מטרות המחשב? סטודנט למדעי המחשב (לעוד שנה לפחות) , עבודות תכנות (כנראה לכיווון של אנדרואיד ואפליקציות) ושימוש אישי (אינטרנט, קצת סרטים - משחקים יתרון) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מתלבט בין 14 ל15.6 (על פי הדרישות שלי) .. אני מניח שעדיף מאט ? * רזולוציית המסך? יותר גבוה מHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? פשוט שתהיה מקלדת נוחה * משקל רצוי? מן הסתם עדיף כמה שיותר נמוך... לא חובה שיהיה משקל נוצה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? פה מגיע ה-TradeOff הרציני בין ביצועים לזמן סוללה.. רציתי להתייעץ מה מספיק לפי הדרישות שלי *…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Zyabra,

* מטרות המחשב עבודות משרדיות ( סטודנטית ), משחקים קלים , צפייה בסרטים. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יותר מ3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 3.0 * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HHD של לפחות 1TB, תוספת SSD מבורכת. * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף שכן ועדיף וינדוס 10. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אסוס או דל

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by PriorTak,

חברת החשמל החליטה להרוס לי את המחשב אז צריך חדש 1. מה התקציב המקסימאלי? בסביבות ה3K, גמיש למדי בגלל שניתן להניח שחברת החשמל תחזיר לי את הכסף. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך, עד סדר גודל של כמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הפעלת מכונות וירטואליות רבות במקביל, גישה מרחוק, ניהול רשתות ותוכנות כבדות. בנוסף שימושים כלליים כמו גלישה וכ"ו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMWARE ושרתים וירטואליים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אינו מיועד לגיימינג בכלל.…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Hierophant,

שלום וחג שמח, בשבוע שעבר רכשנו LCD של Philips- דגם (42PFL7403 (42" Full HD 1080p 3ms 100Hz. הטלויזיה תגיע בימים הקרובים, והחלטנו לקנות מחשב חדש שיחובר באופן קבוע לטלויזיה וישרת אותנו רק לצרכי הורדת סרטים\סדרות וניגונם דרך המחשב. התקציב כרגע עומד על סביבות ה 2500 ש"ח, אך במידה ועל מנת לא להתפשר על האיכות, יש להוסיף כסף, ניתנות חריגות. המחשב כמובן לא יכלול מסך, רמקולים ושאר ציוד היקפי. אשמח לקבל הצעות לבניית המפרט למחשב. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by dempsey23,

כאמור בכותרת - אחריי 5 שנים עם המחשב הגיע הזמן לעבור הלאה. למרות סקר השוק ו'הורדת החלודה' , לא תזיק לי חוות דעת נוספת - ולאור המלצות על הפורום החלטתי לפנות אליכם. בתודה! 1. מה התקציב המקסימאלי?7000-7200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? up to 7200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? heavy gaming א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: it is -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- fallout /MAD MAX HITMANמהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני סטודנט שנה א' בהנדסת מערכות מידע בבן גוריון. אני מנסה לבנות מחשב משרדי פשוט, כ.מסך וקול מובנים. אני נוטה לכיוון AMD, רק משום שזה זול יותר ומספיק טוב לשימושים שלי. אם תגידו לי אחרת, אני כמובן אלך על C2D. מה שחשוב לי שיהיה מסך טוב כי אני אשב מולו הרבההה שעות (אני נוטה לכיוון הViewsonic VP930, אבל אם יש לכם משהו יותר טוב להציע לי - ת'פאדל) אני צריך שיכלול גם מקלדת, עכבר, רמקולים ואני צריך גם ראוטר בתוך התקציב הזה. רצוי שיהיה יפה, ושקט. אפשרי? מה אתם אומרים?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by sdfyuio,

קבלתי לבדיקה מחשב ישן TABLET X61 של לנובו, ורציתי לשמוע חוות דעת מכאלו שמכירים את המחשב הזה, איך הוא בכללי, וגם: א.למה כל הקטע של המסך מגע לא עובד אצלי בכלל ואין בזה שום פונקציה יותר ממחשב נייד רגיל האם זה בגלל תכנת ההפעלה שמותקנת עליו - PRO SP2 XP או שיכולה להיות בעיה אחרת, והאם עם כל הגרסאות של WIN7 הוא אמור לעבוד חלק. אם הבנתי נכון אז ישנם גרסאות שהמגע עובד רק עם העט וישנם כאלו גם עם אצבע ומשמש גם כעכבר, איך אני יכול לדעת איך זה אצלי? ב. מה זה המסך הזה, אני תמיד הייתי רגיל בTHINKPAD למסך מט לחלוטין, וכאן המסך נראה חצי מבריק, ויש בו לפעמים השתקפויות, וגם נראה שסופח לכלוך אליו. איך המעבד L7700 מבחינת ביצועים. איך הציר הסיבובי של המסך , מחזיק טוב? נראה שהוא נוטה להתחמם, מ…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייד איכותי לסטודנטית לעיצוב לקראת סוף לימודיה (שנה אחרונה לתואר) המחשב אמור להריץ תוכנות כמו autocad, sketchup+vray, 3dmax, photoshop, arcplus עם רינדורים דיי כבדים.. מנסיון כרגע יש לנו בבית מחשב נייח עם מעבד I5 וכרטיס מסך של AMD , ו8 ג'יגה של זיכרון פנימי (הדגמים המדויקים לא ידועים לי כרגע) , המחשב בן שנה וחצי בגדול, הרינדורים וכלל התוכנות עובדות מאוד לאט לרוב * גודל המסך? 15.6 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ברור לי שזה דרישה מוגזמת.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? היציאות הסטנדרטיות * Bluetooth? לא קריטי אבל יכול להיות נחמד * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750GB לפחות * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריו…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by -OmeR-,

אני זקוק בבקשה למפרט עד +3000- בלי הדברים הבאים: מסך, עכבר ומיקלדת וסידירום. המחשב הוא לדוד שלי שהוא מתעסק בתוכנות קלות בלבד! אז FX5200 יספיק במיקרה הזה. צורב LITE ON 52*32*52 ומעבד אינטל חובה!!!....בלי ויכוחים מיותרים בבקשה...זה לא שאני חסיד אינטל כי פשוט דוד שלי הוא לא מבין בכלל. הוא בקושי יודע מזה מעבד...אתם יודעים מזה האנשים המבוגרים...רק להדליק את המחשב הם יודעים...והוא יודע שפנטיום 4 זה טוב! לא משנה אם יהיה פרסקוט או לא כי הוא לא הולך לעשות OC או משהו. וגם לא צריך מארז או ספק מיוחדים...מארז וספק ג'נריים יספיקו בהחלט... ואל תביאו לי מפרט מ-KSP כי הם יותר מידי זולים בישביל המקום שהוא קונה בו! תודה!

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אהלן חברים, שמעתי מחבר שהפורום הזה הוא הטוב ביותר לדברים מהסוג הנ"ל, אני כבר לא מעודכן במה שיש היום בשוק, לכן אשמח בעצתכם. המפרט שאני מבקש הוא ספציפי ומיוחד, בתקציב של עד 5000 ש"ח: לוח אם ומעבד - הכי חשוב מבחינתי - do your best כרטיס גרפי לא כזה מעניין - לא אשחק עליו בכלל, אלא בעיקר עבודה רציפה ותוכנות כבדות שתי יציאות למסכים (dvi עדיף) - אם צריך כרטיס גרפי מיוחד לזה אז סבבה שתי יציאות PS2 למקלדת ועכבר (במחשבים החדשים יש רק יציאה אחת משולבת) רמקול מובנה בפנים כונן floppy כונן DVD קורא כונן DVD צורב (חייבים להיות נפרדים!) ללא דיסק קשיח, ללא מסך, ללא מקלדת ועכבר. חיבורי SATA מארז - עדיפות לקטן כמה שיותר. RAM: זכרון DDR3 ו8 ג'יגה לפחות (חשוב מאוד שיהיה חזק מהיר והרבה ממנו)…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום.. לפני כשבועיים נהרס לי המחשב, פשוט הלך יום אחד הפסיק לעבוד כי התחשק לו.. אחרי ששלחנו אותו למעבדה וגילינו שלא שווה להשקיע עליו תיקיון (לוח אם חדש ולקנות זיכרונות DDR3 שזה 550 שקל בערך) הגענו למסקנה שכדאי לשדרג את המחשב ופשוט (בערך) לקנות מחשב חדש.. אז מה אני צריך? נכתוב פשוט מה אני לא צריך.. יש לי ספר כוח HEC WIN+ 600W ככה שספק לא צריך.. יש לי כונן אופטי של LG ככה שגם כונן לא צריך.. מעבד? צריך. לוח אם? צריך. זיכרונות? צריך (מינימום 4, העדפה ל8). הארדיסק? יש אבל אני מעוניין בנוסף, העדפה לכונן של סמסונג 1 טרה שכולם ממליצים עליו. מארז? כן, לא משהו יקר.. גג 350 שקל, חשבתי משהו בכיוון של ANTEC 300 ועוד מודינג שאני אעשה לו לבד. קירור למעבד? צריך, רצוי ! נמאס לי מהרעש של הק…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. הכנתי מפרט לתקציב של 3,000עד ש"ח-שילוב של עריכת וידיאו חובבנית (פרימייר אלמנטס) , לכידה והמרה של וידיאו, מידי פעם משחקים אבל לא כבדים מדי, סרטים ואינטרנט. יש כמה סוגיות שאשמח לתשובות. -האם כל המערכות יעבדו בצורה האופטימלית אחת עם השניה ? -לקחתי 6 ג'יגה זיכרון כדי שהמחשב יכול להתמודד עם כמה פעולות במקביל האם לצרכים שרשמתי זה יותר מדי או שאם יש לי תקציב אז דווקא יכול לשפר את הביצועים ואני ארגיש הבדל משמעותי? -אגב הוספתי קירור גם למעבד, האם צריך או שמגיע קירור מורכב כחלק מהמעבד (BOX) שרכשתי ? -מה לגבי הספק כוח שמגיע יחד עם המארז ? 400W יספיק וישמור על המחשב, האם הספק של החברה המצויינת הוא אמין וברמה טובה ? תודה ! AMD Athlon 2 X3 445 3.1Ghz 95W Triple Core AM3 Box, יחידות 1 …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אוקיי - אחרי הרבה חשיבה: (אני מזמין עוד איזה שעתיים, אז תנו חוות דעת גנרלית - כי אני לא בטוח רק לגבי הספק ( הוא מספיק לOC+אם אני אוסיף עוד זכרון או HDD?) מעבד: Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤596 קירור למעבד: Evercool Buffalo 10CM Cupper / HeatPipes S775 - רכישה עם מעבד בלבד. כמות: 1 - מחיר: ¤75 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤450 מארז: Raidmax O2 2x120mm + 23cm Led Side Fan Black כמות: 1 - מחיר: ¤179 ספק כוח: FSP Blue Storm II 400W Satax4 PCI-Ex2 A.PFC Retail כמות: 1 - מחיר: ¤254 זיכרון: OCZ 2GB DDR2-800 Platinum Rev 2 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-15 כמות: 1 - מחיר: ¤266 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום לכם/ן, אני רוצה לקנות מחשב נייח עד סכום של 7000 שקל (כולל מסך). אני רוצה להתחיל לעבוד על קיובייס ובנוסף אני רוצה שיהיה חזק למשחקים אבל ממש חזק. בקרוב יהיה bioshock2 ואני אכנס בכלל לכל הז'אנר של משחקי המחשב (הייתי משחק רק בxbox). מעבד - core 2quad Q9550 או i7 920 --- כרגע אני די סגור על הc2q אלא אם כן אתם סבורים אחרת לוח אם - gigabyte ep45t-ds3r או ‏gigabyte EX58-UD3R s1366 Core i7 --- בהתאם במעבד זכרונות - ‏2x2GB Corsair XMS3 DHX‎ cl9 1333 או במקרה של i7 - ‏3x2GB OCZ Platinum XTC Triple Channel‎ cl7 1333 כרטיס מסך - פה יש לי התלבטות, עברתי כבר 100 פורומים וחוות דעת ואין לי מושג מה לעשות אופציה 1: 9800gtx+ 1gb/256bit אופציה 2: hd 4870 1gb/256bit אופציה 3: gtx 260 896…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by freez,

קניתי אותו לפני 3 חודשים: לוח אם: GIGABYTE GA-8I915PDuo מעבד: INTEL P-4 3.0 800MHZ 775PIN PRESCOT זכרון: DDR2 533 MICRON 512x2 כרטיס מסך: PCI EXPRES GIGABYTE RADEON X600PRO 128MB דיסק קשיח: 160GB 7200 RPM 8 MB BUFFER SATA צורב: DVD LG DUAL x16 כונן: 1.44 מקלדת: MICROSOFT עכבר: MICROSOFT אופטי מארז: מפואר חייזר 2 USB רמקולים: 2.1 CREATIV כרטיס קול: O.B- AC 97 6 C כרטיס רשת מסך: 19 שטוח מאג כסוף כונן:DVD LG מה אתם אומרים עליו? ובערך תנו לו מחיר..

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים