עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4.5.... יש מצב למזומן 2. מטרות המחשב? לא גיימר, אני אוהב רק לשחק מדי פעם אבל שיהיה כרטיס מסך חזק 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך, מקלדת ועכבר (לא אלחוטיים), לא יודע מה זה כרטיס טלויזיה.... 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? רק כונן קשיח שלא גדול מ160 ג'יגה 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? חשוב שיהיה שקט, קירור טוב (אבל לא מטורף) עיצוב זה החלק הכי פחות חשוב אבל שלא יהיה מכוער 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8…

• 9 תגובות
    • 706 צפיות
  2. Started by seans,

שלום , ברצוני לרכוש מחשב עד 10 אלף ש"ח כולל מסך (24') וציוד היקפי (מקלדת , עכבר ) , בעיקרון המחשב לצורכי משחק, ברצוני שיהיה מחשב שמסוגל להריץ כל המשחקים אשר קיימים בשוק באופן חלק וטוב , דרישה עיקרית שיעבוד טוב עם MULTI TASKING , סרטי FULL HD בנוסף אני מבקש פרטים על חנויות זולות , אמינות לקניית המחשב מהן , על סמך התנסות חברי האתר . תודה שון

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by yotams4,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג אלא אם כן השיפור משמעותי בתשלום נוסף קטן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך שלי הוא סמסונג T220 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני…

• 9 תגובות
    • 955 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך חסכון ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 800 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) - מדיה סנטר עם מקסימום ביצועים במשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - FOOBAR, שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - משחקי אסטרטגיה (שוגון 2, רומא 2, CITIES XL), משחקי ספורט (FIFA 14 שיצא..) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - יחובר למסך 42 אינץ' 1080P, אם אפשרי להתאים כ.מסך שיהיה חזק גם להר…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. האם לתיקון המחשב בבית מיידי על ידי טכנאי ? או רק איסוף מהבית למעבדה והחזרה על ידי שליח ? יש הבדל בין החנויות /החברות ?

• 9 תגובות
    • 6.3k צפיות
  6. Started by M.K16,

שלום.. אני בניתי לי מפרט למחשב ורציתי לדעת אם הוא בסדר וגם יש שיפורים או הצעות אחרות... אני רוצה שהמחשב יוכל לעשות הכל. גם משחקים גם סרטים גם שקט וקר גם הפעלת המון תוכנות בו זמנית... טוב אז התקציב הוא משהו כמו 5500 שקל ואם זה באמת הכרחי אז עד 6000 בלי מסך ובלי ציוד הקפי... אני קונה ב IQPC ומבקש מהם לעשות גם את ה OC בחינם שלהם בהזמנת מחשב.. זה מה שבניתי. המפרט טוב? יש מה להחליף..? מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX ¤1443 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤556 כרטיס מסך: GECUBE PCI-EX RADEON HD2900PRO 512MB GDDR3 512 BIT TV/O VIVO HDMI DVI - RETAIL ¤1436 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤369 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-212BK DOUBLE LA…

• 9 תגובות
    • 698 צפיות
  7. שלום ;D אני בזכותם קניתי את המחשב של (אחרי כמה בעיות), והוא הגיע כבר לפני שבוע, והוא פשוט מחשב פצצה כמו שרציתי, אז שוב תודה רבה ובעיקר לאלעד! אז בוא נחזור לנושא חבר שלי רוצה מחשב חדש +כולל מסך החבר קצת ביישן הוא פחד לרשום פה אבל לא משנה מחשב חדש + מסך תקציב: 5000ש"ח מטרה: משחקים 1. מה התקציב? 5000ש"ח 2. מטרות המחשב? משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? רק מסך (וכמובן כרטיס רשת- וכרטיס קול) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך 2 כונני דיוידי יספיק אחד (אולי nec ) 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אין 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? שיהיה שקט 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק להרכיב…

• 9 תגובות
    • 709 צפיות
  8. Started by EddieZavlunov,

שלום רב, הנייד הישן שלי הלך לעולמו אחרי 4 שנים. ועכשיו אני מחפש לו יורש: * מטרות המחשב: עבודה משרדית,עריכת וידאו - מחשב עבור משרד שיווק באינטרנט * גודל המסך:15.6 עדיפות למאט * רזולוציית המסך: כמה שיותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מקלדת מלאה * משקל רצוי: לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך: שיספיק לעובדה של 6 שעות לפחות (עדיפות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI * Bluetooth: אפשרי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: עדיפות ל-1 T וכמה שיותר SSD * כונן אופטי: כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: עדיפות לצבעים אדום ושח…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Vr21,

אני מצאתי מחשב פנטיום 4 2.4 אי בי אם עם 344 ראם קרטיס מסך ג'יפורס MX 4 הארד דיסק של 57 ג'יגה לוח אם אין לי מושג כונן דיסקטים ו DVD + כונן רגיל וקרטיס קול שאני לא יודע +כרטיס רשת +מארז עם 4 USB שתיים קדמיים ושתיים אחוריים ויש לי הצעה השאלה שלי כמה מחשב כזה אמור לעלות? עם תוכלו לעזור לי אני ישמח מאוד

• 9 תגובות
    • 750 צפיות
  10. שלום חברים , חדש פה קורא פסיבי וזקוק לעזרת במפרט למחשב לגרפיקה - קראתי את האשכולות הנעוצים בנושא אך לחדש כמוני המונחים המקצועיים יצרו קצת בילבול :-\ כפי שצויין בכותרת מפרט לשימוש גרפיקה בעיקר דו מימד - ומעט תלת מימד לא מורכב מידי 1. מה התקציב המקסימלי? 10K במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה עם גרפיקה דו מימד ותלת מימד - שימוש מספר תוכנת במקביל ואינטרנט . א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. , פוטושופ ,אילוסטרייטור ,פלאש,פיירוורק - גירסאות חדשות CS5 .פוזר ו3DS MAX ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה . עיקר העבודה 2D 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן יש צורך בציוד…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by barsese,

מה דעתכם על המשחב הבא: HP Compaq 6730S C2D T5870(2.0) 15.4 2G\250 2.49K V-B 3Y http://www.hp.com/cgi-bin/pf-new.cgi?IN=http%3A%2F%2Fh10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF06b/321957-321957-64295-89315-89315-3687778-3770750.html הדגם הא ku358ea יש לי הצעה של 4200 שקל עם אחריות ל3 שנים איסוף מהבית (לא שנה)

• 9 תגובות
    • 989 צפיות
  12. הרכבתי את המפרט הבא תיקונים ותוספים מתקבלים מה שלא הוספתי במפרט אנא תוסיפו מטרת המחשב לימודים וגלישה לפעמים משחקים מה שניקר מחשב כלבו. מעבדי אינטל - אחריות לכל החיים Core 2 Duo E8200, 1333Mhz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P35C-DS3R s775 1333Mhz, Intel P35, DDR2, DDR3, PCI-E זכרונות - אחריות לכל החיים DDR II 800Mhz 4x1GB Kingston HyperX CL4 דיסקים קשיחים Western Digital - שלוש שנות אחריות 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך ASUS 8600GTS 256MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E כוננים- ‏‎1.44, CD-ROM, DVD‎ FLOPPY none כרטיסי קול Creative X-Fi Xtreme Audio כוננים- ‏‎1.44, CD-ROM, DVD‎ LG DVD±RW GH20NS x20 Black SATA מארזים Sigma Luna-WB Aluminum Black,…

• 9 תגובות
    • 802 צפיות
  13. קניתי נייד והמטרה שלי לבצע אימג' לכונן C כל עוד שהוא לא התחבר לאינטרנט והוא נקי מוירוסים. חיברתי כונן חיצוני וניגשתי לביוס כדי להגדיר למחשב לפנות אל הכונן החיצוני עם ההדלקה. למרות זאת לאחר שכיביתי והדלקתי את המחשב דיסק האיתחול לא עולה. אציין רק כי הכונן החיצוני חדש וכשאני מנסה לאחר ההדלקה לקרוא מהכונן החיצוני אני מצליח לקרוא.גם בדיסק האיתחול עצמו אין בעיה כיוון שכאשר אני מכניס אותו לכונן של המחשב הנייח הוא עולה עם ההדלקה של המחשב.כך שהבעיה לא נמצאת שם. מה שכן – הכונן החיצוני הגיע עם כבל מוזר.בצד אחד של הכבל יש את המחבר הקטן שהולך לכונן החיצוני ובצד שני של הכבל יש חיבור מוזר – שני מחברי USB. האם מישהו יודע למה יש לי שני מחברי USB? הרי אני צריך רק אחד. האם הבעיה נעוצה בכך …

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אהלן הגיע הזמן שאקנה לעצמי מחשב נייד חדש היות והנייד הישן (מאוד ישן יש לציין) אינו מספק אפילו את המינימום של גלישה באינטרנט. אז כמה דברים שחשובים לי 1 - 4GB של זכרון לעבודה שוטפת ואפליקציות כבדות 2 - מעבד ברמה של T6600 ומעלה יהיה מעולה 3 - כרטיס גרפי שהוא חלק מאוד חשוב אצלי, 9600M יהיה טוב, אבל אם אפשר להשיג מחשב עם כרטיס גרפי פשוט ואז לשדרג במסגרת התקציב גם יהיה טוב 4 - כונן קשיח עם דגש על מהירות, נפח מינימאלי מבחינתי 160GB (אבל באמת שהדגש שלי יהיה על מהירות) המשחקים שאשחק הם משחקים חדשים מכל בחינה וכן, אני מודע לעובדה של התפשרות בהגדות ואין לי שום בעיה עם זה כמו כן אכתוב הרבה באופיס תוך כדיי גלישה מרובה באינטרנט (מה שמצריך זכרון רב) המסך שאני רוצה למחשב הוא מ…

• 9 תגובות
    • 922 צפיות
  15. תסתכלו את שלושת המפרטים תגידו מה יותר טוב מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤902 קירור למעבד: Zalman 9500 Led S775 - רכישה עם מעבד בלבד כמות: 1 - מחיר: ¤170 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤634 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤415 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤457 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 - מחיר: ¤433 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤379 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail CF Kit - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤1900 כונן אופטי: LG H20LS DVD-RW x20 Dual Layer Sata LightScribe Black כמות: 1 …

• 9 תגובות
    • 823 צפיות
  16. Started by SkeletonBoy,

איך המפרט הזה? אני יודע שהמארז מעפן אבל נגמר לי התקציב, אני לא יכול לעבור את ה 4000 אני יבדוק בחנות, אם הוא ממש גרוע אז אני יחפש על מה לוותר...חוץ מזה, יש בעיות עם המפרט ? זה מ ksp, פשוט הלכתי למחשבים המוכנים ושיניתי טיפה, רק חיפשתי מעבד ולוח אם טובים ביחד כי אותם אי אפשר לשנות...עשיתי ככה כי אם אני בונה חלק חלק זה יוצא יותר יקר...go figure

• 9 תגובות
    • 767 צפיות
  17. Started by BeBest,

שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד עם המפרט הבא פחות או יותר, בתקציב של עד 4,000₪ (אפשר לחרוג מעט אם באמת שווה): מסך 15.6" (אפשר קטן יותר בתנאי שיש מקלדת מלאה) קל משקל - עד 2 ק"ג (אפשר לחרוג מעט) חיי סוללה ארוכים (לפחות 6 שעות) לפחות 128GB SSD דיסק מכאני - לא חובה זיכרון לפחות 8GB (אם 8GB לוודא שיש חריץ פנוי להרחבה עתידית) מעבד i5 8250U או טוב יותר אין צורך בכ. מסך נוסף (ייעודי) רזולוציה מעדיף 1920x1080, מוכן להתפשר. לא קריטי אם מגיע עם/בלי מערכת הפעלה. מצאתי מפרט טוב, אבל אולי תוכלו להמליץ על משהו טוב יותר. Dell Latitude 5590 LT-RD33-10587 1.9KG i5 8250U 8GB DDR4 256GB SSD 68WHr (…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by eliranl,

מפרט לגרפיקה לא תלת מימדית אלה לעבודה עם פוטו שופ ,אופיס(בלי קשר לגרפיקה) ,משחקים פשוטים מאוד בשביל ילדה בת 11 ,ודבר חשוב מאוד זה העבודה עם אוטוקד תוכנה של סרטוטים שהיא דיי כבדה זהו. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 701 צפיות
  19. הי, התקציב הוא במזומן שטרות. מטרות המחשב הן: עבודה משרדית, קולנוע ביתי (המחשב יחובר לטלויזית lcd) והאזנה למוזיקה. ציוד היקפי נדרש: מסך 22"-איכותי ללא פשרות, צורב dvd , מקלדת ועכבר אלחוטיים. דגשים שחשובים לי: 1. שקט, אם יש אפשרות שלא ישמעו אותו בכלל מה טוב. 2. כרטיס קול איכותי, המטרה להשתמש בכרטיס קול כרסיבר. 2.5. סאונד נקי שאוכל להינות מאוסף המוסיקה האינסופי שלי. 3. תמיכה בשני מסכי LCD בעת ובעונה אחת. תודה רבה :-*.

• 9 תגובות
    • 795 צפיות
  20. Started by navk2,

שמעו אני משדרג את המחשב שלי אז אני באתי להתייעץ איתכם פה כדי להחליט (למרות שאני כבר כמעט סגור אבל חייבים לשמוע עוד דעות) אלא החלקים שאני צריך : מעבד לוח אם זיכרון מארז צורב DVD הארד דיסק משחה טרמית ואני החלטתי את לקחת את הרכיבים האלא : מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ₪390 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ₪318 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Seagate ST3320620AS 320GB SATA2 16MB ₪245 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10833 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ₪430 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ צורב LG GSA-GH20N X20 D…

• 9 תגובות
    • 887 צפיות
  21. Started by pitter,

אהלן מחפש מחשב למשחקים, סרטי HD ולעבודות תכנות שכוללות קומפיילינג של פרוייקטים גדולים (בעיקר ב cpp). תקציב: איזור ה 9000-10000 שח בכיוון של מעבדי INTEL בלבד אין צורך בציוד היקפי, מסך או מערכת הפעלה.. ירוץ עם WIN7 על מסך של 17/19 אינץ' תודה, גמר חתימה טובה.

• 9 תגובות
    • 935 צפיות
  22. שלום לכולם אני מעוניין במחשב לשימוש באופיס, אינטרנט, ומשחקים ישנים או ללא דרישות גרפיות מכבידות (אני משער) כמו CIV ו- DIABLO. מכיוון שעניין הזמן לוחץ - חשבתי ללכת על מערכת מוכנה בחנויות (זיגזג, TMS, IQPC). מבין המפרטים המוצעים כאן בפורום - הסתכלתי על המפרט הכללי (1960 ש"ח) והמפרט למכס גיימינג בסיסי (2090 ש"ח). מדוע רק לרב תכליתי הוצע קירור נוסף, במפרטי רף נמוך? לוח אם שציינתם - לא בא עם כרטיס מסך מובנה? מדוע ממליצים לקנות עוד כרטיס? TMS מציע הרכבה חינם לחברי פורומים - זה כולל אותנו? זיגזג מציע מחשב דומה ב 1520 ש"ח: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=240&products_id=14477 מה ההבדל בין AMD Athlon II X3 420 1.5mb 2600Mhz שלהם ל AMD Athlon-II X3 45…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. בוקר טוב, לאחר מספר ימים שבהם ניסיתי לבנות מספר מפרטים זהו המפרט הסופי שהגעתי אליו. מטרות של המחשב הם בעיקר עבודה רגילה וקצת עריכה של וידאו בעתיד אולי.. (חיפשתי כרטיס מסך הכי זול שאפשר לקנות משום שיש ברשותי GF 6600GT ואין לי צורך להחליף אותו.. הכרטיס במפרט החדש הולך ללוח אם הישן שלי) אשמח להצעות שיפור וחוות דעותיכם.. מעבדים Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX E6750B ¤1042 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35C-DS3R Conroe Support GP35CDS3R ¤693 1 זיכרונות G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL4D-2GBPK CL4-4-4-1 ¤393 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 160GB SATA II WD1600AAJS ¤287 1 כרטיסי מסך Geforce FX6200 256 mb TURBO CACHE bulk NX62TC25D8 ¤160 1 צורבים LG H62N…

• 9 תגובות
    • 717 צפיות
  24. האם אפשר להרכיב מחשב סבבה למשחקים? (GTA IV, הנסיך הפרסי) שיעבדו חלק.. תודה מראש! ללא מסך.. ללא פלופי בבקשה אם אפשר כמה שיותר GB.. והדבר הכי חשוב שיהיה שקט.. המחשב הנוכחי שלי עושה רעש וזה משגע!

• 9 תגובות
    • 734 צפיות
  25. אהלן חברים, צריך מפרט לחבר ב-2000 שקל רק מארז קומפלט בלי שום ציוד היקפי המחשב צריך לשמש גם למשחקים בסגנון Half-Life 2 תודה

• 9 תגובות
    • 777 צפיות

דיונים חדשים בפורומים