ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,343 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית, תכני HD, VMWARE , מוטליטאסקינג. ברצוני בעיקר שיעמוד ב3-4 מכונות וירטואליות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:הוא מיועד לגיימינג ,אך לא כרגע , אז אני נאלץ לוותר על כרטיס מסך. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני מחפש כבר לא מעט זמן מחשב נייד, אחרי יותר מדי זמן מבוזבז- אני כבר צריך להזמין. צמצתי את הרשימה שלי ל 3 דגמים עיקריים, אבל זה כאילו בכל אחד תקעו פאק שמונע ממני לרכוש אותו על המקום. לכל המחשבים מפרט זהה- i5 3317U, זיכרון 6GB RAM, הארדיסק 500GB ו SSD 32GB, מסכי 14". והמתמודדים הם: 1- Dell inspiron 14z למה כן- החבילה המאוזנת ביותר, זמן סוללה טוב, סוללה נשלפת למה לא- זויות צפיה מזוויעות במסך, איכות בניה קצת לוקה בחסר 2- HP Envy 4 למה כן- רמקולים מעולים+כרטיס קול מצוין, איכות בניה טובה משל ה DELL, קל. למרות שהסוללה אינה נשלפת- היא לא hard wired וזמן הסוללה טוב, כלומר בעתיד יהיה אפשרי להחליף אותה בלי בעיה. למה לא- אין כונן אופטי, ניגודיות מסך טיפה נמוכה מ 2 המתחרים. 3- Asus V…
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
המחשב ישמש בעיקר לעבודה שוטפת ביום יום ולא מעט סרטי 1080P, גיימינג יהיה חלק חשוב אבל לא הכי חשוב... 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות להגיע ל 4500 דווקא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לעבור 5000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית קלה, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד גם לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מאמין שטומבריידר באטלפילד קרייסס וכאלו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך הדל ה…
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אחרי שראיתי הרבה מפרטים ובדקתי חלקים שונים הרכבתי את המפרט הבא: מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪889 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪201 לוח אם: Gigabyte GA-H77-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪513 מארז: NZXT Phantom 410 Black כמות: 1 - מחיר: ₪563 ספק כוח: Seasonic PSU S12II-620W Active PFC כמות: 1 - מחיר: ₪404 זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2B1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 1 - מחיר: ₪340 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB 3.5" Sata3 Green Video 24/7 כמות: 1 - מחיר: ₪505 כרטיס מסך: GIGABYTE GEFORCE GTX660 OC 2GB RETAIL כמות: 1 - מחיר: ₪1150 סה"כ: ₪4565 המחשב מיועד לגיימינג בינוני עד כבד ולדברים אחרים כמו גלישה וסרטים…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, צירפתי קובץ המתאר הצעת מפרט למחשב עבור אמא שלי המחיר הסופי הוא 1570 ש"ח. המפרט הוא רק לגוף המחשב ללא ציוד היקפי כלל והרצון הוא מחיר זול ככל האפשר. המחשב הוא לשימושים בסיסים של גלישה באינטרנט, אחסון מעט קבצים כגון תמונות וסרטי משפחה, והרצת משחקים פשוטים כגון סוליטר. אשמח לקבל חוות דעת והערות על המפרט.
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף את הנייד שלי. ומצאתי נייד שניקנה לפני חודש .אפילו את הניילונים הבחור לא הוריד ככה עבד איתו. לבחור אין מושג כמה לתמחר אותו.ואני רוצה להיות הוגן. לא מצליח למצוא את הדגם הספציפי הזה באתר היצרן רק דומים. דגם-MSI GE620DX את הדגם מצאתי אבל מפרט שונה מפרט I7-2670QM NVIDIA GT 555M/2GB DDR3 15.6 HD 1366X768 DDR3 4G HDD 640G MINDOWS 7 HOME PRAM OA 64 Bit לאיזה ביצועים לצפות מהכרטיס מסך ? כמה חזק המעבד ? בהשוואה למחשב נייח ? העם יש בעיות לדגם הזה שאני צריך לדעת ?
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך, אני מעדיף שהמחשב יעלה בסביבות ה5,000 ש"ח. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 6,500 זה המקסימום מעל זה כבר חונק אותי. 2. מה שימושי המחשב ? המחשב מיועד לעריכת וידאו בHD 1080. אני מעוניין שהמחשב יריץ את העריכה של הHD חלק גם אני מעמיס עליו ומוסיף אפקטים (בתוכנות עריכה). ובנוסף שיעשה רינדור מהיר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה, משתמש בו כל יום. אלה התוכנות בהם אני משתמש: Adobe Premiere Pro CS6, Adobe After Effects CS6, AVID. (משתמש באביד פחות מהאחרות) קישור לאתר הבית עם הדרישות מערכת שלהם: פרימ…
-
- 24 תגובות
- 19k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שיותר קרוב לאלף. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי, לאנשים מבוגרים. קריאת מיילים ויוטיוב פעם ב.. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. ראשון לציון, כל חנות. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESA…
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
היי, היי, אני מחפשת מחשב נייד ללימודים (מדעי המחשב) ואני צריכה מחשב חזק. יש לי את שני הניידים הבאים, מה דעתכם על כל אחד מהם? http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=823087 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=834744 מה ייתן לי מחשב עם רזולוציה יותר גבוהה או סוג מסך יותר טוב? האם אתם ממליצים לי על מחשבים ניידים אחרים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
אהלן, אני בונה אולפן הקלטות בייתי, עד כה רכישות: כרטיס קול MOTU AUDIO EXPRESS (חיבור FW) פסנתר חשמלי KORG SP-250 מוניטורים Yamaha HS-50 מיקרופון AKG C214 Condenser Microphone אוזניות ATH-M50s הגעתי לרכישת מחשב נייח, לפי השאלון באתר, הנקודות החשובות שעליכם לדעת הן: תקציב - 3400 ש"ח מקסימום. מחשב נייח (חלונות, לא mac). חשיבות מארז שקט - קונדנסר בסביבה ללא מחיצה. צורכי מחשב לעבודה על תוכנת CUBASE בלבד (שום תוספות אחרות). תמיכת חיבור FW (כרטיס קול). WIN7. מהיר כמה שפחות עכבות. יש צורך בציוד היקפי. קיבלתי המלצות חמות על חברת PC TOWER. באתר שלהם 2 אפשרויות הגיוניות: 1. מחיר - 2740 ש"ח http://www.pcpower.co.il/store/workstations/aud…
-
- 8 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
המפרט הקיים הוא : 2.3ghz intel core2 duo e6550 gigabyte p35-ds3l 2GB RAM DDR2 400MHZ NVIDIA GEFORCE 8600GT ברצוני לשדרג את המחשב הקיים\ או לקנות חדש.. אין חשיבות להוצאה הכספית. המפרט שרציתי לקנות הוא: מעבדIntel i5-3470- Tray לוח-אםGigabyte GA-H77-D3H זכרונותCrucial2*4GB 1600Mhz DDR30 כונן קשיח SSD Crucial M4 128GB SATA3 מארז:HTPC Antec Fusion + ספק כוח הצרכים שלי הם מוטליטאסקינג הרבה , סרטי hd באיכות גבוהה , הרבה דפדפן , ווירטואליזציה , בעיקר. אולי בהמשך אחליט לקנות כרטיס מסך טוב ,ולשחק משחקים. מה הם ההמלצות שלכם על המפרט הנוכחי ועל המפרט השני.
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היי, יש לי DELL VOSTRO 3550 , קניתי לפני שנה וחצי בארה"ב. לא זכור לי שקיבל מכה בזמן האחרון..בכל מקרה פתאום בבוקר הזזתי ממש טיפה את המסך, וכל המסך התחיל לרצד..וגם אחרי כמה שניות שהריצוד נפסק, המחשב קפא , וחזר לעבוד רק אחרי ריסט. זה כבר לי כבר 3 פעמים מאז.. כל תזוזה קטנה של המסך הוא קופא ומרצד. למישהו יש השערה אם זה רק מגעים? וכמה פחות או יותר אמור לעלות תיקון של זה? הייתה לי אחריות שנה בינלאומית של DELL..אולי אני אוכל להאריך אותה או משהו..אני אבדוק איתם תודה!!
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי מחשב וזה המפרט אשמח אם תעזרו לי בתמחור שלו מעבד i7 2600 זכרונות 16gb 1333 ghz כוננים קשיחים WD 2TB X2 + WD 1TB כרטיס מסך ATI HD6870 לוח אם ASUS H67BL צורבים 1 sony 1 lg 1 מחיוחד לאקס בוקס שחכתי את השם שלו מארז zalman z11 plus ספק כח SeaSonic 660W Gold X-Series
-
- 3 תגובות
- 15k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בהרכבת מחשב לחבר שמיועד בעיקר לגיימינג . 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-300 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר FPS א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בטאלפילד 3ו4 שהולך לצאת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FullHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בי…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2600 גג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, טיפה עריכה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). sony vegas. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS Global Offensive, BF3, Far Cry. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1440x990 topfield TLD1900D. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות לעכשיו, בינוניות עד נ…
-
- 8 תגובות
- 810 צפיות
-
-
עזרה בבקשה כבר כשבוע יש לי בעיה המחשב נתקע, כלומר המסך נהפך לשחור ואז הוא עושה לי ריסטרטים או שפשוט אני חייב לעשות לו ריסטרט. כשהוא עולה לפעמים יש לי מסך כחול מצרף קישור. ולפעמים ללא המסך. מה לא עשיתי... פרמטתי את המחשב, הורדתי דרייברים לכרטיס מסך. (מחקתי ישנים בעזרת Driver Sweeper ועידכנתי חדשים) אפילו הסרתי את מתאמי התצוגה (כרטיס מסך) ממנהל ההתקנים ולאחר מכן עידכנתי אותם. הורדתי אפילו עידכון לBIOS/// אבל עדיין זה קורה לי .... (((((( דרך אגב הכרטיס מסך שלי הוא ATI MOBILITY READON HD5470 בבקשה עזרה
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 7 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנסות לחסוך לא חייב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג חזק.HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.crysis3/gta/farcry -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1440x900 19inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה אני ממש מתלבט בין אולטרבוקים שונים, וכבר החלטתי על הדגם שאני רוצה לקנות http://ksp.co.il/?store=talpiot&uin=17158 zenbook prime ux31a i7 ivy, 256ssd, FHD IPS הבעיה היא שקראתי לאחרונה הרבה תגובות בעיקר של לקוחות שקנו את המחשב באמזון, ובמקומות אחרים שלמחשב יש המון המון בעיות לפעמים אפילו כבר כשפותחים את המחשב: לפעמים מקשים מפסיקים לעבוד ושולחים את המחשב לתיקון, בד"כ יש לכל מחשב(מהסוג הזה) כאשר המסך שחור לחלוטין(כשרואים סרט לדוגמא) יש סוג של אור אדום מהדפנות של המסך. רציתי לדעת אם מישהו שמע על זה ומה קורה אם באמת אני קונה את המחשב ורואה את הדברים האלה - האם זה שכיח? בגדול אני מחפש מחשב עם נתונים דומים, אני מתעקש על SSD מלא כי הגיע הזמן להתקדם,…
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במחשב המסוגל לבצע mining עם GPU ברמה גבוהה של כ 30000 KH/s יש דברים כאלה? ואם כן איזה חלקים אני צריך לגבי מעבד אפשר להתפשר כי החישובים התבצעו על ה GPU ובכמה אפשר להעריך מחיר של מחשב כזה ? כמה יעלה לי המפרט שלו בארץ\חו"ל (הזול שביניהם)
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים כבדים כגון CRYSIS3 או באטלפילד 3 שיהיה לטווח ארוך ולא לשנה שנתיים ... אין צורך בהארד דיסק מפני שיש לי מספיק במחשב הקיים שאפשר להשתמש בו... אז ככה , בניתי לי מפרט ב KSP ורציתי לדעת האם הוא שווה לקניה או שכדאי ללכת על המפרט שמומלץ בפורום מעבד אינטל Intel Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray מאוורר Scythe Ninja 3 Rev.B CPU Cooler לח אם Asus P8H77-M PRO s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 XMP, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP זיכרון למחשב G.Skill 4x4GB DDR3 1600Mhz Ripjaws Z Edition Quad Channel CL9-9-9-24 כרטיס מסך Asus GTX660 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E צורב פנימי Asus DRW-24B5ST DVD±RW x24 Black Sata ספק כח Corsair TX75…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב. חבר שלי רוצה לבנות מחשב למשחקים כבדים. התקציב שלו הוא 4000 ש"ח יש העדפה ברורה למעבד של אינטל. וכל התשובות לשאלות מדיון החוקים מופיעות באדום 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אבל רק אם יש אפשרות. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג ב500 ש"ח במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300~400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים , עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - cs:go left4dead 1/2 bo2 battelfield 3/4 gta iv tf2 ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 1280X1024 19 בעתיד אני יקנה מסך FHD 22/23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רוצה גבוה, …
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לשימוש :סטודנט בעיקר (הרצה של משחקים סבבה כמו pes ) בחרתי בדגם הזה מכיוון שאני מחפש מסך מגע עם מחשב שהוא דיי חזק שיכול להחזיק לי לאורך זמן דעתכם בנושא התקציב הוא עד 4600 +- אשמח גם לעוד הצעות . Asus VivoBook S550CM-CJ072H [table][tr][td]מחשב ניידAsus[/td][/tr][/table][table][tr][td]דגםS550CM-CJ072H[/td][/tr][tr][td]מעבדIntel® Core™ i7-3517U Processor 1.9GHz[/td][/tr][tr][td]מסך"15.6 LED 1366x768 Touch Screen[/td][/tr][tr][td]מצלמהיש[/td][/tr][tr][td]מאיץ גרפי - VideoNVIDIA® GeForce® GT 635M 2GB[/td][/tr][tr][td]זכרון4GB DDR3[/td][/tr][tr][td]דיסק קשיח500GB 5400RM + 24GB SSD[/td][/tr][tr][td]מערכת הפעלהWindows 8[/td][/tr][tr][td]שפת ממשקעברית או אנגלית[/td][/tr][tr][td]חי…
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית,סרטים ומשחקים קלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס ודפדפן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: קל ביותר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי. לא 4. האם יש רכ…
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מפרט עם I5 ולפחות 8GB זכרון בשביל להריץ הרבה מכונות וירטואליות. כרגע יש לי מחשב עם מעבד AMD 3X 435 ו8GB זכרון והוא מתקשה מאוד להתמודד עם העומס. אני מריץ באופן קבוע סביבה עם 10-15 נתבים פעילים ושלושת הליבות של המעבד נמצאות בעומס של מעל 90% (גם עם IDLE-PC) המחשב משמש אותי בשביל להתכונן לבחינת CCIE. מבחינתי המטרה היא מחשב שנותן מקסימום ביצועים במינימום מחיר. 1. מה התקציב המקסימאלי? אני מאמין ש3K יהיה המקסימום שאני מוכן להשקיע. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? וירטואליזציה, עבודה משרדים ותכני HD. א) במי…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-