ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מעדיך יותר קרוב ל4000 אבל אני לא ממש מבין בכרטיסי קול ומה מומלץ אז אם צריך אפשר עד 5000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימושים יום יומיים, זום, קצת עריכת תמונות אז צריך כרטיס מסך אבל לא משהו מטורף, והדבר העיקרי זה שידור ברדיו אינטרנטי אז צריך כרטיס קול. פה אני גם אשמח לשמוע אם מישהו חושב שעדיף לקנות את המחשב בלי כרטיס קול ואז לקנות אחד חיצוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אם יש המלצה על מיקרופון ומצלמת רשת אני אשמח (לא כלול בתקציב, אשמח להצע…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי לאחר שסקרתי הרבה מחשבים ויצאתי דיי מבולבל בעיקר הגעתי למסקנה שיש שני מחשבים שמתאימים לי גם מבחינת מעבד, גודל , משקל, מחיר למרות שזה בקצה של מה שאני רוצה להשקיע על מחשב נייד וכמובן שירות שבמקרה שאזדקק אדע שיש עם מי לדבר אז אשמח לדעת את דעתכם ואם חושבים שיש משהו שמתאים במקומם אתם מזומנים להציע לנובו http://www.shopla.co.il/item.asp?itemid=3912 HP http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5403&CatCode=315 החנויות שמוצגות שם בעיקר לצורך המפרט ולאו דוקא שמשם אקנה בתודה מראש ארז
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש ברשותי מחשב Dell n5010 עם מעבד i5 460M וכרטיס מסך HD4650. נקנה בינואר, ועבד מעולה עם משחקים בינוניים. לפני חודש הוא התחיל להתחמם מאוד, סביב 90 מעלות בזמן משחק למעבד וכרטיס ו55 מעלות לדיסק קשיח. החלפתי משחה טרמית, זה מאוד עזר (הוריד ל75 מעלות את המעבד והכרטיס והדיסק ירד ל50 בערך). לצ'יפסט אין heatsink אז לא יכולתי להחליף לו משחה. זה היה לפני חודש, עכשיו זה התחיל להיות עוד יותר גרוע: מעבד כרטיס מסך וצ'יפסט סביב ה95 מעלות בזמן משחק. לאחר כמה דקות הכרטיס עולה ל102 ואז המחשב נכבה. דיסק קשיח סביב 57 מעלות בזמן משחק. מכיוון שהחלפתי משחה טרמית רק לפני חודש וזו כנראה לא הבעיה - מה אני יכול לעשות בנידון? אין עליו אחריות כי הוא נקנה באמריקה וחוץ מזה פתחתי אותו.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום מעוניין במפרט למשחקים וכו' מתוכנן OC-לא מטורף. דרישות : 2 ג'יגה 800 MHZ 6420/6600 לוח של GIGA או ASUS.-(אולי צ'יפ P35 -אם הוא שווה את זה) 250G HD 16M מארז אלגנטי ולא מצועצע עם כפתורי כיבוי וריסט וכניסות USB ואוזניות שימצאו בחלקו העליון. כרטיס מסך-חשבתי על 8800GTS 320MB וספק שיחזיק את כל המערכת. כנראה יצוות למערכת מסך של DELL 2007WFP תודה רבה מראש,אהוד.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של עד 3.5K השימוש במחשב בעיקר ל-2 דברים: Visual Studio The Sims 4 דרישות שיהיו למחשב: מארז קטן (מחשב לסלון) זיכרון RAM בנפח 16GB כונן SSD בסביבות נפח 250GB לגבי המעבד אני פחות מבין בתחום, סומך עליכם בעיניין זה... תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לדעת איך ניתן לבדוק פרטים על האחריות . איך ניתן לדעת לכמה מזמן האחריות , האם כתוב 3 שנים ?(במידה והמחשב מהיבואן) איך ניתן לדעת שהמחשב נקנה מהיבואן , האם באתר של אסוס http://support.asus.com/download/options.aspx?SLanguage=en&type=4 בפרטיי האחריות יופיעה שהאחריות היא של ronlight ל3 שנים? תודה לעוזרים ומראש לתותח שהפורום בנוי עליו Chevy
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וברכה, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4000 למחשב נייח עם רישיון ומסך. מחשב נייח לשימוש משרדי, חשוב שיהיה שקט ומהיר וכמה שיותר מודרני עם מעבד i5 13400 וקירור טוב שיספיק עם זיכרון 16/32gb ודיסק קשיח 500gb/1t ssd. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר - בניית אתרים בוורדפרס, אינטרנט, תוכנות פשוטות עריכת קבצים/תמונות, יתכן בהמשך גם פוטושופ. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך עד 24 אינץ 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך מפרט למחשב שישמש אותי לעבודה ב3ds max וmudbox . סביר להניח שהכי חשוב זה מעבד טוב , והרבה זיכרון התקציב הוא באיזור ה10k
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב בלבד, שום ציוד היקפי, אין חשיבות לכרטיס קול וצריך שיהיה ספק טוב, אבל לא יותר מדי על חשבון רכיבים אחרים. אני בניתי בעצמי מפרט, שימו לב שאני לוקח את הספק הקודם שלי, גם את הכרטיס קול הקודם שלי וגם מאוורר וזהו אני חושב.. בניתי את המפרט משתי חנויות בשביל לצמצם עלויות: מKSP: זכרונות? DDR 400 512MB A-DATA 1 450 כרטיסי מסך? MSI כמות RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1 1290 סה"כ 1740 מלמיר מחשבים: 539 1 מעבד AMD ATHLON XP 2500+ 1.833Ghz 333Mhz FSB BOX 432 1 לוח EPOX EP-8RDA+ AMD DDR 2Y 414 1 דיסק WD 80GB IDE 7200RPM 8MB BUFFER 3Y 342 1 מארז COMPUCASE HEC CI-6A19 BLACK MIDI ATX 300W 220 1 צורב LITEON LTR-52327S 52*32*52 BLACK OEM 2Y סה"כ: 1954. שניהם ביחד יוצא…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וברכה אני מחפש מפרט לצורך עבודות גרפיקה, אני משתמש בתוכנות פוטו שופ אילוסטרייטור ואין דיזיין, וקצת קורל ופלאש, אני יוצר קבצים גדולים וכבדים ואני משתמש בהרבה תוכנות וקבצים באותו זמן באופן כבד וקבוע, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבניית מפרט שיתאים לי לצרכים הנ"ל. תודה בנוסף אשמח להמלצה על חנות בירושלים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה בצורה כבדה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, החלטתי סופית להחליף את המחשב, להלן הדרישות: שימו לב שאין צורך בHD כיוון שכבר יש לי. ועקב סביבות העבודה מעדיף 16GB, עדיפות לשניי סטיקים של 8 למען שידרוג עתידי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל מהכל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סביבות פיתוח ומשחקים - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Shooters למינהם, אסטרטגיה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב: כ-2,000 ש"ח. אפשר קצת יותר. לא צריך מערכת הפעלה (נתחיל עם אובונטו). שימוש: בסיסי ביותר - משרדי, אינטרנט, משחקים קלילים, סרטים (כולל חיבור המחשב לטלוויזיה). אין צורך בניידות גבוהה, אבל כמעט לא מצאתי מחשבים עם מעבדי M. חשבתי על לנובו g5070 עם מעבד 4030U/4210U. http://www.zol4u.co.il/items/423349 או על דל 3542 http://www.systemax.co.il/items/427390 http://www.orpc.co.il/items/431273 עלות בסביבות ה-2000 (קצת יותר ל4210, קצת פחות ל4030). האם יש הבדל משמעותי בין המעבדים שמצדיק עוד 300 ש"ח? או אסוס a555la http://www.orpc.co.il/items/400726 יש לכם הצעות אחרות? איזה כשל רציני או יתרון שיש לאחד מהמחשבים האלה? סיבה להשקיע יותר כשאלה השימושים?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע 1280X1080, יקנה מסך גדול יותר בהמשך. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים הכי כבדים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למ…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מחשב נייד קטן וקומפקטי אשר ישמר ב 90% לעבודה משרדית אינטרנט אקסל וכו'. אני רוצה שהמחשב עצמו יהיה קטן וקל שיהיה נוח לנסוע איתו ולהסתובב איתו בכל מיני מקומות. התקציב שלי הוא עד 2500 ש"ח. מה אתר אומרים על הדגם הזה: Inspiron 1545 T6500 ATI http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-mini-10-n270.htm אשמח לקבל המלצות נוספות תודה מראש נועם.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב נייח כולל מקלדת ועכבר (מסך יש וגם אופיס ווינדוס ) המחשב משמש לשימוש ביתי אופיס בעיקר וואלה לצפות בסרטים וסדרות ולעבוד בו עם תוכנת מטלאב פחות משחקים וגם אם כן לא משחקיים כבדים התקציב הוא 3000 שח אשמח למפרטים מחשב נייד (יש אופיס ווינדוס ) חשוב לציין שהידע שלי במחשבים ממש חלש תודה מראש מחשב נייח עד חודש מהיום
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
באמת שאין לי זמן אני רוצה לבצע כבר את ההזמנה כי מחר אני לא יכול לקנות את המחשב וביום ראשון אני חזור לטכניון ובלי מחשב שם השבוע רציתי למות הכל זה על המחשב!! זה עניין רק תעזרו לי בין כמה דגמים זה הכל: פשוט תגידו A B C A: E230 B: ASUS U31SG/SD C: VOSTRO שאלה פשוטה. קחו דגם של אחד מהם, קחו את הדגם המקביל בחברה השנייה, ותגידו לי מה יותר טוב. עזבו מחיר, עזבו כל מיני פיצ'יפקס. רק איכות לפי הדגם המקביל. אני כמובן סטודנט אני רוצה חיי סוללה ארוכים. תודה ואני מתחנן לתשובה ב10 דקות הקרובות אולי אני אספיק להגיע לחנות שאני רוצה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , אז ככה , בזמן האחרון אחותי משתלטת על המחשבים שלי ושל אחי וחורשת את Vice City , Underground ועוד.. החלטנו לקנות לה מחשב משלה , -דל תקציב-. אז זה המפרט כמו שנראה לי , אני אשמח לתגובות : AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU : 390 nis Gigabyte GA-7VT600-L VIA KT600 Motherboard (DDR 400,AGPX8,5.1 Sound,ATA133,LAN,USB 2.0) : 390 nis Abit Siluro GeForce FX 5200 128MB DDR Retail : 390 nis HEC 300AR-T PSU : 180 nis ואלו החלקים הישנים שיש לי בבית שאני מחבר למחשב הזה : WD 20GB HD 256MB DDR266 PC2100 MICRON Case LG X52 CD-ROM AOPEN X24X10X40 CD-RW Floppy 1.44 Mouse & Keyboard Speakers Monitor 15" אני צריך גם המלצה לקירור , לא יקר , ויעיל..(רצוי שקט). יש סיכוי שאני אבצע OC …
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עבור אישתי - לא צריכה מחשב גיימינג, אבל כן אחד שיצליח לסחוב עריכה בפוורפוינט ... - עם הרבה חלונות בו זמנית... חשבתי על משהו עם מעבד I5 ... (אלא אם אתם חושבים ש I3 יסחוב...) היא רוצה משהו דק... אשמח להמלצות על דגמים... מחיר עד 2000 - 2500 תודה מראש :)
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני זקוק למפרט מחשב חזק לצורכי עבודה, צורכי העבודה הם הרצת מספר שרתים וירטאלים (4-5) על מנת להתקין עליהם מוצרים שונים בעיקר מוצרי Oracle בסביבת linux/windows מערכת ההפעלה הראשית תהיה windows7 64bit והשרתים הוירטואלים יריצו שרתי linux או windows בעיקר לצורכי התקנות database וכלים אחרים על מנת ללמוד ולהתנסות במוצרים אלו חשוב שיהיה אפשר להריץ 4-3 שרתים במקביל בעת הצורך ללא כל בעיה עם כמות מספקת של זכרון לכל שרת. בנוסף הייתי שמח אם המחשב היה יכול לשמש גם למשחקים וכמו כן איני נוהג לעשות OC למערכות. אשמח לעזרתכם בנושא תודה מראש קובי מסיקה נ.ב - אין צורך בציוד הקפי וחשוב שהמחשב יהיה שקט ולא יחמם יותר מידי על מנת להשאיר דלוק כל הזמן
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מחשב לגיימינג עם מסך מה דעתכם על המפרט הבא ב1800 דולר קנייה בארה"ב Update NEC Black IDE DVD Burner Model ND-3540A - OEM Model #: ND-3540A Black Update Antec Performance I P180 Silver Steel ATX Mid Tower Computer Case - Retail Model #: P180 Update SAMSUNG SpinPoint P Series SP2504C 250GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive - OEM Model #: SP2504C Update AOpen F90GS Black 19" 12ms LCD Monitor - Retail Model #: F90GS Update XFX PVT70GUDF7 Geforce 7800GT 256MB GDDR3 PCI Express x16 Video Card - Retail Model #: PVT70GUDF7 Update ENERMAX EG425P-VE SFMA 2.0 ATX12V 420W Power Supply - Retail Model #: EG425P-VE SFMA 2.0 Update SONY MDRRF960RK 3.5mm/ 6.3mm Connector 90…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K + חריגה של 500 2. מה שימושי המחשב גרפיקה 2d גרפיקה 3d לפעמים sctchup + vray + revit visual studio אני פותח הרבה תוכנות במגביל (illustrator + photoshop + scetchup) ללא משחקים כלל 3. אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 6. אם תמליצו לי על oc אעשה בשמחה 7. אין צורך בתוכנות 8. אין העדפה לחנות מסויימת 9. חשוב לי אמינות שקט, אין תוכניות שידרוג קיבלתי את ההצעה הזאת - מחשב מותג של HP עם שלש שנים אחריות בבית הלקוח (נ.ב. לא קבלתי את ההצעה באופן אישי, אבל יש לי אפשרות להצטרף לקניה של מוסד שקונה כ 30 מחשבים כאלה) מארז-Tower מידות - 39.9 ס"מ גובה, 17.0 ס"מ רוחב 44.2 ס"מ עומ…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/specslist/view/91/ שאלתי בכמה מקומות ואמרו לי שהמפרט מאוד מומלץ, אני מחליף את ה-80GB בדיסק הקשיח ל-160GB של-Western Digital. אני צריך דעות על המפרט, של איזה משווק כדי לקחת את הכרטיס מסך? מה הכי זול ומשתלם? [Powercolor, Gigabite..וכל אלה..] ולאיזה חנות כדי להביא את המפרט? אני גר לא רחוק מחיפה, כך שנוח לי ל-KSP, אבל שמעתי כמה ביקורות רעות עליהם, אני בטוח שתוכלו לעזור לי :] תודה, רועי.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
גיס שלי קיבל את הצעת המפרט הזו (מיועד לויסטה): מעבד Intel Core 2 Duo E2140 זכרון 2 x 1 GB Kingston DDRII 667 MHz צורב DVDx20 Samsung Dual Layer כרטיס קול Integrated 8-channel כרטיס מסך Geforce 8600GT 512MB לוח אם Intel 965 GA-965GMS2 רשת Lan 10/100 דיסק קשיח 320 GB SATA II 16MB מארז עם 4 מאווררים = ספק 500 וואט Samsung 19" 931c LCD אני בטוח שאפשר להביא משהו יותר טוב בסכום הזה (בלי חריגה בבקשה)... נ.ב. הוא לא גיימר כבד
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כל חבריי הפורום. אני מחפש מחשב לגיימינג אבל שיוכל לשמש אותי גם בעבודה (שיהיה נוח לנשיאה ) הבנתי שבשביל שיהיה נוח לשחק בו אני אצטרך מסך גדול אז חשבתי על מסך 17 אינץ. בכל מקרה יש לי בבית מסך מחשב 22 אינץ שאני אוכל לחבר לנייד בשביל הנוחות... בנוגע לכל היציאות אני פחות מבין בזה, אני מחפש משהו סטנדרטי שאני אוכל להפעיל בו הכל. 8 ג'יגה זיכרון יספיקו 500 ג'יגה יספיקו גם מערכת הפעלה צריכה להיות כלולה בתקציב. העדפה לחברת ASUS רק כי המליצו לי עלייה ולא מנסיון אישי. אין צורך במסך מגע יש אפשרות לחרוג מעט בתציב. קיבלתי הצעה מאייבורי על המחשב הנ"ל: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8777 אני חדש אז אם עברתי על החוקים - מצטער תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכל בתמונה: http://img297.echo.cx/my.php?image=15hc.jpg בבקשה חוות דעת על המפרט ואולי אם יש זכרונות טובים יותר בפחות כסף? אל תשכנעו אתי לקנות בארץ כי אני לא הולך לעשוות את זה! עריכה: ותודה לעונים rhin0
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-