ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,378 דיונים בפורום זה
-
תקציב: 3.5K עם חריגה אפשרית ל-4K. (עדיף שלא) שימושים: בעיקר גיימינג וסרטי FHD. ללא ציוד היקפי. ירוץ על מסך 22" FHD. הרכבתי מפרט ראשוני בפנדה: Gigabyte GA-MA770-UD3 AMD 770 Chipset AM2 Plus 435 ש"ח AMD Phenom II X3 720 Black Edition 2.8GHz L2 3Mb L3 6Mb AM3 Box 835 ש"ח OCZ 4Gb Kit DDR2 800MHz PC2-6400 Reaper HPC 4-4-4-15 OCZ2RPR800C44GK 310 ש"ח Gainward Bliss GeForce GTX260 896MB 216SP Golden Sample 949 ש"ח Cooler Master CM 690 379 ש"ח Seasonic SS-500ET Active PFC 500W Oem 345 ש"ח Samsung 500GB 16MB 7200RPM SATA II HD502IJ Spinpoint F1 315 ש"ח LG GH22NS40 Super Multi DVD Rewriter Sata x22 Black Oem 149 ש"ח סה"כ …
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, אני יוצא לטיול ארוך. אני רוצה לקחת איתי לפטופ, קטן וקל משקל. סיכוי גבוה שהוא יגנב או ינזק, אז אני מחפש משהו זול יחסית, אבל שכל עוד הוא לא נגנב או ניזוק שיהיה נחמד לעבוד איתו. עבודה משרדית. הכי חשוב לי זה הרבה זכרון RAM ושיהיה אפשר לחבר כמה מסכים. יש איזו המלצת קונצנזוס?
-
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
התקציב שלי כרגע כ-3000 שקל(אפשר לחרוג) למעבד, לוח אם, ראם, מארז וספק כוח(כל השאר יש לי). האם ניצן להכניס מפרט מבוסס קונרו בתקציב הזה בלי להתפשר יותר מידי על איכות החלקים(לא מתכוון לרכוש ספק/לוח/ראם מחברה לא מוכרת)? אם אי אפשר באיזה תקציב כן אפשר? איך המחירים הולכים להראות בעוד שבועיים, חודש וכו'? שאלה אחרונה, הגיעו בכלל פיזית מעבדי קונרו לארץ? עדכון: אני כרגע מחפש מפרט מבוסס קונרו בתקציב של עד 3500 ש"ח(אם אפשר יותר זול עדיף), החלקים שאני צריך הם: מעבד, לוח אם, ראם(לפחות גיגה וכמה שיותר מהיר), מארז(פשוט), ספק כוח(שיחזיק את המערכת פלוס ATI X1800XT). עדיפות לחנויות כמה שיותר קרובות לאיזור חדרה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. אני מתכננת לבנות מחשב למטרות גיימינג בתקציב שרצוי שלא יחרוג מ-3000 ש"ח. דוגמה למשחקים: GTA שיצאו ב2009, כשיהיה גם GTA V, אassassin's creed black flag לא מחליפה ציוד היקפי, מבקשת המלצה למעבד (AMD), לוח אם, זכרון, כרטיס מסך (אם אין בררה גם ספק). לא עושה OC. מחיטוטים בחנויות שאני מכירה (אייבורי, KSP, פלונטר) גיבשתי את המפרט הבא: 1. מעבד: AMD 6core fx-6300 3.5 GHz. בחנות יש מעבד fx-6350 עם 3.9MHz בהפרש של 100 ש"ח, האם שווה את ההשקעה? 2. לוח אם: gigabyte 990xa-ud3. חשוב לי שיהיו כמה חיבורי usb3, sata3. ובגדול זהו. 3. זכרון: סטיק אחד (בינתיים) 8GB 1600MHZ עם איזושהי הבטחה לקירור (האם קריטי?) אשמח להמלצות. מה שראיתי עד עכשיו היה בסביבות 400ש"ח. 4. כרטיס מסך: …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מטרות המחשב- עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים. גודל המסך 15" האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא * רזולוציית המסך? FHD 1920x1 * משקל רצוי? משקל ממוצע, חשיבות נמוכה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - 6 שעות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח -1T * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית- אפשרי אך לא חייב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?- לא כולל ווינדוס מחשב מהיר שיעבוד במולטיטאסקינג, איכות צפייה טובה. איך המחשב הזה- lenovo yoga y500 2QG אני יכול להשיג אותו ב - 3.7K http://m.zap.co.il/jacket.aspx?siteid=1471&siteurl=http%3a%2f%2fwww.21.tv%2fp-257279%2fd79ed797d7a9d791d7a0d799d799d793d79ed7a1d79ad79ed792d7a21…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לעזור לחבר לפתור את הבעיה.סדר הארועים:לפני מספר חודשים התחילה בעיה מוזרה עם המחשב (המחשב מיודע למשחקים, בעיקר BF4), הדרייבר קורס ללא סיבה מוצדקת (הטמפרטורות בנורמה 80-90 מעלות במאמץ מלא) ונזרק לשולחן עבודה מלווה במסך כחול שקשור לדרייבר של נבידיה, התקנה מחדש של הדרייבר ושל הווינדוס לא עזר, על המחשב היה מותקן WIN 8 לא חוקי ומחשש שזה הבעיה חבר שלי קנה ווינדוס חדש 8.1, עדיין יש בעיה.לאחר בדיקה במשחקים נוספים הבעיה קוראת שוב (לא הבעיה של BF4) מלת בררה הוחלט להזמין כרטיס מסך חדש. התקן הווינדוס מחדש על מנת להמנע מבעיות וחובר הכרטיס, הכרטיס לא מזוהה, הדרייבר של נבידיה נותן שגיאה שלא אותרה שום חומרה מתאימה. הותקן הכרטיס הישן שכן מזוהה והתקן הדרייבר, לאחר מכן ח…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח, אפשר לחרוג ב 1000 אבל גם לא חייב לנצל תקציב עד הסוף 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משרדי: גלישה (בד"כ פתוחים אצלי כ 130 טאבים בו זמנית...) , עריכת וידאו - שימוש קל-בינוני (SONY VEGAS למשל) כתיבה ועריכת מוזיקה בשימוש בינוני/בינוני-גבוהה וידאו וסרטים - שימוש קל 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. יש ברשותי כרטיס קול מקצועי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך לכלול הרדיסקים פרט להרדיסק מה…
-
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
אנו מחפשים מחשב נייד לאחותי הקטנה - שבשנת הלימודים הבאה ניכנסת לתיכון התקציב שלנו הוא בסביבות 2000 עד 2500 ש"ח חשוב לנו זמן סוללה! חשובה אמינות כמה שאפשר - צריך להחזיק לפחות שנתיים שלוש עד גמר הלימודים חשבנו על מחשב אסוס Eee ? - והשאלות הן : 1. ראינו כמה דגמים של 1005H מה ההבדל ואם יש דגם מועדף 2. מגיע עם מערכת הפעלה XP - האם לדעתכם המערכת תישרוד 3 שנים ? 3. האם כדאי לשדרג זיכרון ל 2G ? 4. גודל מסך יתאים לדעתכם ללימודים - 10.1" 5. אסוס הוא אופציה כי אמרו לנו חברים שהוא בעל זמן הסוללה הגבוהה ביותר - האם זה נכון ? 6. כל המלצה אחרת למחשב נייד תיתקבל בברכה ומעל הכל - האם כדאי לקנות עכשיו ? או ביולי או בתחילת שנת הלימודים.....? האם המחירים אמורים לרדת או מחשבים חדשים אחרים …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב אני מבקש מפרט להרכיב מחשב לפי הפירוט הבא : מה התקציב המקסימלי? עד 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר. אך לא פחות מ 1500 ש"ח כי יש גבול גם כמה אפשר לרדת. מה הם השימושים הצפויים של המחשב שימוש ביתי בלבד.- אינטרנט אופיס משחקים קלים צפייה בסרטים ותמונות עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? השקט חשוב אך לא קריטי הוא לא יושב לנו בחדר. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה לא. יש לי חלונות 7 שאני אתקין עליו. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. לא, גם ככה ישלחו אותו. דרושה חנות אמינה שהרכיבים בה יהיו הזולים ביותר. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAI…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? ~4.5k. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע WOW. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 - Daewoo LM2230W 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר, יותר טוב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מבקש הצעה למפרט להרכבת מחשב (ללא מסך וציוד היקפי) שמיועד לעבודה עם תוכנות גרפיות כגון: Photoshop, Illustrator, 3d studio, Cinema 4d, AfterEffect. רצוי שיהיה טוב גם למשחקים. תקציב מוגבל עד 8000 ש'ח . תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייד איכותי לסטודנטית לעיצוב לקראת סוף לימודיה (שנה אחרונה לתואר) המחשב אמור להריץ תוכנות כמו autocad, sketchup+vray, 3dmax, photoshop, arcplus עם רינדורים דיי כבדים.. מנסיון כרגע יש לנו בבית מחשב נייח עם מעבד I5 וכרטיס מסך של AMD , ו8 ג'יגה של זיכרון פנימי (הדגמים המדויקים לא ידועים לי כרגע) , המחשב בן שנה וחצי בגדול, הרינדורים וכלל התוכנות עובדות מאוד לאט לרוב * גודל המסך? 15.6 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ברור לי שזה דרישה מוגזמת.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? היציאות הסטנדרטיות * Bluetooth? לא קריטי אבל יכול להיות נחמד * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750GB לפחות * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריו…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני ספיר, ערכתי עד עכשיו בתוכנות ADOBE והתחלתי להיכנס לחום האנימציה ולעבוד עם תוכנת מאיה קניתי מחשב שהיה מיועד לה]עיל לי ברמה בסיסית וטובה את תוכנות אדובי וזה מה שהוא באמת עשה, אך עכשיו כשהתחלתי להתעסק עם המאיה הבנתי שאני צריכה משהו רציני יותר. אני אשמח עם תעזרו לי להרכיב מפרט רציני בשביל מחשב תותח, ברמה הכי גבוהה שאני אוכל להגיע עם התקציב( עד 10000 שקל) המחשב שכרגע ברשותי מורכב מ: intel core 2 Duo CPU E6750@2.66Ghz RAM של 2 GB וכרטיס מסך Radon X1300/X1550 series אני אשמח לקבל פה עזרה וייעעוץ לגבי מפרט כולל ושוב לרמה גבוה של ביצועים במאיה, המחשב לא מיועד למשחקים אך ורק לעבודה עד 10,000 ש"ח בנוסף, המליצו לי על הכרטיס מסך 8800 Ultra 768MB ורציתי לשאול מה ד…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מפרט ממש חזק למשחקים שהכל יעבוד פיקס עם מערך SLI 8800 GT או 9600GT OC אני לא מתכנן לעשות OC שיהיה כמה שיותר חזק בבקשה שזה יהיה מפה www.foxpc.co.il או מפה www.skypc.co.il הא ורק מקלדת ועכבר של לוגיטק EX110 זהו לא צריך עוד ציוד היקפי תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים/משחקים בינונים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לפחות 15.6. * רזולוציית המסך? אין העדפה מיוחדת... * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה (כולל numpad). * משקל רצוי? אין בעיה מבחינת המשקל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 6 שעות של וורד. (לגבי משחקים - פחות בעייתי מבחינת זמן) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750GB מספיק. לא חובה יותר ולא חובה SSD. * כונן אופטי? כן, חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? בינ"ל לא חובה, כל עוד יש אחריות בארץ. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?העיקר שיהיה לשימושים שלי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)עבודה משרדית בעיקר, ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) לא לזה הכוונה אבל גודל מסך 15.6! -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש כמה דגמים של HP שראיתי, ויש גם לטושיבה כמה דגמים נחמדים הבנתי ש 6500 של אינטל זה מיינסטרים ואני רוצה קצת מעל זה משהו כמו 8600P/T עכשיו בנוגע לכרטיסי מסך איך יודעים שכרטיס הוא טוב? הרי זה לא אותו דגם במקביל למחשב... תודה לכל העוזרים. אגב איך הניידים של GIGABYTE? יש כאלו עם מפרטים מאוד חזקים במחירים נמוכים... זה לקחת סיכון?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לא מזמן מחשב נייד חדש-עלה 2000 ש"ח. ---- עכשיו רציתי לקבוע שומר מסך וזה רושם לי: שומר מסך אינו יכול לפעול מאחר שדרוש לו כרטיס מסך חדש יותר או כרטיס מסך התואם ל-Direct3D . עכשיו אם זה רושם על שומר מסך את זה אני מתאר לעצמי ששום משחק גם לא יעבוד לי. פרטים: המחשב של חברת טושיבה+יש לו direct X 11 על ווינדוס 7. סוג כרטיס מסך- מתאם VGA רגיל. אמממ זה מוזר כי בסירטונים ביוטיוב לדוגמא רואים באמת באיכות מעולה. אז זה או הכרטיס מסך חלש או צריך לעדכן דרייבר?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.pccenter.co.il/product/lenovo-ideapad-g510-59404263?aff=Zap מחשב ללימודים, צפייה בסרטים ואולי כמה משחקים קלים. הוא נכנס בתקציב וקראתי עליו חוות דעת טובות מאתרי קניות בחו"ל. האם אפשר לקבל את החוות דעת שלכם עליו? האם יש אופציה יותר טובה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למשחקים כבדים מומלץ עם הכרטיס מסך 8800GTS לא משנה לי מאיזה חנות אני צריך מעבד לוח אם כרטיס מסך זיכרון מארז וספק. תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב נייד של אסוס.. ראיתי שני דגמים ולא הבנתי מה ההבדל בינהם: K53sd a53sd אשמח לדעת מה ההבדל בין השניים ומה עדיף אם יש הבדל?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי לקנות מחשב נייד כי אין לי מקום בדירה אבל התחרטתי אז אני צריך שתתנו לי מפרט למחשב ממש חזק שיריץ את ה gta iv והמשחקים שיבואו אחריו על הגדרות הכי גבוהות יש לי מסך 22' ואני צריך גם מארז יפה,מקורר, ושיהיה מארז נמוך קצת מהרגיל תגיבו כמה שיותר כי אני מבולבל קצת! ואני רוצה את כרטיס מסך ממש ממש טוב כמו שאמרתי שיריץ את Crysis far cry 2 ו gta iv על הגדרות הכי גבוהות לא מתוכנן שום oc פשוט שמעתי שקירור טוב מעריך חיים למחשב
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום הייתי בKSP וקניתי מחשב חדש, בין היתר רציתי לקנות כרטיס מסך מבית היוצר של MSI כי אנדע שאין הבדל חוץ מהסטיקר בין הפירמות השנות ושכרטיסי המסך הם כולם תוצרת ATI והשוני הוא בחבילה שבה מוכרים את הכרטיס. המוכר טען שזה לא נכון ושכרטיסי SAPPHIRE יותר טובים, ונכנסו לוויכוח הוא גייס את כל צוות העובדים בכדי לשכנע אותי, ואני טענתי שזה לא חוכמה כולם שם באים משטח אויב ;D. בקיצור החלטתי לקחת את זה פה אליכם (המומחים האמיתיים) האם יש שוני בין הכרטיסים עצמם?! g0vner_x3
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תודה לכל העוזרים!: אני רוצה מחשב חדש והתקציב הוא 3600-3700 אל תנסו לחרוג בבקשה. ד"א המעבד שיהיה של אינטל. הנה מפרט שבניתי אבל יש לי כמה שאלות עליו: 1) איך המארז והספק האלה? 2) הדיסק הקשיח הזה טוב? עדיף להתפשר על 250 ג'יגה של סיגייט? אני לא ממש מעוניין להשקיע 800+ בX1950PRO כי אני ישדרג את ה8600GT בעוד שנה שנה וחצי. מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤961 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤592 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤410 זיכרון TwinMOS DDR2 1024MB 667Mhz CL5 ¤216 כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe ¤602 ] צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤178 מארז כולל ספק Antec BK640B 380W ¤309 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) ¤79 [ סה…
-
- 27 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1000, חריגה מקסימום 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אינטרנט בסיסי 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא קיים. אין צורך בדיסק SSD אפשר HD רגיל בסיסי. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-