עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מבקש מפרט למחשב איחסון וגיבוי עבור סרטים, מוזיקה, תמונות ומסמכים חשובים. המחשב יחובר ברשת מחשבים - LAN חוטית ויכלול שני הרד - דיסקים, 500G כל אחד. אחד ישמש לאיחסון החומר כולל כתיבה קריאה ישירה מ-1 עד 4 משתמשים, השני ישמש לגיבוי הראשון בריצת לילה אוטומטית או משהוא כזה. חשובה לי מהירות תגובה לקריאת הסרטים והמוזיקה למחשב HTPC המחובר אף הוא לרשת ובאופן כללי אמינות המערכת. יכול להיות שלצורך גיבוי עדיף ליצור התקן גיבוי חיצוני מחוץ למחשב זה ? אביזרים לא נדרשים: מסך, מקלדת, רמקולים, עכבר. ללא OC, כרטיס מסך הפשוט ביותר (המחשב לא מיועד להציג כמעט דבר למעט בתהליך התקנה / Troubleshooting. תודה

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by עירא איתם,

שלום קוראים לי עירא. אני סטודנט להנדסת מכונות יש לי מחשב נייח שקניתי אותו בשנת 2012 בזמן האחרון הוא לא כל כך בשימוש , אני רוצה לשפר ביצועים ולא להשקיע עכשיו במחשב חדש(יש מחשב נייד חדש ) המחשב יריץ בעיקר solidworks ו visual studio לוח אם- asus p8h61-mlx כרטיס מסך- nvidia geforce gt 520 מעבד -intel core i3 2120 זכרון ראם- ceon ddr3 1333 4gb זכרון של 500gb הדבר הראשון שחשבתי להוסיף זה כונן קשיח ssd 100/200 להוסיף עוד זכרון ראם(לפחות עוד 4 מאותו סוג) מעבד כדי להחליף? אם כן מה הדור המקסימלי שאני יכול להחליף? כמובן שעדיף שזה יהיה במינימום כסף אשמח להמלצות 🙏 יום טוב ושמח

3. Started by romzzz,

Gigabyte GA-770T-D3L DDR3 AMD770 CHIPSET 340.00 ₪ - 1 1 Elixir 2GB DDR3 1333Mhz 184.00 ₪ - 2 1 AMD Athlon 2 X4 645 3.1Ghz Quad Core AM3 BOX 585.00 ₪ - 1 1 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 190.00 ₪ - 1 1 TwinTech GeForce GTS450 1024MB GDDR5 647.00 ₪ - 1 1 RaidMax Eclipse Black 4x120mm Windows 198.00 ₪ - 1 1 SeaSonic SS-500ET 500Watt 80Plus Bronze 313.00 ₪ - 1 1 צורב LG GH22 SATA x 22 Black 109.00 ₪ - 1 1 מקלדת חוטית Microsoft Comfort Curve Keyboard 2000 USB 87.00 ₪ - 1 1 מסך Samsung Cream 2333T 23" Wide 8ms PVA 1:50000 1920x1080 887.00 ₪ - 1 1 הוא בעיקר בשביל אינטרנט אבל אנ…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Dman86,

שלום רב לכולם, אני משתמש חדש חדש טרי טרי. שמעתי המון על הפורומים שלכם מחבר טוב וכבר הרבה מאוד זמן שרציתי להירשם. אני מצטער מראש שאני לא פותח בת'רד היכרות, אבל גם זה יגיע. בנתיים יש לי שאלה - אני רוצה לקנות מחשב נייד, מגבלה תקציבית, עד 4500 שח. מצאתי 2 דגמים שמצאו חן בעניי בוואלה שופס. Dell or Acer? ההתלבטות היא כזאת: ה Dell מגיעה עם אחריות ל3 שנים + תיק למחשב (כזה) ה Acer לשנה בלבד ה Dell יותר יקר ב 700 שח ה Acer מגיע עם מצלמה מובנית של 1.3 מגה פיקסל (נדמה לי) ה Dell מגיע עם Bluetooth ה Dell עם מערכת הפעלה של VISTA בעברית :-\ (יש אפשרות להתקין באנגלית?) ה Acer עם מערכת הפעלה של VISTA באנגלית המסך של Acer מבוסס על טכנולוגית CrystalBrite המסך של Dell מבוסס על טכנולוגית Tru…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by idanbbd,

אני צריך מפרט למחשב שישמש אותי לעבודה ב3ds max וmudbox . סביר להניח שהכי חשוב זה מעבד טוב , והרבה זיכרון התקציב הוא באיזור ה10k

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by kutomer,

הרבה זמן לא יצאה לי להיות כאן לצערי, ואשמח להתייעץ איתכם בנוגע למחשב חדש שאני רוצה לקנות (טוב נו אני חייל ואני לא קונה כלום, אבל ההורים קונים לאחי הקטן). אז אלו הפרטים הדרושים: 1. התקציב המקסימאלי הוא - 2K, ניתן לחרוג אבל בשביל סיבה מספיק טובה, וכדי שזה גם יהיה בלא יותר מ500 שקלים. 2. שימוש המחשב יהיה בעיקר למשחקים, אני לא מצפה להריץ כל משחק על המקס' אבל מצפה להריץ משחקים ברמה (AS:Brotherhood וכדומה...), בנוגע לרזולוציה אני לא סגור בעיקר כי אני לא יודע עוד לאיזה מסך אני יחבר אותו. 3. אין צורך בציוד הקיפי כלל. 4. אין ציוד שלא צריך לכלול במפרט כמובן. 5. יש חשיבות לשקט כמובן הייתי מעדיף שיהיה גם שקט, אבל יש אפשרות לשפר את המחשב על חשבון רעש אני מעדיף. 6. לא מתוכנן שום…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. היי, אני מנסה להרכיב מפרט למחשב הבא: שימוש עיקרי: מכונת Linux למחקר/פיתוח: קמפול מהיר, תמיכה במספר מסכים, 64bit. וירטואליזציה מרובה (לצרכי Windows, 32bit)- תמיכת חומרה בוירטואליזציה- חובה, Hyperthreading - רצוי. מעבר לזה, שיהיה מסוגל לנגן סרטי HD בלי בעיות (גם על שני מסכים). מחשב שקט יהיה פלוס רציני. יהיה נחמד אם הוא יהיה מספיק חזק למשחקים (Oblivion, Civ V) בדואל בוט. לכן, החלטתי להתבסס על המפרט הרב-תכליתי ב-6K שמוצע כאן. בגלל הדרישות הלא כ"כ שגרתיות שלי, אשמח אם תוכלו לעזור לי- גם בהמלצות כלליות ובעיקר בנוגע לשאלות הבאות: [list type=decimal] [*]מעבד- הבנתי שאתם לא ממליצים על i7 בגלל שיקולי תועלת, אבל הבנתי גם שלצרכי וירטואליזציה יכול להיות שהמצב שונה- תוכלו לאשר? מה ג…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by volvo2005,

האם מחשבים ניידים מבית asus מצדיקים את המחיריםם המאוד כבדים שלהם??..כי בעצם הנתונים שלהם לא הכי חזקים לעומת ה-hp שהם בהרבה יותר זולים מה-asus..(מה שידוע לי על הניידים שמוכרים בארץ)

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by naor5774,

אני מחפש: מחשב נייד, עד 2600 שח באילת, עבודה יום יומית 9-10 שעות. ולימודי מדעי המחשב. שיחזיק לי לחמש שנים הבאות, מסך 15.6" עם שוליים דקים, מקלדת מלאה ומוארת, סוללה שתחזיק לפחות ל 4 שעות בשימוש רגיל, כולל ווינדוס 10, כונן SSD לפחות 256 ג'יגה(לא משולב עם דיסק קשיח). i5/i7 דור 10. שלוש שנות אחריות יבואן רשמי. עדיף dell או lenovo אייבורי/ksp/חנות טובה כלשהי אחרת שיש באילת.. מתכנן לרכוש עוד שבועיים.. תודה לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by The_Byter,

הייתי שמח לשמוע מה החברה פה בפורום חושבים מערכת לחבר, לוח, מעבד, זיכרון, ספק, כ.מסך. מעבד E6600 זיכרון 2GB 667 (עם יכנס אז 800) לוח עם 4 SATA ועדיף עם 2 PATA כלומר חיבור ל 4 התקנים ספק מתאים למערכת הכוללת כ5 HD וצורב DVD כ.מסך ... עדיף מהליגה הכי גבוה - אם לא נכנס בתקציב אז הבררה הכי טובה. תודה גדול

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. המחשב הוא לחבר, במיוחד למשחקים וגלישה באינטרנט, לא מתוכנן OC תקציב: 4K תודה נ.ב: יש לציין את החנות.

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by chap123,

חברה פרסמתי צורך במחשב נייד מקודם אבל אני שוקל אופצייה קיצונית שאף אחד מכל האנשים באתר הזה לא ייתן לי מחשב נייד ע"פ הדרישות שנתתי בהודעה ואני אצטרך לקנות מחשב בייתי... אז ככה אם למישהו יש הצעה עבור מחשב חזק במחיר שנתתי בכותרת (ואם אפשר עם מסך דק 19 אינצ' ומעלה אבל לא חייב) מוזמן להציע לי מפרט טוב... רק דבר אחד אני לא מוותר.... חובה מארז Thermaltake !! 8)

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Biiox,

תקציב 6000, מוכן לחרוג עד 1000 עם התגמשות גם ליותר אבל לא חובה בכלל לנצל את כל התקציב עדיף ניצול מירבי של מחיר לתועלת מחשב לגיימינג, עם יכולת ריבוי משימות די גבוהה (לדוגמא ברקע ירוץ משחק, מספר גדול של טאבים בדפדפן, OBS / Xsplit וכולי) בסה"כ שאני לא אהיה מוגבל ממש בכמות התוכנות והמשימות אמנם כרגע אני משחק במשחקים פשוטים יחסית (Loadout / LoL) אבל אפשרות להריץ את המשחקים החדשים שכרגע קיימים על ההגדרות הכי גבוהות או לפחות להתקרב לזה קיים מסך 24" Samsung SyncMaster BX2450 1920x1080 ומעוניין בתמיכה עתידית לשתי מסכים יש צורך בכל הרכיבים ואין צורך בציוד הקפי חשוב שיהיה שקט יחסית בערך נגיד 8/10 לא קירור נוזלי עדיין לא בטוח ומבין בנושא הOC אשמח לשמוע עצות אין צורך במערכת הפעלה אבל …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Rocket_Pool,

שלום חברים.. החלטתי שאני רוצה לקנות נייד חדש אחרי תקופה ארוכה שאני רוצה. אני מתלבט עכשיו בין כמה דגמים וחברות שונות בתקציב של עד 3300 ש"ח. צרכים: -גלישה באינטנט. -עבודה משרדית. -משחקים כמו פרו אבולושיין 10 (לא כאלה שגומרים על מעבדים לחלוטין) -נוחות עבודה. -ויכולת עבודה מעל 3 וחצי שעות 4. יש את הדגם של ה LENOVO NTD 99IV מעבד 4300 כרטיס מסך 105M עם 4 ג'יגה זיכרון. ב 3190 ויש את הדגם של HP 610 vc266EA מעבד 4400 3 GB זיכרון כרטיס מסך 103M ב 3380 ויש את Toshiba L500-1R3 '15.6 HD LED מעבד T4400 זיכרון 4GB DDR 3 Mobile Intel® GMA 4500M ב 3150 אני ממש מתלבט בין הדגמים האלו ואני בנטייה קטנה לטובת הלנובו. אפשר המלצות על מה ללכת?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. CPU: Intel Core 2 Duo E6300 Box = 1,010NIS MOBO: GIGABYTE GA-945P-S3 = 600NIS GFX: PALIT GeForce 7600GT = 786NIS HD: Western Digital WD1600YS 16MB 160GB = 387NIS MEMORY: G.Skill DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 5-5-5-15 = 680NIS CASE: Sunbeam Transformer BLACK/BLUE + 400w = 370NIS TOTAL: 3.834 איך לדעתכם? הדבר היחידי שמפריע לי פה עוד איך שהוא זה הספק. אני מעדיף לקחת ספק אמין יותר, אבל אני לא ימצא בשום מקום מארז + ספק בתקציב של עד 400-450 שקל.. אז זה גם מארז יפה וגם ספק 400W. תריצו תגובות יאלללה שחקקקקק

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,עריכת וידאו,עיצוב גרפי מינימאלי,צפייה בתכני HD לא חייב 1080p. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Sony Vegas-מזדמן,Photoshop-מזדמן,Camstasia Studio-תדיר,Fraps-מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V,TF2,MKX, USFIV. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24",1080p. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Kopatch,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא עקרוני ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5000 אם זה באמת קריטי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שום דבר ספציפי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כגון Dark souls 2 שהוא הכי חדש שמעניין אותי שאני יכול לחשוב עליו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by arimpal,

שלום, אשמח לעזרה ברכישת מחשב נייד חדש לסטודנטית תפרנית לאחר שמחשבי האהוב מזה 3 שנים מת בטרם עת... (עיין ערך הושמד על ידי בני משפחה אהובים). מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? רצוי 12'', אפשר להתפשר על 13.3'', אך לא יותר מכך. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? בינוני זה בסדר, רצוי 6 תאים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא משהו מיוחד * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא קריטי * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב מידי * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, ל-3 שנים ושתהיה תקפה בישראל. * האם בתקצ…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אז ככה הגעתי למסקנה שזהו הגיע הזמן לקחת מחשב חדש מסך 19 אינצ' LCD יש לי אז ככה שאין צורך לקנות כמו כן HD חדש בעל 250 GB של WD SATA יש לי אז גם אפשר לחסוך על זה אז ככה עכשיו צריך התיעצות וגם קצת עזרה ( המחירים שאני מציין הם לפי KSP אם יש הצעה למקום יותר זול אני ישמח לשמוע ) אני יפרט מה אני רוצה ואם אפשר תיעצו לי בנושא נתחיל מהדבר הכי חשוב מעבד: Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB במחיר של 1350 חשבתי לקחת את ה6300 הוא יותר זול ב300 שקל אבל איטי יותר אז אמרתי שנשקיע עדיף כבר ב6400 או שאולי עדיף כבר להשקיע במשהו חזק יותר? לוח אם אז כאן מתחילה כול ההתלבטות הקשה... וכאן אני באמת צריך עזרה ויעוץ נתחיל מה אני מוכן להשקיע: עד 700 שקל (מכיוון שראיתי שעד 700 שקל אפשר למ…

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by 111111,

בקשה למפרט עד 6800 שקל כולל מסך 17 אינץ' וללא כל ציוד הקפי אחר ללא צורב, כונן דיסקטים וכונן רגיל ושיהיה כולל 6800GT תודה רבה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by djelectric,

מדור המחשבים המומלצים מקבל רענון לכלל מערכות המחשב ומקבל מחשבי סקיילייק לכתבה: http://hwzone.co.il/מדור-המחשבים-המומלצים-עודכן/

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Clint Eastwood,

אני צריך לבנות מחשב 2.4 לא משנה ממש אם זה AMD או INTEL.... בסביבות 2500-3000 ש"ח.... בעיקרון מה שאני צריך בוא זה 40GB 256DDR סאונד וכרטיס רשת שיהיו משולבים על הלוח אם איזה כרטיס מסך פשוט... וצורב ד"א אני רוצה לקנות מחשב קומפלט... כאילו אני צריך את כל החלקים שנחוצים למחשב ככה שצריך גם פלופי,מארז,וגם איזה מודם פשוט של 56K. אם במחיר שנתתי לא ניתן לבנות כזה מחשב כמובן שאפשר לחרוג מהמחיר! ;D תודה!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום מחפש המלצה למחשב נייד שיענה על הדרישות הבאות: * מטרות המחשב - בעיקר לימודים , אופיס וכו' , + צפייה בסרטים. * גודל המסך - 13 אינטש. * משקל רצוי - עדיף שיהיה קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך - זמן הסוללה הוא נושא חושב , עדיף שיהיה זמן סוללה ארוך יחסית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - כן HDMI . * בלוטות - יש צורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח - אין העדפה מיוחדת. * צורב DVD - יש צורך. תודה לכולם.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by tom123,

אני צריך מחשב נייד ב- 6000-7000 ש"ח לצורכי גלישה, מוזיקה ועבודות משרדיות. חשוב שיהיה מסך גדול ומעבד סנטרינו. ושיהיה קל וחתיך

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by yaelbd,

מחפשת המלצה ללפטופ. תודה מראש!!! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, וורד, אימייל, אינטרנט. הילדים ישחקו פורטנייט ומיינקראפט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 14…

דיונים חדשים בפורומים