ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,345 דיונים בפורום זה
-
ASUS VivoBook F510UA FHD Laptop, Intel Core i5-8250U, 8GB RAM, 1TB HDD, USB-C, NanoEdge Display, Fingerprint, Windows 10, Star Gray (F510UA-AH51) Acer Aspire E 15, 15.6" Full HD, 8th Gen Intel Core i5-8250U, GeForce MX150, 8GB RAM Memory, 256GB SSD, E5-576G-5762 לגלישה פייסבוק ואפליקציות סרטים תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
יש פה חבר'ה שהזמינו? Acer predator elios 300 רציתי לדעת האם המחשב שווה ואמין? מה לגביי האחריות? ומה לגביי המכס? כמה המחשב שוקל? כיצד אני עושה את ההזמנה ותוך כמה זמן זה מגיע? המחשב מיועד לתכנות ניהול רשתות שוק ההון וגיימניג קל https://www.amazon.com/dp/B06Y4GZS9C/ref=cm_sw_r_wa_apa_U0.CAb62480Q6
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 15K (נראה לי אוברקיל) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית עיצוב אופנה לא וידאו - למטרת פרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך מסך 27, סט אלחוטי מקלדת/עכבר, מדפסת צבעונית(כ100 הדפסות בחודש) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין צורך בשום אורות ושופוני, רצוי גודל שיאפשר אוורור טוב (ב…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
- 3 followers
-
-
אשמח להמלצה למסך בגדלים האלה איכותי וטוב ואשמח שיתאים להתקנת ווזה מהמחשב למסך כזה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלוווום רב. כבר מספר ימים (שבועות?!?) מפורסמת הצעה בחנות של וואלה! http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=TZ04liz המפרט עצמו מספיק טוב בשביל הצרכים שלי (גלישה, WORD, מעט עבודה על עריכת סאונד בטרקרים לא מחייבים וקצת פורנו פה ושם ) אבל!! יש אחריות לשנה בלבד, או אופצייה לתוספת של 999 (!!!) ש"ח בשביל אחריות לשלוש שנים, שהיא, אם אנ'לא טועה, סטנדרט. (הרי הצעצועים האלה אוהבים להתקלקל והחלפים עולים איזה גרוש שניים... ) הפלוס האדיר הוא 36 התשלומים.... השאלה היא כזו - האם המחיר שווה, האם יש קאטצ'ים שפיספסתי בהצעה (איזה חיבור מיושן, כרטיס שלא שם...?!?) והאם, לעניות דעת ברי-ניסיון בניידים, כדאי, רצוי, ומשתלם להוסיף את המחיר הנדרש לתוספת שנתיים על האחריות?? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן! מה דעתכם: * Q6600 (לחכות לStepping G0 או שזה לא מגיע בקרוב?) * Gigabyte P35 DS4 ולהוסיף wireless PCI card, או P5KE-Wifi עם צ'יפ כלול * 2GB G.Skill CL4 גרסת HK * 7300GT/256 או 8500GT/512 * רמקולים ATP3 של Altec-Lansing * קירור למעבד 120 Tuniq (אם רק היה אפשר להשיג בארץ את הExtreme 120 של Thermalright הייתי חוטף אותו) * מארז 182B עם חיזוק בשני מאווררי 120mm נוספים של Scythe (יש יותר טובים/שקטים?) * ספק Corsair 520W * דיסק System - למערכת הפעלה+אפליקציות שטוחנות דיסק (למשל פוטושופ עצמה) - Raptor 75ADFD * דיסק עם Paging + אפליקציות רגילות - Seagate 7200.10 250GB * דיסק עבור אזור העבודה של פוטושופ + נתונים - Seagate 7200.10 250GB * 2 דיסקים ישנים של WD 80GB ATA עוברים מה…
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב, ואני לא יודע איך מבקשים בפורום הזה אז פשוט העתקתי טופס מפורום אחר, אני מקווה שזה בסדר [= תקציב מהו תקציב לשדרוג המחשב? כ700 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? אולי 200 מטרות השדרוג מהי מטרת השדרוג? (גיימינג כבד או קל / עריכה גראפית / עריכת אודיו / עריכת וידאו / HTPC וכו') במידה ובחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק.הכל במידה ובחרת בעיצוב כלשהו, ציין שמות של תוכנות בהן אתה משתמש. באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32BIT או 64BIT? כמעט בטוח ש32BIT *מערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.25GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64BIT תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם. מפרט נוכחי נא פרטו את כל המפרט הקיים: מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, זיכרונות, דיסק קשיח, ספק, מארז. מ…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפשת מחשב נייד עם מפרט המתאים לדרישות הבאות (אם קיים): גודל מסך - 13.3-14" מעבד - אם אפשר i3 ואפילו i5 במסגרת התקציב זה יהיה טוב.. 4GB Ram ההארד דיסק - 500GB רצוי מאוד שיהיה דק, קל ועם זמן סוללה כמה שיותר ארוך - אחרי הכל, אני הולכת להסתובב איתו הרבה לדעתכם יש צורך בכונן אופטי בימינו? כי אני חושבת שזה משהו שאני כניראה יכולה לוותר עליו... המטרות הן צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט ועיבוד תמלילים - התוכנות הכי כבדות שאני כנראה אשתמש בהן יהיו פוטושופ/אילוסטרייטר.. כדאי שיהיה קורא כרטיסי זיכרון וגם חיבור hdmi. התקציב שלי הוא בסביבות ה-3.5 אלף (עם חריגה מקסימלית של 500, אבל עדיף שלא..). תודה!!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהמלצתו של Chevy נסעתי לשניידר מחשבים ברחובות כדי לרכוש את ה-Asus X550 רק כדי לגלות שהוא בכלל לא במלאי, והחבר'ה שם הבהירו לי היטב שמחשב בלי כרטיס מסך יקרטע לי בפוטושופ ובאדובי פרימייר ושאין מצב שארכוש מחשב טוב בתקציב של 2300 ש"ח, אז לצערי אני נאלץ לקנות מחשב יד שנייה שוב עם מפרט חזק יותר ובמחיר שפוי יותר. מטרות המחשב: גלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה, צפייה בסרטי FHD וסרטונים באיכות 4K ביוטיוב, עריכה גראפית קלה [פוטושופ, Adobe Premiere Elements], משחקים קלים [כגון GTA IV]. הכנתי רשימה מיד2, אשמח אם תגידו לי מה הכי טוב, וכמובן גם מה שווה או לא שווה [לא עוזר לי שהמפרט טוב אם המחיר לא משתלם]. אגב, לא בכולם כתוב אם יש כרטיס מסך או לא, אז אשמח אם תגידו לי. אגב, האם מה שהוא אמר לג…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, החלטתי לקנות מחשב גיימינג חדש שיהיה גם חברותי לתוכנות של הקלטה ועריכת סאונד תקציב: • התקציב לרכישת המחשב: 6000 • חריגה מקסימלית מהתקציב: 300 שימושים: • מהם השימושים במחשב? גיימינג כבד, עריכת אודיו. • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: watch dogs, bf4... •במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: Cubase, FL... • באיזו מערכת הפעלה תשתמש? 64 • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? לא שימושים מיוחדים: • האם תבצע Overclock למחשב? לא • האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך (SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD) כרגע או בעתיד? לא ציוד היקפי: • מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? אם היא אינה ידועה לך, כתוב…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה חודשים קניתי ב-TMS מחשב, שנועד בעיקר לעריכת וידיאו ואנימציה, אבל גם לגיימינג. המעבד שכרגע יושב לי הוא Intel core i5 - 4570 CPU כרטיס המסך: sapphire 7870 xt 2gb gddr5 ו: AMD radeon HD 7800 series כשאני משתמש בתוכנת כמו Premire וAfter Effects. לפעמים זה קצת מקרטע, לא שזה לא יכול להריץ, פשוט לפעמים קבצים כבדים ובאיכות גבוהה מאוד מקרטעים וקצת נתקעים, כמובן שזה אומר שאני צריך לעשות הרבה יותר רינדורים. הייתי ב-TMS ואמרו לי שאפשר לשדרג למעבד i7 ב-1400 ש"ח, אבל מישהו שאני מכיר שמבין במחשבים אמר לי שזה לא בעיה במעבד אלא בכרטיס מסך, וזה יעלה הרבה יותר. אז רציתי לדעת מה דעתכם, והאם כדאי לעשות את השדרוג הזה. המחשב בקושי בן שנה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רוב העבודה של במחשב זה גלישה באינטרנט צפייה של סדרות וסרטים בHD וקצת גיימינג קל (fifa,fm) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. fifa,fm -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי תכרטיס מסך Gigabyte GTX 760 Windforce OC 4Gb ככה שבניתי מפרט ללא כ.מסך המפרט הוא לגיימינג ורציתי חוות דעת מאנשים מבינים ברשותי מסך ASUS 3D Rdy שמריץ 120HZ 23inch הינה המפרט מעבד: [..] INTEL 3770K : IVY BRIDGE, CORE I7, S1155, 3.5Ghz - TRAY ₪1513 לוח אם: [..] ASROCK Z77 EXTREME4 ₪778 זיכרון: [..] KINGSTON HYPER-X BLU 8GB DDR3 1600 1.5V CL10 ₪420 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114 מארז: [..] COOLERMASTER STORM SCOUT w/o PSU ₪366 ספק כוח: [..] COOLERMASTER EXTREME POWER 2 625W ₪397 קרור למעבד: [..] SCYTHE GRAND KAMA CROSS ₪191 דיסק קשיח: [..] WD BLUE 1TB SATA3 - זמין במלאי ₪337 הרכבת מחשב: [..] קניית מוצרי…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי,אני מתכנן לקנות מחשב,מאילת,אז המחירים רלוונטים לשם ,עד 4.5 , כבר ריכזתי כאן אופציות אשמח אם תמליצו ואלה השימושים שלי: גיימינג בינוני עד כבד,משאיר את האופציה פתוחה למשחקי עתידיים. כתיבהאני כותב אז צריך מקלדת טובה,חשוב לי שיהיה עמיד וחזק ולא שנהרס תוך שנתיים,מתכוון שיהיה גם לצפייה בסרטים וגם לללימודים כשאתחיל ללמוד. האופציות שחשבתי עליהן : http://ksp.co.il/?uin=30673-השאלה עד כמה הוא באמת טוב כי הוא ניראה הכי חזק פה מהשאר http://ksp.co.il/?uin=29223-גם חזק,אבל אין לו SSD ,השאלה כמה זה משפיע על הביצועים בפועל,חוץ מסטארטאפ של המערכת http://ksp.co.il/?uin=31674-גם חזק אבל השאלה על איכות הבנייה שלו,והמסך,כמו כן הכרטיס מסך טיפה יותר חלש…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט האם כדאי לי לנצל את זה שאימי נמצאת בארה"ב ולבקש ממנה לקנות את ה RX480 . היא חוזרת עוד כשבוע ולכן אני צריך להזדרז עם העניין. אין לי עדיין מחשב לחבר אליו את הכרטיס... אבל אני רוצה להקדים ולהשיג את הכרטיס יחסית בזול. ( כ-230$?) ולקנות מחשב בארץ ללא כרטיס מסך. 1. האם זה כדאי? 2. האם יש חלקים אחרים שכדאי ואפשר לבקש ממנה לסחוב? 3. לגבי הכרטיס עצמו איזה חברה הכי איכותית? (ג'יגהבייט, אסוס וכדו')
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מחיר של עד 9000 ש"ח (וכמובן לא התנגד למחיר קטן). תודה, תודה, ארז
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרכבתי לעצמי מחשב. המיועד למשחקים ובעיקר עריכת וידאו..לגבי הדברים החשובים באמת התייעצתי כאן באתר הזה בפורומים של הגרפיקה ולוחות האם והזיכרון, אך ישנם עוד דברים כמו מארז ספק כוח וכו' שברצוני להתייעץ עליהם איתכם, וכמובן אני רוצה לקבל חוות דעת על המחשב... CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1688.85 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IC7 Intel 875P Motherboard (HT, Dual SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, 1394, USB 2.0) [ ¤ 810.99 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Value Memory [ ¤ 547.96 ] 2 CPU Cooling : CoolerMaster XI4-7H52A CPU Cooler for PIV [ ¤ 98.91 ] 1 Hard Discs : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial …
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , אז ככה , בזמן האחרון אחותי משתלטת על המחשבים שלי ושל אחי וחורשת את Vice City , Underground ועוד.. החלטנו לקנות לה מחשב משלה , -דל תקציב-. אז זה המפרט כמו שנראה לי , אני אשמח לתגובות : AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU : 390 nis Gigabyte GA-7VT600-L VIA KT600 Motherboard (DDR 400,AGPX8,5.1 Sound,ATA133,LAN,USB 2.0) : 390 nis Abit Siluro GeForce FX 5200 128MB DDR Retail : 390 nis HEC 300AR-T PSU : 180 nis ואלו החלקים הישנים שיש לי בבית שאני מחבר למחשב הזה : WD 20GB HD 256MB DDR266 PC2100 MICRON Case LG X52 CD-ROM AOPEN X24X10X40 CD-RW Floppy 1.44 Mouse & Keyboard Speakers Monitor 15" אני צריך גם המלצה לקירור , לא יקר , ויעיל..(רצוי שקט). יש סיכוי שאני אבצע OC …
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רבותי מתכוון לקנות מחשב נייד, שבבית יחובר לתחנת עגינה (docking station) שתיהיה מחוברת לחשמל, כך שהוא יישאר דולק 24 שעות ביממה (לפחות כאשר הוא בבית, אני לא מדבר על סיטואציה שאני בחוץ ונגמרת הסוללה - מן הסתם). א. האם במצב שהמחשב בבית מחובר לתחנת עגינה ומחובר לחשמל - זה עדיין מכלה מחיי הסוללה? או שכשאשר המחשב בחשמל הסוללה לא מנוצלת אפילו במאומה (שזה טוב, בהתחשב בכך שאורך חיי סוללות הוא לא יותר משנה-שנתיים אם הבנתי נכון. תקנוני בבקשה אם אני טועה). ב. יש טעם לקנות אל-פסק למחשב נייד? נכון שהוא מחובר לסוללה, אבל הבנתי שבנפילות מתח זה לא תמיד מציל. אז לקנות מייצב מתח זה לא בעיה, השאלה אם שווה גם להשקיע באל פסק. כי אם יש הפסקת חשמל כאשר אני לא בבית, ונגיד קרה המצב ה"טוב" שהמחשב לא…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הם מציעים שם ניידים במחירים נוחים עד מחשידים.מישהו קנה מהם פעם? טענות? הערות? המלצות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבטת בין 3 מחשבים: Studio 1545 Dell http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8116&perur=2&t=1&c=441 * ידוע לי שעל המחשב הזה יש אחריות עד 3 שנים + טכנאי עד הבית (אן משהו בסגנון) Toshiba Satellite L500-12T http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7801&perur=2&t=1&c=339 HP Pavilion DV6-1330 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8026&perur=4 המחשב הוא למטרות: - לימודים - גלישה - הורדות:מוזיקה, סרטים - משחקים - תוכנות גרפיקה תודה,
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3000-3200 ש"ח גמיש. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים ומשחקי רשת 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא, יש לי מסך 19" 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי: לא צריך DVD או צורב. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? Ivory או המתחרה ששכחתי איך קוראים לו 6. האם נוש…
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תרכיבו לי מפרט עד 3.5K עם סטייה קלה עד 100₪ לגיימינג בעיקר. הדרישה העיקרית שלי, שהמחשב יחזיק לי שנתיים שלוש ושאוכל לשחק בהגדרות טובות במשחקים. המסך שלי הוא 22" ברזולוציה 1600x1200 כמו כן יש אפשרות ל OC קל. ללא ציוד הקפי. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה lenovo 6078 flg או משהו כזה אני רוצה למכור אותו לחבר
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, המחשב שלי התחיל לקרטע ולהקפיץ את המסך, ולכן בשעה טובה אני מחליף מחשב. המחשב מיועד לסרטים וסדרות וכן למשחקים שמצוינים למטה. הצריכם שלי לא עומדים להשתנות בעתיד הקרוב, ולכן חשוב לי לקנות מחשב שיחזיק לאורך זמן (4-5 שנים ככה). מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, עבודה וקצת משחקי מחשב ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cs,warcraft, HON, ו maplestory -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-