ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
היי, ראיתי שlenovo מוציאים בקרוב את הניידים האלה ורציתי לשמוע דעות של אנשים על מה כדאי לקנות. אני אף פעם לא עשיתי את זה אבל אני מתאר לעצמי שתהליך קנייה של נייד כזה דרך ebay נגיד אמור להיות יחסית קל ובטוח, נכון? 1400 דולר על T420 ועוד 16 אחוז מע"מ נשמע לי עסקה לא רעה...
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מפרט ראשון: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel 2100 3.1GHz 1155 3MB with graphics כמות: 1 - מחיר: ₪479 קירור למעבד: Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪110 לוח אם: Gigabyte GA-H61M-D2-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪345 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 2x120mm + FSP EPSILON 80+ 500W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪499 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 1 - מחיר: ₪161 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB SATA II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪184 כרטיס מסך: Sparkle GTX460 768MB GDDR5 Dual - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪610 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer SATA B…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד : פנטיום 4 3GHZ כרטיס מסך : redeon 9700 כרטיס קול : creative live דיסק קשיח : maxtor 120gb 7200rpm זיכרון : kingston 256mb pc333 ddr עכבר של logitech כונן cdromX52 של lg כונן דיסקטים וגם מה כדי לשפר?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש ULTRABOOK חזק. עדיפות גדולה ל 16GB זכרון. מישהו שמע משהו על ה TOSHIBA הזה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במחשבה אל העתיד אני צריך בעצם זיכרון, כרטיס מסך, לוח אם ומעבד חשבתי על קונרו...הכי טוב לא? הארדיסקים יש לי, כרטיס קול יש לי, ספק ומארז יש לי אני בעצם צריך מה שרשמתי למעלה. מה שיש לי כרגע: intel pentium 4 2GHz MoBi - Asus P4... [לא זוכר דגם מדויק] corsair value 512Mb 400 DDR ATI Radeon 9550 התקציב הוא 2000, גג 2500 רצוי מנועה מחשבים או מ-KSP תודה מראש לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, במרץ קניתי את המחשב (מצ"ב למטה מפרט שלו - נקנה בTMS) הדרישות החדשות שלי הם: 1. הגדלת נפח הHD לאחד של 4 טרה ( או הוספה של עוד 2 בנוסף לקיים) 2. שיפור במהירות קריאה וכתיבה אל הHD ובכלל המהירות של טעינת התוכנות (כולן שמורות על הssd) אני מחפש הגדלה ושיפור היות ואני צלם ועובד עם כמות גדולה של תמונות דרך לייטרום/פוטושופ ואני רוצה שהכל (שמירה של התמונות בהארדיסק/טעינת התמונות/ מעבר בין תוכנה לתוכנה וכ״ו) יטוס. נאמר לי שהבעייה היא שהלוח אם שלי בסיסי יחסית ואם אני אשפר אותו ניתן לחבר HD ברייד (לא שאני יודע מה ההבדל בין החיבור הרגיל שלי היום לרייד). אשמח לעזרתכם בשיפור, תקציב - בסביבות 2000-3000K. מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪889 ק…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השימוש העיקרי סרטים hd ומוזיקה בסלון חשוב שהיה כמה שיותר קטן אבל חזק C530T Intel Core i3 530 2.93Ghz 4MB Cache Tray - ₪532 GH55NUSB3 Gigabyte GA-H55N-USB3 - ₪582 K2G1333 2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON(SINGLE STICK) I5/AM3 - ₪269 WD5000AAKS Western Digital 500Gb 16MB AAKS - ₪217 MX31-A2 MX31-A2 Mini ITX CUBE Case NO PSU ( USE STANDARD ATX PSU) - ₪125 DPS300PB3 Delta 300Watt, 80mm Fan, 24 pin, 12V, 2X SATA, PFC, 2.2 Version - ₪108 SN-T083A SAMSUNG SN-T083A Slim, DVD±RW, Black - ₪314 סה"כ: 7 ₪2147 לשנות משהו? (יוסיף בהמשך כרטיס טלויזיה אשמח להמלצה למשהו לא יקר אבל טוב)
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר מספר חודשים אני מנסה להחליט איזה נייד מתאים לי, כיוון שאני נוסע לארה"ב בעוד פחות מחודש ומתכוון לקנות שם. חבר המליץ לי מאוד על הפורום הזה, אז הנה אני כאן. הדבר החשוב לי ביותר הוא ניידות, משקל וחיי סוללה. אני נוטה ללכת על ה-12.1 למיניהם, או משהו בטווח הזה, אם כי אני פתוח להצעות ולדעות אחרות. מעבר לזה המחשב ישמש לא למשחקים (למרות שלא אכפת לי שהמחשב יוכל להריץ אותם), אלא לעבודה משרדית אינטנסיבית, קצת תכנות ברמה נמוכה (חובבנית), וכן עריכת תמונות ברמה נמוכה (חובבנית). קישוריות מאוד חשובה לי (כיוון שאני לא נמצא הרבה בבית), ולכן wifi, שן כחולה וכדומה דרוש גם כן. מבחינת זכרון בוודאות לא פחות מ-1 ג'יגה, אבל אולי 2. חשוב גם שהמסך לא ישתקף בשמש (יש לי חברים שפשוט אי א…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחר התייעצו בפורום קניתי את הלנובו שלא תבינו- מחשב פצצה מהיר נוח אבל המידות שלו קצת גדולות למה שאני צריך. הוא דק מאדד אבל רחב מדי בשבילי והמקלדת לא נוחה לי. אחרי שהארכתי לו אחריות ל 3 שנים והתקנתי עליו אופיס החלטתי למכור אותו- ברור לי שאפסיד עליו אבל אלה החיים. אם מישהו מעוניין שיפנה אליי.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לצורכי עבודה (תוכנות סטטיסטיות על מסדי נתונים) . אורך חיי סוללה לא מעניין אותי והמחשב יעבוד כ-10 שעות ביום . שאלתי היא מה עדיף מבחינת מהירות ואיכות העבודה: דיסק 16GB hybrid SSD + 5400RPM או דיסק 7200RPM
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין במפרט לקניית מחשב נייד חדש למטרת לימודים, שימוש בגרפיקה ואינטרנט (אלחוטי). התקציב שלי הוא בסביבות ה- 5000 ש"ח. אני רוצה שתיהיה לי בעתיד אפשרות להשתמש עם ווינדוס ויסטא שמתוכנן לצאת. וגם שמעתי שצריכות לצאת טכנולוגיות חדשות. האם לקנות עכשיו או שכדאי לחכות עם הקנייה? תודה מראש, גיל. נ.ב: ראיתי את המחשב הזה. מה דעתכם. http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=10267477
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, אני מחפשת כרגע מחשב נייד שיתאים לי גם ללימודים וגם להתמכרות הקלה שיש לי לאינטרנט, לפייסבוק ו.... לסימס.... האם יש למישהו הצעה טובה או לפחות טיפים לגבי מה עליי לחפש במחשב? תודה חברים!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני צריך לרכוש סוללה למחשב נייד מסוג dell inspiron 1545 מה הדגם של הסוללה? איזה אני צריך לקנות? כמה תאים(אני פשוט ממש לא מבין בזה כלום)? כמה זה עולה בארץ? והאם כדאי לקנות מאיביי ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חייב מפרט תמצאו לי בבקשה חנות באזור אשדוד ותרכיבו לי את המפרט ל-7000 שקל כולל : מסך רמקולים מצלמה מיקרופון סורק צורב די וי די וכרטיס מסך זהו אה ומעבד אינטל
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? 5500 ש''ח האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות, סרטים, משחקי מחשב בינוניים\כבדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידה רגילה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?יש צורך במערכת הפעלה, אופיס לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבוע הקרוב 10. הא…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס,צפיה בסרטים שלא יתקע עם סרטי HD גודל המסך? אין חשיבות * רזולוציית המסך? מה שאפשר במסגרת התקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת במידה וזה אפשרי. * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ארוך כמה שאפשר במסגרת התקציב (עדיפות לחמש ומעלה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות לשלוש שנים. במידה ואין אפשרות בתקציב אז עם אפשרות שדרוג עתידית. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין הערות: תנסו כמה שפחות כסף שיתן את המינימום שיספיק …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אני מתכוון לרכוש מחשב נייד בקרוב אך אני לא יודע מה יתאים לי. משקל - לא קריטי, רק שלא יהיה כבד מדי תקציב - עד 1500 עם אפשרות חריגה קטנה מסך - 15.6 זכרון - רצוי 4 ג'יגה. אין צורך במערכת הפעלה המחשב הוא לצורך דברים בסיסיים: צפייה בסרטים, גלישה, שימוש באופיס, התעסקות עם תוכנות וכו' קיבלתי הצעה לקנות מחשב משומש : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=794866 ב1500 ש"ח אשמח לקבל ממכם עזרה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים. אצל אחד העובדים בארגון אצלנו יש את המחש הנייד שציינתי, התחילו אצלו מסכים כחולים היום בלי שהוא יודע להגיד אם עשה שינוי כלשהו במחשב. הבעיה שהמסך הכחול מופיע לפחות משניה ונעלם כך שאני לא מספיק לראות על מה הוא מצביע,ואז המחשב שוב מאתחל את עצמו עולה ה BAR של הוינדוס,מסך כחול לשניה,ושוב מאתחל ככה בלופ אינסופי. לכן אני גם לא יכול להיכנס ל event log ולראות בעיות חומרה. גם כאשר נסיתי להיכנס במצב בטוח אותה בעיה קרתה. נסיתי להריץ בדיקה אוטומטית של הזיכרון, לא נמצאה בעיה. הרצתי תיקון אוטומטי לדיסק גם לא מצאה בעיות. אי אפשר לעשות שחזור מערכת כיוון שאין נקודות לשחזור. אני עכשיו מוריד אימיג' כדי לפרמט את המחשב בתקווה שזה משהו תכונתי ול…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה בעיקרון התקציב המקסימלי הוא 3000 ש"ח ולא שקל יותר המטרה היא שדרוג סופי של המחשב ככה שישאר לי לקצת משחקים ועבודה שוטפת ואיכותית הרעיון הוא שני סלוטים של 1 גיגה שיעבדו בדואל צאנל ( לא מפריע לי לקנות בודדים ולא ערכה ) וכרטיס מסך דיי סביר שיחזיק לתקופה ארוכה משחקים ברמה גבוהה על רמה סבירה ולא יותר עם ההצעות שיינתנו אני מבקש שתתחשבו ביחס מחיר לביצועים לשני המוצרים תודה מראש עדיפות להצעות מחנויות באיזור חיפה והצפון
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב צריך להיות עם keypad (המספרים בצד) עם Windows 7 כמובן. ואין דרישות נוספות מיוחדות. תודה רבה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני צריך מחשב נייד חדש בתקציב של עד 3000 ש"ח (+-) לסטודנט שיחזיק הרבה שנים. אפשר גם מחו"ל אם יותר זול באמת. דרישות ומטרות הן: עדיף שלא ישקול יותר מ-2 ק"ג. 8GB RAM, כונן SSD של לפחות 256GB, מעבד I5 דור 7 לפחות מסך FHD, חיבור HDMI (או מיקרו HDMI). התחלתי להסתכל וראיתי שיש המון דגמים לכל החברות עם הבדים ממש קטנים ולכן אני צריך את עזרתכם. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דיווח עדכני מצייר תמונה עגומה למדי עבור שוק ה-PC, לאחר כשנתיים של יציבות יחסית. חלונות 10 אשמה בהכל? לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/תקווה-או-קריסה-שוק-המחשבים-האישיים-התכ/
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) חריגה: 500 2. מה שימושי המחשב? עבודה "משרדית" (סטודנט/אינטרנט), מעט פוטושופ. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש מארז וספק (hec300). 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא. אם יש כדאיות מובהקת ניתן גם להביא חלקים מסוימים מארה"ב. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? SSD, נראה לי שעדיף לא פחות מ-100GB, זיכרון 8GB. 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג ה…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב וחג שמח. אני צריך המלצה ל 5 מחשבים ניידים אשר ישמשו בשביל מכירות המתבצעות במקומות שונים, [ולכן הניידות הינה חובה.] המחשבים עושים שימוש בתוכנה מבוססת access שנמצא במחשב הראשי, והמחשבים ניגשים דרך כונן רשת. חשוב שהמחשבים יבצעו את הנדרש להם ולא יותר. לכן, מניסיון עם מחשבים קיימים, אין צורך ב SSD. לכל מחשב מחוברים, מדפסת חשבוניות, קורא כרטיסי אשראי, קורא ברקודים. לכן חשוב שיהיו כמה שיותר יציאות USB. מניסיון עם מחשבים הקיימים במערכת, מעבדי פנטיום ניידים, מאיטים את העבודה, ו i3 סוחבים מצויין. לאור הנתונים אני צריך המלצה לדגם המשתלם ביותר בהינתן מפרטי המחשב, וגם מחיר זול ככל האפשר. *יש לנו החזר על המע"מ ככה שאיל…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 750 ש"ח ואני רוצה לשדרג את המחשב שלי. חשבתי או לקנות כרטיס קול טוב כי יש לי אחד מובנה בלוח אם או ליקנות גופי קירור לכרטיס מסך ולמעבד בקצת פחות. למישהוא יש הצעות? המפרט: gigabyte geforce 7800gtx ga-k8nn pro-sli amd 4000+ Logitech Z-5300 5.1 Multimedia Speaker 1 giga ram
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-