ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,473 דיונים בפורום זה
-
אהלן אנשים, אני חדש בפורום ורציתי את דעתכם לגבי המפרט הבא : http://www.tms.co.il/preview/spec/31yexwzc אני מחפש בעיקרון מחשב שיוכל לעמוד בהרבה מאוד לחץ(בניית אתרים,גראפיקה,מוזיקה,טאבים של כרום ופיירפוקס) כמו כן את רוב המשחקים אני משחק באקסבוקס, אבל יהיה נחמד שתהיה לי את האופציה לשחק גם במשחקי אסטרטגיה מדי פעם, אז כרטיס מסך מטורף זה לא השיקול העיקרי. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
איך המפרט הזה ? שווה ? יש חלקים שלא מתאימים? המפרט - לוח אם : Gigabyte G1.Sniper M3 for 1155 מחיר : 830 ש"ח ( 2 ) מעבד : Intel Quad-Core i5 3570 3.4Ghz 6MB Tray מחיר : 1011 ש"ח ( 4 ) כרטיס מסך : Gigabyte Geforce GTX660 OC 2GB Windforce X2 מחיר : 1099 ש"ח ( 7 ) קירור מעבד : Scythe MUGEN 3 REV B מחיר : 210 ש"ח ( 5 ) ספק כח : Seasonic M12II-750W Active PFC 750W Modular 80+ Bronze מחיר : 671 ש"ח מארז : Raidmax Augusta Bottom design PS, USB 3.0, Fan Speed & light controllers, 120X4 Front+Top(2)+Back Ptional side fan Black מחיר : 510 ש"ח ( 1 ) דיסק קשיח : WD 500GB Sata 3 Caviar Blue מחיר : 292 ש"ח ( 6 ) זיכרון : Cors…
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד חריגה של 50 שקל~ ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המשחקים היותר חדשים, לא משהו כבר במיוחד אבל גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני לא משחק ברזולוציה גבוהה אבל עלול להשתנות בעתיד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מדיום-ג…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב עם עדיפות למחשב היברידי(תתאפשר חריגה בתקציב) לצורכי לימודים. הדרישות: 1.מהיר. שיוכל לטפל בהרבה חלונות בו זמנית ולא יתקע. 2.משקל קליל. 3.מקלדת נוחה. 4. מסך 13". אפשר להתפשר על פחות. 5. סוללה 4-5 שעות. 6.יציאת HDMI. 7.SSD אם נכנס בתקציב. שימושים: 1. קריאת וכתיבת מסמכים. 2. אינטרנט. 3. סרטים, לפעמים על מסך גדול יותר. זהו.
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 3000 שח. גודל מסך 13' קל לנשיאה עם חיי סוללה ארוכים (כמה שאפשר) בעיקר לעריכת תמונות בפוטו שופ, לצפיית סרטים וגלישה. יציאת HDMI BLOUTOOTH אין העדפה לחברה אני מחפש מחשב שאפשר לרכוש בארץ ואני גמיש עם המחיר תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
1. 2400 שקל. א) לנצל הכל. ב) אין חריגה. 2. עריכת אודיו Audition Cubase FL Studio א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. הכי פשוטים ושיהיו חוטיים רמקולים לא צריך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס קול במחיר של 1200 שקל בערך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קר…
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני צריך מחשב עמיד לצריכה סטודנטיאלית שיחזיק מעמד ל4 שנים הקרובות. אשמח לחוות דעת על המחשב הזה: http://ksp.co.il/?uin=18570 עריכה: מתלבט מול המחשב הזה - http://ksp.co.il/?uin=17757 -סף התקציב שלי - 3400. תציינו נקודו תחוזקה ונקודות חולשה של המחשב. השימושם הינם אינטרנט באופן כבד, והפעלת תוכנות רקע לא כבדות. תודה חג שמח
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
הי, רכשתי בארה"ב דרך האינטרנט את ה Dell XPS XPS14-3636sLV ויש לי מס' שאלות בקשר אליו. א.אני מקבל עם המחשב ווינדווס 8 ותהיתי כמה מורכב זה להתקין עליו עיברית. אני מניח שלא, אך רציתי לדעת איך עושים את זה. ב. במידה וחשוב לי להחליף את המקלדת למקלדת עיברית ולא להסתפק במדבקות, מה הפרוצדורה, כמה היא יקרה והיכן עושים את זה בארץ? ג.חשבתי ליצר לעצמי מין תחנת עגינה, לרכוש מסך, ומקלדת ועכבר אלחוטיים, כאשר העכבר יכול לשמש אותי גם ללימודים ולא רק לבית, איזה שהן המלצות? המסך צריך להיות לחדר, ולאפשר לראות סרטים וסדרות מצד אחד, מצד שני אני לא מפריק מטורף של תלת מימד, מסכי ענק וכד'. תודה רבה לעונים
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום, יש לי Dell XPS L502X עם זיכרון מורחב ל8 ג'יגה, ומעבד i5 דור שני. אני עובד עם ווינדוס 7 ומרגיש כאילו המחשב עובד נורא חלש...הוא בן שנה והמון זיכרון פנוי אבל עדיין כשאני עובד עם תוכנות כמו Visual Studio או Solidworks ומריץ דברים הוא נתקע לכמה שניות. יש הצעות לפיתרון/ בדיקת ביצועי המחשב ושיפור? תודה מראש, הדר
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום חברים, כבר הרבה זמן אני מחפש מחשב שיענה על צרכי- אני רוצה מחשב שיהיה קפיצת מדרגה לעומת המחשב הנוכחי שלי (ענתיקה בן 10 שעדיין עובד ומריץ משחקים שהכי חדש בהם יצא כשהמחשב היה בן 5) , שיתמוך בפיצ'רים חדשים כמו USB3 ו HDMI ושיוכל להריץ משחקים חדשים באיכות גבוהה וב FPS גבוה כמה שניתן, נוסף לכך אני רוצה שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט באופן יחסי (שאוכל לישון באותו החדר שבו נמצא המחשב) 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש צורך אז לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. שימושי המחשב : משחקים, עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה)-…
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הי, אני מחפש פתרון נוח לאישתי: בתקציב של נניח 3000 שח, איזו אופציה של מחשב שולחני נייח כרגע הכי תתאים? (עם או בלי מפרט, מצידי עדיף אפילו מותג, מחשב מדיה או כל דבר בסגנון) מה שחשוב: קטן ככל האפשר. עדכני ככל האפשר (שיעשה את העבודה לכמה שיותר זמן) שקט כל האפשר (דגש!) הדרישות של הביצועים ממש לא צריכות להיות בשמיים. גלישה, מסמכים, תמונות וצפייה בסרטים. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, אני מחפש מחשב נייד שעיקרו הוא ללימודים, אך עמוס בתוכנות ולכן יש לי כמה דרישות לגביו: מעבד: i5 ומעלה זכרון: 6/8 GB הארד דיסק: 500GB ומעלה גודל מסך: 14 אינץ' כמו שכתבתי, התקציב הוא באיזור ה-4000 אך ניתן לחרוג טיפה תודה
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
יש את המחשב הזה http://ksp.co.il/?uin=17529 יש בו 32 גיגה של ssd ועליו יש את המערכת אפעלה windows 8 העם ניתן למחוק את ה8 מהssd והתקין בימקום 7 ??
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
[ההודעה הזו מחליפה את ההודעה הקודמת שלי היום] מה דעצם על המפרט המצורף בתמונה? אני תוהה לגבי ה SSD - האם הוא באמת יתן לי משהו ב HTPC? אני רוצה להתקין עליו מערכת הפעלה ו xbmc.
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מה שבא ליד 24" 1920X1080 גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן, אבל אם אפשר למה לא 7. האם האם יש צ…
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לחסוך אבל אין בעיה לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200/300 שקלים אם זה משהו שבאמת לא כדאי לוותר עליו (דיל או חומרה שתעשה הבדל משמעותי) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.gw2/wow /swtor /bf3 לא במקביל אבל בעיקר ""משחקים מבוססי cpu"" -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאי…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבת שלום, אני מבקש המלצה לקניית לפטופ בגודל של 13.3 בתקציב של 2500 ש"ח. זה בעיקר לעבודה על אופיס,גלישה באינטרנט וסרטים. מעבד I3 נראה לי יעשה את העבודה. על איזה חברות ודגמים אתם ממליצים?,איפה לקנות? תודה רבה וחג שמח!
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום. חבר שלי מחפש לרכוש מחשב נייד לאופיס ואינטרנט (אולי גם ממש מעט סרטים באיכות HD, אבל לא חובה ) התקציב שלו הוא 2000 ש"ח. רצוי לחסוך ככל האפשר ואם אפשר פחות מהתקציב יהיה מצויין המסך שהוא מעדיף זה 13.3 אינץ'. אם חייב לחרוג זה עד 2500 ש"ח תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב ישמש בעיקר לסרטים/מוזיקה/שידורי ספורט מהאינטרנט וטורנטים. מעוניין גם בכונן יחסית גדול (סביבות ה 2 טרה יספיקו קרוב לוודאי). אשמח מאוד להמלצות
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני מאד אוהב את ה CM690 אז אם הוא עדיין מככב כמו בעבר אני אקח אותו כאן. מעבד-לוח אם-זכרון, יותר חשובים לי כרגע מכ. מסך, אז אפשר להתפשר על הכ.מסך לטובתם! תודה!
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש וזקוק להמלצות. מטרותיו יהיו בעיקר גלישה באינטרנט, סרטים ואופיס (או כל דבר בסגנון). אשמח אם גם הוא יוכל להפעיל תוכנות adobe ברמה הבסיסית. התקציב הוא באזור ה5000 וחשובה לי מאוד האחריות/השירות שהיצרנית תספק. הסתכלתי לאחרונה על המחשב הזה - יש המלצות/הערות? אמשח לשמוע על דגמים מומלצים נוספים. תודה
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכל…
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אם אפשר לחסוך למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Far Cry 3, Crysis 3, AC3,Metro 2033....בקיצור כל המשחקים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ביותר 3. האם יש צו…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים. הדבר היחיד שאני הולך לקחת מהמחשב שלי הוא ה- Gigabyte 570 GTX שלי. אני מעוניין במפרט מחשב חזק (אני מניח שאפשר גם תקציב נמוך יותר ממה שציינתי) שיתאים לכ. מסך הנ"ל + אני כנראה מעוניין לעשות SLI (אשמח לשמוע את דעתכם בנושא). בנוסף אני שוקל להוסיף SSD. אני לא מכיר את הנושא כל כך. האם כדאי? כמה זה באמת משמעותי מבחינת חווית משחק? המפרט לא צריך לכלול ציוד היקפי. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז כאמור אני סטודנט לאדריכלות, זקוק בעיקר למחשב בעל מעבד חזק הרבה זיכרון וכרטיס מסך בסדר, שיהיה קל ובעל מסך קטן 14 אינצ' החלטתי בסוף לקנות מחשב דרך BESTBUY האמריקאית ושיאספו אותו ויביאו לי אותו לארץ, קודם כל האם יש מיסים על דברים כאלה? שנית הנה ארבעת המפרטים, ואשמח לעזרה בהכרעה: http://www.bestbuy.com/site/Asus---14%26%2334%3B-Laptop---8GB-Memory---750GB-Hard-Drive---Black/6775213.p?id=1218806578593&skuId=6775213#tab=overview http://www.bestbuy.com/site/HP---ENVY-14%26%2334%3B-Laptop---8GB-Memory---1TB-Hard-Drive---Natural-Silver/7703047.p;tab=specifications?id=1218858584462&skuId=7703047#tab=overview http://www.bestbuy.com/site/Sony---VAIO-E-Series-14%26%2334%3B-…
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-