ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין להחליף את רוב החלקים במחשב שלי, אני צריך מחשב למטרות משרדיות בעיקר: עיבוד תמלילים, אימייל, אינטרנט ותכנות. אין לי תקציב מוגדר (אבל בגלל שאני יודע שאני לא צריך את החדש והמגניב ביותר, אני יודע שזה לא יעלה יותר מידי), החלטתי מסיבות תקציביות שאני לא ילך על מעבד כפול ליבה... אני מתלבט בעיקר אם ללכת על הsempron או ה athlon... מה דעתכם? כעיקרון אני מחפש לוח, מעבד, זכרון ומארז+ספק. עדיפות ל AMD מחכה לתגובות והצעות! תודה מראש, אריק.
-
- 30 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רצוי מחשב מבוסס קונרו. תזרקו הצעות.. תודה ד"א, מה יותר עדיף? X1800GTO2 512MB או 7900GT? מסך 19 אינץ' איכותי למשחקים, רצוי. תודה!
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מארז - Sunbeam Transformer Black שאלה - למה הוא רועש כמו מטוס האם זה המאוורררים שלו? או שזה הרעש של הקרור ששמתי על המעבד - Big Typhoon מעבד- AMD Athlon 64 Vience 3000 BOX 939 שאלה- איך אני בודק איזה ליבה יש למעבד \ סטפינג הכוונה לE6 או שאני מתבלבל ? קרור למעבד - Big Typhoon שאלה - איך אני בודק אם זה באמת הקרור...והאם אמור לבוא איתו פאן באס כזה? כרטיס מסך - היה אמור להיות X800GTO2 Sapphire והביאו ליייייייייייי :pissed: X800GTO זכרונות - 512X2 אני לא מצליח לבדוק איזה דגם זרקתי את הקופסאות אני רוצה להיות בטוח שמה שקניתי יש לי, איך אני בודק דרך איזה תוכנה זה רושם לי חברה דגם וכו'? ספק - Thermaltake 430W XP550 NP לוח אם - DFI LAN PARTY ultra-d שאלה - מ…
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי... המפרט הוא לעיצוב בפלאש וזהו... כל השאר סתם עבודה משרדית מעבדי אינטל Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוחות אם למעבדי אינטל ASROCK 775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP זכרונות DDR II 667 512MB V-Data דיסקים קשיחים Western Digital 80GB 7200RPM, 8MB, SATA כרטיסי מסך Point Of View 6200LE 512MB Max, TV, DVI, PCI-E כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים DVD Philips 16x 50x Black ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HJA-7610 MIDI 500W Max Beige מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400W מסכים None אני חושב ש500W זה קצת מוגזם, אבל מצד שני אני לא מבין בזה כלום אז נשאיר את זה לשיקול דעתכם... אני יכול לשנות הכל חוץ …
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב מיועד בשלב הזה להריץ סרטים (גם HD), להעביר מוזיקה דיגיטלית ל-DAC חיצוני, ולהריץ emule או bittorrent ברקע כל הזמן. בשלב מאוחר יותר ייתכן שאני יוסיף כרטיס לכידת טלוויזיה אבל לא כרגע... לא מיועד למשחקים או כל דבר אחר. אין צורך במסך (מחובר לטלוויזיה), ושלט כבר יש לי (StreamZap). חשוב מאוד שיהיה שקט עד כמה שאפשר (סלון...). התקציב גמיש אבל רצוי לכיוון ה- 3000. אני חשבתי על זה: Albatron KM51PV-AM2 + GeForce 6150 Socket AM2 Motherboard 510.00 1 510 AMD Sempron 64 Bit 3000+ 35W Socket AM2 Box CPU 467.00 1 467 Antec Sonata II Piano 450W SmartPower 2.0 Case 745.00 1 745 NEC AD-5170A Black x 18 Bulk DVD±R/RW 193.00 1 193 Samsung 250GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 437…
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי זנבוק. יש לו יציאת MICRO-HDMI. אני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה. אני מבין שאני צריך כבל Micro-HDMI ----HDMI האם יש צורך בכבל יקר ואיכותי? או שהכבלים מסין שעולים 3 או 4 דולר יעשו את העבודה באותה דרך? בכלל, האם יש צורך להשקיע בכבלים מהסוג הזה? אני שואל לפני שאני מבצע הזמנה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.pccenter.co.il/product/lenovo-ideapad-g510-59404263?aff=Zap מחשב ללימודים, צפייה בסרטים ואולי כמה משחקים קלים. הוא נכנס בתקציב וקראתי עליו חוות דעת טובות מאתרי קניות בחו"ל. האם אפשר לקבל את החוות דעת שלכם עליו? האם יש אופציה יותר טובה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים/משחקים בינונים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לפחות 15.6. * רזולוציית המסך? אין העדפה מיוחדת... * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה (כולל numpad). * משקל רצוי? אין בעיה מבחינת המשקל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 6 שעות של וורד. (לגבי משחקים - פחות בעייתי מבחינת זמן) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750GB מספיק. לא חובה יותר ולא חובה SSD. * כונן אופטי? כן, חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? בינ"ל לא חובה, כל עוד יש אחריות בארץ. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב נייד חדש, כנראה שהוא יהיה Lenovo I deaPad U430p. וההתלבטות שלי היא בנוגע לכונן הקשיח, האם 1T של זיכרון "רגיל" ו- 16GB של זיכרון SSD אמורים להספיק? או שכדאי זיכרון SSD גדול יותר (כמובן שגם המחיר יהיה גבוה יותר). הזיכרון של המחשב הוא 8GB. מישהו יודע מה גודל החתימת זיכרון של הווינדוס ושל האופיס? הם השימוש העיקרי שלי במחשב מבחינת התקנות עליו, בנוסף מספר תוכנות של שפות תכנות שונות. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, דוד שלי מגיע מארה״ב בקרוב ואני צריך משם לפטופ לשימוש לאוטוקאד. מלבד אוטוקאד המחשב ישמש לאופיס ואינטרנט. התקציב הוא בעיקרון 600 דולר, אם חובה אז אפשר להגיע עד 800 דולר. תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
זה lenovo 6078 flg או משהו כזה אני רוצה למכור אותו לחבר
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? - 2800 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - ניתן לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? - השימוש ביתי/משרדי - אופיס, אינטרנט, סרטים(HD), תוכנות נוספות קלות- עריכת אודיו ווידאו ברמה בסיסית 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? - אין צורך! 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? - צורב בלבד! 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט?. - מפרט מלא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? - 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצ…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אפשר לשפר את הביצועים שלו לשימוש כללי (אופיס קצת משחקים וגם סרטים)? להלן המפרט : Mainboard : Gigabyte GA-MA785GM-US2H Chipset : AMD 785GX Processor : AMD Athlon II X3 425 @ 2700 MHz Physical Memory :Type : DDR2-SDRAM PC2-6400 (399 MHz) - [DDR2-800 2048 MB (1 x 2048 DDR2-SDRAM ) Video Card : ATI Radeon HD 4200 Hard Disk : ST3500418AS (500 GB) (עליו מורכב הווינדוס) Hard Disk : WDC (80 GB) DVD-Rom Drive : _NEC DVD+-RW ND-3530A Monitor Type : Dell Computer DELL 2209WA - 22 inches Network Card : RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapte בתמורה להוצאה מינימאלית של 500 ש"ח מה ייתן לי שיפור משמעותי ? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מחשב לשימוש כבד בתוכנות כמו premiere ו- after effects, ללא שימוש למשחקים. ניתן להשתמש בכל התקציב, 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא מתוכנן ואין מי שמתמצא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. לא 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרי…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב אני מעונין לרכוש מחשב שולחני חזק למשחקים לגיימר בינוני ומגוון שמושים אחרים. אבקש מכם הצעת מחיר סופית במחירי מזומן למחשב לפי המפרט הבא. המחשב צריך לשמש למיגוון מטרות כגון גרפיקה ווידאו ברמה ביתית חובבנית, משחקים, אופיס, סרטים . ארצה להשאר בהשקעה של עד 3500 ₪ על המחשב כולו. רשמתי מפרט עקרוני עם שאלות ליד כל רכיב אך אם יש המלצה לחלופה במחיר דומה אשמח לשמוע. חשוב שהמחשב יהיה שקט אך שיכול לעבוד במאמץ עבודה מתמשך עם ספק כח איכותי ומארז איכותי מאוורר היטב. מאידך איני רוצה להשקיע יותר מדי במארז ובספק מעבר למשהו אמין וטוב. אשמח לשמוע הצעה למארז טוב ברמת מחיר סבירה כרטיס מסך – אמור לשמש למשחקים ברמה בינונית אך ארצה להשאר ברמה של עד 500 ₪ לא ארצה להשקיע מעבר לזה בכרטיס. רשמת…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התמזל מזלי והגיע לידי SNB I7 2600K , (אין מה להגיד מקום שטוב לעבוד בו ;D ) וההורים שלי צריכים מחשב חדש - אז החלטתי להעביר את המחשב הקודם שלי I5- 650 (מראש התוכנית שלי הייתה להפוך אותו למחשב מדיה בשנה או השנתיים הקרובות אז הלוח אם תומך בלוותר על הכרטיס הגרפי) . הרעיון לנצל את המקסימום מהמחשב הקיים וליצור לי מחשב חדש בהשקעה מינימלית. מה יש: מעבד I7 2600K- TRAY ללא מאוורר כרטיס מסך GTX460 -768MB כונן: SSD 80GB -INTEL קיים גם כונן קשיח 0.5T - כרגע ברבע תפוסה מערכת הפעלה 64 ביט - WIN7 מה צריך: קירור למעבד מארז שקט ויחסית עמיד באבק - אין בעית מקום ולכן מבחינתי עדיף TOWER ולא מיקרו ספק (אפשר גם כחלק מהמארז) - האם הספק המוצע איכותי (יש בדירה שלי בעיית תשתית) עדי…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב קולנוע ביתי לסלון בערך 3.5K (הארדיסק גדול ככל שניתן ואם אפשר SANDY BRIDGE) שיהיה אסתטי ויעיל לצורך הזה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד קומפקטי (לא משקולת פלסטיק בגודל 15.6) אני מעוניין במחשב שיהיה מספיק חזק כדי להחליף את המחשב שלי בבית (שיש לו סך הכל מעבד E5200 ו4gb זכרון) כשהוא מחובר למסך ומקלדת חיצוניים ושיהיה נוח לקחת אותו איתי במקרה הצורך לצבא מתי שאני יסגור וכאלה. דרישות: לא צריך כרטיס מסך טוב, שיהיה משהו בסיסי שמריץ 720P. עדיף שלא יהיה צורב - סתם משקל מיותר. שיהיה כמה שיותר דק ובצבע שחור או מתכתי, לא פלסטיק צבוע לכסוף (שזה הדבר הכי מגעיל שקיים ). bluetooth - עדיף שיהיה מובנה שיהיה לפחות 2gb זכרון עם אפשרות ל4. שיעלה עדדדד 2500 שקל רצוי מאוד שיהיה מבוסס על i3 אבל אם יש core2due ממש משתלם ומאוד איכותי פיזית אני אשקול גם את זה. שיהיה איכותי, שירגיש יוקרתי ולא קקה ס…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אמא שלי החליטה שהיא זקוקה למחשב חדש A-SAP ! רוב הדברים שהיא עושה על המחשב הם ערכית וידאו ...וזהו . התקציב הוא 4 אלף אבל היא מעונינת לראות גם מפרט ב- 3 אלף . ( רק בשביל לראות אם אולי אפשר לחסוף קצת ?) הדרישות : מעבד חזק מארז שקט + ספק שקט לא צריך כרטיס מסך חזק...אבל עם זה טוב לעריכה אז תפדל .... הרבה זיכרון ( רצוי 4GB אבל לא חובה... ) לא צריך מקלדת , עכבר , מסך , רמקולים ושטויות אחרות... תודה רבה לעוזרים !
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, יש לי את המפרט הבא ב- 2650 ש"ח, רציתי לדעת אם שווה: יצרן: Lenovo דגם: G560 דגם מכונה: 0679-6JG מעבד: Pentium Dual Core P6000 מהירות: 1.86GHz/1066 זיכרון מטמון: 3MB זיכרון: נפח: 2GB DDR3 מהירות זיכרון: 1066MHz חריצי זיכרון פנויים: 1 חריצי זיכרון נגישים: 2 קיבולת זכרון מקסימלית: 8GB אמצעי הצבעה: ThinkPad UltraNav אחסון: גודל דיסק: 250GB מהירות דיסק: 5400 rpm כוננים: DVD Multi Burner: DVD/RW MultiBurner DL מסך: סוג: WXGA LED גודל: 15.6-inch LED Glossy display רזולוציה: 1280x800 מצלמה תקשורת: מודם: V.90 and K56 Flex (no voice) כרטיס רשת: Gigabit Ethernet- Integrated Bluetooth Wireless: Intel PRO 3945ABG גרפיקה: כרטיס מסך: Intel GMA 4500MHD סאונד: כרטיס קול: Conexant Azali…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בקרוב אהיה בארצות הברית ואני מתכוון לקנות שם לפטופ אני מחפש מחשב נייד טוב כדי שבמידת הצורך יריץ תוכנות גרפיות (אבל לא בארטרף) יש גם חשיבות לעיצוב של המחשב התסכלתי קצת וכרגע אני מתלבט בין הHP envy 14 http://www.amazon.com/HP-14-1110nr-14-5-Inch-Relic-Laptop/dp/B00400OSP4/ref=sr_1_7?s=pc&ie=UTF8&qid=1290598212&sr=1-7 לבין הAsus N53jf http://www.amazon.com/N53JF-A1-15-6-Inch-Versatile-Entertainment-Aluminum/dp/B0044UEP6W/ref=pd_sxp_grid_pt_0_0 אני אשמח לחוות דעת בנושא או בכלל המלצה אחרת בערך באותו תקציב (1000-1200$) התלבטתי גם מקודם על מחשב של dell אבל כמה אנשים הורידו אותי מdell כי אמרו שיש בעיית אמינות של החומרה המון תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים לאחר ששידרגתי מ-vista ל- WIN7 את המחשב גיליתי שהמיקרופון לא עובד. האם משהו נתקל בדבר כזה ? מבקש את עזרתכם. תודה שלמה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לקבל עצות לגבי מפרט למחשב לצורכי גרפיקה. התקציב הוא עד 4500-5000 התוכנות בשימוש הן: פוטושופ , פלאש , דרים וויבר ועבודות גרפיקה ואינטרנט (משחקים - מנג'ר..;-) תודה לעונים :-) נ.ב לא חשוב לי איך הוא נראה , וגם אין צורך בציוד היקפי (כלומר בלי מסך , מקלדת עכבר וכ''ו) 1. מה התקציב המקסימלי? - עד 5000 ש''ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לצורכי עבודות גרפיקה - פוטושופ , פלאש ודרים וויבר בעיקר , ובכלל עבודות אינטרנט , לשם פרנסה. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדו…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד : פנטיום 4 3GHZ כרטיס מסך : redeon 9700 כרטיס קול : creative live דיסק קשיח : maxtor 120gb 7200rpm זיכרון : kingston 256mb pc333 ddr עכבר של logitech כונן cdromX52 של lg כונן דיסקטים וגם מה כדי לשפר?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אני צריך מחשב למשחקים ב5000-6000 בלי מיקלדת ועכבר ומסך רק מחשב בבקשה בלי חריגות אלא אם החריגה נחוצה תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-