עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. חבר שלי זקוק להצעה של לוח אם, זיכרונות וכרטיס מסך למעבד DC E6700... תקציב משוער של 3500 +/- תודה

• 9 תגובות
    • 812 צפיות
  2. אהלן בימים הקרובים צריכה להגיע אליי רכישה של Radeon HD4870 1GB DDR5 Dual DVI / TVO PCI-Express Graphics Card מארה"ב. לכבוד הרכישה הייתי חייב לארגן לו חברה , אז ככה. אני מחפש מחשב חזק מאוד, שיחזיק למינימום של שנתיים. התקציב כרגע הוא 7.5 ל:מארז, מעבד, לוח אם, ספק, הרדיסק, וצורב. בעקרון הבנתי שהפלטפורמה החדשה הCORE I7 הולכת להיות המובילה בלפחות החצי שנה-שנה הקרובה לכן על זה אני מתבסס. הצרכים שלי הם כוח מחשוב גדול (סרטי HD, משחקים, וכמובן אינטרנט). כמובן שאני זקוק להמלצה גם לחנות מובילה בתחום, המליצו לי על זיגזאג וסקאיפיסי אשמח לשמוע דעות נוספות אם אפשרי. אז המפרט שחשבתי עליו הוא משהו כזה: מעבד Intel Core i7-920 Box לוח אם Asus P6T Deluxe כונן קשיח Seagate ST310…

• 9 תגובות
    • 943 צפיות
  3. כאן יש כתובת בו יש המפרט שהרכבתי ותגידו לי מה דעתכם עליו מה אפשר לשפר או להחליף במקום - אם את יכולים להרכיב לי מפרט אחר יותר טוב אשמח אני מוכן להשקיע ב -3500 , אני גם מתלבט בין אינטל או AMD במפרט שיש יש את AMD המעבדים האלו לא עושים בעיות?? אם יש לכם אתר יותר זול ואמין שאני יוכל לקנות שהמחשב יהיה למשחקים, ללא ציוד הקפי, http://tms.co.il/preview/spec/mupc2a9h

• 9 תגובות
    • 674 צפיות
  4. שלום לכולם, אודה לעזרה להמלצה על מחשב נייד. יש לי חבר שנמצא באילת עד יום רביעי. כיום יש לי מחשב מהעבודה דל ווסטרו שאני מאוד מרוצה ממנו. אני צריך להחזירו כי אני עוזב את העבודה. אשמח למסך של 15.6. אשמח להמלצות על דל או אסוס. בנוסף, אשמח למחשב עם כונן דיסקים. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, צפייה בסרטים, צפייה ישירה, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). …

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. היי, אני זקוק לעזרתכם על מנת לרכוש מחשב שהשימוש העיקרי שלו יהיה להרצת משחקים. זקוק לביצועים טובים אך מודע שב3000 ש"ח מכונת משחקים אני לא אקנה. הייתי בחנות של למיר וקיבלתי 2 מפרטים מהמוכר: מזכיר שוב התקציב הוא כ3300 ש"ח ללא צורך במסך, מקלדת ועכבר ורמקולים. רק המחשב נטו הצעה מספר 1: מבוסס Intel מעבד: Intel core 2 duo E4400 2.0 GHZ לוח אם - Intel Lemont DP965LTCK P-4 כרטיס מסך: Gigabyte GV-NX86T256H GF8600GT 256MB הארדיסק : 160 GB של היטאצ'י 7200RPM 8MB BUFFER מארז כולל ספק כוח של 500W שנקרא MIDI ATX 630A זיכרון SUPERTALENT DDR2 1GB 667Mhz CL5 כפול 2 דהיינו 2GB כרטיס קול 6 ערוצים ONBOARD סה"כ 3300 ש"ח מפרט AMD מעבד AMD ATHLON 64 DUAL CORE 4000 X2 / 2.10 GHz …

• 9 תגובות
    • 847 צפיות
  6. Started by Tall-Guy,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000, אפשר לחרוג ל 2500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סבא בעקר גולש באינטרט, ומדי פעם צפיה בתכני HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא קריטי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כדאי שיגיע כבר עם Wind…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Yaniv,

לאחר כמה חודשים שארגנתי מחשב קומבינה מחלקים שהיו לי בבית לאמא שלי ואחותי והוא נהרס לגמרי, חשבתי לקנות HTPC שישמש גם לעבודה משרדית וגם צפייה בסדרות/סרטים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? המחשב ישמש לצפייה בסדרות/סרטים ועבודה משרדית. -מהי הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב? 1920x1080 ו1280x1024 לעיתים רחוקות. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? אין לי מושג, מה שצריך בשביל HTPC. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 6. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איז…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום, אשמח להמלצה על: 1. לפטופ לעבודת תכנות אינטנסיבית ותנועה בדרכים. דרישות חובה: 13.3 אינצ', קל משקל, איכות הרכבה עמידה במיוחד, 512SSD, 16RAM, סוללה חזקה מאוד 2. תחנת עגינה תואמת (USB C?) התומכת ב2 מסכים גדולים 3. 2 מסכים 23 או 24 אינץ תודה

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by bjnhv,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות 3500 ש"ח עם אפשרות חריגה עד 500 ש"ח - עדיף לא לחרוג אלא אם כן זה משיג שיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כבדים ( cyberpunk) ותכנות קל(עבודה מרחוק בעיקר) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך בעדיפות ל27" 2K אבל ממש לא חובה - חשבתי להשקיע 1000 - 1400 על המסך מתוך התקציב. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך (יש לי 1070 במחשב הנוכחי ורוצה להשתמש איתו עד שאני אוכל לקנות 3070 בעתיד - לא הקרוב) ויש לי SSD 5…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6 אלף אפשר לחרוג במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים. בעיקר minecraft סביר להניח שיהיו משחקים יותר כבדים בעתיד הקרוב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן. הכל. מקלדת עכבר רמקולים. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא יותר מדי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה. 7. …

11. Started by Kitt0s,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן, מסך 21', מקלד…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by asi1,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 בערך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, סרטים ושימושים רגילים (לא משחקים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדג…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Nirurshon,

הספקתי לקרוא כמה וכמה המלצות וביקורות על משטחי קירור לנייד. השאלה שלי היא האם באמת אני זקוק לכך ? הפלוס שאני רואה זה, עמדה יותר נחה של המחשב ומעבר לזה ויותר חשוב שהמחשב שלי מתחמם בצידו השמאלי מאוד, מה גם שהמחשב נמצא עליי לפעמים על הברכיים, וחשוב לי שהמחשב יהיה בעמדה גבוהה יותר. המשטחים שנראו לי הם : 1. ‏CoolerMaster NotePal Infinite Notebook Cooler http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kfarsaba&uin=8776 2. ]‏CoolerMaster NotePal A1 Notebook Cooler http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=8846 3. Cooler Master NotePal E1 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11114 4. G-Pad Pro http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GH-GA15A1-FBB&cart=2〈=heb 5. Thermaltake Mas…

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  14. טוב, אז אחרי שקניתי את המחשב החדש שלי לפי מפרט מכאן ואני ממש מרוצה (תודה), אני חוזר בשביל משהו אחר. המחשב המשפחתי שלנו בין 4 שנים וקורס תחת העומס, וגם מלא וירוסים ותקלות וחומרה לקויה וכו' אז הוחלט לרכוש חדש. התקציב המשפחתי המשותף למחשב הוא 4K, אבל אם אפשר בפחות זה ישמח אותנו. השימוש הוא באמת מחשב ביתי/משפחתי. אינטרנט, אופיס, פיקסה (של גוגל) ואולי Heroes 3 (כי קלאסיקות לא מתות). דרוש גם מסך. לא משהו בומבסטי, משהו פשטני. 17 או 19 אינץ', לא ברמה הכי גבוהה. בכול זאת עיקר שימושו יהיה חיפוש בגוגל וויקיפדיה. תודה תודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 (לא כולל מעבד, כולל מסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מסחר יומי בבורסה (ריבוי משימות, אפשרות חיבור של 3 מסכים), עריכת תמונות ווידאו , תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרמייר,פוטושופ,פינקל וכו' -תדיר (תחביב) תוכנות עזר למסחר - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות ג…

• 9 תגובות
    • 997 צפיות
  16. הי. אשמח לשמוע את דעתכם ולקבל הצעות נוספות למפרט. מסגרת תקציב: בערך 8500 כולל מסך ותוכנות. דרישות: מחשב שיהיה יותר מהיר ממני (וזה קשה) שישמש לעבודה, מדיה (וידאו ועריכת סרטים) וגרפיקה (פוטו שופ) בדגש על המון חלונות פתוחים בו-זמנית. עם אופציה לשדרג בעתיד לכרטיס קול מעולה וכרטיס מסך שיתמוך בmaya זה מה שקיבלתי מזיג זג: (שאליהם פניתי אחרי המלצות רבות שקראתי ברשת) 1 Intel Core 2 QUAD Q9450 - 2.66 GHz - 12MB cache - LGA775 - BOX 1,567.00 ש"ח 1 OCZ DDR2 Titanium Edition 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 543.31 ש"ח 1 GIGABYTE GA-EP45-DS3R (P45) - ATX 686.00 ש"ח 1 ASUS Radeon HD3650 SILENT 512MB DDR2 - RETAIL 337.40 ש"ח 2 Seagate Barrcuda7…

• 9 תגובות
    • 760 צפיות
  17. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט, אופיס ומשחקים קלים. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI אך לא חובה * בלוטות? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) טרהבייט * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? דל או אסוס אבל הראש פתוח. הערות נוספות: האחריות פקטור משמעותי. עדיף 3 שנים

• 9 תגובות
    • 964 צפיות
  18. Started by zabal12,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנט + שימושים של עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PHOTOSHOP AUTOCAD שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי?1.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?(לנסות לחסוך) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?(אי אפשר) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?(משחקים, אבל לא חובה שיהיה הכל על המקס') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.אין משחקים מסויימיםם. שיעמוד לפחות על דרישות המינימום של המשחקים החדשים) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). (גודל המשך 19 אינץ') -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?(בינוניו…

• 9 תגובות
    • 853 צפיות
  20. היי מה קורה? אני חדש בפורום הזה, הייתי בפורומים אחרים אבל הם די יבשים... וכאן נראה די סבבה אז לכבוד הודעה ראשונה שלי כאן, אני נותן סקר\מידע על מחשב חדש מסוגו, Asus U36, זול יותר, ומשתלם יותר בקיצור ה"מקבוק קילר". Asus U36 המחשב הנייד הזה בגודל 13.5 אינץ', והוא שוקל קצת יותר מ-3 פאונד(למי שלא יודע 1.3 קילו). עובי של המחשב עומד על 0.75 אינץ' בלבד!!!(למי שלא יודע 1.9 סנטימטרים) הדבר הגדול בו, שהוא מסוגל לעבוד עד 10 שעות ללא מטען!(שלא כמו המקבוק שמסוגל לעבוד עד 7 שעות).ומעבד מעולה יחסית! וכרטיס מסך עם טכנולוגיית האופטימוס החדשה! המחשב יכלול את המפרט הבא: 13.5" HD 16:9 LED Inter Core i5-460M 2.53GHz/Intel Core i3 nVidia GeForce 310M 1GB DDR3 + Intel GMA HD Graphics Card …

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  21. סתכלו על המפרט הזה שהבאתי לפני כמה ימים, הוא בנוי למשחקים כבדים ללא צורך OC והמחירים מעודכנים וניתנים להשגה נשארו עוד 600 ש"ח לשים ותגידו איך כדאי לחלק אותם ובמה להשקיע מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤990 לוח אם: 39250 Gigabyte GA-965P-S3 Intel 965P Motherboard מחיר לפריט - 720.00 ¤ כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX GeForce 8800GTS 640MB DDR3 320BIT DUAL DVI HDTV TV/O- GV- NX88S640H-RH - RETAIL מחיר: ¤2600 דיסק קשיח: Westren Digital WD2500KS 7200RPM 250GB מחיר: ¤380 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤810 מארז: Gigabyte GZXA1CA-ST Poseidon Aluminium Silver Full Tower Case מחיר: ¤470 ספק כוח: ENERMAX LIBERT…

• 9 תגובות
    • 663 צפיות
  22. Started by אסיWOW,

טוב אז במקום לקנות מחשב חדש אני חושב שעדיף לי פשוט לשדרג המפרט Intel core 2 quad q6600 Box Gigabyte GA-P35-S3G 1024X3 800Mhz GF 8800GT 512mb 250GB DVD כלשהו CM690 Crosair 550W המארז והספק נקנו לפני חודש לא צריך להחליף.... מה חשוב לי? לשחק על מסך 24 ברבולוצייה גבוהה, ושהכל יזוז חלק לפחות לשנה הבאה... המחשב נקנה בדיוק בדיוק לפניי שנה

• 9 תגובות
    • 655 צפיות
  23. ידידה שלי רוצה לקנות מחשב ויש לה תקציב דל מאוד 3000 ש"ח כולל מסך אז הנה מפרט שהצעתי לה מה דעתכם? (ההצעה נלקחה מגמא מחשבים www.gamapc.co.il) אם יש הצעות אחרות אשמח לשמוע ולהזכירכם החנות צריכה להיות באיזור המרכז מעבד AMD sempron 2500 לוח אם גיגה בייט GA-7vm400m זכרונות kingston 512mb ddr 400 cl3 דיסק קשיח WD 40GB 7200 8MB buffer כונן תקליטורים Lite on X52 כונן 1.44 מקלדת מולטימדיה ועכבר אופטי PS2 רמקולים סטנדרטים מארז compucase 6a19 סה"כ 2805 כולל מע"מ המחשב למטרה של אופיס ואינטרנט (יענו למטרות משרדיות) אני חושב שזה כולל הרכבה אבל לא בטוח אשמח לשמוע דעות והצעות לשיפור (לקחתי את הלוח הזה כי הוא היה הכי זול שם ויש עליו כרטיס מסך) בתודה מראש ארז

• 9 תגובות
    • 926 צפיות
  24. Started by DaBrain,

שלום לכולם אני חדש כאן! אני אודה לכם אם תוכלו להשיג לי מפרט בין ה4000 ל5000 ש"ח.. אפשר גם טיפה מעל אבל לא יותר מדי! אני צריך מחשב לגיימרים שיוכל לספק לי את ההכי טוב.. יש 2 תוכנות חשובות שהמחשב יוכל לסחוב - ווינדוס ויסטה ופלייט סימולטור איקס! תודה רבה לכל מי שיעזור, אביב! נ.ב. עדיף שהמפרט יהיה בנוי על אינטל..

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  25. Started by אלון פ,

שלום לכולם. לפני כמה כמה ימים פרסמתי בקשה למפרט, והרכיבו לי כזה. רציתי לדעת אם המפרט שהרכיבו לי שווה. מה להוסיף/להחליף/להוריד? מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Evercool Buffalo כמות: 1 - מחיר: ¤1495 לוח אם: Abit IP35-E כמות: 1 - מחיר: ¤530 מארז: Raidmax Sagitta II Black 2x120MM+1x80 ALL LED NO PSU כמות: 1 - מחיר: ¤336 ספק כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤393 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤230 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤450 כרטיס מסך: Palit 8800GT G92 Sonic 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1384 כונן אופטי: Samsung DVD-RW S203B Sata Black Dual Layer X20 כמות: 1 - מ…

• 9 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים