עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 1GB Twinmos 450 2 900 דיסקים קשיחים? Western Digital Price Units Total 250GB SATA II 7200RPM 16MB 465 1 465 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black 195 1 195 זה מksp +++++++++ וחיברתי אותו לזה זה מlogicpc Antec 3800-BK Black Quiet Midi Tower 400W Case (CASES) מחיר ליחידה כמות סכום סופי מחק 666.0000 666.00 ¤ Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 7-Pro CPU Cooler for P4 Socket 775 (CPU COOLING) מחיר ליחידה כמות סכום סופי מחק 167.0000 167.00 ¤ Intel Core2 Duo 2.13GHz 2MB E6400 Box CPU (CPU INTEL) מחיר ליחידה כמות סכום סופי מחק 1475.0000 1475.00 ¤ Asus P5LD2-VM I…

• 9 תגובות
    • 616 צפיות
  2. אני חייב מחשב ניד ב-3000 ש"ח לכל היותר עם כרטיס גרפי טוב ומעבד דואל קור 2.2 ומלעה המישקל המקסימלי (הרצוי) 2.0 KG ומטה חובה כונן דיסקים וסוללה לשעתיים פלוס עם יש אז גם usb לא חובה 2 אבל שיהיה תודה לעוזרים שחר פארן

• 9 תגובות
    • 770 צפיות
  3. Started by פרי,

שלום! רכשתי לאחרונה את המחשב הנ"ל ואני לא מצליחה למצוא כיצד מצלמים תמונה עצמית באמצעות המצלמה, האם אפשרי בכלל?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Sweet_Tooth,

אני לא צריך מסך, צורב או כל ציוד היקפי כל שהוא רק מארז ובתוכו את המינימום שאני יכול להתקין עליו מערכת הפעלה

• 9 תגובות
    • 843 צפיות
  5. Started by Men7a,

שלום , אני מחפש מחשב נייח לבית, חברה שלי לומדת תקשורת חזותית ומשתמשת המון בתוכנות adobe אני לומד מדעי המחשב ומתעסק הרבה network security וwebmaster אני רוצה מחשב עם 2 מסכים , לא החלטי עדיין על הגודל (עדיין מתכנן את העמדה שלי ואולי אני יתחיל עם מסך אחד ביינתים , אבל זה לשם אני רוצה להגיע) חוץ מהשימושים האלה לא יהיה שום שימוש אחר , לא משחקים ולא סרטים , יש לנו מכשירים יעודיים בשביל זה. אני בונה על תקציב של 3K בערך , ראיתי במפרטים המומלצים כמה מפרטים באזור הזה שנראה לי שיתאימו אבל צריך לעשות בהם שינויים (פה אתם נכנסים) תודה רבה על העזרה והזמן שאתם מקדישים לעזור לי , מעריך את זה מאוד! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? שנינו סטודנטים …

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by momo12,

----

• 9 תגובות
    • 797 צפיות
  7. Started by Kababy,

אוקיי אז ככה, רציתי לשדרג את המחשב שלי , אבל הגעתי להבנה שזה לא שווה , אז החלטתי למכור הכל וככה יהיה לי כבר מספיק כסף לחדש לגמרי (מקווה ...) אז אוקיי אם אפשר עזרה בהערכה לגבי החלקים של המחשב שלי בשוק היום , זה יהיה ממש טוב , תודה מראש. המפרט : מעבד --- Intel pentium 4 CPU 2.8ghz presscot - 800mhz לוח אם --- Asus P4P800 SE -intel 865PE + ICH5R , Dual channel DDR400 , Asus Hyper Path כרטיס מסך --- Asus ATI Radeon 9600XT זכרון --- 200mhz Samsung 256x2 DDR dual channel הארד דיסק --- תאמת לא יודע .. אבל 80gb :\ ספק --- משהו שעכשיו קניתי עלה 300 שקל, 400w זה כל מה שאני יודע בינתיים, אני אברר. מארז --- רגיל ... לא משהו מיוחד עם 4 מאווררים אני אעריך כל עזרה :] נ.ב, לגבי הספק והה…

• 9 תגובות
    • 588 צפיות
  8. שלום קהילה! אני מעוניין במפרט לגיימינג כבד עד 2500 ש"ח. בידיי יש כבר 2 סטיקים זכרונות HyperX 4GB DDR3-1600 וכרטיס מסך 570GTX DCII יש להשלים למחשב שיתאים לכ.מסך והזכרונות בתקציב הנתון, תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 רק אם באמת קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. L4D2 Portal 2 GTA4 ונוספים... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…

• 9 תגובות
    • 899 צפיות
  9. שלום אני חדש פה=] אני צריך שתגידו לי מה דעתכם על המפרט הבא ואם יש מה לשפר המחשב נועד למשחקים וגרפיקה וכל מיני דברים שאח שלי עוסק בהם עריכת ווידאו וכאלה ויהיה קצת OC: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX GIGABYTE GA-P35-S3 ¤716 האם כדאי לקנות EVGA NFORCE 680i SLI 775 המחיר שלו זה לא בעיה שמעתי שהוא לוח ממש ממש טוב? OCZ DDR2 2048MB Platinum Dual Channel 800MHZ CL 4 OCZ StealthXStream 600W Leadtek nVIDIA GeForce PX8800 GTS TDH PCI-E 640MB או SAPPHIRE PCI-EX RADEON HD2900XT 512MB GDDR3 512 BIT TV/O VIVO HDMI DVI - R600XT - DX10 - RETAIL ¤ 2170 איזה מהם אני לא יודע? מה עדיף? WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD2500YS THERMALTAKE EUREKA ( BLACK+W…

10. לגבי התקציב, אם ניתן לחסוך אז מצויין, אם הוא לא ריאלי לדרישות שלי, אשמח לדעת. אני לא גיימר אבל אוהב להתקין מדי פעם משחקים. דוגמאות רלוונטיות: civ 5, fifa, אולי משחק תפקידים. לא דורש ביצועי גרפיקה מדהימים, שירוץ טוב. יש לי רמקולים טובים (jbl creature) ואני רוצה לשמוע מוזיקה בצורה סבירה. ובעיקר אני מתכנת אז חשוב שיהיה הרבה זכרון ומסך רחב מתאים (22" בערך, ראיתי פה הרבה המלצות על איזה 23" אחד) ,בנוסף שתהיה לכרטיס המסך תמיכה ב-2 מסכים (אפשר בחיבור שונה). המחשב ממוקם בחדר, אז שאפשר יהיה לישון, אבל לא צריך להתפרע עם מפרט שקט ב100%. תמיכה ב-usb3 נראית לי רעיון לא רע אם ניתן בתקציב סביר. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אני נוסע למשלחת של ארבעה חודשים מספטמבר ונודע לי שבמקום שבו אני אשהה, הבית ספר מחייב שיהיה לי מחשב נייד, שיתאים לשימושים הנ"ל. חשובים לי דברים כמו: משקל, סוללה, וביצועים. בינתיים נתקלתי במחשב הנ"ל: http://www.gateway.com/systems/series/529598026.php האם הוא טוב? האם עולות בדעתכם עוד אפשרויות? תודה מראש לכל העונים!

• 9 תגובות
    • 958 צפיות
  12. שלום , לפי השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם הסיבה ממש מוצדקת , עד 8k 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל. אבל 90 % עבודה משרדית לכן אין צורך להגזים עם כרטיס מסך. לפעמים מתעסק עם vmware. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בח…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היי, אני מעוניין לקנות לפטופ שהשימוש העיקרי בו יהיה עבודה עם SolidWorks. כמו כן, עדיף שיהיה עמיד יחסית כיוון שישהה בתנאי מפעל לפעמים. להלן פירוט הדרישות: . מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לשאוף לאיזור ה-4000-5000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שרטוט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. סוליד, אופן שימוש תדיר, זה לצורך פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג כלל. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - -מהי הרזולוציה הטבעי…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. * מטרות המחשב? עבודה משרדית(אינטרנט ואופיס), קצת תכנות ב C ומאטלאב (לא משהו ב RT) , צפיה בסרטים (רצוי ב HD אבל לא חובה) * גודל המסך 15" * משקל רצוי? לא משנה, הנייד יבלה בעיקר בבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) רצוי VGA וגם אבל פחות svideo * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה * צורב DVD? כן, חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא העדיפות הראשונה והכי חשובה מהכל היא מחשב נייד שישרוד ויוכל לתפקד 4 שנים כאשר עדיף שיוכל לעבוד על ווינדוס 7 בעתיד. העדיפות השניה היא המחיר, כמה שיותר נמוך. וכל השאר מתואר שם ובא אחרי שתי עדיפויות אלו. והמון תודה=)

• 9 תגובות
    • 796 צפיות
  15. http://www.skypc.co.il/cart_print.asp?cartID=70047B94-EDE8-4384-A360-9A19AF47101A תאמרו לי מה דעתכם, ובבקשה אל תגיבו כשאתם מפרסמים מפרט אחר ובלי תגובה למה פירסמתם אותו כי זה מעצבן !... תגיבו על כל חלק..ואה נכון תאמרו לי אם המארז מתאים לכרטיס מסך..והספק כוח טוב ויספיק לכרטיס מסך... סה"כ תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 714 צפיות
  16. יש כרטיס מסך 8600GT, מסך 19 וצורב.משהו נחמד ויציב שיריץ משחקים לא במקסימום אבל יריץ אותם. לא להתפרע.יש מפרט לדוגמא אם אפשר יותר זול. תודה. מעבדים AMD Dual Core X2 240 2.8Ghz AM2+/AM3 TRAY ₪329 פתרונות קירור למעבד ARCTIC COOLING Alpine 64 AM2 ₪53 לוחות אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ₪423 מארזים Antec Three Hundred No P/S Black Midi ATX Case ₪316 ספקי כח SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3 ₪348 זיכרונות Kingston 2GB (Single Stick) DDR2 800MHZ CL5 ₪175 כוננים קשיחים Samsung HD322HJ 320GB SATA II 16MB ₪252 שרותי מעבדה הרכבה של מחשב חדש, כולל בדיקות מקיפות לחומרה במאמץ ₪75 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪1971 המפרט הורכב באתר: TMS&FOX We Build It, You Play It

• 9 תגובות
    • 668 צפיות
  17. Started by Charg,

היי, יש לי LCD בסלון עם מקום לחיבור ישיר לרשת אינטרנט ביתית, אני רוצה לנגן סרטי HD ותכנים שאני מוריד מהמחשב על הLCD, אני לא מבין כל כך בממשקים ואופציות של סטרמרים אך אני צריך שהוא יתמוך בכתוביות בעברית, יש עדיפות גם לממשק בעברית אבל לא קריטי, הזרמת תוכן FHD, אם אפשר גישה לקבצים שנמצאים על גבי מחשב אחר דרך הרשת הביתית וזהו בגדול. אין לי מושג לגבי תקציב כי אני לא יודע כמה עולים הדברים האלו. מה הדגמים המומלצים? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by spotash,

עיקר העבודה איתו תיהיה ליצירת מוסיקה, כמובן שגם גלישה באינטרנט ואיזה סרט או סידרה פה ושם.. אין צורך בציוד היקפי, קיים גם כרטיס קול שאני מעביר מהמחשב הקודם. רצוי עם כמה שיותר זיכרון פנימי ומעבד חזק. יש צורך בצורב DVD. התקציב גמיש. תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by פנחס:),

שלום לכולם לפני כמה חודשים התייעצתי עם הפורם ובעזרתו קניתי asus n550jv ושדרגתי ל 128ssd+hddהמקורי במתאם ו 16 g ram יש לי בעייה שקצת קשה לי לשים עלייה את האצבע . לפעמים המחשב עובד לאט בתוכנות, ולפעמים יוצר דיליי במשחקים בדגש על ה לפעמים אני לא מוצא שום חזרתיות. להשוואה מחשב של חבר קרוב שלי בן 4 i5 8g מריץ משחקים מסויימים יותר מהר ממני ובלי תקיעות שלי יש. ובכלל הרגשה שהמחשב איטי (! ) כמו כן יש לפעמים קריסה רגעית של הדסקטופ. לפתע המסך נעלם עם כול האייקונים איתו ונשאר רק שורת ההתחל ערומה מאייקונים . אולי יש איזה כלי איבחון למחשב שיבדוק מה שלומו??! תודה מראש

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  20. Started by Zmosh,

שלום ותודה מראש לעוזרים! עשיתי את זה לפי הפורמט, מקווה שעשיתי את זה נכון. 1. אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של עד 4,000 ש"ח. ולמרות שתמיד יש עדיפות לחיסכון, אני רוצה מחשב שיהיה טוב עד כמה שאפשר בתקציב הזה ולכן ניתן להשתמש בכולו ואף לחרוג קצת במידת הצורך (עד 500 ש"ח) 2. א) השימושים העיקריים של המחשב הם משחקים ותכני HD, אבל גם קצת שימוש ללימודים ושימוש בפוטושופ אם זה משנה משהו. ב) מסך הטלויזיה שלי, ''32 LCD FULL HD Samsung דגם: LA32B530, רזולוציה: 1080*1920, 6ms, ישמש כמסך המחשב, לכן חשוב מאוד שיהיו יציאות HDMI למחשב. אני משחק בכל מיני משחקים ככה שאני לא יכול לרשום משהו מוגדר, ולגבי ההגדרות הגרפיות אני אשמח אם הם יהיו ברמה הטובה ביותר שאהיה אוכל להשיג במסגרת התקציב …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני צריך מפרט של HTPC בכי מינימלי שאפשר...שלא יעלה על 1000 שקל אם אפשרי אבל לא רק שמות של חלקים אלא גם איפה אני יכול לקונת כזה דבר

• 9 תגובות
    • 602 צפיות
  22. היי אנשים אני צריך שתעזרו לי דחוף לבנות מפרט למחשב נייד בתקציב של עד 5000 שקל אבל ללא חריגה בכלל , 5 אלף זה המקסימום גג שאני מוכן להוציא כרגע אז בבקשה אל תעברו את המחיר הזה בכלל..... עכשיו לשימושים של המחשב: אני צריך מחשב נייד טוב ואמין שיריץ חלק אינטרנט וגלישה רגילה כולל הורדות למיניהם , כולל אופיס כולל וורד וכל התוכנות תמלילים לסוגיהם , אני צריך שהמחשב יוכל להריץ פוטושופ חלק ושיוכל לעבוד חלק עם ווינדוס 7 ואקס פי. בעיקרון לא משנה לי החברה של המחשב אבל חייב להיות למחשב מסך של מינימום 12 עד 15 אינץ גג ולא צריך יותר מזה. אני חייב שיהיה בו כונן קשיח של 500 גיגה לפחות למרות שאני דיי בטוח שאין יותר מ- 320 גיגה לנייד אז את הכי הרבה שאפשר אני צריך. חייב מעבד של 2 ליבות לפחו…

• 9 תגובות
    • 926 צפיות
  23. לאחר מחשבה מרובה החלטתי ללכת על אינטל אז הינה המפרט כולל הרכבה תנו לי תגובות בבקשה והצעות לשיפור המקסימום במחיר הוא 8K [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  24. היי שלום, מעוניין לרכוש את המחשב המפורט למטה במחיר 2400, האם משתלם לאדם שרוב יעודו זה גיימינג קל ? בתודה מראש ! מפרט מלא : מארז sharkoon TG4 בעל פאנל צד זכוכית מלא + פאנל קדמי עם זכוכית מארז איכותי מבפנים זהה ל Antec P8 מותקנים במארז מאווררי RGB של חברת Antec מדגם prizm RGB 120mm עם בקר מאווררים שמחובר לכפתור הreset במארז ! (ארבעה מאווררים) לוח אם Asus H97m-plus Mainstream H97 micro-ATX delivers enduring 5X Protection, high-clarity Crystal Sound 2 and M.2 for multitasking and multimedia use Proven quality - 5X Protection. 1000+ compatible devices. 7000+ validation hours. Crystal Sound 2 and Intel Gigabit Ethernet — a ga…

25. שלום לכולם. הציעו לי את המחשב הנ'ל ב2800 שקלים. אני סטודנט והשימושים הם בעיקר אופיס מוזיקה סרטים שיוט באינטרנט.. אני צריך מחשב מהיר זה הכל בעיקר מה אתם חושבים? שווה? יש המלצות אחרות במחיר דומה בערך? מעבד -T2410 כרטיס מסך-Intel GMA X3100 זכרון- 2 גיגה hd-250 צורב dvd שנתיים אחריות בנלאומית

• 9 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים