עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by BenSalem2,

מחפש מחשב נייד עד 2500 למטרת לימודים וקצת כללי (גלישה סרטים וכו') את הרעיון של מחשב נייד עם כרטיס מסך גרפי חזק אני לא מעודד עדיף נייח או פלטפורמה אחרת PS3 וכו' בגדול שנה ב' אצלי מלאה בתכנותים JAVA מתקדם ורשתות תקשורת מחשבים מה שבאמת חשוב לי זה מהירות אז עדיפות למעבד חזק זכרון פנימי 8 יספיק (תמיד אפשר לשדרג) ודיסק קשיח 1 טרה או פחות ואני אקנה 1 טרה חיצוני תודה מראש בן

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. 1. מה התקציב? - עד 7000 ש"ח 2. מטרות המחשב? לימודים, משחקים דיי כבדים מידי פעם, צפיה בסרטים, עריכה גרפית בתלת מימד (דורש כרטיס מסך חזק). 3. גודל המסך? 15.4 4. משקל רצוי? לא קריטי. עד 3 קילו. 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. אבל לא יזיק שעתיים וחצי +. 6. יציאות מיוחדות? HD, esata לא קריטי 7. בלוטות? עדיף. לא קריטי. 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 ג'יגה. עדיף יותר. 9. צורב כןDVD? 6. האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. חשוב אחריות לשנתיים לפחות. עדיף 3. 7. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהיא ? לא דרישות חומרה: מעבד penryn של אינטל (45 ננומטר). כרטיס מסך חזק: ati mobility radeon 36xx ומעלה או nvidia 9600m gs ומעלה. בהתאם לבנצ'מארק הזה: http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Card…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by bissli82,

שלום, ברשותי asus v1s ישן בן כ-4. לפני כמה ימים חזרתי מחודש בחו"ל ולהפתעתי הוא אינו נדלק, כלומר לוחץ על הכפתור ויש אור בכפתור יש אור גם בפנל הקדימי הקטן, אבל אין תצוגה ושום דבר בעצם לא קורה מעבר. בדקתי גם בלי סוללה גם עם, רק ספק, תחנת עגינה וכו'. פתחתי אותו להביט פנימה והמאוורר שלו מתחיל לעבוד אחרי כדקה בערך מרגע ההדלק, אבל שום נורות אחרות לא מאירות, הוצאתי את הזיכרונות אפילו ואין צפצוף ואין שום דבר, הביוס מסרב לעלות והתוצגה חשוכה. לוח אם הלך? ספק? אינברטור? קראתי לנסות לנתק סוללה וחשמל וללחוץ על הכפתור כדקה ואז לנסות לחבר ולהדליק, לא עזר. רעיונות נוספים לפני שהוא הולך לפח? שווה להשקיע בתיקון?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. 1. התקציב המקסימלי הוא נע בין 3.5K-4.3 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא לחסוך בקמצנות אבל גם לא להגיע עד השקל האחרון ויותר של התקציב. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.מישחקי מחשב כבדים+סרטי HD ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:80% למישחקים 15% סרטיHD ו5% דברים בססים כמו תוכנות מסרים וכו. * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?רזולוציה: High Definition Ready 1366 x 768 גודל מסך 32 * באיזה סוג משחקים תשחקו?Crysis 2\Assassin's Creed 2\fifa 10 \World …

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Eliya,

לא דרוש ציוד היקפי OC דיי רציני הולך לשחק על זולוציה 1920X1200 איך? AMD Phenom 2 X4 945 Quad Core AM3 Tray, יחידות 1 ¤961 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1116 Scythe Mugen 2 - Infinity, יחידות 1 ¤206 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1015 Gigabyte MA-770-UD3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ¤410 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 A-DATA 4GB Kit CL4 DDR2 800Mhz vitesta, יחידות 1 ¤327 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=48 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS, יחידות 1 ¤281 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=88 GigaByte GeForce GTX275 896MB HDMI PCIe, יחידות 1 ¤1202 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=870 ANTEC…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית(גלישה, מסחר בבורסה, צפיה בסרטים, משחקים כמו WORMS ומשחקי אונליין באינטרנט בשביל בני דודים שלי. נראה לי שאפילו כרטיס מסך מובנה יספיק לא?) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי, צורב, דיסק קשיח 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום אנשים, אני צריך מפרט לגיימינג מבוסס core i5 בתקציב 4000 ש"ח 200 שקל חריגה גג ללא ציוד היקפי. המסך כרגע 17 אבל ישודרג בעתיד ל22 לפחות. חוץ מזה יש לי כמה שאלות\בקשות: 1. שווה לחכות לתשובה של Nvidia לכרטיסי ה5xxx שזה כמה שבועות אני מניח? 2. צריך שהחנות תיהיה בחדרה או בנסיעה של 15-20 דקות מחדרה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by PriorTak,

חברת החשמל החליטה להרוס לי את המחשב אז צריך חדש 1. מה התקציב המקסימאלי? בסביבות ה3K, גמיש למדי בגלל שניתן להניח שחברת החשמל תחזיר לי את הכסף. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך, עד סדר גודל של כמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הפעלת מכונות וירטואליות רבות במקביל, גישה מרחוק, ניהול רשתות ותוכנות כבדות. בנוסף שימושים כלליים כמו גלישה וכ"ו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMWARE ושרתים וירטואליים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אינו מיועד לגיימינג בכלל.…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום רב, מעוניין לקבל את עצתכם לגבי מפרט המחשב שברצוני לרכוש (מיד לאחר שאני יקבל את הגושפנקה האחרונה מכם). המחשב מיועד לשימושים רב תכליתיים החל מגלישה באינטרנט, אופיס, צפייה בתכני HD , עבודה מול PhotoShop ברמה מאוד מאוד בסיסית, וכמובן משחקים (הכותרים החדשים שכולכם וודאי מכירים), רזולוצית מסך FHD 1920X1080 . מעוניין גם בתמיכה של USB3.0 . OC לא צפוי. כמו כן חשוב לציין שלא כול יום אני רוכש מחשב, ולכן אני מודע לחשיבות של מערכת חזקה ככל שתהיה, בתקציב הנ"ל (3500 ש"ח) למען אריכות ימים טכנולוגיים. אין צורך בציוד היקפי ובמערכת הפעלה. להלן סקיצת המפרט שהרכבתי: מעבד: Intel Core i5 650 Socket 1156 3.2Ghz Tray ₪848 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1631 קירור למעבד: מאוורר C…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by עודדוס,

שלום לכולם, מחפש לקנות מחשב חדש, מסך 13.3" המחשב הוא לצרכי לימוד ואינטרנט, מעט משחקים וסרטי HD. התוכנות אשר יעלו עליו הן:OFFICE, SPSS,STATISTICA,MATHLAB התכונה החשובה לי ביותר זה מהירות וזמן סוללה לפחות 6 שעות. עד עכשיו התרשמתי מהDELL INSPIRION I5 אבל פתוח להצעות התקציב :עד 4000 ש"ח כמו כן אשמח להמלצה היכן כדי לקנות..

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by the-shadow,

יש לי בעיה עם התקנה מחדש של המחשב הנייד, אני מנסה להתקין אותו מחדש והוא אומר לי שהגירסה יותר ישנה. אני חייב להתקין אותו מחדש והוא לא נותן לי. מה עושים? אגב,איך אני נותן לו בוט מהסידי ישר כשאני מאתחל את המחשב? לא ראיתי אפשרות כזאת שם. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by solidus,

היי, ראיתי שlenovo מוציאים בקרוב את הניידים האלה ורציתי לשמוע דעות של אנשים על מה כדאי לקנות. אני אף פעם לא עשיתי את זה אבל אני מתאר לעצמי שתהליך קנייה של נייד כזה דרך ebay נגיד אמור להיות יחסית קל ובטוח, נכון? 1400 דולר על T420 ועוד 16 אחוז מע"מ נשמע לי עסקה לא רעה...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Mamba-Gamba,

1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,תכני HD,אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:GTA5 BT4 לא חייב לרוץ על ULTRA. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי?2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים קלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).תלמיד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. crysis 2 , battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1024x 960 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני - 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חש…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by _idank_,

אני צריך מחשב בתקציב של בערך 5,000 לא כולל ציוד הקפי בעיקר למשחקים תודה מראש!

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by shlomom,

* מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15.6 רצוי מאוד מאט? * רזולוציית המסך? מה שיוצא אני מרוצה * משקל רצוי? אין דרישה – כמובן קל יותר עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, ,) 500GB * כונן אופטי? אפשרי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי או שלפחות האחריות לא מחייבת את זה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? קצת ל-Dell אבל לא הכרחי. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם – צבע ירוק. משהו בולט שיהיה ירוק.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. זו ההצעה שקיבלתי מאלקטרה מחשבים למחשב משחקים/גיימינג מובהק. שימו לב שלא היה להם מארז וכרטיס מסך טובים יותר להציע לי...(למרות שביקשתי ויש עוד כסף לתת) אשמח לשמוע את דעתכם על הרכיבים השונים ועל המארז כולו. אני מחפש לקנות מחשב מחנות שהיא לא חנות אינטרנט, אין לי תחושה טובה עם כל אלו. מעבד - cpu intel i5-2500 lga1155 3.30ghz 6m tray (סבבה כי זה כמו בכל מקום אחר פה בפורום). לוח אם - mb asus p8h67-m pro lga1155 h67/usb3/sata6g/hdmi (אין לי מושג מה לוח-אם הזה, המוכר מאוד התלהב...ואתם?) מאוורר למעבד - cooler cpu deepcool theta-7 lga1155/1156 אחסון - hdd 3.5 sata/6g seagate 500g/7200/16 m שתיים כאלה, אין להם 1TB מסוג טוב, רק ירוקים לאחסון. זיכרון - dimm king hyperx ddr3 1333mhz 8g …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום, אני מתעניין ברכישה של ZENBOOK של אסוס, אשמח לשמוע ממי שיש לו את המחשב. המחיר בארץ מטורף, http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=806509. לעומת זאת, בארהב: http://www.bhphotovideo.com/c/product/821614-REG/ASUS_UX31E_DH52_UX31E_DH52_13_3_Notebook_Computer.html הפרש גדול מאוד, מה גם ש- B&H עושים משלוחים לארץ, משלוח עם UPS מהדוסים בניו יורק לארץ הקודש יעלה 92$ לפי האתר שלהם. ככה שיוצא 1092$ כולל המשלוח, שהם 4106 ש"ח. למחיר הזה אני צריך להוסיף רק מעמ או גם מכס? מה הנוהל במקרים האלו? אני יודע שעל לפטופים משלמים רק מעמ אבל אף פעם לא הזמנתי לפטופ במשלוח UPS תמיד מישהו הביא לי (קניתי כבר 2 נטבוקים של אסוס מ-B&H). גם אם אני מוסיף 16% מעמ, עדיין החיסכון הוא באיזור ה-7…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכולם, במרץ קניתי את המחשב (מצ"ב למטה מפרט שלו - נקנה בTMS) הדרישות החדשות שלי הם: 1. הגדלת נפח הHD לאחד של 4 טרה ( או הוספה של עוד 2 בנוסף לקיים) 2. שיפור במהירות קריאה וכתיבה אל הHD ובכלל המהירות של טעינת התוכנות (כולן שמורות על הssd) אני מחפש הגדלה ושיפור היות ואני צלם ועובד עם כמות גדולה של תמונות דרך לייטרום/פוטושופ ואני רוצה שהכל (שמירה של התמונות בהארדיסק/טעינת התמונות/ מעבר בין תוכנה לתוכנה וכ״ו) יטוס. נאמר לי שהבעייה היא שהלוח אם שלי בסיסי יחסית ואם אני אשפר אותו ניתן לחבר HD ברייד (לא שאני יודע מה ההבדל בין החיבור הרגיל שלי היום לרייד). אשמח לעזרתכם בשיפור, תקציב - בסביבות 2000-3000K. מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪889 ק…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ג'רי46,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לצורכי עבודה (תוכנות סטטיסטיות על מסדי נתונים) . אורך חיי סוללה לא מעניין אותי והמחשב יעבוד כ-10 שעות ביום . שאלתי היא מה עדיף מבחינת מהירות ואיכות העבודה: דיסק 16GB hybrid SSD + 5400RPM או דיסק 7200RPM

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אשמח לקבל ביקורות עליו במיוחד על הדגמים של ה17.3 גודל מסך X7 V2 CF1 X7 V2 CF2 תודה, חזי

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, חריגה עד איזור ה5500. אם יש משהו שמאד שווה העלאה נוספת - אפשרי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים לא כבדים מידי - פיפ"א וצפיה בתכני 4K. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה …

23. Started by No-way,

אז ככה יש לי מחשב לא כל כך טוב עם חלקים טיפה ישנים קניתי אותי לפני חצי שנה הוא עלה לי 5000 וקצת כולל מסך 17 אינט'ץ אך שלא כותבים את זה בכל מקרה אני רוצה מפרט למחשב חדש אחרי שאני ימכור את שלי בסביבות ה 4000 אני רוצה לקנות מחשב ב 6000 המלצות יתקבלו בברכה תודה לעוזרים :yelclap:

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Bar_B_q,

processor Mobile AMD Athlon XP Processor 1800+ (1.5GHz) with PowerNow! Technology memory 512MB DDR SDRAM (2x256MB) at 266MHz; maximum 1024MB DDR SDRAM (2x512MB) hard drive 40GB enhanced-IDE [gigabyte is defined as 1,000,000,000 bytes, accessible capacity may vary] multimedia drive DVD+CD-RW Combo (CD-read 24x; CD-write 8x; CD-rewrite 8x; DVD-read 8x) display 14.1" XGA TFT (1024 x 768) communications Integrated v.90/v.92 56K modem (RJ-11 connector) video ATI MOBILITY RADEON AGP 4X and 3D architecture sound 16-bit Sound Blaster Pro-compatible audio; internal stereo speakers weight 6.75 lbs (weight may vary due to vendor component ch…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אז ככה יש לי מפרט כזה תגידו האם הוא שווה אתה מחיר: Pentium 1 74MB ram 2 GB HD סידירום וכונן דיסקטים חיצוני מודם המחשב במצב טוב הוא של חבר שלי אז הוא הביא אותו כמה פעמים לבית ספר וראיתי אותו הוא במצב טוב. המחיר שהוא רוצה עליו זה 130 ש"ח. האם המחשב שווה את המחיר?!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.