עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by orengreen,

שלום לכולם, אני סטודנט גר בקנדה ועוד מספר חודשים חוזר לארץ. לפני שאני חוזר אני רוצה לקנות, ומתלבט בין ניידים תקציביים לשימוש יומיומי "OFFICE"+ גלישה+מוזיקה. בקיצור - לא צריך CPU\RAM חזקים, אבל נוחות השימוש (מסך, מקלדת)\ביצועי WIFI\זמן סוללה\משקל וכו' ממש חשובים. אני מתלבט בעיקר בין ה ASUS EEE 1000HE (לא 1000HA!!!) לבין ה-MSI WIND 120U (או 100U). פה הם עולים פחות או יותר אותו דבר (בערך 1700 ש"ח). מה דעתכם על הדגמים? אולי יש דגם אחר לגמרי שאתם ממליצים?? מה שגם חשוב לדעתי זה האחריות בארץ וכו'.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אהלן, אני חוסך בינתיים למחשב נייד בתקציב דיי דל של 2500 ש"ח * מטרות המחשב: עריכה גרפית (בעיקר) - אני עובד בפלאש, אנימציה דו מימדית ומצייר בפוטושופ. משחקים קלים כמו - Counter Strike 1.6, Team Fortress, Quake Live, Half Life 2 * גודל המסך? - לא משנה, העיקר שיהיה איכותי ונוח לצפייה. * משקל רצוי? - לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - זמן סוללה מאוד חשוב לי, אני שונא להתקע מחוץ לבית עם סוללה מועטה. אני חושב שכ5-7 שעות עבודה במחשב יספיקו בהחלט. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - אולי יציאה למסך LG226WTQ, לא חובה, אני לא יודע אם זה DVI, אני מניח שכן. מה שכן, אני אשמח לכמה שיותר יציאות USB. * בלוטות? - לא. * גוד…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום. אני מעוניין לרכוש מחשב ביתי חזק שבו אוכל לעבוד כמו שצריך (לעבוד בלפטופ שלי נהיה בלתי נסבל) אני מתכנת במקצועי, ולכן אצטרך מחשב שיוכל לסחוב בקלות VS, ECLIPSE וכל מני סביבות פיתוח למיניהן. כרגע לוקח לי לקמפל חלק מהדברים שאני עושה מלא זמן, וכמובן עכב דרישות המעבד והזכרון המסיביות של הסביבות האלה המחשב מקרטע לגמרי. בנוסף לכך, אני עוסק המון בחקירה של אבטחת מידע, וכדי לא לבצע עבירות אתה מחויב לעשות הכל על מכונות וירוטאליות. על כן אני מקים מעבדות וסביבות שלמות ואני צריך מחשב חזק שיוכל לעמוד בזה. לבסוף, אני גם אוהב נורא משחקי מחשב, ככה שאשמח מאד לדעת שאני יכול להריץ skyrim, CoD, וכל מני משחקים חדשים שיוצאים (FALLOUT4 שיצא כבר אינשאללה). אני מקווה שהדרישות הן לא יותר מדי גבוה…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אני חייל ובקרוב יש לי יומהולדת אני מעוניין לקנות מחשב נייד ואשמח להצעות מה אתה חושבים על המחשב הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6855 או אפשר למצוא משהו יותר טוב במסגרת התקציב?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by shedshed,

מחפש מחשב נייד קל (עד 1.5 ק"ג ועד 12 אינטש) עד 17,000 עם הדרישות הבאות: 1. נוח 2. לא חם 3. סוללה ארוכה (לפחות 5 שעות) 4. שרות טוב 5. יכול להריץ המון אפליקציות במקביל בלי שנגמר הזכרון 6. אמינות 7. תמורה טובה בעד הכסף השימוש הוא רק משרדי תוכנות פשוטות אבל שלוקחות הרבה זכרון (אפליקציות גרפיקה, מסחר, OFFICE ועוד) המליצו לי על המחשב הבא של TOSHIBA: http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=3709&p=8 בעיקר בגלל העוצמה, האמינות, והדיסק SSD מה דעתכם? יש עוד המלצות?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by eamitay1,

שלום, מבקש המלצה למחשב קל וטוב לילדה עם מוגבלות פיזית 13.3 אינצ' ,משתמשת יחסית פשוטה אך רוצה מחשב טוב, היא רואה הרבה סרטים ותכני וידאו. אני אהיה בארה"ב בשבוע הבא ואני רוצה להזמין באמאזון למקום בו אהיה בארה"ב. התקציב הוא 600-750 דולר, מאוד מעניין אותי ה SSD אך מה שראיתי הם קטנים והגדולים לא בתקציב הייתי רוצה אם יש איזשהוא שילוב עם SSD קטן למערכת הפעלה וכונן רגיל לשאר הדברים תודה רבה ערן

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. ניסיתי להוציא את הסוללת CMOS לא עזר... אמרו לי שצריך לקצר איזה משהו עכשיו מזה משהו? O-ם IBM החארות האלה לא מוכנים לאפס את זה הם לא מחשיבים את זה באחריות ואופציה היחידה שהם נותנים זה להחליף תלוח אם ב3000 שקל, מישהו יכול לעזור? בבקשה זה עניין דחוף.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by am1981,

שלום לכולם .. אני מתכנן לקנות מחשב נייד מארצות הברית ובדקתי 2 מפרטים ואני הייתי שמח לקבל טיפים או המלצות לגבי איזה מחשב מומלץ יותר לרכוש או אפילו אם יש למישהו המלצה אחרת אני אשמח לבדוק את המלצתו אז תודה מראש לכל מי שעזר פנה המליץ . המחשב הראשון הוא DELL ALIENWARE M14X והשני HP PAVILION DV6QTE 15.6 המפרטים הועתקו מאתרי החברה אחרי הCUSTOMIZE [table] [tr] [td]PROCESSOR[/td] [td]Intel® Core™ i7 2860QM 2.5GHz (3.6GHz w/Turbo Boost, 8MB Cache)[/td][/tr][/table] edit[/t][/t] [table][tr] [td]OPERATING SYSTEM[/td] [td]Genuine Windows® 7 Ultimate, 64bit, English[/td][/tr][/table] edit[/t] [table][tr] [td]WIRELESS CARDS[/td] [td]Killer™ Wireless-N 1103 a/g/n 2x2 MIMO for Gami…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. צריך להחליף סוללה במחשב . ראיתי באייבי סוללה מקורית שהמוכר בסין האם אפשר לסמוך על המקוריות שו שזה מזויף? קישור לדוגמא http://www.ebay.com/itm/Original-Dell-Inspiron-battery-1310-T112C-312-0725-1320-Genuine-9-Cells-New-/260956760990?pt=Laptop_Batteries&hash=item3cc23c2b9e יש לי ניסיון בהזמנות רק מ- DX . המסחר דרך איביי ממוכרים סינים אמין הדברים מגיעים?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום לכולם ולכל מי שעזר לי להרכיב את המפרט הרכבתי את המחשב לפני חודש כבר אבל המסך הגיע רק היום הדברים היחידים שעברו מהמחשב הישן הם הצורב והמקלדת המפרט: Intel ?Core2 Duo E6600 GIGABYTE GA-965P-DS4 NVIDIA Geforce 7600GT (GIGABYTE GV-NX76T256D-RH) ?1GB Kingston? (667) Western Digital 250 GB, SATA II, 16MB, 7200 ?Thermaltake Soprano VB1000SWS? Thermaltake ?TR2 Power W0062 420W Silent ?LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8? LCD 20" SAMSUNG 203B ?Logitech G5 Laser Gaming Mouse? Zboard Gaming Keyboard עלות בערך 7000 ש"ח כולל המסך(1700) והעכבר(320) שוב תודה לכולם

11. שלום, לאח שלי הלך המחשב הרגיל בבית והוא חשב לקנות מחשב חדש אבל בסופו של דבר אבא שלי המליץ לו לקנות מחשב נייד כי בעוד פחות משנה הוא משתחרר מהצבא והוא כבר רוצה מחשב שיהיה לו גם ללימודים. הוא גם רוצה שהמחשב יריץ לו משחקים על הגדרות גבוהות מאוד. כמה בערך צריך להשקיע במחשב נייד בשביל זה? האם המחשב הזה מספיק טוב: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12996 אם לא אז איזה מחשב כדאי לקנות?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by toltol,

שלום אני מתלבטת בין שני מחשבים המחשב שאני הכי מתלבטת לגביו ושאני ממש אשמח לקבל את הדעה שלכם עליו זה מחשב של LG R510 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6638&perur=2&t=1&c=322 (מצאתי חנות שהעלות שלו זה 5500) לפני העריכה רצתי חוות דעת על http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2291&CatCode=315 אחרי העריכה - מצאתי מחשב של HP באותו מחיר כמו של הLG גם חדש מאוד- http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=2104 (אבל לא נראה לי שזה מגיע עם מקלדת מלאה) הצורך של המחשב זה דבר ראשון זה תחליף למחשב שולחני , לימודים ,אינטרנט (סרטים ולימודים) גרפיקה וגם בעוד שנה גם גרפיקה עם קצת תלת מימד והכי חשוב אני לא יוכל להשקיע במחשב חדש ב-4 שנים הקרובות אז התקווה …

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אהלן לכולם. אני לפני קניית מחשב נייד חדש. אני משתחרר עוד חצי שנה ורוצה לקנות מחשב נייד חדש שישמש אותי לצרכי לימודים ובית (אינטרנט, מוזיקה, סרטים ולימודים). ההתלבטות שלי כרגע היא כזו: לאחר יציאת מערכת ההפעלה וינדוס 7 אני מתלבט אם לקנות מחשב נייד שפועל עליה, שכן עד עכשיו הייתי נעול על המקבוק פרו עם הלאופרד החדשה של אפל. (http://store.idigital.co.il/Z0GK.html עם שיפור זכרון ל4GB) תקציב- כמו שאתם רואים אין לי בעיה לשלם טוב על משהו ששווה את זה. יש לכם המלצות אחרות?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום לכל מומחי המחשבים, קיבלתי את הרושם שבפורום שלכם אני אקבל את ההמלצה המשתלמת ביותר, אז ככה- אני סטודנט להנדסת חשמל שלא ממש מבין (עדיין) בכל עניין הרכיבים במחשב לכן אבקש את עזרתכם בנידון- אני צריך מפרט למחשב הכולל מסך ואביזרים נלווים שיריץ ללא בעיות את כל תוכנות ה office ו windows XP כמו גם תוכנות לחישובים נומריים ותיכנות כמו MatLab ו- Maple (התקציב הוא עד 3000 -/+) . חברים המליצו לי על מעבדי AMD שזולים יותר אך טובים לא פחות וזיכרון פנימי RAM-DDR 2*256MB . אני לא gamer ולכן נראה לי שאפשר יהיה לחסוך על רכיבים כמו כרטיס המסך והמעבד (אני כבר ראיתי את התוכנות האלה רצות היטב על מעבדים של 2GHZ) . אשמח אם תוכלו להשחיל לי למפרט גם המלצה לצורב. תודה MIKE

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. http://thenextweb.com/gadgets/2014/10/09/lenovo-unveils-trio-new-yoga-tablets-8-inch-10-inch-lte-13-3-inch-model/ אשטון קוטצר הוא ה product manager שלהם... http://blogs.wsj.com/personal-technology/2014/10/09/qa-ashton-kutcher-lenovo-product-engineer-doesnt-fear-the-ipad/ נחמד לראות במחשב נייד מקרן מובנה מייצרן גדול.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום וברכה אני מחפש מפרט לצורך עבודות גרפיקה, אני משתמש בתוכנות פוטו שופ אילוסטרייטור ואין דיזיין, וקצת קורל ופלאש, אני יוצר קבצים גדולים וכבדים ואני משתמש בהרבה תוכנות וקבצים באותו זמן באופן כבד וקבוע, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבניית מפרט שיתאים לי לצרכים הנ"ל. תודה בנוסף אשמח להמלצה על חנות בירושלים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה בצורה כבדה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. יש לי תפריט בחירה: my language is english השפה שלי היא עברית וכתוב שלא ניתן לשנות את השפה לאחר ההתקנה. אני רוצה מערכת באנגלית עם תמיכה של עברית במקלדת וכל זה ( כמו ברוב המחשבים ) מה צריך לבחור? האם הבחירה היא לשפת המערכת? תודה!!!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום לכולם, אני מחפש לקנות מחשב חדש לגיימינג. אני לא גיימר כבד שמשחק את כל המשחקים החדשים ברזולוציות הכי גבוהות אבל כן חשוב לי שהמחשב יוכל להתמודד עם חיבור של 3 מסכים ו2-3 משחקים פתוחים במקביל חבר הציע את המפרט הבא ואמר שלמקרה שלי אולי כדאי להביא כרטיס מסך יותר חזק ולהוריד קצת מהמעבד אשמח לחוות דעתכם. תודה! Intel Quad Core i7 4790 3.6Ghz S1150 Gigabyte GA-H87M-HD3 S1150 8GB Transcend DDR3 1600Mhz NVIDIA Gigabyte GTX660 2GB GDDR5 WF2 OC SSD Kingston 120G Sata3 V300 Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty Zalman Z1 + Seasonic 520W 80+ BUNDLE LG DVD-RW X24 GH24NS90 Scythe Ninja 3 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא ק…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. תקציב מקסימלי: 1700 שקלים לנצל את כל התקציב. ניתן לחרוג ב- 100 שקלים. רק אם זה מאוד מוסיף. השימושים הצפויים: עבודה משרדית, צפייה בסרטים (בעיקר תכני HD), אינטרנט. משחקים פשוטים שיש ברשת המחשב אינו מיועד למשחקים. אין צורך בציוד היקפי. נדרשים כל הרכיבים במפרט. השקט לא קריטי (6). אין צורך במערכת הפעלה. הרכבה בחנות. אין העדפה לחנות מסויימת. גר במרכז. לא מתוכנן שדרוג משמעותי אך ייתכן שיתווסף כרטיס מסך חיצוני בעתיד. לא מתוכנן אוברקלוק_לא יודע מה זה.) המחשב ישמש לשימושים בסיסיים, אך הייתי רוצה( במידת האפשר) מערכת שאפשר לשדרג בעתיד במינימום השקעה תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני רוצה לקנות מחשב עד 5000 שקל (ללא מסך) המחשב יהיה למשחקים ואני מעדיף אינטל תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. מחשב לשימוש כללי, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים, עריכה גראפית ולעיתים רחוקות קומפילציה של C# ללא OC תקציב לא יותר מ 3000ש"ח אם אפשר לחסוך הייתי שמח לשמוע הצעות. בחלק מהרכיבים כמו זיכרון, לוח אם הוספתי כמה שקלים כדי לקבל מוצר איכותי יותר. אני מעדיף מארז שקט יחסי אבל לא צריך להגזים. האם לדעתכם יש מה לשפר? גם אשמח אם יש לכם חלופות באותה איכות ומחיר למארז לבן ( + צורב ) AMD Phenom 2 X6 1055T 2.8Ghz 125W6Core AM3 Box, יחידות 1 ₪970 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1823 Gigabyte GA-870A-UD3 AMD870 CHIPSET, יחידות 1 ₪543 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1870 Kingston Hyper X Blu 2GB DDR3 1600Mhz CL9, יחידות 2 ₪354 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. איזה מבין שתי המפרטיף עדיף והאם יש מה לשפר/להוריד? המפרט מחנות TMS אז אם יש מה לשפר אז בבקשה רק מהחנות הזאת, תודה. מעבד Intel Core 2 Quad Q8400 2.66Ghz 4MB Cache Penryn קירור מעבד Evercool Buffalo 100mm Cooper 3 Heatpipes לוח אם MSI P45 Neo-FR מארז Thermaltake V3 1x120mm Black Edition קירור מארז Evercool 120mm Case Fan EC-EGF-12 12 ספק כוח Seasonic ET 500W 34A @ 12V זיכרון A-Data Samsung 4GB (2x2GB) DDR2-800 דיסק קשיח ראשי Samsung 500GB Sata II 16MB Buffer Spinpoint F3 1 ₪0 כרטיס מסך Powercolor Radeon HD 4890 1GB GDDR5 Retail 1 כרטיס קול כרטיס קול מובנה Realtek HD 7.1 1 כרטיס רשת כרטיס רשת מובנה 1Gbit כונן אופטי צורב DVD תוצרת LG מהירות X24 דגם GH24NS50 סט …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אפשר לחרוג מהתקציב ואפשר לחסוך מחשב לתוכנות שעובדות במולטי סשן ודורשים CPU חזק אין צורך בציוד נלווה השקט חשוב לא אוברקלוק כולל מערכת הפעלה מבאר-שבע. דברים שאני מעוניין בהם ספציפית: כונן ראשי SSD (- גם 20GB מספיק) כונן משני SATA רגיל. מעבד AMD 6 ליבות (לא יודע מה עדיף מבין שלושת הדגמים) מעוניין לרכוש בתחילת שבוע הבא, תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. היי, אני מחפש לקנות נייד בחו"ל עם אחריות בינלאומית (שתקפה בישראל) לצרכים סטודנטיאליים (כלומר בעיקר אינטרנט, וורד ותוכנות אופיס). יהיה נחמד אם יכול להריץ משחקים סבירים אבל לא חובה. הדרישות שלי הם מסך 15 אינץ' (רצוי מט) ומשקל עד 1.5 ק"ג. יש למישהו המלצה ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by .:YoGy:.,

יש לי אסוס זנבוק, ונאבד לי המתאם של הVGA שלהם ואני רוצה לקנות חדש... אז איך קוראים למתאם הזה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים