עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. יש לי חבר שרוצה לקנות לבן שלו מחשב גיימינג חזק. אין בעיה של תקציב. הוא מעדיף לקנות מחשב מותג נייח כמו DELL ולהוסיף לו נגיד זוג כרטיסי מסך איכותיים. אני אמרתי שבלי קשר לתקציב בהרכבה של מחשב לפי מפרט אפשר לקבל מחשב הרבה יותר טוב. הוא פשוט אומר (ועם זה קשה להתווכח) שהאחריות שמקבלים 3 שנים על כל המחשב במחשבי מותג הרבה יותר טובה מאשר החנויות בארץ, גם הטובות שביניהן. למישהו יש דעה או מה להוסיף? אולי מישהו קנה מחשב מותג והפך אותו למחשב גיימינג?

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  2. Started by eliyaex,

אתם יכולים לתת לי תאתר הכי זול לרכיבי מחשב?כי אני צריך לחסוך במחיר כמה שיותר

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המחשב "של הבית" כלומר 4 משתמשים logged-on בו זמנית וכולם השאירו chrome עובד. השימושים הם: אינטרנט, עריכת וידיאו …

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  4. Started by iSmk,

מעבד : Amd 945 OC @3.73 קירור למעבד : Yasa scythe לוח אם : GigaByte GA-MA78LMT-S2 זכרון : 4G 1333MHZ KINGSTON ספק : 620W Sea-Sonic דיסק קשיח : Samsung 1 GB HD103SJ GigaByte HD 6870 OC Version מארז : MID TOWER (בחיים לא מצאתי דגם מדוייק )

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  5. Started by jetman,

הלך חברים, בזמן האחרון נאספו לי כמה חלקי מחשב, אני מוכר לרוב בEBAY ורציתי לברר מה השווי שלהם: לוחות אם: 1. GA-G41M-ES2L GYGABYTE http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3024#ov תקול, הוא הוצעה ממחשב שנדלק מידי פעם, אך לא עשה בכלל POST או צפצוף, היה שם ספק גנ'רי שהוחלף בספק FSP, אך לבסוף התברר שהלוח נדפק, המעבד שהיה בו, עובד תקין בלוח חדש, לא יודע אם הוא נדפק בגלל ספק ג'נרי, לא נראה ויזואלית שהוא נשרף או משהוא, בכל מקרה זה המצב שלו. כרטיסי מסך: 1. GYGABYTE GV-NX66256DP http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=1218#ov תקין לגמרי *יש לי עוד 6200LE ו GTS250 שאני יוסיף פרטים יותר מאוחר

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by danielzy,

אני משתמש בשילוש הזה כבר יותר משלוש שנים, חמש שנים לספק כח. הכל עובד כהלכה ומעולם לא היו תקלות, לא בספק ולא בשילוש. AMD Phenom II X4 940BE + Mugen II + Original Cooler Gigabyte GMA-790MX GT3P G.Skill DDR2 4GB 800MHz Thermaltake ThoughPower 600W

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  7. http://usa.asus.com/Notebooks/Gaming_Powerhouse/G73Jh/#specifications מעבד i7-720QM כרטיס מסך רדאון 5870 8 GB RAM 500 + 500 מערך RAID דואל SATA כונן בלוריי מסך 17" full hd המחשב בן 3 (שנים), הסוללה כבר די גמורה, אבל חוץ מזה עובד והכל תקין. כמה אני יכול לקבל עליו היום ביד 2?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Danieli1669,

טוב כמו שאמרתי מחשב של אינטל dual core e8400 כרטיס מסך Nvidia Geforce 9800GT 2GB זיכרון 320 דיסק קשיח ובעיקרון זהו.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  9. Started by RazAz13,

I5 650 HD 5670 FUJITSU 300W MSI D2415 4GB RAM 1333MHZ (I don't know whats the brand) בלי מארז בנתיים

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  10. כמה המחשבים שלי שווים ? אחד נייד ASUS G75VX ואחד נייח נייד - I7 3630Q 8G DDR3 1600 gtx 670mx 1TB 5400 rPm ונייח - e8400 DFI lan party X48 4G ddr2 800 1TB 7200 ATI Hd 48501g

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  11. שלום אשמח לעזרה בהרכבת מפרט למחשב ששימושו יהיה מדיה-סנטר, תכני HD, חובה יציאת HDMI, דבר נוסף שרציתי לדעת - HDMI מעביר תמיכה בסאונד 5.1? בכל מקרה, אם יש לי רסיבר ישן שאליו מחוברים מערכת רמקולים ואין לו חיבור HDMI - אין אני יכול לחבר לטלויזיה גם את הכבל HDMI וגם לקבל סאונד מהריסיבר שמחובר למערכת רמוקלים וסאב (5.1). האם זה דורש ממני להתקין כרטיס קול 5.1 ערוצים ולחבר אותו ידנית לריסבר? תודה! רן

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by excoRt,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3\4, GTA V, ARMA 3, CoH 2 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן SSD קטן 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7-8 6. האם מתוכנ…

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  13. Started by Sting,

שלום חבר'ה, אז אחרי המון זמן שזנחתי את המחשב שלי לטובת אחזקת דירה שכורה, רכב ושאר חיים שדורשים היום המון כסף החלטתי לכבוד היום הולדת לנסות ולפנק את עצמי סוף סוף אחרי המון שנים במחשב מועדכן יותר שיכול להריץ משחקים בצורה מכובדת. המטרה היא מחשב בעל תמורה טובה למחיר שיכול להריץ בכבוד משחקים חדשים, שיחזיק כמה שנים טובות. על מנת לנצל את התקציב בצורה הטובה ביותר אני אדחה קניית רכיבים אשר אני יוכל לקנות בעתיד ללא בעיה (ארד-דיסקים\מסך וכו') על מנת להשקיע ברכיבים שיהיה יותר קשה לשנות אחר כך (מעבד\זיכרון\כרטיס מסך). 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עניין של תועלת אם זה שווה את זה אז אפשר לחרוג למעלה אם לא אז אפילו למטה ב) במידת הצורך- עד כמה …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום, לפני חודש ביקשתי מפרט כרשום בכותרת. להלן מפרט שהורכב על-סמך מה שהוצע בדיון המקורי: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3570 3.4Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1011 קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: Gigabyte GA-H77-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪518 מארז: Gigabyte LUXO X140 Black MidiTower ATX 1x 120 MM FAN TOOLESS + 500W Seasonic ECO כמות: 1 - מחיר: ₪479 זיכרון: Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11 כמות: 1 - מחיר: ₪299 קשיח למחשב שולחני: Samsung 120GB 2.5" SSD 840 Series - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪485 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז בטח שכן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בקושי רב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שימוש מרכזי במסך 23 אינץ' - פוטושופ/קיובייס/אינטרנט/משחקים שימוש במסך טלוויזיה 32 אינץ' בעיקר לסרטים ו…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום רב! אני צריך מפרט לעריכה גרפית עד 3.5K ללא מסך 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי …

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  17. המחשב ישמש לעבודה משרדית, קצת עריכה גרפית ווידאו (של סרטים ביתיים, לא מעבר), צפייה בתכנים (כולל HD) ומעט משחקים. התקציב לא כולל מסך, אבל אני בכל מקרה צריך מסך פשוט נוסף, כי המחשב הישן יהפוך להיות המחשב של הילדים, ואין לי מסך ספייר. אותו הדבר לגבי שאר הציוד ההיקפי . כמו כן, יש העדפה חזקה למעבד INTEL. המחשב הישן לא באמת בעייתי, סתם בא לי להתחדש. לגבי כונן קשיח - לא צריך דיסק גדול מדי, יש לי דיסק רשת 3TB שרוב המדיה הולכת אליו, ואני מתכנן לקנות (בנפרד) SSD של SanDisk (128GB). 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? .אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? .200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכ…

• 23 תגובות
    • 3.7k צפיות
  18. היי, אני יודע שזו שאלה קצת מוזרה אבל היא נובעת מהתעקשות של אבא שלי לקנות לאמא שלו (סבתא שלי) מחשב נייד. סבתא שלי מן הסתם תחבר את המחשב הנייד לחשמל כל הזמן ואני יודע שזה הורס את הסוללה של הנייד תוך כמה שבועות (לפחות זה מה שקרה עם הנייד הישן שלי). אני יודע שהפתרון האידיאלי היה תחנת עגינה אבל זו לא בדיוק אופציה כי כל הרעיון הוא שהיא תוכל להעביר את המחשב מהשולחן לספה למיטה וחוזר חלילה. האם יש איזשהו פתרון לבעיה מלבד לנסות ולשכנע אותה שללא תטעין את הנייד בכל נקודת חשמל שהיא מזהה? אני אשמח לתשובות שליליות כמו גם לחיוביות.... חג שמח אריק

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. שלום לכולם, אני מקווה שתוכלו לקחת קצת זמן ולעזור לי. מפאת גילי המבוגר אני לא מבין במפרטי מחשב... אני רוצה לקנות מחשב לאישתי שישמש אותה למטרות משרדיות. בעיקר מעבדי תמלילים ואינטרנט בטווח מחירים של 2000 עד 3000 שקלים. * עדיפות למסך 15 או 17. * רזולוציית המסך? - לא כל כך מבין בזה. אני מסך איכותי ומכיוון שהוא לא ישמש למשחקי מחשב אין צורך ברזולוצייה מטורפת. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - חשוב מאוד שתהיה מקלדת גדולה ונוחה לשימוש. * משקל רצוי? לשימוש משרדי...המחשב לא יזוז הרבה ולכן אין חשיבות למשקל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שש שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? בלוט'ות * עדיפות למחשבי DELL אבל אפשר גם ASUS * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 300 GB * כונן אופטי? רצוי * ה…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by pninitt,

שלום אני מחפשת מחשב נייח אז הנה התשובות לפי השאלון. ציטוט 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי מאוד שלא עדיף להוציא חלקים לשדרוג עתידי למשל זיכרון ולא להתפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו עריכת סאונד צפייה בסרטים ושימושים כלליים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא יש לי 8. האם ישנה העדפה לרכוש …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by shalgi,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2600 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, הרבה קבצים וטאבים פתוחים. שימוש באוטוקד ואינבנטור. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב למשרד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  22. שלום אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לעסק קטן. יש לי הבנה כללית, ומזמן לא קראתי והתעסקתי בחומרה אז אבקש את עזרתכם. השימוש העיקרי שלו זה תוכונות אופיס ועוד תוכנת ניהול דומה לתוכנות http://www.retalix.co.il שירוץ על וינדוס 7\8 64 ביט ועוד דבר יש לי הרגל לפתוח "מליון" טאבים בפיירפוקס אשמח אם אותו מחשב יוכל להתמודד עם זה בכבוד. בדקתי את המפרטים המומלצים והומלץ לוח אם עם ערכת שבבים B75 כולל כרטיס מסך מובנה. ולא מצאתי כזה דבר באיבורי TMS או KSP. המפרטים שבדקתי http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137855§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99/%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99 http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137856§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7…

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  23. היי, אשמח לקבל המלצה למפרט מחשב נייח עבור גיימינג שיתאים לעבודה משרדית עליו, משחקים וצפייה בסרטים (עם אפשרות לחריגה של 500 ש"ח). כמה דברים שחשובים לי: מארז קטן ונוח יחסית שיהיה אפשר לנקות אותו בלי קושי רב + עקב החום הגבוה בארץ אשמח להמלצה לאופן הטוב ביותר לקירור המחשב (האם מקובל לבקש להוסיף מאווררים?) המלצה למסך רחב וטוב שאפשר לכוונן את הגובה שלו (מעבר לתקציב של ה-3K). הייתי ממש שמח אילו הוא יכל להריץ משחק כמו Total War: Rome II שייצא בהמשך השנה. טוב אני רואה שיש לכם שאלון מסודר, אז אני אמלא אותו גם 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 תקציב בסיסי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד 3,000 לנצל, מעבר לכך לחסוך …

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  24. בס״ד שלום חברים. מבקש חוות דעתכם למערכת עריכת וידאו, בעיקר Premiere ו - After Effects, בתצורת ובפורמטי HD כמובן, עיבוד גרפי, גם בתלת מימד, וגיימינג כבד, עם יכולות Eyefinity. המפרט הוא כדלהלן: דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 11 LP 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לח אם Asus P8H77-M PRO s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 XMP, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair 2x4GB XMS3 DDR3 1333MHZ Dual Channel CL9-9-9-24 2 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX670 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: Seagate 2TB Barracud…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים