עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. * מטרות המחשב? לימודים (תכנות) ובנוסף שימושים כלליים כמו סרטים ואינטרנט. * גודל המסך? 13-14" אם אפשר בתקציב אז גם מסך מגע. * רזולוציית המסך? לפחות 768*1366 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? פחות מ 2 ק"ג, עדיף כמה שפחות כי אני אעבוד איתו הרבה מחוץ לבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך יותר טוב - לפחות 5 שעות של גלישה באינטרנט. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רצוי ssd או עם אפשרות להרכבת ssd, לפחות 128 gb * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל אחריות 3 שנים תהיה מועדפת מאוד. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה, עדיף. * האם יש לכם ה…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. המחשב הישן הולך בדרך כל מחשב. מהמחשב הישן אפשר להוציא : - כונן קשוח של WD 40GB - מן הסתם לא SATA - כונן DVD של PIONEER - צורב LG - כרטיס TV - כרטיס קול נחמד של CREATIVE - מסך CRT 17" של MAG - ישן עבד עובד - כרטיס מסך GF2 64MB - עכברים/מקלדת/רמקולים - זכרונות SDRAM -384MB - לא חבל ? היה מחשב נחמד וטוב שהיה - רק הלוח או המעבד הרגו אותו. מה מתוך זה שווה לקחת למחשב חדש ? אם בכלל ? מה שנדרש מהמחשב החדש - אינטרנט , אופיס , מעט משחקים. האם יש אפשרות למפרט שיאפשר שדרוג בעתיד (כרטיס מסך בעיקר).

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  3. אני מחליף את המחשב שלי ל: מארז - (יחסית שקט) ב 650 מאוורר למעבד TT BIG TYPHOON ב 250 לוח אם ASUS P5N32E ב 1100 זיכרון OCZ DDR2 4096 X2 800MHZ CL4 ב 1100 מעבד INTEL Q6600 ב 1000 דיסק קשיח SEAGATE 500GB 32MB ב 460 ספק כוח OCZ GAME XSTREAM SLI ב 620 כרטיס מסך CLUB 3D 9800GTX/GX2 ב 1550/3000 סה"כ בסביבות 6730 או 8180 מה דעתכם ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  4. Started by Jacklawi,

שלום לכולם.. קיוויתי שתוכלו לעזור לי למצוא מחשב נייד שמתאים לכמה דרישות שאני מחפש. להלן הדרישות: דומה במפרט ל- MSIM662 עם מעבד אינטל T5500 ניתן לרכוש ללא מערכת הפעלה כרטיס מסך קצת יותר חזק מהאינטל G950 זיכרון פנימי 1024 MB זיכרון קשיח 80-12 GB מחיר: עד 4500-5000 אני מודה לכם מראש על כל עזרה שתוכלו לספק.

• 8 תגובות
    • 798 צפיות
  5. Started by arpa,

שלום רב, המחשב מיועד למשחקים וסרטים, כולל ציוד היקפי (+מסך LCD 19") תודה רבה, אור.

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  6. יש להשים דגש על משולש הזהב: מעבד, לוח וזיכרון

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  7. שלום רב , הגיע הזמן להחליף את המחשב נייד שלי באחד חדש, האמת שאני לא כל כך מבין בתחום קראתי קצת פוסטים בפורום והייתי רוצה להעזר בכם על מנת למצוא מחשב נייד שיתאים לי * מטרות המחשב: לימודים (הנדסת מכונות ) - הרצת תוכנות כבדות כמו מאלטאב, צפייה בסרטים hd (וחיבור לטלוויזיה), קצת משחקים. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? סטנדרטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות (סטנדרטי) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI לחבר לטלוויזיה * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא כל כך יודע מזה, ניסיתי לקרוא, זה נחוץ לדעתכם? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לפחות 3 שנים אחריות- לא חייב בינלאומי * האם בתקציב …

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. מארז: Thermaltake VC2000BNSD MAMBO Black Case צורב: LG GSA-H10A 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW מעבד: AMD Athlon 64 3700 San-Diego Socket 939 Tray קירור: Thermaltake CL-P0200 Silent 939 CPU Cooler דיסק כשיח: Seagate 80GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD לוח אם: Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard זיכרון: Corsair TWIN2X2048-5400C4 2048MB (2x1024) DDR II 675 Dual XMS Memory כרטיס מסך: Sapphire Radeon X1800GTO PCI-e 512 MB DDR3 VIVO Retail Video Card כל זה יצא לי 5500 שקל....באתרlogicpc.co.il 1.האם המפרט הזה טוב? לשנות משו? 2.האם אפשר להשיג את המפרט הזה ביותר זול? 3.צריך להוסיף עוד יחידות קירור או משו? 4.האם המארז הזה הוא עם ספק כוח? אם לא איזה ספק צריך לקנות? 5…

• 10 תגובות
    • 778 צפיות
  9. Started by Ariknew,

הי חברים, רציתי לשאול את דעתכם בקשר למחשב שלי בן 8 שנים בערך . הרכיבים כדלקמן : מעבד : intel quad core Q6600 2.4ghz כרטיס מסך : Geforce 8800 gts 640mb OC2 זכרונות : G.skill 8 Giga byte ddr2 pc6400 לוח אם : Gigabyte GA-965p - DS3 intel p965 ספק : Hec win550W 20/24 pin מארז : Gigabyte Poseidon black case כונן קשיח : 500 gigabyte המחשב במצב שמור ביותר , היה לי לעזר רב בכל מה שקשור לגרפיקה , תלת מימד , פוטושופ וכו' פשוט התחדשתי במפלצת חדשה . לא נעשה אוברקלוקינג לשום רכיב . את הספק החלפתי והוספתי קירור למעבד של זלמן או משהו דומה שעלה לי עוד איזה 300-400 שקל . לאחרונה הייתי בחנות מחשבים שבדקו אותו וניקו אותו ונאמר לי שהיום יכול להיות שווה באזור ה 1500 - 2000 , הגיוני ? שווי המח…

10. 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כן, אבל לא על חשבון איכות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אינטרנט,מוסיקה, בעתיד אולי יוסב למדיה סנטר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא מיועד לגיימינג, אולי בעתיד משחקים בסיסיים (אסטרטגיה ולילדים) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע 17, בעתיד יוגדל,מיועד בעתיד להציג סרטי HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  11. Started by bennash,

היה לי מחשב במקום העבודה ואני חושד בבוס שלי לשאבר שגנב לי אותו פניתי רק לבוס שמעליו והוא פיטר אותו עכשיו אני רוצה לפנות למשטרה או לחוקר פרטי (אם שווה לי)? core i7 880 gigabyte GA-P55UDL3-TSM g-skill DDR3 16GB (8+8) +צלעות קירור EVGA GeForce GTX 660 Ti OC 520W seasonic HDD 2TB 7200RPM 16MB Seagate HDD 1TB WD HDD 0.5TB Hetachi SSD intel solid-state 330 series 60GB ASUS Blu-Rey Disc x16 Nvidia 3D vition עכבר דיאבלו 3 YAMAHA +5.1 spikers keybord logitec USB2 flash drive 64GB sandisc גיבוי flash drive 32GB sandisc flash drive 32GB kingston flash drive 16GB sandisc

12. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד, אופטימלי במהירות לעבודה עם אודיו ווידאו. מסך 13-14. זכרון - לא פחות מ6 גיגה. מעבד חזק i7 לא חובה צורב. אם אפשר כונן SSD - מה טוב. אם לא - לפחות 750 גיגה HD במהירות 7200 RPM. כמובן USB3 לפחות כניסה אחת, ועוד 2 כניסות USB2. כרטיס מסך - סטנדרטי. לא מיועד למשחקים בגדול. לא חובה WINDOWS מובנה. אחריות 3 שנים. (אם יש לשנה, אז שתהיה אפשרות להרחיב ל3). תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  13. Started by Cable,

תראו אני מסתובב לי באתר ברשת ופתאום אני רואה את המחשב הזה: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=VEConroe מעניין איך המחשב יגיע תוך 7 ימים ... האם זה שווה (במחיר שלו).? תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by skr,

אז ככה אני צריך מפרט מחשב ב 6K ואני ממש מתלבט בקשר לכרטיס מסך כי איך שראיתי בבנצ'ים הDX10 ממש לא מפעיל טוב את המשחקים הקיימים בDX10 היום. אז רציתי לשאול אם לדעתכם כדאי לקנות כרטיס MID-RANGE ב1000 ש''ח ולשדרק אחר-כך ל G92? ותשימו לי מעבד 800-900 ש''ח כי אני מקבל את המעבד Q6600 במחיר הזה. והמפרט ללא ציוד היקפי. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  15. רצוי מחשב מבוסס קונרו. תזרקו הצעות.. תודה ד"א, מה יותר עדיף? X1800GTO2 512MB או 7900GT? מסך 19 אינץ' איכותי למשחקים, רצוי. תודה!

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אהלן חברים, אני נוסע בתחילת ספטמבר לאר"הב לפני הלימודים ורציתי לנצל את הנסיעה כדי לקנות מחשב נייד... השימושים הם בעיקר לימודים (סטודנט למשפטים) אך זה גם יהיה המחשב הראשי שלי ולכן חשוב לי שיוכל לנגן סרטים באיכות FULLHD. גם מאוד חשוב לי שיהיה מהיר ושקט מאוד עד כמה שאפשר עם חיי סוללה ארוכה יחסית. בנוסף גם בהמשך להמלצתכם חשוב לי שתהיה אחריות בינלאומית... אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מחשבים ואם אתם מכירים מקום טוב בארה"ב לקנות אז בכלל טוב!!!(בגדול אני אהיה גם במזרח ומערב ארה"ב). המטרה היא גם לחבר אליו מסך לצפייה בסרטים/סדרות FULLHD.גודל המסך הרצוי הוא בסביבות 14-15 אינץ' אבל אני גמיש גם בזה בעקרון התקציב הוא 3500-4000 וכמובן שאשמח לחסוך במידה ואפשר... תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  17. Started by Ronaldinho,

טוב אנשים אני חייב עזרה דיי דחופה... אני צריך לקנות עכשיו מחשב חדש.. עכשיו אני עובד עם תוכנות גרפיות כמו.. photoshop 7 ו... FREEHAND 10 או MX אז הבעיה שאני לא יודע מה עדיף בכמה דברים.... AMD או INTEL ואיזה ... ואם INTEL אז כדי 64BIT?? והדבר האחרון הוא כרטיס מסך... איזה מומלץ?? תודה מראש...... !

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  18. Started by gulmer,

אז הנה המפרט: לוח אם: Gigabyte GA-8S655FX-L מבוסס sis655FX - 482 ש"ח מעבד: אינטל P4 2.6c - 1,329 ש"ח זיכרון: 2XGeil 3200 value - 1056 ש"ח כרטיס מסך: ATI Radeon 9600 Pro 128 MB (GigaCube) - 897 ש"ח הרדיסק - maxtor diamondmax plus 9 120GB 133ATA 8MB buffe - 632 ש"ח מקלדת: zippy WK 9100 - 129 ש"ח צורב: Lite on 52X24X52 303 ש"ח סה"כ: 4,828 ש"ח אניוואן? חוץ מהצעות לשינוי המפרט אני צריך להוסיף מארז ועכבר בגבול הנורמלי - יש לי תקציב של עוד 350 שקל בערך לשניהם. במה יותר כדאי להשקיע? ראיתי מארז של TK-6600 עם 3 מאווררים ב284 ש"ח. שווה משהו? חוץ מזה, אני מחפש מסך 19" שטוח, אבל מאיזור המחירים היותר נמוכים עד 1200 ש"ח - ז"א הדגמים הפשוטים יותר של LG, MAG, Proview, AOC ודומיהם. למיש…

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. שלום... רציתי לדעת אם קיים לוח אלקטרוני שניתן לכתוב עליו ולשרטט עליו שרטוטים והלוח יעביר את הכתב והשרטוטים ישירות למחשב בלי לבצע המרה כלשהי של הכתב פשוט כמו שהוא... פשוט ללימודים זה הרבה יותר נח ממחברות פשוט לתכוב ולהעביר למחשב..... אני מאמין שצריך שזה יהיה מחובר למחשב כל הזמן אז אין עם זה בעיה כי מתוכנן גם מחשב נייד לידו תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. ללא: מקלדת, עכבר, רמקולים, מסך ומערכת הפעלה. אני אתקין XP. ברשותי מסך sumsong 731b "17 תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  21. Started by bati6,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב רק בשביל אינטרנט, סדרות וסרטים איך המפרט הזה? מחשב של DELL מערכת הפעלה: Windows 10 מעבד: 5th gen. intel core i3-5005U 2 GHz מסך: Truelife LED 15.6" רזולוציה: HD 1366 x 768 זיכרון פנימי: 4GB כונן קשיח: 1TB כונן אופטי: צורב DVD מאיץ גרפי: Intel HD Graphics 5500 קישוריות: Wi-Fi a/b/g/n/ac, BlueTooth 4.0 סוללה: ליתיום 4 תאים בהספק 40 WHr ממדים: 345 X 243 X 23 מ"מ משקל: 2 ק"ג

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  22. Started by שוקו,

אני מחפש מפרט כולל ציוד היקפי (עוד לא נסגרתי על מקלדת עכבר וכו') מיועד לשימוש ביתי+, אולי אולי יתווסף בעתיד כרטיס מסך בינוני, וצריך עוד כרטיס רשת אלחוטי מה שהרכבתי כרגע זה: [table][tr][td][/td][td][/td][/tr][tr][td] מסך: [/td][td] DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. מחיר: ₪1009 [/td][/tr][tr][td] מעבד: [/td][td] INTEL IVY BRIDGE 3220 : CORE I3, S1155, 3.3GHz - BOX אחריות: שלוש שנים (יבואן רשמי - אסטרוניקס/חיון). מחיר: ₪690 [/td][/tr][tr][td] לוח אם: [/td][td] ASROCK B75M - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪409 [/td][/tr][tr][td] זיכרון: [/td][td] TR…

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  23. Started by ThomasB,

מחפש מחשב למטרת משחקים כמו באטלפילד 4 ונח לצפיה בסרטים גדול המסך: גדול יחסית 15 ומעלה, מסך מאט רזולוציה: FHD חיבורים מיוחדים: שום דבר מיוחד, חיבור usb.. זמן סוללה: רצוי שיחזיק הרבה יציאות מיוחדות: HDMI, VGA Bluetooth: כן כונן קשיח: בסביבות ה1tb כונן מהיר תודה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום, אני זקוק להמלצות למחשב לוח או נטבוק עם מסך מגע מסתובב במחיר של 4000 ש"ח בערך. * מטרות המחשב: ישמש בעיקר לגישה לג'ימייל, פתיחת קבצי PDF ו- WORD, ניהול יומן פגישות והצגת תמונות/מצגות ללקוחות. * משקל רצוי: עד 1.5 קילו * זמן סוללה: לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB * בלוטות? כן, אבל לא על זה ייפול דבר * תקשורות: כרטיס רשת, עדיף WIFI * גודל מינימלי של כונן קשיח: 150G יכול להספיק בהחלט, עדיף SSD * צורב DVD: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא * מסך: לפחות 8", רצוי ללא צורך בעט חרט (קפסטיבי?), מולטי טאץ' יכול להוות תוספת רושם נחמדה בזמן הצגה ללקוחות בזמן האחרון אני קורא עוד ועוד על כל-מיני מחשבים חדשים שאמורים לצאת לשוק. האם…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by EpoXi,

שלום לכולם. יש לי אפשרות לקנות את הנייד ASUS K52F מסלקום. אפשר להגיד שהוא כבר אצלי ואני צריך להחליט אם להשאיר אותו או להחזיר (עד מחר). רציתי לשמוע את דעתכם עליו ביחס למחיר (100 בחודשX 36 חודשים = 3600)? תודה רבה לכם =]

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים