עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by L_B,

שלום רב, בכללי - אני מחפש מערכת מחשב, מארז+מקלדת+עכבר (יש אופצייה גם למקלדת ומשטח משולב) אשר תחובר לטלוויזיה שבסלון. 1. התקציב המקסימלי הוא כ-1500 ש"ח, אפשר לחרוג טיפה מעל. 2. שימושי המחשב העיקריים יהיו גלישה באינטרנט, יו טיוב, סרטי HD. התוכנות העיקריות שתהיינה בשימוש הן אופיס, נגן מדיה (VLC) בשביל סרטי HD ועוד כמה בסיסיות ביותר. 3. ציוד הקפי דרוש - המחשב יהיה בסלון אז צריך עכבר ומקלדת, אולי כדאי אפילו לחשוב על משהו משולב עם משטח מגע לנוחות וחיסכון בציוד. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? המחשב יהיה מונח בסלון, כנראה שגם ישכב, אין מקום לעמידה. חשוב שיהיה שקט ומתאים לשכיבה מבחינת הציוד והאוורור. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4500, לחסוך כמה שאפשר, אפשר לחרוג ממש בקצת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אינטרנט, מוזיקה, הרבה פוטושופ (לא מקצועי), יו טיוב, סרטים HD, לא מתכנן לשחק הרבה משחקים אבל מת לשחק GTA 5 ו…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by M3nt4,

* מטרות המחשב? עריכה , אינטרנט מוזיקה וסרטים , מחשב אישי , לא יותר מידי משחקים כבדים. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה , צפיפות פיקסלים מקסימלית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה * משקל רצוי? שיהיה דקיק וקליל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יותר מ6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI שיהיו יותר מ3 יציאות USB * Bluetooth ? לא הכרחי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500gb לא משנה הסוג * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ASUS , SAMSUNG , DELL או כל חברה עם מוניטין גבוה. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם :…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by leetsushi,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף כמה שיותר קרוב ל4000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד ל4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MMORPGS למיניהם, FPS. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24' 1920x1080, Samsung BX2450 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  5. Started by kolsad,

הי לכולם! מחפש מחשב נייד 15.6 כאשר השימושים העיקריים הם אינטרנט, תוכנות אופיס צפייה בסרטים ופוטושופ לפעמים. מעדיף שיהיה כמה שיותר קל. בתקציב של 3K-4K האם זו הבחירה הנכונה??? http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=11784 תודה רבה רבה אנשים!!!!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל עד 2500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בלבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -,Crysis וכו, BF3,COD MW3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 20" ViewSonic 1280*1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה שאפשר לתקציב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברק…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by eyal00,

שלום, יש לי את המחשב הנ"ל והוא איטי מאוד . אני יודע שהמפרט שלו דיי עלוב, אבל הוא איטי ברמה של כמה שניות עד שנפתחת תיקיה שלא נדבר על האינטרנט שלא סוחב. אולי כדאי לעשות למחשב שנמוך לXP והוא יעבוד טוב יותר? אני לא מאמין שהמחשב הזה אפילו לא מצליח לעשות את המינימום..

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by r.b.y,

שלום יש לי הגה g 25 ואני לא מצליח לשחק ההגה עם ההילוכים במשחק אנדרקובר איך אני מתקין את ההגה? ללא הילוכים רק הגה אני מצליח לשחק תודה

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  9. Started by arik_bulldog,

יש לי Acer, הקיץ מגיע ואני חושב שצריך לעשות משהו עם הקירור כי הוא מתחיל להתחמם. בנוגע למשטח קירור, אני לא רוצה לקנות משהו ואחרי זה להתבאס, אז אני רוצה לשאול על דגמים מומלצים. מה שחשוב לי זה בעיקר השקט, רעש זה הסיבה שאני עם נייד, כך שעוד מאוורר ככה פתוח נראה לי יעשה הרבה רעש לא? אשמח לשמוע חוות דעת ועל עוד אפשרויות לקירור הנייד אם יש. ד"א, הנייד שלי רוב הזמן במצב "נייח". אני משתמש במקלדת ומסך בנפרד והמחשב סגור בצד.

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  10. Started by OrenRos,

שלום, אבקש עזרתכם בבניית מפרט המתאים לעבודה משרדית, גלישה ותכני HD. המחשב מיועד להיות בחדר שינה ולהיות מחובר גם למסך וגם לטלוויזיה, כאשר המסך ישמש לעבודה וגלישה והטלוויזיה תשמש להרצת XBMC במקביל. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אלא אם יש איפה לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 אם מהווה שינוי משמעותי בלבד. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים, עבודה משרדית, גלישה, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב מיועד להיות מחובר גם למסך וגם לטלוויזיה, כאשר המסך ישמש לעבודה וגל…

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. שלום חברים, מה דעתכם על המפרט הבא? אשמח לדעת אם יש חלקים שלקחתי שלא מתאימים או שסתם אני מוציא יותר מידי על משהו מיותר [table] [tr] [td] קטגוריות [/td] [td] מוצרים [/td] [td]כמות[/td] [td]מחיר[/td] [/tr] [tr] [td] מעבד [/td] [td] Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray [/td] [td]1[/td] [td]₪889[/td] [/tr] [tr] [td] קירור למעבד [/td] [td] Shagon ARC-118 SV Ball Bearing fan [/td] [td]1[/td] [td]₪97[/td] [/tr] [tr] [td] לוח אם [/td] [td] Gigabyte GA-H77M-D3H [/td] [td]1[/td] [td]₪445[/td] [/tr] [tr] [td] מארז [/td] [td] Fractal Design Define R3 White [/td] [td]1[/td] [td]₪486[/td] [/tr] [tr] [td] ספק כוח [/td] [td] SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk [/td]…

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  12. Started by kfirbs83,

היי, הרכבתי לעצמי את המפרט הבא: בד Intel Core i3-3220 Ivy Bridge Tray ₪525 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=II33220T לוח אם Gigabyte GA-H77M-D3H ₪434 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=95H7701 כונן קשיח Seagate Barracuda ST2000DM001 3.5" 2000GB SATA3 64MB ₪464 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST2000DM001 זיכרון Kingston Hyper-X GENESIS 4096MB DDR3 1600MHz CL9 ₪201 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23756G מארז כולל ספק Antec NSK2480 Silver 380W ₪513 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=NSK248…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by MzDay,

אני מחפש מחשב נייד בשביל עבודה גראפית בתוכנת שרטוט תלת מימד, אני מחפש כרטיס מסך טוב בשבילה (עדיפות גדולה לnividia) ומסך גדול (עדיפות ל17 אינץ'ׂ). התקציב שלי הוא עד 5 אלף אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא מחשב מתאים בנוסף עדיפות למעבד I5 ומעלה. אם חסר מידע כלשהו תרשמו לי ואני יגיב עם תשובה תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Shadow64,

אני מתעניין במחשב מיני לסלון על תקן HTPC (HTPC ירד מהפרק עקב חוסר מקום.) הדרישות: 1. הרצת תכני HD בביטרייט גבוה, לרבות קבצי mt2s, כולל סרטי 3D 2. אחסון מקומי פחות חשוב. מרבית התוכן יוזרם ברשת קווית 1Gps. במקרה הצורך יחובר דיסק חיצוני. 3. המחשב יחובר לטלוויזיה 55" (55pfl7007k) ויעבוד ברזולוציה של FHD. על הפרק, שני מחשבי מיני: 1. Sapphire Edge VS8 - 4H000-10-40G http://ksp.co.il/?uin=17638 2. ה- NUC החדש של אינטל: Intel BOXDC3217IYE http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=BOXDC3217IYE (כמובן שיצורפו לו כ. זיכרון 8Gb וכונן mSATA של 64-128Gb) מי משניהם עדיף? מי ימלא את תפקידו טוב יותר? תודה

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. אני מעוניין לרכוש מחשב עסקי בכ 1000-1200 דולר. (בארה"ב, מביאים לי) אחרי טיפה קריאה ובירורים, אני מתלבט בין שני דגמים. אני ישמח אם תעזרו לי להחליט, Lenovo Thinkpad מול Dell Latitude, מהם היתרונות והחסרונות של כל אחד ? הדרישות שלי מהמחשב: ניידות - משקל נמוך. (מסך 14' מספיק לי) מסך מט, ונוח לקריאה. (המחשב ישמש לקריאה ולכתיבה בעיקר) יציאת HDMI צורב DVD סוללה ל 4 שעות ומעלה. (עדיפות לכמה שיותר) דיסק קשיח - 250GB כרטיס מסך - לא חשוב. המחשב לא ישמש למשחקים או לצפיה בסרטים. מקלדת נוחה להקלדה. בנוגע למעבד - אני חושב ש i5 יספיק. (תקנו אותי אם אני טועה...)

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכני HD אבל גם משחקים מידי פעם -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. למשל NBA 2K13 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי כן, הכי פשוט שיש עדיף ללא כבלים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 …

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  17. Started by Barlerer,

אהלן, אני מתכנן לרכוש מחשב בימים הקרובים, ומישהו שמתעסק בתחום נתן לי את המפרט הזה: לא ראיתי את הצורך להוסיף תבנית למפרט מהלינקיה מכיוון שהמפרט קיים. אני רק רוצה חוות דעת עליו, והאם הוא מנצל את התמורה הכספית הטובה ביותר. המחשב למשחקים כמובן

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000~3000 לשדרוג משחב גרוטאה לגיימינג א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 100~ במקרים די קריטים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - המחשב מיועד בעיקר לגיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 crysis 3 FARCRY 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - מסך 24" בFULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבו…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Filt,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,שימוש שוטף סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בניית המפרט מוכוונת לגיימינג בהגדרות גבוהות מאוד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL U2312HM -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by shay82,

אני כמה ימים מחפש מחשב נייד באתרים ברשת מצאתי את זה ASUS X55C-SX150 http://ksp.co.il/?store=ashdod1&uin=18436 שמחירו בתקציב שלי אשמח לקבל עליו חוות דעת ורעיונות למשחבים נוספים בתקציב של עד 2400 (100-+) * מטרות המחשב: עבודות משרדיות אינטרנט וצפיה בסרטים מהרשת * גודל המסך: 14, 15.6 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) * צורך ביציאות מיוחדות: HDMI * Bluetooth : רצוי * אין צורך במערכת הפעלה * זיכרון: לפחות 4 Gb * מעבד: I3 לפחות תודה מראש לכל מי שעוזר

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  21. Started by shevah,

היי, לאחרונה הפעלתי בקשת סיסמה על הכונן הקשיח של הדגם לעיל. חיפשתי המון על איך זה עובד, ומה זה אומר שיש סיסמה, מה ההגנה שזה מספיק לי? האם הכונן יבקש סיסמה גם כשיחברו אותו כ SLAVE למחשב אחר? לא מצאתי שום מידע על כך לא באינטרנט ולא באתר של דל. מישהו יכול להפנות אותי למקור אמין?

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  22. Started by toms4,

1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב? גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, משחקים בגרפיקה גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?5 6. האם מתוכנן אוברקלוק ? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).לא 10. האם חשוב לשמור על אופק…

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 6,500 ש"ח עם יכולת חריגה של מאות שקלים בודדות (אם באמת מצדיק את זה). התקציב כולל מע"מ. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך. אפשר אפילו לקבל הצעות חריגה, אבל אני אשמח אם אפשר לעמוד בתקציב של -6,000 בלבד. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? המפרט המוצע צריך לעמוד בתקציב, וניתן להציע חריגות בנפרד. 500-600 ש"ח חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מדיה סנטר ואמור להתחבר לרסיבר ולטלוויזיה HD (בכניסת HDMI) סימולטורי טיסה ומשחקים בסיסיים משמש כתחנת עבודה (אמור להתחבר לשני מסכי 22" ב-RGB או DVI, חוץ מהטלוויזיה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. קודם כל רציתי לדעת מה ההבדל בין כונן עם מהירות של 7200 לכונן SSD, מה כל אחד מהם נותן למחשב נייד? ואני ישמח אם יסבירו לי כמה SSD נחשב מספיק ולמה הוא הכי יתן תפוקה. אני צריך מחשב שמיועד למשחקים וסרט FHD

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  25. Started by M.o.D,

שלום , נייד שלי כרגע זה סמסונג Q330 , עם I5 , 4 GB זיכרון ודיסק 500GB רגיל... אני מתבלט אם למכור אותו לקנות אולטרה בוק בסגנון ZENBOOK , סמסונג סדרה 5 או מקבוק אייר, או לחליפין פשוט להחליף לו את הכונן ל SSD , אני רוצה שהמחשב ירוץ מהר , מאוד מהר , מה כדאי?

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.