ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
באתר של 012 הם מפרסמים מחשב נייד לפי המפרט הבא : LG מדגם R560 UAPB3E מעבד : CORE 2 DUO T6500 2.1 GHZ מסך : 15.6 LED (1368X786 זכרון : 4GB 800MHZ DDR2 כרטיס מסך : GFORCE GT130M )DDR2 1GB( כונן קשיח : 500GB SATA מערכת הפעלה : VISTA PREMIUM מקלדת מלאה. שנתיים אחריות. זה מה שכתוב מבחינת המפרט. הנ"ל מוצע במחיר של 5364 ש"ח. השאלה שלי איך המחיר מול התמורה ומה המחשב הזה בכלל? חיפשתי בגוגל את הדגם לא מצאתי יותר מדי.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל..מה עניינים. לענייננו, כרגע אני משתמש במחשב עתיק יומין.. (P3 666)..נשבר לי, באמת נשבר לי מהכבדות והאיטיות.. אני צריך קופסא (בלבד) חדשה לשימושים הבאים: 1) עבודות סטודנט. 2)הרבה הרבה מוסיקה. 3)סרטים. 4)כמובן מסנג'ר וכל אפליקציות האינטרנט היומיומיות. 5)קצת משחקים, לא גיימר בכלל...אולי קומנדוס 3....ואם ממש נהיה חצופים אז FIFA . ככה....אני רואה הרבה הרבה מפרטים זולים בחנויות ובאינטרנט שאמורות לספק P4 2400 ואחלה חומרה, מה שבאמת נראה לי כמו חתול בשק, ועוד ביוקר.. יש לי מסך, יש זכרון 256 (חדש בקופסא), יש הארדיסק 80 ויש NVIDIA GEFORCE 4 128K שזה נראה לי די ויותר.. אני באמת לא מבין בחומרה, אין לי כ"כ הרבה זמן להתעסק עם זה (לימודים ועבודה), ואני לא אוהב את ה…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במחשבה אל העתיד אני צריך בעצם זיכרון, כרטיס מסך, לוח אם ומעבד חשבתי על קונרו...הכי טוב לא? הארדיסקים יש לי, כרטיס קול יש לי, ספק ומארז יש לי אני בעצם צריך מה שרשמתי למעלה. מה שיש לי כרגע: intel pentium 4 2GHz MoBi - Asus P4... [לא זוכר דגם מדויק] corsair value 512Mb 400 DDR ATI Radeon 9550 התקציב הוא 2000, גג 2500 רצוי מנועה מחשבים או מ-KSP תודה מראש לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני אעשה זו קצר וקולע, הקו המנחה והדרישות המינימליות : מחשב לאבא , שימושים : word / chrome ( כן , אלו השימושים הכי מסיביים שלו ) ללא מערכת הפעלה , כולל מסך 1980*1020 ( נגיד מינימום 24 אינץ ), SSD 128 ללא כונן נוסף , 8GB RAM , כולל צורב , אשמח לעזרה המהירה בשלמת הדברים הנוספים ( לוח אם , מארז , ספק ...) חנות עדיפה: plonter תודה מראש לעוזרים , רוצה להזמין בהקדם
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב. מחשבי נייד מגיעים עם מעבדים שונים בתוכם, איזה מעבד נחשב לטוב ביותר? [לחזק ביותר?] תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי. המפרט הוא: לוח אם: DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-d מעבד: AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 CACHE SOCKET 939 כרטיס מסך: leadtek 6800GS PCI-E 256MB זכרונות: OCZ DDR2 1024MB DUAL CHANNEL 462MHZ (משוער) החברה פיצתה אותי לזכרונות יותר טובים בגלל תקלה ספק: Antec smaet power 450w אני רוצה שהמחשב יעבוד טוב לעוד כמה שנים. מכיוון שאין לי תקציב גדול אז רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לאיזה חלקים להחליף בו(ממה שציינתי למעלה) כדי שהביצועים במשחקים יעלו. ושוב התקציב הוא 1600 שקל. תודה אריאל
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?באזור ה2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. עד כמה שידוע לי מגיע דור חדש של משחקים(ובראשם BF4) ולכן אני זקוק לשידרוג,המחשב בנתיים סוחב על הגדרות בינוניות ונמוכות בחלק מהמשחקים אבל אני לא מסתפק בכך ורוצה לעלות רמה(כך גם במשחקים החדשים שיגיעו) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הג…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שידרגתי לא מזמן את הנייח שלי ונשארו לי חלקים חשבתי להשקיע עוד קצת ולבנות עוד מחשב =] מה שיש: AMD 64 3500+ כרטיס מסך 7600GT וזיכרון של 1GB 667 (2X 512) וספק כוח אין לי מושג איזה כנראה ~350W הארדיסק 80GB עכשיו כל השאר צריך לקנות ז"א מסך חשבתי ללכת לכיוון ה22 אינץ' משהו זול מארז כמובן משהו פשוט לא צריך מהודר כמובן לוח אם זיכרון לדעתי אני גם יקנה הוא לא כזה יקר 2GB 800 מקלדת+עכבר צורב DVD ואני רוצה לקנות עוד דיסק קשיח של 160\250 אשמח לקבל עזרה ודעות מה שציינתי זה ריפרוף מהיר של "לדעתי" העקרונות העיקריים הם: * מחשב שלם שפעיל * כמה שיותר זול אך בקטנה איכותי אבל ממש כמה שיותר זול * 2GB & DVD על כל השאר אפשר להתפשר בקטנה תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן כולם, אשמח למפרט וחוות דעת: 1. תקציב 8,500K עם אפשרות לחריגה. 2. בסדר יורד: הכי כבד יהיה משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית \ תכנות \ VM. 3. יש צורך במסך קמור, תקציב עד 3,000 בנפרד מתקציב המפרט. 4. כונן SSD של 1TB יספיק עם 2TB HD עבור מערכת ההפעלה. 5. שקט לא חשוב. 7. אם יש חלונות 10 HOME זול מהחנות אני ארכוש, אם לא אני כבר אמצע דרך אחרת. 8. רק לא לקנות דרך KSP. 9. מתכנן לקנות לקראת סוף חודש, בסביבות Black Friday \ Cyber Monday. 10. מארז עם יציאות USB מלפנים, Antec או CoolerMaster. 11.שדרוג שיהיה אופציונלי. 12. הערות נוספות: - מוכן לשים גג 550שח ע…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני יודע שזה קצת שונה אבל....אני מודונין לקנות מחשב חדש,נייד, בשביל בית-ספר וגם בשביל משחקים, אז כבר בדקתי את העופציות ואני יודע מה אני רוצאה הענין הוא כזה, זה עולה יותר ממה שיש לי, אבל לא חסר לי ארבה, אז חשבתי, שמיכיון שזה gameing laptop אני לא ממש צריך את המחשב השולחני שלי אז..כמה נירה לכם אני יקבל עלב במחירה (יד-רישונה) טוב הינה המפרט AMD ATHLON XP 2600\ 1.917MHz 333MHz L2-512K Barton ABIT NF7 2.0 Nforce 2 AMD\ DualDDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0 GeIL 512MB PC2700 DDR 333MHZ Maxtor 40GB 7200RPM Gigabyte Ati RADEON 9000Pro 2 128MB LITE ON 52X32X52 TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 Compucase super Midi Tower CI 6A19 (כולל חוץ מהמאורר הסטנדרתי האחורי גם Vantec Thermo…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לבנות מערכת Mini PC בחדר אורחים, מחשב קטן שיעשה את העבודה הפשוטה של אינטרנט בעיקר ואולי טיפה סרטים. אני לא רוצה מארז גדדול ורועש אלא משהו קטן ומינימליסטי שיתאים לצרכים שלי. אני מחפש עזרה בהרכבת מחשב שכזה מכיוון שאני לא יודע איזה לוח אם מתאים שם והאם יש צורך ברכיבים מיוחדים אחרים. התקציב הוא 1500 ש"ח במקסימום. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וצפיית סרטים FHD על מסך 50' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of Legends, Diablo 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 50' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות פלוס 3. האם יש צורך בציוד הק…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל תודה! דבר שני אני מבקש שהיצרן של לוח האם יהיה ASUS והכרטיס יהיה HD4870 CROSSFIRE. תודה[br]פורסם בתאריך: 9.07.2008 בשעה 23:32:47 אה, עוד דבר המשחקים זה בעיקר סימולטר הטיסה של מיקרוסופט. שמעתי שזה מצריך מעבד חזק?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקציב הוא 4000 ש"ח. אם אפשר אני רוצה מפרט אחד שיכיל את המעבד I5 ומפרט עם מעבד ארבע ליבות של amd. מטרות המחשב: משחקים כעיקר שיריץ משחקים כבדים טוב(עד כמה שניתן בתקציב כזה). לא צריך בכלל ציוד היקפי. לא מתוכנן אוברקלוק כלשהו. לא צריך שהמחשב יהיה שקט. המסך הוא "22 והוא עובד כרגע ברזולוציה של 1440X900, המסך בעל רוזלוציה מקסימלית של 1680X1050. מעוניין למפרט מאייבורי או מ ksp קריות או נעה מחשבים או TMS או ivory או מרדנית בבקשה. ותודה ראש
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש, ישמש אותי בעיקר לאינטרנט ואופיס, חשובה לי גם זמן סוללה שלו שיהיה לפחות 4 שעות להלן המחשב שמצאתי , האם 4000 ש"ח זה מחיר טוב למפרט כזה מדוע DELL + HP יחסית מאוד זולים ל TOSHIBA האם הניידים של DELL נחשבים לטובים, אני שמעתי עליהם בעיקר דברים לא טובים, האם אתם יודעים כמה זמן מחזיקה הסוללה שלו מחשב נייד דל DELL Inspiron N3010BKi33 מידות: משקל: 1.98ק"ג. מידות (מ"מ): ג-23.9,ר-33,ע-3. מעבד: Intel Core i3-330M 2.13Ghz. זיכרון: 3GB DDR3 1333Mhzניתן להרחבה ל 8GB כונן קשיח:500GB SATA 7200RPM . כרטיס גרפי:Intel Graphics Media Accelerator HD כרטיס קול: High Definition Audio. רשת: 10/100. רשת אלחוטית: Wireless 802.11g/n + …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט ל- HTPC להורים שלי. הם יחברו אותו ל- LCD 37" (זה מה שנכנס) ולמערכת סראונד. הדרישות הן: 1. מראה יוקרתי שמשתלב בסלון. 2. יכולת הצגה של סרטי HD. 3. שמירה/לכידה של סרטים 4. משחקים - באיכות נורמלית. (רזולוציה של 1366x768) 5. עכבר ומקלדת איכותיים אלחוטיים. לא יודע איזה מעבד צריך לקחת ואיזה כרטיס מסך. (מבחינת אוברקיל) נראה לי ש- 1GB זיכרון יספיק. יש לי הרדיסק 80GB זמין, אז נראה לי ש- 250GB נוסף יספיק. צורב DVD יש לי אז לא צריך להוסיף. חשבתי על מארז כמו LC16M בצבע כסוף של Silverstone. תודה לכולם אה... ואם יש למישהו המלצה על LCD 37" שיגיד. אנחנו צריכים לקנות בשבוע הקרוב. ואם למישהו יש ניסיון עם רמקולים שקועים בקיר אז שגם ימליץ...
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעקרון, התקבעתי כבר על שתי סוגים, על אחד מהדגמים של ALIENWARE, או על מחשב של DELL, יש הרבה ואני צריך את המחשב הכי דק וקל, ושיהיה גם חזק. מסך לא אכפת לי שיהיה גם 16", אפילו מעדיף שיהיה 16! אבל שיהיה קל, זה הכי חשוב. אשמח אם תעזרו לי מאיפה להזמין, כי בזה אני הכי מתקשה. אני מתכנן להזמין מארצות הברית ולהביא לארץ עם חבר שלי, ולכן זה לא כל כך משנה לי דגמים בארץ... יותר מחו"ל. בנוסף אני אשמח אם תעזרו לי כמה שיותר מהר כי הוא צריך להגיע לארץ בקרוב ואני צריך לשלוח אליו לפני שהוא בא... תודה מראש! [TABLE=class: cms_table_grid, width: 500, align: center] [TR] [TD]מטרות המחשב? [/TD] [TD]בעיקר לימודים, אבל גם סרטים ואולי משחקים. תכנות גם אז המעבד צריך להיות חזק.[/TD] [/TR]…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מחשב נייד. הצרכים הם פשוטים ביותר - תוכנות אופיס למיניהן, מיילים, אינטרנט וכו'. לא יותר מזה. התקציב שלי הוא גג 1300 ש"ח. חשוב לי שהמחשב יחזיק כמה שיותר שנים ושהבטריה לא תיהרס אחרי 5 דקות.... אשמח לעזרה! תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה אמנם קצת מפגר אבל חשוב לי ביותר....... השאלה מופנית למי שיש לו את הלפטופ Gigabyte W576V או כל לפטופ אחר של ג'יגה בייט מהשנה האחרונה... האם יש בפאד העכבר סקרולינג שמקל על דפדוף במסמכים.. (כמו שיש כמעט בכל נייד חדש בימנו)? ואם לא... מה לעזאזאל הם חושבים לעצמם תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, עקב עזיבת הבית, משאיר את המחשב בבית וצריך לקנות חדש 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אלף ש"ח (גג) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות מזדמן. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS2012, מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Witcher 2, AC3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך גם מסך, 22/24 - עדיף איכותי עם פאנל IPS (היום עם…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשרי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שקלים לפה או לשם לא קריטי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, COD, BF, FIFA, THE WITCHER 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אנשים, רציתי להתחדש אחרי המון זמן במחשב שאוכל להריץ את כל המשחקים שאני רוצה תודה רבה לכל מי שעוזר לי עם המפרט. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי הוא 6500 שח ואני גם רוצה להוסיף מקלדת ומסך בכסף. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? כל זאנר המשחקים בין קל-בינוני-כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך,מקלדת ואם יש אוזניות מומלצות גם אפשר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא קיים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. בגלל שלא יכולתי בסוף לקנות מפרט מארה"ב, אני אקנה אותו מהארץ [ :'(] המפרט הוא עד 6000 ש"ח בלי חריגה, ושהכל יהיה מחנות אחת [עדיפות לIQPC]. במפרט צריך להיות: - אפשרות טובה לOC. [בטוח יהיה בעתיד הקרוב, ויש כבר קירור NINJA PLUS אך הוא לא תומך בAM2] - שיתמוך בSLI\\CROSSFIRE וששני הסלוטים יעבדו בX16 בSLI [רק אם זה משפיע בביצועים]. - ספק שיחזיק על בטוח SLI\\CROSSFIRE + OC - שיהיה ניתן לשדרג אותו בעתיד בלי לקנות מחשב חדש לגמרי. [לדוגמא, אתמול נדמה לי יצאה כתבה שהמעבדים החדשים יתמכו בסוקט AM2] - לא צריך מארז ושאר ציוד היקפי. אני מעדיף שיהיה לי אפשרות לקנות עכשיו את המחשב במידה והR600 לא יעשו שינוי רציני, ולכן אני מבקש מפרט. אל דאגה, אני אחכה עד שהR600 יצא, רק בשביל להי…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה, בכיתה י' החלטתי שנמאס לי ממחברות והחלטתי שאני עובר לנייד מהלך הזוי בתקופה ההיא, אחרי מחשבות רבות ואין ספור ביקורות רכשתי את הX40 של IBM, בתקופה ההיא הוא עלה סכום הזוי של קרוב ל12 אלף שקל, מעבד מסדרת M של אינטל, גיגה זכרון ודיסק קשיח של 40 גיגה, טחנת עגינה נפרד שבדיעבד אני יודע שהייתה מיותרת, המחשב שירת אותי 6 שנים, עד לא מזמן שהדיסק קשיח התקלקל ומאז אין לי כלכך רצון לתקן אותו כי הסוללות 3 תאים ו9 תאים כבר לא שורדות יותר משעה ביחד. עובד כבר שלוש שנים בתחום מכירות המחשבים, מכיר את התחום לעומק אבל ייעוץ תמיד עוזר. לאחר ההקדמה היפה, אני מתכוון להתחיל ללמוד באוקטובר, ויהיה לי גם קורס קודם החל מאוגוסט ככה שאני יצטרך מחשב בחודשיים הקרובים, חשבתי להתחיל מעכשיו כדי לבד…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אם ישנן המלצות לגבי אתרים שניתן להרכיב מפרט למחשב לבד "עשה זאת בעצמך" סטייל, אני אשמח לקבל חןחן לכם והמשך לילה נעים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-