ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,378 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מעוניין בלקנות מחשב בעיקר עבור אינטרנט אולי ממש קצת עריכת תמונות , סרטים השאלון: תקציב - 2000 - 2500 * מטרות המחשב? לדוגמה:עבודה משרדית, תכנות, קצת וירטואליזציה אם אצטרך LINUX בעיקר , סרטים . * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה: 1366x768 (?) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא משנה * משקל רצוי? כמה שפחות - לא קריטי (1.8-1.5KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא * האם יש צורך ביציאות…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מדור המחשבים המומלצים מקבל רענון לכלל מערכות המחשב ומקבל מחשבי סקיילייק לכתבה: http://hwzone.co.il/מדור-המחשבים-המומלצים-עודכן/
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1)תקציב: 2500 שקלים. חריגה מקסימלית: 50 שקל, למרות שאני באמת מעדיף שלא תהיה חריגה. יהיה נחמד אם תהיה אפשרות לחסוך 200 שקלים, אבל לא אם זה יוביל לאיכות הרבה יותר נמוכה. 2) אני מתכנן להשתמש בו למשחקים, צפיה בסרטים ותכנות. הדגש במחשב הוא יותר על משחקים, בעיקר משחקי רשת. (WOW ו-LOL לדוגמא) א) visual studio 2010, firefox, VLC Media Player. ב) לא בצורה יותר מדי כבדה, אם כי ייתכן שבעתיד אשתמש בVS לצורכי פרנסה. ג) 1024 על 768. בעיקר משחקי רשת. רצוי שכמה שיותר גבוהות במסגרת התקציב, אני לא מבין בזה כל כך. 3) אין צורך בציוד היקפי. 4) אני זקוק לכל הרכיבים. 5) צריך מפרט מלא. 6) שיהיה משהו סביר מבחינת הרעש, לא צריך להגזים לכאן או לכאן. 7) לא מתוכנן אוברקלוק. 8 ) יש לכלול הרכבת מחשב בחנ…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מקווה שזה נושא שאני יכול לשאול בפורום הזה למרות שמדובר במכירת מחשב אז ככה אני מתכוון לעביר את המחשב שלי אלה השאלה שלי היא איך אני מוחק מימנו את כל המידע כרגע מה שאני עושה זה איפוס ושחזור של WINDOWS מחק הכל עשיתי את זה 3 פעמים כבר השאלה עם זה מספיק או שכאדי ואף רצוי להחליף ארדיסק אני ממש מקווה שזה לפורום הזה תודה מראש לכל העונים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לעזרתכם. 1. התקציב המקס' הוא כ-7.5K (כולל מסך). אודה לכם אם תוכלו לנסות ולחסוך לי כמה שיותר. 2. המחשב מיועד לגיימינג, גלישה אינטנסיבית ותכני HD. השימוש הוא תדיר. 3. המשחקים הם כל משחקי ה-AAA של התקופה האחרונה וברצוני להריץ אותם על ההגדרות הגבוהות ביותר ברזולוציה של 1080 ולשמור כמה שיותר על 60 FPS. המסך שבחרתי הוא Dell 24" LED U2414H, אודה לכם אם תוכלו לחוות דעה לגביו. 4. אין צורך בציוד היקפי מעבר למסך. 5. השקט חשוב, אבל ברמה של 5 נגיד... 6. לא מתוכנן OC. 7. יש צורך ב- Windows ובהרכבה בחנות. 8. אין העדפה לחנות מסויימת, את המפרט הרכבתי מ-STARTPC. אם אפשר אז שהחנות תהיה בתל-אביב. 9.הקנייה מתוכננת לשבועיים הקרובים. 10. לא מתוכנן שדרוג עתידי. 11. אני…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט גם כולל טלוויזיה ומערכת סטריאו שאני מתכוון לקנות לחדר בו יהיה המחשב MAG JL328 LCD 32" 4640 NIS Panasonic SCAK630 975 NIS DELL E196FP 19" 1300 NIS Core 2 Duo E6400 1290 NIS 2Gb TwinMOS 1160 NIS Western Digital 250GB 390 NIS SONY 1.44 40 NIS LG DVDRW GSA H22NK 190 NIS JBL CREATURE 2.1 409 NIS Thermaltake VD6000BNS Soprano VX 324 NIS Thermaltake W0093RU 500W 472 NIS העלות של המחשב עכשיו( בלי החלקים החסרים) היא 4275ש"ח (ז"א עוד 1725 לחלקים הר"מ) התקציב שלי למחשב הוא 6000 שקל לא כולל מסך (אם אפשר תראו לי אפשרויות חריגה מהתקציב אם צריך) אני מבקש ממכם לכתוב לי מה אתם חושבים על המפרט ולהוס…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה יותר עדיף היעוד הוא משחקים
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זקוק דחוף למכונת משחקים+מסך עד 8000 שקל מסך CRT או LCd לא משנה לי העיקר שיהיה טוב מחשב מעבד אינטל ולא AMD ! עד 8000 שקל בתודה אופק "דחוף"
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הנני מעוניין לרכוש מחשב חדש. אני לא מבין גדול בעיניין המפרט, לכן אשמח לקבל הצעות. התקציב שעומד ברשותי כרגע הינו עד 3000 שקל. הייתי מעוניין לדעת אם בסכום כסף זה אוכל להרכיב מפרט איכותי כלומר: שיריץ משחקים חדשים על גרפיקה טובה + , שימוש נוח בפוטושופ ברמה חובבנית + אכות שמע (סאונד) פחות או יותר שתהיה כמה שיותר גבוהה למקסימלית, אך כמובן שיעמוד בתקציב שציינתי. כמובן שאוכל להנות מסרטים באכות HD גבוהה . וזהו בערך ... תודה רבה לכל מי שיתרח לעזור..
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק חדש שפועל היום ובעתיד. GTA V למשל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות מחשב חדש. כרגע אלו הרכיבים שהגעתי אליהם: CPU: Intel i7-8700 SSD: Crucial MX500 500GB SATA M.2 כרטיס מסך אני מעביר מהמחשב הנוכחי שלי: Sapphire R9 280 כרגע אני רוצה להסגר על לוח אם לפני שאני נסגר על זכרונות (וכמובן, הארדדיסק, מארז וספק). מישהו יכול לתת איזושהי המלצה? (אני לא אתנגד אם על הדרך גם מישהו יתן המלצה לזכרונות (-: 8 ג'יגה יספיקו) אני לא מתכוון לעשות OC. ואני רוצה שיהיה חיבור M.2. מבחינת עדיפות כמובן שאעדיף לרכוש לא משהו יקר, אבל באותה נשימה אני גם לקנות משהו טוב, כך שאפשר להוסיף עוד כמה גרושים אם צריך. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב אני צריך מפרט למשחקים ב-5000 ש"ח+ מסך. לא אכפת לי שזה יהיה AMD או אינטל, העיקר שיתאים למשחקים. אני צריך את החלקים הבאים: מעבד לוח אם זיכרון כרטיס מסך הארד דיסק 80GB כונן CD-ROM(אני לא רוצה DVD-ROM ולא צורב) פלופי מארז רמקולים מקלדת עכבר מסך 17 אינץ' שטוח בתודה מראש!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז כחה: יש לי מחשב ישן או אולי ממש ישן..אבל אני רוצה לשדרג אותו את הדיסק הקשיח קניתי לפני חצישנה אז אין בו צורך...את ה כ.מסך אני משאיר אפילט שהוא ממש ממש ממש ישן אבל עדין AGP4X אז כחה אני צריך לשדרג את ה: מעבד לוח זכרון ספק אם ספק של צג-עליתה יחזיק תמערכת...אז בסדר..אם לא...חבל.. הספק שירת אותי 3 שנים.. יש לי 2100שח מזומן לשדרוג.. יש מצב?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
או שהסוקט הזה הולך להעלם עם יציאת מעבדים חדשים ? אני קצת לא מעודכן לגבי מה שהולך לצאת ...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד לצרכים בסיסיים (אופיס, אינטרנט וסרטים) אין צורך במשחקים כלל לא סגור האם התקציב מספק או עודף קיבלתי המלצה ל- DELL ושאלה נוספת - יש לי בית פרטי עם 3 קומות. כאשר התייעצנו לגבי ראוטר המליצו לנו על תקן N אשר מגיע עם מספר אנטנות כמו כן הבנתי של DELL אין אופציה עם רכיב ה- WIFI שלו לקלוט אותו ולכן צריך עוד מחבר נוסף ל- DELL האם זה מדויק? והאם אין פתרון אחר? או שבכלל לרדת מנושא ה- DELL תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי אחרי הפעם האחרונה שביקשתי פה מפרט השתנו קצת דברים ובסוף התקציב גם גדל אמממ חשבתי על שני מפרטים שההפרש עלות ביניהם הוא בערך 900 שקל... די התלהבתי מהכפול ליבה שלא ממש יקר של אינטל, וההבדלים בינו למעבד השני אמנם לא גבוהים (בערך אותו דבר אני חושב) אבל חשבתי לקחת עכשיו כפול ליבה כדי שיתמוך בעתיד במשחקים עם תמיכה בכפולי ליבה מפרטי אינטל: דגם מחיר כמות Intel® Pentium® D 820 Dual Core 2.8Ghz LGA 775 1770 ¤ 1 ASUS P5WD2 PREMIUM 1450 ¤ 1 PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 880 ¤ 1 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 580 ¤ 1 LEADTEK WinFast PX6600GT TDH Extreme 128MB DDR PCI-EXPRESS 1150 ¤ 1 NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X 325 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 An…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי מחפש מחשב נייד שישומש לצרכים הבאים: עבודה משרדית בסיסית (בעיקר אופיס), צפייה בסרטים, מוזיקה, גלישה שוטפת באינטרנט. כמו-כן, יהיה מאוד נחמד אם הוא יוכל להריץ קצת משחקים (לא משהו רציני, רק מספיק בשביל שיוכל להריץ משחקים בני שנתיים ומעלה בצורה בינונית). מאחר והמחשב ישומש לצפייה בסרטים, אני רוצה שהמסך יהיה בגודל לפחות 14". התקציב הוא 4000 ש"ח פלוס מינוס. לגבי משקל וזמן סוללה - כמה שפחות מהראשון וכמה שיותר מהשני, עד כמה שזה אפשרי בתקציב הזה. אני רוצה לשים על המחשב אובונטו ווינדוס (אקספי, כנראה) כך שאני אוכל לעבור ביניהן במידת הצורך. על המחשב הנייח שלי לא הייתה שום בעיה לעשות את זה, אבל אני לא יודע איך הולך העסק במחשבים ניידים. זה אפשרי לעשות סידור שכזה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב לא רע ברגע זה אך הוא לא מספק את הצרכים שלי: עכשיו אני מעוניין לשדרג את המחשב, או בעצם לפי מספר בחלקים להחלפה בעצם להחליפו (: אני מתעסק במחשב במיוחד בעריכה ובגיימינג. אני מתלבט מאוד בין שני המעבדים e8400 ו e8500. ממה שהבנתי ההבדל העיקרי ביניהם הוא שה500 מתאים יותר לOC מאשר ה400. עוד לא החלטתי אם אני מתכוון לבצע OC למעבד אך ההבדל בין המעבדים הוא כ122 שקל ככה שכנראה אני אלך על ה500. ישנו ברשותי (כפי שניתן לראות בתמונה) כרטיס מסך של ati radeon 4850 hd 512mb ואני מתכוון להמשיך להשתמש בו גם במערכת החדשה. ממה שהבנתי, הלוח אם שלי (MSI 7235 עם P965 צ'יפסט) גורם לאיבוד יכולות כרטיס המסך שלי וגם אם אחבר אליו את המעבד E8500 שברצוני לקנות הוא לא יוכל לממ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בכמה הייתם מתמחרים את המחשב הבא? חשוב לציין שהוא שמור בקנאות וחלק מהרכיבים עדיין באחריות כל המארז מסודר לזרימת אוויר אופטימלית מעבד: Intel i5-3570 קירור: Arctic Colling ALPINE 11 GT Rev. 2 CPU Coller לוח אם: GIGABYTE GA-H77M-D3H כרטיס מסך: MSI GTX 970 GAMING 4G OC דיסק קשיח: HITACHI 1TB + KINGSTON 128gb SSD 300v זכרונות: KINGSTON 16GB RAM DDR3 1600MHZ מארז: Antec one ספק כוח: לא בטוח לגבי החברה 500W תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, ותודה מראש על העזרה.. אני מתכננת להוציא עד 5000 ש"ח, וצריכה בבקשה עזרה בהרכבת מפרט למחשב, ללא מסך, ללא ציוד היקפי, ואני לא מתכננת לעשות OC. אני מעוניינת לקנות מחשב שיהיה מצויין לשימוש שוטף די כבד אני חושבת, כולל ויסטה והאפשרויות המתקדמות שלה, אבל ללא עריכה גרפית או משהו כזה. אני לא משחקת יותר מפעם בכמה שבועות (לצערי אין לי זמן :-\), אז זה לא במיוחד חשוב, אבל אני רוצה שהמחשב יריץ בצורה טובה משחקים בני שנה נניח.. אגב, אני רואה שכולם מרכיבים את המפרטים מ IQPC, והבנתי שיש שם בעיה עם מארזים של NXTZ שאין במלאי, אז אם אפשר להמליץ לי על משהו שיש כרגע, זה עדיף לי, תודה
-
- 27 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי אז התקציב הוא 4500 ש"ח לא כולל ציוד הקפי צריך שבמפרט יכלל מארז ! השימוש הוא בעיקר למשחקים תודה !
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מחשב נייד כתחליף לדסקתופ. אם רוב הניידות מוגבלת לתוך הביית (כך שהמשקל לא כל כך חשוב). רצוי שהסוללה שלו תספיק לפחות לשעתיים שלוש של הקרנת סרט. השימושים העיקריים של המחשב יהיו אינטרנט סרטים ומשחקים. (כאשר רוב הזמן הוא מתוכנן להיות מחובר לסך 22 אינץ) אשמח לקבל המלצה. כמו כן אשמח לקבל דעה עד כמה המחשבים הבאים ענים על דרישותיי: 1. 4890 ¤ HP Pavilion DV6-1040 - Full Keybord CPU Intel® CoreTM 2 Duo Processor T6400, 2.0GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB Memory 4096 MB (2 x 2048MB), Up to 8 GB HD 320 GB (5400) Display 15.6 Diagonal Hight Definition HP Brightview Display (1366 x 768) GPU NVIDIA GeForce 9200M GS, Up to 1790 MB (5…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה מחשב למשחקים...(המחירים פה בלי מסך...כי התקלקל לי המסך של המחשב הישן אז אני יקנה בעוד איזה יומיים-3..) AMD Athlon 64bit 3000+ BOX חנות:KSP Gigabyte K8NS חנות:KSP TWINMOS 512MB PC3200 חנות: comp4u PNY GeForce 6800GT 256MB DDR III חנות: פנדה WD SATA 120GB 8MB 7200 RPM חנות:KSP ANTEC SX1040B with 400W PSU חנות: comp4u המחיר בסוף...5280..שאני מביא מכמה חניות זה יותר זול באיזה 400 שח...וגם אני מקבל בדיוק מה שאני רוצה....מה יש לשפר בו.?.. ועוד שאלה עוד 512 יהיה שיפור בביצועים??... מישהו אומר מעבד אחר??...משהו אחר?..זיכרון אחר?? החניות טובות??.(חוץ מפנדה...רק שתדעו בזמן האחרון הם בסדר גמור..!!) בתודה ירון
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דגם מחשב: Intel מעבדי אינטל: Core i5 3550 3.3Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=15489 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8530 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8H67-M B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12332 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill NT Dual Channel CL9-9-9-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13421 דיסקים קשיחים: Hitachi DeskStar 1TB 7200RPM 32MB SATA II http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9444 כונני SSD: Crucial Crucial m4 2.5'' 128GB SSD MLC SATA III CT128M4SSD2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=1485…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעוניין ליצור נקודת מדיה סנטר בחדר שינה ישנה טלויזיה HD READY וכל הרעיון שהמחשב ימשוך סרטים/סדרות מהמחשב הראשי בבית, לא מעבר לזה התוכנית היא לבנות את המחשב בתוך שידה (יש פתחי אוורור היא לא סגורה) לכן אני צריך רק חלקים ספציפים שירכיבו לי את הבסיס של המחשב * לוח אם * מעבד * זיכרון * ספק * כרטיס גרפי אין צורך במארז/מקלדת עכבר/HD יש לשים דגש שסביבת ויסטא (מדיה סנטר) תעבוד חלק ושהכרטיס גרפי יתאים לטלויזיה (HD RAEDY לא FULL) כמו כן יש צורך בספק שקט עם עדיפות שהחוטים יהיו כבר בצמות כרטיס קול לא צריך להיות משהו חיצוני מה שמגיע ONBOARD מספיק יתרון אם תיהיה יציאה דיגיטלית (לא מחייב) שיהיה לכולנו סוף שבוע נעים ותודה מראש OFF TOPIC: יש הגבלה לאורך כבל HDMI ??
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-