ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,453 דיונים בפורום זה
-
מה לדעתכם הלפטופ הכי משתלם מ- B&H למטרות אופיס , אינטרנט , סרטים ומעט תוכנות גרפיות? דגש על מסך, מקלדת וכו' טובים המתאימים לעבודה שוטפת. עד 1000$ כאשר לא חייבים לנצל את כל הסכום, מחשב ממש משתלם ב- 750$ גם יתקבל בברכה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שעבר שיפורים לא משמעותים עכשיו אני רוצה למכור את המחשב. א. חלק מהמפרט אני לא יודע. ב. עם קיימת תוכנה ליבדוק בדיוק תמפרט זה יעזור מאוד. ג. אני יעלה תמונות שיהיה קל. וניגש למה שאני זוכר בדיוק. המפרט: דיסק קשיח:sata 7200 8M+160G. קורא כרטיסים למצלמה דיגטלית. כרטיס מסך: palit nvidia geforce 9500GT super+ 1GB pcie. מארז: ezcool כמו בתמונה פה http://www.salty1.com/PC/EZcool.jpg ספק כוח: ezcool 400 וואט אני יעלה תמונה. לוח אם :d946gzis. מעבד :intel® Pentium® D CPU 2.66HZ. זיכרון :533MHZ 512MB DDR2 X2 1G וצורב: DVD LG כן כן המחשב פח אבל כמה הוא שווה? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות לגבי מערכת הפעלה OEM המגיעה על גבי מחיצת שחזור על הכונן הקשיח (לא מדיה נפרדת) 1. האם יש מקומות שמאפשרים שדרוג חינם ל Windows 8 לכשיצא (אני זוכר שהייתה אופציה כזו לפני ש Windows 7 יצא) 2. האם ביצוע partition מחדש לצורך התקנת Linux ב dual boot יפגע במחיצת השחזור? 3. האם ניתן להעביר את מערכת ההפעלה ממחיצת השחזור למכונה וירטואלית (vmware) שתרוץ על גבי Linux? 4. מה ההבדל במחיר בין מערכת הפעלה OEM למערכת הפעלה רגילה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1. מחפשת המלצות לחנויות בתל אביב או באזור השרון עם שירות מציון ומלאי מספק לקניית מחשב נייד מסדרה זו 2. מתלבטת אם לרכוש עכשיו או לחכות לבאצ' של 2021, המלצתכם? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ברזולוציות 1920X1200 - 1900X1080 כרגע על הגדרות בנוניות \ גבוהות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3\4 ARMA3 GTA וכ'ו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אני משתמש חדש חדש טרי טרי. שמעתי המון על הפורומים שלכם מחבר טוב וכבר הרבה מאוד זמן שרציתי להירשם. אני מצטער מראש שאני לא פותח בת'רד היכרות, אבל גם זה יגיע. בנתיים יש לי שאלה - אני רוצה לקנות מחשב נייד, מגבלה תקציבית, עד 4500 שח. מצאתי 2 דגמים שמצאו חן בעניי בוואלה שופס. Dell or Acer? ההתלבטות היא כזאת: ה Dell מגיעה עם אחריות ל3 שנים + תיק למחשב (כזה) ה Acer לשנה בלבד ה Dell יותר יקר ב 700 שח ה Acer מגיע עם מצלמה מובנית של 1.3 מגה פיקסל (נדמה לי) ה Dell מגיע עם Bluetooth ה Dell עם מערכת הפעלה של VISTA בעברית :-\ (יש אפשרות להתקין באנגלית?) ה Acer עם מערכת הפעלה של VISTA באנגלית המסך של Acer מבוסס על טכנולוגית CrystalBrite המסך של Dell מבוסס על טכנולוגית Tru…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג רק אם כוללים מסך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, המפרט האחרון שהתיעצתי לגביו כאן החזיק 10 שנים (לפחות המעבד-לוח-זכרונות) הגיע הזמן לשדרג, אני כבר לא מעודכן בכל הערכות שבבים והתושבות שיש היום. המחשב לצורכי פיתוח, מולטי טאסקינג, קצת גיימינג. התקציב שחשבתי עליו הוא 4K אבל אני גמיש אם זה נחוץ. אני מכוון ל-SSD של 250GB כמה כדאי להשקיע בi7 לעומת i5 במקרה הזה? והאם ללכת על DDR4 או 3? קירור סטוק מספיק טוב או להשקיע מעבר? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לשדרג את המחשב הקיים שלי, חשבתי לשדרג במעבד, מסך ורמקולים (אפשר לוותר אם לא נכנס בתקציב) ומארז הייתי רוצה מסך 27" אם התקציב לא מספיק בכלל או שכדאי לשדרג עוד דברים אני אשמח לשמועץ המפרט הנוכחי הינו: CPU: Intel Core i5 3450 @ 3.10GHz Ivy Bridge 22nm Technology RAM: 24.0GB Dual-Channel DDR3 @ 665MHz ( MotherBoard: Intel Corporation DH67BLR (CPU 1) GPU: Gainward NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB HD: 223GB Corsair Force LE SSD (SATA (SSD)) 465GB Western Digital WDC WD5000AAKX-001CA0 (SATA ) Monitor: ASUS VW228 (1920x1080@60Hz) …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם אני צריך לבנות מפרט מחשב שישמש אותי להרצה של VM (VIRTUAL PC( בעיקרון אני לא צריך ספק (יש לי אנרמקס 650 ואט ) וכרטיס מסך יש לי כרטיס של 9800 GT , אבל אני מבקש שמפרט יכלול ספק מינימלי וכרטיס מסך סביר כדי שעדיין המחשב הישן שלי יהיה בשימוש אחרי החלפת החלקים אני מתלבט בין I5 ל I7 כיוון שנראה לי שישום שעובד קבוע שהוא ה VM גוזל משאבים רבים מהמערכת ובנוסף מהמעבד ולכן ריבוי משימות הכרחי ובזה I7 יהיה יותר טוב המפרט שבניתי הוא מעבד Intel Core I7 920 2.66GHz 8Mb 1333mhz BOX לוח אם DFI X58 T3eH6 כרטיס מסך (האם 9800GT כרטיס מסך מספיק טוב היום למשחקים או שכדאי לשדרג ל4700X2 ?) Innovision 9400GT 512MB DDR2 PCI-E ספק + מארז COMPUCASE 6T10 Black 400W VN PSU HD 2 כוננים של 500…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה למחשב נייד לסרטים מוזיקה עבודות בוורד ותיכנות בעיקר ב visual c++ חשבתי על הmacbook הזה http://store.yeda.co.il/product_info.php?cPath=59&products_id=766 נראה מחשב מעולה זוכה לשבחים כל הזמן אבל משום מה יש כאלו שאומרים שלסטודנטים יש איתו בעיות. אשמח אם תביעו את חוות דעתם על המחשב הזה או שתמליצו על ניידים אחרים בערך באותו תקציב אם המחשב הזה לא נראה לכם. חשוב שיהיה במחשב: מסך רחב יציאת טלויזיה-חובה דיסק קשיח 80 ומעלה(עדיף יותר מ 80 אם אפשר) רמקולים טובים שיריץ ויסטה בלי בעיות שהבטרייה תספיק לזמן סביר (אני מעריך 3 וחצי 4 שעות)
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה על העזרה 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כבד BTF4 וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 FARCRY3 Call of Duty Black Ops 2 CRYSIS 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22'' (37) 1920*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כול, אני חדש בפורום אז היי לכולם! ולנושא, אני רוצה לקנות מחשב חדש ולהשקיע בו. אני צריך מפרט די טוב, שיוכל להפעיל אפילו crisys. לפי מה שהבנתי, אלה הדרישות של crisys: CPU Minimum: Intel Pentium 4 2.8 GHz (3.2 GHz for Vista) or faster, Intel Core 2.0 GHz (2.2 GHz for Vista) or faster, AMD Athlon 2800+ (3200+ for Vista) or faster. CPU Speed Minimum: 2.8 GHz (3.2 GHz or higher for Vista) System RAM Minimum: 1 GB (Windows Vista requires 1.5GB RAM) Video Card Minimum: Supported chipsets: NVIDIA GeForce 6800 GT or greater; ATI Radeon 9800 Pro (Radeon X800 Pro for Vista) or greater. Laptop versions of these chipsets may work but are not supported. Integrated chipsets are not …
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מארז THERMALTAKE V3 שחור ספק כוח 600W HEC לוח אם MSI P55GD55 מעבד I7 860 H/S CEON 2*2 GB DDR3 1300MHZ WD SATA2 500 GB 7200 צורב SATA LG DVD *22 כ.מסך 5830 1G POWER COLOR המחשב נינקה באפריל 10 ב 4800 מה מחירו שאפשר למכור היום ביד 2 ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב: אני לא מבין מדוע באתר לא ממליצים על לוחות של חברת asus עפ"י מה שאני מבין מאנשים באתר הם ממליצים על לוחות AMD יותר . לא ברור לי מדוע עושים רושם כי חברת asus לא מספיק טובה בשביל מיפרטים למחשבים, אני בטוח כי הלוחות של amd לא טובים יותר ולא אמינים יותר מהחברה המובילה כיום בתחום הלוחות asus . הגיע הזמן להגיד את האמת כי לוחות asus הם מספיק טובים וכמו שיש דגמים של לוחות amd טובים יותר וטובים פחות כך גם מדובר על הלוחות של החברה asus אז בבקשה מי שיש לו רושם מוטעה אז שיעשה בדיקה מקיפה ולפני כל תשובה והסבר שיחשוב הרבה פעמים. *אנשים מקבלים רושם לא חיובי על חברת asus וזה מטעה אותם בקניית מחשב וחבל מאוד על כך. תודה רבה לכולם אשמח לתגובות בנדון, שבוע טוב.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי hp dv6151ej הוא מגיע עם וויסטה הפכתי לxp וחסר לי כמה דרייברים אשמח לכול עזרה כרטיס מסך כרטיס קול בלוטוס ועוד כמה תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה ברכישת מחשב נייד חדש לסטודנטית תפרנית לאחר שמחשבי האהוב מזה 3 שנים מת בטרם עת... (עיין ערך הושמד על ידי בני משפחה אהובים). מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? רצוי 12'', אפשר להתפשר על 13.3'', אך לא יותר מכך. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? בינוני זה בסדר, רצוי 6 תאים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא משהו מיוחד * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא קריטי * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב מידי * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, ל-3 שנים ושתהיה תקפה בישראל. * האם בתקצ…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך מחשב לגיימר שקט וחזק 1.מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד למשחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב Crysis II,PES2011,GTA IV,FEAR II 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. X 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כולל כל. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10. = 8 6. האם מתוכנ…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כיבלתי הצעת מחיר למחשב מחנות בחדרה והם נותנים על המחשב שלי 1000 ש''ח!!! אז זה דיי שווה לי טוב ככה : מעבד:core 2 duo E6300 מחיר:1149ש''ח לוח אם: DFI Infinity 1975X\G מחיר:1039 ש''ח זיכרון: transet 512 DDR2 667MHZ X2 מחיר: 510 ש''ח מארז: ATX איכותי1120\מאושר אינטל\כסוף ושחור ללא ספק מחיר: 136 ספק כוח: Enermax liberty 400W Active PFC מחיר: 437 כרטיס מסך: Gigabyt ATI RADEON X1800X 512 MB VIVO Rtail Dual DVI דיסק קשיח: 250 GB של HITACHI צורב:DVD\RW מחיר: 250 הכל ביחד :6300 ש''ח כולל מעם והרכבה המארז רציתי של COMPUCASE אבל אין להם אבל זה לא קריטי רציתי לשאול על הזיכרון הוא קצת מפחיד אותי אני לא מקיר את החברה כרטיס מסך של GIGABYTE??? הוא טוב??? אני רוצה להזמין את המחשב עוד השבו…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לבית מחשב נייח אמין שיחזיק מעמד הרבה זמן. בגלל שהתקציב שלי נמוך, חשבתי לחפש תחנת עבודה מחודשת (אם זה רעיון לא טוב, בבקשה ספרו לי למה!). מכירים מקום (שעושה עבודה שיטתית ונקייה) שמוכר תחנות עבודה מחודשות?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מפרט מחשב עד 3,500 ש"ח. היעד שלו בגדול, דברים בסיסים כגון : צפיה בסרטים, Office, גלישה באינטרנט, משחקים חדשים. שיכלול מסך LCD, מקלדת, עכבר וצורב DVD. אני מודע שהסכום מעט, תנסו לעזור בבקשה.
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי נייד ג'יגהבייט W566N ואני מחפש תיק בישבלו תיק גב\צד מצאתי את התיק הבא: http://www.buy.com/retail/product.asp?sku=10393071&loc=16234 מה דעתכם עליו? ואשמח לקבל הצעות נוספות עד 300 ש"ח
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8,500 ש"ח, ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (בעבר שיחקתי במשחקים כמו COD ו-SKYRIM), סרטים/סדרות ועבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך (אני יושב במרחק של כ75 ס"מ מהמסך), רמקולים, מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חישובות בינונית, אם זה משתלם אז אפשר להשקיע בזה עוד קצת תקציב 6. האם ישנה הגבלה או הע…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייד ואין לי שום ידע בנושא. המחשב מיועד ללימודי תיכון, ICQ, מסנג'ר, גלישה באינטרנט, אימיול, צפייה בסרטים, מוזיקה ואולי גם משחקים לא כבדים במיוחד. אני לא מבין כלום במחשבים ניידים ולכן חשוב לי שתסבירו לי מה כדי לי ולמה. למה כדי לי לקנות 1 ג'יגה זיכרון ולא 2 ג'יגה? כמה מקום אחסון אני צריך על המחשב? למה דווקא המעבד והכרטיס מסך שהצעתם וכו'... תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד ב- 6000-7000 ש"ח לצורכי גלישה, מוזיקה ועבודות משרדיות. חשוב שיהיה מסך גדול ומעבד סנטרינו. ושיהיה קל וחתיך
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-