עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם אבקש את עזרתכם בהמלצה על מחשב נייד עבור אחותי ייבוא מ ארה"ב עד 900$ המחשב ל צרכי אינטרנט וקצת מדיה המחשב אמור להיות קל ומסך 13 אינץ' והכי חשוב לבן חשבתי על לנובו מה דעתכם ?? האם נטבוקים יכולים להיות בקטגוריה עם מסך 13 אינץ' אנא תשובתכם המהירה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום לכולם, קרובת משפחה שלי צריכה להגיע מארצות הברית, ואני רוצה שתביא לי איתה מחשב נייד. רפרפתי ברשת ולא הצלחתי להתביית על חברה מסויימת או מחשב מסויים. ראיתי את ההצעה הזאת של best buy http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9175439&type=product&id=1218045569785 שנראתה טובה, אבל קראתי בתגובות שאנשים לא כל כך מרוצים מהמחשב ויש המון בעיות של התחממות של המחשב(dell xps 16). הדרישות שלי מהמחשב הם בעיקר שירים,סרטים,אינטרנט,וגם משחקים, לא גיימר כבד, אבל שאני יוכל לשחק לפחות pes בכבוד. רצוי מסך 16-17 אינץ' אבל יתפשר גם על 15.4. אין לי מושג במעבדים ובדגמים שלהם, אז אני אשאיר לכם את זה,שיהיה מעבד טוב.( מעדיף intel ןלא amd). זיכרון בין 3-4 ג'י'גה. הארד דיסק - לפחות 320 …

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  3. שוב שלום אני זקוק להמלצה נוספת על מחשב נייד, הפעם בשבילי. המחשב הזה ישמש אותי כשאני נמצא מחוץ לבית (רוב הזמן) ולכן הדבר החשוב לי ביותר הוא ניידות - אני מאוד מעדיף שגודל המסך יהיה לא יותר מ-14 אינץ' (אם יש מחשב איכותי עם 13" בתקציב המדובר - מה טוב) ושמשקלו יהיה נמוך עד כמה שניתן. כמו כן, אני מעדיף שכרטיס המסך שלו לא יהיה מובנה בערכת השבבים, כך שיהיה לי לפחות מרחב תמרון כלשהו בעתיד אם, השם ירחם, אני ארצה להריץ עליו איזה משחק (למרות שלא שיחקתי במחשב כבר כמה שנים טובות). חשוב לי שהסוללה שלו תחזיק מעמד זמן ממושך יחסית ושהתצוגה תהיה בהירה ונוחה לעבודה (אם יש היום עדיין מחשבים עם מסכים ללא ציפוי הזכוכית הבלתי נסבל הזה...). אני יודע שרובם המוחלט של המחשבים הניידים שנמכרים כי…

• 44 תגובות
    • 4.2k צפיות
  4. שלום רב. מחפש המלצה למחשב נייד לעסקים - עבודה מרובה. מסך 13.3. רצוי מחשב קל. דרישות - מעבד חזק! זיכרון + כ.קשיח נפח גדול. (והדברים הרגילים.. צפיית סרטים וכו'...) קיבלתי המלצות ל2 דגמים: DELL Vostro V13 VM-RD33-3980 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3385&products_id=27974 DELL Inspiron N4030 IN-RD09-4414 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3453&products_id=29477 מה אתם אומרים? האם לשקול בנוסף את הדגמים של HP: PROBOOK? או הדגמים החדשים של LG: T380 או דגם אחר לגמרה? תמליצו לי בבקשה. תודה.

• 32 תגובות
    • 6.9k צפיות
  5. Started by ColdFire03,

שלום לכולם מעוניין לקנות מחשב נייד קטן משהו בסגנון ה10-11 אינץ' חשבתי על ה MSI WIND מה דעתכם עליו? בכל אופן אני לא רוצה לעבור את ה 2000 שקל ואני רוצה לקנות או מפה www.ivory.co.il או www.ksp.co.il השימושים שלי הם מיילים אופיס ואינטרנט בנוסף מה זה בדיוק המעבד הזה אינטל אטום הוא ליבה כפולה יחידה? מה הסיפור איתו? תודה!!

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  6. Started by lilo007,

שלום לכולם, אשמח להמלצה על מחשב נייד. שימוש יומיומי בעיקר אינטרנט וצפייה בסרטים (FHD), ישומי אופיס ומשחקים (רזולוציה סבירה+) חשוב שהסוללה תהיה חזקה ומחשב שקט אשמח לדעת אם יש מבצע בבלאק פריידי מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפיה בסרטים FHD, גלישה באינטרנט ומשחקים ברזולוציה רגילה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא חובה SSD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב …

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  7. Started by nevoy,

שלום, אני מחפש מחשב עם מעבד i5 או i3, זיכרון DDR3 4GB, מסך 15.6 אינץ'. עדיפות לכרטיס מסך לא משולב. לא חייב להגיע עם מערכת הפעלה. השימוש העיקרי הוא עיבוד תמונות (פוטושופ, לייטרום...) בנוסף - גלישה, צפייה בסרטים, משחקים. תקציב - 4000 ש"ח. מצאתי למשל את המחשב הזה: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=3146 נראה שיש בו הכל... מישהו מכיר? אשמח לקבל המלצות נוספות. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל את כל התקציב אבל אם אפשר לחסוך אז למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות עד 7500 2. מה שימושי המחשב , הרצת מכונות וירטואליות ותיכנות וגם תוכנות מוזיקה כמו cubase, כמובן צפיה בסרטים באיכות גבוהה, ומשחקים בקטנה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMware , visual studio , cubase כולם בשימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" / 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בנוני…

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by Rammler1983,

היי אני צריך מפרט למחשב שיחובר למסך מגע fhd בגדול 20 עד 24 כנראה שאני אלך על זה http://www.pixmania.de/de/de/6195920/art/acer/tft-bildschirm-58-cm-23-w.html?srcid=26&Partenaire=idealo&CodePromo=oui שימוש עיקרי: כתיבת עבודות, סרטים מוזיקה ועל המחשב ירוץ אובונטו או מערכת דומה של לינוקס לפחות 4 ג'יגה זיכרון עם נטיה למעבדי פנום x4 לוח אם עם כרטיס קול טוב. ברשותי כרגע x530 אבל כנראה שאני אשדרג למשהו אחר בקרוב. כרטיס קול לא מובנה יהיה גם אפשרות. תקציב 800 יורו כולל מסך שעולה 275 יורוז"א בסביבות ה500 יורו= 2500 שקל לקפוסא עריכה1: בלי צורב ושלוח האם יהיה עם wlan אם אפשר תודה עריכה2: עם כרטיס מסך לא מובנה

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  10. Started by Eldad Yamin,

שלום, אני מחפש מסך גיימינג עד 3500. יש לי מסך אחר שישמש אותי לשאר הדברים. אני משחק בעיקר CS:GO, Fortnite ו WOT כרטיס מסך 1070 אין לי בעיה לקנות גם יד-שניה, למשל הציעו לי: PG258Q - 2000 ש"ח PG278QR - 2500 ש"ח PG279Q - 2500 ש"ח אשמח לדעת את מי מאלו תעדיפו ולמה ובנוסף לקבל המצלה למסך חדש (רצוי זמין לרכישה באילת) תודה מראש לעוזרים!

11. שלום אני מעונין לקנות מעבד, לוח אם וזכרונות חדשים במחיר של עד כ1500 שקל המחשב ישמש אותי רק לאיסיקיו ואינטרנט אז עדיף כ.מסך מובנה ... חשבתי על זה: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz GIGABYTE GA-M55plus-S3G TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מה אתם אומרים ? יחד 1450 שקל. תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לכיוון 4000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500, רק אם יחס עלות/תועלת טובים יותר ויש בכך צורך לפי הדרישות! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? למחשב יחוברו 2 מסכים 24' ו LCD TV כלומר, כ.מ. חייב להיות בעל יכולת זו + הרצת משחקים (WAW, COD - הגדרות בינוניות) על 2 המסכים. תכנות (java, c, cpp...) שימוש שותף. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. צויין -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המ…

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  13. Started by LIgor86,

שלום, אני מעוניין לרכוש HTPC בסכום של עד 2000 ש"ח!!! הדרישות שלי זה כמובן סרטים FHD, מוזיקה, משחקים (עד כמה שאפשר במגבלת התקציב) ואינטרנט. אשמח לקבל הצעות. תודה! ;D

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by nestt8,

. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!5600 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אפשר את הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 5700 מקסימום 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים כבדים לעריכה ולגרפיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).מקצועי אבל לא לפרנסה תוכנות:photoshop,unity.3DMAX,unreal engine3 ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?אין לי מושג * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקים כבדים (BF,COD) * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות…

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח אפשר חריגה עד ל-5000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש עיקרי משחקים ושרת גיבויים ומשחקים. שימוש משני לעבודה הנדסית. משחקים: The Witcher 3, Anno 1800/117, GTA V/6 City's skyline' F1 2024, War thunder תוכנות: Solidworks, Matlab Python 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כוןן HDD של 4 TB שישמש לגיבויים ואכסון מסמכים. כונני SSD של 1TB ו0.5 TB בחיבור SATA בתור אחסון משנה 5. עד כמה חשוב שק…

16. Started by mind5,

1. core2do e-7200 1066MHZ 3MB 560 NIS 2.EP-43-DS3L s775 C2Q 1333MHZ,intel P-43 DDR2 1066,PCI-E 508 NIS 3. 2GB kingstone value 220 NIS 4. 9600 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX.10 HDTV 2*DVI PCI-E 679 NIS 5. HEC Compucase 6C11 Midi Tower No Psu 170 NIS 6. 450 W,12cm Fan (24PIN) 140 NIS all : 2277 NIS ksp.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by jim972,

שלום, מחפש מפרט להורים מבוגרים 60+ 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט ואופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by eyal4,

1. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? המחשב מיועד למשחקים בינוניים עד כבדים עם איכות גבוהה ולסרטי HD. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? לא 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק ? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או ה…

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  19. Started by eyal4,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בינוניים עד כבדים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty mw3, gta 4, fifa 2012, battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך …

20. שלום, בטעות ביקשתי המלצה המקום הלא מתאים אז אני מתקן לכאן. - . מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 ש"ח. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - גלישה באינטרנט, צפייה במשחקי כדורגל בעיקר דרך סופקאסט או אתרים יעודיים, הורדת סרטים וסדרות, הצפיה היא לאחר צריבה בדי.וי. די אין צורך בHD , שימוש לעיתים באופיס אין תוכנות רציניות, ומשחקים פשוטים לילדים. כרגע למעשה אני לא משחק בשום משחק (אלא אם באבלס נחשב ). חשבתי גם על האופציה של משחק בשר הטבעות ( The Battle for Middle-Earth) או דברים בסגנון, אבל זה דבר לא מהותי, הייתי רוצה לשמוע הצעה שכוללת מחשב שמתאים גם למשחק כזה ולמשחקים לא חדשים כמו Virtua Tennis ישנים יותר מ 2009. . האם יש צו…

• 34 תגובות
    • 4.4k צפיות
  21. שלום, אני רוצה לקנות מחשב גיימינג עם מפרט שישמש אותי לשנים הבאות למשחקי AAA בתקציב של סביב ה10,000 ש”ח. אני הסתכלתי על מפרט בסגנון שמופיע התמונה ורציתי לראות איך אפשר לשפר את המחיר ןאם חסר משהו שם. תודה Uploading Attachment...

22. שלום לכולם כמו שהכותרת אומרת, אני מתכוון לקנות מחשב חדש לחלוטין, כולל כל הציוד ההקפי, בזמן הקרוב. אשמח להמלצות על מפרטים - הנה המפרט שאני חשבתי עליו כרגע (בהנחה שלא יצאו עדיין מעבדי 45nm וכרטיסי מסך 9XXX - למרות שאילו משתמשים באותו ליבה גרפית G92 של קודמיו): מעבד - Q6600, אולי Q9400 אם הוא יצא בזמן. קרור למעבד - אני נוטה כרגע ל- SCYTHE NINJA PLUS REV B. לוח אם - כל לוח P35, כרגע אחד מאילו של GIGABYTE נראה סביר - P35-DS3R. זכרון - 4GB DDR2 800mhz - חברות כמו MUSHKIN, OCZ וכו'. כרטיס מסך - 8800GTS 512 G92 אם יש כאלה במחיר סביר, או 8800GT. דיסק קשיח - כל HDD שהוא SATA2, 7200RPM, 16mb cache, 500GB - עדיפות ל-SEAGATE. DVDRW - הכי מהיר של LG שיש כרגע, SATA. מארז - פה…

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  23. Started by OlegK,

חבר'ה תמליצו לי על מפרט מחשב הכי חזק , שאפשר להרכיב עד 4100 ש"ח לא כולל מסך . המפרט כמובן למשחקים כבדים כמו GTA4 וכו... ויש לי שאלה מה הבדל בין DDR3 לDDR2 וכל ה1333MGZ משו כזה

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  24. Started by Moshiko50,

רציתי בבקשה המלצה על מפרט מחשב שהדרישות שלו הם: תקציב: 2200 ש״ח משחקים:ברמה גבוהה עם רזולוציה גבוהה ושיעבדו חלק.משחקים כמו Crycis 2 או max payne או פרו אבולושיין 12 וNBA2K 12 רצוי כרטיס מסך חזק כמו נגיד 550 gtx זיכרון: ram 4 גודל כונן קשיח: 500/600GB בלי מסך אני מחפש מחשב בעיקר למשחקים תודה על העזרה השתדלתי להגיד כל מה שאני צריך...

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  25. Started by tomolnar,

שלום, אני מעוניין בקניית מחשב חדש. הצרכים שלי הם בסיסייים פלוס,המחשב מיועד להיות פתוח כל הזמן. רוב העובדה עליו תיהיה בסיסית כגון גלישה והורדת תכנים ע"י טורנטים. מעבר לכך המחשב צריך להיות מסוגל להחזיק כמה וכמה מערכות הפעלה וירטואליות (Win Server עוד 1-5 Win 7) עוד תוכנה שתיהיה בשימוש רציף היא VUZE. התקציב הוא 3000 ש"ח עם חריגה של על 500-700 שקל,אין צורך במסך,רמקולים או בציוד הקפי,(כמו כן כרטיס המסך צריך להיות סביר פלוס אבל לא יותר (עם יציאת HDMI בנוסף ל-VGA וכרטיס קול סטנדרטי) כרטיס הרשת צריך להיות בעל טווח אלחוטי טוב ועם תמיכה ב-100Mb. רצוי שמארז המחשב יהיה MINI Tower ובד בבד יכלול את הקירור הנדרש גם במידה וארצה לעשות OC (בינוני). מידת הרעש הרצויה היא בינונית מינו…

• 2 תגובות
    • 701 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.