עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by werp,

מפרט: i5-3750k-tray scythe mugen 3REV B MSI Z77A-g45 WD 1TB SATA3 CAVIER BLUE CRORSAIR 8G CML8GX3M1A1600C10 CL10 SAPPHIRE 7950 3GB GDDR5 HDMI DP FLEX EyeFinity Radimax agusta חשבתי על הספק כוח הזה אבל רק כי הוא זול במיוחד אז בטוח יש בו משהו דפוק לא? אם הוא בסדר אני אשאר איתו. אני צריך 750W או פחות? אם יש לכם הערות לגבי המפרט עצמו תכתבו. http://www.tms.co.il/product/9265 עריכה: FAIL שחכתי לתת קישור... תודה

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  2. Started by Bentel,

רציתי לשאול לגבי המחשב הנ"ל. יש לו מעבד חלש מאד, בסגנון הסלרון של אינטל. אבל הוא עם כרטיס מסך RADEON 7310 שהוא די חזק. השאלה האם זה יכול לפצות על המעבד בשימוש בסיסי של סרטים, אינטרנט וקצת פוטושופ?

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by amy3373,

שלום לכולם! המליצו לי לפנות אליכם. אני זקוקה למחשב נייד, ובהתחלה חשבתי פשוט להתייעץ עם המוכר בחנות, אבל אמרו לי שזה ביג נו-נו, כי הם מקבלים עמלות על דגמים מסויימים ועדיף לבחור דגם ואז לעשות השוואת מחירים... שמא תוכלו לעזור לי לבחור דגם/ מפרט? הצורך שלי הוא כזה: אני זקוקה למחשב שישרת אותי בעיקר בדרכים. הוא צריך להיות לא כבד מדי, עם אורך סוללה גבוה. מבחינת השימושים- זה בעיקר לתוכנית office ואינטרנט. אני לא צריכה משחקים בכלל, וגם מוזיקה לא הכרחי. התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח. מי יכול לעזור?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לנצל את כל התקציב אם השיפור בביצועים הוא מינורי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, תיכנות, תכני HD ומשחקים מדי פעם. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב משמש בעיקר לפרנסה, התוכנות העיקריות שיהיו בשימוש יהיו תוכנות אדובי למיניהן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Batman: Arkham City, GTA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (…

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  5. שלום, אני צריך את עזרתכם בהרכבת מפרט למחשב לשימוש משרדי, המטרה היא להישאר בטווח מחירים הזה, כי אני לא רואה סיבה לחרוג ממנו למחשב משרדי. אין צורך בציוד היקפי נוסף. תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. מחפש לקנות , דרך החברה שלי , מחשב נייד חדש ואני מתלבט. השימוש שלו להוות מחשב קבוע במשרד עם חיבור למקלדת ועכבר וכן מחשב נייד שאני לוקח עימי לכל מקום. אני מרבה גם בנסיעות וטיסות ושהייה בכל יני חורים. צריך לעבוד עם תוכנות אופיס .אינטרנט סרטים ותוכנות גרפיות כאוטוקאד או מצגות כבדות. עדיף מסך 12.5 ומעלה אך לא גדול מדי , כיון שצריך להיכנס לתיק טרולי. חשוב מאוד שיהיה סופר קל משקל אך חזק פיסית ולא רגיש. כפתורים נגישים לאינטרנט ושליטה בעוצמת קול וריבוי מסכים. זמן סוללה גדול ככל שניתן ואפשרות להטענה מהירה שלה. שיידלק במהירות או שיחזור ממצב שינה במהירות . בעל זכרון של 500 גיגה ו8 גיגה . עובד עם עכבר אלחוטי גם כן וגם עם הרד דיסק חיצוני. שהמסך יהיה מספיק נוח לצפייה . חובש משקפיים מולט…

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  7. אני מעוניין לקנות מחשב נייח לצורך משחקים כבדים + עבודה עם תוכנות כמו פוטושופ וCinema 4D וכאלה דברים. מעוניין במחשב שישאר לי לכמה שנים טובות בלי לשדרג. מכיוון שאני גר לא רחוק מאילת, אני יכול לקנות מחשב בלי מע"מ באילת ויצא שמחשב של 7K אני קונה ב6K. לדוגמא:http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=17293 מחשב גיימר מאסטר בKSP - מחיר רגיל: מזומן שטרות: 6795 ₪ מחשב גיימר מאסטר בKSP - מחיר בלי מע"מ באילת: מזומן שטרות: 5808 ₪ זה המפרט שאני רוצה לקנות, אשמח אם תנו לי חוות דעת על המפרט הזה, מה להוסיף מה להוציא, ואם יש אפשרויות ומפרטים אחרים שתוכלו להמליץ לי שהם יותר טובים, אשמח לקבל אותם! מבקש שתבנו את המפט רק בKSP אילת בדף הזה: http://ksp.co.il/?store…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Moon-Mage,

שלום, אני מעוניין בהמלצה למחשב נייד לסטודנטית למשפטים(כנראה שהשימושים יהיו קלים במיוחד). * מטרות המחשב?עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 14 אינץ' * רזולוציית המסך? אני מניח שאם אפשר יותר אז עדיף * משקל רצוי? פחות משני קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם אפשר SSD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  9. היי, אני זקוק למחשב נייד למטרת לימודים, אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב ועיצוב תעשייתי. מטרת המחשב היא לימודים, סרטים, קצת גיימיניג וגרפיקה. אני יודע שמק הוא פיתרון אידאלי בשבילי אבל אני מתכוון לקנות מק בעתיד. שני מחשבים שתפסו לי את העיין בסביבת התקציב שעומד לרשותי (עד 4500 עדיף פחות) הם Samsung NP350V5C-S06IL http://www.wisebuy.co.il/r_productdetails.aspx?pcatid=453&mid=835853hp envy 6 1201 http://www8.hp.com/il/he/products/laptops/product-detail.html?oid=5351065 ההבדל ביניהם הוא שהסמסונג יותר חזק מבחינת מעבד אך אין בו את כונן הssd שלפי הבנתי משפר את הביצועיים. דבר נוסף הוא שהhp יותר קל שזה דבר מאוד חשוב כסטודנט במסתובב עם המחשב. אשמח לדעתכם ואשמח להמלצה על מחשבים אחרי…

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  10. ללא מסך....ללא רמקולים...רק עכבר ומקלדת. תודה.

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  11. שלום לוכלם, הזמנתי מעבד ולוח I7 3770K ו-DZ77RE-75K. בנוסף ישנו כרטיס מסך: Gigabyte 560TI windforce וHDDים. אני צריך עזרה בלהרכיב את שאר המחשב התקציב כאמור 2k בערך, אם יש אפשרות להגדיל באופן משמעותי את יחס העלות תועלת אפשר לדבר גם על חריגה מהתקציב. תשובות לשאלות 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? תלוי ביחס עלות/תועלת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים וקצת פיתוח תוכנה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -איל…

• 8 תגובות
    • 918 צפיות
  12. Started by omricw1,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? למשחקים ועריכת וידיאו לדוגמא avid 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  13. שלום לכולם. מבקשת עזרה בבנית מפרט לעריכת וידיאו בפרימייר CS6, ופוסט פרודקשן בAfter Effect CS6, עם קבצי HD. 1. התקציב המקסימאלי - 6,000 ש"ח 2. במידת הצורך ניתן לחרוג עד 500 ש"ח. 3. שימושי המחשב - עריכה ואפקטים - ADOBE - לצורכי פרנסה. 4. מסך שקיים: DELL, 2209WA 5. הגדרות גרפיות מיועד המחשב גבוהות 6. אין צורך בציוד הקפי 7. אין צורך בצורב 5. חשיבות השקט בסולם של 1-10: 7 6. לא מתוכנן OC 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס, ההרכבה צריכה להתבצע בחנות(יש לי רשיון למערכת הפעלה ממחשב קודם) 8. אזור החנות המבוקש - מרכז (מנתניה עד רחובות) 10. חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב. תודות רבות!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by srulikg,

ידידה שלי צריכה לרכוש מחשב חדש לצרכי תוכנות גרפיקה. שאלון למפרט שמיועד בשביל גרפיקה: 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000-6000 לנסות לחסוך כמובן.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, הדמיות ותוכניות לעיצוב ואדריכלות. למשל, לתוכנה Visoft Premium שהדרישות שלה מאוד גבוהות: http://3dplan.visoft.de/recommendations/en_visoft_premium_systemanforderungen.pdf א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה: אוטוקד, סקצ׳אפ ויריי לסקצ׳אפ, תוכנות תלת מימד 3d ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג,…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום רב! אני צריך מפרט לעריכה גרפית עד 3500 ש"ח ללא מסך 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by matanefrat,

שלום! קניתי לאחרונה מחשב של סמסונג np530u4e המחשב מגיע עם מעבד i5- 3337u. לאחר שקיבלתי אותו שמתי לב כי הוא מעט איטי, והיה משהו מוזר בשימוש שלו. הרצתי לתומי את הדירוג של windows 8 וראיתי כי הציון של המעבד הינו רק 3.6! דבר שממש לא הגיוני. לאחר בדיקה ראיתי כי ביצעו באתר notebookcheck גם review לאותו מחשב בדיוק! (השוותי חומרות עם CPUZ) ולהם התקבל ציון של 6.9!! אין ייתכן כזה הבדל? תיתן בעיה בהגדרות שלו? יכול להיות שמכרו לי מחשב פגום? (קניתי מ KSP) הנה הקישור לביקורת: http://www.notebookcheck.net/Review-Samsung-Series-5-530U4E-S02DE-Ultrabook.90162.0.html אני באמת אובד עצות... תודה על העזרה!

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  17. Started by Y-R,

נתקלתי במקרה באתר הזה: http://www.overclockerscave.com/index.php/98-performance-laptops-overview/279-asus-rog-g750jw-and-g750jx-gaming-laptops הוא מציג את הדגם החדש של ASUS. נתונים מרשימים ביותר אבל אני לא יודע אם זה אמיתי בכלל. נכנסתי לאתר הרשמי שלהם ROG, ואין שום אזכור אפילו קטן לדבר הזה. ייתכן שזה הנייד הבא שלהם ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by zion789,

היי אני מחפש לפטופ בגודל בינוני+ בתקציב עד 5K לצורך שימוש במערכות הפעלה וירטואליות כדוגמא BACKTRACK 5,תוכנות כמו VMWARE,ושיריץ משחקים ברמה בינונית ומעלה(לא ברמה מטורפת),סרטים צריך להיות מחשב בעל מעבד חזק ,מהיר בצורה מטורפת-זכרון,כונן קשיח גדול ומהיר,זמן סוללה ארוך התלבטתי בין שני מחשבים: http://ksp.co.il/?select=.268..271..132..8.&list=1&sort=2&glist=0&uin=18216&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0--DELL http://ksp.co.il/?uin=18507--ASUS אשמח להמלצות שונות אם יש אני גר באיזור חדרה אם יש חנות באיזור אני אשמח לדעת תודה

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  19. מה שלומכם חברים? אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירת מחשב נייד.. כמו שכתבתי בכותרת, התקציב שלי נע בין 4000~4500 ש"ח. המחשב כעקרון יתחבר בעתיד לטלוויזיה שתהיה תלויה בחדר כדי שאוכל גם להנות ממסך גדול יותר וגם להנות מהניידות שלו, אך אני אשמח שהמסך שלו יהיה מספק בפני עצמו. לא קטן ולא ענק, עם שטח מסך רחב וקל. אשמח אם הפתחי אוורור של המחשב יהיו בצידי המחשב ולא מתחתיו למען התחממות מועטה יותר. המחשב הנייד הקודם שלי היה HP Pavilion 9750.. הוא היה מחשב מצויין עד שהחליט להתאבד ולשרוף לעצמו את הכרטיס מסך (המולחם..). יאמר לזכותו שהוא חיי חיים ארוכים ומלאים של כ-5 שנים. אחת הסיבות שציינתי שאני לא רוצה להתקרב ל-HP הנה בגלל ההתחממות ייתר. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנ…

20. Started by zion789,

היי ברצוני לקנות מחשב נייד לעבודה של מערכות הפעלה וירטואליות,סרטים ומשחקים בקטנה(לא משהו מטורף) 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שיותר לחסוך,אם צריך לנצל אז ננצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 אבל לנסות שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מערכות הפעלה וירטואליות,משחקים(לא מטורף),סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).- VMWARE,BACKTRACK 5 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -- BISOSHOCK INFINITE,FIFA 2013,PES 2013,FAR CRY 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבע…

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  21. Started by dudi.lankri,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר/כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקרון הכל, משחקים החדשים שיוצאים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? 4.…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by avihaikiz,

היי מה נשמע, התלבטות בין המפרטים: מחשב נייד Samsung NP355V5C-S01IL מעבד: AMD Dual Core A6-4400 2.7GHz כרטיס מסך: AMD Radeon HD 7520G + HD 7670 Dual 1GB VS Fujitsu LifeBook AH532-MPAS5IL מעבד: Intel® Core™ i3-3110M Processor, 3M Cache, 2.40 GHz[/r] כרטיס מסך: Intel® HD Graphics 4000 [*]מהו השילוב המנצח? האם נכון מה שהמוכר טען, שהשילוב של AMD הינו ברמה שבין I3 ו- I5 ?[/l]

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ghgh1,

היי חברה, יש לי מחשב HP קצת מיושן שהדגם שלו הוא 6910P. מחשב מעולה בשביל הצרכים שלי... לפני כמה זמן דוד שלי שידרג את המחשב שלו והעביר לי את ה6510B הישן שלו - מחשב דיי זהה לשלי רק עם חומרה טובה יותר. ב6910P שלי יש כרטיס מסך ATI Mobility Radeon X2300. ב6510B אין כלום. עכשיו השאלה היא כזאת: האם אפשר להעביר את הכרטיס מסך מהלפטופ הראשון לשני? (אמנם כרטיס מינימאלי ביותר אך עדיף מינימום מאשר כלום,לא? ) יצא לי בעבר לפרק ולהחליף חלקים במחשבים נייחים אך לא יצא לי להתעסק בניידים. ניסיתי לבדוק בעצמי אבל לא מצאתי פרט שיכול להסגיר לי תשובות בכל מקרה, אלה הדגמים של לוחות האם של המחשבים: 6910P - HP 30C1 6510B - HP 30C0 לפי מה שיצא לי לראות אני חושב שיש למחשב השני סלוט ריק…

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  24. Started by yellow11,

שלום רב. נעים מאוד, רן. הנני צריך, ומעוניין לרכוש לפטופ, לפי המפרט הבא: 1. מסך מגע : צריך לחבר אותו למקרן ולרשום עליו לצורך לימודים (אני המורה) 2. מסך 17 ומעלה. שיהיה נוח לרשום עליו. אולי אפילו לחלק אותו כאילו ל-2 טורים במקום למחוק כל רגע....... 3. 8 ג'יגה RAM . בעידן של היום, הכל עובד במקביל, תוכנות שיתוף, צ'אטים, כמה דפדפנים, אופיס, במקרה שלי אולי גם צייר או פוטושופ וכו'. אולי אתפשר על 6. אבל לא פחות. 4. רזולוציה 1920X1200 או לפחות 1920X1080 זהו. מבחינת תקציב, מן הסתם רצוי מה שפחות, עד 8K בערך תודה מראש, רן.

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  25. Started by Rider,

היי, יש לי מחשב בן 4 חודשים לערך, אני רוצה לבדוק האם הטמפרטורות הנ"ל נורמליות עבורו: Temperatures: Motherboard 57 °C (135 °F) CPU 30 °C (86 °F) CPU Package 64 °C (147 °F) CPU IA Cores 64 °C (147 °F) CPU GT Cores 63 °C (145 °F) CPU #1 / Core #1 58 °C (136 °F) CPU #1 / Core #2 64 °C (147 °F) CPU #1 / Core #3 60 °C (140 °F) CPU #1 / Core #4 54 °C (129 °F) PCH Diode 56 °C (133 °F) GPU 45 °C (113 °F) Hitachi HTS727575A9E364 34…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.