ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
יש לי כבר ספק כוח די חדש של seasonic 550w ויש ברשותי מסך 21 אינץ של אסוס. משאני רוצה שהמחשב יריץ זה LoL וגם סקיירים אם יתאפשר.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד בקרוב מאוד לקנות/לבנות מחשב שעיקר שימושיו הוא עריכת וידאו ביתית בעיקר בPREMIER תוך שילוב של BORIS FX ושימוש ב3D MAX בנוסף שימוש בתוכנות גרפיות שונות כגון PHOTOSHOP ודומייה ובנוסף כמובן משחקים כמו דום 3. לפי דעתי המפרט שבחרתי הוא די בזבזני ולכן אני פונה לכול המומחים שיציעו לי מפטר שיענה על כל צרכיי דבר אחד צריך לציין אל תשאלו אותי למה אבל יש לי משהו נגד AMD (מוכן לשמוע הסבר משכנע למה כן) ובהחלט מוכן לשמוע על טכנולוגיה החדשה 775 לוח :ABIT IC7-G מעבד: P4 3.0G 800 FSB HT זיכרון: 2X256 DDR 400 PC3200 כרטיס מסך: R9800 PRO 128MB 258 BIT ד. קשיח: 2X120GB SATA 8MB BUFFER צורב: 52X52X52 צורב DVD: NEC 3500A ספק 480W עם שני מאווררים מארז שיהיה מאו…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין במחשב נייד שישלים את המחשב השולחני בבית ויאפשר לי לעבוד גם בחוץ. מטרות המחשב הן עבודה על תוכנות אופיס ואינטרנט, שימוש בתוכנות מסחר בבורסה שחלקן קצת כבדות ואומא שמפעם לפעם אחבר מסך או שניים נוספים למחשב לכן ארצה כרטיס מסך שיהיה מסוגל לתמוך בכך וכן צפייה בסרטים. אני מעוניין במחשב קל ככל האפשר בסביבות משקל של 2KG. אני אסתובב איתו 3-4 פעמים בשבוע הרבה שעות ביום. אני מעוניין במסך גדול ככל האפשר ממה שבדקתי מסכי 13.3 ו-14.1 באים בחשבון לא מעוניין במסך קטן מהם. כמובן שרצוי זמן סוללה ארוך ככל האפשר המינימום מבחינתי הוא כ 3שעות. אני אעדיף מחשב עם התקנים אלחוטיים רבים ככל האפשר 802.11B/G/N בלוטות אני אעדיף חיבורים רבים ככל האפשר ESATA FIREWIRE DVI HDMI גודל כ…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם הרכבתי את המחשב לפי המפרט במחשבים הממולצים https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=236225 הרכבתי מחשב ורציתי לדעת אם צריך שדרוג או שהכל בסדר? הזכרון RAM סביר ? המארז ? חשוב לא מארז קטן מדי אלא גודל סביר איך החנות TMS ? תודה רבה מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 3 2200G With Radeon RX Vega 8 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 380 לוחות אם: Gigabyte B450M S2H כמות: 1 - מחיר: ₪ 278 זכרונות RAM: DDR4 8G 2666Mhz Hynix כמות: 1 - מחיר: ₪ 161 מארזים: Antec DP301M כמות: 1 …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמובן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות עריכה כבדות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). fullhd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך לבנות מפרט מחשב שישמש אותי להרצה של VM (VIRTUAL PC( בעיקרון אני לא צריך ספק (יש לי אנרמקס 650 ואט ) וכרטיס מסך יש לי כרטיס של 9800 GT , אבל אני מבקש שמפרט יכלול ספק מינימלי וכרטיס מסך סביר כדי שעדיין המחשב הישן שלי יהיה בשימוש אחרי החלפת החלקים אני מתלבט בין I5 ל I7 כיוון שנראה לי שישום שעובד קבוע שהוא ה VM גוזל משאבים רבים מהמערכת ובנוסף מהמעבד ולכן ריבוי משימות הכרחי ובזה I7 יהיה יותר טוב המפרט שבניתי הוא מעבד Intel Core I7 920 2.66GHz 8Mb 1333mhz BOX לוח אם DFI X58 T3eH6 כרטיס מסך (האם 9800GT כרטיס מסך מספיק טוב היום למשחקים או שכדאי לשדרג ל4700X2 ?) Innovision 9400GT 512MB DDR2 PCI-E ספק + מארז COMPUCASE 6T10 Black 400W VN PSU HD 2 כוננים של 500…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם הבנתי שבשנים האחרונות נעשתה התקדמות גדולה מאוד בקרב המחשבים הניידים ויש לי מספר שאלות בנושא בתור מישהו שממש לא בקיא: 1) האם מחשבים ניידים הגיעו למצב שהם מסוגלים להריץ משחקים כבדים עליהם? 2) מה ההפרש במחיר בין מחשב נייח למחשב נייד (הבנתי שהיתה ירידת מחירים גדולה). 3) האם המחשב הנייד מפיץ קרינה (לא יודע אם מחשב נייח מפיץ או לא) בזמן שימוש על ידי סוללה ובזמן שימוש בחשמל 4) האם בזמן ההטענה של הסוללה מופצת קרינה? 5) ישנה שמועה שמסוכן לשים את המחשב על הרגליים מחשש לקרינה? יש אמת בדבר? תודה מראש על העזרה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: gta v minecraft battlefield 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).19200X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות רצוי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי אפשרות לקנות מעבד חדש איי 3 10105F ב 235 שקל הבעיה זה הלוח , הלוחות נורא יקרים !!!! איפה אפשר להשיג לוח אם משומש או חדש זול בתושבת 1200 ? חבל שאין את הלוחות של פעם ECS הזולים , לוח אם חדש זה לא הכי משתלם זה יוצא עם המעבד 550 שקל , מעבד R5 5600 ו A520/B450 עולים ביחד 750 , אני מחפש לוח אם גג 150 שקל משומש
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
התקציב שלי כרגע כ-3000 שקל(אפשר לחרוג) למעבד, לוח אם, ראם, מארז וספק כוח(כל השאר יש לי). האם ניצן להכניס מפרט מבוסס קונרו בתקציב הזה בלי להתפשר יותר מידי על איכות החלקים(לא מתכוון לרכוש ספק/לוח/ראם מחברה לא מוכרת)? אם אי אפשר באיזה תקציב כן אפשר? איך המחירים הולכים להראות בעוד שבועיים, חודש וכו'? שאלה אחרונה, הגיעו בכלל פיזית מעבדי קונרו לארץ? עדכון: אני כרגע מחפש מפרט מבוסס קונרו בתקציב של עד 3500 ש"ח(אם אפשר יותר זול עדיף), החלקים שאני צריך הם: מעבד, לוח אם, ראם(לפחות גיגה וכמה שיותר מהיר), מארז(פשוט), ספק כוח(שיחזיק את המערכת פלוס ATI X1800XT). עדיפות לחנויות כמה שיותר קרובות לאיזור חדרה.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה ברכישת מחשב נייד חדש לסטודנטית תפרנית לאחר שמחשבי האהוב מזה 3 שנים מת בטרם עת... (עיין ערך הושמד על ידי בני משפחה אהובים). מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? רצוי 12'', אפשר להתפשר על 13.3'', אך לא יותר מכך. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? בינוני זה בסדר, רצוי 6 תאים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא משהו מיוחד * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא קריטי * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב מידי * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, ל-3 שנים ושתהיה תקפה בישראל. * האם בתקצ…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וברכה אני מחפש מפרט לצורך עבודות גרפיקה, אני משתמש בתוכנות פוטו שופ אילוסטרייטור ואין דיזיין, וקצת קורל ופלאש, אני יוצר קבצים גדולים וכבדים ואני משתמש בהרבה תוכנות וקבצים באותו זמן באופן כבד וקבוע, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבניית מפרט שיתאים לי לצרכים הנ"ל. תודה בנוסף אשמח להמלצה על חנות בירושלים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה בצורה כבדה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
[*] הרכבת מפרט ב6300 ש״ח « בתאריך: אתמול בשעה 18:58:31 » 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מימוש התקציב בין 6000-6300 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים וסרטים באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FEAR3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, שידור בסטרים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. AC3, sc2hots, shootmania -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? hopefully high 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוף אבל אם ברירה אז לנצל את כול התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? הרזולוציה של המסך הים : 1920X1080 והמסך לא צריך להיות כלול במפרט * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים של גרפיקה גבוה כמו COD:BO , AS: BrotherHood , Crys…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רופא שאני מכיר מחפש המלצה למחשב. המחשב צריך להריץ תכנת הדמיה שהדרישות שלה הן מעבד i5 ו־4G RAM. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכול ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם צריך אפשר בכמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס והצגת הדמיות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנה של הדמיות שדורשת מעבד i5 ו־4G זיכרון. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן כרגע יש לי Q6600 לוח P35 DS3L 8800GT ספק של CORSAIR HX520 מארז CM690 מסך 19' אני מעוניין לשדרג את המחשב לקראת BF3, MW3, RAGE וכל המשחקים שעומדים לצאת מה אתם אומרים על זה? מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1159 לוח אם: Gigabyte GA-P67A-D3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪503 זיכרון: Corsair 4Gb CMX4GX3M1A1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 1 - מחיר: ₪157 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE כמות: 1 - מחיר: ₪911 סה"כ: ₪2730 . המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן ה…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש, רצוי אולטרבוק בתקציב של גג 5500 ש"ח מטרת המחשב היא ללימודים, סרטים ואולי קצת פוטושופ כ מו שכתבתי למעלה אני מעוניין באולטרבוק אז חשוב לי שהוא יהיה קל והמסך עד 14" ברזולוציה FHD הבנתי שאם המסך הוא טאצ' אז הוא מבריק ואם לא אז הוא מאט הייתי כן רוצה שהוא יהיה טאצ' אז כנראה מסך מבריק כל היציאות הרגילות כמובן.. בהקשר של הכונן הייתי רוצה שיהייה SSD אמיתי, 256G זה סבבה לגמרי בשבילי חשוב לי שהביצועים יהיו מהירים ושהמחשב יעלה מהר כונן אופטי לא קריטי בכלל טוב נראה לי עברתי על כל הדברים החשובים.. בהתחלה חשבתי לקנות ZENBOOK של אסוס http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=864636 אבל הבנתי שהוא בלי SSD אמיתי וגם שהוא מתחמם קצת מהר מה אתם אומר…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב לצורך מישרדי לשימוש מסיבי הפעולות שאני צריך הם מאגר הלקוחות שלכל לקוח מצורף ההזמנה כקובץ סרוק(ככל הנראה ארכוש תוכנה מסוימת לצורך זה ) שימוש בקטלוג תמונות כ-3000 להצגת המוצרים יש צורך במערכת הפעלה רצוי וינדוס 7 אופיס יש צורך בכרטיס רשת להתחברות למחשבים נוספים 2 יציאות בחזית+קורא כרטיס צריך מקלדת +עכבר מסך לא ברור עדיין התקציב לא מוגבל כמובן בגבול הסביר קיבלתי הצעה ורציתי לקבל חוו"ד ספק 12 + BLACK Z835 + (2+1)USB • מארז GIGABYTE GA-B85 VGA+DVI • לוח ראשי INTEL CORE-i5 4460 3.2GHZ 6M CORE2DUE • מעבד צלעות + DDR-3 1600 • זיכרון ראשי 8 גיגה קינגסטון SSD מסוג GB128 • דיסק קשיח מהיר ראשי Western Digital • דיסק קשיח 500 גיגה כחול DVD-RW • צורב INTEL • כרטיס מ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני צריך המלצה למחשב חדש קומפלט, כולל מסך ורמקולים, ולא כולל מקלדת ועכבר. פרופיל משתמש: * משתמש בהמון מקום איחסון. בגלל כמות השירים שאני מוריד, ומשחקים שאני מתקין, משתמש בהמון מקום איחסון. צריך 2 כוננים קשיחים מהירים בעלי נפח גדול * חובב מוזיקה וסאונד ואוהב שזה נשמע טוב במחשב, לכן צריך רמקולים וכרטיס קול טובים. * משחק משחקי רשת כבדים למדי, חומרה צריכה להיות בהתאם. תקציב: עד 10000 שקל.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש שישמש את הבן שלי (13)במיוחד למשחקים. (שנינו לא מבינים במיוחד במחשבים) הוא קונה היום את המשחק Assassin's Creed: Brotherhood תקציב: אשמח לקבל הצעה למחשב שלא יעבוד על המינימום דרישות של המשחק -מאידך אנחנו בהחלט לא משופעים בכסף זה אומר שנקנה את המתאים בלי להשתולל תקציבית מערכת הפעלה-כרגע יש לו במחשב הישן windows xp pro שיאפשר לו להתקין במחשב החדש ולחסוך עלויות מאידך- אם המלצתכם ל windows 7 נשקול את זה - ומעבר לזאת האם לעבור ל 16BIT ואז זה יחייב לעבור ל windows 7 הבנתי ממנהל הפורום שההמלצות שלכם למפרטים יברו עדכון רציני עוד החודש- אבל אשמח לקבל תשובה דיי מהר (הבן לוחץ) תודה מיקי
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי בצבא והוא מחפש נייד למשחקי מחשב,בינתיים הוא די סגור על זה- LG RD580-U.ADKSE מKSP מה דעתכם עליו? יש לכם המלצות לניידים טובים יותר באותו התקציב?(4K בלי חריגות גדולות מדי..חייל בסה"כ) תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב למשחקים אם כי לא הכי כבדים פורטנייט סיאס , ולורנט, גיטיאיי , קול אוף דיוטי , ועוד כמה משחקי יריות ובאטל רויאל בערך ב4000 שח שהמארז יהיה לבן. מסך 1080 170 הרץ הוצע לי מפרט כזה https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=313665 אפשר כרטיס מסך מחנות אחרת יש גם 7600tx ב1650 השאלה מה עדיף לעומת 580 אינטל שיש גם ב1300 + שח בtms עריכה עוד מפרט https://tms.co.il/builds/510943 גם כאן מוריד את ה7700tx וישים 7600tx ב1650שח אז מה אומרים? אני חושב בפלונטר המוצרים יותר איכותיים.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
עריכה: התקציב: 2,600 (לא כולל ציוד הקפי ומסך) חריגה עד 2800. דרישות ושימושי המחשב יהיו באופן תדיר; אופיס, שימוש בייתי בסיסי ועריכה גרפית בפוטושופ ולייטרום. אין צורך במערכת הפעלה ובהתקנת אופיס. (אגב, איזו גרסה מומלצת?) צריכה להרכבה מלאה של המחשב ואת כל הרכיבים. להוסיף צורב (כונן) וכניסות USB3 עוד לא ידוע מהי הרזולוציה שתהא למסך. מתכננת על מסך מחשביזיה גדול ואיכותי. הגדרות גרפיות בינוניות עד גבוהות. לא מתוכנן אוברקלוק. שמירה על אופק שדרוג, חשוב במידה בינונית- אין תכנון על שדרוג רציני בזמן הקרוב. עדיפות לרכישה באיזור הדרום. חשבתי לרכוש ב ivory. זה מה שהציעו לי: מארז IN WIN שחור פאנל מבריק USB וסאונד קדמי EC021 * ספק כח A.PFC 450W V2 FAN12 POWER MAN INWIN PM450V2 …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי אסוס זנבוק, ונאבד לי המתאם של הVGA שלהם ואני רוצה לקנות חדש... אז איך קוראים למתאם הזה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-