ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
היי, אני צרי שתעזרו לי לבנות מפרט בתקציב של כ-3200+- שיהיה מיועד למשחקים ומעט תוכנות עריכה של סרטונים וכאלה ( לא משהו רציני מדי ). המפרט לא יהיה כולל מסך, לא ציוד היקפי וגם לא כולל כונן דיסקים. המחשב שיקנה יחובר למסך 19 אינץ'. ממש חשוב לי להוציא את המקסימום ביצועים שאפשר. אני בניתי את המפרט הבא: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6Mb 1333MHz BOX, יחידות 1 ¤835 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1163 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤505 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297 Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Black Dragon Dual Channel Kit, יחידות 1 ¤405 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=17 Western Digital WD3200AAKS 320GB S…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
- ללא ציוד הקפי (עכבר, מקלדת, רמקולים ומסך). - לא צריך HD גדול, 250 יספיק (יש לי עוד שני כוננים אחד של 1TB ואחד של 320GB). - אולי זה סטנדרנט, אבל שיהיה מקום ללפחות 3 דיסקים קשיחים (SATA) - חשוב שיהיה שקט כמה שאפשר מכיוון שהמחשב נמצא בחדר השינה. זה הדבר הכי חשוב לי במפרט. - כרטיס מסך: צריך להתחבר למסך 22" (ולשחק עליו 1680X1050) ובנוסף לטלוויזית 32" (FULL HD, עדיפות לHDMI). - לא מתכנן אוברקלוק. - המחשב יהיה למשחקים (COD וכד'- אני לא פריק של גרפיקה ככה שלא צריך כרטיס מסך HIGH END) ולתכנות (אז רצוי הרבה זכרון ומהיר). התקציב די נזיל- אם אפשר להגיע למחשב חזק בפחות כמובן שעדיף. אם צריך להוסיף כמה מאות שקלים בשביל להגיע למחשב חזק בהרבה, גם אפשרי. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מחפש בד מיקרופייבר בשביל לחסות את המקלדת של הנייד בזמן שאני סוגר את המסך איפה אפשר לקנות בד כזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי אימייל זה : http://www.laptop1.co.il/pl_product~TITAN-TL15D~2~0.htm נראה אטרקטיבי, מישהו מכיר את המותג הזה?? את נותן האחריות/שירות?? אם כן ארצה מכם חוו"ד עליו אני מבין שמערכת ההפעלה היא לינוקס כלשהו, האם ניתן להשיג דרייברים למחשב הזה במידה וארצה להפוך ל WIN??
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר (צהרים) טוב חברים לקראת מבצעי BF חשבתי להתחשב בלפטופ חדש. הלפטופ ישמש אותי בעיקר לסביבת הלימודים (לכן רצוי גם שלא ישבור את הגב)- תכנות, מכונות וירטואליות. כמובן שגם עבודה שוטפת רגילה, אינטרנט, סרטים. גודל מסך רצוי הוא '13-'14. אם אין מנוס אז 15'. זמן סוללה אין לי אינדיקציה, כמה שיותר, יותר טוב, אך לא קריטי. אין צורך ביציאות מיוחדות. חשוב שיהיה כונן אופטי (לא Blue Ray). לא חובה BT. גודל כונן קשיח לפחות 320GB. אין לי ניסיון עם לפטופים כך שאיני יודע כמה אחריות בין לאומית חשובה. אשמח אם תתנו את דעתכם בנושא. לא צריך לכלול רישיון מיוחד למערכת הפעלה (מתכון להריץ אבונטו). פזלתי לגבי חברות כמו ASUS \ LENOVO \ SAMSUNG, בעיקר על דגמי האולטרבוקים. אשמח לשמוע הצעות. אגב, משתלם …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בעצם משדרג את המחשב העכשווי שלי שהוא I7 2600 עם זיכרון 8GB במהירות 1333 DDR3. חשבתי ללכת על המחשב הבא: דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 6700 3.4Ghz 8MB Cache s1151 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Scythe Ninja 4 SCNJ-4000 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-Z170-HD3P LGA1151, Intel Z170, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 2666Mhz CL16 2 כרטיסי מסך: כרטיס מסך EVGA GTX950 Superclocked 2GB GDDR5 DVI HDMI 3xDP PCI-E 1 כונני SSD: כונן קשיח Samsung 850 Pro Series MZ-7KE512BW 512GB SSD SATA III 1 …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חוקר את הנושא כבר שבועיים וקרוב לייאוש עד שמצאתי את הפאביליון המושלם הזה של HP http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv63140ej מסתבר שהמקלדת שלו לא נוחה להקלדה בצורה אכזרית לפי ביקורות באמאזון * מטרות המחשב? מחשב לכמה שנים הקרובות שיקום מהשולחן לעיתים רחוקות וישמש לכל המטרות, עריכת וידאו קלה, קצת תכנות לא ביג דיל, גיימינג לא רציני שמסתכם בWOW וGTA IV, לא חייב הגדרות הכי גבוהות, הבנתי ש HD 5470 זה אחלה, וסרטים כמובן * גודל המסך? 15.6 או 15.4 * משקל רצוי? לא קריטי, רצוי שלא יעבור את ה2.8 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) אצפה לחיבורים השיגרתיים למחיר (ביניהם HDMI) * בלו…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למשחקים כבדים מומלץ עם הכרטיס מסך 8800GTS לא משנה לי מאיזה חנות אני צריך מעבד לוח אם כרטיס מסך זיכרון מארז וספק. תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני אעשה זו קצר וקולע, הקו המנחה והדרישות המינימליות : מחשב לאבא , שימושים : word / chrome ( כן , אלו השימושים הכי מסיביים שלו ) ללא מערכת הפעלה , כולל מסך 1980*1020 ( נגיד מינימום 24 אינץ ), SSD 128 ללא כונן נוסף , 8GB RAM , כולל צורב , אשמח לעזרה המהירה בשלמת הדברים הנוספים ( לוח אם , מארז , ספק ...) חנות עדיפה: plonter תודה מראש לעוזרים , רוצה להזמין בהקדם
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקי אז התקציב הוא 4500 ש"ח לא כולל ציוד הקפי צריך שבמפרט יכלל מארז ! השימוש הוא בעיקר למשחקים תודה !
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היוםן הציעו לי שני מחשביםן מישהו יכול להציע לי איזה יותר טוב. אחד זה AMD IIX4 QUAD-CORE 620 SOCKET AM3 2.6GHZ 45NM TRAY ARCTIC COOLING ALPINE 64 PRO CPU FAN FOR S939AM2 AM3 GIGABYTE M61ME S2P AM2+ AM3 NFORCE 430 PCI-[E VGA HDAUDIO LAN DDR II800MHZ 21GB KINGSTONE VALUE HITACHI DESKSTAR 320GB 7200 RPM 16MB SATA II GIGABYTE GT 220 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI E ON BOARD 5.1 CHANNEL AUDIO LG DVD RW GH22NS X22 BLACK SATA ON BOARD 10/100 HJA 241 MIDI BLACK GOLDEN TIGER 550W REAL 12CM FAN מחיר 2180 איך המפרט הזה ?. [br]פורסם בתאריך: 29.12.2009 בשעה 18:52:53 או את המחשב הזה.CORE 2 QUAD Q8300 1333MHZ S775 4MB TRAY ARCTIC COOLING ALPINE 7 PRO S775 ASUS P5QPL AM S775 C2Q 1333MHZ INTEL G…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב, מחפש מחשב לסטודנטית שמה שהכי חשוב לה זה שהמחשב ייראה טוב, צבעוני ולא מגושם. כמו כן צריך להיות קל ככל האפשר למטרת ניידות. מקווה לנצל את BF הבא עלינו לטובה. *תקציב? 2500 ש"ח. * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 11.1 - 13.3 לא חשוב מבריק/מאט * רזולוציית המסך? לא חשוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ארוך ככל שניתן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA, HDMI, ETHERNET * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רצוי SSD. הנפח לא משמעותי. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וברכה צריך מחשב למשרד הנהלת חשבונות על המחשב מותקנות תוכנות הנהלת חשבונות + הנהלת עמותות פתוח רוב הזמן כ 4-5 תוכנות + אקסל + 10-15 חלונות אינטרנט בנוסף למחשב מתבצעים חיבורים מרחוק תוך כדי עבודה על מחשב ואנשים נוספים עובדים בו עם שולחן עבודה מרוחק ומשתמש אחר. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 אפשרי לחרוג ב 500-700 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? כמו שציינתי למעלה עבודה משרדית תובענית פלוס חיבורים של שולחן עבודה מרוחק על ידי כמה משתמשים בו זמנית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב ב…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
גיבשתי בעזרת טכנאי מחשבים מפרט למחשב בתקציב של ערך 3000 שח רצוי כמה שפחות שכולל את השילוש הקדוש וכרטיס מסך שאותו אני לא אשנה מכיוון שהוא מקנה לי 100 fps אז אני לא צריך יותר. אבקש את עזרתכם וחוות דעתכם לגבי שיפור\יעול המפרט ::::::::::::: mb: intel 865p rock-lake 800 mhz cpu: intel pentium 4 2.4 ghz 512k -HT 800 mhz ram: samsung 256 ddr 400 mhz X 2 מארז + ספק : 350 שח geforce 440 128 ddr agpX8 + tv out ---------------------------------- 3075 nish המחשב מיועד לשימוש ביתי + משחקים של 100 fps חשוב לי שהמחשב יהיה עם תוחלת חיים ארוכה שאני אשפר אותו במהלך הזמן תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה נשמע חברים, אחרי שלא מזמן קיבלתי פה מפרט מצויין שענה בדיוק על הדרישות שלי (טפו טפו), הגיע הזמן לקנות מחשב גם לאחותי שהתחילה ללמוד השנה. הדרישות בעקרון לא גבוהות - ישמש ללימודים ובבית (בבית ישמש כמחשב נייד-נייח), אז חשוב שיהיה קל, בטריה שתספיק (בתיאוריה) ליום לימודים שלם, ועם מסך בגודל סביר+ (15"?). מעבר לזה השימוש יהיה מאוד מתון, הרוב המוחלט שימוש משרדי של גלישה באינטרנט וכתיבת מסמכים, פה ושם סרטים/סדרות. מה שכן מאוד חשוב זה שיהיה כונן SSD (מניח שיספיקו 256 ג'יגה). 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-2,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ממש שווה את זה, אז גם חריגה ש…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בעקבות המפרטים שהכי נפוצים בפורום, אני מנסה להבין למה בתקציב שהוא יחסית מוגבל, נאמר בין 3K-4K, עדיף מעבד חזק יותר i7 למשל עם כרטיס מסך כמו 7950, מאשר מעבד מעט יותר חלש i5 וכרטיס מסך יותר חזק כמו gtx770/gtx970? במיוחד שמדובר במחשב למשחקים.... ועוד שאלה קטנה, אם יש לי מארז בבית של המחשב הנוכחי שלי, יש סיבה מיוחדת לקנות מארז חדש, או שאפשר להשתמש בנוכחי? תודה רבה לכל העונים!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן כולם, אשמח למפרט וחוות דעת: 1. תקציב 8,500K עם אפשרות לחריגה. 2. בסדר יורד: הכי כבד יהיה משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית \ תכנות \ VM. 3. יש צורך במסך קמור, תקציב עד 3,000 בנפרד מתקציב המפרט. 4. כונן SSD של 1TB יספיק עם 2TB HD עבור מערכת ההפעלה. 5. שקט לא חשוב. 7. אם יש חלונות 10 HOME זול מהחנות אני ארכוש, אם לא אני כבר אמצע דרך אחרת. 8. רק לא לקנות דרך KSP. 9. מתכנן לקנות לקראת סוף חודש, בסביבות Black Friday \ Cyber Monday. 10. מארז עם יציאות USB מלפנים, Antec או CoolerMaster. 11.שדרוג שיהיה אופציונלי. 12. הערות נוספות: - מוכן לשים גג 550שח ע…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אני מחפש מחשב נייד שמיועד בעיקר לשימוש משרדי (וורד, עריכת קבצים כמו לדוגמה PDF24 ו-GUITAR PRO). אמנם המחשב מיועד לשימוש משרדי וכו' ולכן אולי ניתן להסתפק ברכיבים "שגרתיים" כמו דיסק קשיח 7200 וכרטיס זכרון סטנדרטי, ואולם בגלל שביצועים זה דבר שמאוד חשוב לי (גם ברמת השניות) אני שואף למחשב שמכיל את החומרה המיטבית ביותר (לכיוון של SSD PCLE... DDR4 2400MHZ). 1. מה התקציב המקסימאלי? תקווה שלא לחרוג מ6-7, אבל במקרה שעולה צורך ממשי, ניתן להגיע גם ל10-9. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ככל שהדבר לא בא על חשבון הדרישות הקריטיות כמובן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן להגיע גם ל-9…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי כבר עתיק ונחנק אפילו כשאני מפעיל תוכנות פשוטות כמו פוטושופ או כמה פעולות בו זמנית. יום ההולדת שלי מתקרב והחלטתי להחליפו במשהו קצת יותר חדיש שיספיק לי להרבה זמן, אשמח אם אתם תעזרו לי להרכיב מפרט בישבילי שמתאים לצרכים האלו: -הרצת משחקים כבדים וקלים כאחד -ריבוי משימות -צפייה בסרטים התקציב עומד על 8000 שקלים כולל מסך, וכולל סט מקלדת ועכבר אלחוטיים. אני רוצה את המחשב מבוסס על מעבד אינטל, ואת כרטיס המסך של nVIDIA. אין צורך בדיסק קשיח עם נפח גדול. 250 GB יהיה מצויין.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך לבנות מפרט מחשב שישמש אותי להרצה של VM (VIRTUAL PC( בעיקרון אני לא צריך ספק (יש לי אנרמקס 650 ואט ) וכרטיס מסך יש לי כרטיס של 9800 GT , אבל אני מבקש שמפרט יכלול ספק מינימלי וכרטיס מסך סביר כדי שעדיין המחשב הישן שלי יהיה בשימוש אחרי החלפת החלקים אני מתלבט בין I5 ל I7 כיוון שנראה לי שישום שעובד קבוע שהוא ה VM גוזל משאבים רבים מהמערכת ובנוסף מהמעבד ולכן ריבוי משימות הכרחי ובזה I7 יהיה יותר טוב המפרט שבניתי הוא מעבד Intel Core I7 920 2.66GHz 8Mb 1333mhz BOX לוח אם DFI X58 T3eH6 כרטיס מסך (האם 9800GT כרטיס מסך מספיק טוב היום למשחקים או שכדאי לשדרג ל4700X2 ?) Innovision 9400GT 512MB DDR2 PCI-E ספק + מארז COMPUCASE 6T10 Black 400W VN PSU HD 2 כוננים של 500…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל מומחי המחשבים, קיבלתי את הרושם שבפורום שלכם אני אקבל את ההמלצה המשתלמת ביותר, אז ככה- אני סטודנט להנדסת חשמל שלא ממש מבין (עדיין) בכל עניין הרכיבים במחשב לכן אבקש את עזרתכם בנידון- אני צריך מפרט למחשב הכולל מסך ואביזרים נלווים שיריץ ללא בעיות את כל תוכנות ה office ו windows XP כמו גם תוכנות לחישובים נומריים ותיכנות כמו MatLab ו- Maple (התקציב הוא עד 3000 -/+) . חברים המליצו לי על מעבדי AMD שזולים יותר אך טובים לא פחות וזיכרון פנימי RAM-DDR 2*256MB . אני לא gamer ולכן נראה לי שאפשר יהיה לחסוך על רכיבים כמו כרטיס המסך והמעבד (אני כבר ראיתי את התוכנות האלה רצות היטב על מעבדים של 2GHZ) . אשמח אם תוכלו להשחיל לי למפרט גם המלצה לצורב. תודה MIKE
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מחשב נייד שישמש אותי למשחקים, נניח שיריץ GTA V על MEDIUM לפחות. אני מתכנן לקנות אותו מאילת, כנראה מ KSP אבל לא חייב דווקא שם. לאיזה טווח מחירים אני צריך לצפות? יש לכם דגם ספציפי שאתם ממליצים עליו? תודה, אבי.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נתחיל מזה שהייתי באייבורי אתמול , עשיתי הזמנה והכל אבל היה חסר 2 חלקים שלא היה להם . הקירור מוגן 2 , ו4 ג'יגה זכרון ששם זה עולה 600 שקל !! כמובן שהבטיחו לי שם להשוות מחירים והכל בסופו של דבר החלטתי לבטל את ההצעה וללכת לכיוון של RSM . אחרי שראיתי שהרבה כאן ממליצים עליהם . המפרט מיועד בעקרון לשימוש מאסיבי יום יומי בנוסף מידיי פעם קצת משחקים לא כבדים . במחשב יבוצע OC פחות לכיוון של דרישה של ביצועים יותר לכיף . יש לי כרטיס 8600GT שאני מתכוון לשמור . 1. מה התקציב המקסימלי?2000 ש"ח , לנצל עד הסוף אבל לא לחרוג למעט מצב קריטי קריטי . 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - משחקים , אינטרנט . א) תדיר מאוד , שימוש מסיבי יום יומי . ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקרון …
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב לשימוש ביתי כללי שיאפשר עריכת תמונת ברזולוציוה גבוהה במהירות ויעילות (Photoshop + Lightroom) ובנוסף עריכת וידאו 4K מרחפן ומצלמת GOPRO (4K HEVC) אין צורך בציוד מקיף 1. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שתמיד כדאי לחסוך, אבל לא על חשבון הביצועים, לא מעוניין שהוידאו יקרטע ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם הסיבה טובה עד 1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מפורט למעלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Lightroom - תדיר Photoshop - מזדמן Reso…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום : אני מעוניין לקבל עזרה בקשר למפרט אשר קיבלתי - למחשב המשמש בעיקר תחנת עבודה - מול שרת - העובד 24 שעות ביממה ללא הפסקה באזור חם יחסית - בנגב . כמו כן במהלך היום המחשב משמש לצפיה בסרטים . משחקים קלים . גלישה באינטרנט תוך כדי עבודה רציפה עם תוכנות עבודה של (SAP) בשליטה מרחוק . המפרט : לוח אם של : INTEL G 41 . מעבד של: G 11 FANּ+ INTEL CORE 2 DUO E6500.ו מארז של :THERMALTAKE WINK--THERMALTAKE 470 - זיכרון : 3G M DDR2 .-- KINGSTON . דיסק קשיח 2 יחידות של : W D 320 G כל אחד. כרטיס מסך : G FORCE 8400 ּ כרטיס רשת 10-100 NET CARD. ( השאר מסביב קיים ) חשוב מאוד נושא של קירור ומאווררים. אשמח לשמוע הצעות לשיפורים - המחיר עד 2400 ש"ח +- ( עובד עם מערכת הפעלה XP- PRO)
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-