ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,378 דיונים בפורום זה
-
HP ENVY 17 series Operating system: Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit Processor: Intel® Core i7-720QM Quad Core processor (1.6GHz, 6MB L3 Cache) with Turbo Boost up to 2.8 GHz Memory: 6GB DDR3 System Memory (2 Dimm) Hard drive: 640GB 7200RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection Graphics card: 1GB ATI Mobility Radeon HD 5850 Graphics [HDMI] Display: 17.3" diagonal HD+ HP BrightView Infinity LED Display (1600 x 900) Primary optical drive: SuperMulti 8X DVD+/-R/RW with Double Layer Support (Slot Load) Personalization: HP TrueVision HD Webcam Networking: Intel Wireless-N Card with Bluetooth Included Software Bundle: Corel® PaintShop Photo Pro X3 +…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני סטודנטית לאדריכלות מחפשת נייד חזק שלא יתקע לי גם כשאעבוד על מספר תוכנות במקביל. אני עובדת על תוכנות: אוטוקאד, סקאצאפ, מאיה, סטודיו מקס, רוויט ופוטושופ. אין לי הגבלה של תקציב. מתלבטת בין macbook pro retina לdell xps15. אשמח לעזרה בנושא ממי שיש לו ניסיון או ידע במחשבים האלה. או המלצה לנייד אחר אבל משהו תותח! תודה רבה...
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ! מי שזוכר זאת אני מאתמול... אז הלכתי היום לחנות מחשבים ומה דעתכם על המחשב הבא, עולה 3570 שח שווה? והאם המחשב טוב? יעבוד במשחקים חדשים ? amd athlon 64 2800+ floppy 1.44 wd 80 gb sata GA-K8NS ATHLON 64 DDR 512MB 400 MHZ DIGMA ORIGINAL CD-ROM LGx52 ATI RADEON 9600 XT 256MB CASE ATX FRONT USB AX-BLACK WINDOW נו איך נראה לכם? תגובות בבקשה.... להזכירכם הסכום לתשלום הוא 3570 שח תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ושוב מחשב משרדי הלך לעולמו... אודה אם תוכלו להציע מפרט עדכני עבור עמדת עבודה של שרטט במשרד אדריכלות 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אדריכלות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקאד ב2D, סקצ'אפ, פוטושופ בסיסי. פרנסה. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס 7 והרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכ…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, היום הטענתי את הסוללה בפעם הראשונה. בחנות אמרו לי לחכות 12 שעות בהטענה ראשונה, אבל לי היה רשום כבר בהתלחה שהסוללה כמעט מלאה (96%), ותוך זמן קצר קיבלתי הודעה שהיא מלאה לגמרי. הסוללה היתה קצת מאובקת ואני חושש שאולי קיבלתי מוצר יד 2... בקיצור, האם זה נורמלי שקיבלתי כך את הסוללה או שהיא אמורה להיות ריקה לגמרי??
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות לגבי מערכת הפעלה OEM המגיעה על גבי מחיצת שחזור על הכונן הקשיח (לא מדיה נפרדת) 1. האם יש מקומות שמאפשרים שדרוג חינם ל Windows 8 לכשיצא (אני זוכר שהייתה אופציה כזו לפני ש Windows 7 יצא) 2. האם ביצוע partition מחדש לצורך התקנת Linux ב dual boot יפגע במחיצת השחזור? 3. האם ניתן להעביר את מערכת ההפעלה ממחיצת השחזור למכונה וירטואלית (vmware) שתרוץ על גבי Linux? 4. מה ההבדל במחיר בין מערכת הפעלה OEM למערכת הפעלה רגילה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מעוניין בהמלצה על מחשב נייד. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט, אופיס, סרטים, לא משחקים כבדים וכדומה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 17.3 בלבד אני לא בטוח מה הכוונה במבריק או מאט, אני רוצה שהוא יהיה "ברור" / בהיר, שנראה טוב. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא אכפת לי, לא צריך מסך מגע. * מש…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך חוות דעת המחשב שמגיע מאתר www.sagernotebook.com הדגם הוא הNP7280-S1 תקציב של 16k אפשר לחרוג עד עוד 2k השימוש שלו יהיה לגימינג ועריכה ציוד הקפי: תיק גב מתוכנן OC נמוך/בינוני יש צורך לכלול מערכת הפעלה מקסימום מקום זיכרון בRaid 0 כל המידע החשוב יהיה מגובה בהרד דיסק חיצוני נוסף מפרט: [table][tr][td]Display[/t][/t] 17.3" Full HD LED-Backlit Display with Super Glossy Surface (1920 x 1080) [table][tr][td] Video & Graphics Card Dual Nvidia GeForce GTX 580M GPU with 2GB GDDR5 Video Memory - Opt out additional AC Adapter & Power Converter Box [$700.00] [/td][/tr][tr][td] CPU Processor Intel® Core™ i7-990X Processor Extreme Editio…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את רוב החלקים במחשב שלי, אני צריך מחשב למטרות משרדיות בעיקר: עיבוד תמלילים, אימייל, אינטרנט ותכנות. אין לי תקציב מוגדר (אבל בגלל שאני יודע שאני לא צריך את החדש והמגניב ביותר, אני יודע שזה לא יעלה יותר מידי), החלטתי מסיבות תקציביות שאני לא ילך על מעבד כפול ליבה... אני מתלבט בעיקר אם ללכת על הsempron או ה athlon... מה דעתכם? כעיקרון אני מחפש לוח, מעבד, זכרון ומארז+ספק. עדיפות ל AMD מחכה לתגובות והצעות! תודה מראש, אריק.
-
- 30 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב שישמש אותי לעבודה ב3ds max וmudbox . סביר להניח שהכי חשוב זה מעבד טוב , והרבה זיכרון התקציב הוא באיזור ה10k
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד. אבל הבעיה היא שיש לי כרטיס קול שחשוב לי להעביר למחשב החדש, ושנכנס דרך פורט PCI. איך אני מארגן כניסת PCI חיצונית למחשב נייד? תודה, רותם
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חבר שלי קנה את המחשב הנ"ל https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12954 פירמט אותו ובטעות פירמט גם את הדרייברים המותקנים עליו. הוא התקין מחדש עותק (חוקי כמובן) של win 7 home ועכשיו הוא לא מצליח להתקין את הדרייבר של הוויירלס הפנימי. ניסנו לחפש WiFi 802.11b/g/n driver ולהתקין אבל המחשב עדיין לא מזהה את החומרה. רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשבתי לקנות מאחת החנויות, מה אתם אומרים? http://intel-core2-quad.formagroup.biz/buy.htm
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בניתי לי מפרט תגידו לי בבקשה אם הוא משתלם ואם בכלל החלקים מתאימים וכל זה. אם יש לכם ביותר זול מפרט דומה תכתבו בבקשה. תודה מראש. מעבד: Intel Core 2 Quad Extreme QX9770 3.2hz 12MB BOX כמות: 1 - מחיר: ¤6774 קירור למעבד: Thermalright IFX-14 כמות: 1 - מחיר: ¤388 לוח אם: Gigabyte GA-X48-DQ6 כמות: 1 - מחיר: ¤1373 מארז: ANTEC P190 1200W (650+550) 2x120MM 2x140MM 1X200MM Black כמות: 1 - מחיר: ¤1913 זיכרון: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 Dominator DDR2-1111 CL4-4-4-12 כמות: 2 - מחיר: ¤1202 קשיח למחשב שולחני: Samsung 750GB Sata II 32MB כמות: 2 - מחיר: ¤644 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail כמות: 2 - מחיר: ¤1423 כונן אופטי: LG E60N External DVD-RW Dual Layer X20 Black כ…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב הנ״ל מגיע ללא כונן DVD ועם דיסק קשיח, עם זיכרון 8GB. עכשיו יש לי 2 שאלות: 1. האם כדאי לשדרג את הסטיק זיכרון ל16GB בחנות עצמה? או שיש אפשרות לעשות את זה לבד ולחסוף כסף? 2. במידה ואני מעוניין להחליף את הדיסק הקשיח 1TB על 5400, בSSD 256, האם יש אפשרות לעשות את לבד? האם צריך מתאם או משהו? מבחינת לשלם על כונן ועבודה העלות מעל 1500 ש״ח בחנות.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא יודע אם הנושא בתחום ההתמחות של הפורום או אם זה מתאים לפה, אבל בהנחה שכן, אני רוצה לקנות דיוידי וגם צורב דיוידי ואני כרגע לא מבין בזה כלום, יש למשהו המלצות על חברות, דגמים מסויימים, טווח מחירים, אתרים מקצועים שהוא מכיר שקשורים לנושא, עצות, הערות או כל דבר שקשור לנושא אני מאוד אשמח לשמוע תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מפרט מחשב עד 3,500 ש"ח. היעד שלו בגדול, דברים בסיסים כגון : צפיה בסרטים, Office, גלישה באינטרנט, משחקים חדשים. שיכלול מסך LCD, מקלדת, עכבר וצורב DVD. אני מודע שהסכום מעט, תנסו לעזור בבקשה.
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום נתנו לי מדריך שמסביר איך עושים שיהיה אפשר לחבר כרטיס מסך של מחשב נייח ללפטופ כך שהלפטופ יוכל להריץ משחקים כבדים בעזרת הכרטיס מסך(אני מתפלא שלא פרסמו את זה) זה המדריך: http://www.techradar.com/news/computing-components/graphics-cards/how-to-make-an-external-laptop-graphics-adaptor-915616?comments_pg=2#comments עכשיו הכל שם נראה ממש פשוט(אפילו יותר פשוט ממה שנראה בהתחלה) רק הקטע של החשמל שצריך לחבר לכרטיס מסך לא מובן לי כתוב שם שצריך לחבר אליו ספק מתח אבל איך אני יכול לדעת איזה ספק מתאים? אם נגיד אני קונה ספק שמספק יותר מדי מתח אז יש סכנה שאני אשרוף את הכרטיס מסך או שלא בגלל שאני מוגבל בכמות החיבורי מתח שאפשר לחבר לכרטיס מסך? מסעיף 12 אני לא מבין מה לעשות... ער…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייד ואין לי שום ידע בנושא. המחשב מיועד ללימודי תיכון, ICQ, מסנג'ר, גלישה באינטרנט, אימיול, צפייה בסרטים, מוזיקה ואולי גם משחקים לא כבדים במיוחד. אני לא מבין כלום במחשבים ניידים ולכן חשוב לי שתסבירו לי מה כדי לי ולמה. למה כדי לי לקנות 1 ג'יגה זיכרון ולא 2 ג'יגה? כמה מקום אחסון אני צריך על המחשב? למה דווקא המעבד והכרטיס מסך שהצעתם וכו'... תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב+ציוד נלווה (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר ) בסביבות 2500 ש"ח הצרכים הם אינטרנט, אופיס, מוזיקה ואולי סרטים מדיי פעם. חשוב שיהיה חיבור לטלוויזיה (HDMI או VGA, עדיפות כמובן לראשון) חשבתי על המחשב הבא, ראיתי שהוא חוזר על עצמו הרבה פעמים פה בפורום: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2239 יש לו יציאות לTV? והאם הוא עומד לדרישות שלי? בנוסף חשבתי על המסך הבא: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2074 לגבי רמקולים, עכבר ומקלדת, אין לי העדפה, אשמח לשמוע את המלצותיכם תודה אסף
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, מזמן לא נכנסתי לפורום לצערי. נהייתי קצת חלודה אז אשמח לעזרתכם. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, לא. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשקים, תכנות, עבודה בתוכנות CAD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד הקפי, המחשב יחובר למסך 32 אינ' רזולוציה 2560X1440. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך GTX 1070, ו HDD קיים נוסף. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? הכי חשוב 10. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה ל…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הי אני לא מבין כלום במחשבים - למעט הפעלה שלהם. אני זקוק למחשב לאדריכלית פנים - הפעלת תוכנות אוטוקד וסקאטאפ ורינדור. האם אני אמור לבחור מהדוגמאות שלהם של ה- דו מימד או תלת מימד ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אייסר לא מחכה לאף אחד - ומשיקה עם פתיחתה של תערוכת CES השנתית לפטופ גיימינג עם מצלמה הטכנולוגיה הדומה לקינקט של מיקרוסופט, זאת לצד לכרומבוק עם מסך של 15\" לכתבה: http://hwzone.co.il/ces-2015-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%a8%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9d-%d7%9e%d7%a6%d7%9c%d7%9e%d7%aa-3d-%d7%95%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%9e%d7%91%d7%95/
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האמת שהכרטיס כבר בדרך אלי (יד שניה, מצב מעולה [בדוק]). ב534 שקל כולל משלוח. אני מתאר לעצמי שזו רכישה סבירה ולכן הלכתי על זה, אבל אם להגיד את האמת יש לי רגשות מעורבים ולכן אני פה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת את דעתכם על המפרט הבא: מעבד - intel pentium 4 505 2.66 Ghz 533 Mhz 1M 775 st לוח אם - intel vanguard 915GLVGL 800 Mhz זכרון ראשי - 256MB DDR 400Mhz דיסק קשיח - SAMSUNG 40GB 7200RPM כרטיס מסך - intel GMA900 Graphics subsystem o/b כרטיס קול - intel High Definition 6 Channel Audio o/b כונן תקליטורים - samsung 52X כונן דיסקטים - 3.5" 1.44 MB כרטיס רשת - intel 10\100 o/b מקלדת מיקרוסופט מולטימדיה עכבר אופטי רמקולים 180W + SUB אחריות שנה סה"כ - 2590 ש"ח אני בדרך כלל פשוט משחק וגולש (יש גם רשת ביתית) תגידו בבקשה מה אתם חושבים, תהיו אכזריים אם צריך למה אין לי מושג בעניין, ואם אפשר גם המלצות... תודה רבה מראש.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-