עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Blizzarder,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? חשוב שיהיה קל אז 11.6 * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 200 GB * כונן CD/DVD? צורב? CD/DVD חשוב * כונן Bluray? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כדאי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כן דל וHP

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  2. Started by matanmaxx,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בארה"ב ואני מחפש המלצות.. * מטרות המחשב? סטודנט הנדסה, ככה שאין צורך בחומרה החזקה מכולן.. * גודל המסך? עדיפות ל13-14, אבל 15.6 יתקבל עם יביאו איתו יתרונות משמעותיים.. * משקל רצוי?שוב כמו הגודל מסך, עדיפות לקליל יותר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות, רצוי שיהיה בעל סוללה נשלפת. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB HDD רצוי בשילוב SDD, או לחילופין עם מקום לכונן אופטי(יש ברשותי SSD 128GB ללא שימוש כרגע) * כונן אופטי? אופציונלי, לטובת חיבור SSD * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי. לא חובה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא קריטי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיפות ללנובו וASUS, פתוח להצעות. *מסך מגע יתרון משמעותי. …

3. שלום לכולם ! אני מחפש מחשב נייד עם אחריות 3 שנים מלאה מערכת הפעלה WIN XP גירסת XP2 לא PRO ו לא HOME מסך גם טוב יותר לעבודה ואופציה גם קצת למשחקי מחשב טובים ( לא חזקים ) 15.4" או 17" שהיה ניתן לראות טוב ללא השתקפות של כל מיני דברים ( מנורות .....וכו" ) מעבד חדש וטוב של אינטל 2 COUR הרבה אופציות של כל מיני חיבורים ( כרטיסי זיכרון, אינטרנט אלחוטי , WI FI , BLU , וכו" ) שניתן שלב ולחבר איתו ( פלאפונים , מחשב כף יד ) מחשב חזק ועמיד זמן ללא חיבור לחשמל ( עבודה בזמן סוללה ) 3 או 4 שעות עבודה חברה טובה ואמינה + שירות טוב תודה רבה לכל מי שיכול לעזור

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  4. Started by almog4615,

שלום חברים, אני מחפש מפרט למחשב נייד לצורכי לימודים המחיר הוא 2000 ש"ח לא מחפש מסכי תאצ' ודברים כאלה מחפש מחשב שיהיה מסך סביר לא קטן מידי שיהיה נוח להכין בו עבודות וכשאתה נכנס לword לא צריך להקטין את המסך כדי לראות את כל העמוד. תודה רבה לעוזרים אני מאזור ראשון אז חשבתי לקנות מחנות ksp בראשון באזור התעשיה החדש אם יש לכם על הדרך חנות מחשבים ממולצת בכיף שוב תודה!

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  5. Started by xpsdn1,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות , משחקים נוטים לכיוון הכבדים, צפיה בסרטים, עריכה גרפית (פוטושופ וכדומה). * גודל המסך? ;באזור ה15 אינץ' * רזולוציית המסך? עדיפות לרזולוציה הגבוהה ביותר שניתנת בתקציב הזה, חשיבות מזערית יחסית לעומת שאר הקטגוריות. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיפות למחשב קל, אין בעיה להתפשר על הנושא.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מה שניתן בתקציב, חשיבות מזערית לעומת קטגוריות אחרות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות לVGA HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? בהתאם לתקציב... * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) 8 גיג'הב…

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  6. שלום! חבר ביקש ממני המלצה על מחשב נייד במחיר של 2000 ש"ח עם אפשרות חריגה. המחשב מיועד להכל:משחקים (לא משחקים ממש כבדים) אינטרנט,סרטים,אופיס וכו' סוללה הוא 4 הוא 6 תאים.מסך 15.6" מה בדבר המחשב הזה,כרטיס מסך שלו טוב? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=742650

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Almog10,

שלום,ההיתי רוצה המלצה על מחשב נייד בסביבות ה15 אינץ', בעיקר לעבודות לבית ספר,למשחקים באינטרנט,למוסיקה ולפעמים לסרטים. ההיתי רוצה בזה מערכת הפעלה חלונות 8 החדשה ו5 אינטל, שיהיה עם 4 gb זיכרון,שיהיה לו סוללה ארוכת טווח ושיהיה בסביבות ה2.5 ק"ג. שיהיה מובנה מצלמה,בלוטוס מאיץ גרפי HD. שיהיה עם שפות אנגלית ועברית במקלדת ובמחשב והכי הכי חשוב שתיהיה לו אחריות. תודה רבה רבה לכל העוזרים .

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  8. Started by Sprewell,

- כעיקרון המחשב אמור לשמש אותי לכל דבר, בעיקר לגלישה וצפייה בסרטים, רצוי גם משחקים בינוניים כדוגמת FOOTBALL MANAGER או MADDEN 08 אבל לא מעבר לזה. - גודל מסך 15 אינץ' לפחות - בקשר לסוללה לא יודע, המחשב אמור להיות בשימוש הרבה זמן אבל חשמל זאת לא בעיה - מערכת הפעלה של WINDOWS - חובה לפחות 2 כניסות USB, כניסת HDMI ו-WIFI כמובן. - כונן קשיח בין 160-320 GB אבל לא קריטי - הבנתי ש-DELL היא אחת החברות הטובות, אבל אין לי העדפה אמיתית, רק רוצה חברה אמינה.

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  9. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בעלות של כ-5,000-6,000 שקלים. המחשב מיועד למטרות משחקים (מעל הסטנדרט) וכמובן סרטים איכותיים. המטרה היא שהמחשב יחזיק תקופה ארוכה ככל האפשר וישרת את המטרה בלי יותר מדי תקלות (בעיקר בעיות חימום וכדומה). הכוונה שהמחשב יוכל להפעיל משחקים בצורה טובה בנוסף, על איזה חברה הייתם ממליצים? HP, DELL, MSI או משהו אחר? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  10. שלום רכשתי לפני כ-4 חודשים מחשב נייד אסוס F550C, אני חושבת שזה דגם מקומי של ספרד ויש לו שם אחר בארץ. בכל אופן המחשב נרכש במצוקה ובלת ברירה - גנבו לי את המחשב בשדה התעופה באיסטנבול, כשהיתי בדרך לספרד (טיסת קונקשן) לטיול ארוך של כמה חודשים, והיתי חייבת לקנות מחשב חדש מהר מהר כי היתי בדרך להר מבודד. מהרגע שקניתי את המחשב הוא עושה לי צרות, אני פשוט לא יכולה לסבול אותו. המארז שלו לא מספיק עמיד והוא נראה כמו מחשב צעצוע. העכבר המובנה שלו ממש ממש לא נח, ואני רגילה לעבוד עם עכבר מובנה. השיא היה שלפי חודש בערך גם המקלדת התקלקלה, וזה אחרי שלושה חודשים! לפני המחשב הזה היה לי גם אסוס, לא זוכרת את שם הדגם, שהיתי יחסית מרוצה ממנו, אבל גם עשה קצת צרות, הלכה לו הסוללה מאוד מהר והעכבר גם …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום לכולם, אני אדריכל צעיר שפותח עכשיו עסק. בגלל שעוד אין לי משרד ואני מתנייד הרבה אני רוצה להתחיל לעבוד על מחשב נייד (גם מהבית). אני משתמש בתוכנות אוטוקד וREVIT כאשר אחד השימושים שאני לא רוצה לוותר עליהם זה אופציה לרנדר רינדורים פשוטים ליד הלקוח (לצורך המחשה ותיקון תוכניות במהלך פגישה). קראתי את המדריך וגם עיינתי שעות ארוכות בפורום ונראה לי שהכוון כזה: דירוג צרכים (ע"פ מסקנותיי) 1. אמינות- לא יהיה לי זמן לתחזק ולתקן 2. אחריות 3. יעילות ביחס בין מעבד+ זכרון+ מהירות דיסק 4. משקל- סביבות ה 2 ק"ג 5, סוללה- לפחות שעתיים 6. גודל מסך- "14 נראה אידיאלי נראה לי שאני צריך: מעבד i5-620 ומעלה , זכרון בגודל 4GB, מהירות דיסק של 7200, משקל 2 ק"ג, מסך "14, כרטיס גרפי 500MB ומעלה, סוללה…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום אני מחפש לקנות מחשב נייד בתקציב של 3000 - 4000 ש"ח שיענה על הצרכים הבאים: * מטרות המחשב? - צפייה מרובה בסרטים וסדרות, תכנות C# JAVA, שימוש ב visual studio , עבודה בתוכנה adobe disner (פוטושופ), עריכה בSONY VEGAS , טיפונת משחקים לא משהו רציני fifa, BTF3 * גודל המסך? - מסך 15.6 ומעלה * רזולוציית המסך? - 1366x768 ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - אין דרישות מיוחדות * משקל רצוי? - כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - כמה שיותר, אין לי דרישות ספציפיות בנושא זה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - bluetooth, HDMI * גודל מינימלי לכונן קשיח - 500 GB * כונן CD/DVD? צורב? כונן Bluray? צורב Bluray? - כונן אופטי כלו…

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  13. שלום שלום ;D יש לי חבר שלומד ארכיטקטורה, וזקוק להמלצה על מחשב נייד בתקציב האמור (כ-$1000, לרכישה בארה"ב בימים הקרובים). הצרכים העיקריים שלו הם עבודת גרפיקה (בעיקר תלת מימד), לכן חשוב שהמחשב יוכל לעמוד במשימות האלו כמו שצריך (למשל, 3DSMax). הפרמטר החשוב הנוסף הוא גודל המסך - הוא מעוניין ב-15 אינץ'. מעבר לזה, נושאים כמו זמן סוללה, קישוריות וכו' - פחות רלוונטיים. שני דגמים שהוא מצא בינתיים וכן מתאימים לצרכים שלו, פחות או יותר, הם הדגם הזה של HP: http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/computer_can_series.do?storeName=computer_store&category=notebooks&a1=Category&v1=Entertainment+powerhouse&series_name=HDX16t_series והאסוס הזה: http://www.newegg.com/Product…

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  14. שלום,<br> כתבתי כאן הודעה לפני חודשיים בערך בבקשה על המלצה על מחשב נייד. המליצו לי על דגם של dell latitude שנה שעברה שאכן קראתי עליו ביקורות ונראה שהוא ממש מתאים לצרכים שלי. הבעיה היא שהוא דגם ישן ולא ניתן להשיג אותו בשום מקום, לכן אשמח להמלצה דומה. הדרישות, מתוך ההודעה הראשונה שפירסמתי: בקיצור, אני זקוקה להמלצה על מחשב נייד בסביבות 3000 ש"ח, רצוי קצת פחות. הדרישות: מעבד טוב, ביצועים טובים בכל הקשור לגרפיקה, ובעיקר- שיהיה נח מבחינה חיצונית: עכבר נח בעל שני כפתורים- מאוד מאוד חשוב לי (שיהיה כפתור נפרד לעכבר ימני ועכבר שמאלי, אחרת אני לוחצת בטעות על כל הזמן על עכבר ימני במחשב הזה), ושיהיה קשיח ועמיד, שלא יתקלקל אחרי חודשיים! מחשב כזה של בחורות שאפשר לדחוף לתיק ולא לשמ…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by arigo,

היי, מחפש מחשב נייד חדש שישמש אותי בעבודה. השימושים שלי הם תוכנות סטטיסטיות (לא כבדות מידי) וקצת עיבוד גרפי ובעיקר תוכנות משרדיות + אופיס + אינטרנט הרבה. משקל סביב 1.6-7 קילו זה בסדר וגודל מסך 16-15.6 ושלא יהיה עדין מידי ויחזיק 3 שנים (כמובן נוח ארגונומית). ראיתי את הנייד של לנובו THINKPAD ו https://www.pc365.co.il/product-30020-Lenovo_ThinkPad_P16s_Gen_1_21BT000GIV רק לא אהבתי בו את זה שיש לו "רק" 300 NITZ תאורה ורזולוציה לא גבוהה (כמו לפני 10 שנים). אני רוצה לדעת האם יש אלטרנטיבות במחיר דומה של כ 7000 ש"ח טובות ממנו ? ואולי מעבד דור חדש.

• 1 תגובה
    • 433 צפיות
  16. אני מחפש מחשב נייד חדש. דרישות: גודל המסך 13-14 אינץ. הרבה זיכרון לשימוש במטלב. שימושים: בעיקר אופיס לעבודה ומיילים. שימוש רב במטלב. הרבה מעברים של הלפטופ (בית - משרד וכו'). התקציב הוא עד 10K. (אני יודע שלצרכים האלה אפשר למצוא מחשב ב 3K, אבל אני מעוניין במחשב איכותי) מזמן לא התעדכנתי בחידושים של הלפטופים. אשמח להמלצות

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  17. Started by yoni8866,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד לאמא שלי. אני לא מחפש משהו מיוחד, מאחר וזה יהיה מחשב שבעיקר יהיה בבית, לא כזה משנה לי הגודל והמשקל שלו, אבל אני מעדיף שיהיה יחסית קטן (אבל לא קטן מדי כן, שיהיה אפשר לראות משהו במסך). התקציב שלי נע בין 1000 ל-2000 ש"J, אבל אם צריך אני מוכן לשלם קצת יותר בשביל משהו טוב. מישהו המליץ לי על מחשב נייד SSD שרץ מעולה, אני לא כזה מבין במחשבים ניידים, ולכן אני שואל מה כדאי. אמא שלי בעיקר צריכה את המחשב בשביל אינטרנט, וורד, פאור פוינט ושאר תוכנות האופיס. בקיצור לא מחשב למשחקי מחשב או משהו כזה. מה שכן, אני אשמח לדעת האם כדאי לקנות את המחשב יחד עם הווינדוס, או אחרי זה להתקין לבד. אני רוצה שיהיה עליו ווינדוס 10, ששמעתי עליו דברים טובים (לי אישית עדיין יש …

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. שלום לכולם, אשמח לקבל ייעוץ לרכישת מחשב נייד. ברשותי מחשב נייד מסוג Lenovo Thinkpad בערך בן 7. יש לו מעבד Core i5 דור 8, עם 12GB זיכרון ואחסון של 256GB. המחשב הזה עמד בגבורה בכל משימה שנתתי לו, זה סוס עבודה ואני מאוד מרוצה ממנו. הוא עלה לי בזמנו סביב 3,500 שקל ובבחינת Value for money הוא מצויין. אף תלונה. עם זאת הגיע זמן להחליף. אני לא משחק במחשב, ולא עושה בינג’ לסדרות. אני עובד. מעבר לעבודה משרדית בסיסית, אני מנתח נתונים (Python, R ועוד) ומתכנת. משתמש בעיקר בתוכנות סטטיסטיות ומתמטיות. אני מתלבט כבר זמן רב מה לקנות. מקריאה הבנתי שמעבדי Lunar Lake מצויינים, אבל המגוון שיש בשוק קטן, והמחירים של המחשבים שמבוססים עליהם הוא לא סביר. המחשב הכי זול הוא סביב 6500 ש”ח. אני מבין…

19. מחפש ULTRABOOK חזק. עדיפות גדולה ל 16GB זכרון. מישהו שמע משהו על ה TOSHIBA הזה? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by alone66,

שלום, אפשר לקבל חוות דעת על מחשב טושיבה דגם - Satellite L750 -1LM המחשב מיועד לעבודה משרדית יששומי אופיס מוסיקה , חיבור לטלוויזיה וציפייה בסרטים תודה מראש

21. היי, אני צריך מחשב נייד עם ביצועים מקסימליים. יקנה בארה"ב. דגשים: כונן SSD טוב 16GB RAM מעבד 2920/2820 (או חזק יותר) התקציב לא מוגבל (גם 4000$ זה בסדר). השימוש הוא לתוכנות שחמט כבדות שיודעות לנצל את המשאבים הללו. מה דעתכם על המחשב הבא: http://www.xoticpc.com/sager-np7280-clevo-x7200-p-3115.html?wconfigure=yes עם שדרוג ל-990X, 12GB RAM, וכונן SSD (סה"כ כ-3000$) שימו לב שזה עם מעבד שולחני, אשמח לתגובות על זה. המחשב יוטס הרבה לחו"ל כך שמחשב נייח לא ממש מתאים. עוד מחשב (עם מעבד נייד): http://www.xoticpc.com/asus-k53sva1-p-3076.html?wconfigure=yes (עם אותם שדרוגים) מאוד אודה לכם על המלצות ועזרה ואשמח לתגובה מהירה תודה!!

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  22. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש אותי גם כסטודנט וגם כגיימר בתקציב של בערך 6k. חשוב לי נורא שהוא יהיה חזק ואמין ויוכל להריץ את המשחקים החדשים בשוק בצורה בינונית ומעלה. יש קצת גמישות בתקציב אבל לא יותר מדי. תודה רבה לכל העוזרים!

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  23. Started by reut corcus,

מחפשת מחשב נייד טוב וזול (עד 2500 ש"ח) למטרת לימודים. חשוב שיהיה- מעבד I5 או I7 קליטה טובה של wifi לא מתחמם מהר *לא לגרפיקה

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  24. לילה טוב חברים, מחפש המלצה למחשב נייד טוב ללימודים לחברה. לא צריך חיית עבודה אבל לפטופ טוב שיסחוב כשצריך וישרת אותה בשנים הקרובות. מצאתי 2-3 שאני מתלבט ביניהם, כמו-כן פתוח להצעות נוספות. זה הראשון: https://ksp.co.il/?uin=48390 בנוסף יש אפשרות כנראה להביא את זה שכבר לא במלאי ב-2340: https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:v6ObckLnd2QJ:https://ksp.co.il/%3Fuin%3D52754+&cd=5&hl=iw&ct=clnk&gl=il ההבדלים המהותיים ששמתי לב אליהם זה שבראשון המסך FHD לעומת השני שכתוב לו רק HD משום מה. בנוסף יש לראשון כונן אופטי (פחות קריטי), הבדל נוסף לא קריטי במצלמת הרשת והבדל מהותי בכרטיס הרשת שלא קיים בשני משום מה, כמו-כן חי…

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. אני מחפש מחשב נייד למישהו שצפוי להתחיל ללמוד הנדסת חשמל ופיסיקה. (כלומר הרבה תכנות כבד) המחשב ייקנה בארה"ב בתקציב של עד 800 דולר (רצוי פחות) אך רצוי שניתן יהיה לממש אחריות גם בארץ. אשמח לעזרתכם * מטרות המחשב? - מיועד לסטודנט שמתחיל ללמוד הנדסת חשמל ופיזיקה, כלומר הרבה matlab. * גודל המסך? - 13-15.6 * האם נדרש זמן סוללה ארוך - 6 שעות~ * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 250GB * כונן CD/DVD? צורב? - צורב DVD סטנדרטי * כונן Bluray? - לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - כן, המחשב יירכש בארה"ב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - אין צורך * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - לא תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.