עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולכם! אני מנסה לשנות הגדרה בביוס של המחשב הנייד שלי (של חברת אייסר) כך שהאתחול במחשב יזהה קודם כל את הסידי רום ואז את ההארד דיסק, וכל זאת כדי לפרט את המחשב ולהתקין את מערכת ההפעלה שוב. אבל משום מה אני לא מצליח לשנות שום הגדרה שם. מה ניתן לעשות? תודה דיידו

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אחרי הרבה התלבטויות הגעתי למפרט די סופי, אשמח לדעת אם יש איפה לחסוך. השימושים - ביתיים רגילים וגיימינג קל (הגדרות בינוניות ומטה ברזולוציית 1080*1920) הכי חשוב לי שיהיה מארז שנוח לנתק ולהעביר לסלון, מבלי לוותר על זה שיהיה מאוורר כמו שצריך. את הלוח אם בחרתי עקב תכונת USB DAC UP, שאמורה לתת מתח טוב יותר כשמחברים אודיו לUSB (אני מחבר רמקולים MM1) כרטיס מסך קניתי בנפרד --HD7950 הקניה של המחשב תתבצע מTMS. אז אשמח לדעת אם יש מה לתקן (בעיקר בשילוב מארז-ספק, אולי יש מארז קל יותר ועדיין מאוורר / ספק זול יותר אפשרי?) ושאלה נוספת - האם בעיית האיטיות לאורך זמן של כונן SSD קורית "בכל מקרה" או שנניח ואני מסיר משחקים ותוכנות, אז הוא חוזר להיות מהיר כמו בהתחלה? תודה לכולם. אשמח לתגובתכם, …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by morbidangel,

בוקר (צהרים) טוב חברים לקראת מבצעי BF חשבתי להתחשב בלפטופ חדש. הלפטופ ישמש אותי בעיקר לסביבת הלימודים (לכן רצוי גם שלא ישבור את הגב)- תכנות, מכונות וירטואליות. כמובן שגם עבודה שוטפת רגילה, אינטרנט, סרטים. גודל מסך רצוי הוא '13-'14. אם אין מנוס אז 15'. זמן סוללה אין לי אינדיקציה, כמה שיותר, יותר טוב, אך לא קריטי. אין צורך ביציאות מיוחדות. חשוב שיהיה כונן אופטי (לא Blue Ray). לא חובה BT. גודל כונן קשיח לפחות 320GB. אין לי ניסיון עם לפטופים כך שאיני יודע כמה אחריות בין לאומית חשובה. אשמח אם תתנו את דעתכם בנושא. לא צריך לכלול רישיון מיוחד למערכת הפעלה (מתכון להריץ אבונטו). פזלתי לגבי חברות כמו ASUS \ LENOVO \ SAMSUNG, בעיקר על דגמי האולטרבוקים. אשמח לשמוע הצעות. אגב, משתלם …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by נמשל,

הצורך שלי הוא בעיקר אינטרנט, ומסמכי אופיס. בלי משחקים, אולי קצת סרטים. המחיר הוא 1300 ש"ח. המחשב מומלץ? האם ממליצים לקנות עוד זכרון? זה אפשרי במחשב הזה? איך המחשב לעומת האסוס הזה? Asus Eee 1015P היתרון הוא אחריות לשנתיים כולל שנה אחת אחריות לנזקים, שברים/גניבה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אני בעצם משדרג את המחשב העכשווי שלי שהוא I7 2600 עם זיכרון 8GB במהירות 1333 DDR3. חשבתי ללכת על המחשב הבא: דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 6700 3.4Ghz 8MB Cache s1151 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Scythe Ninja 4 SCNJ-4000 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-Z170-HD3P LGA1151, Intel Z170, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 2666Mhz CL16 2 כרטיסי מסך: כרטיס מסך EVGA GTX950 Superclocked 2GB GDDR5 DVI HDMI 3xDP PCI-E 1 כונני SSD: כונן קשיח Samsung 850 Pro Series MZ-7KE512BW 512GB SSD SATA III 1 …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ElroyD,

http://pcpartpicker.com/p/QyQ2bv

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Judas Iscariot,

עכשיו שAlienware הם חלק מDELL, האם ניתן לרכוש מהם מחשב ולקבל עליו אחריות בארץ? עריכה: אני מתעניין בעיקר במחשב נייד ולכן אני שואל בפורום זה, אם זה מתאים יותר לפורום אחר מוזמנים להעביר

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אהלן, אני הולך לקנות את המחשב הבא בעוד חודש. מתוכנן בעיקר לשימוש על משחקים כבדים ולOC מינימלי. אודה למי שיוכל לתת חוות דעת לגבי המפרט. אם יש בו משהו בעייתי או שווה התייחסות. תודה 1,520 מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box 1,467 לוח אם ASUS Blitz Formula 963 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 X2 424 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB 3200AAKS X2 3,075 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTX 768MB PCIe 194 צורב LiteOn LH-20A1S X20 DVD 50 קורא כרטיסי זיכרון 3.5" SONY SMRW620B 700 מארז ללא ספק NZXT LEXA 626 ספק כח Corsair CMPSU-520HXEU 520W 264 קרור למעבד SUNBEAM TUNIQ TOWER120 108 כרטיס רשת אלחוטי Edimax EW7128G P…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אוקיי - אחרי הרבה חשיבה: (אני מזמין עוד איזה שעתיים, אז תנו חוות דעת גנרלית - כי אני לא בטוח רק לגבי הספק ( הוא מספיק לOC+אם אני אוסיף עוד זכרון או HDD?) מעבד: Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤596 קירור למעבד: Evercool Buffalo 10CM Cupper / HeatPipes S775 - רכישה עם מעבד בלבד. כמות: 1 - מחיר: ¤75 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤450 מארז: Raidmax O2 2x120mm + 23cm Led Side Fan Black כמות: 1 - מחיר: ¤179 ספק כוח: FSP Blue Storm II 400W Satax4 PCI-Ex2 A.PFC Retail כמות: 1 - מחיר: ¤254 זיכרון: OCZ 2GB DDR2-800 Platinum Rev 2 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-15 כמות: 1 - מחיר: ¤266 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by XnirX,

שלום רב, מחפש מחשב לחמותי לשימוש משרדי ומשחקים לא עתירי גרפיקה - משחקי אינטרנט\גרפיקה דו מימדית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500-3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר להשתמש בהכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה משרדית\משחקים בסיסיים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו מיוחד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - -לאילו הגדרות…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by DarkSid3,

אוקי אז התקציב הוא 4500 ש"ח לא כולל ציוד הקפי צריך שבמפרט יכלל מארז ! השימוש הוא בעיקר למשחקים תודה !

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. המפרט הנוכחי שלי: Intel® Core2 CPU 4400 @ 2.00GHz מעבד 1023.5 MB זכרון RAM כרטיס מסך ATI radeon 1650x 512MBאני מעוניין לשדרג את המחשב למטרות גיימינג ויש לי תקציב של מקסימום 1000 ש"ח (ללא חריגות) אני יודע שבעיקר צריך לשדרג את הכרטיס מסך והזכרון אבל לא בקיא בדגמים ומחירים ולכן אשמח לעזרה אין צורך בציוד היקפי. בנוסף אני גר באשדוד אם אתם מכירים חנויות טובות ותוכלו להמליץ אודה לכם

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אהלן, אני שוקל לקנות DELL LATITUDE E7440. ממה שאני מבין יש לו גם מקום לכונן הארד דיסק וגם MSATA מתוך http://www.notebookcheck.net: מה שרשום זה עם קונפיגורציה של הארד דיסק רגיל. "the 2.5-inch slot (7 mm height, occupied), the WLAN module as well as an empty mini PCIe/mSATA slot. Attention: The latter is already occupied by a WWAN module in some configurations." "If you are willing to spend more money you can remove all those points of criticism. For instance, the notebook can be configured with mSATA SSDs up to 256 GB" אם אני קונה את המחשב עם SSD, אני יכול להוסיף עוד ב-MSATA או שהוא תפוס על ידי הכרטיס רשת? יש לכם חוות דעת נוספת על המחשב?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Kidney_stonE,

אהלן אנשים חבר מחפש מחשב, המטרה - גרפיקה בעיקר (לא משחקים, אלא יותר פוטושופ, פלאש ועוד תוכנות לעיבוד גרפי, גם תלת מימד (בראשית הדרך, מה שנקרא)) בלי ציוד היקפי ובלי מסך, תקציב - עד 4000 ש"ח. אם אפשר מפרטים מנעה , או פנדס, יהיה נחמד. (או כל חנות אחרת עם מוניטין באזור חיפה) זה המפרט שיש בינתיים (מה שהוצע לו) הצעות, שיפורים, החלפות, יתקבלו בברכה מה אומרים ?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אני מתכנן לקנות מחשב לעריכת וידאו עם המפרט הנ"ל :מעבד Intel E6600 :זכרון 2GB DDR2 800 CL4 Kingston/Corsair/Gskill/Geil :כ.מסך Nvidia Quadro® FX 1500 PVE Pro Video Edition של PNY :לוח אם Intel D975XBX2 :מארז Antec P180Black :ספק Antec Neo HC 550 :אל פסק Advice PRPC 750 :כונן קשיח Western Digital WD3200YS :כונן קשיח Western Digital WD3200YS :כונן קשיח Western Digital WD1600YS :כונן אופטי DVDRW 16x + Dual Layer Black Sony/LG :מקלדת Logitech UltraX Cordless Desktop :מסך Samsung 971P Black :מסך Samsung 971P Black כמובן שאשמח לחוות דעת לגבי המפרט, לפי זאפ מפרט כזה = 16000 בערך בכל מקרה אשמח לשמוע על חנויות מומלצות באיזור תל אביב שמספקות חלקים ללא הרכבה וכמובן עם א…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by RGod,

איך ניתן להפעיל מצלמה ב MAC ,מה צריך לעשות ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by EPRO,

שלום לכולם אני עומד בקרוב מאוד לקנות/לבנות מחשב שעיקר שימושיו הוא עריכת וידאו ביתית בעיקר בPREMIER תוך שילוב של BORIS FX ושימוש ב3D MAX בנוסף שימוש בתוכנות גרפיות שונות כגון PHOTOSHOP ודומייה ובנוסף כמובן משחקים כמו דום 3. לפי דעתי המפרט שבחרתי הוא די בזבזני ולכן אני פונה לכול המומחים שיציעו לי מפטר שיענה על כל צרכיי דבר אחד צריך לציין אל תשאלו אותי למה אבל יש לי משהו נגד AMD (מוכן לשמוע הסבר משכנע למה כן) ובהחלט מוכן לשמוע על טכנולוגיה החדשה 775 לוח :ABIT IC7-G מעבד: P4 3.0G 800 FSB HT זיכרון: 2X256 DDR 400 PC3200 כרטיס מסך: R9800 PRO 128MB 258 BIT ד. קשיח: 2X120GB SATA 8MB BUFFER צורב: 52X52X52 צורב DVD: NEC 3500A ספק 480W עם שני מאווררים מארז שיהיה מאו…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום! אבקש עזרה בבחירת מחשב נייד שישמש סטודנטית + מורה משקל כולל הסוללה עד 2 ק"ג אפשרי מסך לא גדול של בערך 12-13 אינץ לא מסך של 10 ביצועים זה לא שם המשחק. מחשב רובוסטי לא כזה שיתקלקל ממכות קלות. יציאת VGA לצורך חיבור מסך חיצוני. יציאות USB לחבר מקלדת ועכבר חיצוניים לעבודה בבית. דיסק קשיח לפחות 300GB סוללה שתחזיק לפחות 6 שעות. קניה בישראל מערכת הפעלה Win-7 home או אולי כבר לחכות ל Win-8 תקציב עד 3000 ש"ח בתודה גדי

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר להגיע לאזור 3000 אני אשמח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב עבודה משרדית להנהלת חשבונות, עבודה על ווינדוס XP א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, כל מה שקשור להנהלת חשבונות: חשבשבת, עצמאית וכו' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג: המחשב מיועד אך ורק לעבודות משרד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי : לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הכל חוץ מציוד הקפי. וכרטיס מסך אני מאמין שמובנה בלוחות החדשים טובים מספיק, נכון? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Ariknew,

הי חברים, רציתי לשאול את דעתכם בקשר למחשב שלי בן 8 שנים בערך . הרכיבים כדלקמן : מעבד : intel quad core Q6600 2.4ghz כרטיס מסך : Geforce 8800 gts 640mb OC2 זכרונות : G.skill 8 Giga byte ddr2 pc6400 לוח אם : Gigabyte GA-965p - DS3 intel p965 ספק : Hec win550W 20/24 pin מארז : Gigabyte Poseidon black case כונן קשיח : 500 gigabyte המחשב במצב שמור ביותר , היה לי לעזר רב בכל מה שקשור לגרפיקה , תלת מימד , פוטושופ וכו' פשוט התחדשתי במפלצת חדשה . לא נעשה אוברקלוקינג לשום רכיב . את הספק החלפתי והוספתי קירור למעבד של זלמן או משהו דומה שעלה לי עוד איזה 300-400 שקל . לאחרונה הייתי בחנות מחשבים שבדקו אותו וניקו אותו ונאמר לי שהיום יכול להיות שווה באזור ה 1500 - 2000 , הגיוני ? שווי המח…

21. Started by rene,

המחשב מיועד בשלב הזה להריץ סרטים (גם HD), להעביר מוזיקה דיגיטלית ל-DAC חיצוני, ולהריץ emule או bittorrent ברקע כל הזמן. בשלב מאוחר יותר ייתכן שאני יוסיף כרטיס לכידת טלוויזיה אבל לא כרגע... לא מיועד למשחקים או כל דבר אחר. אין צורך במסך (מחובר לטלוויזיה), ושלט כבר יש לי (StreamZap). חשוב מאוד שיהיה שקט עד כמה שאפשר (סלון...). התקציב גמיש אבל רצוי לכיוון ה- 3000. אני חשבתי על זה: Albatron KM51PV-AM2 + GeForce 6150 Socket AM2 Motherboard 510.00 1 510 AMD Sempron 64 Bit 3000+ 35W Socket AM2 Box CPU 467.00 1 467 Antec Sonata II Piano 450W SmartPower 2.0 Case 745.00 1 745 NEC AD-5170A Black x 18 Bulk DVD±R/RW 193.00 1 193 Samsung 250GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 437…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכולם. אני צריך את עזרתכם בהמלצה לקניית מחשב לעסק שיישמש בעיקר לפרסום דיגיטלי, השמעת מוזסיקה, והקרנת קליפים וסרטונים ווידאו באיכות FULLHD. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פרסום דיגיטלי, השמעת מוזיקה, הקרנת ווידאו, הקרנת ממיר YES דרך כרטיס טלוויזיה, דפדפן, קצת עריכת ווידאו (לא פוטושופ והתוכנות הכבדות, יותר לכיוון עריכה של סרטונים ומצגות), OFFICE. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VIRTUAL DJ 8, ווינאמפ, דפדפן, ABOVE AFTER EFFECTS (מעט, וגם לא בטוח שאשתמש), הקרנת ממיר YES דרך כרטיס טלוויזיה…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. אתם אנשים שכנראה מבינים דבר או שניים במחשבים :smoke: כי אני לא ממש... ??? אז אולי אתם תוכלו לעזור לי. חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש לא יקר מדי (בסביביות ה 6000 ש"ח). אז שמישהו יעזור לי לעזור לו :saint:

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by nick988,

שלום. אני מבקש שתיבנו לי מפרט לעבודה אם תוכנה Premiere Pro. (לא למשחקים ולא למטרות אחרות) אני צריך המלצה על מעבד לוח אם כרטיס מסך זכרון פנימי(1gb) דיסקים קשיחים(200*2 +160) שני מסכים ושאר הציוד מארז ספק וכו' (בלי צורב) התקציב לא ממש מוגדר תלוי כמה ידרוש המפרט.. המפרט צריך להיות בינוני. לא צריך מפרט ב 20 אלף. תנו עצות סבירות ונראה מה נוכל לבנות. תתמקדו לוח אם כרטיס מסך וזכרון פנימי... התקציב בסביבות 10 אלף אפשר להוריד או להוסיף... תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. היי בשעה טובה אני מתכונן לקנות מחדש חדש אני צריך מפרט ב-5500 למארז + תכולה (לא כולל מסך מקדלת עכבר ושאר ירקות שנמצאות מחוץ למחשב) אני צריך בעיקר כוח עיבוד חזק וקצת כוח גרפי למשחקים בעיקרון אני קונה מנעה אז אם אפשר מפרט משם זה יהיה אפילו יותר טוב תודה

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים