ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
מה לדעתכם הלפטופ הכי משתלם מ- B&H למטרות אופיס , אינטרנט , סרטים ומעט תוכנות גרפיות? דגש על מסך, מקלדת וכו' טובים המתאימים לעבודה שוטפת. עד 1000$ כאשר לא חייבים לנצל את כל הסכום, מחשב ממש משתלם ב- 750$ גם יתקבל בברכה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שעבר שיפורים לא משמעותים עכשיו אני רוצה למכור את המחשב. א. חלק מהמפרט אני לא יודע. ב. עם קיימת תוכנה ליבדוק בדיוק תמפרט זה יעזור מאוד. ג. אני יעלה תמונות שיהיה קל. וניגש למה שאני זוכר בדיוק. המפרט: דיסק קשיח:sata 7200 8M+160G. קורא כרטיסים למצלמה דיגטלית. כרטיס מסך: palit nvidia geforce 9500GT super+ 1GB pcie. מארז: ezcool כמו בתמונה פה http://www.salty1.com/PC/EZcool.jpg ספק כוח: ezcool 400 וואט אני יעלה תמונה. לוח אם :d946gzis. מעבד :intel® Pentium® D CPU 2.66HZ. זיכרון :533MHZ 512MB DDR2 X2 1G וצורב: DVD LG כן כן המחשב פח אבל כמה הוא שווה? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב חדש, כולל מסך וציוד היקפי. אולי אני אקנה את המסך קצת יותר מאוחר כשאני אחסוך קצת יותר כסף. התקציב כרגע הוא 4000 ש''ח, בלי מסך וציוד היקפי. אני מניח שציוד היקפי שכולל רמקולים, מקלדת ועבר זה עניין של כמה מאות שקלים, אז נעזוב את זה כרגע. אני לא מחפש משהו עתידני, אלא משהו טיפה מעל הממוצע, שיריץ לי משחקים על הגדרות גבוהות ולאורך זמן. כך שאני אוכל לשחק משחק חדש וכבד שיצא ב2011, אם אפשר לחזות דבר כזה בכלל. חשוב לי שהמעבד יהיה של אינטל, הכרטיס מסך של NVIDIA, הארד דיסק של WD ושיהיה מחשב מאוד שקט. המטרה היא משחקים, כמוש אמרתי, ובנוסף, תכנות ומשהו שיתאים ללימודי מדעי המחשב/הנדסת תוכנה. (או שכל מחשב חדש מתאים?) תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מארז CARD READER EZCOOL מאוורר 25CM + לד כחול ספק כח HEC 500W 500TE-2WX 12CM לוח אם MSI G41M-E43 DDR3 1066MHZ מעבד אינטל E7500 CORE2DUO 2.93GHZ 3MB זיכרון VALUE GEIL 2X1GB DDR3 כרטיס מסך GEFORCE 220GT 1G-3MSI הארד דיסק 500GB WESTREN DIGITAL SATA2 מסך LG 21.5 INTCH W2253TQ DVI סה"כ יצא 3900 מה דעתכם על המפרט? מחשב חזק? ואיך המחיר? בתודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בודק אפשרות לקנות נייד במקום שולחני. נייד של DELL דגם DELL Precision M6300 למשל. או מחשב חזק בדגם אחר עם מסך 2GB , 17 זיכרון, ודסק 200 GB במהירות 7200 . או אולי 2 דיסקים אחד ללינוקס. כמה זמן מחשב כזה יכול לחיות אם הוא יבצע פעילויות 24/7 הוא פשוט יהיה דלוק כל הזמן עם כמה תוכנות הפועלות בלי הפסקה ? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה נשמע חברים, אחרי שלא מזמן קיבלתי פה מפרט מצויין שענה בדיוק על הדרישות שלי (טפו טפו), הגיע הזמן לקנות מחשב גם לאחותי שהתחילה ללמוד השנה. הדרישות בעקרון לא גבוהות - ישמש ללימודים ובבית (בבית ישמש כמחשב נייד-נייח), אז חשוב שיהיה קל, בטריה שתספיק (בתיאוריה) ליום לימודים שלם, ועם מסך בגודל סביר+ (15"?). מעבר לזה השימוש יהיה מאוד מתון, הרוב המוחלט שימוש משרדי של גלישה באינטרנט וכתיבת מסמכים, פה ושם סרטים/סדרות. מה שכן מאוד חשוב זה שיהיה כונן SSD (מניח שיספיקו 256 ג'יגה). 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-2,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ממש שווה את זה, אז גם חריגה ש…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שאלה בקשר לקניית SSD והתקנת וינדוס.. יש לי מחשב ASUS G75VX אני רוצה לקנות כונן SSD אני קיבלתי עם המחשב שקניתי וינדוס 8 מקורי ללא דיסק אם אני עושה פורמט איך אני אמור להתקין שוב את הוינדוס המקורי? ואם אני קונה כונן SSD איך אפשר להעביר את הוינדוס לכונן הSSD או להתקין עותק מקורי?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
חשבתי לקנות מאחת החנויות, מה אתם אומרים? http://intel-core2-quad.formagroup.biz/buy.htm
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אבקש את עזרתכם במקרה הנ"ל... המחשב מיועד כרגע למשחקים ובעתיד כאשר אצטרך אולי אעשה OC. כמו כן, אני ממש אבל ממש לא רוצה מארז של compucase אני לא צריך הארדיסק ענקי, 40 גי'גה מספיק. כמו כן, אני לא רואה אילו שימושים יהיו לי ליציאת firewire (אין לי מצלמות, אייפודים וכו') וליציאת SATA, מה שחשוב הוא שיש ללוח soundstorm. מצ"ב מפרט שהרכבתי לעצמי, אשמח לקבל הצעות שיפור CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 583.81 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 594.94 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 519.85 ] 1 Hard Discs : Western Digital 40GB 7…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא עקרוני ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5000 אם זה באמת קריטי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שום דבר ספציפי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כגון Dark souls 2 שהוא הכי חדש שמעניין אותי שאני יכול לחשוב עליו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, באיזה מחיר ריאלי ניתן למכור את הכרטיסים הבאים: Gigabyte GeForce 560 GV-N56GOC-1GI Gigabyte GeForce 260 GV-N26OC-896H-B-GA תודה למשיבים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי שהולך לצאת CRYSIS חדש, אומנם הוא ידרוש פחות משאבי מערכת אך אולי זה זמן טוב לשדרג את מה שיש לי כיום. יש לי מחשב בן שנתיים שקניתי בזמנו בעצתכם, המפרט הקיים הינו לוח אם ck conroeXfire-eSATA2(775,945P,DDR2 667, 2xPCI-E crossfire,HD AUDIO, SATA2, 1394, GBL) יש לי 3 ג'יגה זיכרון כרטיס המסך שלי הוא Asus 7600GT 256MB ויש לי פנטיום DUAL CORE 2.66 533MHZ 2*1MB אני מחפש מפרט חדש שיריץ משחקים בצורה טובה. המארז שלי הוא מארז טוב (לא זוכר איזה אבל המלצם לי עליו פה - הוא מומלץ ולא גנארי) ולכן לדעתי ניתן להשתמש בו. אולי גם בHD שלי ניתן להשתמש. אין לי צורך ביותר מקום או במהירות נוספת. כמו כן ניתן להשתמש גם בצורב הקיים וכל האביזרים החיצונים (רמקולים, עכבר מקלדת ומסך) אשמ…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה אמנם קצת מפגר אבל חשוב לי ביותר....... השאלה מופנית למי שיש לו את הלפטופ Gigabyte W576V או כל לפטופ אחר של ג'יגה בייט מהשנה האחרונה... האם יש בפאד העכבר סקרולינג שמקל על דפדוף במסמכים.. (כמו שיש כמעט בכל נייד חדש בימנו)? ואם לא... מה לעזאזאל הם חושבים לעצמם תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה בבניית מפרט למחשב עבור אמא שלי. המחשב מיועד לשימוש ביתי בסיסי (אינטרנט, אופיס, אולי משחקי פלאש) ובנוסף ייתכן חיבור בעתיד לטלויזיית HD. המטרה שלי היא שיחזיק לפחות 3-4 שנים בלי שאצטרך לטפל בו כל חדשיים 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2000, לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב? שימוש ביתי בסיסי. ייתכן חיבור לטלויזיית HD בעתיד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות, ללא תוכנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אזור חיפה 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לא 10. האם חשוב לשמו…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב של טושיבה שהמסך שלו החליט להלבין את פניו.. אחרי בדיקות המסך עצמו תקין(נבדק במחשב אחר) והזמנתי מחול צמה חדשה שמחברת בין הלוח למסך..אחרי חיבור של הכל מחדש(שעה עבודה..) המסך עכשיו בוהק בלבן חזק טיפה יותר אבל עדיין לבן.. מכיוון שחשדתי שגם הכבל הזה דפוק אז ניסיתי את המצלמה שגם מחוברת עם הצמה והיא עובדת.. שכחתי לציין שהמחשב עובד נכון לעכשיו דרך כבל HDMI וVAG והכל עובד כמו שצריך.. השאלה היא מה יכול עדיין להיות דפוק.. מה שנשאר זה שוב או הכבל שמחבר בין הלוח למסך או המחבר עצמו של הלוח(האם הוא ביכלל יכול ללכת?) או שכבר אין לי מושג מה עוד יכול להיות.. אשמח לעזרה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5k. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיפות לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, שימוש יום-יומי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AutoCad, Beam, Photoshop. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? תחליטו…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, הכנתי מפרט למחשב שאני מתכנן לקנות והייתי רוצה לקבל את חוות דעתכם: דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11847 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Katana 3 CPU Cooler (For Intel Only) http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10258 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H67M-UD2H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12287 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11914 כרטיסי מסך: GIGABYTE GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.ph…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מפרט: מעבד:intel core i7-8700 coffe lake box לוח: MSI Z390-A PRO ATX רם:G.Skill Sniper X 4X8GB DDR4 2400MHz אס אס די:Samsung 860 QVO 1TB SATA כרטיס מסך:Asus Nvidia GeForce ROG STRIX RTX 2070 OC Edition 8GB GDDR6
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש לקנות מחשב נייד משומש או מחודש, אני די סגור על הדגמים: Lenovo ThinkPad T560 או Lenovo ThinkPad T570 רעיונות איפה אפשר לחפש? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מתלבטת כרגע בין שני דגמים https://www.pc365.co.il/product-3927-Lenovo_Yoga_2_13_59442291 https://www.pc365.co.il/product-5160-Lenovo_Yoga_500_14_80N40033IV_%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99 אם יש המלצות נוספות אשמח לקבלן. כמו כן איך הסוללה של היוגה 500 שבקישור ? רוב תודות
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב למנכ"ל החברה מחשב נייד . חשוב שהמחשב יהיה קל וקטן מאוד בגלל שהוא מתנייד איתו הרבה. כמו כן חשוב שתהיה תמיכה ב- WIRELESS . ולי חשוב שיהיה אמין ושיהו בו כל הפיט'שרים ( עד כמה שניתן כמובן) המחשב מיועד לצורכי עבודה בעיקר יישומי אופיס , מיילים וכדומה, אך חשוב שיהיה מהיר ואמין. חשבתי ללכת על כוון של מחשבי IBM דגמי ה- X (או ה- V ) אני לא כל כך יודע מה ההבדל בין הדגמים הללו וישנם מס' דגמים לכל אחד. האם מומלץ סוג אחר של יצרן ? כל עזרה או עיצה תתקבל בברכה. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני הולך לבנות מחשב נייד(לא לצחוק בבקשה זה רציני)בגדול של 120*110*25 מ"מ (אורך*רוחב*גובה) הינה המפרט שלו: מעבד- intel pentium3 1.2GHZ 512kb 0.13 micron technology זיכרון-1gb ram ddr/sdr און בוארד מולחם כ.מסך-geforceFX 5200U מסך-Lcd "5 כ.קול-און בוארד h.d-חיצוני של בערך 10gb (אני לא צריך יותר בשביל מחשב נייד ד"א הלוח בא עם 256 mb און בוארד שזה מספיק לwindows xpE +linux embeeded יענו אין צורך בחיבור הדיסק קשיח כל הזמן אלא למשחקים וידאו ומוזיקה וכו`)USB cd-חיצוני usb או dvd זה לא משנה סוללה- שזה העיקר תהיה בערך של 60-70W שזה אומר 3 שעות במצב רגיל(1.2GHZ) ו5-6 שעות במצב חיסכון סוללה(833MHZ) היתי רוצה לדעת בכמה אתם מעריכים את המחשב הזה (ביחס לגודל הקטן 12*11*2.5 ס"מ)?ואיך ה…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך gtx 1070 gaming X של MSI צריך מעבד, לוח אם, SSD (מעדיף את ה250 של סמסונג) ומארז עם ספק. בבקשה שהמארז יהיה עם מקום לעוד שלושה הארד דיסקים רגילים HDD 3.5 ושללוח האם תהיה יציאת סאונד אופטית. תודה 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?ניתן לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, כל הכבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל F…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב מעונין לרכוש מחשב מיני, מתלבט מאד בין Intel NUC Kit i7 8650U BLKNUC7I7DNHE ל Gigabyte Brix GB-BRI7H-8550. לחנות בה אני מעונין לקנות יש רק את ה Gigabyte. עד כמה שהבנתי ה NUC הרבה יותר פופולרי, אבל לא הצלחתי להבין אם באמת יש הבדל משמעותי. השימוש העיקרי הוא פיתוח web ושימוש ביתי כללי. הדרישות הן עבודה חלקה עם 4k בעבודה שוטפת. לא מתעסק עריכת תלת מימד. אשמח לקבל את חוות דעתכם גם על כל השאר, מסך, זכרונות, וכו', התקציב עד 5200, כולל המסך והמחשב. שאר המפרט הוא כדלהלן: זכרונות RAM: DDR4 16G 2666Mhz Hynix כמות: 1 - מחיר: ₪ 431 כונני SSD: Samsung SSD 500GB 970 EVO Plus NVMe M.2 …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים קודם כל תודה ענקית לכל מי שנכנס לדיון ועוזר! זה המחשב הנייד הראשון שאני קונה, כך שאני לא הכי מכיר. בגדול המטרות שלי בקניית המחשב הן לימודים ושימוש אישי דרך היישומים הבאים: -OFFICE -גלישה מרובה באינטרנט כולל YOUTUBE (אני קורא המון באינטרנט כך שחובה מסך איכותי) -ניתוח מניות בשוק ההון (לא מצריך מעבד מטורף אבל קישוריות טובה מאוד לאינטרנט) -צפייה בסרטים בבית- כאן אני לא בטוח אם כדאי לי לרכוש מסך גדול יותר לבית, מה דעתכם? עכשיו אין לי בעיה לרכוש את המחשב מחו"ל אם הסכום הכולל של העסקה כולל משלוח יוצא יותר נמוך, אך קריטי לי שתהיה אחריות בינלאומית לשלוש שנים, היות ואני מתכנן לטוס לעבוד בחו"ל בעוד כשנתיים. מבחינת תקציב אני יכול להוציא יותר מעט אם נדרש אך לדעתי …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-