עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב מעונין לרכוש מחשב מיני, מתלבט מאד בין Intel NUC Kit i7 8650U BLKNUC7I7DNHE ל Gigabyte Brix GB-BRI7H-8550. לחנות בה אני מעונין לקנות יש רק את ה Gigabyte. עד כמה שהבנתי ה NUC הרבה יותר פופולרי, אבל לא הצלחתי להבין אם באמת יש הבדל משמעותי. השימוש העיקרי הוא פיתוח web ושימוש ביתי כללי. הדרישות הן עבודה חלקה עם 4k בעבודה שוטפת. לא מתעסק עריכת תלת מימד. אשמח לקבל את חוות דעתכם גם על כל השאר, מסך, זכרונות, וכו', התקציב עד 5200, כולל המסך והמחשב. שאר המפרט הוא כדלהלן: זכרונות RAM: DDR4 16G 2666Mhz Hynix כמות: 1 - מחיר: ₪ 431 כונני SSD: Samsung SSD 500GB 970 EVO Plus NVMe M.2 …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שאני בונה מחשב בKSP (לוחץ מחשבים במבצע--> ואז יורד הכי למטה למעבדי AMD) צריך לשלם תשלום נוסף על בניית המחשב??

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום כולם, עד 6.5K למשחקים,סרטים וOC (קל, לא מנסה לשבור שיאים). אין צורך בציוד הקפי וצורב DVD הרכבתי את המפרט הבא: (מKSP, אבל אין בעיה עם חנויות אחרותו\לשלב בין חנוית), לא הכנסתי מארז כי אני לא מתמצא במארזים, אני מעדיף מארז בלי חלון (בגלל שגם ככה צד שמאל צמוד לקיר, לא יראו את זה), חשבתי על הgigabyte poseidon אבל פתוח להצעות) עריכה מקודם שחכתי להוסיף את המארז עריכה 2: המפרט שונה, כמה הודעות למטה Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1050 965P-DS3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E 720 DDR II 667 1GB Kingston 570 eVGA 800GTS 320MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E 2050 Maxtor 250GB 16MB, SATA II 450 BIG Typhoon 4 In 1 250 Liberty ELT400AWT 400W 450 סה"כ 5540 לתשלום 5…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אני עומד לרכוש מחשב ורציתי חוות דעת אחרונה לפני שאני מבצע את הרכישה. מטרת המחשב היא לא משחקים (אני אשחק במשחקים, אבל לא עד כדי כך חדישים -GTA VC, GENERALSתWC3 וכו) מעבדי אינטל P-4 2,6 Ghz (Bus:800MHz, Hyper-Threading) לוחות אם למעבדי אינטל - ASUS P4R800V(ATI) VGA(radeon 9200),lan זכרונות - DDR 400 512MB Dual Chanel (2x256MB) דיסקים קשיחים- SEAGATE 40 GB 7200 ATA-100 Barracuda כרטיסי מסך- ATI RADEON 9200 Shared 64MB+TV (און בוארד...) כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY SONY 1.44 כרטיסי קול - On Board 128Bit כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? LG 52 x 32 x 52 (kit) ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים ATX MIDI 400W usb מקלדות …

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. היי, המחשב שלי שבק חיים ואני צריך לקנות חדש כמה שיותר מהר בשביל הלימודים בזום. הבנתי שכדאי לי לחכות שבוע למעבדים החדשים של אינטל רציתי לדעת כמה זה באמת שווה את האי נוחות של לראות הרצאות בטלפון במשך שבוע? עד עכשיו היה לי נייד אבל אני רוצה לקנות נייח כדי שאוכל לשחק בcyberpunk 2077 ו-flight simulator 2020 שיצאו השנה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 חריגה של 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כמו cyberpunk 2077 ו-flight simulator 2020. בנוסף תוכנות 3D כמו אוטוקד ו-Revit 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…

6. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אפשר לחרוג בעד 200 ש"ח אם יש צורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט: יוטיוב, פייסבוק, משחקי רשת. סקייפ. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צריך מקלדת (אין צורך הכרחי בעכבר) ורמקולים - פשוטים (לצורך שירים ביוטיוב וכדומה) אבל טובים. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב. אבל לא משהו מרעיש מאד... 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם ה…

7. שלום לכולם ! אני צריך עזרה למחשב הנייח הראשון שלי. שאלה כללית- האם אני חייב כרטיס רשת וכרטיס קול אם זה במלה קיים בלוח האם ? מה התקציב המקסימאלי ? 7K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 . מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר וגלישה מרובה באינ" וצפייה בסרטים . -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב : battlefiled,need for speed,fry cry 3,crysis 3,gta iv -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - מסך 21'/23' רזולוצייה 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום, אני מחפשת לקנות לפטופ לאחותי שגרה בארצות הברית אשר יתאים למינימום דרישות להריץ תוכנה מסויימת של העבודה שלה. השאיפה היא לקנות לפטופ כמה שיותר פשוט וזול שיעמוד בדרישות. להלן המפרט של מינימום הדרישות : Processor :Intel 2nd Generation Core i3/i5/i7 Operating :System Microsoft Windows 7 Memory :4 GB RAM Disk Space :4 GB of free hard disk space Video Card: Dual port graphics adapter with 128 MB of memory, 64 MB per port. Supporting DirectX 9.x or higher Display Settings : 1280x1024x16 bit or higher Network Adapter "Network adapter with TCP/IP Services enabled אני לא כל כך מבינה בדרישות הגרפיות שדרושות. מצאתי את הלפטופ הבא של dell , אבל אני לא בטוחה אם הוא מתאים : http:/…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by chandler,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000+- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה לפי מידת הצורך של עד 4500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכי חדשים היום -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. שלום! 1. תקציב 2000 אשמח לא לחרוג 2. מטרת המחשב בעיקר שימוש משרדי לתקופה ארוכה(כ5 שנים). שימושים עיקריים: מולטי-טסקינג, תכני HD, מוסיקה, לפעמים משחקים(אין צורך בכרטיס מסך חיצוני, מעדיף כרטיס מובנה חזק יחסית. רזולוציית המסך 1440*900 3. אין צורך בציוד הקפי. 4. אין צורך בכונן דיסקטים 5. יש לי שני מאווררי 120MM של TT ועוד מאוורר גנרי 120MM נוסף 6. חשיבות השקט 5. לא יותר מדיי .. אבל גם שלא יהיה רועש. 7. מעוניין לעשות OC ובאופן כללי רוצה שהמערכת שתתן לי את היחס מחיר/תועלת הגבוה ביותר כוללOC. 8. אין צורך במערכת הפעלה או הרכבה 9. בת ים 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA? כרגע אני מאמין שאין צורך לכלול יותר מסטיק אחד של זכרון (2GB). קשי…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום. אני רוצה לקנות מחשב נייח לדודתי המבוגרת. המחשב ישמש לגלישה באינטרנט, מסמכי וורד, וצפיה בסרטים באיכות בינונית. יריץ Windows. יחובר למסך ''19. חשוב שהמארז יהיה קטן וקל בשביל הנוחות ושהיא תוכל להרימו. אם המארז יהיה יפה זה בונוס נחמד. יש ציוד היקפי, צריך רק מחשב. צריך קורא DVD, ולכן אני לא קונה NUC. המחשב צריך שישאר לעבוד שנים קדימה ולא יתיישן מהר. אני מוכן לשלם יותר כדי שהוא יחזיק ליותר זמן. לדעתי אין צורך להשתמש בכל התקציב כדי לקבל מה שאני מבקש אז עדיף לחסוך. התקציב לא כולל מערכת הפעלה. חשוב שיהיה שקט. צריך 2 חיבורי USB מקדימה. לא צריך דיסק גדול במיוחד. כולל הרכבת מחשב. עדיף חנות בהרצליה. תודה רבה.

12. Started by nitzpo,

תקציב: 5000 חריגה מקסימלית: 150 הערה חשובה: במקרה ואפשרי, מעדיף לרדת כמה שיותר מהתקציב המקסימלי. למה משמש המחשב? משחקים קלים וכבדים, משחקי רשת, עבודה משרדית, עבודה גרפית, עריכת מוסיקה, עריכה וקידוד וידאו, עבודה בתלת-מימד, מולטיטאסקינג, צפיה בסרטים, הורדות, תכנות ועוד. בגדול מחשב כללי. הערה חשובה בקשר למשחקים: אני לא בנאדם שמשנה לו כל פיפס, ככה שאין לי בעיה לשחק במשחקים אפילו על LOW, אבל שזה לא יהיה LOW עכשיו ולא אפשרי מחרתיים... OC: כן. על המעבד, אולי גם על כרטיס מסך, מעדיף כרטיס מסך מומהר מראש אם אפשרי. כפי שתראו למטה, מתכנן לעשות OC בינוני+ זה למה בחרתי מעבד מכפלה פתוחה... מידע כללי נוסף: כונן קשיח 500GB. העדפה: ל-AMD, ולכרטיס מסך מומהר מראש, כמובן במחיר הגיוני ו…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום, החבר בנה מפרט עם "מומחי" החנות זד מערכות... הוא נעול על INTEL QUAD CORE להל"ן המפרט: מעבד INTEL G-33/1333MHZ-DG33BUC BUFFALO CREEK INTEL QUAD CORE-Q-6600/8M CHCHE P35 lלוח אם INTEL ? 1024MB DDRII 800MHZ קינגסטון PCX - GeForce 8800 GTS 320MB 320bit LEADTEK דיסק קשיח - 250GB SATA II מארז מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W כונן-DVDRW X18 NEC/SAMSUNG מקלדת אינטרנט + ע.אופטי מחיר 4200 ¤ מ זד מערכות... מה דעתכם ?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום לכולם כעיקרון במקור רציתי לקנות סטרימר אך מכיוון שאין בשוק סטרימר המאפשר גלישה מלאה אלא רק גלישה קבועה ביוטיוב או בפייסבוק, אז אני צריך מחשב נייד שיהיה מחובר באופן די קבוע לטלוויזיה בחיבור HD למטרות הבאות: גלישה מלאה, צפייה בסרטים ואולי תכני HD. המחשב צריך להיות עם צג קטן כמה שיותר קומפקטי נושא מאוחד חשוב הוא צריכת החשמל ולכן אני מחפש מחשב שאוכל לחבר אותו לחבר באופן ישיר כך שהמצבר שלו יחזיק מעמד לאורך טווח. יש המלצות? אשמח לעזרה מהמומחים תודה רבה לא פירסמתי תקציב כי אני לא יודע כמה עולה מחשב הכולל את הפיצ'רים האלו

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? דינמי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב : עריכת וידאו ותמונות ב-HD עד 4K / גלישה באינטרנט. 3. ציוד הקפי - אין צורך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6+ 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אין צורך. 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס - אין. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מרכז 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? - מיידי 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: SSD הכרחי של 256 ג'יגה ומעלה. כמובן שהארד דיסק משני מספיק…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by אסף כהן,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5000 אפשר לחרוג בכמה מאות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, גלישה כבדה באינטרנט, תכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. היי, אשמח לעזרתכם ביצירת מפרט למחשב חדש עבורי. בדרך כלל אני נוטה לשמור על הציוד שלי לאורך זמן, ולכן אני צריך מחשב שיחזיק מעמד וישרת אותי כמה שנים קדימה (3-4 שנים לפחות) ללא שדרוגים. מבקש מפרט שיהיה מלא עם כל מה שצריך להיות כלול במארז (כולל המארז עצמו חחחח). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000-4500 ש"ח (ללא ציוד היקפי). אם תהיה סיבה/המלצה משמעותית להוסיף יותר, אני אשקול לחרוג, אבל כמובן שמעדיף שלא. אם נראה לכם שהתקציב ממש לא תואם את המציאות והדרישות שלי, אשמח שתאירו את עיני ואעדכן בהתאם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום לכולם אני צריך לבנות מפרט מחשב שישמש אותי להרצה של VM (VIRTUAL PC( בעיקרון אני לא צריך ספק (יש לי אנרמקס 650 ואט ) וכרטיס מסך יש לי כרטיס של 9800 GT , אבל אני מבקש שמפרט יכלול ספק מינימלי וכרטיס מסך סביר כדי שעדיין המחשב הישן שלי יהיה בשימוש אחרי החלפת החלקים אני מתלבט בין I5 ל I7 כיוון שנראה לי שישום שעובד קבוע שהוא ה VM גוזל משאבים רבים מהמערכת ובנוסף מהמעבד ולכן ריבוי משימות הכרחי ובזה I7 יהיה יותר טוב המפרט שבניתי הוא מעבד Intel Core I7 920 2.66GHz 8Mb 1333mhz BOX לוח אם DFI X58 T3eH6 כרטיס מסך (האם 9800GT כרטיס מסך מספיק טוב היום למשחקים או שכדאי לשדרג ל4700X2 ?) Innovision 9400GT 512MB DDR2 PCI-E ספק + מארז COMPUCASE 6T10 Black 400W VN PSU HD 2 כוננים של 500…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב שישמש אותי למטרות מחקר עם יכולת גרפית מוגבלת. הכוונה לשימוש אינטנסיבי ב matlab ושימוש מוגבל בפוטושופ ויישומי office. המחשב צריך להיות שקט (מטעמי שלום בית). לאור המלצות שקיבלתי גיבשתי את המפרט הבא: מעבד i5 2500k. המעבד הינו נתון ואין לגביו שאלה. אין לי כוונה לבצע OC. (לא נכלל בתקציב) לוח אם Gigabyte H67A UD3H B3 בעל כרטיס מסך מובנה 4GB זיכרון במהירות 1333Mhz של Kingstone דיסק Western Digital 1T 64M SATA3 מק"ט wd1002faex מאוורר Artic Alpine Freezer מארז Sonata 3 של Antec הכולל ספק כח ייתכן ויתוסף כרטיס מסך פשוט בהמשך לפי הצורך (לא נכלל בתקציב אבל מהווה שיקול בבחירת המארז והספק) תקציב: 2000 ש"ח (לא כולל מעבד) אשמח לשמוע את חוות דעתכם (לגבי כל המפ…

20. קניתי מחשב מה אתם אומרים עליו? מארז THERMALTAKE V3 ספק כח HEC WIN+600 לוח אם P55-GD55 מעבד I7 860 מאוורר למעבד COLD BIT זכרון H\S CEON 2*2GB DDR3 1333MHZ דיסק קשיח 500GB SATA 2 7200 16M WD צורב SATA LG DVD X22 DL כ.מסך ATI RADEON 5830 1 G POWER COLOR סה"כ 4840 כלל מע"מ רק היום קניתי מה אתם אומרים יש אפשרות שאני יכול להחליף עדיין חלקים כי עוד לא קיבלתי את המחשב מה אתם אומרים הכל בסדר ?[br]פורסם בתאריך: 4.04.2010 בשעה 15:57:12 CEON חברה טובה לזיכרון?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by frenzy,

יו! אני צריך מפרט לדוד בסכום 3500 שקל, הוא מעוניין במעבד אינטל בלבד, כולל מסך, לעבודה משרדית בד"כ ומשחקים לילדים, לא משו רציני. טנק-יו. ;D

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אני מחפש מפרט כמה שיותר זול הכי זולים שמצאתי שמתאימים לתקציב שלי : [glow=red,2,300]AMD : [/glow] https://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5497&CatCode=3 [glow=red,2,300][glow=red,2,300]INTEL:[/glow][/glow] http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4404&CatCode=1 או המחשב מיועד לאינטרנט וקצת מוזיקה לבן אדם קצת מבוגר ... תודה מראש ....

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by taltola,

שלום לכולם, המסך שברשותי הוא PG279Q (מסך 2K עם 165 הרץ) אני מעוניים לרכוש מחשב גיימינג חזק עד תקציב של 12 פלוס מינוס, חשוב לי גם שיהיה יפה ויזואלית. קבלתי את הצעת המחיר הזו, מה דעתכם עליה? אני די סגור על המעבד/כרטיס המסך/כונן ה-SSD כל השאר עדיין טיפה מתלבט. מה דעתכם על המפרט? האם הקירור מספיק טוב לאוברקלוק אוטמטי סביר? לא הולך להשתגע עם זה.

24. שלום לכולם, אתחיל עם הפורמט של הפורום ואפרט עוד בהמשך: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) ישמש בעיקר לעבודה עם קיובייס בבית - עריכה, הקלטות ביתיות של גיטרה קלידים ושירה בעיקר, ומידי. כמו כן גם תוכנת התיווי Finale על שימושי המידי שלה. לא לצרכי פרנסה בשלב זה. כמן כן ישמש לגלישה באינטרנט, צפיה בסרטים ושימו…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Ido Wallach,

קיבלתי הצעת מחיר למחשב עם מעבד i5 שמונה גיגה של ראם דיסק טרה וספק 500 וואט אשמח לקבל חוות דעת לגביו

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.