ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לרכוש מחשב חדש (אם אפשר לנצל את המבצעים של הבלאק פריידי כמה שיותר) . מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא הרבה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים סרטים וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן לגיימיניג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, BF far cryוכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבוע טוב.... חבר שלי צריך מפרט לצרכים הנ"ל. מה שהוא צריך זה: מארז, לוח אם, מעבד, זכרון וארד דיסק. כרטיס קול הוא משיג מהמכללה שהוא לומד בה.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דוד שלי רוצה ליקנות מחשב חדש הוא רוצה להשקיע בין 3500 ל 4000 שקל תמליצו לי על מיפרט טוב למשחקים תודה רבה ואני צריך את זה דחוף בבקשה
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני ניסיתי בכל המקומות לקבל תשובה ולא הצלחתי , הפנו אותי אליכם ואמרו שאתם תוכלי לעזור אני קניתי מחשב lenovo y700 מהדגם של i5 מחשב באמת פצצה , הבעיה היתה במסך , הצבע הלבן לא באמת היה לבן אלא שמנת וככה גם כל שאר הצבעים לא היו מדוייקים אני עובד עם פוטושופ ולייטרום ככה שהצבעים חייבים להיות מדוייקים . החזרתי את המחשב וקיבלתי החזר כספי , אמרו לי שאולי הבעיה במחשב עצמו אבל לא שלחתי למעבדה ולא כלום , הציעו לי לקחת את הדגם היותר יקר שהוא עם רזולוציה 4K והוא יותר טוב משמעותית , מבחינת התקציב אין לי בעיה לקנות אותו הוא עולה 5550 ש"ח . הבעיה היחידה היא שאני מפחד ששוב הצבעים לא יהיו טובים ואז אני לא יוכל להחזיר אותו שוב. ממש אהבתי את המחשב וא…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם. אני מתכנן לקנות מחשב נייד. השימוש בו יהיה בעיקר שימוש משרדי (תוכנות מעבדי תמלילים וכאלה), אם כי אולי פה ושם אני ארצה לערוך עליו גרפיקה תלת-מימדית. הדברים החשובים לי במחשב הם השרידות שלו (הן מבחינת איכות חומרים, והן מבחינת זמן עבודה), המשקל, ו.. קצת גם גודל המסך. התקציב שברשותי הוא ממש, אבל ממש, לא גבוה. בואו נגיד שאני יכול להגיע עד 4,000. קיבלתי מחבר הצעות מחיר לשני מפרטים, והייתי מעוניין לשמוע את חוות דעתכם על המחירים. מפרט א': מחשב נייד של HP מסדרת NX. כולל מחבר סוללת HP Travel Battery לעבודה רציפה עד 5 שעות מעבד Celeron M 430 1.73GHz 667FSB 1M זכרון פנימי 512MB DDR2 667 מבנה זכרון 512*1 זכרון מירבי 2G כרטיס מסך Intel GMA 950 Up to 224MB מסך 15'' XGA 1…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המחשב הבא אבל אני מתלבט בין 2 מפרטים הראשון מפנדה והשני מפלונטר עם זיכרון וקירור מנועה מה עדיף לקחת? דגש בהבדלים על זיכרון,כרטיס מסך וספק. כמות. מוצרים סה"כ 1 XFX GeForce 7600GT 256MB PV-T73G-UDF7 1,299 ש"ח 1 Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P Chipset LGA 775 599 ש"ח 1 Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz LGA 775 Box 855 ש"ח 1 Arctic Cooling Freezer 7 Pro 150 ש"ח 1 Western Digital 160GB SATA II 8MB 7200RPM WD1600JS 465 ש"ח 1 HEC Win420 420W 20/24PIN 425 ש"ח 1 Compucase 6A19 Black Midi Tower No PSU 270 ש"ח 2 Samsung 512MB DDR2 667 Original 710 ש"ח 1 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X …
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, בבעלותי מחשב נייד של חברת COMPAQ מדגם CQ60. לפני מספר ימים, נשרף המטען של המחשב ויצא מכלל שימוש. ניגשתי למעבדת המחשבים הקרובה לביתי. מכיוון שמטען מקורי לא היה במלאי, הציע לי איש המעבדה לרכוש מטען אוניברסלי. נתנוי הכניסה עפ"י היצרן והמטען המקורי הם: 19V 4.47A בעוד שהספק האוניברסלי מוציא: 19V אבל ב6A. כשציינתי עובדה זו בפני איש המעבדה, הוא טען שההבדל בזרם הכניסה לא יגרום לשום נזק למחשב והוא אף עדיף מאשר במטען המקורי. האם הוא צודק? האם יהיה בטוח להשתמש במטען האוניבסרלי במחשב זה? תודה ושבוע טוב!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1) תקציב? 4000-4500 שקלים חדשים, אפשר להגיע ל5000 אם מכלילים ציוד היקפי 2) מטרות ? אני רוצה שמחשב יוכל להריץ כל משחק קיים, מצדי על ההגדרות הכי נמוכות, לא אכפת לי מגראפיקה, אכפת לי מזה שהמחשב שלי מקרטע. חוץ מזה, ספק אמין ואוורור שקט, הוא יהיה דלוק הרבה שעות ברצף, ו250 ג'יגה מינימום. 3) האם אתה צריך ציוד הקפי ?יש צורך במקלדת רמקולים עכבר ומסך (לא צריך דק), אם זה כולל הכול התקציב יעלה ל 5 אלף, אם לא- 4 וחצי, אני יכול לקנות עכבר ומקלדת לבד 4) האם יש דבר ספציפי שאתה לא צריך במחשב עצמו ? חס וחלילה לא צריך כונן דיסקטים. 5) האם יש לך העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא בדיוק מבין בזה, אבל אם אפשר שהכ. מסך יתמוך ב DX 10 6) האם אתה צריך מערכת הפעלה או כל תוכנה אחרת ? יש לי וינדוס XP בי…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,242 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל, ללא חריגה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא משהו גדול. 10-20 ש"ח אתם יודעים מה הכוונה... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים כבדים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Crysis2, GTA IV, Battlefiel 3 ועוד משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ',KDF TFT-LCD MONITOR -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אשמח לקבל הצעה למפרט למחשב נייח חדש. המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית : office למינהם, אינטרנט, הורדות וכו'. גם תכנות קצת פה ושם, אז שיצליח להחזיק את ויזואל סטודיו. אני גם צופה בסדרות וסרטים שמופעלים מהמחשב,אבל דרך הטלוויזיה (למקרה שזה משנה). לא עושה OC (ת'אמת גם לא יודע מה זה). בנוגע למשחקים. עד עתה לא נהגתי כמעט לשחק משחקים על המחשב (המחשב הנוכחי שלי הוא די עגלה, הוא ברשותי כבר 5 שנים). אני מעוניין להתחיל לשחק קצת. מן הסתם אני לא ייפול לקטגוריה של גיימר, אבל למשל אני רוצה שהמחשב יוכל להפעיל באופן טוב את fallout 3. בנוגע לרעש, אני לא ממש יודע להגדיר את עוצמות הרעש הסבילות בעיני (או אוזניי..). הוא ממש לא חייב להיות שקט מת, אבל שלא יעשה יותר מידי רעש שאני לא אוכל להיר…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך אבל חשוב לא לחרוג ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט מאוד רק אם יש סיבה ממש טובה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עיבוד תמונות, הרבה LIGHTROOM וגם פוטושופ ופוטומטיקס וכד' עריכת סרטים בסיסית יחסית בנוסף גם משחקים, לא משחקים כבדים במיוחד ואין צורך בהגדרות הכי הכי, יותר משחקי MMO וכאלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - GUILD WARS 2 ודברים בסגנון הזה, פחות SHOOTERS …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעבר קניתי מחשבים בחנות, שאף מחשב לא יוצא ממנה, לפני שהוא עובר בדיקת מאמץ של 48(או אפילו 72, לא בטוח) שעות. עכשיו נוח לי יותר לקנות בחנות אחרת, שעושה את הבדיקה הזו בתשלום נוסף(אין לי בעיה לשלם את זה, זה לא העניין). 2 שאלות: 1) עד כמה זה נפוץ/סביר, שרכיב חומרה כלשהו מגיע עם פגם, שלא היו עולים עליו ללא בדיקת המאמץ? 2) האם בדיקת מאמץ ארוכה כשלעצמה לא יכולה לגרום לנזק? בואו ניקח את זה לקיצון, להמחשה: אף אחד לא ימהר לקנות כרטיס מסך, שהיה חלק מכריית מטבעות דיגיטליים, בגלל המאמץ העצום. האם 48 שעות של 100% מאמץ לא יכולים לגרום לנזק..?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי את אותו המחשב כבר שנים והחלטתי לשדרג אותו טיפה לצורך גיימינג (כרגע העיניים שלי על cs:go , valorant והייתי שמח שיהיה עוד אופציות במידת האפשר, אך אין לי כוונה להפוך הרים בשביל משחקים ממש כבדים) זה המפרט הקיים (לא כל כך מבין במחשבים אז אם לא רשמתי משהו או טעיתי תגידו לי ואני אוסיף): מעבד: intel(R) Core(TM) i3-9100 CPU @ 3.60GHz קירור: ניסיתי להבין מה יש לי כרגע ולא הצלחתי להבין (לא שידרגתי בעצמי אז אני מניח שזה הסטוק) לוח אם: B360M H זיכרון : DDR4 16GB 2400MHZ CL19 דיסק קשיח: SanDisk SSD PLUS 480Gb (300GB free right now) ספק כח: ps520GW מסך: LG E2240T כרטיס מסך: Inter(R) UHD Graphics 630 מארז: גם את השם של המא…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי ביקש ממני להרכיב לו מפרט למחשב חדש-מאחר ואני לא בתחום כבר לא מעט זמן אני מבקש חוו"ד נוספת. המחיר הוא לקופסא בלבד, אין צורך בציוד היקפי, המשחקים הם משחקים כבדים, סטייל battlefield, crysis ודומיהם. דגש חשוב מאוד למחשב הזה הוא שאני רוצה להשקיע במחשב שישרוד כמה שנים יפות בלי צורך לשדרוג או החלפה של חלקים מתים. ולכן חלק נכבד מהתקציב מוקדש למארז וספק שיחזיקו את המערכת, כי אפשר בכיף להחזיק כמה שנים עם משחקים על הגדרות לא מקסימליות אבל אי אפשר לשחק משחקים עם כרטיס מסך שרוף לי אישית יש ניסיון מצויין עם החנות skypc.co.il אז הרכבתי מפרט משם אבל אם יש לכם חנויות אחרות שיש לכם ניסיון טוב איתן (שירות לקוחות, הזמנה, אתר) באיזור כפר סבא אני אשמח לקבל גם משם. המפרט שאני…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השימושים העיקריים: פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין ופלאש. פרמייר, או קיובייס.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תודה לכל העוזרים!: אני רוצה מחשב חדש והתקציב הוא 3600-3700 אל תנסו לחרוג בבקשה. ד"א המעבד שיהיה של אינטל. הנה מפרט שבניתי אבל יש לי כמה שאלות עליו: 1) איך המארז והספק האלה? 2) הדיסק הקשיח הזה טוב? עדיף להתפשר על 250 ג'יגה של סיגייט? אני לא ממש מעוניין להשקיע 800+ בX1950PRO כי אני ישדרג את ה8600GT בעוד שנה שנה וחצי. מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤961 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤592 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤410 זיכרון TwinMOS DDR2 1024MB 667Mhz CL5 ¤216 כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe ¤602 ] צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤178 מארז כולל ספק Antec BK640B 380W ¤309 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) ¤79 [ סה…
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, ברצוני לרכוש מחשב חזק לצורכי גיימינג בעיקר.רצוי אחד שיחזיק הגדרות גרפיות גבוהות במשחקים במשך שנים ללא צורך בשדרוג כזה או אחר. התקציב בהתאם-8000 ש"ח. אם ניתן ליצור מפרט ראוי במחיר מעט נמוך יותר- הצעה כזאת תתקבל בברכה. על המפרט להכיל מסך 22\23 אינץ איכותי [אני מניח שמסך עם פאנל E-IPS של דל יתאים], עדיפות למעבד של אינטל וכ.מסך של נוידיה, קירור טוב למעבד ולוח אם איכותי שאוברקלוקינג קליל יתקבל אצלו בברכה. [מתוכנן אולי אוברקלוקינג מתון למעבד בעתיד] אין צורך בציוד היקפי מלבד צורב. כמו כן, יש צורך בהרכבת המחשב+רכישת דיסק מקורי של וינדוס 7. מאחר שמדובר במחשב לגיימינג, הדגש פה הוא על כרטיס המסך. חשבתי על GTX465 בודד, כמו זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3-14 עדיפות למסך מאט וIPS * רזולוציית המסך? 1920X1080 ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת מוארת יהיה נחמד * משקל רצוי? עד 2.0 KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 3 שעות בערך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD חובה,עדיפות ל256. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא* האם נדרשת אחריות בינלאו…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב חדש, כולל מסך וציוד היקפי. אולי אני אקנה את המסך קצת יותר מאוחר כשאני אחסוך קצת יותר כסף. התקציב כרגע הוא 4000 ש''ח, בלי מסך וציוד היקפי. אני מניח שציוד היקפי שכולל רמקולים, מקלדת ועבר זה עניין של כמה מאות שקלים, אז נעזוב את זה כרגע. אני לא מחפש משהו עתידני, אלא משהו טיפה מעל הממוצע, שיריץ לי משחקים על הגדרות גבוהות ולאורך זמן. כך שאני אוכל לשחק משחק חדש וכבד שיצא ב2011, אם אפשר לחזות דבר כזה בכלל. חשוב לי שהמעבד יהיה של אינטל, הכרטיס מסך של NVIDIA, הארד דיסק של WD ושיהיה מחשב מאוד שקט. המטרה היא משחקים, כמוש אמרתי, ובנוסף, תכנות ומשהו שיתאים ללימודי מדעי המחשב/הנדסת תוכנה. (או שכל מחשב חדש מתאים?) תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם, מחפש לפטופ לעבודה משרדית, עדיפות לDELL. *תקציב? 3,500 ש"ח פלוס מינוס * מטרות המחשב? עבודה משרדית (אינטרנט ואופיס), סרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 ומטה * רזולוציית המסך? פחות רלוונטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן שבוע הבא אני יורד לאילת ומתכנן לקנות לפטופ בKSP (סטודנט לתכנות ושימושים בסיסיים) התקציב שלי הוא בסביבות ה3-3.5K ומעדיף לא לחרוג אם אין באמת צורך אני מתלבט בין Lenovo IdeaPad U430p 5943-3981 - Gray (עדיפות ראשונה) http://ksp.co.il/?uin=24797 ואלו: http://ksp.co.il/?uin=24020 - אני לא צריך כונן DVD אבל האם המעבד עדיף משמעותית על ה U430P ואיך זה הגיוני שהוא זול יותר ממנו? http://ksp.co.il/?uin=23938 אני לא צריך טאצ', יש דגם מקביל אליו בלי טאצ'? תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הי כבר שבוע בחיפושים אחרי מסך מחשב שיענה לדרישות (ולמגבלות) שלי. נסגרתי על שלושה סופיים ולא יודעת להכריע. אשמח אם מישהו שמבין, התנסה ויוכל לעזור.. כבר הזמנתי מחשב ורק מתעכבת על מסך. רציתי מסך 24 IPS שמתאים לעבודה ממושכת, אך אני מוגבלת בתקציב של 750. רוצה לרכוש שני מסכים לעבודה במקביל. מצאתי את הדל SE2416H שלא ברור לי כל כך מההמלצות ביוטיוב על טיבו דל S2415H שממש משבחים ביוטיוב אבל המסך מבריק ולכן לא סגורה שיהיה מתאים לסוג העבודה שלי אחרון 24MP67HQ-P LG (שהתלבטתי בינו לבין הסמסונג) ושאלה אחרונה, האם יש מה להתעקש על מסך כמו דל מסדרת U עם הרגלית המתכווננת וחדות, למרות שהמחיר שהם מעל ומעבר לתקציב שלי? מנסיון של…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רצוי מחשב מבוסס קונרו. תזרקו הצעות.. תודה ד"א, מה יותר עדיף? X1800GTO2 512MB או 7900GT? מסך 19 אינץ' איכותי למשחקים, רצוי. תודה!
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים בניתי מפרט חדש לאחר שבקשתי פה מספר פעמים שיעזרו לי בבניית מפרט, כיוון שיום יום המחירים משתנים והרכיבים משתנים על בסיס קבוע החלטתי לבנות מפרט חדש קצת ולקבל חוות דעת מכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין ג…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך מפרט מחשב ללא מסך בסביבות המחיר 1500-2000 ¤ . 1. מה התקציב? 1500-2000 ¤. או 2500¤ לתשלומים ללא ריבית. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים מאוד- מלך האריות או פיפא מקסימום), הורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מקלדת, עכבר, רמקולים. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? מסך , כרטיס קול איכותי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. תודה רבה לכולם. :] אמיר.
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-