עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, בהמלצת Chevy, רכשתי את הדגם E330 I5 3210M, התקנתי עליו win 8.1 חוקי והכל עבד יופי. לאחר חיפוש ברשת לגבי דרייברים מתאימים (כפתורי fn לא עבדו וכו') הגעתי לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/510253-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%91-Lenovo-Thinkpad-Edge-E330#.UzQM3PmSxp1 ובהתאם להמלצה בדיון, התקנתי את התוכנה מבית לנובו שעדכנה כל מה שצריך. עכשיו כפתורי fn עובדים, אך אני לא מצליח להתחבר לרשת. ערכתי את כל בדיקות החומרה שכלולות בתוכנה והכל חזר תקין. עצות?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by ptX,

היי פורום! אני תקוע כרגע בארה"ב ואני חייב לקנות מחשב חדש. (הדיבור הוא על לפטופים בלבד) עשיתי סקר שוק די משמעותי, אני מחפש סוס עבודה לגיימינג וגם לעבודה שדורשת עיבוד כבד. מכל המחשבים שראיתי, זה שנראה האיכותי, אמין וחזק ביותר הוא ה Razerblade 15 Advanced החדש, עם RTX 2080 SUPER. אני די משוכנע כבר, הבעיה היא כזאת: Ryzen. אין עדיין לפטופים של רייזן עם כרטיסי 2070 או 2080 בכלל. הבעיה שאני לא מצליח להביא את עצמי להיות בטוח בקנייה הזאת, במחשבה שאולי עוד שבוע, שבועיים, חודש, יכריזו על לפטופים חדשים עם GPUs High Shelf עם מעבדי רייזן, ואני אפספס 10%-20% ביצועים (אולי אני טועה) על קנייה שלא בזמן. מה דעתכם? אשמח לדעת, בעיקרון אני מתכ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום אני מעוניין במחשב נייד בסביבות ה3000 שקל, המחשב מיועד לעיצוב, עבודה בפוטושופ, 3Dmax. חשוב שהמחשב יוכל להפעיל ויסטה (לא חייב להיות בתנאים האופטימליים), 2GB זיכרון וכ160GB נפח הארד דיסק. אשמח אם תענו בהקדם. עריכה* התקציב עלה ל4000 ש"ח אשמח להצעות חדשות תודה על ההצעות התקציב שלי עלה ל4000 ש"ח אתם יוכלים לתת לי הצעות חדשות בהתאם? התקציב עלה בשביל שאני יוכל לקנות כרטיס מסך יותר טוב שכן יוכל להתמודד עם 3dmax

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by יובל מימונה,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ממש צריך בקצת אז כן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי אבל בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …

5. שלום רב, אני צריך לבחור מחשב נייד ממקום העבודה (תקציב בסביבות ה 5000 ש"ח) הספק שהחברה עובדת איתו הוא IBM/Lenovo שמתי עין על yoga 2 למרות שהאיש IT מאוד לא ממליץ ודוחף לכיוון של הסדרה T (לדוג' T450) מצורף דרישות המחשב אשמח לקבל כל המלצה שהיא! * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות (אופיס ואינטרנט ומעט תוכנות גרפיות כמו פוטושופ) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3-14 , לא חשוב מבריק או מאט אבל שיהי האפשר לעבוד בבתי קפה ובחוץ * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבו…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by dudyd1,

בס"ד קודם כל אני רוצה לציין שקראתי גם בפורום הזה וגם בפורומים אחרים שאלות ותשובות בנושא הזה אבל לא היה מענה ספציפי בנוגע לבעייה שלי. הגדרת בעייה: התקנתי על המחשב הזה win 7, ולאחר זמן מה שמתי לב שכשהמחשב מוגדר במצב 'שינה' (לא מצב 'מצב שינה' שזה שונה) אז במקום לשקוע בתרדמת מסויימת הוא פשוט נכבה לגמרי בצורה שכאילו כיבו אותו בפתאומיות (כי אחרי שאני מפעיל אותו בחזרה עולה החלון המפורסם שאומר לי לבחור: מצב בטוח,מצב בטוח עם רשת, הפעלה רגילה). יש לציין שכאשר אני מגדיר לו מצב 'מצב שינה' הוא מבצע מצב זה כראוי - מכבה את המחשב כהלכה ולאחר הפעלה מביא אותי למצב הקודם. הערה: המחשב נייד בא עם win vista. יש לי חשש מסויים שאולי יש דברים שלא יעבדו טוב עם win 7 במחשב הזה. תודה לעוזרים וחג שמח…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. המפרט הבא מוצע ב-2,615 ש"ח. האם באמת שווה? ניסיתי להרכיב בעצמי ויצא לי הרבה יותר יקר. מה פספסתי? איפה העוקץ פה? :s05: מחשב שולחני הכולל מעבד אינטל Core™ i5 Intel® Core™ i5 750 לוח Intel דגם P55WBו צ'יפסט P55 כ.קול 5.1 כ.רשת 10/100/1000 Kingston/Ceon 2048MB DDR III 1333MHz כ.מסך Gainward NVIDIA GeForce 210 512MB כולל יציאת HDMI Western Digital 500GB SATA II 7200RPM 16MB Buffer צורב LG SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X22 הנה המפרט המלא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4150&CatCode=

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by arpaz,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?מומלץ שלא. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50-100 מכיוון שאני רוכש גם מסך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית סרטים ומשחקים בעיקר. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. משחקים שונים כמו: diablo 3, GTA IV,assassin's creed ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא בצורה כבדה. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אני מתכוון לרכוש מסך ב1000-1200 שקל אז להתאים לרזולוציה של מסכים במחיר …

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. איך המחשב הזה בתור מחשב לילד בן 12 לצורך אינטרנט אאוטלוק אופיס וכ'ו. ( לא למשחקים) http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=BOXDN2820FYKH0-4-500 [h=4]NUC SFF Kit - Intel Celeron N2830 (New Version) - Intel® HD Graphics - 4GB SODIMM 1333/1600Mhz DDR3L - 500GB 5400RPM HDD, HDMI 1.4a, Mini PCIe, 1xUSB3.0, 2xUSB 2.0, Gigabit LAN, Built-in Intel® Wireless-N 7260BN 802.11bgn, Bluetooth 4.0, Audio Jack[/h] אין צורך בכונן או צורב. האם פתיחת מספר טאבים/חלונות גלישה במקביל לפתיחת אאוטלוק ואופיס יאטו אותו משמעותית או שיסחוב? במקום מחשב סטנדרטי על הרצפה.... תודה!

10. שלום, רציתי לדעת מה ההבדלים בין הדגמים: R451,V451,S451? המפרטים שלהם זהים וגם המחירים כמעט זהים תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by tkjbi,

אני צריכה המלצה למחשב נייד לצורכי לימודים ... בטוח מחירים של עד 2500 שקל .. כמה שפחות ככה טוב עם מסך נורמאלי שלא יצאו לי העיינים .. יש המלצות ? תודה ...

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אמא שלי החליטה שהיא זקוקה למחשב חדש A-SAP ! רוב הדברים שהיא עושה על המחשב הם ערכית וידאו ...וזהו . התקציב הוא 4 אלף אבל היא מעונינת לראות גם מפרט ב- 3 אלף . ( רק בשביל לראות אם אולי אפשר לחסוף קצת ?) הדרישות : מעבד חזק מארז שקט + ספק שקט לא צריך כרטיס מסך חזק...אבל עם זה טוב לעריכה אז תפדל .... הרבה זיכרון ( רצוי 4GB אבל לא חובה... ) לא צריך מקלדת , עכבר , מסך , רמקולים ושטויות אחרות... תודה רבה לעוזרים !

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום לכולם.אז כמו שרשמתי בכותרת + אני מוסיף דרישות מפורטות לפי חוקי הפורום : 1. מה התקציב המקסימאלי? אין תקציב , אני אדע אותו מההצעות שלכם לדרישות המערכת שלי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לא לבזבז יותר מידי ''סתם''. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימושים הם בסיסיים בלבד ליומיום , ז''א : בעיקר גלישה באינטרנט , תכני HD לפעמים ומשחקים קלים עד בינוניים גג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -- ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי פלאש באתרי …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. יש אתר שמפרסם את המכשיר הזה. זה NUK עם Intel Cherry Trail (מעבד Atom מ-2015) וכולל את כל הרכיבים. לפי התיאור המאד מחמיא של הבחור שם עשוי להספיק לרוב המשתמשים הביתיים. וזה אמור לעלות כ-600 ש"ח כולל מיסים. ברור שזה לא מוצר דגל אבל זה נראה מפתה. מה אתם חושבים על הרעיון? האם כדאי לי להמליץ על זה למישהי שרק רוצה לגלוש באינטרנט ולפתוח קבצי וורד? התיאור בעברית באתר כאן. המוצר המקורי כאן. אין לי קשר לאתר הזה, וגם הוא לא מוכר את המכשיר אלא מקסימום מקבל affiliate. אני סקרן לשמוע מה דעתכם זה על זה ומה היתרונות והחסרונות של זה. דונו.

15. Started by dannz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אשמח לחוות דעת על הנושא. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא מיועד למשחקים אז אני מניח שאין צורך בהגדרות גרפיות חזקות. …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. בוקר טוב אני לקראת הרכבת מחשב חדש , ורציתי להתייעץ ולשמוע דיעות כמובן . המחשב ירכש באיזור צפון -- חיפה / קריות והסביבה וילקח אישית מורכב או לא - אני לא מזמין מחשב בשליחות מטרות : המחשב יהיה העמדה האישית שלי ולכן צריך לעמוד ביכולות הבאות : * הפעלת תוכנות עריכה כבדות למדיי שדורשות תאימות חלקים טובה ( כמו AVID למשל ) * הפעלת וירטואליזציות שונות ( מבוסון של סיסקו ועד הרצת מערכות הפעלה במקביל כמו סרבר 2003 מק OS וכד' ) * כרגע לא מתכנת אבל מי יודע אולי יחזור לי החשק * אינטרנט כמובן ותוכנות שונות ( אופיס ומוזיקה וכל דבר אחר שזז אני בודק ) * סרטים - אני רואה הרבה סרטים במחשב או בטלויזיה שמחוברת אליו * מוזיקה - המחשב כרגע מחובר למערכת קולנוע ביתית ישירות ולמערכת …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by DDgeva,

טוב, המחשב הנייח שלי הפסיק לעבוד והחלטתי להוציא אותו לגמלאות (8800GT, Q6600) ולקנות מחשב גיימינג חדש. קניתי אותו ב2007 והוא שירת אותי בצורה מצוינת והריץ משחקים חדשים ברמה סבירה עד היום, ואני מקווה להצלחה דומה עם המחשב החדש. על הדרך אני קונה מסך חדש אז אשמח לחוות דעת גם בנושא הזה. שימו לב שצירפתי למטה מפרט שחשבתי עליו אז אני אשמח לקבל פידבק ביחד עם ההמלצות שלכם לשינויים (אם יש כאלה). הנה פירוט על הצרכים שלי: א1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 כולל המסך, אבל כל חיסכון מבורך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לחסוך אם אפשר להסתפק בפחות. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אם זה באמת משמעותי אפשר לחרוג עד 5000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית,…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by gmmaf,

אני צריך הצעה למחשב חדש בעיקרון אני לא מכיר את אטלון אז אני מעדיף אינטל הכרטיס מסך שיהיה 256 לפחות FX 5600 או מהמקבילים של רדון והזיכרון 512

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אני מחפש נייד שישמש אותי במהלך הלימדים בתקציב באזור ה-6000 ש"ח בקנייה בארץ. השימוש העיקרי שלו יהיה לכתיבת קוד, שימוש במטלאב וגם ציור בפוטושופ ועבודה גרפית. קראתי את הביקורות באתר וממה שהבנתי ה-thinkpad yoga אידאלי עבורי, גם חזק וגם ניתן להשתמש בו כטאבלט לציור. הסיבה שאני מעדיף את הת'ינקפאד ולא את היוגה פרו היא הרגישות של הוואקום שזה דיל ברייקר למי שמצייר. בכל מקרה, אני מתכוון לקנות בימים הקרובים ותהיתי אם למישהו יצא לנסות את המחשב ויכול לתת חוות דעת או אם יש דברים אחרים שכדאי לשקול. כמו כן, חיפשתי בזאפ ולא הצלחתי להבין מה ההבדל בין שני הדגמים 20CD0001IV ו- 20CD0038IV http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-pclaptop&db1634543=1759471&keyword=lenovo+thinkpad+yoga בכל…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by TheShoker,

אז ככה אני עבדתי כמה חודשים וחסכתי את רוב הכסף למחשב והגעתי לסכום של 9000 ;D ואני רוצה מפרט למחשב למשחקים כבדים כמו counter strike souce אני רוצה בעיקר להשקיע בכרטיס מסך של איזה 2500 -3000... קיצור אני רוצה מחשב שיגיע לביצועים מעולים לא רוצה ציוד היקפי כמו מסך וכו' יש הצעות? תודה מראש לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום אני בקרוב הולך לרכוש מחשב נייד ויש לי סוגיה שמטרידה אותי... אמינות היצרן זכור לי מהעבר הרחוק קרוב שבמחשבים ניידים של HP יש תלונות על תקלות חומרה (סוללה מתה יחסית מהר, לוח אם נשרף וכו.) אני מתכוון לרכוש מחשב או של ASUS או של לנובו. השאלה שלי איזה מותג אתה ממליצים (בלי קשר למפרט של המחשב) מבחינה של אמינות,תקלות והשירות בארץ. בנוסף יש לי שאלה שכבר יותר קשורה למעבדים של ניידים: איך המעבדים Celeron n2840/Pentium n3540 מסתדרים עם גלישה באינטרנט ובעיקר צפייה בYoutube סרטונים של 1080p?? והאם יש הבדל דרסטי בינם לבין מעבד i3-350m (מעבד ששווק לפני בערך 3 שנים אבל אני מנסה להשוות בינהם כדי לקבל פרופרציות)

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? זה הסדר גודל, כמובן שחסכון קטן לא יבאס אותי במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגות 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים מזדמנים עד תדירים. מעבר לכך הרבה עבודת אינטרנט ומסמכים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920x1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? mmorpgs, קצת RTS-ים. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהו…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אז ככה ...אני לא יודע אם לקחת AMD 3800? ששמגיע גם עם מאורר זיכרון גיגה 400MH וכרטיס מסך נורמלי ( כ. מסך זה לא התבלטות ), עם לוח של GBYTE הSLI או לקחת INTLEL 3GH עם זיכרון DDR2 של 533 גיגה עם לוח של ASUS. המחירים פחות או יותר דומים הAMD יותר יקר אבל צימציתי בנפח של ההרדיסק וזה פחות או יותר דומה במחיר. מה כדאי בקיצור ? AMD 3800+ או אינטל 3GH ? אני לא גיימר מטורף.....

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אהלן, אני מחפש מחשב לסטודנט שמתחיל ללמוד מדעי המחשב . ממה שאני מבין , צריך מחשב עם מעבד חזק וכמה שיותר זכרון RAM. האם מעבד i5 מספיק? או שעדיף ללכת על i7 ? אשמח לקבל המלצה על דגם של מחשב נייד כלשהו שיעמוד ברצונות, התקציב מצויין - אבל מן הסתם כמה שפחות עדיף. אשמח לעזרה, תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. לפני יומיים קיבלתי את הלפטופ של asus g73jh עם 5870 6 ג'יגה ראם core i7 עכשיו שמתי לב שהכונן קשיח הוא 5400rpm זה כזה גרוע,וזה משפיע הרבה על הביצועים במשחקים? והזמנתי סטטיק של עוד 2 ג'יגה זה ישנה משהו?או שזה היה סתם בזבוז? תודה מראש ליאל

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.