עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ugin,

שלום ההתלבטות שלי כומ שראיתם בכותרת היא בין samsung ו hp את שניהם אני יכול לקנות באותו המחיר, 4300 (אולי אני יוכל קצת להתמקח) ההתלבטות שלי נובעת בעיקר מהעובדה שהסמסונג מגיעה עם הארד דיסק של 500GB אבל 5400RPM ואליו ה hp מגיעה עם הארד דיסק של 320GB אבל 7200RPM, בנוסף הכרטיס מסך של הסמסונג טוב יותר. לשתי המחשבים יש אחריות לשנתיים. אשמח לקבל כל דעה. קישור למפרטים: samsung http://www.samsung.com/il/consumer/pc-peripherals/mobile-computing/notebook/NP-R580-JS01IL/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification hp http://c-data.co.il/catalog/product.aspx?maincat=1&cat=3&subcat=∏=1909&page=1&psize=30

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K אך ניתן להוסיף 500 שקלים במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (כרגע רק LoL אך עם אופציה למשחקים אחרים), תכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש ברשותי מארז CoolerMaster CM690 III ואני מעוניין להשתמש בו, במידה ויש סיבה להחליף למארז אחר אשמח לקבל הצעה. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8/10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס …

3. Started by aboren,

המחשב מיועד לאחי 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר חיבור המחשב למסך וצפייה בסרטים, קצת פוטושופ (חובבני), אינטרנט, אופיס. ממש לא גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Eliya,

לא דרוש ציוד היקפי OC דיי רציני הולך לשחק על זולוציה 1920X1200 איך? AMD Phenom 2 X4 945 Quad Core AM3 Tray, יחידות 1 ¤961 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1116 Scythe Mugen 2 - Infinity, יחידות 1 ¤206 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1015 Gigabyte MA-770-UD3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ¤410 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 A-DATA 4GB Kit CL4 DDR2 800Mhz vitesta, יחידות 1 ¤327 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=48 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS, יחידות 1 ¤281 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=88 GigaByte GeForce GTX275 896MB HDMI PCIe, יחידות 1 ¤1202 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=870 ANTEC…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Hagar Cohen,

הי אני מעוניינת לרכוש מחשב חזק לגרפיקה התוכנות העיקריות שארצה לעבוד איתן הן פוטושופ אילוסטרייטור קצת פלאש ואולי בעתיד עריכת וידאו בפרימייר חשוב לי שאוכל לעבוד עם מספר תוכנות במקביל . שיעבוד מהר ולא יתקע הכי חשוב אני צריכה גם מערכת הפעלה ואופיס ציוד היקפי ואצטרך WACOM תודה לעונה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אני מעוניין במחשב שיתאים גם לטווח הרחוק, כלומר שיחזיק משהו כמו 4 שנים (אפילו אחרי שידרוגים קטנים) שככה מחזיק המחשב הנוכחי שלי נכון להיום, המטרות שלו הן בעיקר למשחקים (כשאני אעשה בו שימושים נוספים כמו צפייה בסרטים, מוזיקה, וכו' אבל בלי oc). התקציב הוא מקסימום 7,000 שקל (למרות שאפשר חריגה קטנה של מקסימום אבל באמת מקסימום 200 שקל אם זה נחוץ), כולל מסך (19 אינץ' CRT איכותי במיוחד). אז הנה המפרט: מעבד- Intel Pentium IV 2.8C 800mhz fsb לוח אם- ABIT IS7-E זיכרונות- DDR-RAM 256MB 3200 Samsung 400mhz X2 כ.מסך- Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB כונן דיוידי- מזה משנה כונן דיסקטים- כנ"ל מסך - כאן יש לי התלבטות, אני מתלבט בין 2 מסכים, שניהם 19 אינץ': Samsung 959NF או ה…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום לכולם, מחפש מחשב נייד לשימוש ביתי (בעיקר אינטרנט, סרטים, אופיס, מוזיקה וכד') בתקציב של עד 3000 ש"ח. גודל מסך 14-15.6. סוללה שתחזיק מעמד לפחות לכמה שעות... מצאתי את המחשב הבא: http://www.biz-coupon.co.il/Default.aspx?cuponid=1237 שתי שאלות לגבי המחשב הזה: 1. מה זה אומר מחשב מוחדש? אני יכול להיות בטוח שזה באמת עודף מלאי ושהמחשב באמת באריזה ואף אחד לא נגע בו? 2. זה המחשב הראשון שאני מוצא שמגיע עם זיכרון פנימי של 12GB... מישהו פעם שמע על זה? זה הגיוני? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. מתלבטת כרגע בין שני דגמים https://www.pc365.co.il/product-3927-Lenovo_Yoga_2_13_59442291 https://www.pc365.co.il/product-5160-Lenovo_Yoga_500_14_80N40033IV_%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99 אם יש המלצות נוספות אשמח לקבלן. כמו כן איך הסוללה של היוגה 500 שבקישור ? רוב תודות

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אני צריך מפרט ממש חזק למשחקים שהכל יעבוד פיקס עם מערך SLI 8800 GT או 9600GT OC אני לא מתכנן לעשות OC שיהיה כמה שיותר חזק בבקשה שזה יהיה מפה www.foxpc.co.il או מפה www.skypc.co.il הא ורק מקלדת ועכבר של לוגיטק EX110 זהו לא צריך עוד ציוד היקפי תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום לכולם, הייתי שמח לקבל המלצה לנייד, התקציב הוא 3500+- השימוש העיקרי בנייד יהיה בתוכנות גרפיקה ועריכה (Adobe וחבריו..) אז אני צריך מחשב חזק שיריץ תוכנות "כבדות" ללא קושי.. בנוסף, אני לוקח איתי את המחשב ללימודים, כך שאני אעדיף משקל נמוך (עד כמה שאפשר כמובן..) הכי חשוב!: אך ורק מחשבים המריצים ווינדוס (תודה על ההתחשבות..) דיסק קשיח - 500 GB יציאת HD - חובה כרטיס מסך חזק (רזולוציה גבוהה עקב עבודה בתוכנות עריכה וגרפיקה..) זכרון - לפי שיקול דעת המומחים (בין 4-8 אני מאמין..) תודה רבה על העזרה! נאור.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by krizZhe,

אפשר בבקשה לקבל מפרט ב8000 בעיקרון לגיימינג ( ואולי לקצת עריכה ) רק מחשב ללא ציוד היקפי וללא מסך אני מתכנן לעשות אוברקלוק תודה מראש לעוזרים עריכה : לא ידעתי שצריך טופס בקשה אז הינה . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!8000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים,עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?1680*1050 * באיזה סוג משחקים …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250-100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פוטושופ, אילוסטרייטור, web crawling, עבודה עם קבצי נתונים גדולים מאוד, עבודה עם המון טאבים פתוחים ותוכנות רצות במקביל ברקע, כמו כן צפייה בסרטים הורדות וכו'... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג בסיסי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2560…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. הסר כמות. מוצרים סה"כ LEADTEK NFORCE 2 WinFast K7NCR18D-Pro אספקה מיידית 596 ש"ח AMD ATHLON XP 1700 0.13 Micron !!! + FAN 409 ש"ח OCZ DDR 256MB PC2700 333MHZ 465 ש"ח WD 80GB 7200RPM 8 MB special version שלוש שנים אחריות 732 ש"ח Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 64MB 539 ש"ח 3R SYSTEM NEON Light Silver אספקה מיידית 278 ש"ח PANOASONIC FLOPPY 1.44 51 ש"ח 17 CTX PR705F WEGA TRINITRON 1,230 ש"ח Creative Inspire 4400 4.1 527 ש"ח Logitech wheel mouse optical oem 75 ש"ח Genius KB-10X PS2 ENG/Heb 35 ש"ח Lite on x 52 OEM 148 ש"ח סה"כ 5,085 ש"ח …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. מעבד: AMD Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE לוח אם: ?AMD? GIGABYTE K8NS-Ultra (s939) זכרונות: DDR 400 512Mb 400MHz Twinmos x2 כרטיס מסך: PINE xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3 דיסק קשיח: WESTERN DIGITAL 250GB SATA 7200 8MB WD2500JD כונן דיסקטים: Teac/SONY 1.44 צורב DVD: NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 מארז: HEC Compucase CI-6A19 300W מחיר: 5265 ש"ח ב-KSP המחשב מיועד למשחקים, בגראפיקה גבוהה, שיחזיק לפחות שנה ללא שידרוגים. מה אתם אומרים, מה יש לשפר?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אני ממש אשמח לעזרה. אני צריך לאחי מחשב לגיימינג אני בקרבי ככה שאין לי זמן לבנות מפרט או את המחשב שלו... מה שרציתי לעשות ועשיתי עם המחשב שלי בזמנו. אפשר לחרוג מהתקציב מקסימום עד ל3K (כולל מקלדת ועכבר אלחוטיים) אז בעיקרון הוא צריך מחשב לגיימינג הוא לא יעשה אוברקלוק או משו ויש לו מסך 22 אינצ' בעיקרון אבל הוא רוצה לחבר אותו לפעמים ל42 (טלויזיה בסלון)בעיקר סרטים וכאלה.. (אגב אם הוא יחבר את זה ל42 הוא יוכל לשחק בצורה סבירה במשחקים ?) המחשב הוא נטו לגיימינג וסרטים וכו'.. אני אישית מעדיף שהמפרט יהיה עם HD5770 נראה לי הכי מתאים לדרישות ולתקציב.. אם יש משו ששכתי לציין תשאלו.. הרבה זמן לא הייתי בפורום... תודה רבה .

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. השימושים העיקריים: פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין ופלאש. פרמייר, או קיובייס.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Oranili,

זה ? NVIDIA nForce4x - Dual Cahnnel DDR 400 - PCI Express - SATA - RAID - Firewire iEEE-1394a and 1394b - 8 Channel Sound - Gigabit LAN מה יותר טוב ? או זה ? Gigabyte - GA-K8N-SLI nForce4 SLI Chipset - ATX - 3*PCI - 2*PCI Exp - Gigabit LAN - Dual channel DDR 400 - Socket 939 - SATA2 - Sound - RAID מה יותר טוב ? תודההה המליצו לי על אחד מהם פה ..

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by _Cyoher_,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4.8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין אפשרות 2. מה שימושי המחשב :משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל החדשים שיצאו כרגע -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן DVD , ספק כוח (אלא אם כן צריך מעל 520W, יש …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? -8,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? -גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -באטלפילד 4, כל משחק יריות/פעולה/תפקידים/אסט' שישוחרר בדור הנוכחי של הקונסולות ויזכה לגירסת PC -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -כרגע מסך 1920X1080, 120HZ, בעתיד(שנתיים קרובות אני מקווה) אני מתכוון לרכוש מסך 4K או שני מסכים נוספים. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? -גבוהות. 4. האם יש רכיב שאין צור…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. לוח ראשי : אינטל Intel® Desktop Board DG41TY (כולל יציאה למדפסת פרלל) מעבד אינטל Core2 QUAD 2.33 Q8200 4M 1333 זיכרון פנימי :II (800) 2048 MB DDR קינגסטון עכבר Wheel Mouse Opti PS2/USB Singl מיקרוסופט MultiMedia Keyboard PS/2 SINGLE מיקרוסופט דיסק קשיח : כולל 32mb II SATA WD5000AADS כרטיס מסך: Intel® Graphics Media Accelerator X4500 כונן תקליטורים : כונן צורב DVD LG כרטיס קול : Intel® High Definition Audio כרטיס רשת Gigabit (10/100/1000 Mbits/sec) מארז : TT-VJ2000BWS ספק כח Thermaltake 550W ATX2 OEM PSU W0134RU רמקולים CREATIVE A100 2.1 ההצעת מחיר 2300 ¤ מה דעתכם על המארז? האם שקט? איך כרטיס המסך עבור סרטי HD? כמו כן על איזה מסך אתם ממליצים? A…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אז ככה, אני צריך: מעבד, לוח, זיכרונות, דיסק קשיח, מארז, כרטיס מסך. אני כבר נוטה להצעה מסוימת, כמו: AMD T-Bred 2400+ Asus A7N8X 2x256MB Samsung Original PC2700 WD 40GB w/8MB TASK TK3001 LeadTek Ti4200 128MB ViVo AGPx8 אני די מוטרד מאי האיזון בין המעבד ופלטפורמת ה NFORCE2 לבין כרטיס המסך. כן, המחשב ישמש בעיקר למשחקים אבל לא רק... על כל פנים, אני גם מוכן לקחת מעבד חלש יותר אבל מי יבטיח לי שה T-BRED במהירות 2200+ הוא מדגם B, ולא A? האם יש בכלל T-BRED-ים מדגם B מתחת ל 2400+, או שרק קניית 2400+ (ומעלה) יבטיחו לי את השגת דגם זה? בכל מקרה, חוץ מהיכולת לשנות את המולטיפליי גם למעבד שהוא Factory Unlocked, איזה עוד יתרון יש ל T-BRED B על פני ה A בהנחה שהם עובדים בתדר שעון זהה? אני ב…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות מאומצת -הרבה קבצים פתוחים במקביל, עבודה עם מערכות משרדיות כבדות וכו' * גודל המסך: 13 -? אני לא סגור על זה.. מחפש מסך גדול שאפשר יהיה לעבוד עליו בנוחות, או לחלופין מחשב שמגיע עם עמדת עגינה שאפשר לחבר אליה מסך רגיל. * משקל רצוי: לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: רצוי, אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא נראה לי. * בלוטות: כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 500GB * כונן CD/DVD? צורב: כן. * כונן Bluray: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: רצוי דגם של חברה כמו dell, HP, Lenovo וכו'. יש משהו שמשלב מסך רגיל ומסך…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by oferman,

שלום רב, מבקש המלצה לנייד במסגרת תקציב של עד 5,000 ש"ח. גודל מסך "14 בין יתר שימושי המשרד הרגילים אמור לשמש גם לעריכת תמונות ב-Photoshop ועריכת וידאו בתוכנה cyberlink powerdirector 14 ברמת העיקרון חשבתי ללכל על LENOVO YAGA 3 או LENOVO YOGA 500 עם מעבדי I7 וכרטיס מסך NVIDIA GeForce GT 940M אשמח להמלצות תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. מחשב שנע בסכומים 3500-4000 שקל בלי מסך בבקשה תגידו לי אם זה טוב, משחקים(בעיקר), סרטים, מוזיקה, אינטרנט ועוד.. מעבד:Athlon XP 2500+ (512k 333) 560 שקל ~ לוח אם: NF7-S (nForce2)sata,lan,usb2 590 שקל ~ זיכרון: DDR 333 256MB Kingmax 220 שקל ~ כ.מסך: ATI RADEON 9600Pro TV' DVI 128MB 1070 שקל ~ רמקולים: CREATIVE Inspire 5200 sub + 5Sp 820 שקל ~ הארד דיסק: 60 GB 7200 ATA-100 390שקל ~ סך הכל 3840 ~ יש לי גם כמה שאלות, תענו בבקשה : 1) אם הלוח אם שננתי מסוגל לפענח AC3 כי הרי יש בו כרטיס קול מובנה, זה חשוב לי כי אני רוצה שיהיה קידוד לסראונד לשמוע ברמקולים? 2) אם אני צריך לקנות מאורר עכשיו, אם אני לא עושה כרגע שום אוברקלוק בקרוב עדיין שווה לקנות מאוורר או כל אמצעי קירור אחר - אם…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by liortash,

היי, מבקש מפרט עבור בן משפחה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל אבל לא לחרוג ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן מעל 3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, לפעמים עריכה קלה(פוטושופ ו-vegas) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ וסוני ווגאס - עריכה קלה מדי פעם. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב Battlefield, CS: source ובעקרון חדשים שיצאו בהמשך. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאי…

דיונים חדשים בפורומים