עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני חדש פה בפורום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד קל לנשיאה (עד 2 ק"ג), וזמן סוללה ארוך. הצרכים שלי הם גלישה, אופיס, ותכנות ב- C#. חשבתי על Asus 1215P. מה דעתכם? בתודה מראש, עמית

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by speed42,

שלום לכולם, אשמח להצעה למחשב נייד. תקציב - 1800 -2100. מטרות המחשב? תכנות , סביבות פיתוח של ECLIPSE, VISUAL STUDIO, MATLAB, VMWARE , סרטים, אינטרנט , עבודה משרדית. * גודל המסך? 15.6 עדיפות למסך מט. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיף מקלדת מלאה. * משקל רצוי? עדיף שיהיה כמה שפחות, לכל היותר 2.5. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא כל כך , עדיף כמה שיותר אבל מספיק 3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDM I * Bluetooth? נחמד שיהיה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה, אני כנראה אקנה SSD ואעביר אליו . לכן חשוב שיהיה תמיכה ב SATA 3. * כונן אופטי? לא משנה . * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא צריך מער…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Intel Pentium 4 2.4C GHz 800MHz 512K Box Abit IC-7 Intel 875P Mushkin Black Level 1 Pc 3200 512MB DDR X2 W.D 80GB 7200RPM 8MB Buffer ATA 100 Hercules 3D Prophet Radeon 9700PRO 128MB Pine 56K V.90 PCI ESS Toshiba 16X48 OEM Mitsuni floppy 1.44 Compucase Midi Tower CI 6A19 Vantec Stealth 120MM Fan חברה אני מקווה שאני לא מהווה מטרד, מצטער על השאלות הרבות והבלתי פוסקות!! פשוט אני רוצה להיות בטוח במה שאני הולך לקנות אחרי הכל מדובר בהרבה כסף. כרטיס מסך אולי יהיה 9700NP

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום רב פורום אני מחפש מחשב נייד איכותי למטרות עסקיות בעיקר ולמטרות גיימינג בסיסיות (גיימר חובבן). התקציב שלי נע בין 3.5-4K והמחשב צריך לכלול מערכת הפעלה. מחפש מחשב שיחזיק לאורך זמן. מנוחת עולם מובטחת לעוזר הנחמד שבת שלום תומר

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. מה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K 2. מה שימושי המחשב? משחקים ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. STARCRAFT, Metro, Dirt -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציי…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by סלבה מלנ,

תמליצו לי בבקשה על מארז טוב , קריר ומאוורר , לmini tower . בטווח של 200 שח

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by דובי770,

כמה שווה המחשב הבא ASUS G53JW i7-740qm מעבד nvidia gtx460m כרטיס מסך crucial m4 256gb SSD hitachi 320gb HD 15.6 FHD DVD BURNER במצב חדש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4500ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אקפלוור ואופיס ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא רלוונטי ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: המחשב לא מיועד למשחקים כרגע, אבל רצוי שתהיה תמיכה לכרטיס מסך נפרד בעתיד * באיזה סוג משחקים תשחקו? לא רלוונטי כרגע 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך 4. האם יש רכיב …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Leopardo,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב שיחזיק מעמד הרבה זמן יחסית, כיוון שבעבר נכוותי ממחשבים שבהם עיגלתי פינות ואז שילמתי על זה ביוקר. אז ככה, המחשב שאני מחפש הוא עד 5300 ש"ח, בהנחה שמסך עולה 1000 ש"ח פלוס מינוס, אשמח אם תתנו הצעה גם למחשב כזה אך ללא מסך. הדרישה היא שהוא יעמוד במשחקים כבדים לזמן הקרוב. על ההרדיסק להיות גדול מאוד בנפח (לפחות 750 ג"ב) לא דרושים לי כרגע מקלדת או עכבר, וגם לא ציוד היקפי כלשהו. אני אשמח אם יהיה בו DDR3 (אלא אם כן תסבירו לי שמדובר בטעות, כיוון שראיתי שהDDR2 עדיין תופס חזק). בלוח-אם אני אצטרך FW ו/או ESATA. אשמח לעזרה במיוחד בתחום הספק כוח / מארז. הנה מפרט שהרכבתי לי בפנדה , שמרמז פחות או יותר על הכיוון, אך אני חושב שעדיין אפשר לחתוך מהמחיר שהגעתי אליו כמה…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by elior021,

Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray P8H67-M B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, HDMI 2x4GB G.Skill SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 HD 6870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI 2xMini DP PCI-E 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 HAF932 Full Tower Black Case (No PSU) 620W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-620 (Retail) סה"כ 4100 בניתי אותו היום אשמח לביקורות והצעות

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by ^DaRk-MiNd^,

אהלן, אני מחפש לפטופ לקצת לימודים. אני מעדיף 13" למטרת ניידות בלימוד. 8GB זכרון. ראיתי שיש הרבה פתרונות באיזוור ה3000 ש"ח. שאני לא מחפש יוקרתיות מבחינת עיצוב ופיצ'רים (מסכי מגע וסיבובים 180), האם המוצרים הללו מספיק טובים ואמינים לכמה שנים? * מטרות המחשב? סימולציות MATLAB, אינטרנט, ואופיס, צפיה בסרטים. מנסיון העבר, אני מריץ MATLAB גם במחשבים בני כמה שנים ולכן לא חושב שצריך מחשב OVERKILL בשביל קצת מתמטיקות. אני לא מרנדר שעות וידאו * גודל המסך? 13 לשם ניידות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אני חובב של כמות על איכות, אבל אם יש שילוב עם SSD במחיר סביר אפשר * כונן אופטי? לא נראה לי שיש ב13" …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. הייתי שמח לקבל המלצות על מחשבים עם מסך 14" ו15.6" עם דגש על משקל נמוך, חסכון בסוללה וכמה שיותר כוח מעבד שניתן להוציא בגבול המחיר. המחשב ישמש בעיקר להצגת תמונות ויריץ אינטרנט ומס' תוכנות משרדיות, OFFICE וכו'. עדיפות לDELL\HP, אני יכול לרכוש ישירות מהיבואן (malamteam) תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by zahiz007,

שלום, כרגע אני משתמש ב X61 אבל לאט לאט הוא מתחיל לעלות לאט, לקרטע מעט בקיצור הגיע הזמן למחשב חדש. אני מאוד מאוד מרוצה מה X61. האיכות ניכרת בכל דבר. מה האפשרויות שלי במגבלות התקציב למחשב 13.3? שימושים: תכנות (visual studio, Eclispse) ודומיהם. משחקים (לא ה TOPEND). חשוב שיהיה שקט, חזק ובעל זמן סוללה סביר (3 שעות +). תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Moo,

אני צריך מחשב בינוני פלוס. אמין וזול! מצאתי ב PH מחשב נייד שנראה ברמה... מה אתם אומרים ? CPU Pentium 4 2.4 Monitor 15'' TFT 1024x768 Memory SODIMM DDR 256MB Hard Disk 30GB Toshiba Opt. Drive DVD-ROM Floppy 1,44 internal Sound card AC'97 Codec VGA Card ATI 9000 64MB Modem 56,6K SmartLink Lan 10/100 Ports LAN 10/100 + Modem/Fax 56k / USB2.0x3 / PS2 Speakers / Fire Wire / TV-out / PCMCIA / IrDA Others Li-ion Battery (Internal)+Carrying case+Web Camera Dimension 308x254x37.5(WxDxH) Weight 3.25kg מישהו התנסה בחברה הזו ZEUS? יש לכם המלצות טובות יותר בין המכירים 5000 - 7000? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. כולל הרכבה כולל הכל צריך עזרתכם

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by House M.D.,

היי, יש ברשותי מחשב Dell n5010 עם מעבד i5 460M וכרטיס מסך HD4650. נקנה בינואר, ועבד מעולה עם משחקים בינוניים. לפני חודש הוא התחיל להתחמם מאוד, סביב 90 מעלות בזמן משחק למעבד וכרטיס ו55 מעלות לדיסק קשיח. החלפתי משחה טרמית, זה מאוד עזר (הוריד ל75 מעלות את המעבד והכרטיס והדיסק ירד ל50 בערך). לצ'יפסט אין heatsink אז לא יכולתי להחליף לו משחה. זה היה לפני חודש, עכשיו זה התחיל להיות עוד יותר גרוע: מעבד כרטיס מסך וצ'יפסט סביב ה95 מעלות בזמן משחק. לאחר כמה דקות הכרטיס עולה ל102 ואז המחשב נכבה. דיסק קשיח סביב 57 מעלות בזמן משחק. מכיוון שהחלפתי משחה טרמית רק לפני חודש וזו כנראה לא הבעיה - מה אני יכול לעשות בנידון? אין עליו אחריות כי הוא נקנה באמריקה וחוץ מזה פתחתי אותו.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אהלן לכל מומחי הפורום מתכנן רכישה של מחשב נייד לכלל שימושי המולטימדיה לרבות ובדגש על יכולות גיימינג תקציב - בסדרי גודל שמוצגים בלינקים המצ״ב שימושים - משחקים, עבודה משרדית/אינטרנט, גרפיקה וכו'. - רב תכליתי בדגש על גיימינג יצרן מועדף- האם אתם רוצים מחשב של יצרן ספציפי? במידה וקיים "יצרן לא מועדף", - ASUS/MSI גודל מועדף- 16" -18" הגבלת משקל רצוי - כזה שעדיין יאפשר ניידות זמן סוללה רצוי - כמה שיותר חשוב שיהיה שקט ככל הניתן האם להתעקש על כונן SSD? אם כן, מה הגודל המינימלי של האיכסון הכולל הדרוש במחשב - כמובן תוספות- רצוי מקלדת מלאה כאמור, 3 אופציות בקנה: …

18. מבקש מפרט/המלצה לנייד לסטודנטית, עבודה על מסמכים גם קצת משחקים אבל לא כבדים או תלת מימד. נייד חזק ומהיר, קל משקל כמה שמתאפשר, נראה לי 13" זה סביר שגם לא ישקל הרבה וגם לא קטן מדי. זכרון 8GB לפחות. מעבד חזק אבל עם יחס עלות/תועלת סביר. יש לי נסיון טוב עם ASUS וגם עם LENOVO אבל כל חברה מוכרת תתאים. 3 שנות אחריות. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by shedshed,

מחפש מחשב נייד קל (עד 1.5 ק"ג ועד 12 אינטש) עד 17,000 עם הדרישות הבאות: 1. נוח 2. לא חם 3. סוללה ארוכה (לפחות 5 שעות) 4. שרות טוב 5. יכול להריץ המון אפליקציות במקביל בלי שנגמר הזכרון 6. אמינות 7. תמורה טובה בעד הכסף השימוש הוא רק משרדי תוכנות פשוטות אבל שלוקחות הרבה זכרון (אפליקציות גרפיקה, מסחר, OFFICE ועוד) המליצו לי על המחשב הבא של TOSHIBA: http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=3709&p=8 בעיקר בגלל העוצמה, האמינות, והדיסק SSD מה דעתכם? יש עוד המלצות?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. פנדה מחשבים ותקשורת בע"מ פארק עסקים קיסריה, אשל 2 טלפון 04-6274005 פקס: 04-6274006 טופס הצעת מחיר / הזמנה פירוט מוצרים כמות. מוצרים סה"כ 1 AMD Phenom II X3 720 Black Edition 2.8GHz L2 3Mb L3 6Mb AM3 Box 842 ש"ח 1 Gigabyte GA-MA770T-UD3P Chipset AM3 535 ש"ח 1 Samsung 2GB DDR3 1333Mhz 343 ש"ח 1 Samsung 1TB 32MB 7200RPM SATA II HD103UJ Spinpoint F1 499 ש"ח 1 Sapphire ATI Radeon 4650 1Gb DDR2 PCI-e Model S4651GD2H 345 ש"ח 1 Samsung DVD ROM X 16 Black 119 ש"ח 1 Gigabyte Setto 1000 2X120 FAN Black 298 ש"ח 1 Enermax Liberty 500W Active PFC 615 ש"ח סה"כ 3,596 ש"ח או פנדה מחשבים ותקשורת בע"מ פארק עסקים קיסריה, אשל 2 טלפון 04-6274005 פקס: …

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. ניסיתי להוציא את הסוללת CMOS לא עזר... אמרו לי שצריך לקצר איזה משהו עכשיו מזה משהו? O-ם IBM החארות האלה לא מוכנים לאפס את זה הם לא מחשיבים את זה באחריות ואופציה היחידה שהם נותנים זה להחליף תלוח אם ב3000 שקל, מישהו יכול לעזור? בבקשה זה עניין דחוף.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by shinshi,

שלום, ברצוני לרכוש מחשב נייד, שיחזיק לזמן ארוך (כ- 5 שנים). זו הדרישה העיקרית שלי מהמחשב. תקציב: עד 4000 ש"ח, גמיש. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים קלים, צפיה בסרטים, עריכת וידאו ותמונות (חובבנית). * גודל המסך? עד 14 אינטש. האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא. * רזולוציית המסך? עדיפות ל FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות למקלדת מוארת, אך לא קריטי. * משקל רצוי? לא חשוב, המחשב לא מיועד להתנייד הרבה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיפות לזמן סוללה של 4 שעות ומעלה, ולסוללה שתחזיק לאורך זמן (מס' שנים). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי HDMI. * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם ניתן להכניס בתקציב שילוב HDD עם SSD. * כונן אופטי? לא חובה. * האם דרושה תמי…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום, ברשותי סט של 4 גיגהבייט (2X2) של זכרונות DDR2 מהסוג הנ"ל. הם נקנו לפני מספר חודשים מועט מאוד ולא נעשה עליהם OC או שימוש אינסנסיבי. יש לי את הקופסא וקבלה מ-KSP (נקנו ב-360 ש"ח) אשמח להערכה כמה הם שווים אה, ויש לי גם לוח MSI P43T-C51 (סוקט 775) בן שנתיים במצב טוב מאוד אבל בלי קופסא... אם אפשר גם עליו הערכה (אני לא מצפה לגדולות)

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by xxgalxx,

ספק כח : Seasonic SS-500ET-F3 500W הארד דיסק : Hitachi HD 300GB

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Ariknew,

הי חברים, רציתי לשאול את דעתכם בקשר למחשב שלי בן 8 שנים בערך . הרכיבים כדלקמן : מעבד : intel quad core Q6600 2.4ghz כרטיס מסך : Geforce 8800 gts 640mb OC2 זכרונות : G.skill 8 Giga byte ddr2 pc6400 לוח אם : Gigabyte GA-965p - DS3 intel p965 ספק : Hec win550W 20/24 pin מארז : Gigabyte Poseidon black case כונן קשיח : 500 gigabyte המחשב במצב שמור ביותר , היה לי לעזר רב בכל מה שקשור לגרפיקה , תלת מימד , פוטושופ וכו' פשוט התחדשתי במפלצת חדשה . לא נעשה אוברקלוקינג לשום רכיב . את הספק החלפתי והוספתי קירור למעבד של זלמן או משהו דומה שעלה לי עוד איזה 300-400 שקל . לאחרונה הייתי בחנות מחשבים שבדקו אותו וניקו אותו ונאמר לי שהיום יכול להיות שווה באזור ה 1500 - 2000 , הגיוני ? שווי המח…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.