עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. האלן חברה לאחי יש בר מיצבה והבטיחו לו מחשב חדש.. אך המצב הכלכלי בבית לא מי יודע מה! :'( והתקציב המשוער למחשב (לא כולל מסך הוא בערך 3500ש"ח (אולי יהיה אפשר להגיעה ל4000 אבל זה המקסימום!!!) עכשיו,לאחי לא איכפת מOC ,מודינג וכל השטויות.. והא בכלל לא גאון גדול במחשבים, אז המחשב הוא בעצם בשבילו מכונת משחקים!!! אני מבקש את עזרתכם בהרכבת מחשב אשר יסחוב כל משחק קיים עד היום (אולי לא על BEST PERFOMENCE.. אבל שירוצו חלק!!!) שימו לב המחשב צריך להיות בלי מסך,עבר,מקלדת,רמקולים. -אני חשבתי אולי שאם להתמקד בקטע של המשחקים אז אפשר לחסוך במארז,הארד דיסק (40 GB יספיקו!),לוח אם,מעבד,כרטיס קול שיהיה און-בורד.. (מה דעתכם על כל זה?) -אך היתי רוצה שיהיו לו במפרט כרטיס מסך חזק! מה דעתכם ע…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by frodo,

זה המפרט העיקרי של המחשב שלי,מה דעתכם עליו? למה הוא טוב(משחקים,אינטרנט,סרטים)? ואיך הוא בכלליות? AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU Gigabyte GA-7VAX VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound, ATA133, LAN, USB 2.0) Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO AGPx8 128MB DDR Video Card Creative AUDIGY 2 Platinium Retail Sound Card Logitech Z-560 TNX/400W 4.1 Speaker System DDR-RAM 256MB 3200 WinBond Memory Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Thermaltake Volcano 7 CPU Cooler Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case 17" LG Flatron 774FT Blue Monitor

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אהלן מה חבר'ה.. מה עם נשמע? אני צריך טיפה עזרה פה ושם במפרט המחורבן הזה שאני יושב עליו כבר שבועיים... אני צריך כבר להסגר ולהזמין אותו (לחבר שלי). זה הולך ככה... (אני ארשום את זה בלי פירוט והכל...אתם כבר תבינו מה אני מתכוון) AMD 1800 Gigabyte 7VA 256MB 2700 Leadtek GF4 460 WD 40GB 8MB LITE ON 48\12\48 RETAIL PINE...blablabla V92 Teac 1.44 LG Flatron 19 F900B זה באופן כללי... יוצא משהו כמו 4600 שח (כולל מסך) עכשיו הבעיה שלי היא שחסר כאן... רמקולים,מקלדת,עכבר,מארז וספק. הבעיה ש 4600 זה כבר יותר מדי... ועוד כל הדברים שחסרים זה עובר בכיף את ה 5000 שח ואני לא מוצא איפה לצמצם...(ברור שאפשר להוריד צורב אבל זה כל כך חבל... הוא כזה זול (כל הצורבים, לא רק זה). דבר שני זה מה אתם אומר…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. מחשב שנע בסכומים 3500-4000 שקל בלי מסך בבקשה תגידו לי אם זה טוב, משחקים(בעיקר), סרטים, מוזיקה, אינטרנט ועוד.. מעבד:Athlon XP 2500+ (512k 333) 560 שקל ~ לוח אם: NF7-S (nForce2)sata,lan,usb2 590 שקל ~ זיכרון: DDR 333 256MB Kingmax 220 שקל ~ כ.מסך: ATI RADEON 9600Pro TV' DVI 128MB 1070 שקל ~ רמקולים: CREATIVE Inspire 5200 sub + 5Sp 820 שקל ~ הארד דיסק: 60 GB 7200 ATA-100 390שקל ~ סך הכל 3840 ~ יש לי גם כמה שאלות, תענו בבקשה : 1) אם הלוח אם שננתי מסוגל לפענח AC3 כי הרי יש בו כרטיס קול מובנה, זה חשוב לי כי אני רוצה שיהיה קידוד לסראונד לשמוע ברמקולים? 2) אם אני צריך לקנות מאורר עכשיו, אם אני לא עושה כרגע שום אוברקלוק בקרוב עדיין שווה לקנות מאוורר או כל אמצעי קירור אחר - אם…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. טוב אני צריך אותו בישבל לימודים כדי שאני לא היה צריך מחברת... לא ממש לא מבין בניידם אז אתם חושב שהאחד הזה ב 2000ש"ח כדי לי לקנות? מעבד Intel® Centrino Pentium M 1.5GHz זיכרון 256MB DDR הרחבה עד 2GB מסך 15" XGA 1024x768 דיסק 40GB כרטיס מסך Intel® Extreme Graphics 3D 855GM up to 64MB כונן DVD יציאות לרמקולים ולמיקרופון חיצוני מודם 56K V.92 וכרטיס רשת 10/100 מובנים 3 יציאות USB2.0 יציאת אינפרא אדום IrDa 1.1 סוללת Li-Ion 3800 mAH מחזיקה כ-5.2 שעות בהתאם לשימוש משקל 2.6Kg אחריות עולמית לשנתיים

6. Started by azorder,

אני צריך לפטופ חזק למשחקים וחשבתי לקנות את dell inspiron 5520 עם i5 מהסדרה החדשה 6g ram מאיץ גרפי AMD radeon HD 7670 קישור לדגם: http://www.ksp.co.il/?uin=16033 האם כדאי לקנות אותו? הוא יריץ משחקים כמו battlefield 3 וdiablo 3 באיכות טובה? תקציב עד 4500 שח גדול מסך 15.6 אינץ' * משקל רצוי - לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא חובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * בלוטות- לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח - 750G * כונן CD/DVD- כן צורב - כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה- כן

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by poki366,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ולא להוריד באיכות אז כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המחשקים החדשים שיצאו בתקופה האחרונה ומה שיצא בקרוב ... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by shay3108,

i7 2600 gainward gtx 570 glh gigabyte z68ap 8gb kingston 1600 hiperX blue toshiba 1tb 7200 rpm huntkey 700w כמה המערכת שלי שווה?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. היי רוצה לעדכן את המחשב כדי לחזור ולהנות ממשחקים. 1. מה התקציב המקסימלי? עד 6 אלף, עדיף פחות. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? אינטרנט ובעיקר משחקים רזולוציה מקסימאלית לשנה וחצי הקרובות על מסך 22 אינצ' של סמסונג 226bw. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא. 4. דיסק קשיח 320 ג'יגה בלבד, אני משתמש בווינדוס איקס פי ואולי בעתיד אעבור לווינדוס 7 אבל בינתיים טוב לי עם האיקס פי. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 9 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? צריך הרכבת מחשב בלבד 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועד…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by yuval n,

אני רוצה להריץ משחקים חדשים (בעיקר call of duty modern warfare2) על המחשב שלי, ואני חושב שהכרטיס מסך זה הדבר המרכזי שלא נותן לי להריץ את המשחק. מפרט המחשב שלי לפי אוורסט: Computer: Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 3 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name User Name Motherboard: CPU Type DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard Name Unknown Motherboard Chipset Unknown System Memory 2037 MB BIOS Type Award Modular (09/07/07) Communication Port יציאת תקשורת‏ (COM1) Communication Port יציאת מדפסת‏ (LPT1) Display: Video Adapter Intel(R) G33…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אהלן לכולם. אני לפני קניית מחשב נייד חדש. אני משתחרר עוד חצי שנה ורוצה לקנות מחשב נייד חדש שישמש אותי לצרכי לימודים ובית (אינטרנט, מוזיקה, סרטים ולימודים). ההתלבטות שלי כרגע היא כזו: לאחר יציאת מערכת ההפעלה וינדוס 7 אני מתלבט אם לקנות מחשב נייד שפועל עליה, שכן עד עכשיו הייתי נעול על המקבוק פרו עם הלאופרד החדשה של אפל. (http://store.idigital.co.il/Z0GK.html עם שיפור זכרון ל4GB) תקציב- כמו שאתם רואים אין לי בעיה לשלם טוב על משהו ששווה את זה. יש לכם המלצות אחרות?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by RonCohen,

אני מחפש כבר הרבה זמן מחשב נייד עכשיו הגיע dell vostro 5470 אבל אין עליו ביקורות אז רציתי לשאול אם למשהו יצאה להשתמש או פשוט חוות דעת על שהי עליו או לפחות על המפרט

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אני רוצה לדעת איך ניתן לבדוק פרטים על האחריות . איך ניתן לדעת לכמה מזמן האחריות , האם כתוב 3 שנים ?(במידה והמחשב מהיבואן) איך ניתן לדעת שהמחשב נקנה מהיבואן , האם באתר של אסוס http://support.asus.com/download/options.aspx?SLanguage=en&type=4 בפרטיי האחריות יופיעה שהאחריות היא של ronlight ל3 שנים? תודה לעוזרים ומראש לתותח שהפורום בנוי עליו Chevy

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Neus,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)שימושי סטודנט (אינטרנט ואופיס), אפשרות צפייה בסרטים וסדרות HD, משחקים בינוניים(כגון Heroes), ועריכה גרפית חובבנית (צלם חובב-עושה שימוש בפוטושופ ולייט-רום). בנוסף, אני מתחיל לימודי הנדסת אווירונאוטיקה, ככה שאני מאמין שאולי אצטרך להריץ על המחשב תוכנות כמו SOLIDWORK. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 אינץ' ..הגימור פחות משנה. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)בהתאם לג…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. היי, בעצם השידרוג הזה נובע מכך שיש לי בעיות בזכרון וזכרון חדש (DDR2) עולה הרבה יותר מדי... אני משחק בעיקר במשחקי רשת (LOL) ולא במשחקים עתירי גרפיקה כבדה. יתר השימושים הם שימושים סטנדרטיים. עלות היא לא ממש בעייתית, אבל עדיף שיהיה זול ככל שאפשר כל עוד האיכות לא נפגעת. כלומר, אני לא רוצה לקנות את המחשב הכי טוב שיש, אלא אחד שיענה על הצרכים שלי+. זה מה שיש לי: ספק כוח - Antec VP650PM (חדש בקופסא) מארז ישן (שאני לא רוצה כל כך להחליף בעיקר בגלל כסף) SSD - Corsair Force 3 (לא מחליף) הארד דיסק - WDC WD20EARX (לא מחליף) כרטיס מסך - NVIDIA GeForce GTX550 Ti (לא מחליף) עד כאן מה שאני לא מחליף (אלא אם תגידו שאני חייב) רק לצורך המידות, יש לי לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 v2.0…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by yotam360,

שלום לכולם, קניתי מחשב Macbook Pro לפני כחמש שנים, ולפני שבוע וקצת הוא לא עלה לי כשניסיתי להדליק אותו. הוצאתי את הסוללה והחזרתי מספר פעמים (יש לציין שבמד הסוללה שבצד המחשב הסוללה טעונה במלואה) ניסיתי להדליק את המחשב כשהוא מחובר לחשמל אך שום פעולה לא עזרה. אחרי שלא נגעתי במחשב כמה שעות ניסיתי להדליק אותו שוב אך הפעם הוא עלה. סיימתי לעבוד עליו וכיביתי אותו. למחרת בבוקר ניסיתי להדליק אותו שוב אך הוא לא נדלק. היום הוא כבר שבוע לא עובד. יש למישהו השערה מה יכולה להיות הבעיה? תודה, יותם.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by DeAk,

שלום אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש, רצוי אולטרבוק בתקציב של גג 5500 ש"ח מטרת המחשב היא ללימודים, סרטים ואולי קצת פוטושופ כ מו שכתבתי למעלה אני מעוניין באולטרבוק אז חשוב לי שהוא יהיה קל והמסך עד 14" ברזולוציה FHD הבנתי שאם המסך הוא טאצ' אז הוא מבריק ואם לא אז הוא מאט הייתי כן רוצה שהוא יהיה טאצ' אז כנראה מסך מבריק כל היציאות הרגילות כמובן.. בהקשר של הכונן הייתי רוצה שיהייה SSD אמיתי, 256G זה סבבה לגמרי בשבילי חשוב לי שהביצועים יהיו מהירים ושהמחשב יעלה מהר כונן אופטי לא קריטי בכלל טוב נראה לי עברתי על כל הדברים החשובים.. בהתחלה חשבתי לקנות ZENBOOK של אסוס http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=864636 אבל הבנתי שהוא בלי SSD אמיתי וגם שהוא מתחמם קצת מהר מה אתם אומר…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. השימוש במחשב יהיה בעיקר לגלישה ועבודה משרדית, אך יתכנו גם משחקים קלים /בינוניים. אין צורך בכרטיס מסך חזק מדי. רזולוציית המסך אינה קריטית, כמו כן הגודל לא משמעותי, רק שלא יהיה קטן מדי. (כלמור, נטבוק לא ממש רצוי כאן). מכיוון שתגובתיות המחשב חשובה מאוד, אעדיף SSD. (הייתי מוסיף לבד, אך הבנתי שזה יבטל את האחריות). כמו כן אשמח למחשב עם איכות בנייה טובה (שלא יתפרק לי ביד אחרי כמה שנים). זמן סוללה גם הוא לא בראש הרשימה, המחשב רוב הזמן יהיה בבית מחובר למקור חשמל. ניתן לחרוג עד כ 2.5K במידת הצורך. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4500ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אקפלוור ואופיס ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא רלוונטי ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: המחשב לא מיועד למשחקים כרגע, אבל רצוי שתהיה תמיכה לכרטיס מסך נפרד בעתיד * באיזה סוג משחקים תשחקו? לא רלוונטי כרגע 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך 4. האם יש רכיב …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by hadar1981,

שלום פורום מקסים..... יש לי מחשב שבניתי בעבר לפני 3 שנים בערך לצורך עבודה תלת מימד ואנימציה. אני רוצה לשדרג למעבד i7 ובטח אני אצטרך לשדרג גם זיכרונות ולוח אם רציתי לדעת אם שווה לשדרג או לקנות מחשב חדש וכמובן אם אפשר לקבל המלצות על איזה מהמעבדים לקנות ואיזה זיכרונות ולוח אם תודה מראש CPU Type: QuadCore Intel Core 2 Q9450, 2000 MHz (6 x 333) Motherboard : Gigabyte EP35C-DS3R Memory: Kingston 2G-UDIMM 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM x 2 Video Adapter: NVIDIA GeForce 8600 GT (512 MB) Disk Drive : WDC WD2000JS-22MHB0 ATA Device Disk Drive : WDC WD5000KS-00MNB0 ATA Device CASE : THERMALTAKE CASE VD2000BNS MATRIX BLACK Monitor: SyncMaster T200HD samsung נ.ב אולי כדאי לציין שאני גר…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by kobi.masika,

היי אני זקוק למפרט מחשב חזק לצורכי עבודה, צורכי העבודה הם הרצת מספר שרתים וירטאלים (4-5) על מנת להתקין עליהם מוצרים שונים בעיקר מוצרי Oracle בסביבת linux/windows מערכת ההפעלה הראשית תהיה windows7 64bit והשרתים הוירטואלים יריצו שרתי linux או windows בעיקר לצורכי התקנות database וכלים אחרים על מנת ללמוד ולהתנסות במוצרים אלו חשוב שיהיה אפשר להריץ 4-3 שרתים במקביל בעת הצורך ללא כל בעיה עם כמות מספקת של זכרון לכל שרת. בנוסף הייתי שמח אם המחשב היה יכול לשמש גם למשחקים וכמו כן איני נוהג לעשות OC למערכות. אשמח לעזרתכם בנושא תודה מראש קובי מסיקה נ.ב - אין צורך בציוד הקפי וחשוב שהמחשב יהיה שקט ולא יחמם יותר מידי על מנת להשאיר דלוק כל הזמן

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. מחשב לשימוש כללי, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים, עריכה גראפית ולעיתים רחוקות קומפילציה של C# ללא OC תקציב לא יותר מ 3000ש"ח אם אפשר לחסוך הייתי שמח לשמוע הצעות. בחלק מהרכיבים כמו זיכרון, לוח אם הוספתי כמה שקלים כדי לקבל מוצר איכותי יותר. אני מעדיף מארז שקט יחסי אבל לא צריך להגזים. האם לדעתכם יש מה לשפר? גם אשמח אם יש לכם חלופות באותה איכות ומחיר למארז לבן ( + צורב ) AMD Phenom 2 X6 1055T 2.8Ghz 125W6Core AM3 Box, יחידות 1 ₪970 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1823 Gigabyte GA-870A-UD3 AMD870 CHIPSET, יחידות 1 ₪543 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1870 Kingston Hyper X Blu 2GB DDR3 1600Mhz CL9, יחידות 2 ₪354 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם כעיקרון במקור רציתי לקנות סטרימר אך מכיוון שאין בשוק סטרימר המאפשר גלישה מלאה אלא רק גלישה קבועה ביוטיוב או בפייסבוק, אז אני צריך מחשב נייד שיהיה מחובר באופן די קבוע לטלוויזיה בחיבור HD למטרות הבאות: גלישה מלאה, צפייה בסרטים ואולי תכני HD. המחשב צריך להיות עם צג קטן כמה שיותר קומפקטי נושא מאוחד חשוב הוא צריכת החשמל ולכן אני מחפש מחשב שאוכל לחבר אותו לחבר באופן ישיר כך שהמצבר שלו יחזיק מעמד לאורך טווח. יש המלצות? אשמח לעזרה מהמומחים תודה רבה לא פירסמתי תקציב כי אני לא יודע כמה עולה מחשב הכולל את הפיצ'רים האלו

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. קניתי מחשב מה אתם אומרים עליו? מארז THERMALTAKE V3 ספק כח HEC WIN+600 לוח אם P55-GD55 מעבד I7 860 מאוורר למעבד COLD BIT זכרון H\S CEON 2*2GB DDR3 1333MHZ דיסק קשיח 500GB SATA 2 7200 16M WD צורב SATA LG DVD X22 DL כ.מסך ATI RADEON 5830 1 G POWER COLOR סה"כ 4840 כלל מע"מ רק היום קניתי מה אתם אומרים יש אפשרות שאני יכול להחליף עדיין חלקים כי עוד לא קיבלתי את המחשב מה אתם אומרים הכל בסדר ?[br]פורסם בתאריך: 4.04.2010 בשעה 15:57:12 CEON חברה טובה לזיכרון?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. קניתי את המחשב השבוע,הוא מצויין מחשב חזק במחיר נמוך השאלה שלי האם מישהו התקין עליו מערכת הפעלה של לאופרד סנו iAtkos s3 10.6.3? אני מצליח להתקין את הדיסק,אבל אחרי ההתקנה הוא עושה לי ריסטרט כל פעם,וזה משגע אותי הצלחתי להתקין את 10.5.6 אבל בלי סאונד ובלי זיהוי של כל האופציות של כרטיס המסך תודה על התגובה,אני בדקתי את כל האתרים של osx86 ואת כל המדריכים,אבל אני עדיין לא מצליח אחרי ההתקנה של 10.6.3 iAtkos s3 להפעיל את המערכת, עושה לי כל פעם ריסט

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.