עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by mamgura,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב נייד בתקציב של בערך 4000 ש"ח. עדיף פחות, אפשר קצת יותר. המטרות הן ללימודים באוניברסיטה ומשחקים. אין לי צורך בתוכנות כבדות כמו אוטוקד וכד', אולי קצת עבודה בפוטושופ. מצד שני אני רוצה לראות סרטים באיכות טובה ולשחק משחקים. אין לי מחשב נייח לכן אני רוצה להריץ עליו משחקים חדשים בקלות, ושיחזיק כמה שיותר זמן. אני משער שזה אומר כרטיס מסך חזק. אני מאמין שאני צריך גודל מסך של בערך 15 אינטש. אין לי העדפה לחברה כלשהי, רק שיהיה אמין. אני מעדיף שתהיה יציאה לטלוויזיה אבל לא קריטי בכלל. זמן סוללה ממוצע. חשוב לי שיהיה נוח לכתוב עליו (לא יודע עד כמה זה פרמטר שאפשר לבדוק...) אז בקיצור, משחקים סרטים ולימודים. כמובן אינטרנט וכד'. תודה !

2. שלום! אני מעוניין לקבל המלצות למחשבים ניידים. אני חייב לומר שהדרישות שלי ממש לא גבוהות. אני יכול לומר שכיום אני משתמש במחשב נייח - פנטיום 4 3Ghz, עם ג'יגה של זיכרון ראם, ואני דיי מרוצה מאיך שהוא עובד עם ווינדוס 7. הבעיה היחידה שאני נתקל בה היא הרצת משחקים, בעיקר משום שכרטיס המסך במחשב הוא GeForce 6600GT... המחשב הנייד אמור להחליף את המחשב הנייח. אני רק רוצה שיוכל להריץ משחקים בצורה נורמאלית... למיטב הבנתי שוק הגרפיקה לא השתנה כל כך בשנים האחרונות, למשל, כרטיס מסך טוב מסדרה 9000 של נבידיה יכול להריץ משחקים חדשים על אפשרויות גבוהות ומספקות גם כיום (תקנו אותי אם אני טועה..). אני מכיר כרטיסי מסך כמו 6600GT, 8800GT, שהיו ידועים כזולים מאוד יחסית לביצועיהם הטובים מאוד שלהם לזמנ…

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  3. Started by LD21,

אם אפשר המלצה למחשב נייד במחיר עד 4500 ש''ח(אפשר לחרוג קצת ואפשר גם פחות) מחשב שיריץ באיכות גבוהה משחקים כמו FIFA או סגנון GTA מסך 15'/17' עם מערכת הפעלה כונן DVD +צורב עדיף מהקטלוג של KSP או TMS

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  4. שלום לכולם, * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כבדים), צפיה בסרטים, עבודה בפוטושופ, תכנות (Visual Studio, Webmatrix, Eclipse וכו') * גודל המסך? לא פחות מ-14, עדיפות ל-15.6 * משקל רצוי? לא כל כך חשוב (אבל לא כבד בטירוף) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף שיהיה באיזור ה-3 שעות עבודה (מינימום 2+) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? עדיף, לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. ראיתי כי המחשב הזה מוצע למכירה: http://www.buy2.co.il/o/bcb53f90-f49e-42c6-870b-316a47cc5d54?utm_source=activetrail&utm_medium=email&utm_campaign=SPECIAL_DIGITAL_16_05_2013 הוא מוחדש (עודפי מלאי ממפעל היצרן, לא היה בשימוש לקוחות סופיים) שזה אומר שלא בוצעה לא אקטיביזציה. "על הנייר" הוא נראה מדהים. בתור אחת שעד היום הייתה עם HP והתעייפה מסוללה חלשה ומחשב שמתפוצץ מחום אחרי שעת עבודה, מחפשת המלצה של כאלו שיש להם DELL או מכירים את הניידים שלהם מקרוב ויכולים להמליץ (או שלא) על המחשב הנ"ל... אשמח לתשובות בת אל נ.ב ראיתי גם המחשב הזה : http://www.buy2.co.il/o/35baaaa5-8144-46cc-b4cb-b046f05b6102?utm_source=activetrail&utm_medium=email&utm_campaign=SPECIAL…

• 11 תגובות
    • 918 צפיות
  6. Started by dor17,

ככה אני מחפש לקנות לפטופ לאמא שלי לצרכי עבודה של אופיס רגיל. סרטים ומוזיקה. לשם כך חשוב לי הדברים הבאים: דיסק קשיח 80-120 ג'יגה זיכרון 1024-2048 מסך- 12-13.3" עדיף של חברה ידועה. יש אפשרות לחריגה בתקציב. תודה רבה

7. יש לי רק בקשה, אני לא מעודכן לגבי הכרטיסי מסך ולגבי המעבדים שיש היום כי פשוט אין לי זמן לזה אני בצבא אם מישהוא יכול לעשות לי סדר בדברים אני אשמח אני רוצה מחשב שיהיה אפשר להריץ בו משחקים כבדים ולגלוש כמובן **שיהיה זיכרון 4 גיגה

8. Started by digixd,

* מהארץ (ישראל) * תקציב:4500 * יש מצב לחריגה תלוי במה תציעו * מטרות המחשב? לדוגמה: (עריכה/גרפית\גיימינג\אינטרנט ואופיס\מוזיקה\סרטים\תיכנות\לימודים) * גודל המסך? 15ומעלה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 שעות ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) מומלץ (לא חובה) * בלוטות? מומלץ (לא חובה) * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? מומלץ (לא חובה) * כונן Bluray? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא ממש * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא הבנתי.. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אפשרויות נוספות במחשב: שהמחשב יהיה מחברה טובה ואמינה שיחזיק להרבה זמן לא יעשה בעיות שיתאים …

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by S.T.A.L.K.E.R,

קיבלתי 2 הצעות http://www.1pc.co.il/product_info.php?cPath=414_545&products_id=7868 או http://kst.co.il/Product.asp?productid=651 מה לבחור?

10. עקב הבהרה על חוקי הפורום שיניתי את הפוסט המקורי לפורמט הסטנדרטי. את הפוסט המקורי ניתן למצוא בתחתית. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית - מצגות למען פרסום מוצרים, מחשב לעסק. * גודל המסך? רצוי 13 אינץ אבל לא פוסל 14 או אף 15. * משקל רצוי? רצוי עד שתי קילו, שוב גמיש. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות שלוש שעות,. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לפחות שלוש יציאות USB 2.0, או שתיים ואחת של USB 3.0, רצוי גם HDMI. * בלוטות? לא הכרחי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 GB, ואני מעדיף 7200 RPM, אבל אם זה 7200 אפשר גפ 320. * כונן CD/DVD? צורב? כונן אני רוצה, פחות חשוב לי שהכונן גם צורב, אם ההבדל במחיר משמעותי מעדיף בלי כונן (תמיד אפשר לקנ…

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  11. Started by Roi Cohen,

שלום מישהו יכול להמליץ על מחשב נייח טוב וחזק לבית.. השימוש העיקרי הוא אינטרנט הורדת סרטים וסדרות ובעל איחסון גבוה. בנוסף אני צריך מחשב מהיר שלא נתקע תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by -yooy-,

חבר'ה אני רוצה לקנות מחשב חדש אז ככה המחשב הזה בשביל משחקים טובים שיהיה מהיר וגם לעבודות ב"ס אני עובד האם תוכנות גרפיקה בקיצור איך שאומרים מחשב סוס אבל עד 3,000 אז אני מבקש מכם מפרט מחשב והמלצה מאיפה לקנות!! תודה רבה לעוזרים! ללא מסך וללא ציוד הקפי

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by דוב,

מטרות המחשב: עבודות משרדיות, שימוש בתוכנות שונות (למשל, רוזתה סטון), גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים. עדיף מחשב יחסית קטן ובעל משקל נמוך. חשוב שיהיה מהיר מאד, זכרון רם עדיף 8, זמן סוללה ארוך. אשמח לשמוע רעיונות טובים ויחסית זולים (עד 3500), וכן מה דעתכם על המחשבים הללו: http://www.wallashops.co.il/Mobile/Main#!/app/product/6MKFBB94E2 http://m.zap.co.il/jacket.aspx?siteid=4702&siteurl=http%3a%2f%2fwww.pc-online.co.il%2fitem.php%3fps%3d3002&modelid=878415&prodId=1626094054&platform=2

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Gal300,

אני רוצה המלצות למחשב נייד בסכום של עד 4000 שח שימושים עיקריים: אופיס(אקסס) וג׳אווה. רצוי שיגיע עם אופיס מלא. נדרש חיבור HDMI. שיהיה מחשב טוב, מהיר, עם רזולוציה טובה. מסך לא יותר גדול מ15. עדיף של חברת HP אבל כל חברה מתקבלת. תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  15. Started by cfff,

שלום חברים, אני מעוניין לקנות מחשב חדש ואשמח לעצתכם בנושא כיוון שאני כבר המון זמן לא מעודכן בכל נושא החומרה. תקציב: 3000-3500 גג מקום מומלץ לקנייה: מעדיף אייבורי או KSP כיוון שזה באזור שלי ושיש למחשב אחריות במקום מסודר וגם כי בדר"כ הם זולים. מטרת המחשב: מחפש בעיקר כוח עיבוד חזק ופחות משחקים. אני לא מתפשר על מעבד אני רוצה משהו באמת טוב וחזק שיודע להריץ כמה שיותר דברים במקביל ובמהירות, תוכנות כבדות וכו'.... זה אומר גם כמות גדולה של RAM וסוג מהיר ואמין- מעדיף KINGSTON. בנוסף אני כן רוצה כרטיס מסך נורמאלי שיכול להריץ דברים סבירים של היום. * עוד דגש חשוב- אני יוצר מוסיקה כתחביב לכן אני חייב כרטיס קול חיצוני ולא ONBOARD ואני משתמש הרבה בקיובייס שזה תוכנה כבדה שכאשר מריצים עליה…

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  16. שלום רב! מבקש עזרה בקניית מסך 19 אינטש ms2

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  17. שלום לכולם. אני מעוניין בהמלצות למחשב נייד . השימוש העיקרי שלו הוא ללימודים בתחום העיצוב פנים (יגיע לשלב בלימודים של עבודה עם תוכנות עיצוב למיניהם..) הדרישות הבסיסיות שלי: מסך : 14.1 רצוי מט. דיסק קשיח: 350-500 ג'יגה לפחות כרטיס גרפי: איכותי. עדיפות : לא מובנה. צורב DVD זיכרון פנימי : 4 ג'יגה DDR3 תוספות: חיבורי USB (הכוונה ל3 לפחות), WIFI, מצלמת רשת, יציאת HDMI, אחריות מקיפה וטובה. עדיפות לחברות : HP,DELL תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  18. שלום, כמו שכתוב בכותרת, אני מחפש מחשב נייד חדש בתקציב של כ3000 שקל מטרת הנייד היא בעיקר לימודים ואינטרנט, זמן סוללה טוב גם רצוי. מסך 14 אינץ' יספיק (או 13.6) את הנייד אקנה בישראל, ואם אפשר ללא מערכת הפעלה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  19. שלום לכולם, צריך את העזרה שלכם בבחירה נכונה של נייד: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), , צפיה בסרטים ויכול להיות שבעתיד עבודה עם תוכנות גראפיקה * גודל המסך? בין 14 ל 15 * משקל רצוי? סביבות 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA HDMI כו) HDMI ו USB * בלוטות? ללא * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 400+ * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? ללא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין העדפה תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  20. Started by yony25,

שלום רב, * מטרות המחשב - אינטרנט, צפיה בסרטים וקצת משחקים קלים * גודל המסך - 15.6 * משקל רצוי - עד 2.5 ק"ג (לא קריטריון קריטי) - אבל מעדיף שיהיה מעוצב יפה * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI יחובר המון לטלויזיה * בלוטות - לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - HDD 500GB * כונן CD/DVD - לא קריטי * כונן Bluray - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא, אבל חשוב מאד אחריות ל 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא, מעדיף לא HP (ניסיון רע איתם) כמו כן, מחיפוש נרחב מצאתי 3 מחשבים שאני שוקל לגביהם הדל חורג ב 100 שקל מהתקציב, האם שווה את זה ? asus x501A - 2899 NIS http://bug.co.il/prodtxt.asp?…

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  21. שלום חברים מבקש את עזרתכם בהמלצה לקניית נייד לעריכה גרפית (photoshop , illustrator) ולעבודת תלת מימד (solidworks, rhino) , כולל רינדורים. המחשב ישמש גם לעבודה בבית במקום המחשב הנוכחי שכבר עשה את שלו. (ז"א שצריכים להתחבר אליו מסך ומקלדת) גודל 15.4", אחריות ושירות חשובים מאוד, ביצועים חשובים מאוד, רצוי זמן סוללה ארוך. גודל דיסק קשיח לא קריטי, יש זכרון חיצוני. חיפוש אחרי המלצות קודמות כאן בפורום השאיר אותי די מבולבל , מקווה שתוכלו לעזור תודה יובל

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  22. שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לצורכי העסק, אימי תעבוד על המחשב מהבית. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, * גודל המסך? 15.6 ומעלה * משקל רצוי? לא משמעותי במיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ארוך סטנדרטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) FI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500+ * כונן CD/DVD? צורב? CD במידה ויש אפשרות גם DVD אבל לא הכרחי. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? דל במקום 1 , לאחר מכן HP תודה רבה רבה ליאור עוצמה- דודי שמש וחשמל

23. Started by arieltan,

שלום לכל העוזרים. ברצוני להוסיף למחשב עריכה הנייח שברשותי מחשב נייד עם יכולות עריכת סרטים מקצועית שישמש גם כגיבוי במידה והנייח ישבות מסיבה זו או אחרת, אפשרות ניוד העבודה (מחשב נייד כבר אמרתי) ולשימוש ביתי כללי. אני משתמש בתוכנת Edius. תנאי הכרחי הוא מסך קטן או שווה ל-14 לטובת ניידות ושימוש כללי, חיבור למסך חיצוני בזמן עריכה. חיבור USB3, HDMI כרטיס מסך סביר ואחריות נורמלית הכרחיים והמון המון המון מנוע מתחת למכסה ! אופציית השני כוננים קשיחים כאשר אחד SSD לטובת מערכת ההפעלה נשמע מעניין .... קיימת גמישות מעלה במחיר. תודה מראש לעוזרים אריאל

• 8 תגובות
    • 895 צפיות
  24. היי, אני מעוניין לקנות מחשב לפיתוח משחקים, וגם לגלישה ולצפייה בסרטים (לרוב פחות מאיכות HD..). אני לא צריך כרטיס גרפי מטורף (אני לא מפתח CRYSIS), זה לא הדבר החשוב אצלי. אני צריך ביצועים טובים ונוחות עבודה עם כתיבת קוד, ולכן: 1. מסך 15" וסביבותיו 2. סוללה שתחזיק מעל שלוש-ארבע שעות (ורצוי יותר) 3. הארד-דיסק מהיר. SSD זו אפשרות שאני מוכן להשקיע בה עוד כמה אלפים. אשמח לראות דגמים שמשלבים SSD למערכת הפעלה. 4. גם 60G SSD יהיה בסדר.. מקסימום אשים סרטים וכו על כונן רגיל ונפרד. 5. לפחות 4G זיכרון (אני אריץ כמה תוכנות כבדות כמו VisualStudio במקביל) 6. מעבד שיסחוב את התוכנות שכתבתי בסעיף הקודם. 7. טווח מחירים - עד 4000 בלי SSD. עד בערך 6000 עם. מחשב שיענה על רוב הסעיפים גם יהיה טוב..…

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  25. כפי שמשתמע מהכותרת אני מתכוון לקנות את המחשב בארה"ב, אני טס לשם לטיול עוד כחודש ואני רוצה להיעזר בו במשך הטיול. לכן אני מעונין שיהיה לו רכיב GPS (יש דבר כזה בכלל או רק מתאמים חיצוניים) מסך בגודל של 13" וכרטיס מסך סביר פלוס. כמו כן המחשב ישמש אותי בתור סטודנט להנדסת מכונות לשימושים שונים ולתוכנות גרפיות כמו סוליד וורקס ומאטלאב. יש לי משיכה למחשבים של סוני, כדאי לקנות גם אם אין תמיכה בארץ? כיום יש לי אייסר travelmate 290 בן ארבע ואני מרוצה ממנו.

• 3 תגובות
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים