עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן, הגיע הזמן שלי להשתדרג מהלפטופ המעפן שלי.. אני עורך סרטים ועובד עם תוכנות כמו פוטושופ, אפטר אפקטס, ופרימייר - וזאת הסיבה למעבר ללפטופ חדש, כי אני צריך מעבד טוב ושבעיקרון המחשב יסחוב. אין לי שום בעיה לגבי המשקל של הלפטופ = הוא מבחינתי כמו מחשב נייח לכל דבר, הוא יושב בשולחן עם חיבור למסך מחשב חיצוני, מוטען כל היום, ככה שזה לא שיקול... אך - כן חשוב לי הגודל של המסך (17 אינץ'). ראיתי את הדגם הזה בזאפ, והוא נשמע לי ממש טוב, גם מעבד i7, גם זיכרון גדול, וגם מסך גדול. השאלה - למה זה דגם ככ לא מפורסם שאני לא מוצא עליו כלום באינטרנט? האם משהו פה מוזר שאני לא שם לב אליו? או שזה פשוט הדרישות הספציפיות שלי שלא דומות לרוב המשתמשים? ואיך הוא לדעתכם? https://www.pc365.co.i…

2. אהלן, הגיע הזמן שלי להשתדרג מהלפטופ המעפן שלי.. אני עורך סרטים ועובד עם תוכנות כמו פוטושופ, אפטר אפקטס, ופרימייר - וזאת הסיבה למעבר ללפטופ חדש, כי אני צריך מעבד טוב ושבעיקרון המחשב יסחוב. אין לי שום בעיה לגבי המשקל של הלפטופ = הוא מבחינתי כמו מחשב נייח לכל דבר, הוא יושב בשולחן עם חיבור למסך מחשב חיצוני, מוטען כל היום, ככה שזה לא שיקול... ראיתי את הדגם הזה בזאפ, והוא נשמע לי ממש טוב, גם מעבד i7, גם זיכרון גדול, וגם מסך גדול. השאלה - למה זה דגם ככ לא מפורסם שאני לא מוצא עליו כלום באינטרנט? האם משהו פה מוזר שאני לא שם לב אליו? או שזה פשוט הדרישות הספציפיות שלי שלא דומות לרוב המשתמשים? ואיך הוא לדעתכם? https://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=22111 תודה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by EyalKing,

* תקציב כ-1500 ש"ח * מטרות המחשב? עבודות משרדיות * גודל המסך? גדול עד כמה שהתקציב מאפשר * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כן, חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא נדרש * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא נדרש * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות שאפשר לסמוך עליה, לא חייבת להיות בינלאומית * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה לכם

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  4. היי, אני מתחילה ללמוד בקרוב ואשמח להמלצה לקניית מחשב נייד ללימודים, תקציב בסביבות 4000 ש"ח. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) וצפיה בסרטים (לא משהו כבד מדי, בעיקר צפיה ישירה). ללא משחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 13.3 אינטש, לגבי המסך מבריק או מאט - אני לא מספיק מבינה בזה. מה עדיף? * רזולוציית המסך? האמת שגם בזה אני לא ממש מבינה, אני מניחה שמשהו סטנדרטי יספיק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? סביבות 1.5 ק"ג (כמה שפחות יותר טוב) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף כמה שיותר, לימי לימודים ארוכים (סביבות 8 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. * מטרות המחשב - משחקים (כבדים רצוי) וסרטים. * גודל המסך - 15 * משקל רצוי - לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - רצוי ארוך (לא מבין בזה בדיוק.) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? - כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP אם יש משהו אחר אני בעיה. התקציב יכול לחרוג ל3200 - (אני יודע שהתקציב אינו גבוה, מה שאפשר להשיג אז בבקשה).

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  6. Started by guyby,

חבר שלי בניו יורק חוזר עוד שבוע. אני צריך המלצה לקניית מחשב נייד - אני יודע שההבדלים במחיר גדולים ולכן אני יכול לקחת משהו טוב. תקציב כ-2400 עם אפשרות לחריגה של 200 - 300 ש"ח חברות: לנובו / דל / HP גודל: 13.3 - 15.6 מעבד: i3 / i5 זיכרון: לפחות 3GB דיסק קשיח: לפחות 320GB חשוב: חיבור HDMI, תקן N בכרטיס רשת אלחוטי, מצלמה+מיקרופון מובנה השימושים שלי הם בעיקר, גלישה, חיבור ל TV לצפיה בסרטים. אני יודע שמחשב שתמליצו יהיה חזק בשביל זה אבל אני כנראה אלמד קצת תכנות C# ויהיה צורך בתוכנה יעודית לזה. תודה לממליצים.

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  7. שלום לכולם, כבר זמן רב אני מחפש מחשב נייד, וכל פעם אני מתלבט בין חברות שונות, או דגמים שונים. אני מחפש מחשב נייד שיענה על הצרכים הבאים: אחריות לתקופה ארוכה (3 שנים) קל יחסית (לא מעל 3 ק"ג) (אני סטודנט והמחשב יהיה איתי רוב הזמן) עמידות גבוהה. יכולת צפייה בסרטים באיכות HD ושמיעת מוזיקה. יכולת הרצת כמה תוכנות במקביל (MATLAB, office, פוטושופ וכו') זמן סוללה ארוך יחסית (לא פחות משעתיים) כמובן עם תקשורת BT ו wireless צורב DVD זכרון גדול לפחות 4GB. לא חייב עם מערכת הפעלה (אבל שוינדוס 7 ירוץ עליו בצורה חלקה) מחברה מוכרת, עדיפות לחברת dell, אבל אם יש חברה שעונה על הדרישות אז זה גם בסדר. ראיתי כמה דגמים של מחשבים שכולם של אותה החברה dell והם 1557 ו1558. כאשר אני לא ממש יודע מה ההבד…

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  8. ברצוני לקנות מחשב נייד שישמש בצורה חלקה גם לצורכי בית וגם לצורכי לימודי הנדסה (אין צורך בשימוש בתוכנות עריכה גראפית כבדות). מטרות עיקריות: אינטרנט, אופיס, סרטים עם חיבור לטלויזיה ב-HD, עבודה ברשת אלחוטית עם עוד מספר מחשבים ביתיים, משחקים קלים, גודל מסך עד 15 אינץ' , לא כבד מדי -סחיבה יחסית קלה, זמן סוללה יחסית ארוך - עדיפות ללפחות 6 בשקט, בלוטות', כונן קשיח לפחות 300GB, צורב DVD, זיכרון לפחות 4GB, מצלמה ומיקרופון מובנים, מקלדת מוארת. חשוב שהמחשב לא יתחמם במהירות ויהפוך לתנור אחרי כמה שעות עבודה. אשמח להמלצות, תודה לכולם!

• 6 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. המחשב מיועד לאחי אז אני שואל בשבילו מטרות המחשב: המשחק הכי "כבד" שהוא משחק והעיקרי זה flight simulator x * גודל המסך: 13-15 * משקל רצוי: פחות חשוב רק מהבית לעבודה וחזרה... * זמן סוללה: לא משנה, תמיד ליד חיבור לחשמל * יציאות מיוחדות: hdmi וקורא כרטיסי זיכרון * בלוטות: כן * גודל מינימלי של כונן קשיח: 250 ג"ב לא צריך יותר מ-500 * צורב DVD: כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  10. היי לכולם, בעוד כחודשיים אני מתכוון לרכוש מחשב נייד. אני רוצה מחשב לתכנות/משחקים/סרטים ומוזיקה. (כמו כל אחד...) אני אישית מעדיף מחברת HP. אבל זה לא משנה לי כל-כך. בכל אופן תגידו לי אם זה..(מצורף לינק) מחשב סבבה או שצריך לשפר כרטיס מסך או מעבד/זיכרון?? אם צריך לשפר רצוי מאוד שהמחשב יהיה בטווח המחיר של הדוגמא... http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=1624 מחיר: 3,715.00 ₪ הדגם הוא: HP Pavilion dv6-1230ej תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  11. Started by mamgura,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב נייד בתקציב של בערך 4000 ש"ח. עדיף פחות, אפשר קצת יותר. המטרות הן ללימודים באוניברסיטה ומשחקים. אין לי צורך בתוכנות כבדות כמו אוטוקד וכד', אולי קצת עבודה בפוטושופ. מצד שני אני רוצה לראות סרטים באיכות טובה ולשחק משחקים. אין לי מחשב נייח לכן אני רוצה להריץ עליו משחקים חדשים בקלות, ושיחזיק כמה שיותר זמן. אני משער שזה אומר כרטיס מסך חזק. אני מאמין שאני צריך גודל מסך של בערך 15 אינטש. אין לי העדפה לחברה כלשהי, רק שיהיה אמין. אני מעדיף שתהיה יציאה לטלוויזיה אבל לא קריטי בכלל. זמן סוללה ממוצע. חשוב לי שיהיה נוח לכתוב עליו (לא יודע עד כמה זה פרמטר שאפשר לבדוק...) אז בקיצור, משחקים סרטים ולימודים. כמובן אינטרנט וכד'. תודה !

12. שלום! אני מעוניין לקבל המלצות למחשבים ניידים. אני חייב לומר שהדרישות שלי ממש לא גבוהות. אני יכול לומר שכיום אני משתמש במחשב נייח - פנטיום 4 3Ghz, עם ג'יגה של זיכרון ראם, ואני דיי מרוצה מאיך שהוא עובד עם ווינדוס 7. הבעיה היחידה שאני נתקל בה היא הרצת משחקים, בעיקר משום שכרטיס המסך במחשב הוא GeForce 6600GT... המחשב הנייד אמור להחליף את המחשב הנייח. אני רק רוצה שיוכל להריץ משחקים בצורה נורמאלית... למיטב הבנתי שוק הגרפיקה לא השתנה כל כך בשנים האחרונות, למשל, כרטיס מסך טוב מסדרה 9000 של נבידיה יכול להריץ משחקים חדשים על אפשרויות גבוהות ומספקות גם כיום (תקנו אותי אם אני טועה..). אני מכיר כרטיסי מסך כמו 6600GT, 8800GT, שהיו ידועים כזולים מאוד יחסית לביצועיהם הטובים מאוד שלהם לזמנ…

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  13. Started by LD21,

אם אפשר המלצה למחשב נייד במחיר עד 4500 ש''ח(אפשר לחרוג קצת ואפשר גם פחות) מחשב שיריץ באיכות גבוהה משחקים כמו FIFA או סגנון GTA מסך 15'/17' עם מערכת הפעלה כונן DVD +צורב עדיף מהקטלוג של KSP או TMS

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  14. שלום לכולם, * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כבדים), צפיה בסרטים, עבודה בפוטושופ, תכנות (Visual Studio, Webmatrix, Eclipse וכו') * גודל המסך? לא פחות מ-14, עדיפות ל-15.6 * משקל רצוי? לא כל כך חשוב (אבל לא כבד בטירוף) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף שיהיה באיזור ה-3 שעות עבודה (מינימום 2+) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? עדיף, לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. ראיתי כי המחשב הזה מוצע למכירה: http://www.buy2.co.il/o/bcb53f90-f49e-42c6-870b-316a47cc5d54?utm_source=activetrail&utm_medium=email&utm_campaign=SPECIAL_DIGITAL_16_05_2013 הוא מוחדש (עודפי מלאי ממפעל היצרן, לא היה בשימוש לקוחות סופיים) שזה אומר שלא בוצעה לא אקטיביזציה. "על הנייר" הוא נראה מדהים. בתור אחת שעד היום הייתה עם HP והתעייפה מסוללה חלשה ומחשב שמתפוצץ מחום אחרי שעת עבודה, מחפשת המלצה של כאלו שיש להם DELL או מכירים את הניידים שלהם מקרוב ויכולים להמליץ (או שלא) על המחשב הנ"ל... אשמח לתשובות בת אל נ.ב ראיתי גם המחשב הזה : http://www.buy2.co.il/o/35baaaa5-8144-46cc-b4cb-b046f05b6102?utm_source=activetrail&utm_medium=email&utm_campaign=SPECIAL…

• 11 תגובות
    • 929 צפיות
  16. Started by dor17,

ככה אני מחפש לקנות לפטופ לאמא שלי לצרכי עבודה של אופיס רגיל. סרטים ומוזיקה. לשם כך חשוב לי הדברים הבאים: דיסק קשיח 80-120 ג'יגה זיכרון 1024-2048 מסך- 12-13.3" עדיף של חברה ידועה. יש אפשרות לחריגה בתקציב. תודה רבה

17. יש לי רק בקשה, אני לא מעודכן לגבי הכרטיסי מסך ולגבי המעבדים שיש היום כי פשוט אין לי זמן לזה אני בצבא אם מישהוא יכול לעשות לי סדר בדברים אני אשמח אני רוצה מחשב שיהיה אפשר להריץ בו משחקים כבדים ולגלוש כמובן **שיהיה זיכרון 4 גיגה

18. Started by digixd,

* מהארץ (ישראל) * תקציב:4500 * יש מצב לחריגה תלוי במה תציעו * מטרות המחשב? לדוגמה: (עריכה/גרפית\גיימינג\אינטרנט ואופיס\מוזיקה\סרטים\תיכנות\לימודים) * גודל המסך? 15ומעלה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 שעות ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) מומלץ (לא חובה) * בלוטות? מומלץ (לא חובה) * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? מומלץ (לא חובה) * כונן Bluray? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא ממש * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא הבנתי.. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אפשרויות נוספות במחשב: שהמחשב יהיה מחברה טובה ואמינה שיחזיק להרבה זמן לא יעשה בעיות שיתאים …

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by S.T.A.L.K.E.R,

קיבלתי 2 הצעות http://www.1pc.co.il/product_info.php?cPath=414_545&products_id=7868 או http://kst.co.il/Product.asp?productid=651 מה לבחור?

20. עקב הבהרה על חוקי הפורום שיניתי את הפוסט המקורי לפורמט הסטנדרטי. את הפוסט המקורי ניתן למצוא בתחתית. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית - מצגות למען פרסום מוצרים, מחשב לעסק. * גודל המסך? רצוי 13 אינץ אבל לא פוסל 14 או אף 15. * משקל רצוי? רצוי עד שתי קילו, שוב גמיש. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות שלוש שעות,. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לפחות שלוש יציאות USB 2.0, או שתיים ואחת של USB 3.0, רצוי גם HDMI. * בלוטות? לא הכרחי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 GB, ואני מעדיף 7200 RPM, אבל אם זה 7200 אפשר גפ 320. * כונן CD/DVD? צורב? כונן אני רוצה, פחות חשוב לי שהכונן גם צורב, אם ההבדל במחיר משמעותי מעדיף בלי כונן (תמיד אפשר לקנ…

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  21. Started by Roi Cohen,

שלום מישהו יכול להמליץ על מחשב נייח טוב וחזק לבית.. השימוש העיקרי הוא אינטרנט הורדת סרטים וסדרות ובעל איחסון גבוה. בנוסף אני צריך מחשב מהיר שלא נתקע תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by -yooy-,

חבר'ה אני רוצה לקנות מחשב חדש אז ככה המחשב הזה בשביל משחקים טובים שיהיה מהיר וגם לעבודות ב"ס אני עובד האם תוכנות גרפיקה בקיצור איך שאומרים מחשב סוס אבל עד 3,000 אז אני מבקש מכם מפרט מחשב והמלצה מאיפה לקנות!! תודה רבה לעוזרים! ללא מסך וללא ציוד הקפי

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by דוב,

מטרות המחשב: עבודות משרדיות, שימוש בתוכנות שונות (למשל, רוזתה סטון), גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים. עדיף מחשב יחסית קטן ובעל משקל נמוך. חשוב שיהיה מהיר מאד, זכרון רם עדיף 8, זמן סוללה ארוך. אשמח לשמוע רעיונות טובים ויחסית זולים (עד 3500), וכן מה דעתכם על המחשבים הללו: http://www.wallashops.co.il/Mobile/Main#!/app/product/6MKFBB94E2 http://m.zap.co.il/jacket.aspx?siteid=4702&siteurl=http%3a%2f%2fwww.pc-online.co.il%2fitem.php%3fps%3d3002&modelid=878415&prodId=1626094054&platform=2

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Gal300,

אני רוצה המלצות למחשב נייד בסכום של עד 4000 שח שימושים עיקריים: אופיס(אקסס) וג׳אווה. רצוי שיגיע עם אופיס מלא. נדרש חיבור HDMI. שיהיה מחשב טוב, מהיר, עם רזולוציה טובה. מסך לא יותר גדול מ15. עדיף של חברת HP אבל כל חברה מתקבלת. תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  25. Started by cfff,

שלום חברים, אני מעוניין לקנות מחשב חדש ואשמח לעצתכם בנושא כיוון שאני כבר המון זמן לא מעודכן בכל נושא החומרה. תקציב: 3000-3500 גג מקום מומלץ לקנייה: מעדיף אייבורי או KSP כיוון שזה באזור שלי ושיש למחשב אחריות במקום מסודר וגם כי בדר"כ הם זולים. מטרת המחשב: מחפש בעיקר כוח עיבוד חזק ופחות משחקים. אני לא מתפשר על מעבד אני רוצה משהו באמת טוב וחזק שיודע להריץ כמה שיותר דברים במקביל ובמהירות, תוכנות כבדות וכו'.... זה אומר גם כמות גדולה של RAM וסוג מהיר ואמין- מעדיף KINGSTON. בנוסף אני כן רוצה כרטיס מסך נורמאלי שיכול להריץ דברים סבירים של היום. * עוד דגש חשוב- אני יוצר מוסיקה כתחביב לכן אני חייב כרטיס קול חיצוני ולא ONBOARD ואני משתמש הרבה בקיובייס שזה תוכנה כבדה שכאשר מריצים עליה…

• 3 תגובות
    • 809 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.