עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. צריך: מארז ,HTPC , חרישי. מסוגל להריץ משחק כמו SIMS-2 בקלות. צורב DVD. כרטיס קול + רמקולים סבירים רצוי קטנים/דקים - לסרטים וקצת מוזיקה כניסת וידיאו - כדי לצפות ממכשיר וידיאו ישן לא צריך: מסך כרטיס PVR (ישמש בעיקר לצפייה בDVD + DIVX + מכשיר וידיאו) יציאת וידיאו (כרגע נצפה במסך מחשב. בעתיד נרצה מקרן) זכרון מעל 512MB - נשדרג אם יהיה צורך דיסק מעל 80GB - כנ"ל שלט רחוק - אבל שיהיה אפשר להוסיף בעתיד בתודה מראש למייעצים.

• 9 תגובות
    • 687 צפיות
  2. יש לי בבית "עגלה" (פנטיום 2 עם 1GB זכרון) שסחבה יפה בעליות של חיפה עד שקניתי מיני DV של סוני ועכשיו אני צריך "ללכוד" סרטים ולצרוב אותם על DVD... האם אפשר להסתפק במעבד חד-ליבה של אינטל לצורך העניין ולהשקיע יותר בכרטיס מסך (עם כניסת DVI לחיבור מצלמת מיניDV)? כמו כן, האם ניתן להשאר על זכרון 512 או להשקיע ב 1G? אני מדגיש שאני לא גיימר והמחשב הזה ישמש יותר את אשתי לחיבור לאינטרנט וקצת וורד ואקסל. בסה"כ אני צריך גמישות באזור הלכידת וידאו ואחסנתו על הדיסק.

• 9 תגובות
    • 594 צפיות
  3. Started by frozen_fire,

שלום אני צריך מחשב לעבודה משרדית -כמה תוכנות בסיגנון אקסל פתוחות תמיד בו זמנית שנועד להיות מספיק חזק בשביל לשרוד הרבה זמן וצריך מסך מאוד טוב - זה מסך לאבא שלי שלא רואה מאוד טוב כך שהוא חייב להיות מאוד גדול -מינימום 19 אינט'ש ואיכותי המחשב צריך להיות מאוד אמין -מחשב לעבודה קבועה שמאוד לא רצוי שיתקלקל או שיפסיק לעבוד - זה מחשב שצריך לעבוד בצורה קבועה ולאורך זמן תודה

• 9 תגובות
    • 686 צפיות
  4. המחשב שעכשיו ההורים שלי קנו אותו ב7 אלף לפני 5 שנים המחשב פנטיום 4 1.7 זיכרון 256 80 גיגה כרטיס מסך לא יודע.. עכשיו מה אתם אומרים עדיף לשדרג או לקנות חדש? והמטרה של המחשב הוא שיעבדו לי כל המשחקים החדשים נ.ב כמו כולם אין לי יותר מדי כסף

• 9 תגובות
    • 589 צפיות
  5. זה המפרט: מעבד - Intel P4 Northwood 2.4GHz Socket478 זכרון - Kingston 512MB DDR 333MHz CL2.5 לוח אם - MSI 645E Combo (ספציפיקציה כאן: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=427) הארדיסק - WD 120GB 8MB Buffer 7200RPM IDE כרטיס מסך - NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X תוצרת PalitDaytona צורב DVD של NEC דגם ND-3550A מסך - MAG 786PF 17" עכבר - Microsoft Wheel Mouse Optical מקלדת - Microsoft MultiMedia Keyboard רמקולים - Creative SBS370 2.1 פלופי 1.44

• 9 תגובות
    • 761 צפיות
  6. Started by BoRiS.K,

צריך מחשב כמה שיותר דחוף בישביל חבר שיהיה הכל חוץ ממסך מקלדת עכבר ושהכל יהיה שחור (מומלץ) מארז שחור גם אם אפשר...(לא הכי חשוב) המחשב בעיקר למשחקים :]] (הארד דיסק 80 GB ) ותסבירו איזה מעבד עדיף ולמה בבקשה... :]]

• 9 תגובות
    • 628 צפיות
  7. Started by ALAKEFAK,

אז ככה, מזל טוב לאח שלי על הגיעו לגיל מצוות. עכשיו צריך להרכיב לו מחשב חדש וטוב. חשוב שיהיה טוב למשחקים ואינטרנט וכל מה שהוא עושה. וגם, למרות שזה סותר את הצורך למשחקים, רצוי מסך LCD. כמו שנאמר התקציב הוא בין 4000 ל5000. הבנתי שמעבד כפול ליבה זה העתיד ואם מעוניינים לשדרג את המחשב בעתיד זו בהחלט הדרך.. אם כן זה גם חשוב.. ראיתי את המפרט הבא: http://hwzone.co.il/specslist/view/17/ והוא מצא חן בעיני כמו כן המפרט הבא: http://hwzone.co.il/specslist/view/4/ אז אני צריך משהו באמצע ועם מסך LCD. ולא צריך רמקולים... בתודה מראש מוטי אגב, האם מעבד כפול ליבה באמת כזה משמעותי?

• 9 תגובות
    • 736 צפיות
  8. Started by Kappa,

זה המפרט הנוכחי: ו 30 ג'יגה בדיסק הקשיח. ציוד היקפי אני לא צריך , יש לי הכל.. רמקולים , עכבר , מסך טוב.. אני צריך רק את הרכיבים שבפנים.. ! תקציב עד 4000 ש"ח.

• 9 תגובות
    • 577 צפיות
  9. Started by Swimmer,

ה"מצרכים" לשני המפרטים: הקופסה עצמה נטו, עם SLI 7600GT(או 7900GT אם יתאפשר) מעבד 3200+/3800+ דואלקור ספק עם PFC וחנות מאזור מרכז(מעדיף שלא מזיגזג) זיכרון 1G/2G(בהתאם לתקציב אם יידחס) מארז חושני שחור ויפה, וספק שיחזיק את המערכת תודה רבה, אבי

• 9 תגובות
    • 959 צפיות
  10. Started by PoHuisT,

מה המפרט האידיאלי למשחקים ב 4000 ? בלי מסך

• 9 תגובות
    • 621 צפיות
  11. שלום אני צריך מפרט למחשב באיזור ה3500 ש"ח, מקסימום 4000(אבל עדיף פחות). השימוש העיקרי בו יהיו משחקים אבל כמובן גם וורד, אינטרנט, עריכת תמונות וכו'. . מה התקציב? 3500~ ש"ח 2. מטרות המחשב? משחקים. אני יודע שבכסף הזה אי אפשר יהיה לשחק משחקים בהגדרות המקסימיליות שלהם אבל- do your best. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך , עכבר , רמקולים , צורב/כונן DVD. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך מקלדת 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה במעבדה 8. האם…

• 9 תגובות
    • 619 צפיות
  12. ורציתי לציין שזה מחנות אייבורי מחשבים והמחשב עולה 3350 שקל כולל מסך נראה מאוד זול וטובב אבל יכול להיות שיש פה איזה פאק ואם יש לכם איזה הצעות לשנות איזה משהו במפרט אז תגידו לי אני פשוט לא מבין בזה מי שיכול שיעזור לי בבקשה אוקיי הנה המפרט: מארז: מהודר עם USB קדמי ואחורי תוספת למארז מתוצרת CHENBRO GAMING BOMB רק 290 ש"ח לוח אם לפנטיום 4 של MSI או ASUS Chipset Intel 945 מעבד: אינטל פנטיום 4 2.8GHz ליבה כפולה D820 800MHz. . זכרון 512MB DUAL DDR2 533MHz. ניתן לשדרג עד 4GB ולזכרונות 667MHZ. כרטיס מסך כרטיס מסך PCI-Express - לא משולב על לוח האם! RETAIL לא BULK עם שלוש שנות אחריות MSI GEFORCE 6200 / RADEON x300128MB UPTO 256MB תוספת לכ.מסך NX7300 ב 190 ש"ח. ניתן לשדרג לכל …

• 9 תגובות
    • 940 צפיות
  13. Started by Vr21,

אני מצאתי מחשב פנטיום 4 2.4 אי בי אם עם 344 ראם קרטיס מסך ג'יפורס MX 4 הארד דיסק של 57 ג'יגה לוח אם אין לי מושג כונן דיסקטים ו DVD + כונן רגיל וקרטיס קול שאני לא יודע +כרטיס רשת +מארז עם 4 USB שתיים קדמיים ושתיים אחוריים ויש לי הצעה השאלה שלי כמה מחשב כזה אמור לעלות? עם תוכלו לעזור לי אני ישמח מאוד

• 9 תגובות
    • 724 צפיות
  14. Started by Yoava333,

אני רוצה לקנות מחשב, התקציב שלי עומד על 6500 ש"ח ומצאתי שני מפרטים מאוד מעניינים בהפרש מחירים לא גדול, מבחינת ביצועים נטו ללא שום דעה על המחיר הייתי רוצה לדעת איזה מפרט הוא יותר טוב. מפרט ראשון: אינטל P4, 3GH 64bit זכרון ocz 512 X 2 MSI 945PL דיסק 250GB SATA2 כ. מסך Radeon rx1300 pro 256MB צורב DVD X 16 מקלדת + עכבר לוגיטק מסך AOC 17 LM7658 כרטיס רשת אלחוטי PCI רמקולים מפרט שני: מעבד פנטיום 4 775 3GHz לוח אם Gigabyte 945 זיכרון DDRII 2 X 512MB דיסק קשיח 250 GB צורב DVD X 16 כרטיס מסך Gigabyte RX600 pro מסך proview 17 LCD v712 מקלדת + עכבר MS אלחוטי רמקולים + sub כרטיס רשת אלחוטי PCI

• 9 תגובות
    • 653 צפיות
  15. Started by DJDAVID,

חייב מעבד 930 של אינטל צורב DVD מסך של וויסוניק V930 עכבר G7 מקלדת עלית של לוג'יטק(אפשר להשאיר 200 שקל לזה אם אין בחנות...) הארד 250 ג'יגה 7900GT קירור טוב למעבד... כונן דיוידי ולוח טוב.. המחשב מיועד לעריכת מוזיקה,משחקים גלישה באינטרנט הורדות מהאינטרנט תודה.

• 9 תגובות
    • 701 צפיות
  16. אני מתכנן לקנות מחשב חדש לאחי. התוכנית כרגע היא לקנות AMD X2 3800 והחליף עם ה-athlon64 3200 שלי. בנוסף לשים לעצמי זכרונות טובים יותר ולתת לו את שלי. בקיצור - לשדרג את שלי על הדרך... בניתי מפרט ב-5k. אני לא זקוק להמלצות לגבי החלקים עצמם, למעט זכרון 2x512 עם תזמונים נמוכים (בסביבות 800 ש"ח) השאלות העיקריות שלי הן: האם לרכוש את המחשב כבר עכשיו, או לחכות לתושבת AM2 ... (מבחינת ביצועים) אם אני מחכה ל-AM2, יהיה לי קצת יותר קשה לעשות את ההחלפות (כמובן שה-AM2 יבוא למחשב שלי - לוח+מעבד+זכרון. וחבל כי יש לי אחלה לוח SLI כרגע) * אז מתי בעצם נראה בישראל את הצ'יפסט החדש? * האם תוספת הביצועים שווה את הזמן שצריך לחכות? * האם המחיר אמור להיות גבוה משמעותית מהמחירים כיום (מעבדים\לוחו…

• 9 תגובות
    • 921 צפיות
  17. Started by mind5,

מעבד :INTEL P D 930 2.8 GHZ לוח אם : לוח חזק תומך בPCIE 16X ,זיכרון עד 4G DDR2,כרטיס קול לא מובנה ... ספק כוח : רוצה שתמליצו לי לפי הדרישות שאני אכתב ... כרטיס מסך : GEF 7900GT זיכרון : 2G 633GHZ צורב כונן A ומארז ומקלדת ועכבר והרדיסק: לא רוצה להשקיע כאן ... מסך : 19 MAG כבר יש לי ... כרטיס קול ורמקולים : רוצה שתמליצו על סוג טוב למשחקים לשמוע איכות מעולה ... תודה מרש.. תקציב שלי : 6000

• 9 תגובות
    • 781 צפיות
  18. Started by elad_jacoby,

64 bit הרבה זמן לא התעדכנתי אז שימו לי מסך טוב LCD שיהיה עם צבעים טובים והכל.. תודה

• 9 תגובות
    • 761 צפיות
  19. היי לאחר שכבר נשבר לי ה@!$ מלחפש רכיבים חלופיים למחשב שלי בכדי שאוכל לנצלו הגעתי למסקנה שקניית מחשב חדש יפתור את הבעיה כי שווי השידרוג הוא 1800ש"ח+ ומצאתי מחשב שעומד בדרישות שלי ב2000ש"ח בלבד... http://www.pcdiscount.co.il/product.asp?productid=353 עם מעט שינויים כולשיהם בעזרתכם אוכל להפוך את המחשב הזה למפלצת קטנה ;D מה אתם אומרים עליו? נ.ב המחשב הוא למשחקים

20. שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד לשימושים גרפים בלבד משהו חזק שיסחוב PHOTOSHOP ו FREEHAND אני לא כל כך מבין בתחום הנ"ל וצריך את המחשב כמתנה לחברה המחשב מיועד לעבודה בעיצובים גרפים לצרכי עבודה שוטפת ההמלצות שקיבלתי עד כה הן על DV8229EA של HP מצורף לינק http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/1090713-1116641-1540303-1540303-1540303-12358362-72182429.html אשמח לקבל דעתכם והצעות אחרות תודה מראש קובי מסיקה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by sausage,

היי, חשבתי על כמה מפרטים ב8000 ש"ח, חשבתי לשמוע את דעתכם: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 8000 מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא צריך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי בלי כרטיס קול 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אוהב לוחות עם ציפסט של אינטל, אוהב מארזים גדולים 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צר…

• 9 תגובות
    • 935 צפיות
  22. מה אתם חושבים על המפרט הזה? האם יהיה טוב למשחקים החדשים בהגדרות בינוניות? לוח אם דגם:Intel TAPPEN D945 סוג ציפסט:intel 945 מהירות FSB:1066 MHz כרטיס קול משולב:Intel high definition audio כרטיס רשת:משולב 10/100/1000 יציאת S.ATA:ארבע יציאות יציאת PCI Express X16:כלול יציאת PCI:4 סה"כ יציאת PCI Express:2 סה"כ יציאת USB 2.0:8 סה"כ תמיכה ב- Hyper-Threading:כלול תמיכה ב- Dual channel DDR:כלול תמיכה ב-2 Dual channel DDR:כלול תמיכה בדיסקים S.ATA:כלול תמיכה בדיסקים S.ATA 2:כלול תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE:כלול מעבד סוג מעבד: Intel LGA 775 64Bit דגם מעבד: Intel Dual-core 920 מהירות מעבד: 2.8GHz מהירות 800MHz :FSB זכרון מטמון 4MB :cache אחריות:איסטרוני…

• 9 תגובות
    • 670 צפיות
  23. בתקציב של כ-3500 ש"ח. המחשב אמור לשמש כעיקרון ליישומים אינטרנטיים בסייסים (קצת גלישה בפיירפוקס ו-IE,תוכנות מסרים כגון אייסיקיו ומסנג'ר ועיון במיילים) תוכנות הורדה פתוחות נון סטופ ברקע (בעיקר סבבהDC התובענית אך המעולה אך כנראה שגם הפרד ישמש אותי פה ושם) צפייה מרובה (חצי שעה-שעה ביום) בסרטים/תוכניות באמצעות BsPlayer והדבר החשוב מכולם - משחקים! מספר הערות : *המחיר הוא למחשב בלי מסך (שמעתי המון המלצות על ה-L721 של Nu Tech ואני מאמין שאני אקנה אותו אלא אם כן אקבל כאן המלצה למסך עם מחיר דומה שיפיק יותר) *אני לא צריך רמקולים (המחשב יחובר למערכת סטריאו) *המראה החיצוני של המחשב ממש אבל ממש לא משנה לי ולפיכך אני לא מעוניין להשקיע יותר מדי במארז *גם עכבר ומקלדת ייקנו בנפרד *אני מאיז…

• 9 תגובות
    • 918 צפיות
  24. היי ראיתי פרסום =http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=47&CatCode עכשיו גם אם נוסיף כסף לכ.מסך 6600 GT נורמלי וגם אם נשדרג לוח אם ל GA-8I945GMF GIGABYTE שיתאים עדיין לפי החשבון שלי זה אמור לצאת 3100-3200 ש"ח נראה לי זול מאוד לא ? יש למישהו הצעות למחשב דומה במחיר טוב יותר ?

• 9 תגובות
    • 694 צפיות
  25. Started by PayneBack3251,

שלום רב, אח שלי בשעה טובה עומד להשתחרר מהצבא אז הוא ביקש ממני לבנות לו מפרט טוב שהוא יוכל לחזור ולהיות על המחשב בכיף... המחשב מיועד למשחקים כמו wow וכדומה... לצערי אני לא מסוגל לקנות מחשב מחנות מלבד זיגזג למה בשנתיים האחרנות קניתי משם שני מחשבים חדשים ואני מרוצה עד השמיים... אז רק מהחנות זיגזג... ושאלה אחת חשובה: מאז שהתגייסתי אני לא כל כך מעודכן במה שקורה....אני רואה שכל מי שבונה מפרט לוקח מעבד כפול ליבה של אינטל במקום amd מה השתנה ? אני זוכר כולם פה היו עם amd... תודה מראש,עידן.

• 9 תגובות
    • 810 צפיות

דיונים חדשים בפורומים