עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by IdolAdmin,

שלום, אני רוצה לקנות NUC להורים שלי, שימוש עיקרי דפדפן, ועריכת תמונות באיכות גבוהה (לא וידאו \ 3D) כתחביב, אז חשוב שיעבוד חלק. (הם כן "טכנולוגיים") עשיתי קצת מחקר ותאכלס רוב המידע שלי מגיע מהבחור הזה... אחרי שראיתי את כל סרטונים שלו הגעתי למסקנה שב NUC10 יש לרוב חסרונות לעומת NUC8: חסרונות: USB C מקדימה מיותר, דור מעבדים FROST נותן עלייה של אחוזים נמוכים בביצועים וירידה משמעותית בביצועי גרפיקה לעומת הדור הקודם, עלייה מיותרת במחיר.. יתרונות: נראה לי פחות מתחמם לכן פחות רועש, סלוט לכרטיס זיכרון רגיל (אין צורך אמיתי בזה) בשלושת דגמי ה NUC10, הוא פשוט ממליץ על לקחת את NUC8 המקביל. אז אני מתלבט בין NUC8 i3, i5, i7: בין i3 ל i5 ההב…

2. Started by ghsu7766,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מוכן להגיע עד 9000 שקל 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בכללי אשמח שיוכל להריץ הכל ברמה גבוהה. משחקים, תוכנות עריכה, solidworks וכו' אפרט בהמשך אך הצפייה היא שהמחשב יריץ דברים גם בעוד 10+ שנים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אצרף רשימה של המחשב הקודם, נשפך עליו מעט מים ומאז לא חזר לעצמו.. אשמח למחזר חלקים ממנו אך כתוספים לא במקום (לדוגמא: לקנות כונן קשיח בנוסף לקיים) א…

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. Started by Liquidator,

כדאי להזמין מ TMS?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סדר גודל של 3,000. אם אי אפשר לעמוד בתקציב, אז 3,500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה באינטרנט, עבודה על מסמכי וורד, pdf וכו'. תכנות בסיסי וצפייה בסרטים. כרגע אני לא בטוח אם אצטרך 4k. אם אין הבדל מהותי במחיר, אעדיף מחשב שמסוגל להריץ 4k 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן. מקלדת ועכבר - לוג'יטק k270 אלא אם יש המלצה למשהו אחר בטווח מחיר דומה ושהוא עם מקלדת יותר קטנה (קשה לי להגיע עם האצבעות למקשים בצדדים). רמקולים - כרגע כן. אני צריך לבדוק אם נשאר לי סט מאחד המחשבים הקודמים 4. …

5. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8.5K בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג כבד (RDR2, סייברפאנק, AC וכו'..) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? שלילי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן SSD, מארז 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כולל מארז! 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? בבקשה מפרט נקי- בלי אורות בלי הוצאות מיותרות על ניראות! 7. האם יש צורך לכלול מע…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by מאיר אוליאל,

אהלן, מחפש כרגע לפטופ לצורכי זום, דפדפן, וקצת אופיס, ולכן מחפש משהו בתקציב זול עד 1500 ש'ח +-, בדקתי אופציות רלוונטיות בארץ ולא מצאתי משהו אטרקטיבי. חיפשתי קצת באמזון ומצאתי מחשב של אסייר(מצרף קישור) עם אחלה תגובות. העיסקה כוללת שילוח מגיעה ל1700 ש'ח. https://www.amazon.com/dp/B07RF1XD36/?tag=bestviewsre0e-20 . לא מבין גדול במחשבים ולכן אשמח לחוות דעת האם האופציה הזאת סבירה וכמובן שאשמח לאלטרנטיבות אחרות, חשוב לי בעיקר מחשב שיעבוד מהר לצרכים הבסיסיים. הגודל לא משנה- החל מ13.3 אינץ. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by MisterL,

שלום לכולם, לרגל מבצעי הבלק פריידי המתקרב והדגמים החדשים שעתידים לצאת, אשמח לסיוע בהתמקדות למפרט עבור מחשב לצרכי גיימינג ועריכה (מוסיקה). שאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000-8000 אך אין תקציב מוגדר ופחות רלוונטי, יותר מתמקד במפרט שישמש אותי לעתיד. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג (בעיקר משחקי FPS, לדוגמא: COD, BF וכו' אבל גם RDR2 ושות', בהגדרות גבוהות) ועריכת מוסיקה (Cubase, FL Studio). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. קיים מסך 27" מדגם: Asus PG279Q ועתיד …

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K אולי חריגה קטנה 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית ואדריכלות Autocad+Scatchup 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 5 מתוך 10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא, מה שנכון עבור הייעוד של המחשב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין…

• 9 תגובות
    • 915 צפיות
  9. Started by speakspeak288,

שלום, יש לי שתי שאלות: 1. לגבי שדרוג וינדוס 7 ל-10, כאשר אני לוחץ על הלינק להורדת האימג' של וינדוס 10 https://www.microsoft.com/he-il/software-download/windows10, אני לא מגיע לאפשרות של הורדת האימג'. האם יכול להיות שמיקורוסופט חסמה את האפשרות? 2. לגבי התקנת דיסק של וינדוס 10, יש לי מחשב intel core i-3 6100 3.7GHZ , RAM- 8GB DDR4 , system type - 32bit opereating system מערכת הפעלה WIN7. א. מה תהיה ההשפעה של התקנת WIN10 על מהירות המחשב שלי? ב. איזה סוג של דיסק עליי להתקין - WIN10 OEM, או WIN10 RETAIL, ומה ההבדלים ביניהם? ג. האם משנה האם אקנה WIN10 של 32 או 64 BIT? אודה לעזרה …

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by noamb600,

הי, מאחר והתבטלה לי האפשרות לרכוש מאילת(קורונה) את המפרט שהמלצתם לי מ TMS בניתי מפרט מ startpc שדי דומה למפרט שהמלצתם. אשמח לדעתכם אם צריך שינויים. המפרט למטרת משחקים למסך 27 1440P 144HZ לא סגור על מהירות הזכרון (3200) האם יש טעם לשדרג ל 3600.? הקרור מעבד, לבחור אחר או שהוא בסדר? תודה מראש http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=5fe6e91f1d9e3 מעבד: 659 ₪ - SIX Core i5 10400F 2.9Ghz-4.3Ghz Comet Lake S1200 Tray קירור אוויר למעבד: 59 ₪ - * מבצע * - Antec A30 Silent 92mm Blue LED Fan לוח אם: 384 ₪ - * מבצע * - Gigabyte B460M DS3H זכרון: 310 ₪ - * חדש * - XPG 16G (2X8G) DDR4 3200Mhz CL16 GAMMIX D20 BLACK …

11. Started by kikolf,

היי כולם, אני מחפש מישהו שיוכל לעזור לי ו/או יוכל להפנות אותי לחנות... 1. התקציב כרגע הוא 7000 מעדיף לא לעבור אותו. 2. השימוש העיקרי הוא בתוכנות כמו 3dmax,rhino, blender, v-ray, keyshot, solidworks 3. ללא מסך. 4. לא, הכל מאפס. 5. אני לא מחפש משהו סופר שקט, אבל משהו שלא יחדור אוזניות מבטלות רעשים... 6. אין הגבלת גודל, בלי אורות... 7. צריך מערכת הפעלה והרכבה. 8. אין העדפה למשהו ספציפי, אני גר במרכז. 9. חושב לחכות לדצמבר ינואר בגלל הכרטיס מסך של AMD והנחות כאלה ואחרות שבדרך כלל יש. 10. הייתי שמח שיהיה חיבור אטרנט וכמה חיבור של USB 3.1 ו/או C כדי לחבר כוננים חיצוניים עם פרוייקטים ישנים. 11. כן, למרות שאני מתכ…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. חברים, מדובר בעבודה קשה בC++ הדורשת הרבה חישובים בהמשך לאשכול הזה (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=164626) אני יודע לבחור את המקלדת והעכבר שאר הדברים. אני זקוק לעזרה בלוח+מעבד+זיכרון. אין עדיפות למעבד אבל לוחות של ASUS וGigaByte יתקבלו בברכה. תודה!

• 9 תגובות
    • 794 צפיות
  13. Started by AsD[eyal],

כמה שיותר מהר המחשב שלו הלך במחשב לא יהיה שום oc ללא ציוד היקפי הוא משחק cs 1.6 אז לא ניראה לי שיצא למשחק הזה תמיכה ב DC תודה D:

• 9 תגובות
    • 991 צפיות
  14. Started by fog,

הסיפור שלי הוא כזה, קיבלתי פה באתר הצעת מפרט מנעה מחשבים (ראה מפרט ב' בהמשך) עכשיו בגלל שאני ירושלמי העדפתי לברר עוד קצת באמצעות מכרים על אפשרויות רכישה בירושלים העברתי לחנות ירושלמית את המפרט שקיבלתי מנעה מחשבים והם הציעו להביא לי את אותו המפרט באותו המחיר רק בשינוי המארז והספק שהוא לטענתם, טוב יותר. שתי ההצעות בתקציב של 5700 ש"ח כולל הרכבה. השאלה שלי היא האם באמת המפרטים נבדלים רק במארז ובספק והאם הראשון באמת עדיף יותר. ------------------------------------------------------------------------------------------- מפרט א' (החנות OBERON, י-ם) Pentium D 775 2.8G 2*2M BOX 920 DUAL CORE Gigabyte GA-8I945PG Intel chipset 945 2 * Samsung Original 512 mb DDR2 667 Geforce 6800GS 25…

• 9 תגובות
    • 748 צפיות
  15. 1 LEADTEK WinFast PX7600GT 256MB 1,360 ש"ח 1 AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Oem 899 ש"ח 1 DFI NF4 ULTRA INFINITY 585 ש"ח 2 Samsung 512MB DDR 400 Original 565 ש"ח 1 Seagate Barracuda 200GB 7200 SATA II 8MB ST3200827AS 593 ש"ח 1 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk 299 ש"ח 1 Compucase 6C29 Black 300W 295 ש"ח סה"כ 4,596 ש"ח * אני יודע ששכחתי מאוורר, לא נורא * המטרה העיקרית היא משחקים, כמובן שגם שימושים רגילים כמו סרטים, מוסיקה, אינטרנט וכד'. התבססתי על כרטיס מסך 7600GT, כל השאר איך שנכנס בתקציב. מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 666 צפיות
  16. Started by yoahe,

שלום אני סטודנט ואני רוצה לקנות את המחשב הזה האם בעתיד אני יוכל לשים לו כרטיס מסך חזק יותר ולשדרג את המעבד? והאם הצפסט שלו משנה האם הוא צריך להיות אינטל עדיף http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=VEBANDEL_DUAL

• 9 תגובות
    • 708 צפיות
  17. היום רכשתי את המחשב ע"פ כל ההמלצות תודה קודם כל לכל הפורום באמת תודה...!! זה המפרט הסופי...!!! intel pentium d920 asus p5wd2 512*2 800mhz ddr2 cl2.5 של חברה GEIL leadtek 7600GT WD250 SATA2 7200RPM 16MB GIGABYTE 3D AURORA THERMALTAKE 470W 2*12A הערות הארות??? המחשב נרכש במחיר של 7200

• 9 תגובות
    • 710 צפיות
  18. אני צריך מחשב בלי מסך וציוד היקפי שיענה על הצרכים הבאים: יהיה מהיר מאוד יהיה בו הרבה מקום (אני רוצה לשים עליו סרטים מוזיקה ומשחקים) תהיה לו גרפיקה מצויינת תוכנות כבדות כמו PHOTOSHOP ו-MATLAB יעבדו בלי בעייה תהיה לו גרפיקה ובעיקר שמיעה מעולה (לא מוכן לוותר בקטע הזה) אני רוצה לחבר מערכת רמקולים עם 3 כניסות למחשב משחקים בינוניים עד כבדים יעבדו כמו שצריך (אין לי יותר מדי לשחק אבל אני בכל זאת רוצה שתהיה לי האופציה)

• 9 תגובות
    • 723 צפיות
  19. לחבר שלי נדפק המחשב אז הוא רוצה מזמן להחליף את שלו. התקציב שלו הוא 4.5 אלף , וזה מיועד בעיקר למשחקים , לא הכי כבדים , משחקים לדוגמת GTA , NBA, NFS וכו'. הוא מעדיף כרטיסי מסך של אן וידיה, ומעבדים של AMD. מעדיף לקנות בKSP. תודה!

• 9 תגובות
    • 767 צפיות
  20. Started by berner,

אחים שלום אני רוצה לשדרג את המחשב של אבא שלי ואני צריך לקבל כיוון איך לשדרג המחשב מיועד לגלישה ברוחב פס 2 ADSL ,פתוח ופועל 24 ש' שימוש לאינטרנט וגלישה במספר אתרים יחד ודוא"ל . הורדת קבצים \ סרטים , תמונות לעריכה , שימוש בOFFICE ,צריבה, ומוסיקה, הפעלת אפלקציות ברקע(כל מיני תוכנות עזר ואחזקת מחשב, אנטי ווירוס וכו') מה שחשוב שהמחשב יגיב מהיר מאד לכל הפעילויות (הוא אוהב להשאיר הכל פתוח בעת הגלישה ועבודה במחשב) השידרוג יהיה בלוח אם , מעבד, כרטיס מסך , וזכרונות תוך ניצול המארז הקיים ושאר חלקים הסבר לעדיפות ההמלצה לפריטים: הלוח אם ,סוג זכרון DDR2./DDR ומעבד AMD על סוגיו או אינטל (לא יבוצע OC במחשב) איזה סוגי קירור נדרש לכול מעבד, העדפות ללוח אם כמובן אבקש התאמת הרכ…

• 9 תגובות
    • 684 צפיות
  21. Started by ashkenazone,

צריך מפרט למשחקים לחבר ב4K, משחקים עיקריים - CIV 4, ROME ודומים בז'אנר. אין צורך בציוד היקפי כלל וכלל. אני חשבתי על -D805 -Gigabyte 8I945P-G -2X512 MB DDRII 667MHZ -6800GS -מארז + ספק קומפיוקייס 400W -צורב DVD LG -דיסק קשיח 80G

• 9 תגובות
    • 712 צפיות
  22. Started by elad-k1,

שלום אני זקוק לימפרט עד 3 אלף שקל בערך (ללא מסך מקלדת עכבר רמקולים) לצורכי אינטרנט ,גאווה, ססי פלוס , שיכלול זיכרון פנימי 1 גיגה לפחות 80 גיגה הארד דיסק כמובן שיהיה של אינטל.\ תודה

• 9 תגובות
    • 746 צפיות
  23. Started by DakloN,

שלום.. זה המפרט שלי: P.4 3.2 socket 478 1giga DDR 400 readon 9600 המשחקים כבר מתחילים לקרטע לי.. אז חשבתי לקנות את ה7800GS.. ואז כבר הבנתי שעדיף לי לקנות את ה7900GT שהרבה יותר טוב באותו מחיר ולהחליף ללוח PCI-E... יש לכם הצעות לשידרוג?? לוח+כרטיס מסך.. עדיף עם ה7900GT.. וציינו גם את החנות בבקשה... תודה לכל העוזר!!!

• 9 תגובות
    • 680 צפיות
  24. Started by XpHunTeR1,

אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב. מחנות KSP בראשון. אני צריך מפרט, עד 5,000 שקל, מKSP. שיהיה עם הכל חוץ מצורבים וסידירום. כולל מסך (אפשר מסך שטוח רגיל, ולא דק.) אני רוצה שהמחשב יהיה מהיר מאוד, ושיריץ משחקים חדשים נורמלי...אני לא צריך כרטיס מסך עצבני מעל 1,000 שקל, אלא משהו סביר וטוב. שיעבוד מהר תחת עומס...שיחזיק להרבה זמן בלי OC תודה

• 9 תגובות
    • 732 צפיות
  25. Started by creek,

אין דרישות מיוחדות, רוצה מחשב שאני יוכל לעשות עליו הכל, משחקים אני בקושי משחק - אבל בטח אני יחזור לשחק כשיהיה מחשב חדש לא צריך לציוד היקפי צורב DVD, עדיף קומבו מסך דק LCD, או שלא LCD? מה שעדיף לדעתכם, אבל אני צריך את זה דק מארז נחמד, שיהיה שקט אם אפשר

• 9 תגובות
    • 672 צפיות

דיונים חדשים בפורומים