ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אבקש עזרה בדעה על המחשב הנ"ל: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NML3001A3 במידה והלינק לא עובד זהו דגם המחשב : מחשב נייד TOSHIBA מסדרת Satellite L300-1A3 קניתי אותו ואני רוצה לשאול מס' שאלות : 1. האם ויסטה עליו יעבוד הוא סבבה ... הוא 4 ג'יגה, ואם לא האם ניתן להסיר ולהתקין XP ללא בעיות? 2. האם המחשב טוב באופן כללי אם השימוש שלי בו הוא גלישה (רצוי מהירה אני משתגע שהמחשב נתקע) והורדות באימיול וכדומה, האם -5730z - ACER עדיף מטושיבה? 3.ברצוני לחבר אותו לטלוויזיה ולראות סרטים (אין לי LCD אלא טלווזיה רגילה עם שקק CRT), נראה לי שראיתי שאין יציאת S-VIDEO ושאין HDMI , האם ישנה דרך שאוכל לראות טלווזיה דרכו? מתאם משהו? 4. אין לו BLU פנימי . .אמרו לי שאוכל …
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום, שוקל לבצע רענון למחשב קיים שמתלוננים בו על איטיות וכבדות. השימוש הוא אופיס ואינטרנט. הרעיון כפי שראיתי פה זה להחליף/להוסיף SSD של 120GB ותוספת זיכרון והתקנה טריה (כנראה 8.1) כמובן שהרעיון להוציא כמה שפחות כסף על השדרוג. האם כדאי לבצע את זה במקום להוציא עכשיו 2500 על מחשב עדכני ואם כן מה מומלץ לדעתכם? אז זה המחשב הקיים Dell Inspiron 1564 P08F: הכל מתוך CPU-Z Processor 1 ID = 0 Number of cores 1 (max 8) Number of threads 2 (max 16) Name Intel Core i3 330M Codename Arrandale Specification Intel® Core i3 CPU M 330 @ 2.13GHz Package (platform ID) Socket 989 rPGA (0x4) Northbridge Intel Havendale/Clarkda…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אשמח לסיוע בנושא שבנדון. להלן הפרטים: תודה רבה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 - חריגה יחסית קטנה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אפשרויות פתוחות - לימודים, גם קצת משחקים ועריכות אבל לא משהו מפלצתי (יש גם xbox בבית) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיז…
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
- 1 follower
-
-
מארז- מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W+מייצב מתח-ליציבות מקסימלית לוח אם-אינטל מקורי-BLKDG35EC-G35EC EVA COVE/G-35 1333MHZ-שיא הטכנולוגיה של אינטל מעבד-Intel® Core2 QUAD Q-6600/8MB-ליבה מרובעת לביצועים מעולם אחר זיכרון-4096MB PC6400-HYPER-800MHZ SAMSUNG -למהירות מסחררת כרטיס מסך-FX 9500GT-1024MB/DVI/HDMI-לגרפיקה עוצרת נשימה דיסק קשיח-WD640GB SATA II 32MBנפח איחסון אין סופי.. כונן -DVDRW X22 S.ATA-המהיר בעולם בטכנולוגית S.ATA כ.רשת-10/100/1000LAN-Intel® 82566DC Gigabit Ethernet Controller כ.קול-Intel® High Definition AudioRealTek* ALC888S יציאות נוספות-DVI+FIRE WIRE 2+HD VIDEO סט מולטימדיה-מקלדת אינטרנט+עכבר אופטי ארגונומי
-
- 10 תגובות
- 841 צפיות
-
-
מבקש עצות על מחשב לבניית אתרים, גרפיקה, עריכת וידאו. אין לי הגבלת תקציב אבל לא בא לי לזרוק כסף... אני גם רוצה להתקין WIN-7 כי הבנתי שכדאי. מצאתי שני מפרטים בחנויות שידועים לי כהכי זולים - צריך להוריד את התוספות כי לא צריך עכבר, מסך וכדומה. מה דעתכםאו אולי יש עצות לטוב יותר: אפשרות 1: אפשרות 2 [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שישמש כמחשב ביתי רוב הזמן ויצא מהבית פעם בשבוע. הייתי רוצה שהוא יחזיק מעמד הרבה שנים לכן אולי כן כדאי עסקי. המחשב יהיה מחובר לטלויזיה ומקלדת אלחוטית כל הזמן כשהוא בבית ככה שהמסך לא קריטי. תקציב עד כ5000. דגמים שעניינו אותי: Lenovo M30 Lenovo M5400 Lenovo M30-70 שלושתם עם 3 שנים אחריות ומערכת הפעלה בתקציב 4200-4500 * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודה משרדית, צפייה בסרטים דרך הטלויזיה, הורדות יוטורנט, ואולי משחקים קלים מדי פעם ( לא מאוד כבדים). * גודל המסך? לא חשוב אסתפק גם ב11-13 אינץ' האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קריטי. * רזולוציית המסך? לא קריטי רק שיתמוך בFHD ביציאת HDMI * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. * האם יש צורך ביציאות מיו…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מחליף את המחשב שלי P4 HT ולוח של ASSUS ל AMD PCI E בגלל הצורך להחליף כרטיס מסך ל PCI-E. אני צריך תמיכה ב DDR 400 DUAL. הכרטיס שלי הולך להיות FX6600GT PCI-E יש סיכוי ב 1100/1200 ש"ח להשיג מעבד מסדרה אחרונה 64 BIT במהירות 2800 \3000 לוח יציב עם ציפ שמתאים לפיתוח תלת מימד? האם יכול להיות שיקרה ל PCI-E מה שקרה ל RDRAM ופשוט הוא יפול איכשהוא? זו פעם ראשונה שלי עם AMD, אזי הידע שלי ממש מועט. תודה רבה.
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים * גודל המסך? 13 אינצ' * משקל רצוי? עד 2.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5 שעות מינימום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 320K * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אז המחשב שלי יחסית ישן, החלפתי לא מזמן כרטיס מסך וכל המשחקים רצים לי מעולה על 1080 בULTRA/HIGH על 50-60 FPS.. בקיצור למפרט: מעבד: QuadCore Intel Core i5-750, 3179 MHz (24 x 132) לוח אם: Intel DH55TC זיכרון: DIMM1: Team Group Team--Elite-1333 *2 (2*2GB RAM)x כרטיס מסך: PCI Express 3.0 x16: Asus R9 270X-DC2T-2GD5(עדיין באחריות לעוד שנתיים) הארד דרייב: SAMSUNG HD502HJ (500 GB)x ST1000DM003-9YN162 (1TB) Seagate ספק: Seasonic Eco 500W (עדיין באחריות לבערך שנתיים) מארז: Huntkey אני לא מחפש למכור אבל אם יש הצעות להחלפות תציעו (לא כתוב אם זה נוגד לחוקים אם כן אז פשוט תמחקו) וגם לקנות אני מעוניין בזכרון של 8GB או קיט של 4*2 ומארז טוב (-||-)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעונין לקנות את הנייד דגם HP DV6265US נראה לי שאין אותו בארץ,והמחיר שלו הוא בערך 5K מצורף לינק למפרט : http://shop1.outpost.com/product/5112046?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG אשמח לשמוע תגובות..
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני קונה היום מחשב נייד. אני רוצה ליהיות בטוח שאני לוקח את הטוב ביותר. מה דעתכם על KSP.Co.il ? כי אבא שלי מתווקח איתי שיש מקום יותר זול,שניידים עולים שם 2,000 ! אני לא הייתי מתקרב לזה
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
קיבלתי מאיזה מחסן עתיקות מחשב ישן של טושיבה, סטלייט 1405 S151, מפרט לא משהו אבל מעניין אותי להפעיל אותו. המחשב נדלק בעבר, שכב איזה חצי שנה באחסון, ועכשיו כשהוא נדלק הוא אומר שיש לו שגיאת CMOS וללחוץ F1. לחיצה על F1 לא עושה כלום, אבל כשעושים CTRL ALT DEL המחשב כן מגיב וחוזר על השגיאה הזאת. הצלחתי לפרק את המחשב ולהגיע לסוללה, הוצאתי והכנסתי אותה כמה פעמים וניסיתי להדליק את המחשב עם ובלי הסוללה, ללא הועיל. השגיאה עדיין נשארת. הצעות נוספות?
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
קיבלתי מפרט מחשב מKSP האם שווה לי לקחת? אני מחפש מחשב לעבודה משרדית שיחזיק להרבה זמן ושיהיה שקט. ההצעה שקיבלתי היא ב-2335 ש"ח. האם ההצעה שקיבלתי שווה מבחינת המחיר? ומה כדאי לי לשדרג כדי לקבל מחשב שקט יותר? תודה! אינטל מעבד Intel Core i5 4590 3.3Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray אינטל מעבד Arctic Alpine 11 GT CPU Cooler למעבד מאוורר אם לוח Asus H81M-A LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI אינטל למעבדי אם לוחות למחשב זיכרון G.Skill Aegis 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL11-11-11-28 זכרונות On Board Intel HD Graphics 4…
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
חברה תנו הצעות לשיפורים.. אני בעיקר צריך את המחשב למישחקים כבדים כמו CRYSIS ועוד שיופיעו בעתיד הקרוב.. אתם חושבים שצריך לחכות קצת עד שיופיעו כרטיסים זולים עם DX10? או ש להישאר עם זה? ויש לי כמה שאלות. מה הסיכוי שהלוח אם ישרף?.. כי אני מכיר כמה חברים שלי שהוסיפו זיכרון והמחשב פשוט נישרף... ויש לי כ.מסך שזולל לא מעט כוח אז הספק שלי יוכל להחזיק את כל המחשב? כי אני גם רוצה להוסיף כמה מאווררים יכול להיות אפילו של 12 ס"מ אז זה עדיין יהיה טוב? תעזרו לי בבקשה ליפני שאני קונה את המחשב..
-
- 12 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב שמיועד בעיקר למשחק רשת Muonline וסרטים. דגש על מעבד זיכרון וקירור טוב כי המחשב הולך להיות דלוק 7\24. צריך גם מסך 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש" כולל המסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחק רשת Global mu online וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. זה יהיה בעיקר global mu online -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (…
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי חברה, אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש, בתקציב של 4500 ש"ח, אם אפשרות לחרוג עד 5000. * מטרות המחשב? בעיקר למשחקים, אולי קצת לתכנות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? הגודל לא קריטי במיוחד, הבנתי שמסך מאט עדיף להרבה משחקים וסרטים אז אני מניח שמאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). עדיף כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין. * משקל רצוי? לא קריטי בכלל, מבחינתי שישקול 20 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא נדרש זמן סוללה מיוחד, מה שסטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות ל-HDMI * Bluetooth? לא מחייב בכלל, אבל תמי…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב ללא ציוד היקפי וכרטיס מסך (רכשתי לפני זמן מה 8600GTS) אבל אני אחליף מתישהו ואולי אני אשים גם קירור למעבד PRO7 ולא מתוכנן OC מיועד למשחקים בעיקר (תלמיד תיכון) (מתלבט לגבי זכרונות) הצעות ושיפורים יתקבלו בברכה =] מומלץ לא להגיע עד 4000 או לעבור אותו.. והייתי רוצה לקבל חוות דעת על FOXPC האם הם אמינים וכו'. Intel® Core2 Quad Processor Q6600 SLACR STEPPING G0 ¤1375 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=676 GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 ¤580 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=681 G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel CL4 ¤299 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=31 Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 7200rpm 16MB Hard…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה פירמטתי את המחשב הנייד שלי lenovo b560 ואין לי את הדיסק שקיבלתי איתו עם הדרייברים. חיפשתי באין סוף מקומות לאיזה PACK של כל הדרייברים אבל כלום לא עבד. אשמח אם מישהו פה יוכל להציל אותי. תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אבקש את ההצעה האולטמטיבית לשילוש הקדוש לוח+כרטיס+מעבד ב-2100 שח רצוי AMD מחשב שצריך להחזיק הרבה זמן ולהריץ משחקים ללא בעיות
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO GTA V BF 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
המחשב הוא DELL INSPIRION 1520
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אשמח לקבל את חוות דעתכם לגבי שני המחשבים הנ"ל: Lenovo T510 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=2293 http://www.notebookcheck.net/Review-Lenovo-Thinkpad-T510-4349-4JG-Notebook.25722.0.html לעומת Dell 1557 https://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=2920 http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Studio-1557-Notebook.23009.0.html מבעבר להבדל של בערך 1700 שקלים ביניהם, בדל יש יותר מקום בהארד דיסק (500 לעומת 320) וגם חיבור HDMI, אבל מצד שני בלנובו יש מעבד קצת יותר טוב. תודה מראש על התגובות
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני דוקטורנט באוניברסיטה ואני זקוק למפרט עבור מחשב למעבדה שישמש לאנליזות כבדות וממושכות בmatlab. המחשב צריך להיות עם מעבד חזק, 4 ליבות, מהדור החדש? כל עוד הוא משתלם, זיכרון פנימי מעל 4 GB (כמובן שמערכת ההפעלה תהיה 64 ביט) כונן קשיח (או כוננים קשיחים) עם יותר מ- TB 1. מבחינה גרפית אני לא חושב שיש צרכים מיוחדים, אולי בעתיד קצת עבודה עם מודלים תלת ממדיים, קרי כרטיס מסך מודרני אבל לא חזק במיוחד. כמו כן צריך מסך LCD, שיהיה משתלם, אפשר לחיות עם TN *לא חשוב מארז יפה, או שקט. עריכה: ** ממש אבל ממש אין צורך להוציא את כל הסכום, אם אפשר משהו משתלם בפחות, אז נהדר. בתודה מראש! עמרי
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
1.ניתן לנצל את כל התקציב לא חייב לחסוך. 2.השימושים למחשב עם תכני HD משחקים כבדים כמו METRO 2033 ולתוכנות מאיה ואפטר אפקט (רינדורים) הרזולוציה המקסמלית של המסך שלי היא 1600X1200 מסך 20'' (אולי אני ירכוש מסך בהמשך) אני מתכוון לשחק בהגדרות הכי גבוהות למשחקים. 3.אין צורך בציוד היקפי. 4.צורב למחשב אני לא צריך. 5.חוץ מצורב אני צריך הכל. 6. 1לא קריטי הרעש. 7.אני לא מבין באוברקלוק אשמח לקבל הסבר. 8.אין צורב במערכת הפעלה. 9.IQPC 10.חיבור מיני HD בכרטיס מסך וחיבור אופטיקל בלוח אם. 11.לא, אני לא מתכוון לשדרג בהמשך. 12.לא חושב לשמור על אופק שדרוג למעבד או לזיכרון. חיכתי לכרטיס מסך החדש NVIDIA GTX 480 הרבה זמן ואני סגור עליו אז את תחליפו לי אותו במפרט... ולגבי הספק שמעתי שבשביל הכרטי…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב נייד hp envy15 j002ea יש אפשרות להחליף סוללה לאחת חזקה יותר? או להוסיף סוללה "מאולתרת" באזור של הhard drive ?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-