ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
שלום, מעוניין בהמלצה למחשב נייד עבור אנשים מבוגרים יחסית(לא מבינים בתחום) למרות שהמחשב נייד רוב הזמן יהיה במצב נייח. חשוב שתהיה יציאת HDMI על מנת שגם תהיה אופציה לחבר לטלויזיה בצורה איכותית. שאלה חשובה בנושא : האם כ.מסך במחשב נייד שבמפרט שלו מצויינת רזולוציה 900*1600 יודע להוציא אות 1080*1920 ב-HDMI? * מטרות המחשב? -גלישה באינטרנט -צפיה בתמונות -צפיה בסרטי HD(לא תלת מימד) במחשב ובטלויזיה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) -HDMI * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? -כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) -HDD 1TB רצוי אבל לא חובה * כונן אופטי? -כן * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם -עדיפות למסך 17.3 אבל אשמח…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין לי מושג מה הסדר גודל כך שאני לא יכול לכתוב מחיר אני מקווה שזה בסדר בפורום הזה
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
היי , אני צריך עזרה בבניית מחשב חדש עד 5000 ש"ח המחשב יהיה מיועד למשחקים כבדים, אני לוקח מהמחשב הישן את העכבר מקלדת רמקולים ומסך. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד עד 5K עם הדרישות הבאות: - צרכים - לימודי תקשורת ועריכת וידאו חצי מקצוענית (פרמייר בעיקר). מה שגורר עדיפות לדיסק קשיח בעל נפח של 120GB לפחות במהירות 7200RPM, ולכרטיס מסך לא מובנה (בתקווה שזה נכנס סתקציב). אם יש tradeoff בין מעבד לבין דיסק קשיח ו/או כרטיס מסך, אני אשמח לקבל אפשרויות שונות. - לפחות 1GB זכרון (2GB עדיף בהרבה) - משקל: לא יותר מ 3 ק"ג - מערכת הפעלה - XP או Vista Home Premium (אם יש אפשרות לבחור את המערכת כך שהמחיר יהיה בהתאם זה מקובל) - קישוריות: FireWire (נראה לי מובן מאליו, אבל אני מוסיף ליתר בטחון כי זה חשוב) - עדיפות גבוהה מאוד לאחריות של 3 שנים. אם צריך להוסיף כסף לאחריות, או שאין בנמצא כזה עם אחריות 3 שנים, עדיין אשמח לאפשר…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט אם לקנות את המחשב הזה. מוכרים אותו בחנות בקריות ב3533 ש"ח. מה אתם אומרים? הוא שווה? הוא טוב? כדאי להשים עליו את הכסף? אנימחפש מחשב שיריץ לי מהר תוכנות עריכה, פוטו-שופ, פרמייר, אפטר אפקטס ובתקציב של עד 3500 הנה המפרט שלו מאתר P1000: פלטפורמה חדשה הכוללת זכרון מהיר 1066Mhz DDR3, מסך 15.6 HD LED, כ.מסך NVidia ודיסק קשיח עצום 500GB !! * מעבד ע-ו-צ-מ-ת-י Intel® Dual Core 2 Duo T6600 2.2Ghz * חבית זיכרון ע-נ-ק 4098MB DDR3 1066Mhz * מסך רחב WIDE 15.6" WXGA LED + מצלמה מובנית * כרטיס מסך גימרים nVidia N10M-GE1 512M * דיסק קשיח ע-צ-ו-ם 500GB בחיבור S.ATA מהיר * כרטיס רשת אלחוטי Wi-Fi 802.11a/b/draft-N + Bluetooth * סוללת 6 תאים לעבודה רצופה. * מקלדת עבר…
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
1. תקציב - ניתן בהחלט לחרוג עד 5500 מהתקציב אבל לא מתכוון לזרוק כסף על דברים לא נחוצים (הנחתי היא שהסכום יספיק למטרה, אבל אם יש הצדקה להשקיע יותר אין מניעה). 2. מטרות המחשב - ברובו משחקים , מוזיקה וגם סרטים. *תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. משחקים,גלישה באינטרנט, תוכנת שיתוף. *רזולוציית המסך 1280*1024 2. עדיפות לשקט מ1 עד 10 זה 7 אבל כמובן שהמחשב לא ירעיש כמו טרקטור . 3.לא מתוכנן OC. 4.אין צורך במערכת הפעלה . 5.אין העדפה לחנות מסויימת. 6. מבקש מארז נוח עם חיבורי USB ואודיו נגישים מקדימה, הארד דיסק מהיר . תודה לירון בן אהרון
-
- 11 תגובות
- 950 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס * גודל המסך? 10-13", גמיש. הדרישה היא למחשב קטן (מיני) ולא מפלצות 15" שמנות וכבדות * רזולוציית המסך? לא רלוונטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שפחות (אגב השאלה הזאת קצת טיפשית, אני לא רואה מצב שבו מישהו יעדיף מחשב כבד... לכל היותר צריך לנסח את השאלה: "האם משקל המחשב הוא פרמטר חשוב?") * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מומלץ מין הסתם (אותה הערה כמו השאלה הקודמת) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא רלוונטי * כונן אופטי? לא הכרחי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? מה זה? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לח…
-
- 15 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, הנה מספר דרישות להרכבת המפרט: 1. הסכום למערכת הוא 7000 ש"ח לא פחות ולא יותר (לא לחפש איפה לחסוך - צריך לבזבז את כל ה 7000) 2. המערכת צריכה להיות שקטה מאוד ויפה מפני שהיא ממוקמת בחדר השינה 3. כ"כ הנראה המערכת תחובר למסך LCD שירכש בקרוב לחדר השינה ותשמש כ HTPC. וגם למסך מחשב רגיל 4. מתלבט בין כפול ליבה למרובע ליבה מסוג INTEL (כמובן ש I7 ו X58 לא נכנס לתקציב...) 5. בנושא הקירור אני דיי סגור על Thermalright Ultra 120 Xtreme או Thermalright IFX-14 6. המערכת תשמש בעיקר לסרטים (DVDR ו HD ) וגם קצת משחקים.6. מבקש לוח אם תוצרת ASUS (יש לי חיבה רבה אליהם) 7. מתלבט בין כרטיס מסך 4870 ATI או NVIDIA 260 (עם חיבה ל NVIDIA...) 8. האם צריך מארז TOWER או ש MIDI מספיק לכרטיסים האלה מ…
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אהלן, חבר מחפש לקנות נייד שיעשו בו עבודות שרטוט עם אוטוקאד/סולידוורקס ושות' - התקציב עד 5K ונשמח לייעוץ
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך מפרט למערכת מבוססת אינטל עדיף בעלי FSB 533 "החדשים"......... למעשה אני צריך רק מפרט לוח אם זיכרון ומעבד תואמים{DDR] שהיה כרטיס קול וכרטיס רשת אוןבורד את השאר אני יכול להשלים לבד. המפרט עד 6500 שקל אז אם אתם מציעים רק לוח אם מעבד וזיכרון תזכרו שלא יעלו יותר מדי. שאלה ---- הבדלי הביצועים בין נורתאוד לבין החדשים הוא גדול ??? מורגש??? מה הבדל המחיר? וביחד עם איזה זיכרון עובד כל אחד.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש לקנות מחשב נייד עד 3500 שקל 1.אני מתלבט בין אסוס לדל (יש לי ניסיון עם נייד של דל ולכן אני נוטה לכיוון של דל) 2.אני רוצה כרטיס מסך של GEFORCE 3.מתלבט בין i5 ל i7 המחשב מיועד לעבודה עם אופיס, פוטושופ, קורל סטודיו וקצת משחקים. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? - סביב 4500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - רק אם אפשר בלי להתפשר בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 1000ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים כבדים ושימוש יומיומי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - BF 3 על ULTRA AAx4 עם FPS 60 ו- FAR CRY 3 על ULTA ב 60 FPS וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -גדול מסך 22" 1920x1200 אולי אשדרג בעתיד ל 23" תלת מימד 3D. …
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מספר נקודות חשובות: המחשב מיועד לבחורה, חשוב לה שיראה טוב (עדיפות ללבן, אך לא חובה). מסך 14'' (לא מקצוענית לכן לא רוצה מסך גדול יותר, מתחילה ללמוד בקרוב). לא חובה שתהיה מותקנת מערכת הפעלה או תוכנות נלוות. אין אפשרות לחריגה - מה שהכי מתאים בתקציב היא תקנה. תודה מראש לעוזרים, כי אני כבר אובד עצות, שיגעה אותי
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אודה לעזרתכם בייעוץ החלפת מארז. אני מרכיב מחשב לפי המפרט הבא (אמור לקבל החלקים בשבוע הקרוב) - מעבד – i5 13600 לוח אם – Gigabyte b760 gaming X AX DDR4 כ. מסך – Gigabyte GeForce GTX 1660 super 6GB ספק כח – Enermax Revolution DF 650W 80 plus gold זיכרון – Corsair Vengeance LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3200 C16 קירור מעבד – Thermalright Peerless Assassin 120 SE אחסון SSD – Crucial P3 Plus 1TB NVMe M.2 PCIe Gen4 אחסון HDD – Seagat…
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט מחשב לגיימר בתקציב של 1500 - 1800 ש"ח. אני לא צריך מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים וHARD DISK. תודה
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות מחשב ביומיים הקרובים, ואחרי התייעצויות הרכבתי מפרט ב KSP, שהכי נוחה לי. זה מחשב שני, ככה שהוא לא צריך להיות חזק יותר מדי. בעיקר למשחקים בינוניים (World of Warcraft) כללתי במפרט כרטיס רשת, שאוכל להתחבר לרשת האלחוטית. אני לא בטוח במאה אחוז שזה הכרטיס הנכון אז אשמח לעזרה גם בקשר לזה ^^ התקציב הוא גג 3700, אז אני לא הולך לשנות את המעבד והכרטיס מסך לדברים יותר חזקים כרגע... תודה רבה מראש! דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i3 2120 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12254 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Alpine 11 Rev.2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10103 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8H61-M LE B3…
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
היי, מעוניין לקנות מחשב לאבא שלי, הדרישה היא מחשב חזק יחסית בתקציב של עד 4000 ש"ח. בניתי את המפרט המצורף, אך אני פחות מבין ברכיבים כמו ספק כח, SSD, מארז. המטרה היא מחשב שיעבוד מהר, חלק, ויריץ משחקים ברמה סבירה פלוס. האם משהו במפרט הוא יותר מדי? האם יש אפשרות להתפשר על משהו, או שזה מקסום טוב של הכסף? אולי צריך שדרוג כלשהו? המון תודה! מעבד: Intel Core i5 9400 / 1151 Tray כמות: 1 מחיר: ₪ 720 קירור למעבד: Arctic Freezer Xtreme כמות: 1 מחיר: ₪ 177 לוח אם: Gigabyte B365M H כמות: 1 מחיר: ₪ 291 זכרון: Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 3200 CL16 Vengeance LPX Black CMK32GX4M2E3200C16 כמות: 1 מחיר: ₪ 401 מארז: Antec VSK4000B-U3 Case כמות: 1 מחיר: …
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
- 1 follower
-
-
מעוניין בהרכבת מחשב חלקים לוח אם חזק לעתיד מעבד 2.6 DUAL CORE בלי כרטיס מסך צריך:מארז,ספק טוב ,זיכרון 512DDR2 בלי מסך בלי עכבר בלי מקלדת רק החלקים האלו ושתהיה לי האופציה בעתיד לשדרג סכום רק 2000 שקל אפשרי מזומן. ןשתהיה האופציה לשדרג כרטיס מסך לעתיד חזק נועד עבור:תיכנות משחקים אינטרנט.... לא רוצה AMD אם אפשר חניות איפה אפשרי לקנות בזול
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני תלמיד יב שמתחיל עכשיו לימודי סייבר, מעוניין לקנות מחשב נייד, עם נתונים חזקים, שמחזיק לי כמה שיותר זמן, התקציב שלי הוא עד 3,500₪ (אני מעוניין בלי מערכת הפעלה, אני מתקין אותה לבד וכך חוסך עוד קצת) ראיתי ב ksp Asus VivoBook 14 X1402ZA MW508 - Intel core i7 1260p - 16GB DDR - 512GB SSD ב- 3,300 ₪ האם הוא יענה על הצרכים שלי? ואם לא, מה כן? קישור למחשב https://ksp.co.il/mob/item/245632/מחשב-נייד-asus-vivobook-14-x1402za-mw508-צבע-quiet-blue
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לדעת מה אני צריך לשפר כדי שאני יוכל לשחק בGTA IV בצורה חלקה . המפרט שלי בינתיים הוא 1GB RAM DUAL CORE E2140 1.6 GHZ GFORCE 8400GS יש לי תקציב של עד ה400 שקל בערך מה אני יכול לשפר כדי שהמשחק יעבוד לי בצורה חלקה אפילו על הרזולוציה הכי נמוכה . ועוד שאלה : אפשר להרכיב כרטיס מך של ATI על כל מח שב?
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
תקציב: 4 אלף יכול לחרוג ל4.5 שימושים: גיימינג , סרטי HD ו3D חשוב שיוכל להוציא את המקסימום שאפשר בתקציב הזה ממשחקים כבדים כמו RAGE וSKYRIM לדוגמא ברזולציה 1920X1080 עם הגדרות גבוהות מאוד-הכי גבוהות אין צורך בציוד היקפי או ארד דיסק מאחר ואני יעביר את הWD CAVIER BLACK 1TB מהמחשב הישן אין כוונה לבצע OC העדפה לחנויות ידועות ואמינות מאזור ראשון-רחובות עוד דבר שחשוב לי זה הכרטיס המסך יהיה עם HDMI 1.4a שכולל תמיכה בסאונד HD ובBLURAY 3D
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מחשב נייח חדש לבית עם הקריטריונים הבאים: יכולות: - להריץ תוכנות מוזיקה כמו cubase או ableton - יכולות גיימינג סטנדרטיות, לא משהו מיוחד. - יכולות להריץ ולאמן מודלים של deep learn. - עריכת וידיאו ותמונות. בארבעת האפשרויות אין צורך באיכות הכי מקסימלית, רק שלא יהיו בעיות תקציב: באיזור ה- 5 6 7 אשמח לעזרה, ניר.
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא בהכרח אבל יש מקום בתקציב אז אני אשמח 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך ועכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? פחות קריטי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? win 8.1 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
צריך מחשב פשוט לעבודה משרדית. לא כולל מסך אבל עם עכבר ומקלדת אלחוטיים וגם רמקולים פשוטים. (מעדיף שהמפרט יהיה מפנדה מחשבים) תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-