ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,463 דיונים בפורום זה
-
אהלן, לסוכנות ביטוח דרוש מחשב + מסך. השימושים הם תוכנות ביטוח בעיקר, מיילים, הדפסות וכדומה. התוכנות לא כבדות ולא דורשות משאבים כבדים. איזה מפרט מומלץ? SSD נחוץ פה? עדיף מעבד I3 שיחזיק מעמד כמה שנים.. אשמח להמלצה מהיכן לקנות. תודה מראש, אורי.
-
- 18 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
לוח האם שלי התקלקל ויכול להיות שגם הספק. אני רוצה להתשמש ברכיבים שיש לי היום להרכיב שני מחשבים - אחד לגיימינג בלי להשתולל בתקציב ואחד ל-HTPC. חשבתי על שתי אפשרויות: 1. לקחת את הרכיבים השמישים שיש לי היום ולהרכיב מהם בתוספת לוח אם חדש מחשב HTPC. ומצד שני לקנות מחשב גיימינג די לחוץ בתקציב באיזור ה-3000 ש"ח כולל מסך סמסונג 2333T ומבוסס AMD Athlon II X4 645 ואולי משהו קצת חזק יותר. 2. לשדרג את מה שיש לי היום שזה אומר החלפת לוח-אם תקול, החלפת כרטיס מסך ואולי גם ספק אם יהיה צורך. ומצד שני לקנות מחשב HTPC שלם. מה אתם אומרים האופציה העדיפה יותר?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפשת מחשב לשימוש ביתי סטדנרטי (אינטרנט, סרטים, טיפה הורדות) אבא שלי קיבל את ההצעה הבאה: לוח אם מקורי אינטל מעבד I3-3220 זכרון קינגסון 4G DDR3 דיסק קשיח 500G כרטיס מסך אינטל O/B ספק כוח 550W FAN12 כרטיס רשת O.B 10-100 צורב שחור (?) DVD HP מארז ATX HUNTTEA רשיון ווינדוס 7 כל זה ב-2370 ש"ח האם המחיר סביר? (לי נשמע קצת יקר לדרישות שלנו) האם זה באמת טוב לדרישות או שאפשר להסתפק בפחות? תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
הי כבר שבוע בחיפושים אחרי מסך מחשב שיענה לדרישות (ולמגבלות) שלי. נסגרתי על שלושה סופיים ולא יודעת להכריע. אשמח אם מישהו שמבין, התנסה ויוכל לעזור.. כבר הזמנתי מחשב ורק מתעכבת על מסך. רציתי מסך 24 IPS שמתאים לעבודה ממושכת, אך אני מוגבלת בתקציב של 750. רוצה לרכוש שני מסכים לעבודה במקביל. מצאתי את הדל SE2416H שלא ברור לי כל כך מההמלצות ביוטיוב על טיבו דל S2415H שממש משבחים ביוטיוב אבל המסך מבריק ולכן לא סגורה שיהיה מתאים לסוג העבודה שלי אחרון 24MP67HQ-P LG (שהתלבטתי בינו לבין הסמסונג) ושאלה אחרונה, האם יש מה להתעקש על מסך כמו דל מסדרת U עם הרגלית המתכווננת וחדות, למרות שהמחיר שהם מעל ומעבר לתקציב שלי? מנסיון של…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
[table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]חדש לחלוטין לא הופעל עדיין מחשב נייד מיני asus 1015peg חדש לחלוטין ליצירת קשר 0527639489 במחיר טוב[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנת destinator 7 במחשב הנייד שלי, אני טס עוד מעט לארה''ב ואני לא מצליח למצוא את המפה של ארה''ב. אם מישהו יוכל להגיד לי מאיפה אני יכול להשיג את המפה שישלח לי הודעה פרטית אני יודה לו מאוד. תודה, ברק.
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
מארז - MGE Sidewinder SILVER (בא עם ספק של 400W)- ש"ח470 לוח אם - DFI NF4 ULTRA INFINITY ש"ח680 זיכרון - SAMSUNG DDR 512MB 400mhz - ש"ח380 מעבד - AMD Athlon 64 3000+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - TRAY - ש"ח850 כרטיס מסך - SAPPHIRE X600PRO 128MB DDR 256 BIT TV/DVI PCI-EXPRESS - ש"ח800 מקלדת מולטימדיה - 90 ש"ח CDROM - CDROM LITEON BLACK X52 - ש"ח100 כונן דיסקטים שחור - 70 ש"ח 170ש"ח - צורב - LITEON 52X32X52 שחור כונן קשיח - WD 80GB 7200RPM 8MB JD SATA - ש"ח360 כרטיס רשת אלחוטי- D-Link AirPlus G DWL-G520+ PCI Adapter - ש"ח200 קירור למעבד- ARCTIC COOLING Super Silent 4 Ultra TC - ש"ח90 מסך - VIEWSONIC VX510 - ש"ח1,290 ----------------------------------…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט .. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, העיקר הוא סימולטור טיסה כדוגמת FSX ו- X-Plane, ומשחקים קטנים כמו LOL. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: League of Legends, FSX, X-Plane -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 "22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא? מזיגזג: 1 WD 320GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II 469.03 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6a21 400w ATX SUPER MIDI (Black & Blue) TOWER CASE 467.31 ש"ח 1 Intel Core 2 Duo 6750 - 2.66 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 1,155.57 ש"ח 1 GIGABYTE GA-P35-DS3P (P35) - ATX 909.74 ש"ח 1 Sapphire Radeon X1950 PRO 256MB - PCX - RETAIL 863.15 ש"ח 1 LG DVD-RW GSA-H54 x18 DUAL LAYER (black) - bulk 201.95 ש"ח 1 2GB CORSAIR (2X1024) DDR II - ValueSelect 2GB KIT - 667MHz 490.88 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,557.63 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 4,420.90 ש"ח המחשב מיועד למשחקים לא כבדים, עריכת וידאו לא מקצועית. חיבור למקרן. קצת גרפיקה. …
-
- 8 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מעוניין לקנות נייד שישמש בעיקר לעבודה + גלישה, ומדי פעם לצפייה בסרטים. חשוב לי מסך 15.4 התקציב בסביבות 3500, רוב הזמן המחשב יהיה בבית אך לפעמים אני אצטרך לצאת איתו אז חשוב שהסוללה לא תהיה קצרה נ.ב. מעדיף לקבל אותו עם Windows 7 נקי מבלי צורך לשדרג תודה לכולם, אופיר
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
לפני כמה ימים הייתי סגור על ה-Dell אבל ממה שקראתי פה הרמה שלהם נמוכה ביחס למחשבים אחרים. כרגע אני מתלבט בין שלושת המחשבים האלה, כאשר הצרכים שלי הם כללים (אין צורך במשחקים), בעיקר שימוש לסרטים ולנסיעות. המחשבים הם: Dell N3010 - http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-380m.htm יתרונות - Dell (אמין), אחריות 3 שנים חסרונות - זמן סוללה, התחממות Asus U35f - http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKU35F יתרונות - מקלדת, זמן סוללה, בניה טובה חסרונות - השירות של האחריות בעייתי, אין כונן דיסקים, יקר Samsung Q330 - http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKNPQ330JS01IL אני חושב שאני קצת לכיוון ה asus אבל אשמח לשמוע את ההמלצות שלכם, תודה מראש (: יתרונות - כונן …
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש''ח 2. מה שימושי המחשב: משחקים ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: Full HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי: מסך FHD. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז, ספק, קירור למעבד, כונן קשיח 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10: 9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אולי רק בינוני לכרטיס מסך 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? לא 8. האם ישנה העד…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, סוף סוף אישתי נתנה אור ירוק למחשב חדש :-). אני צריך המלצה למחשב עבור משחקים עם אפשרות עתידית למשקפי VR . משחקים לדוגמה: Wolfenstein 2 . המחשב צריך לשמש אותי לפחות בשנה הראשונה להגדרות גבוהות. (אני מחליף מחשב פעם ב-3 שנים) מסך המחשב שלי 22" של DELL נראה לי שהרזולוצייה המקס שלו 1680X1050 . התקציב 3500 ש"ח ואם יש משהו שממש שווה להוסיף עוד קצת עבורו אז אפשר למתוח עד 4000 ש"ח . הרד דיסק לפי דעתי מיותר, ההרד דיסק שלי כבר 5 שנים איתי ויש עליו גג 150 גיגה. לפי דעתי אפשר רק SSD. עם אפשרות לאוברקלוק סביר של המעבד בעתיד (לא משהו מיוחד) ללא ציוד היקפי, ללא תוכנות, רק חומרה. תו…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה מחשב למשחקים בתקציב של עד 3000 ש"ח מה אתם יכולים להציע לי? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום ברשותי מזה כחודשיים מחשב נייד של hp מסדרת pavilion dv6. במשך הזמן היו בעיות של תקיעות של המחשב ונאלצתי לכבותו בלחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי ולהדליקו מחדש. אתמול בלילה המחשב הפסיק להידלק, לא מזהה את ההארד דיסק, ובמנגנון הבדיקה הפנימי שלו מתוך הביוס זו התוצאה: primary hard disk self test quick test 00% complete tersting replace hard disk 1 smart check hard disk smart passed מנגנון הריקברי של המחשב לא עבד בכלל כנראה בשל התקלה בהארד דיסק. כרגע פחות מעניינת אותי שאלת תוקף האחריות בארץ ויותר קריטי עבורי להעתיק את החומר מההארד דיסק. ניסיתי לאתחל המחשב מדיסק של Hiren's ללא הצלחה (אם כי אינני בטוח שהדיסק של Hiren's שברשותי תקין). העניין חשוב ודחוף - קיים חומר שאני לא יכול לוות…
-
- 37 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
שלום ידידי, חדש בפורום וכן חדש בתחום (של רכישת מחשב הביתה, יש ברשותי iMac של אישתי הגרפיקאית...וכמובן עמדת עבודה במשרד) מכיוון שהתקציב בסיסי, מבקש לנצל את כולו ואם לחרוג אז בלא יותר מ- 250 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מבקש לרכוש מחשב בסיסי שישמש את הילדים (הגדול בן 3) בעיקר למשחקי רשת והכרת המחשב בכלל וכן ישמש לגלישה באינטרנט וכמרכז מדיה (סרטים כולל HD, תמונות, מוזיקה, רדיו אינטרנט) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תוכנות מדיה (נגני מדיה), דפדפן אינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטב…
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן חייב לנצל את הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בלבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת ועכבר אלחוטיים של לוג'יטק עד 200 ש"ח ומדפסת משולבת פקס + דיו צבעוני נוסף עד 400 ש"ח 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא חשוב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חייב. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט לאח שלי ב5.5K ללא חריגות וללא ציוד הקפי.. המחשב הזה ישמש למשחקים כבדים... ואולי יעשה במחשב OC קטן... תודה .
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=945567 אני צריך מחשב חזק לעריכה גרפית... איך המחשב הזה? מסך IPS + נבידיה קאודרו מקצועי.. מה אומרים? תודה .
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
קיבלתי פה מפרט שנראה דיי טוב, אך אני צריך כמה ליטושים אחרונים. אני אודה לכם מאוד אם תגיבו כמה שיותר מהר, כי החגים נכנסים ואני רוצה להזמין את המחשב לפני כן(שלא יתעכב) מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 890 1 890 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 580 1 580 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz AData /VT 280 1 280 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total 6600GT 128MB DVI, TV, PCI-E 950 1 950 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80GB SATA 7200 8MB WD800JD 340 1 340 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 50 1 50 צורבים? DVD Recorders Price Units…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, הכותרת מספקת את רוב המידע- לא נדרש כל דגש על עיצוב חיצוני או מניעת רעש. אני יודע שאפשר להסתפק בלוח אם בסיסי וכרטיס מסך פשוט. HD יוכל להיות של 1/2T. חשבתי על מעבד כפול ליבה של אינטל - השאלה היא איזה עדיף? גודל מסך: 19 תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אחרי שעברתי על אינספור שרשורים אחורה לא הצלחתי למצוא מחשב שיענה על דרישותיי. להלן השאלון - * מטרות המחשב? תיכנות (אקליפס, VS), גלישה "כבדה" באינטרנט (טבים מרובים, אתרי פלאש, יוטיוב), מכונה ורטואלית ברקע = על המחשב להציג ולעבד את שלושת הדברים הללו במקביל. * גודל המסך - 14" (מוכן לשקול גם 13.3). * רזולוציית המסך? אני מניח שזה סטנדרטי. בכל אופן, השימוש העיקרי יהיה תכנות וגלישה, לכן רצוי שהמלל יהיה קריא וברור מספיק. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת יתרון, אם כי לא חובה. * משקל רצוי? משקל לא קריטי, מעדיף מחשב בנוי בצורה מאסיבית על פני משקל נמוך. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? כן. * גודל מינימל…
-
- 8 תגובות
- 944 צפיות
-
-
http://img435.imageshack.us/img435/2802/computeraccessrf4.jpg המחשב למשחקים. החלטתי לא להשקיע 2000 שקל בכרטיס מסך, אם אני מוצא כרטיס מסך ב900 שמעלה את כל המשחקים כרגע, הכי הרבה כשזה כבר לא יהיה טוב אני אחליף... תודה רבה! :]
-
- 8 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אמממ אז ככה...נציין לפני הכל...אחלה של פורום!!!! בקשר לדבר עצמו...נה הפרטים... אני מתחיל ללמוד בביה"ס לעצוב גרפי...אני צריך מחשב נייד שמיועד כמעט כולו לדבר זה כמובן שיש דברים נוספים כמו אינטרנט וכדומה אבל זה בכל מחשב כבר יש כמעט... אז לדבר עצמו! *טווח מחירים (כפי שצויין) - נע בין 4000-4500 שקל...אין אפשרות חריגה אני כבר חורג *מטרות המחשב - המחשב עצמו מיועד לשמוש עיקרי של תוכנות לעצוב גרפי כגון:פלאש, פוטושופ וכו'. (אין צורך במחשב למשחקים שמיעת מוזיקה או כל דבר דומה) *יש לציין שגדול המסך יהיה בין 15 ל17(אם זה חשוב) *פריטים לא רלוונטים - dvd, צורב לא צריך בכלל אז אפשר לוותר על שתי אלו *אם אפשרות שיהיה שקט כן...די רלונטי אז עדיף שיהיה שקט מאוד שאלה קצת ט…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-