עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. * מטרות המחשב? אינטרנט - פתיחת לשוניות מרובות במקביל בדפדפן האינטרנט , ואופיס * גודל המסך : מה שיותר זול 15.6 כנראה. * רזולוציית המסך? ממש לא משנה לי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי: לא משנה לי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - ממוצע מספיק. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?רק לא Dell * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם ? יעד הרכישה וההספקה ? ישראל

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  2. Started by ofcourse,

היי מחפש המלצה לנייד עד 3000 מסך 14 או 15 שימוש בעיקר למסמכים, אינטרנט. חשוב לי שתהיה אחריות של 3 שנים או אופציה כזו. תודה

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  3. Started by Cereal Killer,

אהלן, אני צריך המלצה לנייד לסטודנט, עד 5K לשימושי אופיס, סרטים, גלישה, מוזיקה ומשחקים מדי פעם (אין צורך להתפזר עם יכולת המשחקיות) היות והבחור הולך להיות כמעט נשוי למחשב שלו נראה לי הגודל האופטימלי למסך יהיה 14 (סוג של פשרה בין ניידות לנוחות והמשקל) מה המומלצים בקטגוריה זאת?

• 6 תגובות
    • 594 צפיות
  4. שלום, חבר שלי מחפש מחשב נייד בגודל 13.3 לשימושים של סטודנטים. על המשקל להיות סביר, אני מניח שבגודל 13.3 זה לא עולה על 2ק"ג. זמן סוללה ארוך ככל האפשר. יציאת HDMI, בלוטוט לא בגדר חובה, למרות שזה יכול להיות נחמד. ואחריות בנלאומית חובה... בזמנו קניתי לחברה שלי את ה- ASUS UL30-X5 והוא עושה את העבודה מעל ומעבר למרות שראיתי שיש מעבדים חדשים יותר בשוק (I3, I5) ובלפטופ של ASUS אין את המעבד הזה. מה הייתם ממליצים? תודה!

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  5. היי, אני צריך המלצה למחשב נייד טוב לסטודנט, לשימוש בהרצאות וגם לעבודה בבית. * מטרות המחשב: לימודים ועבודה, בעיקר שימוש משרדי בסיסי ואין צורך בכוח מוגזם. * גודל המסך: 15.6 חובה (יותר קטן מזה אני פשוט לא רואה) * רזולוציית המסך: HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: * משקל רצוי: כמה שיותר קל במגבלות התקציב. אני אסתובב איתו לא מעט על הגב אבל גם אם זה מעל 2 ק"ג זה לא נראה לי נוראי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: בגלל שהוא יהיה איתי באוניברסיטה עדיף זמן סוללה ארוך, אבל הימים שלי שם לא מאוד ארוכים אז לא צריך משהו מפלצתי. כמה שיותר במסגרת התקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB 3.0 HDMI LAN * Bluetooth: לא קריטי * גודל מינימל…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים\סדרות עבודה בתנאי שטח(אגרונום) * גודל המסך? 13.3" * משקל רצוי? 1-2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 250 גיגה ומעלה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) מסך מט שלום רב, המחשב לאחי שהוא סטודנט וגם פקח מזיקים עצמאי שמסתובב בשטחים חקלאים. הוא רוצה מחשב בתקציב עד 4500, שזה נשמע לי גבוה מידי לצרכים שלו(ולתקציב האמיתי שלו), לכן אשמח בפחות, עד 3500. תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. פירסמתי כבר מודעה דומה לפני שבוע וחצי, אבל כתבתי בה שאני אקנה את המחשב רק בעוד שלושה חודשים ועכשיו שיניתי את דעתי והחלטתי לקנות אותו עוד השבוע. אשמח להמלצות למה המחשב ישמש? אינטרנט, אופיס וקצת סרטים. מתכוון להריץ עליו חלונות XP. מעבד: שיהיה לפחות 2Ghz, אשמח אם יהיה יותר. האם לדעתכם צריך יותר למטרות שציינתי? מסך: מעדיף 14.1 אינצ'. אפשר גם 15.4. זכרון: לפחות 2 ג'יגה. מעדיף 3-4 אם זה במסגרת המחיר. סוללה: עם 6 תאים. אחריות: עדיפות לשלוש שנים ומעלה, אפשר להתפשר על שנתיים. שאר הדברים (גודל הרד-דיסק, כרטיס מסך וכו') פחות חשובים לי. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  8. היי, אני מעוניין לקנות לפטופ למטרות שציינתי בנושא. חשוב שהמסך לא יהיה יותר מ-15.6 אינצ', 2 ג'יגה זכרון והארדדיסק סביר בנפחו (300G בערך). שאלה נוספת: אני מעוניין לקנות את הלפטופ בעוד כשלושה חודשים. האם עד אז יגיעו כבר ניידים עם חלונות 7 מותקן עליהם? תודה

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  9. Started by jfkk,

שלום מחפש המלצה לנייד האם זה מתאים http://www.fre.co.il/pl_product~999999912461~39~89.htm הצעות אחרות התקבלי בברכה תודה

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  10. Started by mainframe,

היי, אשמח לקבל המלצה למחשב בסיבובות 3000 ש"ח למטרות לימודים (בעיקר אופיס, אינטרנט, סרטונים ומצגות): * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 או 14, לא משנה אם מבריק או מאט * רזולוציית המסך?סטנדרטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? בין 1.5 ל2.2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמובן כמה שיותר יותר טוב, אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) מינימום 500 גיגה * כונן אופטי? לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן - אחריות ל 3 שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש ל…

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  11. Started by Kitt0s,

מחפש מחשב לחברה, סטודנטית, בתקציב של 3-4K * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? אשמח לאופציות ל13" ו15", לא קריטי * רזולוציית המסך? HD/FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא משהו מיוחד * משקל רצוי? קליל, פחות מקילו וחצי? לא יודע, זה לבחורה.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ארוך, 9 שעות + * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, מניח שזה סטנדרט * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שילוב עם SSD יכול להיות נחמד, לא חובה * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא,א…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני צריך המלצה למחשב נייד לאחותי שהיא סטודנטית לצרכים די מינימליים כמו אינטרנט, מצגות, אופיס וכדומה. התקציב הוא 3.5-4k. אם אפשר שהאחריות תהיה לשנתיים לפחות. מחכה להמלצות תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  13. Started by Or ei,

שלום מחפש מחשב לסטודנטית ראינו את Asus ZenBook UX305 שנראה מתאים לדרישות 256SSD 8Gb ram m3-6Y30 המחשב יהיה בעיקר לשימושי office,web צפייה בסרטים - ללא משחקים. משקל - רצוי שיהיה כמה שיותר קל. אחסון - לא צריך קיבולת גבוהה- מעדיף SSD מסך 13 אפשר לחרוג גם ל14 אם המחשב יהיה בעל יתרון משמעותי, לא צריך מסך מגע. אין דרישה לחיבורים מיוחדים - רק HDMI\DVI לחבר לטלוויזיה לא נדרש כונן אופטי אחריות- רצוי כמה שיותר ארוכה. זמן סוללה - רצוי כמה שיותר ארוך אבל רוב הזמן יהיה זמינות לשקע חשמל. בנתיים הUX305 נראה לי הכי מתאים גם מבחינת עלות (3200) וגם מבחינת מפרט, אם יש הצעות למחשב יותר משתלם שדומה אשמח לעצתכם.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. Started by ym586,

דרישות לפי חשיבות: 1. שיריץ פוטושופ בצורה נורמלית (אם יש כזה דבר...) 2. משקל קל יחסית 3. זמן סוללה סביר (4 שעות) 4. גודל מסך 14 אינץ' השימוש העיקרי הוא אינטרנט ואופיס וכמובן הפוטושופ. גודל הארדיסק לא בעל חשיבות רבה. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  15. שלום לכולם חברה שלי לומדת משפטים (שנה ראשונה) ויש לה מחשב נייד מרופט וחצי מת שקיבלה בירושה מאמא שלה. אני רוצה לקנות לה במתנה מחשב חדש שתשמש בו ללימודים בעיקר (יש לה מחשב נייח בבית בנוסף). מצרף פה תשובות לשאלות בחוקי הפורום: * מטרות המחשב? לימודים (אינטרנט ואופיס), גלישה באינטרנט, אולי קצת מוזיקה וצפיה ביוטיוב. לא משהו מעבר לזה. * גודל המסך? 13 או באיזור (כרגע יש לה 11 וקצת קטן מידי). * משקל רצוי? כמה שיותר קל (לא מבין בזה כל כך). * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? משהו סטנדרטי בסביבות 6-7 שעות (יום לימודים). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין צורך * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא קריטי בכלל * כו…

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  16. Started by amit71,

שלום אני מעוניין לרכוש נייד לאימי (בת 61)לצורך עבודתה -הרצאות/הוראה והנה מס' פרטי מידע 1.הנייד ישמש לעבודה עם אופיס ,מעט סרטים .לא משחקים או משהו כבד אחר 2.יש צורך במסך גדול לפחות 15" לצורך הצגת החומר לאחרים על המסך 3.יציאה לטלויזיה 4.אחריות רחבה למס' שנים עם סבלנות לאנשים שזה להם מחשב ראשון 5.חברה מוכרת ואיכותית לדוגמא HP אשמח לשמוע את דעתכם ואם אפשר לקבל הצעות/מפרטים/דגמים תודה

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  17. Started by Yahi69,

* מטרות המחשב? עבודה גרפית, צריך שהתוכנות Adobe Illustrator CC, Photoshop, Rhino 5, ו- Solidworks יעבדו לעיתים קרובות גם במקביל. * גודל המסך? 15.6 רצוי מט. * רזולוציית המסך? אין לי מושג, שיהיה נוח לעבוד. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? יהיה נחמד אם המקלדת מוארת, אבל לא קריטי * משקל רצוי? 2-2.5 בערך.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 3 שעות עבודה ללא מטען. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750GB ויהיה נחמד אופיצה ל-MSATA, אם יכנס בתקציב מה טוב, אם לא שתיהיה אופציה בעתיד. * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש …

• 23 תגובות
    • 4.2k צפיות
  18. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב נייד לאמא שלי. מטרת המחשב: עבודה משרדית פשוטה, בעיקר גלישה באינטרנט, מעט מאד WORD ו- PowerPoint. גודל המסך: לא בטוח, אבל צריך מסך גדול. משהו כמו 15 אינץ' ומעלה. זמן סוללה: לא נדרש זמן סוללה ארוך. ככל הנראה יהיה מחובר לחשמל רוב הזמן. יציאות: רצוי שתהיה יציאת HDMI, אך לא חובה. כוננים: צורב DVD מערכת הפעלה: בתקציב צריך לכלול מערכת הפעלה. המקלדת חייבת לכלול עברית. תודה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  19. היי, אשמח לקבל המלצה לנייד עד 2500 ש"ח: - שימוש - עבודה משרדית/אינטרנט ושימוש בסיסי - דיסק - SSD קטן למערכת הפעלה (128GB)) + 1TB דיסק לאחסון - זכרון - 8GB RAM לפחות (אם יש 16GB בתקציב הנ"ל אז רצוי) - מעבד - עדיפות ל-I5 - מסך - בין 13-15 אינץ' , עדיפות לגדול מביניהם. - סוללה - מינ' 3 תאים - רצוי עם אחריות ליותר משנה, אם יש דבר כזה. אפשר להתפשר פה ושם אבל זה בגדול תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. מחשב שיהיה מספיק חזק לעבודות עם AUTOCAD ושות'... אני מחפש מחשב חזק ואמין, בכמה שפחות שאפשר (אם אפשר להוזיל עלויות או מחשבים שפחות או יותר זהים אז אפשר לחסוך כאן) * גודל המסך? 15.6 * מעבד - i5, i7 * זיכרון - לא פחות מ-4,6 ג'יגה * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא ממש קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ESATA, HDMI וכו) - HDMI חובה * בלוטות? חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח ג'יגה מינימום - לפחות 500 ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב? DVDRW * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לאו דווקא בינלאומית, אבל דרושה אחריות של איסוף והחזרה 3 שנים (לא פחות) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, WINDOWS 7 * ה…

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  21. * מטרות המחשב? משחקים קלים (Diablo3 למשל) , עיצוב גרפי (לדוגמא Solidworks) * גודל המסך? עדיף 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4-6 שעות יהיה טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500gb * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא DELL אפשר לחרוג טיפה , אבל עדיף שלא. חסכון יתקבל בברכה - סטודנט אחרי הכול הסיבה ללא DELL- היא כי בדיוק החזרתי מחשב שקניתי…

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  22. Started by freakagnux,

שלום רב אני מחפש נייד שישמש איש עסקים, בעיקר אופיס אינטרנט ומייל. היה לי נסיון עם DELL Latitude והנסיון היה גרוע מאוד, לכן אשמח אם זה לא יהיה דל כמובן שעדיף שזה לא יהיה בסכום המלא כי אין באמת צורך למחשב מפלצתי רק אחד שיהיה אמין מאוד. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך? סביבות ה 14.1 * משקל רצוי? לא כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה רגיל אין צורך בארוך במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI יהיה נחמד * בלוטות? לא במיוחד * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? לא במיוחד * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? יש העדפה לדברים שהם לא דל תודה מרא…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום, הייתי שמחה לכמה המלצות למחשב נייד במחיר של 3500ש"ח +-300ש"ח מטרות המחשב? עריכה גרפית - פוטושופ * גודל המסך?עדיף 15.6" אולי אפשר להסתדר גם עם 14"+ * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ממש לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו), HDMI, יואסבי-3 יהיה יתרון אבל לא חובה. * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? לא הכרחי * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא - אבל כן אחריות לשלוש שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא הכרחי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא *עוד כמה דברים להתחשב בהם, מסך לא מבריק לפחות 4GB זיכרון עם עדיפות ל6 או 8 תודה רב…

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  24. גיסי עובד בחברה ידועה ואמר שיוכל לסדר לי מחיר טוב למחשב נייד כך שגם אם יש חריגה קטנה בתקציב קחו בחשבון שלי יעלה זול יותר מהמוצהר. השימוש במחשב כמו בכותרת ואשתדל לציין את הפרטים החשובים לי במפרט לפי סדר חשיבות מהראשון לאחרון: 1.הפלטפורמה החדשה montevina 8100 ומעלה. 2.מסך 15.4 (17 אפשרי אבל עדיף שלא בגלל המשקל )וסוללה חזקה. 3.משקל בין 2.0 עד 3.0 ק"ג ולא יותר. 4.אפשרות לחיבור לטלוויזיה,קריאת טביעת אצבע, כמו כן אשמח לחוות דעת לגבי איזו חברה יש ניידים עם אמינות טובה מנסיון, וכמובן לא פחות חשוב שירות טוב .לא משנה לי אם זה סידרה עסקית או ביתית. תודה.

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  25. * מטרות המחשב? פוטושופ חובבני אינטרנט ומשחק פוטבול מנג'ר * גודל המסך? 15.6 ומעלה * רזולוציית המסך?FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן SSD * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם אין דרישה אבל עם אפשר למה לא אני טס לניו יורק חודש הבא יש סיכוי למצוא מחשב במחיר 3000 שקל תודה רבה

• 19 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.