ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,463 דיונים בפורום זה
-
Intel Core 2 Duo E6300 1350 GIGABYTE GA-965P-DS3 LGA775 1075 ENERMAX LIBERTY 400W 500 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 490 LITEON DVDRW 1633S RETAIL 290 CONNECT3D Radeon® X1900 XT 256MB GDDR3 with DVI-I + DVI-I + VIVO 1650 Sunbeam Transformer BLACK 320 PQI DDR2 1GB 667MHZ CL5 710 סה"כ: ¤ 6385 החריגה של ה385 שקל היא בסדר אבל לא לחרוג יותר -אני לא יודע אם רצוי את ה CONNECT3D Radeon® X1900 XT 256MB GDDR3 with DVI-I + DVI-I + VIVO 1650 או את הCONNECT3D Radeon® X1950 PRO 512MB GDDR3 DVI-I + DVI-I + VIVO כי אני יודע שיש משחקים היום שדורשים 512 זכרון בשביל הגדרות ULTRA או HIGE אבל הליבה של הX1900XT יותר מתקדמת יש אפשרות גם לכ.מסך אחר במסגרת התקציב אבל עדיין לא הוצי…
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני רציתי לבקש ממכם טובה בקשר להרכבת מחשב מיוחד במחיר 4000 ש"ח מקסימום 4100 ש"ח לא יותר מזה כי אין לי .לא כולל מסך ! רק הקופסא כמובן. אני רוצה שהמחשב יתאים בעיקר למשחקים לגיימרים משהו שיהיה לי חזק ויפעיל לי מחשבים מאוד מהר ובקלות גם משחקים כבדים ובעיקר משחקי רשת. אז ככה קודם כל רציתי לשאול אותכם על הכרטיס מסך שעולה 990 ש"ח משהו כזה שאני כן רוצה שיהיה במפרט או שיש לכם משהו יותר חזק מזה במחיר הזה אז יותר טוב הכרטיס שבחרתי למפרט הוא : Gefroce 260xxx gainward 896 mb 448 bits רציתי שהכרטיס שבחרתי יכלל במפרט או שיש לכם במחיר הזה משהו יותר טוב אז תציעו לי בבקשה. תרכיבו לי את המפרט אם אתם יכולים אני מודה לכם תודה ענקית מראש ! המחשב לא כולל מסך כלומר 4000 שקל נטו לקופסא וחלק…
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
AMD Athlon XP 2600 712 KINGSTON DDR ATI Radeon 9800SE 128 DDR All-in-wonder ( tv + video card biult in ) Western Digital 120GB 8mb Catch MAG 21" flat Gigabyte AMD mother board + 6 channel audio onboard + fire wire etcetcetc ........ ALTECH - LANSING 4.1 Speakers Vantec System air cooling Enermax 600W power supply 5700 שקל ... :-*
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקבל מפרט למחשב לעבודה משרדית ועריכה גרפית בתצורת mini itx. תקציב: 3,000 ש"ח בערך
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן:) אני מחפש לפטופ לצרכי עבודה עם תוכנות שבנוסף יתחבר ל- 2 מסכים חיצוניים. אני מעוניין שהלפטופ יהיה חזק ואני לא מתכוון לשחק בו משחקי מחשב. השימוש שלי הוא הרבה תוכנות שמעמיסות על ההארדיסק ומשתמשות בהרבה RAM. חלק מהדרישות שלדעתי יהיו מקובלות לצרכים שלי הן ssd 256 gb minimum ו - ram 16gb מינימום. זמן סוללה וכובד הלפטופ הם טיפה פחות פקטור אבל כמובן שעדיין עדיף לפטופ קל עם סוללה חזקה . אני מעוניין שהמסך יהיה 17' אבל אם תהיה המלצה שתהיה מושלמת וה"פאק" היחיד בה הוא גודל מסך 15' אני אוכל להתפשר (אבל עדיין מעדיף 17 כמובן). לגבי המעבד אני לא סגור על איזה אני אמור ללכת ומעוניין פה לקבל את עצתכם - האם i7 הכרחי או i5 אמור לספק את צרכיי? …
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
זה המפרט הרעיון הוא שאני קונה כרגע במקום באיזה 20 אלף או משהו, בטווח של כ8-10 כאשר הרוב מושקע בדברים כמו כונן קשיח מהיר, מארז טוב ושקט, ציוד היקפי איכותי וכו'. המעבד ולוח האם וזכרונות קצת פחות (רציתי לקחת DDR3, 9650 או 9770 בתור מעבד, וכו') כי התכנון להחליף נניח עוד שנה או קצת יותר אותם גם ככה במשהו הרבה יותר טוב וחזק שיהיה אז בשוק כמו הנהלם או מעבדי 32 נאנו. זה המפרט, אשמח לחוות דעת לפני הקניה, ואם אתם רואים מקומות שאפשר לשפר או לשנות (לדוגמא לוח אם אחר או משהו כזה) מתוכנן OC קל ונועד לGAMING (מסך 24 ומעלה) CPU: Intel Core 2 Duo E8500 cooling: Thermalright Ultra-120 eXtreme CPU Heatsink Silverstone 120mm Case Fan FM121 Arctic-Cooling MX-2 Thermal Compound Motherboard:…
-
- 10 תגובות
- 893 צפיות
-
-
עכשיו אחרי שאחי קנה מחשב אני גם רוצה... לא צריך ציוד היקפי אבל חייב שיהיה בו גם כונן די וי די וגם צורב די וי די וכונן פלופי הרכבה- לא חייב אבל אם נכנס לתקציב אז עדיף...
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי 4K א) לא לחסוך בכסף ב) ניתן לחרוג עד 500 שקל 2. מה שימושי המחשב משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים BF 3 COH 2 -מהי הרזולוציה הטבעית FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? בלי OC 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס לא 8. האם עדיף לקנות ב IVORY או KSP 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
AMD Athlon 64 3000 Socket 939 Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard A-Data 512 MB DDR Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA radeon x600 pro nec 3540 צורב dvd מארז אני לא סגור אז תעזרו לי בזה בקשה
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות שהמוכר באופיס דיפו לא ממש ידע לענות לי עליהן, ואני אשמח אם מישהו שיש לו מחשב כזה, או סתם יודע, יעזור לי קצת: 1. האם מערכת ההפעלה שמגיעה עם המחשב היא בגרסאת 64 ביט? האמת היא שאני סקפטי, כי אחרת היו מציינים את זה, אבל בכל זאת. והאם אפשר ללחוץ על לנובו לקבל מחשב כזה עם מ"ה של 64 ביט? נראה לי קצת מיותר לקנות מחשב עם מעבד 64 ביט ולשלוח לו 3.2 מיליארד הוראות בשניה בהן חצי מהביטים לא משמשים לכלום... 2. שמתי לב שכתוב בפירוש באתר על מערכת ההפעלה "ממשק עברית" בעוד שהמוכר באופיס דיפו בפירוש אמר לי "hebrew enabled". זה בפירוש לא אותו הדבר. עם מה מגיע המחשב הזה? האם אפשר לקבל ממשק באנגלית במאה אחוז? או שאני אפתח אותו, ואקבל כפתור "התחל" (ואני יודע שבויסטה לא כתוב שם כל…
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
לוח אם : GA-7N400 Pro2 (Rev 2.0 750 ש"ח --------------------------------------------------------------- Athlon XP 2800+ (FSB 333, 512k, Barton) Box - 3 800 ש"ח *צלע קירור + מאורר 150 ש"ח (שלמעבד לא יהיה חם);-) ---------------------------------------------------------- זכרונות (מגה רם): 256MB Supertalent CL2 2 מאותו סוג ----------------------------------------------- הרדיסק 120 גיגה, במהירות של-7200 R.P.M , עם 8M.B S-ATA 150ATA מתוצרת:WESTERN DIGITAL 600 ש"ח ------------------------------------------------- כונן דיסקטים: Teac/SONY 1.44 50 ש"ח ----------------------------------------------------- כונן DVD ASUS x16 (box 250 ש"ח -----------------------------------------…
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
איזה לוח יותר מומלץ מין השניים שניהם ניראים לי טובים אבל מה היתרונות שלהם ומה החסרונות וגם באיזה אפשר לעשות אוברקלוק GIGABYTE 1 ?K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8NF-9.htm# 2 MSI ?K8N Neo4 Platinum (s939 nf4ultra http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=637
-
- 10 תגובות
- 783 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 8000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? שלא תהיה חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, סרטים ב FullHD ועבודה משרדית (word , אינטרנט ...) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? Sony BRAVIA KDL40EX600 LED 40 אינטש * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים crysis וכל אלה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינ…
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי ידידה של אחי מתחילה ללמוד באוניברסיטה ובניתי לה מפרט לאינטרנט ועבודות בקיצור זה המפרט רק רציתי שתאשרו שהוא יעבוד בטוח המפרט מצורף כתמונה [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
(תודה ל-ran1809 על הרעיון) דיון זה נפתח כדי לאפשר לאנשים לפרסם את תוצאות הבנצ'מארקים הפופולריים של המחשבים הניידים שלהם. בשלב זה נתייחס לשני הבנצ'מארקים הבאים: SuperPI - בנצ'מארק ל-CPU 3DMark - בנצ'מארק לגרפיקה הת'רד יישאר נעוץ בראש הפורום. כל משתמש יכול להגיב בו ולפרסם את תוצאותיו. תחילה מספר כללים (חובה לקרוא): 1) הבנצ'מארקים הם עבור מחשבים ניידים בלבד. למחשבים שולחניים יש דיון דומה בפורום אוברקלוקינג וקירור. 2) כל משתמש רשאי להכניס הודעה אחת בלבד בדיון, שבה יציג את תוצאותיו. אם שיחקתם בדרייבר והגעתם לשיפור משמעותי, עירכו את הודעתכם המקורית, במקום להספים את הדיון בתוצאות חדשות כל יומיים. 3) יש לשמור על פורמט מסודר וברור של התוצאות (יפורט בהמשך). 4) לא לגרור את הת'רד לדי…
-
- 38 תגובות
- 269.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך המפרט הבא P4 775 3GHZ 64BIT ASUS P5DL2 KINGSTON 512*2 DDR2 160GB SATA 6600 GT DVD RECORDER X16 NEC 4200 שח רציתי לדעת מה אפשר להוסיף ולהוריד אם אפשר להחליף לוח אם הוא לא מספיק טוב. ואם צריך להחליף זכרונות אולי. והאם הכרטיס מסך הזה שווה 1100 שקל. המחשב משמש למשחקים אבל בעיקר להמרות וידאו.
-
- 9 תגובות
- 984 צפיות
-
-
-
אז ככה אני מתחיל בתהליכים של הרכבת מחשב רוב החלקים אני מזמין מחו"ל. ואני עוד לא סגור על הכל. המעבד כנראה יהיה Q6600 יש לי התלבטות בקשר לאיזה לוח להביא כנראה אחד מדגמי ...P5K של אסוס אבל יש כל מיני סוגים ואני לא בטוח עדיין על מה ללכת תנו המלצה ללוח עד 300 דולר (מחו"ל). שווה ללכת על ה Blitz extreme או שהוא סתם מיותר? ואולי ללכת על דגם כלשהו עם WIFI בשביל הנוחות של החיבור לראוטר... למשל ב P5KC יש 6 חריצי זיכרון שזה יכול להוות יתרון הכרטיס קול שם 8 ערוצים אבל פשוט יחסית. ויש רק 4 חיבורים SATA שיתכן שאני ארצה עוד בעתיד. בקשר ל OC יהיה אבל בעתיד, אין צורך בהתחלה לעשות. זיכרון אני רוצה 4 ג'יגה CL4 G.SKILL או OCZ או אחת מהחברות המובילות... HD סיגייט או WS אני כנראה אביא 2 HD בשב…
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
מיפרט רצויי cpu 2.2 ומעלה שתי ליבות (לא חובה 2 אבל רצויי) מסך 15.4 4 usb משקל עד 2 קילו תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אשמח לעזרה בבניית מפרט עבור מחשב שישמש לעיבוד תמונות ומעט גיימינג: 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיבוד תמונות, ומעט משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד ב-MATLAB ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בינתיים FHD. -לאילו הגדרות גרפיו…
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אני צריך את כל החלקים הפנימיים של מחשב עד 2000 ש"ח, כך שחוץ ממפרט- שאמור לשמש לאינטרנט, אופיס, הורדות סרטים ושטויות כאלה (לא משחקים כבדים /תוכנות גרפיות מתקדמות)- אני גם מעוניין לדעת אם צריכה להיות בעיה להרכיב את החלקים על מארז שכבר יש לי, וממנו אפרק את כל התכולה הישנה. אני רק מבקש שיהיה עם AMD, ולא איטי (ככל שניתן), עם צורב (לא DVD) ובלי פלופי. תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם הזמנתי מחשב רציתי לדעת בבקשה מה דעתכם עליו הוא מיועד בגדול למשחקים...בבקשה חבר"ה תנו לי ייעוץ אם צריך לשנות משהו תודה. הצעת מחיר כמות מוצרים סה"כ 1 AMD Athlon 64 (5600+) - Dual Core 2MB Cache [AM2]- RETAIL 863.87 ש"ח 1 ASUS M2N-SLI Deluxe (nForce 570 SLI) - ATX 830.15 ש"ח 1 OCZ 2x1024MB DDR2 1000MHZ DUAL CHANNEL Gold GX XTC 5-6-6-15 905.68 ש"ח 1 Leadtek GeForce PX8600GTS Extreme 256MB TDH - PCX - retail 1,227.30 ש"ח 1 WD 320GB-16MB AAKB - 7200RPM ATA 464.24 ש"ח 1 PIONEER DVR-212Dx18 (WHITE) DUAL LAYER -SATA- BULK 210.00 ש"ח 1 HEC - HEC-580W (ACE580) - ATX 2 446.29 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,947.54 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 4,799.11 ש…
-
- 6 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב שולחני לשימוש משרדי, ושימוש כבד באקסל ו matlab, בתקציב של 2500 ש"ח, ללא מסך. המחשב מיועד בעיקר לגלישה, אופיס, מוזיקה ותכנות. קצת פוטבול מנג'ר, אבל זה משחק עם דרישות גראפיות אפסיות. יהיה נחמד אם תהיה לי אופציה להוסיף כרטיס מסך בעתיד, אבל לא כרגע ואם יש לזה עלויות כספיות, עדיף לחסוך. אני רוצה מעבד חזק, חשבתי ללכת לכיוון ה Ryzen 5 הזולים כי הבנתי כ שיש להם יכולות חישוב חזקות יחסית ומחיר טוב. אין צורך בשטח אחסון נדיב, אני מעדיף כונן SSD איכותי על מנת שההדלקה והכיבוי יהיו מהירים (אפילו 128GB), על פני שטח אחסון גדול. יש לי כונן חיצוני בכל מקרה, ואני לא מאחסן כמעט כלום על המחשב, למעט כמה פרקים של איזו סדרה. …
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
מדובר בדגם הישן יותר של ASUS ה-4GB. הבעיה היא שכול השורה הראשונה של הכפתורים (F) כולל פתור ה-FN לא עובדים. שאר הכפתורים כן עובדים. פרקתי את המחשב כולל המקלדת, עשיתי נקיון יסודי, חברתי חזרה כמו שצריך, ודאתי שהמקלדת מחובר כמו שצריך, אבל עדיין הבעיה נמשכת. מה יכולה להיות הבעיה? מאיפה ניתן לקנות מקלדת כזאת בארץ?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. כדי לא לחפור יותר מדי (עשיתי את זה מספיק בפורום של notebookreview) אני אתמצת. אני מתלבט בין המחשבים הבאים (כולם של ASUS) ul30vt ul30jt u35jc u36jc השיקול העיקרי שלי ביניהם (אחרי שקראתי הרבה על כל אחד) הוא משקל (כיוון שאני סוחב היום thinkpad r50e על הגב ומרגיש כל גרם), טמפרטורה ורעש. ה-U36 חדש מדי וחסר עליו חומר ברשת. לגבי שאר המכשירים - יש תיעוד ברשת על רעשים וחום בכל הדגמים פרט ל-VT, והמשקל הוא בכלל סוגיה לא ברורה (נעים בין 1.6 ל-1.9 ק"ג). יש לציין שאני מכוון לסוללת 8cell למרות שהבנתי שאין הבדל בין המשקל בסוללות עצמן. אני אשמח לשמוע כאן חוות דעת, בעיקר למי שיש את אחד מהנ"ל. תודה מראש ושבוע טוב.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-