ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
איזה לוח יותר מומלץ מין השניים שניהם ניראים לי טובים אבל מה היתרונות שלהם ומה החסרונות וגם באיזה אפשר לעשות אוברקלוק GIGABYTE 1 ?K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8NF-9.htm# 2 MSI ?K8N Neo4 Platinum (s939 nf4ultra http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=637
-
- 10 תגובות
- 775 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 8000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? שלא תהיה חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, סרטים ב FullHD ועבודה משרדית (word , אינטרנט ...) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? Sony BRAVIA KDL40EX600 LED 40 אינטש * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים crysis וכל אלה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינ…
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי ידידה של אחי מתחילה ללמוד באוניברסיטה ובניתי לה מפרט לאינטרנט ועבודות בקיצור זה המפרט רק רציתי שתאשרו שהוא יעבוד בטוח המפרט מצורף כתמונה [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
(תודה ל-ran1809 על הרעיון) דיון זה נפתח כדי לאפשר לאנשים לפרסם את תוצאות הבנצ'מארקים הפופולריים של המחשבים הניידים שלהם. בשלב זה נתייחס לשני הבנצ'מארקים הבאים: SuperPI - בנצ'מארק ל-CPU 3DMark - בנצ'מארק לגרפיקה הת'רד יישאר נעוץ בראש הפורום. כל משתמש יכול להגיב בו ולפרסם את תוצאותיו. תחילה מספר כללים (חובה לקרוא): 1) הבנצ'מארקים הם עבור מחשבים ניידים בלבד. למחשבים שולחניים יש דיון דומה בפורום אוברקלוקינג וקירור. 2) כל משתמש רשאי להכניס הודעה אחת בלבד בדיון, שבה יציג את תוצאותיו. אם שיחקתם בדרייבר והגעתם לשיפור משמעותי, עירכו את הודעתכם המקורית, במקום להספים את הדיון בתוצאות חדשות כל יומיים. 3) יש לשמור על פורמט מסודר וברור של התוצאות (יפורט בהמשך). 4) לא לגרור את הת'רד לדי…
-
- 38 תגובות
- 269.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך המפרט הבא P4 775 3GHZ 64BIT ASUS P5DL2 KINGSTON 512*2 DDR2 160GB SATA 6600 GT DVD RECORDER X16 NEC 4200 שח רציתי לדעת מה אפשר להוסיף ולהוריד אם אפשר להחליף לוח אם הוא לא מספיק טוב. ואם צריך להחליף זכרונות אולי. והאם הכרטיס מסך הזה שווה 1100 שקל. המחשב משמש למשחקים אבל בעיקר להמרות וידאו.
-
- 9 תגובות
- 976 צפיות
-
-
-
אז ככה אני מתחיל בתהליכים של הרכבת מחשב רוב החלקים אני מזמין מחו"ל. ואני עוד לא סגור על הכל. המעבד כנראה יהיה Q6600 יש לי התלבטות בקשר לאיזה לוח להביא כנראה אחד מדגמי ...P5K של אסוס אבל יש כל מיני סוגים ואני לא בטוח עדיין על מה ללכת תנו המלצה ללוח עד 300 דולר (מחו"ל). שווה ללכת על ה Blitz extreme או שהוא סתם מיותר? ואולי ללכת על דגם כלשהו עם WIFI בשביל הנוחות של החיבור לראוטר... למשל ב P5KC יש 6 חריצי זיכרון שזה יכול להוות יתרון הכרטיס קול שם 8 ערוצים אבל פשוט יחסית. ויש רק 4 חיבורים SATA שיתכן שאני ארצה עוד בעתיד. בקשר ל OC יהיה אבל בעתיד, אין צורך בהתחלה לעשות. זיכרון אני רוצה 4 ג'יגה CL4 G.SKILL או OCZ או אחת מהחברות המובילות... HD סיגייט או WS אני כנראה אביא 2 HD בשב…
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
מיפרט רצויי cpu 2.2 ומעלה שתי ליבות (לא חובה 2 אבל רצויי) מסך 15.4 4 usb משקל עד 2 קילו תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אשמח לעזרה בבניית מפרט עבור מחשב שישמש לעיבוד תמונות ומעט גיימינג: 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיבוד תמונות, ומעט משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד ב-MATLAB ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בינתיים FHD. -לאילו הגדרות גרפיו…
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני צריך את כל החלקים הפנימיים של מחשב עד 2000 ש"ח, כך שחוץ ממפרט- שאמור לשמש לאינטרנט, אופיס, הורדות סרטים ושטויות כאלה (לא משחקים כבדים /תוכנות גרפיות מתקדמות)- אני גם מעוניין לדעת אם צריכה להיות בעיה להרכיב את החלקים על מארז שכבר יש לי, וממנו אפרק את כל התכולה הישנה. אני רק מבקש שיהיה עם AMD, ולא איטי (ככל שניתן), עם צורב (לא DVD) ובלי פלופי. תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם הזמנתי מחשב רציתי לדעת בבקשה מה דעתכם עליו הוא מיועד בגדול למשחקים...בבקשה חבר"ה תנו לי ייעוץ אם צריך לשנות משהו תודה. הצעת מחיר כמות מוצרים סה"כ 1 AMD Athlon 64 (5600+) - Dual Core 2MB Cache [AM2]- RETAIL 863.87 ש"ח 1 ASUS M2N-SLI Deluxe (nForce 570 SLI) - ATX 830.15 ש"ח 1 OCZ 2x1024MB DDR2 1000MHZ DUAL CHANNEL Gold GX XTC 5-6-6-15 905.68 ש"ח 1 Leadtek GeForce PX8600GTS Extreme 256MB TDH - PCX - retail 1,227.30 ש"ח 1 WD 320GB-16MB AAKB - 7200RPM ATA 464.24 ש"ח 1 PIONEER DVR-212Dx18 (WHITE) DUAL LAYER -SATA- BULK 210.00 ש"ח 1 HEC - HEC-580W (ACE580) - ATX 2 446.29 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,947.54 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 4,799.11 ש…
-
- 6 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב שולחני לשימוש משרדי, ושימוש כבד באקסל ו matlab, בתקציב של 2500 ש"ח, ללא מסך. המחשב מיועד בעיקר לגלישה, אופיס, מוזיקה ותכנות. קצת פוטבול מנג'ר, אבל זה משחק עם דרישות גראפיות אפסיות. יהיה נחמד אם תהיה לי אופציה להוסיף כרטיס מסך בעתיד, אבל לא כרגע ואם יש לזה עלויות כספיות, עדיף לחסוך. אני רוצה מעבד חזק, חשבתי ללכת לכיוון ה Ryzen 5 הזולים כי הבנתי כ שיש להם יכולות חישוב חזקות יחסית ומחיר טוב. אין צורך בשטח אחסון נדיב, אני מעדיף כונן SSD איכותי על מנת שההדלקה והכיבוי יהיו מהירים (אפילו 128GB), על פני שטח אחסון גדול. יש לי כונן חיצוני בכל מקרה, ואני לא מאחסן כמעט כלום על המחשב, למעט כמה פרקים של איזו סדרה. …
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
מדובר בדגם הישן יותר של ASUS ה-4GB. הבעיה היא שכול השורה הראשונה של הכפתורים (F) כולל פתור ה-FN לא עובדים. שאר הכפתורים כן עובדים. פרקתי את המחשב כולל המקלדת, עשיתי נקיון יסודי, חברתי חזרה כמו שצריך, ודאתי שהמקלדת מחובר כמו שצריך, אבל עדיין הבעיה נמשכת. מה יכולה להיות הבעיה? מאיפה ניתן לקנות מקלדת כזאת בארץ?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. כדי לא לחפור יותר מדי (עשיתי את זה מספיק בפורום של notebookreview) אני אתמצת. אני מתלבט בין המחשבים הבאים (כולם של ASUS) ul30vt ul30jt u35jc u36jc השיקול העיקרי שלי ביניהם (אחרי שקראתי הרבה על כל אחד) הוא משקל (כיוון שאני סוחב היום thinkpad r50e על הגב ומרגיש כל גרם), טמפרטורה ורעש. ה-U36 חדש מדי וחסר עליו חומר ברשת. לגבי שאר המכשירים - יש תיעוד ברשת על רעשים וחום בכל הדגמים פרט ל-VT, והמשקל הוא בכלל סוגיה לא ברורה (נעים בין 1.6 ל-1.9 ק"ג). יש לציין שאני מכוון לסוללת 8cell למרות שהבנתי שאין הבדל בין המשקל בסוללות עצמן. אני אשמח לשמוע כאן חוות דעת, בעיקר למי שיש את אחד מהנ"ל. תודה מראש ושבוע טוב.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, לסוכנות ביטוח דרוש מחשב + מסך. השימושים הם תוכנות ביטוח בעיקר, מיילים, הדפסות וכדומה. התוכנות לא כבדות ולא דורשות משאבים כבדים. איזה מפרט מומלץ? SSD נחוץ פה? עדיף מעבד I3 שיחזיק מעמד כמה שנים.. אשמח להמלצה מהיכן לקנות. תודה מראש, אורי.
-
- 18 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
לוח האם שלי התקלקל ויכול להיות שגם הספק. אני רוצה להתשמש ברכיבים שיש לי היום להרכיב שני מחשבים - אחד לגיימינג בלי להשתולל בתקציב ואחד ל-HTPC. חשבתי על שתי אפשרויות: 1. לקחת את הרכיבים השמישים שיש לי היום ולהרכיב מהם בתוספת לוח אם חדש מחשב HTPC. ומצד שני לקנות מחשב גיימינג די לחוץ בתקציב באיזור ה-3000 ש"ח כולל מסך סמסונג 2333T ומבוסס AMD Athlon II X4 645 ואולי משהו קצת חזק יותר. 2. לשדרג את מה שיש לי היום שזה אומר החלפת לוח-אם תקול, החלפת כרטיס מסך ואולי גם ספק אם יהיה צורך. ומצד שני לקנות מחשב HTPC שלם. מה אתם אומרים האופציה העדיפה יותר?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפשת מחשב לשימוש ביתי סטדנרטי (אינטרנט, סרטים, טיפה הורדות) אבא שלי קיבל את ההצעה הבאה: לוח אם מקורי אינטל מעבד I3-3220 זכרון קינגסון 4G DDR3 דיסק קשיח 500G כרטיס מסך אינטל O/B ספק כוח 550W FAN12 כרטיס רשת O.B 10-100 צורב שחור (?) DVD HP מארז ATX HUNTTEA רשיון ווינדוס 7 כל זה ב-2370 ש"ח האם המחיר סביר? (לי נשמע קצת יקר לדרישות שלנו) האם זה באמת טוב לדרישות או שאפשר להסתפק בפחות? תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
הי כבר שבוע בחיפושים אחרי מסך מחשב שיענה לדרישות (ולמגבלות) שלי. נסגרתי על שלושה סופיים ולא יודעת להכריע. אשמח אם מישהו שמבין, התנסה ויוכל לעזור.. כבר הזמנתי מחשב ורק מתעכבת על מסך. רציתי מסך 24 IPS שמתאים לעבודה ממושכת, אך אני מוגבלת בתקציב של 750. רוצה לרכוש שני מסכים לעבודה במקביל. מצאתי את הדל SE2416H שלא ברור לי כל כך מההמלצות ביוטיוב על טיבו דל S2415H שממש משבחים ביוטיוב אבל המסך מבריק ולכן לא סגורה שיהיה מתאים לסוג העבודה שלי אחרון 24MP67HQ-P LG (שהתלבטתי בינו לבין הסמסונג) ושאלה אחרונה, האם יש מה להתעקש על מסך כמו דל מסדרת U עם הרגלית המתכווננת וחדות, למרות שהמחיר שהם מעל ומעבר לתקציב שלי? מנסיון של…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
[table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]חדש לחלוטין לא הופעל עדיין מחשב נייד מיני asus 1015peg חדש לחלוטין ליצירת קשר 0527639489 במחיר טוב[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנת destinator 7 במחשב הנייד שלי, אני טס עוד מעט לארה''ב ואני לא מצליח למצוא את המפה של ארה''ב. אם מישהו יוכל להגיד לי מאיפה אני יכול להשיג את המפה שישלח לי הודעה פרטית אני יודה לו מאוד. תודה, ברק.
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
מארז - MGE Sidewinder SILVER (בא עם ספק של 400W)- ש"ח470 לוח אם - DFI NF4 ULTRA INFINITY ש"ח680 זיכרון - SAMSUNG DDR 512MB 400mhz - ש"ח380 מעבד - AMD Athlon 64 3000+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - TRAY - ש"ח850 כרטיס מסך - SAPPHIRE X600PRO 128MB DDR 256 BIT TV/DVI PCI-EXPRESS - ש"ח800 מקלדת מולטימדיה - 90 ש"ח CDROM - CDROM LITEON BLACK X52 - ש"ח100 כונן דיסקטים שחור - 70 ש"ח 170ש"ח - צורב - LITEON 52X32X52 שחור כונן קשיח - WD 80GB 7200RPM 8MB JD SATA - ש"ח360 כרטיס רשת אלחוטי- D-Link AirPlus G DWL-G520+ PCI Adapter - ש"ח200 קירור למעבד- ARCTIC COOLING Super Silent 4 Ultra TC - ש"ח90 מסך - VIEWSONIC VX510 - ש"ח1,290 ----------------------------------…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט .. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, העיקר הוא סימולטור טיסה כדוגמת FSX ו- X-Plane, ומשחקים קטנים כמו LOL. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: League of Legends, FSX, X-Plane -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 "22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא? מזיגזג: 1 WD 320GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II 469.03 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6a21 400w ATX SUPER MIDI (Black & Blue) TOWER CASE 467.31 ש"ח 1 Intel Core 2 Duo 6750 - 2.66 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 1,155.57 ש"ח 1 GIGABYTE GA-P35-DS3P (P35) - ATX 909.74 ש"ח 1 Sapphire Radeon X1950 PRO 256MB - PCX - RETAIL 863.15 ש"ח 1 LG DVD-RW GSA-H54 x18 DUAL LAYER (black) - bulk 201.95 ש"ח 1 2GB CORSAIR (2X1024) DDR II - ValueSelect 2GB KIT - 667MHz 490.88 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,557.63 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 4,420.90 ש"ח המחשב מיועד למשחקים לא כבדים, עריכת וידאו לא מקצועית. חיבור למקרן. קצת גרפיקה. …
-
- 8 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מעוניין לקנות נייד שישמש בעיקר לעבודה + גלישה, ומדי פעם לצפייה בסרטים. חשוב לי מסך 15.4 התקציב בסביבות 3500, רוב הזמן המחשב יהיה בבית אך לפעמים אני אצטרך לצאת איתו אז חשוב שהסוללה לא תהיה קצרה נ.ב. מעדיף לקבל אותו עם Windows 7 נקי מבלי צורך לשדרג תודה לכולם, אופיר
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-