ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
[TABLE=class: tablefull] [TR] [TD=class: cartcolcode][/TD] [TD=class: cartcoldetail]ספק כח SeaSonic 520W S12II-520 Retail [/TD] [TD=class: cartcolprice]271[/TD] [TD=class: cartcolqnt]1[/TD] [TD=class: cartcolfinal]271[/TD] [TD=class: cartcoldel][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cartcolpic][/TD] [TD=class: cartcoldetail]לוח אם Gigabyte 990XA-UD3 AM3+, 990X, DDR3 1866, 3xPCI-E, CrossFireX, SLI, HDAudio, GBL[/TD] [TD=class: cartcolprice]483[/TD] [TD=class: cartcolqnt]1[/TD] [TD=class: cartcolfinal]483[/TD] [TD=class: cartcoldel][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cartcolpic][/TD] [TD=class: cartcoldetail]Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001[/TD] [TD=…
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל+ במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 8000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גרפיקה, עריכת וידאו אפטר אפקטס, מעט תלת בסינמה 4d, גם משחקי מחשב אבל זה קריטי א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור אפטר לעבודה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא כל כך חשוב המשחקים אבל שיוכל להריץ משחקים חדשים גם באיכות נמוכה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת…
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
השדרוג הקודם נדחה ולכן אשמח לעזרה מחודשת. המטרה של המחשב היא בעיקר משרדית אבל גם עריכת סרטי וידאו HD ממצלמה ביתית (בעיקר חיבור קבצים אבל גם קצת עריכה) וקצת צפיה בסרטי HD ומשחקים. הרצון הוא להרכיב מחשב זול ככל הניתן אבל גם כזה שיסחוב את עריכת הסרטים. בכל אופן.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף כמה שפחות אלא אם חובה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת עריכת סרטי HD ממצלמת וידאו, קצת משחקים ובעיקר שימוש משרדי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Sony PlayMemories - …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז הגיע הזמן לשדרג את המחשב הישן, המחשב מיועד בעיקר לגיימינג. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?-אפשר לנצל את כל התקציב, אך כמובן שכמה שפחות מחיר, ככה יותר טוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאתיים שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב- שיוכל להריץ כל משחק שיצא בכמה שנים הקרובות על גרפיקה גבוהה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל משחק מחשב שיצא בזמן הקרוב-The Witcher 3, Crysis 3, לדוגמא. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחוב…
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, מיועד לאישה בת כ-75 שמעולם לא התנסתה או נגעה במחשב \ טלפון חכם או כל פיסת טכנולוגיה מעבר לרכב ידני ושלט של טלויזיה. השימושים פשוטים: אינטרנט סרטים ומוזיקה, שיחות וידאו בסקייפ עם נכדים וכד'. הראיה לא משהו, אז מסך איכותי וקריא יהיה הכרחי אבל אין לי מושג לאיזה גודל לכוון. אולי אפילו עדיף טאבלט? אם מי מכם נתקל בנסיבות דומות - אשמח לכל עצה טיפה והמלצה לדגמים שנראים לכם מתאימים לנסיבות. תודה
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? : עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) , * גודל המסך? 14-13.3 עדיף מט * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בין 6-8 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? , HDMI, VGA (נדרש חיבור למקרן) * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB שילוב עם SSD יהיה נחמד אבל לא מחייב * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה יונתן
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
היי, אני סטודנטית שמתלבטת אם לקנות כעת מחשב נייד לשימושים רגילים (אופיס, אינטרנט, גוגל ארת', קצת פוטושופ וסרטים) או לחכות כמה חודשים ליציאת המעבדים החדשים. כמה שידוע, בכמה יתבטא החסכון בזמן סוללה? האם הניידים עם המעבד החדש יהיו יקרים יותר? באיזה טווחי מחירים? להערכתם, תוך כמה זמן אנו צפויים לראות אותם בחנויות? והאם המשמעות של יציאת המעבדים החדשים תתבטא בהורדה במחירים של הניידים הקיימים.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כרגע עוזר לחבר לקנות מחשב בסיסי ביותר (שימוש אינטרנט ומוזיקה) ורק שיפעיל Black ops 2. אני לא כ"כ מצליח לבנות מפרט בתקציב הזה אולי אתם תוכלו לעזור. בנוסף יש לי כרטיס מסך HD 4870 שאני יכול לתת לו אבל השאלה כמה צריך להשקיע בספק בשביל זה. זה הכיוון בערך: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i3 3220 3.3Ghz HyperThreading 3MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪544 קירור למעבד: 1150-Intel Original LGA1155 - עד 65W כמות: 1 - מחיר: ₪29 לוח אם: Gigabyte GA-P61-USB3-B3 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪266 מארז: באנדל תקציבי - Gigabyte Luxo X140 + FSP 350W HCN - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪310 זיכרון: Corsa…
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום. יש לי לנובו X230T. אני רוצה לקנות את סוללת הslice שמתלבשת מלמטה. הדגם הוא 19+. יש מקום בארץ שניתן לקנות/להזמין את הסוללה? מחיר סביר יהיה פלוס רציני ובאופן כללי מי יודע מי יבואן לנובו בישראל? אין לי מושג עם מי לדבר. תודה.
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
Intel Quad Core i5 4570 3.2Ghz LGA1150 - Gigabyte GA-B85M-D3H - 8GB (2x4GB) Crucial DDR3 1600Mhz - Gigabyte GTX770 2GB WINDFORCE X3 - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda - Fractal Design Core 3000 - S12II-620 620W - LITE-ON DVD-RW x24 Sata iHAS124 - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 הרצון הוא מחשב שקט ביותר, כרטיס מסך מעולה למשחקים חדשים ולסרטי HD , הרבה כניסות USB אודה להערות /הארותכם תקציב : כ-4,000 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות אשר מתמחה בהרכבת מחשב גיימינג רציני יש להם שירות אמין ובניית המחשב היא ללא דופי (סגנון פנדה מחשבים) עד לפני שנסגרה...
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט? אני אשדרג ל 7970, מניח שיצא 4100 בערך. אני רק רוצה חוו"ד, לא מפרט אחר. זה מחשב לגיימינג (אני לא רוצה למלא טופס, כי אני רק צריך חוו"ד). תודה
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
למומחים בפורום שלום! אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה גרפית ותלת מימד ואני לא כל כך מעודכן בחומרה היום לכן אני צריך שתעזרו לי עם מפרט 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אבקש לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עבודת תלת מימד וגיימינג קליל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Maya 3D, כל תוכנות ADOBE כולל Aftereffects ו-Premiere 3D PAINT, ZBRUSH וכד' כולן בשימוש כבד מאוד לצרכי פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חייב: מסך מט (נגד השתקפויות) , ומקלדת מוארת. אגב, האם יש את הטרקפד (ג'ויסטיק) לעוד מחשבים חוץ מלטיטוד ולנובו?
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
תקציב: אין הגבלה קנייה במדינות אחרות: אפשרות לקנות בארץ, בתאילנד, אנגליה, ובאתר אמזון. מטרות המחשב: כל סוגי המשחקים, צפייה בסרטים, עריכת סרטים, שימוש יומיומי גודל מסך: 13.3" או 14.0" סוג מסך: אני מעדיף מבריק (לא מט), ואני גם מעדיף שהמסך יהיה IPS רזולוציית מסך: 1920x1080 FHD ומעלה דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין חוץ ממסך טאצ' אבל לא חובה זמן סוללה: 6 שעות ומעלה יציאות מיוחדות: אין צורך סוג כונן קשיח: עדיף SSD אבל אפשר שילוב או רק HDD כונן אופטי: אין צורך תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: אין צורך נדרשת אחריות בינלאומית: לא האם בתקציב צריך רשיון למערכת הפעלה: לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא דרישה מיוחדת: כמו שאמרתי קודם, מסך טאצ' יכול להיות נחמד ואני רוצה שהמחשב…
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא: למיפרט הסופי ולחלק מהמוצרים תיתכן הנחה נוספת. לקבלת מחיר סופי יש לפנות לסניפים. תקופת האחריות למוצרים הינה בהתאם לאחריות של כל מוצר שנבחר. האחריות למחשב בכל מעבדות אייבורי בפריסה ארצית. [TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: #899499] [TD=width: 15%, align: center]תמונה[/TD] [TD=width: 45%, align: right]תיאור[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [TD=width: 10%, align: center]סך הכל[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center][/TD] [TD=align: right]מארז מחשב Antec One מארז Antec דגם One כולל 2 מאווררים 12 ס"מ מק"ט: ANTECONE[/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=align: center]245 ₪[/TD] [TD=align: c…
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני צריך נייד, אבל לאור החדשות נראה כי עדיף להמתין. http://www.zdnet.com/samsung-launches-ativ-book-9-plus-ultrabook-book-9-lite-laptop-7000017142/ מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, הזמנתי מחשב נייד דרך איביי (העלות הכוללת משלוח היא 620 דולר, האם אני צריך להצהיר עליו במכס עפ"י החוק? ואם כן איך אני עושה את זה? ובמקרה שאינני מצהיר עליו אילו השלכות יכולות ליהיות? בתודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני ככל הנראה הולך לקנות את המפרט הבא. מה דעתכם עליו? (אין לי כסף לשדרג אותו יותר) על איזה רמת גרפיקה הוא יוכל להריץ משחקים כמו BF3 CRYSIS 3 במסך full hd ? מעבד + מאורר Intel I5 haswell 4570+ Zalman 7000 לוח אם MSI B85M-E33 דיוידי/צורב LG X22 / Lite-ON X24 זכרון Crusial 8G DDR3 1600Mhz דיסק קשיח Seagate 1T Barracuda Sata3 כרטיס מסך Sapphire HD7870XT Boost 2GB GDDR5 מארז Cooler Master: CM Force 500 + Front USB3 ספק Seasonic ECO 500W PFC 80+ PSU + 2XPCI-E 4XSata
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב למטרות קלות כמו אינטרנט, סרטי HD ותכנות. בנוסף משחקים חלשים כמו פרו אבולושן. חשוב שהוא יהיה קטן פיזית. מהירות וזמן תגובה חשובים. תודה
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
היי, ברשותי HP DV6500 שקניתי ב- 2008 והגיע הזמן להחליף אותו, מה שחשוב לי במחשב: 1. שלא יכביד על העיניים, לכן אני מניח שכדאי לי מסך של לפחות 15.6" 2. שלא יהיה כבד מדי, ייתכן שארצה לקחת אותו לנסיעות 3. בטריה שתספיק לזמן ממושך, גם בטווח הארוך (ב HP בערך תוך חצי שנה הבטריה כבר לא הייתה שווה כלום) 4. חשוב מאוד - שהמחשב לא יתחמם - ה HP מתחמם כ"כ עד כדי שאני לא יכול להשתמש במקלדת שלו וחייב לחבר מקלדת חיצונית. 5. שהמקלדת תהיה נוחה לשימוש, מקשים לא צפופים מדיי ומסודרים בסדר הגיוני. 6. שיהיה מהיר מאוד - אני אמנם כלל לא גיימר, אבל אני רוצה שהוא יהיה מסוגל להריץ במקביל עשרות עמודים של דפדפנים פתוחים, ותוכנות אופיס, ותוכנות עריכה אחרות, למשל פוטושופ. כיום אני מריץ כרום על ה HP והוא ק…
-
- 26 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך קצת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג (משלם במזומן אז זה גם מוזיל) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים והמשחקים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני רוצה מסך ''23 ושיהיה חיבור HDMI -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
אהלן צהריים טובים, אז ככה, זה המפרט שלי: (סלוט 2 זהה לסלוט 1) אני לא משחק הרבה, אבל כשאני משחק אני כבר מרגיש שזה לא מספיק (BF3), ואני רוצה להכין את הקרקע לBF4 =] אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך וכמובן את הזיכרון. (יש לי בלוח אם עוד 2 סלוטים פנויים) התקציב שלי לשני אלה הוא נניח 1000 שקל (אפשר לחרוג נגיד ב100-200 שקלים, אם זה באמת שווה את זה)
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים חדשים. התקציב המקסימלי הוא 7000 ש"ח. התקציב כולל ציוד הקיפי (מסך,רמקולים,עכבר ומקלדת). דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 3770 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1155 - Tray 1 מאוורר למעבד: מאורר למעבד Noctua NH-L12 CPU Cooler 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte H77-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Ripjaws-X 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9-24 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Asus GTX660 Ti OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue 1TB 64MB 7200RPM Sata…
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
האם מישהו קנה פעם מחשב מהחנות הזו: http://startpc.co.il/index.php/pc/solid או שהם פשוט ממש זולים או שיש פה משהו מוזר. לדוגמא קחו את מחשב מספר 5 ותרכיבו אותו דבר ברשתות כמו אייבורי או KSP ותראו הבדלי מחירים רציניים של מאות שקלים. איך זה יתכן?
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-