ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,343 דיונים בפורום זה
-
שלום רב. החלטתי זה מכבר שהגיע הזמן להחליף אתהעגלה שלי במכונית ספורט, ובשבל זה הרכבתי מפרט שכל רכיב בו בדקתי לעומק.הגעתי למסקנה שאני רוצה מהמחשב שלי להית אמיןלמשך תקופה ארוכה (לפחות 4 שנים) ולא להתחיל להראות סימניי זקנה רק אחריי שנתייםשל שימוש. המטרההעיקרית הינה יציבות במולטי טסקינג : אני רוצה לשחק סיויליזיישון 5כשברקע עובדות 5 תוכנות נוספות או לפתוח 30טאבים בשלוש דפדפנים שונים בלי האטה חריגה.המטרה המשנית היא להריץ משחקיי מחשב עלמקסימום.הייתי שמח לשמוע חוות דעת או אפילו אלטרנטיבות למי שבאמת מבין ויכול לכווןאותי לרכיבים עדיפים על פניי מה שבחרתי. אין לישום כוונה לבצע אוברקלוקינג והסכום שהייתי רוצה להשקיע הוא עד 7000 ש"ח.לחלק מהרכיבים אני ארשום מספר פריטים היות ואנימתלבט ב…
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום רב. החלטתי זה מכבר שהגיע הזמן להחליף אתהעגלה שלי במכונית ספורט, ובשבל זה הרכבתי מפרט שכל רכיב בו בדקתי לעומק. הגעתי למסקנה שאני רוצה מהמחשב שלי להית אמיןלמשך תקופה ארוכה (לפחות 4 שנים) ולא להתחיל להראות סימניי זקנה רק אחריי שנתייםשל שימוש. המטרההעיקרית הינה יציבות במולטי טסקינג : אני רוצה לשחק סיויליזיישון 5כשברקע עובדות 5 תוכנות נוספות או לפתוח 30טאבים בשלוש דפדפנים שונים בלי האטה חריגה. המטרה המשנית היא להריץ משחקיי מחשב עלמקסימום.הייתי שמח לשמוע חוות דעת או אפילו אלטרנטיבות למי שבאמת מבין ויכול לכווןאותי לרכיבים עדיפים על פניי מה שבחרתי. אין לישום כוונה לבצע אוברקלוקינג והסכום שהייתי רוצה להשקיע הוא עד 7000 ש"ח. לחלק מהרכיבים אני ארשום מספר פריטים ה…
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
היי, מה המסך הכי טוב שאני יכול לקנות לגיימינג עד 600 שקל?
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש במחיר של עד 3500 ש"ח. אפשר לחרוג עד 4000 ש"ח אם זה ממש שווה את זה. חשוב לי שיהיה i5 ומעלה, 4GB ומעלה זכרון RAM, מסך 14"-15" טאצ' עםרזולוציה כמה שיותר גבוהה (FULLHD כנראה לא ייכנס בסכום הזה), וסוללה כמה שיותר חזקה. חשבתי על המחשב ASUS S400CA-CA021H 14" שעולה סביב ה 3500 ש"ח עם מעבד i7 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9785&added=1 יש גם דגם של המחשב עם מעבד i5 שעולה כ 400 ש"ח פחות.. האם ההוספה של הכסף משתלמת בשביל מעבד i7 ? בכל מקרה ,אשמח לקבל המלצות לדגם שהכי משתלם מבחינת ביצועים וסוללה בתקציב הזה.. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבת שלום אני צריך המלצה למחשב נייד לילדה בגיל העשרה שימוש לצורך עבודה משרדית אינטרנט וכד׳
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחליף לנטבוק מצ'וקמק וחלש שמטייל הרבה ולכן המחליף צריך להיות קל, ולא לקרטע בשימוש רגיל (אינטרנט מרובה טאבים) * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - באיזור ה13" * רזולוציית המסך? NA * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - לא * משקל רצוי? - משקל מינימלי - פקטור חשוב ביותר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד (4-6 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? NA * כונן אופטי? לא חייבים * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - * האם י…
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
תקציב : 4000 ש"ח * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סרטים 1080p * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 17 או יותר LED * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) אין לי מושג , שיהיה כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA…
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
א1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (החדשים ביותר על האיכות הגבוהה ביותר) וגם תכני hd וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.gta pro cod assasins creed far cry 3 max payne 3ובעיקרון כל משחקי הפעולה/ ספורט החדשים ואלה שיאו בעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).יש לי מסך סמסונג 21.5 מסתבר שהוא FHD למרות …
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4700 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל (עם יש משהוא חשוב לדוגמא קירור\זיכרון אז אפשר עוד כמה מאות) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות לעריכת סרטונים, רינדורים ועריכה של מדיה ותמונות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, CRYSIS, GTA, וכל המשחקים החדשים והכבדים שיצאו ושאמורים לצאת. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). א…
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום רב, הוספת עדעון של סדרת השאלות ע"פ חוקי הפורום: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אבל לא על חשבון איכות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס מלא 3 מכונות וירטואליות (פיתוח, אתר אינטרנט הכולל סרבר) AutoCAD טיפול בתמונות וסרטים להכנת מצגות גרפיות צפייה בסרטים שמירת אופציה ל- OC עתידי והוספת כרטיס מסך גרפי למשחקים כבדים ב 2 מכונות הוירטואליות - שרת אינטרנט הכולל דאטהבייס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כפי שנכתב למעלה בשימושים ע"ב יומיומי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימי…
-
- 7 תגובות
- 684 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4999.99 (קונה בכרטיס אשראי המסגרת היא 5,000 אז להשתדל אפילו שקל פחות). א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב אבל שלא יהיה מעל 5000. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי AAA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי …
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם לפני הכניסה לשולחן עבודה המסך שחור והדיסק קשיח מפסיק לעבוד (המנורה שלו לא נדלקת). זה קורה מס' פעמים עד שהוא עולה. כשהוא עולה יש הודעה שהמחשב שיחזר את עצמו אחרי שגיאה חמורה. ניסיתי להחליף בין הזכרונות אבל זה לא עוזר
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולכם, עזרתכם,ברצוני לרכוש מחשב מסוג all in one של חברת acer עם מסך מגע מחירו 4000. המחשב ישמש אותי לצורכי גלישה,מוסיקה וידאו וכתיבת עבודות - לא למשחקים - אולם חשוב לי שהמחשב יהיה מאוד מהיר (כי אני פשוט לא סובל איטיות ומעדיף לא לקנות אם המחשב לא עובד מהר מאוד בריבוי משימות) המעבד קיבל בבנצ'מרק ציון של 3826 - האם זהו ציון טוב ? האם המעבד טוב ומהיר ויפעיל את מערכת מהר מאוד תחת עומסים לאורך שנים ? במידה ולא האם יש מחשב אחר עליו אתם ממליצים (כמובן גם all in one עם מסך מגע ועד 4500 שקלים) ? Processor Manufacturer Intel Processor Type Core i5 Processor Model i5-3210M Processor Core Dual-core (2 Core) Processor Speed 2.50 GHz Memory Standard Memory 6 GB Maximum Memory 8 …
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך לא חובה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כרגע עבודה משרדית בהמשך לשדרג למחשב יותר חזק בשביל עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe Premiere, After Effects 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא אין 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך עדיף למובנה 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צור…
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אני מניח שזה יצא פחות מ10K אבל אין צורך להתפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג כמובן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הרבה מאוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מניח שFHD 1080P אתם תגידו לי.. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה במציאת החלקים שבתמונות - אחד זה הכבל שמחבר בין הלוח אם למקלדת, החלק השני הוא הפלסטיק שנועל אותו. אני יודע שעכשיו בוודאי אינכם מבינים למה כוונתי לכן, צלמתי את החלקים שאני זקוק להם והעלאתי קבצים מצורפים - החלקים מוקפים באדום. הקבצים קצת כבדים בערך 3 מגה לתמונה, אני מתנצל מראש. אני לא יודע לאן לפנות בכדי להשיג חלקים כאלו, כי אלו חלקים פנימיים במחשב, אשמח אם תפנו אותי לכל מקום שיש סיכוי שאמצע בו את החלקים האלו. אני גר באיזור רחובות אבל לא איכפת לנסוע גם לאילת (אני ממש לחוץ על המחשב הזה כי אני וחברה שלי סטודנטים באמצע תקופת מבחנים ומדובר במחשב שלה. ) תודה רבה לעוזרים והמשך שבוע טוב לכולם.
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיש עכשיו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אינץ' 1920X1080 רזולוציה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כמובן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000(ערכתי: לא להתייחס לכותרת) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצלהכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית,עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריותספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:המחשבמיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב?.באטלפילד 3, קרייסיס ,3 , פארקריי 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסךשיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).-full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועדהמחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,רמקולים ועוד)? …
-
- 12 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד לשימוש רב תכליתי בתקציב 2500 ש''ח, ניתן לחרוג עד 200 ש''ח אם ההבדל בחומרה הוא משמעותי וכדאי . * מטרות המחשב? אינטרנט - פתיחת לשוניות מרובות במקביל בדפדפן האינטרנט , שימוש קליל בתוכנה Google Earth (חובבן) , ומידי פעם לשחק במשחק Counter-Strike: Global Offensive , אבל שוב עם צריך לבחור בין כרטיס מסך טוב יותר, לבין מעבד וזכרון טובים יותר , אז לחלוטין אני מעדיף שהתקציב ילך יותר על המעבד והזכרון, כי כרטיס מסך אפשר לשדרג בעתיד , מעבד זה יותר מורכב. * גודל המסך : כמובן הגודל הסטנדרט 15.6 אינץ' , ומסך מבריק . * רזולוציית המסך? ממש לא משנה לי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצ…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חייב לציין משהו, אני לא בטוח שאני אקנה את המחשב עכשיו, אני בצבא והסופשים שלי קצרים ויכול להיות שאני יחליט בסוף שעדיף לי לחכות מספר חודשים עד השחרור כדי שאוכל לקבל יותר תמורה לכסף שלי. אני רוצה בכל חוות דעת על המפרט בעיקר בשביל להבין דברים שהשתנו מאז הפעם האחרונה שהייתי מעודכן בחומרה של מחשבים. למרות שאני די סומך על העצות של האנשים פה אני מעדיף תמיד לדעת איפה עומד הידע שלי בנושא ככה שאני אוכל להחליט בעצמי מה אני רוצה. אז לפני הכל השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני מעדיף כמה שיותר לחסוך, אבל השגתי את התקציב בשביל לנצל אותו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל, מעדיף שלא לחרוג אבל אם זה שווה אני אספוג את…
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום, בזמן הקרוב אני קונה מחשב חדש ורציתי את דעתכם על המפרט: CPU : Intel Core i5 3470 3.2Ghz S 1155MB, 6 GPU Core Colling - Artic Freezer 7 Pro Rev,2 Motherboard - Gigabyte H77M-D3H S 1155 Intel H77 DDR 3 1600 2XPCI-E VGA DVI HDMI Memory - Corsair 1X4GB DDR 3 1600Mhz XMS3CL 9-9-9-24 GPU - Sapphire Radeon HD 7790 Dual-X OC 1GB GDDR5 HDD - Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM 64MB SATA III WD1002FAEX PSU- Antec Basiq 550W Active PFC 12cm PSU VP500P (Retail) Case - Antec Three Hundred TWO Mid Tower Gamer Black Case No PSU המחשב מיועד בעיקר למשחקים כבדים כמו GTA V. התקציב הוא בערב 3400 ש''ח, אם יש לכם המלצות שינויים ושיפורים אני אשמח לשמוע תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב GTA IV GTA V BF 3 ועוד משחקים חדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).720P ובעתיד FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן ש…
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד הסוף =) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל (עם יש משהוא חשוב אז אפשר עוד כמה מאות) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנה ספציפית, אני אצלם גיימינג במחשב אז כדאי זיכרון גבוה לרינדור (לא משהוא מיוחד כי יש לי גיבוי חיצוני) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ברור לגיימינג ועריכת מדיה של גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים, אין לי משחק ספציפי כי עדיין לא החלטתי איזה משחק לקנות. -מהי הרזולו…
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
תודה מראש, מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4430 3Ghz (3.4Ghz Turbo) LGA1150 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪968 לוח אם: Gigabyte GA-H87M-HD3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪469 מארז: באנדל תקציבי - Gigabyte Luxo X140 + FSP 350W HCN - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪310 זיכרון: Corsair 4Gb CMX4GX3M1A1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 2 - מחיר: ₪194 קשיח למחשב שולחני: WD 500GB Sata 3 Caviar Blue כמות: 1 - מחיר: ₪277 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ₪110 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה כמות: 1 - מחיר: ₪75 סה"כ: ₪2597 מתחרים בכל הצעה בפורומים! המחירים הינם כוללים מע"מ והם לת…
-
- 5 תגובות
- 490 צפיות
-
-
היי , זקוק לאישורכם , בתור בחור שלא מבין הרבה בחומרה זקוק גם לגיימינג טוב , ומוכן להוציא באיזור ה 3500 , הייתם מקבלים את המפרט הבא שהרכבתי ? בהשראת ROY.T שממנו לקחתי את רוב הדברים שהוא הציע בתרד אחר : http://hwzone.co.il/community/threads/526664-דרוש-מפרט-גיימינג-ללא-מסך-כ3000-ש-ח אני מצרף את הקישור למפרט שלי בסוף התרד הזה , לי הפריע סוג הלוח אם כי אני אוטמטית סומך על giga byte , אז אמרתי נוסיף עוד 200 ש"ח לצורך התענוג , הזכרונות המוצעים בתרד הקודם שצירפתי לו קישור כאן הם 1333mhz לעומת 1600 שמצאתי באותו מחיר , מעבד, אמרתי נתפנק על סדרה 4 ונרוויח עוד 0.4 ghz בתמורה לעוד 60 שקלים... כמו כן מהירות העבודה של seagate לא מצאה חן בעיני במחשב שלי , אולי הדרייבר שהיה לי לא היה ת…
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-