ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,356 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני צריך המצלה למחשב נייד בסיסי (אינטרנט, אופיס וכו'). חשיבות לזמן האחריות וטיב השירות בארץ. תודה!
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אהלן, מחפש המלצה לנייד בשביל סטודנטית לעיצוב תעשייתי, התקציב בין 5000 ל6000 בעדיפות לכמה שיותר נמוך. ישנה אפשרות לרכוש את המחשב בדרום אפריקה אם זה משנה מטרות המחשב: נייד לסטודנטית לעיצוב תעשייתי, עבודה בעיקר על סוליד וורקס, פוטושופ, אילוסטריטור, אוטוקד, ריינו וכו'. גודל מסך: עדיפות ל 15 אינצ'(פחות קריטי) משקל: כמה שיותר נמוך תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, אני רוצה לקנות מחשב נייד שישמש גם לאופיס בסיסי, קצת סרטים וכו' ושימוש נרחב בתוכנות של מוזיקה אלקטרונית-כמו אבלטון. אמרו לנו שצריך כרטיס קול טוב וזיכרון גדול. התקציב הוא 300 פלוס מינוס- בכל זאת, סטודנטיםקיבלנו הצעה עלHP Pavilion g6-1230ej ב2900 כאן אפשר לראות את המפרט המלא http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=80702...אבל אמרו לי שHP הם גרועים בשירות. האם למישהו יש נסיון עם מחשב לשימוש של תוכנות לעובוד מוזיקה? מה הצרכים בדיוק והאם יש מחשבי מומלצים?תודה רבהושיהיה ערב נהדרדנה
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט וסרטים בצפיה ישירה (משתמש המון ב-XBMC) * גודל המסך? לא קריטי (the bigger the better) * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מעדיף מקלדת מלאה * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 250 GB רגיל * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה ? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? בעיקר טושיבה , בשום אופן לא לנובו או אייסר ! * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: הכי חשוב: מתכוון לרכוש בעוד כחודש באילת ,מעוניין בחנות אייבורי או KSP בלבד או רשת שק…
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום, אני אשמח להמלצה למחשב נייד לשימוש כללי ועריכת תמונות לא כבדה. המאפיין החשוב לי ביותר הוא מסך איכותי עם רזולוציה גבוהה - המחשב אמנם לא ישמש למשחקים או סרטים, אבל ברזולוציה סטנדרטית של 1366X768 אני שם לב לפיקסלים וזה מפריע. אני אוהב חדות בנוסף, רצוי כמובן מעבד טוב (i5 לפחות) וכמה שיותר זכרון כדי לאפשר עבודה מהירה עם כמה תוכנות במקביל והרבה טאבים פתוחים. המחשב יהיה בשימוש בבית בעיקר ולכן משקל וגודל לא משנים. דגמים שבחנתי: Lenovo Ideapad z510 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=874263 15". אהבתי את הרזולוציה של 1920X1080. Dell Latitude E5440 LT-RD33-7821 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=878129 14". רזולוציה גבוהה של 1600X900. Lenovo…
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עריכת סאונד ותיקלוט * גודל המסך? מינימום 14.6 * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI, כניסת USB3 * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 750 * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL * דרישה נוספת: מסך מט . מסך גלוסי (מראה) לא בא בחשבון בשום מקרה * מקלדת מוארת - יתרון תודה!
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אשמח להמלצות למחשב נייד לשימושים ביתיים שיחליף מחשב נייח בתקציב סביב ה 3500 ש"ח. דרישות עקריות: רצוי מסך לא פחות מ15אינץ, לפחות שנתיים אחריות, גלישה מהירה באינטרנט - WIFI חזק, יציאת HDMI, מקלדת מלאה - יתרון, הרצת משחקים בסיסיים פלוס בצורה טובה, רצוי מע' הפעלה XP או WIN7 (עדיף לא ויסטה...), ניידות פחות חשובה - לא חייב להיות קליל במיוחד, זמן סוללה סביר, אמין, עיצוב יפה - בונוס, שירות טוב. יש חיה כזו...?
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אהלן אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד עד תקציב של 2K. שימושים משרדיים - אינטרנט, סקייפ וכו'.. (לא תוכנות כבדות, לא משחקים כבדים וכו') רצוי מסך 15.6, לא יותר קטן מזה.. זמן סוללה לא קריטי כי המחשב יהיה ליד חשמל רוב הזמן.. חשבנו על המחשב הזה (החלפתי עכשיו לינק, בטעות שמתי לינק לא נכון) | http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1SW7CD8585 דעתכם? האם יש משהו שעדיף בסכום הזה? תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) גודל המסך: 15.6 או יותר משקל רצוי: מיועד לשימוש רק במשרד ולכן המשקל לא חשוב האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - לא בלוטות? לא גודל מינימלי של כונן קשיח? לא חשוב * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. רצוי אחריות לשלוש שנים מבית הלקוח על ידי נותן שירות אמין * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא לפחות 4GB זיכרון
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני מבקש המלצות למחשב נייד שיוכל להריץ את דיאבלו 3 חלק על מקסימום ומשחקים חדשים אחרים חלק על גבוה (לא חייב לראות את הזיעה על הפנים של היחידות) השימוש הנוסף בו יהיה פוטושופ וצפייה בסרטים. הנייד ישמש כתחליף לנייח כך שנושאי הסוללה, משקל וכו לא רלונטיים. מה שחשוב זה שלא יקרטע, לא יתחמם הרבה ושישרוד כמה שנים טובות של גיימינג כבד. תקציב: 5000+ גמיש * גודל המסך - 15.6\17 * משקל לא משנה *זמן סוללה לא משנה * יציאות מיוחדות - USB 3 * גודל מינימלי של כונן קשיח לא משנה, יש לי חיצוני * כונן CD/DVD? צורב- צורב * כונן Bluray - לא * אחריות בינלאומית - לא * רישיון למערכת הפעלה- רצוי * העדפה לחברה - dell אבל גם asus נשמע טוב
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , רציתי בבקשה לדעת אם אפשר לקבל המלצה למחשב נייד , שהשימושים שלו יהיו בעיקר בעבודה עם התוכנות הגרפיות הבאות : פוטושופ סי אס 3 , אילוסטריטור , פרייהנד ודרייםוויבר . אפשרות לעבוד בצורה טובה על התוכנות האלה היא החשובה ביותר ( לכן אני מניח שצריך כרטיס גרפי טוב , נפרד ) התקציב שלי הוא גג עד 5000 ש"ח , ואשמח לקבל הצעות תודה רבה
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למחשב נייד הדומה במפרט (בעיקר במשקל) דמוי MACBOOKAIR כמה נקודות חשובות: מסך 13' ומעלה. דיסק קשיח SSD לא משנה מה הגודל מספיק גדול שיהיה אפשר להתקין עליו WIN וכמה תכונות חשובות, השאר יכול להיות בדיסק קשיח שני. משקל: 1.4 או פחות (פחות זה טוב). בעידן של WIN 8 נחמד אם המסך יהיה מגע ועדיפות לנשלף (אבל רק עדיפות ! אני לא מוכן שזה יבוא על חשבון גודל המסך כמו במקרים של אסוס שזה אומנם נשלף אבל המסך 11). זמן סוללה סביר של לפחות 8 שעות. מה יעשה במחשב? המון אינטרנט אלחוטי (חשוב שרכיב ה-WIRELESS יהיה איכותי, במחשב הלא מתקדם יחסית שלי HP620 אני מצליח לקלוט בכל זמן ובכל מקום, לעומת חברי עם מחשבי ACER\ASUS כל הזמן בוכים שהם קולטים בקושי) . מידי…
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
מטרת המחשב - מחשב נייד שישמש כמחשב ביתי, לזוג סטודנטים. המחשב לא ישמש למשחקים, אלא גלישה ועבודה משרדית וקצת תכנות. המחשב יהיה במקום מחשב נייח, אבל שתהיה אפשרות להזיז אותו לחדר אחר. אני מעדיף כמה שאפשר ביצועים טובים על חשבון חיסכון בחשמל. אני יודע שזה סכום קצת נמוך, אבל אני רוצה את מה שאפשר בסכום כזה. * מחיר - 1800, אפשר לחרוג עד 2000 או קצת יותר עבור שידרוג משמעותי. * זיכרון - עדיף כמה שיותר. * מטרות המחשב? גלישה בהרבה לשוניות, ותכנות קל. * גודל המסך? גדול, 15.6 * רזולוציית המסך? רגיל. * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חשוב, עדיף שיספיק לחצי שעה לפחות. * האם יש צורך ביציאות …
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני מחפש נייד קטן וזול שיהיה בסלון לצורך מולטימדיה וגלישה באינטרנט דרך המסך. תקציב - נמוך ככל האפשר. חשוב לי שהמחשב יהיה איכותי ועמיד למרות המחיר הנמוך. כמו כן חשוב לי שיהיה לו כרטיס קול שיתמוך ב-5.1 (אם אין דבר כזה בניידים, עדיף לקנות חיצוני?) אם בתקציב דומה, אוכל לקנות מחשב נייח לסלון ולקבל תמורה טובה יותר לכסף, אשמח לדעת. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה לנייד חדש וחדיש בסביבות 8000 ש"ח. אם כדאי לחכות עד לפני סוף השנה האזרחית, ולקבל משהו טוב יותר - אשמח לשמוע תודה
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
בבקשה המליצו לי על נייד חדש הוא צריך להיות די חזק לא המצועצעים הקטנים האלו. 13.3 אינץ' מסך לשימוש בשמש חיי בטריה גבוהים במיוחד תודה רותי --- --- איינשטיין: "אני לא יודע באיזה נשק ישתמשו במלחמת העולם השלישית אבל ברביעית זה יהיה עם אבנים ומקלות" פיתוח תוכנה
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך להפיק את המיטב מהתקציב שלי למחשב נייד בסיסי. מהו המחשב הטוב ביותר שניתן למצוא כיום ב-KSP בתקציב הזה? אין דרישות מיוחדת מלבד מסך 15.6 וחובה שיהיה כונן DVD תודה.
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
שלום, אני מתענין ברכישת מחשב נייד חדש בתקציב של עד 2800 ש"ח כאשר מתאפשרת חריגה של עד 500 ש"ח (כמובן שאפשר להתגמש לכיוון ה-700 ש"ח אם יש צורך). אשתדל לפרט על תכונות המחשב עד כמה שאפשר באמצעות ההודעה הראשית בפורום זה בנושא המלצות לניידים אך אם יש צורך בפרטים נוספים אני אעדכן את ההודעה הראשונה. * מטרות המחשב - עבודה משרדית,גלישה,צפיה בסרטים (לכן יש צורך במסך כמה שיותר איכותי,דגש מרכזי מבחינתי). * משקל רצוי - לא עקרוני אך רצוי שלא ישקול מעל 2.5 -3 קילוגרם. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - כן,רצוי מעל 4 שעות עבודה(לפחות לפי הגדרת יצרן) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - לא משוה מיוחד. * בלוטות - לא חובה,במקרה הגרוע אקנה משדר/מקלט חיצוני קטן. * גודל מינימלי של כונן קשיח - מעל 1…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מבקש עזרה לנייד חדש : 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000-5000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדית ותכני HD וקצת גיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב במידה סבירה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כנראה שלא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חובה …
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, מוזיקה, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מאט שלא יסתנוור מהשמש ואור וגודל 15.6 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כמה שיותר רזולוציה גבוהה ! * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אם אפשר תאורה למקלדת * משקל רצוי? כמה שפחות...עד 2.6 ק"ג לדעתי משו כזה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה…
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
מעוניין ברכישת מחשב נייד למטרות עריכת תמונות photoshop, lightroom. עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך בסביביות 13" * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * צורב DVD? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell, HP, Lenovo מה המלצתכם?
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש ורציתי להתייעץ ולקבל עזרה בנוגע לבחירת דגם. כמו שציינתי בכותרת התקציב לקניית המחשב הינו 3K, אני מסוגל למתוח מעט את התקציב רק אם באמת יהיה שיפור משמעותי, מטרת המחשב היא בעיקר לצפייה בסרטי FHD שינוגנו דרך המחשב לטלויזיה ובין היתר משחקים קלים, גלישה באינטרנט (הרבה דפים בו זמנית אם יש לזה חשיבות) שמיעת מוסיקה וכו'. גודל המסך הדרוש הינו 15" למשקל אין חשיבות המחשב בד"כ יישאר בבית ורק יעבור בין החדרים ולכן גם אורך חיי הסוללה פחות רלוונטי למרות זאת כמובן שעדיף שתהיה סוללה חזקה שתוכל להריץ סרט שלם ללא צורך בחיבור חשמל. יציאת HDMI הינה בגדר חובה במחשב - משום שזהו הולך להיות מטרתו העיקרית. כונן הקשיח גם לא קריטי אני חושב ש500GB יספיקו, רוב הסרטי…
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אשמח להמלצות לנייד חדשמטרות- בעיקר עבודה אינטנסיבית ביותר עם אופיס ואינטרנט מינימום משקל חשוב מאוד אפשרי כונן SSD יש המלצות? תודה
-
- 8 תגובות
- 766 צפיות
-
-
מבקש המלצה למחשב חזק למתכנת: מסך 15.6" לא מבריק רזולוציה פחות מ-FullHD , אידאלית - 1600X900 מעבד i7 כרטיס מסך טוב דיסק קשיח - כמה שיותר מהיר וגדול.
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה על העזרה מראש אני מחפש מחשב נייד חזק במיוחד. התקציב שלי הוא עד 10,000 למרות שאני מעדיף משהו לכיוון ה8,000. הסיבה שאני אומר "חזק במיוחד" היא כי השימושים העיקריים שלי בו עומדים להיות עבודה רצינית ביישומים כבדים מאד. (Linux -> VM -> XP\VISTA\WINDOWS 7) ומשם עוד כמה וכמה תוכנות שיעבדו הן ברקע של הלינוקס והן בתוך הVM. אני יודע שזאת עומדת להיות כנראה בקשה בעייתית (בגלל שהשוק משום מה נוטה לכיוון הזה) אבל העדיפות שלי היא למסך 15.4 לא רחב!!! (מתעב רחב..) אני יודע שהשאלה הבאה עומדת להיות "אז למה להשקיע בנייד?, עדיף לך מחשב שולחני", ובכן, אין לי ממש ברירה כי אני נמצא ברוב היום מחוץ לבית. בכל מקרה, לסיכום: תקציב: 8000 עד 10000 (עם עדיפות לכיוון מטה כמו…
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-