עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. חבר שלי בקש ממני לבחור לו נייד במקום הנייח שלו אז כך הנייד לא יתנייד מחוץ לבית הצרכים זה אינטרנט גלישה שירים משחקים לא כבדים במיוחד חיבור לLCD וניגון סרטי HD אימיול להורדות התקציב שלא יעלה על ה4500-4600 ש"ח שהנייד יהיה מעוצב ויפה

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  2. אני סטודנט ואני צריך מחשב נייד חזק בשביל חישובים מסובכים לכן אני פונה לעזרה אני מחפש את הנייד הכי חזק במתקציב שיש לי .. אני מעוניין במעבד חזק ולפחות 3GB זכרון חברה אמינה שיחיזק להרבה זמן ולא יעשה תקלות לגבי זמן חיי סוללה לא משנה לי כל כך .. תודה !!

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  3. שלום, מצאתי את ה- ASUS F8SR שנראה ממש מתאים לצרכים שלי (מעבד מהסדרה החדשה 8100 וכרטיס מסך של ATI - אני משתמש לינוקס ויש תמיכה של קוד פתוח בכרטיסים שלהם). פשוט מצאתי ביקורת על דגם דומה והסוללה לא משהו - בסביבות השעתיים וגם איכות הבניה לא בשמים. השאלה שלי האם אתם ממליצים על הדגם הזה או אולי יש משהו אחר (הייתי מתפשר על הכרטיס מסך לטובת כרטיס מובנה של אינטל למשל בסדרות העסקיות) תודה!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by feint,

אני מחפש נייד כמתנה לחברה. כיום היא עובדת עם VISUAL STUDIO 2008, אבל עוד חודשיים בערך היא תשתמש בו לרוב לאינטרנט ואופיס וכו'... ראיתי את הניידים של ה 10" והם פשוט קטנים מדי ונראה לי שגם חלשים מדי (ATMO N270). אבל ה 15.4" אולי גדולים ומגושמים מדי - לא מצאתי איזה משהו בין לבין (משהו כמו 13" עם DUAL CORE) חשבתי לקנות את ה LENOVO G550 - אבל חבר המליץ לי לא לקחת LENOVO. יש רעיונות? אני צריך לרכוש את זה עד יום רביעי! תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  5. היי לכולם, מחפש המלצה לנייד שיתחבר לטלויזיה אבל גם ילקח לעיתים לכל מיני מקומות לשימוש כללי. * מטרות המחשב? המטרה העיקרית לחבר אותו לטלויזיה בכדי שתנגן סרטי HD (כולל צפייה מyoutube) כך שחשוב לי שינגן סרטים כאלה ללא קפיצות, וגלישה כללית באינטרנט. * גודל המסך? מאט * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת הכוללת numpad * משקל רצוי? לא חשוב (למרות שאם ultrabook יכנס במסגרת התקציב - עדיף) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB, סוג הכונן לא חשוב. * כונן אופטי? אין צורך. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? …

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  6. שלום, אני מחפש מחשב לשכנה שלי, נייד, שיהיה טוב ללימודים, כלומר שיהיה נוח לעבוד איתו, לקריאה- מבחינת מסך.. שיתן גם ביצועים טובים, שיהיה קל. יפה אם אפשר... אמין ויציב. בבקשה תנו הצעות תודה

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  7. היי ראיתם את הכותרת חוץ ממשחקים הכל יעשה עם המחשב לא עריכות גרפיות ודברים כאלו אלא יותר שימוש יום יומי ואולי קידוד סרט פה ושם, בעיקרון המחשב יעבוד רוב הזמן עם אי סי\מסן\אימיול וכמה ישומי אופיס ושטויות כאלו. בכל מקרה הדרישות הם כאלו: 160GB (או במקרה של חוסר ברירה 120) לפחות 2ג'יגה זיכרון מעבד מהסדרה החדשה CORE 2 DUO שיהיה 2.0ghz ועם כמה שיותר קאש מצלמה מובנת, רמקולים איכותיים, עדיפות לBluetooth אבל לא משהו שיגרום לביטול אם המחשב ממש שווה, קורא כרטיסים מובנה. מערכת הפעלה או ויסטה פרימיום או שלא יהיה בכלל אם זה חוסך כמה מאות. יציאות כמו vga ו svideo יתרון משמעותי, כמה שיותר USB פיירוייר עוד יתרון, כרטיס רשת רגיל ואלחוטי מן הסתם, קורא טביעות אצבע עוד יתרון נחמד. בעיקרון ראיתי…

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  8. Started by dw3939,

מחשב נייד לתלמיד תיכון בכ- 2,000 ש"ח 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב נייד לתלמיד תיכון. בעיקר אופיס, אינטרנט, צפייה בסרטים. ** לא לצורך משחקים ** א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמו…

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  9. שלום לכולם ותודה מראש, אני מחפש לפטופ בסיסי לקנייה בארץ או בארה"ב 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח או בערך 550 דולר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בסיסית, גלישה וכיוב' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מיידי 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: הפרמטרים החשובים בסדר גודל יורד: גודל מסך (עדיפות ל14' ומעלה, בעיקרון כמה שיותר גדול) משקל (לכל היותר 1.5 קילו, עדיף פחות) מחיר

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  10. שלום לכולם ותודה מראש, אני מחפש לפטופ בסיסי לקנייה בארץ או בארה"ב 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח או בערך 550 דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בסיסית, גלישה וכיוב' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מיידי 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: הפרמטרים החשובים בסדר גודל יורד: גודל מסך (לפחות 14', עדיף מאד 15') משקל (לכל היותר 1.3 קילו, עדיף פחות מקילו) מחיר

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by jonys,

שלום לכולם! אני צריך המצלה למחשב נייד בסיסי (אינטרנט, אופיס וכו'). חשיבות לזמן האחריות וטיב השירות בארץ. תודה!

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  12. אהלן, מחפש המלצה לנייד בשביל סטודנטית לעיצוב תעשייתי, התקציב בין 5000 ל6000 בעדיפות לכמה שיותר נמוך. ישנה אפשרות לרכוש את המחשב בדרום אפריקה אם זה משנה מטרות המחשב: נייד לסטודנטית לעיצוב תעשייתי, עבודה בעיקר על סוליד וורקס, פוטושופ, אילוסטריטור, אוטוקד, ריינו וכו'. גודל מסך: עדיפות ל 15 אינצ'(פחות קריטי) משקל: כמה שיותר נמוך תודה רבה לכל העוזרים!

13. הי, אני רוצה לקנות מחשב נייד שישמש גם לאופיס בסיסי, קצת סרטים וכו' ושימוש נרחב בתוכנות של מוזיקה אלקטרונית-כמו אבלטון. אמרו לנו שצריך כרטיס קול טוב וזיכרון גדול. התקציב הוא 300 פלוס מינוס- בכל זאת, סטודנטיםקיבלנו הצעה עלHP Pavilion g6-1230ej ב2900 כאן אפשר לראות את המפרט המלא http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=80702...אבל אמרו לי שHP הם גרועים בשירות. האם למישהו יש נסיון עם מחשב לשימוש של תוכנות לעובוד מוזיקה? מה הצרכים בדיוק והאם יש מחשבי מומלצים?תודה רבהושיהיה ערב נהדרדנה

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  14. שלום לכולם מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט וסרטים בצפיה ישירה (משתמש המון ב-XBMC) * גודל המסך? לא קריטי (the bigger the better) * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מעדיף מקלדת מלאה * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 250 GB רגיל * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה ? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? בעיקר טושיבה , בשום אופן לא לנובו או אייסר ! * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: הכי חשוב: מתכוון לרכוש בעוד כחודש באילת ,מעוניין בחנות אייבורי או KSP בלבד או רשת שק…

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  15. Started by yanirdam,

שלום, אני אשמח להמלצה למחשב נייד לשימוש כללי ועריכת תמונות לא כבדה. המאפיין החשוב לי ביותר הוא מסך איכותי עם רזולוציה גבוהה - המחשב אמנם לא ישמש למשחקים או סרטים, אבל ברזולוציה סטנדרטית של 1366X768 אני שם לב לפיקסלים וזה מפריע. אני אוהב חדות בנוסף, רצוי כמובן מעבד טוב (i5 לפחות) וכמה שיותר זכרון כדי לאפשר עבודה מהירה עם כמה תוכנות במקביל והרבה טאבים פתוחים. המחשב יהיה בשימוש בבית בעיקר ולכן משקל וגודל לא משנים. דגמים שבחנתי: Lenovo Ideapad z510 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=874263 15". אהבתי את הרזולוציה של 1920X1080. Dell Latitude E5440 LT-RD33-7821 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=878129 14". רזולוציה גבוהה של 1600X900. Lenovo…

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. * מטרות המחשב? עריכת סאונד ותיקלוט * גודל המסך? מינימום 14.6 * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI, כניסת USB3 * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 750 * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL * דרישה נוספת: מסך מט . מסך גלוסי (מראה) לא בא בחשבון בשום מקרה * מקלדת מוארת - יתרון תודה!

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  17. אשמח להמלצות למחשב נייד לשימושים ביתיים שיחליף מחשב נייח בתקציב סביב ה 3500 ש"ח. דרישות עקריות: רצוי מסך לא פחות מ15אינץ, לפחות שנתיים אחריות, גלישה מהירה באינטרנט - WIFI חזק, יציאת HDMI, מקלדת מלאה - יתרון, הרצת משחקים בסיסיים פלוס בצורה טובה, רצוי מע' הפעלה XP או WIN7 (עדיף לא ויסטה...), ניידות פחות חשובה - לא חייב להיות קליל במיוחד, זמן סוללה סביר, אמין, עיצוב יפה - בונוס, שירות טוב. יש חיה כזו...?

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  18. אהלן אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד עד תקציב של 2K. שימושים משרדיים - אינטרנט, סקייפ וכו'.. (לא תוכנות כבדות, לא משחקים כבדים וכו') רצוי מסך 15.6, לא יותר קטן מזה.. זמן סוללה לא קריטי כי המחשב יהיה ליד חשמל רוב הזמן.. חשבנו על המחשב הזה (החלפתי עכשיו לינק, בטעות שמתי לינק לא נכון) | http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1SW7CD8585 דעתכם? האם יש משהו שעדיף בסכום הזה? תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  19. Started by pnina,

מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) גודל המסך: 15.6 או יותר משקל רצוי: מיועד לשימוש רק במשרד ולכן המשקל לא חשוב האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - לא בלוטות? לא גודל מינימלי של כונן קשיח? לא חשוב * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. רצוי אחריות לשלוש שנים מבית הלקוח על ידי נותן שירות אמין * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא לפחות 4GB זיכרון

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  20. Started by hellforge,

אני מבקש המלצות למחשב נייד שיוכל להריץ את דיאבלו 3 חלק על מקסימום ומשחקים חדשים אחרים חלק על גבוה (לא חייב לראות את הזיעה על הפנים של היחידות) השימוש הנוסף בו יהיה פוטושופ וצפייה בסרטים. הנייד ישמש כתחליף לנייח כך שנושאי הסוללה, משקל וכו לא רלונטיים. מה שחשוב זה שלא יקרטע, לא יתחמם הרבה ושישרוד כמה שנים טובות של גיימינג כבד. תקציב: 5000+ גמיש * גודל המסך - 15.6\17 * משקל לא משנה *זמן סוללה לא משנה * יציאות מיוחדות - USB 3 * גודל מינימלי של כונן קשיח לא משנה, יש לי חיצוני * כונן CD/DVD? צורב- צורב * כונן Bluray - לא * אחריות בינלאומית - לא * רישיון למערכת הפעלה- רצוי * העדפה לחברה - dell אבל גם asus נשמע טוב

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by idos123,

שלום לכולם , רציתי בבקשה לדעת אם אפשר לקבל המלצה למחשב נייד , שהשימושים שלו יהיו בעיקר בעבודה עם התוכנות הגרפיות הבאות : פוטושופ סי אס 3 , אילוסטריטור , פרייהנד ודרייםוויבר . אפשרות לעבוד בצורה טובה על התוכנות האלה היא החשובה ביותר ( לכן אני מניח שצריך כרטיס גרפי טוב , נפרד ) התקציב שלי הוא גג עד 5000 ש"ח , ואשמח לקבל הצעות תודה רבה

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by alex188,

שלום, אני מחפש המלצה למחשב נייד הדומה במפרט (בעיקר במשקל) דמוי MACBOOKAIR כמה נקודות חשובות: מסך 13' ומעלה. דיסק קשיח SSD לא משנה מה הגודל מספיק גדול שיהיה אפשר להתקין עליו WIN וכמה תכונות חשובות, השאר יכול להיות בדיסק קשיח שני. משקל: 1.4 או פחות (פחות זה טוב). בעידן של WIN 8 נחמד אם המסך יהיה מגע ועדיפות לנשלף (אבל רק עדיפות ! אני לא מוכן שזה יבוא על חשבון גודל המסך כמו במקרים של אסוס שזה אומנם נשלף אבל המסך 11). זמן סוללה סביר של לפחות 8 שעות. מה יעשה במחשב? המון אינטרנט אלחוטי (חשוב שרכיב ה-WIRELESS יהיה איכותי, במחשב הלא מתקדם יחסית שלי HP620 אני מצליח לקלוט בכל זמן ובכל מקום, לעומת חברי עם מחשבי ACER\ASUS כל הזמן בוכים שהם קולטים בקושי) . מידי…

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  23. Started by Dov7,

מטרת המחשב - מחשב נייד שישמש כמחשב ביתי, לזוג סטודנטים. המחשב לא ישמש למשחקים, אלא גלישה ועבודה משרדית וקצת תכנות. המחשב יהיה במקום מחשב נייח, אבל שתהיה אפשרות להזיז אותו לחדר אחר. אני מעדיף כמה שאפשר ביצועים טובים על חשבון חיסכון בחשמל. אני יודע שזה סכום קצת נמוך, אבל אני רוצה את מה שאפשר בסכום כזה. * מחיר - 1800, אפשר לחרוג עד 2000 או קצת יותר עבור שידרוג משמעותי. * זיכרון - עדיף כמה שיותר. * מטרות המחשב? גלישה בהרבה לשוניות, ותכנות קל. * גודל המסך? גדול, 15.6 * רזולוציית המסך? רגיל. * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חשוב, עדיף שיספיק לחצי שעה לפחות. * האם יש צורך ביציאות …

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  24. אני מחפש נייד קטן וזול שיהיה בסלון לצורך מולטימדיה וגלישה באינטרנט דרך המסך. תקציב - נמוך ככל האפשר. חשוב לי שהמחשב יהיה איכותי ועמיד למרות המחיר הנמוך. כמו כן חשוב לי שיהיה לו כרטיס קול שיתמוך ב-5.1 (אם אין דבר כזה בניידים, עדיף לקנות חיצוני?) אם בתקציב דומה, אוכל לקנות מחשב נייח לסלון ולקבל תמורה טובה יותר לכסף, אשמח לדעת. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  25. שלום, מבקש המלצה לנייד חדש וחדיש בסביבות 8000 ש"ח. אם כדאי לחכות עד לפני סוף השנה האזרחית, ולקבל משהו טוב יותר - אשמח לשמוע תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.