עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by dudi2002,

אני סטודנט ומעוניין לקנות מחשב נייד על מנת לקחת אותו למכללה, לשמור בו עבודות, לשלוח בו מייל וכו'... בקיצור, שיהיה איתי נייד במשך רוב שעות היום כי אני זקוק לו. השאלות שלי הם: 1. האם כדאי להשקיע במחשב גרנדיוזי בשביל עבודות בסה"כ? הרי אני לא צריך אותו למשחקים או משהו. כל שאני מעוניין לעשות בו זה לחבר אותו לאינטרנט, לראות בו סרטים במדיה פלייר וכמובן לעשות בו את כל העבודות שלי. 2. האם אפשר להסתפק במחשב יד 2?

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  2. Started by אורלי78,

מחפשת נייד: I5 ssd 8g 256g, שימוש בסיסי: אופיס, גלישה. מחיר: 2500 עד 3000 אפשר לחרוג ב 200. אפשרי ללא ווינדוס. גודל מסך:13.3/14/15.6 מה שמדפיע על המחיר ליותר זול. משקל: 1.3-1.7עדיף יותר קל. אין אפשרות לרכישה מאילת. תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by jambo7,

שלום אני רוצה לקנות נייד לילדה בחטיבת הבייים המחשב צריך לסחוב תוכנות כמו אופיס אקסל וכדומה חיבור לאינטרנט ומשחקים קלים המחיר כמה שיותר זול בסביבות ש"ח 2000 תודה

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  4. היי, אני מתכנן לקנות מחשב נייד חדש בקרוב. מבקש את המלצותיכם. * מטרות המחשב: עבודה משרדית, משחקים (כבדים כמה שיותר אם ניתן במסגרת התקציב..). * גודל המסך: 15.6", עדיפות למאט אבל לא באמת חשוב.. * רזולוציית המסך: לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מקלדת מלאה. * משקל רצוי: אין דרישה ספציפית.. כמובן כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: יתרון. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא. * Bluetooth: ללא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 250 SSD, או כונן משולב. * כונן אופטי: עדיף ללא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מס…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום, אשמח לקבל המלצה על מחשב נייד בתקציב שצוין למעלה. מאפיינים/דרישות: מטרה - משמש לעבודת office ואינטרנט וגם לצפייה בסרטים (רוב הזמן דרך חיבור לטלויזיה) מסך - חייב להיות מט! גודל - 14, לא מסך מגע! רזולוציה - אין דרישה מיוחדת מערכת הפעלה - עדיפות ל windows 7 ורק אם אין ברירה 8 מעבד - I5 לפחות RAM - 4G אמצעי קלט - touchpad, מקלדת "רכה" משקל - 1.5 - זו דרישה חשובה זמן סוללה - 5 שעות +/- יציאות- 2-3 יציאות USB ו-HDMI כונן קשיח - 500 GB כונן אופטי - לא הכרחי אחריות - 3 שנים בארץ כולל מערכת הפעלה ואופיס חברות מועדפות - asus, dell, lenovo, toshibe כיום משתמשת ב-3500 dell vostro, מחפשת נייד לפחות טוב כמוהו, אמין ועמיד. תודה מראש לממליצים!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום ... אני מעוניין בהמלצה למחשב נייד. הביצועים הם עיניין די זניח למען האמת מכיוון שאני לא הולך לעשות איתו הרבה מעבר לאופיס/אינטרנט, רק חשוב שיהיה 1-2 ג'יגה זיכרון. המחשב צריך להיות מקטגוריית THIN AND LIGHT כי אין לי כוונה להסתובב עם משקולות בתיק וגם ככה לא יהיה מקום מספיק גדול להניח אותו. אשמח אם תמליצו לי על מחשבים יוצאי דופן שאתם מכירים בטווח המחירים הזה - שמצטיינים בעיקר בנוחות, הנדסת אנוש טובה, וגם תוספים מובנים מעניינים (מצלמה מובנית וכו' ..)

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  7. Started by Frungy,

מה דעתכם על: MSI CR500: מעבד - Intel Dual Core T4500 2.3Ghz זכרון - 3GB 320GB מסך 15.6" כ.מ. 8200M G. אחותי קנתה את המחשב מאייבורי ב3.1K (אני יודע שהיה צריך להתייעץ, אבל ניחא). בכל אופן, אפשר להחליף בתוך יומיים ממועד הקניה, אז אני אשמח לשמוע הצעות טובות יותר. או שהוא סבבה תודה מראש כמובן.

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  8. Started by Yuval Tsabar,

שלום, ה-Inspiron 1545 הנאמן והטוב שלי שבק חיים. סך הכל הוא שירת אותי חמש שנים ומאוד נהניתי מהביצועים שלו ממש עד לרגע מותו (או יותר נכון - מות המסך שלו). אז אמנם צריך לשבת שבעה, אבל החיים ממשיכים. אני מחפש מחשב נייד חדש! כמו שציינתי, אני מבסוט מ-Dell, אבל לא פוסל גם אחרים. . תקציב: מקסימום 4,300 ש"ח. מהירות - אני רוצה מחשב מהיר - זה במקום הראשון אצלי. משקל - בעיקרון המשקל לא כזה חשוב, כי רוב השימוש הוא בבית, אבל יהיה נחמד אם ישקול מעט. אם ההבדל במחיר משמעותי - שישקול מצידי גם 4 קילו גודל מסך - הגודל של הדל שלי היה 15.6, וזה היה מצוין. אני מחפש משהו בסביבות הגודל הזה. תוכנות כבדות שאני עובד איתן בצורה יומיומית: פוטושופ, אילוסטרייטור. מה לא תראו אצלי? אני לא משחק משח…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. * מטרות המחשב? גיימינג (שיוכל להריץ את דד ספייס החדש) * גודל המסך? לא משנה * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? נורמלי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) לא משנה * כונן CD/DVD? צורב?לא * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? שיהיה אפשר לקנות אותו איפשהו שאיזור חיפה קריות תודה

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  10. שלום, אני רוצה בבקשה מפרט למחשב נייד לפי הצרכים הבאים: * מטרות המחשב - אינטרנט, אופיס. מבחינת משחקים מחשב שיריץ את Football Manager 2014. * גודל המסך? 15.6 לדעתי. * רזולוציית המסך? לא יודע מה זה אומר. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חייב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA , HDMI * Bluetooth? אין צורך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB-750GB לא חובה SSD. * כונן אופטי? יש צורך בכונן CD. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אין צורך. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: בעיקרון מעדי…

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  11. Started by casio2222,

לצערי לא הצלחתי לשחזר את הסיסמא למשתמש הישן אז פתחתי חדש - בכל מקרה, תקציב באזור 4500 (קונה בKSP אילת) מתכוון להשתמש בתוכנות כמו Rhino, 3d max, Autocad, Photoshop האם yoga 700 הזה יספק ומה אתם אומרים עליו - http://ksp.co.il/?select=.2185..853..466.&list=1&sort=1&glist=1&uin=28667&txt_search=yoga+700&buy=&minprice=0&maxprice=0 או סדרת y700 http://ksp.co.il/?select=.268..271..2175..853.&list=1&sort=1&glist=1&uin=29365&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=5163 נוחות מול ביצועים אני מניח, האם יהיה לי משמעותי ההבדל בין i7 לi7HQ תודה מ…

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  12. שלום, מחפש מחשב נייד (ניח לא אופציה) לאחותי - שימושים משרדיים + פוטושופ יחסית קליל, עריכת תמונות בעיקר. גודל 13-15, לא יותר ולא פחות. עדיפות לאחריות 3 שנים. SSD 256 חובה. זה הדרישות בסיס, מה שמעבר/מסביב, גמיש. תקציב עד 3500 רכישה בארץ בלבד.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by AvlK,

שלום חברים, אני פותח פה בקשה להמלצה בשביל חבר שהוא סטודנט (הנדסאי חשמל) והוא צריך מחשב. * תקציב - 3500 ש"ח (הערה למטה לגבי התקציב) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - אינטרנט, סרטים, אוטקאד (דו מימד). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - 15.6" מינימום אם יש משהו מתאים גדול יותר שנכנס בתקציב יתקבל בברכה. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). - FHD יהיה אחלה אם אפשרי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouc…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. שלום לכולם, הייתי שמח לקבל המלצה לנייד, התקציב הוא 3500+- השימוש העיקרי בנייד יהיה בתוכנות גרפיקה ועריכה (Adobe וחבריו..) אז אני צריך מחשב חזק שיריץ תוכנות "כבדות" ללא קושי.. בנוסף, אני לוקח איתי את המחשב ללימודים, כך שאני אעדיף משקל נמוך (עד כמה שאפשר כמובן..) הכי חשוב!: אך ורק מחשבים המריצים ווינדוס (תודה על ההתחשבות..) דיסק קשיח - 500 GB יציאת HD - חובה כרטיס מסך חזק (רזולוציה גבוהה עקב עבודה בתוכנות עריכה וגרפיקה..) זכרון - לפי שיקול דעת המומחים (בין 4-8 אני מאמין..) תודה רבה על העזרה! נאור.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. * מטרות המחשב? לצרכי גלישה, מולטימדיה ופיתוח תוכנה (VISUAL STUDIO, ECLIPSE) * גודל המסך? 15' * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא במיוחד, אפשר להתפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)? לא * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 200GB, אבל גם אפשר להתפשר * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא רצוי גם 3GB RAM, מעבד i3. nודה מראש

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  16. * מטרות המחשב?משחקים (לא הכי כבדים שיריץ את רובם), גלישה, סרטים. * משקל רצוי? לא יותר מדי חשוב* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? גם לא יותר מדי חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 ג'יגה * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה מראש

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  17. Started by avi215,

מבקש המלצה לנייד בתקציב של עד 4K +/-, מיועד לסטודנט לשימוש כגון : גלישה , office , גרפיקה, וכו'.

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Dmoney,

היי כולם, כמו בכותרת, אני צריך המלצה למחשב נייד עד 8000 שקל. שימושים: תכנות, אינטרנט, עבודה עם מספר אפליקציות פתוחות בו-זמנית. צרכים טכניים מינימליים: מעבד: 2.0Ghz זכרון: 2GB RAM. זכרון קשיח: 120GB , 7200RPM אחריות: 3 שנים. כרגע החברה המועדפת היא Lenovo (סדרת ה-ThinkPad אפילו..) כיוון שאני לא קונה בארץ וחשובה לי שתהיה אחריות בינלאומית. 10x

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  19. שלום, מחפש מחשב נייד עם מעבד חזק ומהיר, הצרכים הם גם של עבודה, לימודים וגם משחקים. כרטיס מסך טוב שיספיק למשחקים כמו פרואבולושין. משקל - עד 3ק"ג. זיכרון פנימי - עדיפות ל4 DDR3. דיסק קשיח - 320 מינימום, עדיפות ל500. העדפה לחברת דל - התרשמתי מאוד מדגם הסטודיו 1557 עם המעבד ה- i7 שבארץ המחיר שלו בערך 6000. פתוח להצעות נוספות מחברות שונות. אשמח לכמה שיותר הצעות. ברור לי שבסין ובארץ יש הבדלי מחירים, אני לא בטוח שאקנה מסין אז אשמח לקבל הצעות במחיר הנ"ל גם למחשבים בארץ. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  20. Started by viper_sb,

גודל מסך - עד 17 אינצ' משקל עד 3.5 ק"ג לא נדרש זמן סוללה ארוך במיוחד לא נדרש יציאות מיוחדות HHD - 16M ו 500G צורב-BLUE RAY חברות - DELL,TOSHIBA זכרון - עדיף DDR3 ויציאות התקשורת הרגילות-כרטיס רשת ובלוטוס תודה.

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  21. שלום אני צריך לקנות בסביבות מאי נייד , די חזק שיוכל להריץ כמה תוכנות באותו הזמן להיות אם ככל שיותר יציאות שונות hdmi וכו' תואם usb 3 ומאוד חשוב איכות המסך, צבעים ועומק לא ממש למשחקים וסרטים. המלצה שניתנה זה HP LV046UA Envy 17-2070NR 17.3 http://qsys.co.il/items/58901המחיר עד סביבות 7500לא מעוניין ב MAC** תודה!

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  22. בקשה קצת מוזרה, אני יודע...מדובר במחשב שאמור להיות מתנה לבחורה. * גודל המסך? לא חשוב * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיף HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אני אעדיף לקנות ללא מערכת הפעלה בכלל אבל אני לא יודע אם זה אפשרי... * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק חברות בת"א/רמת-גן/גבעתיים בבקשה המחשב ישמש לצרכים משרדיים בעיקר אבל אני גם מעוניין שהיא תוכל להריץ משחקים לא כבדים על הגדרות נמוכו…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by RevBlue,

* מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט חשוב שיהיה חיבור איכותי, עבודה על מסמכים(וורד, אקסל...) לא מצפה להריץ עליו ממש משחקים, אולי קלים יחסית. ואני רוצה שיאפשר לראות סרטים באיכות טובה משהו של 720p, BR יהיה נחמד * גודל המסך? אין משהו ספציפי * משקל רצוי? כמובן כמה שיותר קל, אבל לא אם זה הולך לפגוע מפרט יותר מידי. לא מבין ממש בניידים אז לא יודע משקלים ממוצעים * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אני מניח שתמיד יהיה שקע חשמל אבל זמן סוללה של 5-6 שעות יהיה נחמד. אני יודע שזה תמיד פחות ממה שמפרסמים בגלל מה שאתה מריץ עליו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חושב * בלוטות? לא חושב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320-500GB מינימום, כמו כן מינימום 4G…

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  24. שלום רב, אשמח להמלצה למחשב נייד שמיועד למישהי שרוצה לנהל אתר אינטרנט של העסק 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,500 ש"ח, עדיף כמה שפחות אם אין צורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ניהול אתר אינטרנט, בעיקר גלישה, צפיה בתכני וידאו ומידי פעם עריכה של סרטוני וידאו קצרים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אולי לחבר לו מסך (-אשמח גם להמלצה) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ל"ר 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ל"ר 6. האם מתוכנן אוברקלוק…

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by lompy,

אי זקוק למלצות למחשב נייד סביב ה1000$ מארה"ב (עדיף מחנות מניו יורק אם אפשר) כמה שיותר זול יותר טוב אני לא כל כך מבין בנושא אבל אני מניח שהוא יהיה מבוסס CORE DUO ורצוי גיגה זיכרון הכי חשוב לי שלמחשב יהיה אחריות בין לאומית שנוכל לקבל שירות גם בארץ המחשב מיועד לסטודנטית והשימוש הכי כבד שלו יהיה MATLAB תודה מראש למגיבים

• 7 תגובות
    • 983 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.