עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by casio2222,

לצערי לא הצלחתי לשחזר את הסיסמא למשתמש הישן אז פתחתי חדש - בכל מקרה, תקציב באזור 4500 (קונה בKSP אילת) מתכוון להשתמש בתוכנות כמו Rhino, 3d max, Autocad, Photoshop האם yoga 700 הזה יספק ומה אתם אומרים עליו - http://ksp.co.il/?select=.2185..853..466.&list=1&sort=1&glist=1&uin=28667&txt_search=yoga+700&buy=&minprice=0&maxprice=0 או סדרת y700 http://ksp.co.il/?select=.268..271..2175..853.&list=1&sort=1&glist=1&uin=29365&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=5163 נוחות מול ביצועים אני מניח, האם יהיה לי משמעותי ההבדל בין i7 לi7HQ תודה מ…

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  2. שלום, מחפש מחשב נייד (ניח לא אופציה) לאחותי - שימושים משרדיים + פוטושופ יחסית קליל, עריכת תמונות בעיקר. גודל 13-15, לא יותר ולא פחות. עדיפות לאחריות 3 שנים. SSD 256 חובה. זה הדרישות בסיס, מה שמעבר/מסביב, גמיש. תקציב עד 3500 רכישה בארץ בלבד.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by AvlK,

שלום חברים, אני פותח פה בקשה להמלצה בשביל חבר שהוא סטודנט (הנדסאי חשמל) והוא צריך מחשב. * תקציב - 3500 ש"ח (הערה למטה לגבי התקציב) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - אינטרנט, סרטים, אוטקאד (דו מימד). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - 15.6" מינימום אם יש משהו מתאים גדול יותר שנכנס בתקציב יתקבל בברכה. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). - FHD יהיה אחלה אם אפשרי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouc…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. שלום לכולם, הייתי שמח לקבל המלצה לנייד, התקציב הוא 3500+- השימוש העיקרי בנייד יהיה בתוכנות גרפיקה ועריכה (Adobe וחבריו..) אז אני צריך מחשב חזק שיריץ תוכנות "כבדות" ללא קושי.. בנוסף, אני לוקח איתי את המחשב ללימודים, כך שאני אעדיף משקל נמוך (עד כמה שאפשר כמובן..) הכי חשוב!: אך ורק מחשבים המריצים ווינדוס (תודה על ההתחשבות..) דיסק קשיח - 500 GB יציאת HD - חובה כרטיס מסך חזק (רזולוציה גבוהה עקב עבודה בתוכנות עריכה וגרפיקה..) זכרון - לפי שיקול דעת המומחים (בין 4-8 אני מאמין..) תודה רבה על העזרה! נאור.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. * מטרות המחשב? לצרכי גלישה, מולטימדיה ופיתוח תוכנה (VISUAL STUDIO, ECLIPSE) * גודל המסך? 15' * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא במיוחד, אפשר להתפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)? לא * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 200GB, אבל גם אפשר להתפשר * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא רצוי גם 3GB RAM, מעבד i3. nודה מראש

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  6. * מטרות המחשב?משחקים (לא הכי כבדים שיריץ את רובם), גלישה, סרטים. * משקל רצוי? לא יותר מדי חשוב* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? גם לא יותר מדי חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 ג'יגה * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה מראש

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  7. Started by avi215,

מבקש המלצה לנייד בתקציב של עד 4K +/-, מיועד לסטודנט לשימוש כגון : גלישה , office , גרפיקה, וכו'.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Dmoney,

היי כולם, כמו בכותרת, אני צריך המלצה למחשב נייד עד 8000 שקל. שימושים: תכנות, אינטרנט, עבודה עם מספר אפליקציות פתוחות בו-זמנית. צרכים טכניים מינימליים: מעבד: 2.0Ghz זכרון: 2GB RAM. זכרון קשיח: 120GB , 7200RPM אחריות: 3 שנים. כרגע החברה המועדפת היא Lenovo (סדרת ה-ThinkPad אפילו..) כיוון שאני לא קונה בארץ וחשובה לי שתהיה אחריות בינלאומית. 10x

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  9. שלום, מחפש מחשב נייד עם מעבד חזק ומהיר, הצרכים הם גם של עבודה, לימודים וגם משחקים. כרטיס מסך טוב שיספיק למשחקים כמו פרואבולושין. משקל - עד 3ק"ג. זיכרון פנימי - עדיפות ל4 DDR3. דיסק קשיח - 320 מינימום, עדיפות ל500. העדפה לחברת דל - התרשמתי מאוד מדגם הסטודיו 1557 עם המעבד ה- i7 שבארץ המחיר שלו בערך 6000. פתוח להצעות נוספות מחברות שונות. אשמח לכמה שיותר הצעות. ברור לי שבסין ובארץ יש הבדלי מחירים, אני לא בטוח שאקנה מסין אז אשמח לקבל הצעות במחיר הנ"ל גם למחשבים בארץ. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  10. Started by viper_sb,

גודל מסך - עד 17 אינצ' משקל עד 3.5 ק"ג לא נדרש זמן סוללה ארוך במיוחד לא נדרש יציאות מיוחדות HHD - 16M ו 500G צורב-BLUE RAY חברות - DELL,TOSHIBA זכרון - עדיף DDR3 ויציאות התקשורת הרגילות-כרטיס רשת ובלוטוס תודה.

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  11. שלום אני צריך לקנות בסביבות מאי נייד , די חזק שיוכל להריץ כמה תוכנות באותו הזמן להיות אם ככל שיותר יציאות שונות hdmi וכו' תואם usb 3 ומאוד חשוב איכות המסך, צבעים ועומק לא ממש למשחקים וסרטים. המלצה שניתנה זה HP LV046UA Envy 17-2070NR 17.3 http://qsys.co.il/items/58901המחיר עד סביבות 7500לא מעוניין ב MAC** תודה!

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  12. בקשה קצת מוזרה, אני יודע...מדובר במחשב שאמור להיות מתנה לבחורה. * גודל המסך? לא חשוב * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיף HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אני אעדיף לקנות ללא מערכת הפעלה בכלל אבל אני לא יודע אם זה אפשרי... * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק חברות בת"א/רמת-גן/גבעתיים בבקשה המחשב ישמש לצרכים משרדיים בעיקר אבל אני גם מעוניין שהיא תוכל להריץ משחקים לא כבדים על הגדרות נמוכו…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by RevBlue,

* מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט חשוב שיהיה חיבור איכותי, עבודה על מסמכים(וורד, אקסל...) לא מצפה להריץ עליו ממש משחקים, אולי קלים יחסית. ואני רוצה שיאפשר לראות סרטים באיכות טובה משהו של 720p, BR יהיה נחמד * גודל המסך? אין משהו ספציפי * משקל רצוי? כמובן כמה שיותר קל, אבל לא אם זה הולך לפגוע מפרט יותר מידי. לא מבין ממש בניידים אז לא יודע משקלים ממוצעים * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אני מניח שתמיד יהיה שקע חשמל אבל זמן סוללה של 5-6 שעות יהיה נחמד. אני יודע שזה תמיד פחות ממה שמפרסמים בגלל מה שאתה מריץ עליו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חושב * בלוטות? לא חושב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320-500GB מינימום, כמו כן מינימום 4G…

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  14. שלום רב, אשמח להמלצה למחשב נייד שמיועד למישהי שרוצה לנהל אתר אינטרנט של העסק 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,500 ש"ח, עדיף כמה שפחות אם אין צורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ניהול אתר אינטרנט, בעיקר גלישה, צפיה בתכני וידאו ומידי פעם עריכה של סרטוני וידאו קצרים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אולי לחבר לו מסך (-אשמח גם להמלצה) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ל"ר 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ל"ר 6. האם מתוכנן אוברקלוק…

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by lompy,

אי זקוק למלצות למחשב נייד סביב ה1000$ מארה"ב (עדיף מחנות מניו יורק אם אפשר) כמה שיותר זול יותר טוב אני לא כל כך מבין בנושא אבל אני מניח שהוא יהיה מבוסס CORE DUO ורצוי גיגה זיכרון הכי חשוב לי שלמחשב יהיה אחריות בין לאומית שנוכל לקבל שירות גם בארץ המחשב מיועד לסטודנטית והשימוש הכי כבד שלו יהיה MATLAB תודה מראש למגיבים

• 7 תגובות
    • 966 צפיות
  16. Started by ofcourse,

היי אני מתעניין ברכישת נייד יד 2 ויש לי כמה שאלות. 1. מה ההבדל בין X61S ל X61 ? 2. איזה דגמים של ניידים בגדלי מסך האלה שיצאו לפני שנה שנה וחצי הוכיחו את עצמם כאמינים ? 3. על איזה מהדגמים היה ניתן לקבל אחריות של 3 שנים ? (הבנתי שעל DELL וX61 נתנו ?) 4.איך ה 2510p ביחס לDELL 1310 וה X61 ? תודה רבה מראש לכל העונים.

• 9 תגובות
    • 906 צפיות
  17. אהלן הדרישות שלי הן זמן סוללה של מינימום 4 שעות, משקל מינימלי, ביצועים טובים (עבודה שוטפת, סרטים ומוזיקה), בהתחלה אני אשתמש בו ללא מסך חיצוני תוך כמה חודשים יהיה מסך 24", פורט ESATA חובה, פורט HDMI/DP מאד רצוי, כונן אופטי לא קריטי (אפשר פנימי, אפשר חיצוני), מצלמה רצוי, אם אפשר לדחוף איזה SSD של 64GB ומעלה במקום דיס' מכני זה יהיה מגניב ביותר, אופציה לתחנת עגינה, חשוב מאד אבל לא קריטי. יש משהו שיכול לעמוד בדרישות האלה? או לפחות קרוב אליהן?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום רב, מבקש המלצה לנייד אמין וחזק לקנייה בארה"ב. מסך 13 אינטש לפחות 3 גיגה זיכרון אין צורך במשחקי מחשב, אך רצוי כרטיס מסך סביר (זיכרון נפרד) לצפייה בסרטים וכו'. דיסק קשיח כ 200 GB - אשמח לשמוע המלצות אודות מחשבים עם SSD (בנפח קטן יותר) אם זה אפשרי בתקציב בכלל. אם מישהו מכיר חנות טובה ב NYC - אשמח לשמוע. אין צורך במערכת הפעלה. כמו כן, אשמח לשמוע חסרונות/מתחרים ל LG הבא בארץ (שמולו אני משווה): http://hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=60&subcatid=98&prodid=407&keySearch= תינתן עדיפות למחשב בעל אחריות שניתן לממש בארץ. כמו כן, אבקש את חוות דעתכם אודות ה T400 Lenovo וה Asus F6V-A1 תודה.

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by garden,

שלום לכולם, צריך המלצה לנייד 13.3 שימוש-אופיס ,אינטרנט וכו' -משחקים-לא חשוב מיועד לנסיעות רבות ברכבת-צריך להיות קל. חובה שניתן להתקין עליו וונידוס פרופשיונל. בינתיים התמקדתי ב-דל ווסטרו 3350 אבל מתלבט לגבי הסוללה 4 תאים. מעדיף I3 בגלל עלויות הבנתי של DELL V-130 זמן סוללה קצר ולכן ירדתי ממנו- האם זה נכון???? ראשית כמה זמן סוללה כזו מחזיקה (4 תאים בדגם 3350?) שנית- האם הדגם מומלץ?? המלצות לדגמים נוספים אם יש? תודה מראש לכל המסייעים

• 9 תגובות
    • 838 צפיות
  20. Started by dog,

מחפש משהו עם מעבד i3 או 5. קשיח ssd לא פחות מ- 128 גיגבייט. משקל קל כל הניתן ( משהו כמו 1.1-1.3ק"ג). לא חייב מסך hd מלא. לא רוצה מסך טאץ'. זיכרון לא פחות מ-4.

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by rotman,

שלום לכולם , מבקש המלצה לנייד 13" עבור סטודנטית : יישומי אופיס ואינטרנט. כמו שרשום בכותרת , תקציב עד 3K. עדיפות ללנובו אבל אם יש מחשב עם תמורה יותר טובה לכסף אז אשמח לשמוע גם עליו. תודה רבה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. רמקולים רצוי טובים ולא סתם כמו של פלאפון... דיסק קשיח לפחות 160GB זיכרון לפחות 2 ג'יגה מעבד טוב כמובן... לא מבינה בזה כ"כ המחשב הוא לסטודנטית וישמש בעיקר לסרטים, עבודות באופיס, אינטרנט ומוזיקה...

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  23. שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד עבור חברה שלי, סטודנטית שמקלידה ברבה חשוב עמידות, זמן סוללה ויציאת HDMI באזור ה 600 דולר בנוסף, אם למישהו יש נסיון בקניה בסין אשמח לעצות תודה רבה סוון

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  24. Started by SoConfused,

אהלן, אני מחפש מחליף לנטבוק מצ'וקמק וחלש שמטייל הרבה ולכן המחליף צריך להיות קל, ולא לקרטע בשימוש רגיל (אינטרנט מרובה טאבים) * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - באיזור ה13" * רזולוציית המסך? NA * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - לא * משקל רצוי? - משקל מינימלי - פקטור חשוב ביותר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד (4-6 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? NA * כונן אופטי? לא חייבים * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - * האם י…

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  25. היי! אשמח להמלצות לנייד 14.1 עד 3500 ש"ח תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים