ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
הנה המפרט: כרטיס מסך - Suma PLATINUM GeForce 3 Ti200 - 615 ש"ח לוח אם - GA-7VRXP REV 2 - 579 ש"ח מארז: Compucase Super Midi Tower CI 6919 Black + ספק - 389 ש"ח מעבד: AMD ATHLON XP 1800 + FAN - 558 ש"ח כונן קשיח - Seagate Baracuda 40GB 7200RPM - 459 ש"ח כרטיס קול - Hercules Gamesurround Fortissimo 7.1 - 245 ש"ח זיכרון - TRANSCEND 256MB PC333 DDR 2.5v CL2.5 - 553 ש"ח CD-RW/CD - RICOH CDRW 24X10X40 - 323 ש"ח מערכת קירור - Thermaltake Volcano 7 PLUS NEW - 128 ש"ח 3849 ש"ח הוא אחרי בר0מצווה והוא ואבא שלו לא מבינים כלום במשחקים הוא תמיד משחק אצלי והוא רוצה שיהיה מחשב לבד (טוב אחרי בר מצווה) צריך דעות בבקשה? ;D
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
השאלה עיקרית זה אם המארז בסדר? והאם יש שם כפתור RESET כי אני לא ראיתי. בעיקרון את רב המפרט הזה בנו לי כאן פשוט שיניתי כמה דברים מעבד: AMD ATHLON 64 6000+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 3.0GHz 2MB CACHE - ADX6000IAA6CZ - BOX ¤404 לוח אם: GIGABYTE GA-MA78GM-S2H - REV2.1 ¤458 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤228 צורב DVD: SAMSUNG SH-S202B x20 IDE BLACK ¤115 זיכרון: KINGSTON 1024MB DDR2 800MHz ¤83 כמות:2 מארז: JSP-TECH H-550D + EZCOOL 400W PSU ¤230 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי: ¤1676 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il מה יותר חשוב גודל הטכנולוגיה של המעבד (90,65,45) או המהירות שלו? לדוגמא המעבד הנ"ל ומעבד PENTIUM DUA…
-
- 9 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 3 מחשבים: Alienware Area-51 m15x: * Intel® Core 2 X7900 2.8GHz Extreme Edition (4MB Cache 800MHz FSB) * 4GB Dual Channel DDR2 SO-DIMM at 667MHz 2 x 2048MB * 512MB Nvidia® GeForce Go 8800M GTX * 15.4" WideUXGA 1920 x 1200 LCD (1080p) * Intel® Turbo Memory (1GB) Accelerate Data Transfer Speed * Windows Vista® Ultimate * 64GB Solid State Drive Nearly Instant Data Access Technology! * 200GB 7200RPM (16MB Cache) Smart Bay * 2x Dual Layer Blu-ray Disc Burner (BD-R, DVD±RW, CD-RW) * Internal Intel® Wireless 4965 a/b/g/Draft-N Mini-Card * External Creative X-Fi Xtreme Audio Card * AlienFX® Illuminated Keyboard מחיר: $5,688 http://www.alienware.com/images/config…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד שיוכל לעבוד בעומס עבודה כמו: Visual Studio 2008, פיירפוקס עם כמות גדולה של טאבים פתוחים בו זמנית, תוכנות מסרים מיידים, מוזיקה, SKYPE, EMULE בו זמנית. בנוסף, חשוב לשים דגש על שנות אחריות(הבנתי שDELL טובים באחריות) ושתהיה לו יציאת HDMI והוא יוכל לעבד וידאו בהבחנה גבוהה(כדי לחבר לטלויזיה חיצונית יותר מאשר לראות במחשב עצמו, למרות שזה גם יכול לקרות), מצלמת אינטרנט, כרטיס רשת אלחוטי. בלוטות' אופציונאלי. משחקים אני אשחק בבית, לא בשביל זה קונים לפטופ. אם יעבור את ה5K בכמה מאות שקלים זה בסדר, אבל בלי להגזים יותר מדי. תודה![br]פורסם בתאריך: 27.01.2009 בשעה 22:59:44 אה, שכחתי,חשוב לציין שאני אקנה אותו בסביבות אפריל ככה שאם אמורים לצאת דגמים חדשים \ מתוכננת י…
-
- 9 תגובות
- 805 צפיות
-
-
Acer Aspire 5735Z אני צריך רק לאינטרנט תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני רוצה לשדרג את מחשבשלי (כיום Athlon 1200). המפרט שחשבתי עליו: Athlon XP 2500 Barton EPOX EP-8RDA3+ (nforce2 ultra400) Rev 2.0 - ATX שני 256MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original Seagate 120GB 8MB 7200RPM S-ATA סה"כ: 2,556 ש"ח למישהו יש הערות או רעיונות לשיפור? אני לא רוצה לחרוג משמעותית מזה בכסף. תודה, יובל
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני קונה מחשב חדש אני מזמין ביום ביום ראשון כנראה מחנות אז רציתי לשאול אותכם בקשר למפרט שלי אם הוא שווה אל תסתכלו על המחיר כי אני יודע שבסקיי אני יכול לקבל מפרט קצת יותר טוב אבל אני לא אוהב לקנות מאינטרנט אז לא חשוב עכשיו , ורציתי גם לשאול יותר בקשר לכרטיס מסך אמרו לי שהוא חלש וראיתי פה גם באתר את הביצועים שלו למרות שזה היה על הכרטיס מסך הרגיל ולא האקסטרים אבל בכל זאת מה אתם אומרים אני לא יודע מה לעשות לקחת את X1950PRO דבר אחד אני מתבאס ממנו שהוא לא תומך בDX10 ומתחילים לצאת משחקים שתומכים בDX10 ואני לא יוכל לשחק עם הפרו אז מה אתם אומרים מה לעשות.. זה ממש חשוב לי ... תודה לעוזרים.. DDR2 /LGA775 / PSB-VM / ASUS 965G 1066MHZ מתלבט בין זה מה עדיף.. GIGABYTE GA-P35-S3 …
-
- 9 תגובות
- 961 צפיות
-
-
הי, יש ברשותי מעבד Q6600 quad core LGA775 ואני רוצה את המלצתכם על: 1. לוח אם -- לוח טוב ואיכותי, אני תוהה איזו מהירות Bus ללכת, המעבד מתאים ל 1066mhz 2. כרטיס מסך -- גם איכותי, עם התחשבות במחיר 3. הרד דיסק -- זו נקודה רגישה. אני מודע לכך שלמרות שהלוח, מעבד וזכרון מהירים ההרד דיסק הוא המאט מחשב מס' 1. חשוב שכאן יהיה משהו שיתאים לי מבחינת המהירות. (חברה מומלצת יותר... כמה זכרון Cache? 4. זכרון -- כנראה אקח 2GB, תוהה לפי דעתכם איזה מהירות לקחת? 1066MHZ 5. מארז -- יש הרבה מאוד יקרים, אני לא מתלהב מאורות וצבעים... יש מטרה בלקנות אחד יקר יותר או שללכת על הרגילים. המחשב נחוץ למשחקים כבדים, הורדות בגיגות כל חודש (לכן מעדיף הרד דיסק מהיר), וחשוב מאוד שיהיה מקורר טוב, (היום יש לי ב…
-
- 9 תגובות
- 682 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKDellInspiron5010 איך המחשב? ממש התרשמתי ממנו חוץ מהקטע של המשקל שלו הוא ממש טוב לפי דעתי... לא ראיתי הרבה מחשבים ניידים עם כ.מסך כזה (לפחות לא במחירים האלו....) השאלה אם הוא מחשב טוב והחברה היא חברה אמינה... כי אמרו לי שdell לא כל כך טובים.... עוד משהו המשקל משמעותי עד כדי כך ? יש כל כך הבדל בין 2.7 ל-2.5 ? כי ראיתי מחשב נוסף... http://www.wallashops.co.il/ws/a/ah.aspx?ai=2574077 בעיקרון חשוב לי שהוא יספק אותי מבחינה נוחות וביצועים תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000-6500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? רוצה להיכנס לעולם של עריכה ווידאו, אולי גם פוטושופ וכאלו. שלא אהיה מוגבל בדברים האלו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ממש. שלא יהיה רועש מדי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או ה…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המפרט עלה לי 4500 שקל איך הוא כרטיס מסך: rdeon X1950XT מעבד: atlon 4200 כפול ליבה (4200 ביחד) ראם: ג'יגה ראם ddr2 לוח אם לא זוכר איך קוראים לו אבל מאוד טוב רשום תומך בvista ובsli רשום באריזה והמליצו עליו דיסק קשיח: sata 2 160giga כונן dvd של LG וצורב משולב מארז יפה מאוד של a-top וספק 500w וכול זה ב4 וחצי אלף (ישבתי על זה שעה)
-
- 9 תגובות
- 768 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MW3 BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שימושים: גלישה באינטרנט, תוכנות מסרים, office לשיעורי בית, משחקי פלאש ו-sims2 על שלל הרחבותיו (כפי שאני מכיר את אחותי, גם sims3 כשייצא). יותר חשוב לה ש-sims ירוץ נורמלי ובלי תקיעות וזמני טעינה ארוכים מאשר הגדרות גרפיות גבוהות. בכל מקרה היא לא תשחק על מסך יותר גדול מ-''19 אם זה משנה משו. ציוד היקפי: אין צורך במסך ושאר ציוד היקפי פרט לרמקולים. לא צריך רמקולים מקצועיים או לאודיופילים, העיקר שישמיעו צליל נורמלי. יש גם כרטיס רשת אלחוטי ששוכב לו בקופסה, אז לא צריך להוסיף למפרט. לא מתוכנן OC ולא צריך מארז מצועצע או שקט (כל עוד זה לא מרעיש כמו טנק זה בסדר, שיהיה בגבולות סבירים). -אין העדפה לחברה או מותג כלשהו.
-
- 9 תגובות
- 865 צפיות
-
-
לא חובב גדול של ניידים , אבל פשוט המחסור במקום למחשב נוסף בבית מכריחה אותי לרכוש מחשב נייד אז ככה אני צריך עזרה בבחירת המחשב התקציב עד חמש וחצי אלף שקל מה מחפש : סוללה חזקה WIDE SCREEN זכרון של גיגה HD לפחות 80 מתפשר על כרטיס מסך מובנה הצעות ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחי החליט לרכוש מחשב חדש, יש לו דרישות מאוד מפורטות, משום מה הוא מתעקש על חלקים מסויימים, ולכן אם אתם מאוד ממליצים שלא ללכת עליהם, אשמח להסבר. *אין צורך בדיסקים קשיחים, רמקולים, מקלדת ועכבר. **יש ברשותו ספקchieftech 550W http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3715 ***יש לו כ.קול Audigy2 ZS, האם יש צורך להחליפו? אם כן אז הוסיפו בבקשה כ.קול לרשימה. מעבד: Quad core מהדור החדש, 9300 כמדומני. כ.מסך: הוא מתעקש על ה3870X2 מכיוון שהוא החזק בשוק, ומכיל תמיכה בDX10.1 מהי הסיבה העיקרית לא להעדיף אותו על פני ה8800? או שיש חלופות אחרות? זיכרון:2GB של חברה כלשהי. לוח אם: לוח עם צ'יפסט X38 מארז: משהו סולידי ולא יקר (אחי לא אוהב לדים ו\או מארזים יקרים) תודה רבה לעונים!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עדיין עם אותה התלבטות ולא מצליח להגיע להחלטה בין ה gigabyte וה- dell ורציתי לדעת כמה דברים על הדל. עד כמה היכולות הגראפיות שלו חלשות? האם יש לו חיבור למסך LCD חיצוני כדי לראות סרטים?ואם כן האם יראו טוב הרי אין לו כרטיס מסך? איך השרות של DELL בארץ?
-
- 9 תגובות
- 773 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל עם אפשרות לחריגה במידה ומדובר בשיפור קיצוני ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות בודדות של שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר לטלויזיית Full HD ומשחקים ישוחקו עליה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל הניתן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ללא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? ללא צורך בשקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן …
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, מטרות המחשב המיועד הם בעיקר אופיס, אינטרנט, ותוכנות קלות-בינוניות(כבדות בטוח לא)-סטודנט ואני מדגיש ואומר: אין צורך בכרטיס מסך חזק, משחקים לא יועלו על המחשב אני מתלבט בין 3 מחשבים: אופציה ראשונה: http://m.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=TZC07684999 אופציה שנייה היא ה-HP Pavilion DV5269ea, קישור: http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=3464 אופציה שלישית היא ה-HP Pavillion DV6126EA, קישור: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2781 אשמח לקבל תשובות ומענות בהקדם, או אופציות אחרות שנעות בטווח המחירים של המחשבים הנ"ל. בתודה מראש אלעד
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני הולך לרכוש בימים הקרובים מחשב למשחקים, הייתי מעוניין בחוות דעתכם ובהמלצה - האם כדאי לחכות ל DX10 או שלקנות כרטיס מסך חזק השייך לדור הזה? להלן הפירוט : Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb BOX 1,325 ש"ח ASUS P5W DH Deluxe Intel 975X Socket 775 1,690 ש"ח GEIL 2GB 2*1GB PC2-6400 CL4 800MHz DDR2 Ultra Dual Channel 1,790 ש"ח Seagate Barracuda 320GB 3.5 7200Rpm 16MB SATA II 595 ש"ח Sapphire ATI Radeon X1950 Pro PCIe 256MB 256-bit GDDR3 + Zalman VF900-Cu 1,399 ש"ח Samsung DVDX16 SH-W162 BLACK Bulk 250 ש"ח סה"כ 7,049 ש"ח כמובן שאני אצטרך בנוסף ספק טוב ושקט עם מארז שקט ויפה!-בבקשה המלצות יתקבלו בחום אז מה דעתכם על המפרט ? -ההפרש למעב…
-
- 9 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם, לרגל מבצעי הבלק פריידי המתקרב והדגמים החדשים שעתידים לצאת, אשמח לסיוע בהתמקדות למפרט עבור מחשב לצרכי גיימינג ועריכה (מוסיקה). שאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000-8000 אך אין תקציב מוגדר ופחות רלוונטי, יותר מתמקד במפרט שישמש אותי לעתיד. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג (בעיקר משחקי FPS, לדוגמא: COD, BF וכו' אבל גם RDR2 ושות', בהגדרות גבוהות) ועריכת מוסיקה (Cubase, FL Studio). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. קיים מסך 27" מדגם: Asus PG279Q ועתיד …
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שוב שלום ותודה לעוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). premiere cs5.5 (תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שני מסכים 1680*1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב ישמש למשחקים, אף שזה לא הדבר העיקרי, העיקרי זה עבודה כללית, אינטרנט, וכו, בUBUNTU, אני אעבוד עם VIRBOX, אז אם אפשר יותר מ4GB זיכרון, זה יהיה עדיף. 8 לדוגמא אני צריך: מסך, את כל המחשב,צורב, וסט מקלדת ועכבר(EX110 בבקשה) לא צריך רמקולים. אני נוטה במארז לכיון 690CM אהבתי אותו מאוד. והוא נחשב יותר איכותי מהאנטק 300. קירור שקט, סביר להניח שלא יהיה OC, ואם יהיה פצפון, שהמחשב יהיה שקט. אני רוצה את ה690CM כי אני לא רוצה מארז מצועצע, ואני רוצה אחד יפה. מסך: אני רוצה מסך 22", נוטה לכיון T220P, אף שאתם יכולים להמליץ על אחר אם בא לכם תודה רבה מתן
-
- 9 תגובות
- 889 צפיות
-
-
יש לי t61 והוא נפל ונסדק טיפה המחשב עובד בסדר גמור , רק לפעמים הוא נתקע וזה ממש מעצבן ההרדיסק והזכרון בסדר גמור וקרוב לוודאי שגם המעבד כנראה הלוח אם נפגם קלות , אז כמה שאלות ברשותכם : 1.ראיתי ב איביי מוכרים לוח אם ב 400 דולר WTF כל כך יקר ? 2. יום ראשון אני ארים טלפון ללנובו ישראל ואשאל כמה עולה לוח אם , א.מישהו יודע כמה זה יעלה לי ? ב.הם ימכרו לי ? כלומר לא ייחייבו אותי להתקין אצלהם מה שיהיה יקר קרוב לוודאי ? 3. להרכיב לוח אם לבד זה אפשרי ? תודה .
-
- 9 תגובות
- 947 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - כ 4500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לא משנה. כל עוד לא חורגים ממנו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) - גיימינג בעיקר ותכנות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - CSGO, WHITCHER 3, MIRROR'S EDGE... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - אני חושב שזה 1920 1080X אבל לא בטוח. נראה לי זה מה שיש לי עכשיו. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינוני עד גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, זה כנראה המפרט שאני מזמין. מבקש מכם לבדוק אותו ולקבל המלצות לשיפור או כל שינוי שנראה לכם בהתאם למחיר. המחשב בעיקרון לעריכות גראפיות כבדות שצורכות הרבה זיכרון שהמחשב ירוץ חלק(לא תלת מימד), רואה הרבה סרטים במחשב לכן עדיפות למסך גדול(כנראה שאני יחבר גם את הYES) ובעיקרון אם כבר מחשב חדש אז שישמש גם למשחקים כגון COD4, Crysis וכו'. (יכול להיות בעתיד OC סביר) אני מתלבט בין המעבדים, Q6600 ולחבר'ה מעליו(למשל NTEL CORE 2 DU QUAD Q9450 2.66GHZ 1333MHZ 12MB 64BIT BOX) מסגרת תקציב של 8k אין בעיה גם לחסוך אם אין צורך ברכיב כלשהו. להחלטתכם! מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB כמות: 1 - מחיר: ¤1075 קירור למעבד: Zalman 9500 Led S775 / Thermaltake Big Typhoon VX / Therma…
-
- 9 תגובות
- 862 צפיות
-