ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
חבר ביקש ממני לעזור לו לבחור בין 2 מחשבים ניידים של DELL כמה שהבנתי מהמפרטים, בראשון יש 4 ג' זיכרון ובשני 2 ג' וההבדל המשמעותי השני הוא בכרטיס מסך. בראשון- NVIDIA Quadro NVS 160M, 256MB With Express Card ובשני- Integrated Intel Mobile GMA X4500HD Shared איני יודע עד כמה ההבדלים חשובים. בכסף, ההבדל הוא של כ200 דולר. מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי Dell Studio 1535. כשהמחיצות מחולקות שיש לי כונן C בנפח 220GB וכונן D בנפח 10 GB שזה בעצם כונן Recovery שמכיל קבצים שDELL שמו וככה זה הגיע לי עם המחשב. אני יודע שהכונן D מכיל קבצים שיש לי אפשרות להחזיר את המערכת הפעלה ל-factory default. אני רוצה לפרמט את המחשב ולחלק את המחיצות בצורה שונה. האם זה מספיק שאני אגבה את הקבצים שיש בכונן recovery כדי שאח"כ אוכל להחזירם ולהשתמש בהם במקרה הצורך? ואם לא מה ההשלכות של מחיקה של הקבצים האלה? והאם הם שימושיים עדיין למרות שקניתי את המחשב עם ויסטה ומאז התקנתי WIN7 על המחשב? תודה ;D
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום [glow=red,2,300](1)[/glow] אני מעוניין לקבל חוות דעת על המפרט הבא - מבחינת רכיבים (אם כדאי להוריד/לשנות/להוסיף) ומבחינת מחיר: (AMD 64BIT 3000 (S 754 GIGABYTE K8NS ADATA 512MB DDR 400 HITACHI 80GB 7200, SATA GF MX4000 128MB LG 52x32x52 "FLOPPY 1.44 מארז + ספק מקלדת+רמקולים+עכבר (שפורפרת DAEWOO 17" flat monitor (SAMSUNG ------- סה"כ: 2875 ש"ח (כולל הרכבה, אחריות, בלי OS) [glow=red,2,300](2)[/glow] בנוסף, יש לי את אפשרויות השדרוג הבאות: * 40 ש"ח - GF5200FX (מחליף כרטיס קיים) * 180 ש"ח - NEC 3520A (מחליף כונן קיים) * 720 ש"ח - Viewpoint VP175DI (מחליף מסך קיים) איזה מהן כדאי לנצל? הערות: * לגבי המסך הדק - הוא פחות משמעותי ויותר בקטע של "שווה או לא" - רוב הסיכויים שאני ל…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב הראשון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 לכל היותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין משחקים ספציפים אבל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מחשב בלבד ללא מסך ללא כלום 5. עד כמה חשוב השקט בסולם ש…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד: AthlonXP 1800 לוח: 7VRXP זכרון: 256mb כרטיס מסך: GeForce 3 TI200 אני מעוניין לשדרג את המחשב, רציתי לדעת אם זה כדאי\משתלם המחשב מספיק לצרכים (אינטרנט, סרטים, מוזיקה) אבל הוא איטי ואני רוצה לשפר אותו קצת. מבחינת כסף אני מוכן להשקיע אם זה יתן תמורה בביצועים מה דעתכם ?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש בנרות ולא מוצא כרטיס EXPRESSCARD לנייד שלי שיתן לי יציאה של VGA/DVI/DP. אני רוצה לחבר מסך נוסף ללאפטופ והגעתי למקסימום של הDOCKING STATION שלי. אשמח לעזרה !
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם, אז... קיבצתי כמה שאלות והייתי שמח למענה כי אני באמת קצת אבוד. קודם כל, התקציב לקניית המחשב הוא עד 5,200 - אני חושב לנסות ולחסוך אם אפשר, אבל זה בגדול התקציב. המחשב מיועד לגיימינג ואני מעוניין לקנות בחודש וחצי הקרובים. חלקים עליהם אני לא מתכוון להתפשר: SSD, מסך 15.6, מעבד מסדרת ה-i7 וכרטיס מסך החל מ-GTX 1050ti. יש לי מכר שטס לארה"ב עוד שבועיים ויכול לבצע בשבילי את הקנייה - נכון לעכשיו אני מתלבט בין אחד ממחשבי ה-Alienware ל-XPS - הבעיה היא שהרחבת האחריות לבינלאומית קצת יקרה (מתחילה מ-100$) ויש דברים שאני לא רוצה לוותר עליהם ולכן להלן השאלות: 1. האם כדאי בכלל לקנות מחו"ל? 2. אם הוא פותח את המחשב בחו"ל ומתנייד כאילו …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קיבלתי הצעה מivory ואני רוצה לדעת אם המפרט טוב (למשחקים, סרטים, גרפיקה) ואם המחיר טוב יחסית למוצר הנה המפרט השימוש במחשב לצורך משחקים, עבודה גרפית (3DMax, photoshop, unity) משחקים call of duty, counter strike, butterfly3 מעבד אינטל 3.00GHz 6MB Core i5 1155 Quad 2320 זכרון 2יח׳ HS Value Plus Geil 4 GB DDR3 1333Mhz כרטיס מסך Nvidia GeForce 450GTS 2G-3 p.o. View דיסק 1Tera Sata2 32 MB Samsung מארז PS03B ATX Silverstone ספק כח A.Pfc 500W Fan12 Ci-Power CWT לוח אם P8H61-M LX Plus B3 H61 Asus צורב windows 7 כרטיס רשת כרטיס קול סה״כ 4,100 ש״ח כולל מע״מ הציעו לי גם מסך E2380v HDMI Led 1:5000000 DCR 5MS 23" LG. ב- 1160 שח תודה, דור
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ביקשתי חוות דעת בפורום נוסף על המפרט שבניתי בעזרתכם האדיבה, ולהפתעתי פסלו אותו על הסף. רק אזכיר את המפרט שבניתי בעזרתכם: CPU: INTEL Pentium D - 2.6 (805) DUAL CORE- 2X1MB Cache, 533Mhz-775PI CPU Cooler: Arctic-Cooling Highend Low Noise (775) Freezer 7 Pro Memory: 2 X 512MB Samsung DDR II - 667- Samsung Original Hard Disk: WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II Board: GIGABYTE GA-8I945GMF (945G) - DDR2 - mATX DVD Writer: NEC DVD-RW NEC ND 4550 x16 DUAL LAYER - BULK Floppy: SONY / NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 Case: COMPUCASE CI-6a19 SUPER MIDI (black) TOWER CASE Power Supply: HEC - HEC-420W (WIN 420UB) - ATX 2 Display: ViewSonic LCD 17" סה"כ: 5,350 ש"ח (בערך) לעומת זאת,…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצאתי מחשב ישן עם מעבד I5 750 ולוח של אינטל P55 , שידרגתי אותו שמתי לו ספק כח HEC הוספתי לו זיכרון 10 גיגה 2GBX3 + 4GBX1 כרטיס מסך HD5770 * זיכרון DDR3 המעבד שווה משהו היום ? אני יודע שהוא מקביל ל I3 3220 1155 והכרטיס מסך מקביל ל NVIDIA 450GTS GTS450 VS HD5770 https://gpu.userbenchmark.com/Compare/Nvidia-GeForce-GTS-450-vs-AMD-HD-5770/m7762vsm7752 I5 750 1156 VS I3 3220 1155 https://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Core-i5-750-vs-Intel-Core-i3-3220/2773vsm272 I5 750 1156 VS G5400 1151 https://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Core-i5-750-vs-Intel-Pentium-Gold-G5400/2773vsm484278 ה…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! שמי גבריאל (62) ואני מתעסק כ-6 שנים בסימולטור טיסה (FSX). לצורך ולחוויית תפעול הסימולטור אני מעוניין לחבר שלושה מסכים למחשב. בפועל מחוברים כרגע רק 2. העניין בחיבור הוא לא (רק) עצם החיבור הפיסי והמחשובי, אלא "פריסת" המסך לשלושה ללא עיוות התמונה התלת מימדית.. אדגיש שעצם הסימולטור הוא 3D יש את החומרה.תוכנה https://www.amazon.com/Matrox-TripleHead2Go-Three-Monitor-Graphics-Expansion/dp/B000RMQZ96 יש עוד רעיונות? תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?4000 כן 500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?לימודים אופיס וכו ואולי תוכנות גרפיקה קלות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?בסדר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?ווינדוס 10 או 10 פרו 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לצי…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני עורך סרטים חובב. משתמש לעריכת הסרטים ב VEGAS PRO 8, מתכנן לעבור ל9(בנוסף ליישומים אחרים כמו אופיס ואינטרנט), ואחרי העריכה לDVD עם DVD ARCHITEC. אשמח לקבל הצעה למפרט כאשר התקציב בסביבות 5000 ש"ח. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב? 2000 במזומן 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים ככל שניתן, סרטי HD 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? intel 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? עדיפות קלה לשקט. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אין צורך במארז ובדיסק קשיח וצורב .DVD 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשיבות קלה. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא מתוכנן. 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו ר…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב בסיסי (לילדים עד גיל 6) במחיר של עד 1200 ש"ח. שימושי המחשב: * משחקים בסיסיים / לומדות. * גלישה באינטרנט. * סרטים (כולל חיבור לטלויזיה). * אופיס (להורים..). חשוב מאוד! אמינות החומרה - אשמח לקבל המלצות לחומרה שתהיה יציבה נפשית, ככל שניתן במסגרת התקציב. כלומר, העדפה היא על אמינות על חשבון ביצועים (כמובן, לא באופן מופרז). תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך חסכון ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 800 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) - מדיה סנטר עם מקסימום ביצועים במשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - FOOBAR, שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - משחקי אסטרטגיה (שוגון 2, רומא 2, CITIES XL), משחקי ספורט (FIFA 14 שיצא..) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - יחובר למסך 42 אינץ' 1080P, אם אפשרי להתאים כ.מסך שיהיה חזק גם להר…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד באיזור 3000-4000 ש"ח. התקציב כולל מערכת הפעלה (ווינדוס 8.1). השימושים המרכזיים בו הם גלישה, Office וצפיית סרטים (גם במחשב וגם עם חיבור לטלוויזיה). אם אפשר להריץ עליו גם משחק NBA מהשנים האחרונות - אדרבא. המחשב מיועד לסטודנט, ולכן צריך להיות קל יחסית, ובו זמנית עם מסך 15 אינץ'. לא קריטי שהסוללה תחזיק הרבה זמן, אבל מן הסתם שזה לא יזיק. כנ"ל לגבי שקט וקירור (לא יזיק). לגבי המקלדת - כדאי שתהיה מוארת, ועדיף שתהיה כמה שיותר דומה למקלדת רגילה (עד כדי הNumpad). תודה (:
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Dell Inspiron 15 3000 3593 המחשב הזה קיים בשני אופציות.. i5 או i7 ההבדל במחיר הוא כ450 שקל.. (2390 לעומת 2839) אשמח לחוות דעת האם יש הבדל משמעותי בין המחשבים ששוה את ההבדל במחיר הדגם המדוייק של המעבדים הוא: Intel Core i7-1065G7 Quad Core Processor, 8M Cache, 1.3 GHz up to 3.9 GHz Intel Core i5-1035G1 Quad Core Processor, 6M Cache, 1.0 GHz up to 3.6 GHz
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, שלום אני צריך מחשב נייד לגלישה באינטרנט, מסמכי PDF בגדלים של עד 10 מ', OFFICE, תכנות JAVA וכאלו, ואם אפשר גם משחקים קלילים... הדרישות שלי הן כאלו: במידה ויש כרטיס מסך שהזיכרון שלו משולב עם הזיכרון הפנימי יש להגדיל את הזיכרון הפנימי ליותר מ 256 מ' כלומר או 256 עם זיכרון DEDICATED או 512 עם כרטיס מסך משולב. רשת אלחוטית בפנים כבר B או G לא משנה. מסך מינימום 14.1 בשאיפה 15. מעבד שיוכל לעבוד לפחות שעתיים וחצי - שלוש ללא חיבור למקור מתח חיצוני מה שמביא אותנו לסנטרינו. הנה מספר דגמים שאני מתלבט בניהם: http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=772&catcode=166 - על אף שזה 256 עם זיכרון משולב מדובר במחיר מצויין לפי דעתי ושווה לשקול.. דגמים נוספים שאתם מכירים? http:/…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, בניתי מפרט לחבר בהתבסס על מפרט 19 במדור מחשבים מומלצים והמלצה של furyanaor באשכול אחר, הייתי שמח לקבל חוות דעת. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים, ישמש סטודנט להנדסת חשמל ולכן כנראה שיריץ גם מטלאב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כאמור מטלאב, עוד לא יודע אופן השימוש ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי AAA של התקופה האחרונה ועתידיים (GTA V, Borderlands, Mafia וכו'…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מבקש המלצה לנייד בנוי איכותי מסך 13-14ץ 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, תוכנות אופיס, גלישה, צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -אין -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא 14,ומשחקים ישנים טיפה יותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן ל…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בס"ד היי חברים, אשמח לעזרתכם. הנה השאלון לפניכם: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) Visual Studio 2013, PHOTOSHOP, ADOBE PRIMIERE - בכולם באופן מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA, CALL OF DUTY, CRYSIS, Assassin's Creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) תבחרו עבורי את המ…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר אבל במידה וזה לא פוגע בצרכים באופן משמעותי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לשימוש ביתי אבל מאוד חשוב שיהיה מהיר ובגלל זה הטווח היחסית גבוה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. ה…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כולם, עד 6.5K למשחקים,סרטים וOC (קל, לא מנסה לשבור שיאים). אין צורך בציוד הקפי וצורב DVD הרכבתי את המפרט הבא: (מKSP, אבל אין בעיה עם חנויות אחרותו\לשלב בין חנוית), לא הכנסתי מארז כי אני לא מתמצא במארזים, אני מעדיף מארז בלי חלון (בגלל שגם ככה צד שמאל צמוד לקיר, לא יראו את זה), חשבתי על הgigabyte poseidon אבל פתוח להצעות) עריכה מקודם שחכתי להוסיף את המארז עריכה 2: המפרט שונה, כמה הודעות למטה Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1050 965P-DS3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E 720 DDR II 667 1GB Kingston 570 eVGA 800GTS 320MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E 2050 Maxtor 250GB 16MB, SATA II 450 BIG Typhoon 4 In 1 250 Liberty ELT400AWT 400W 450 סה"כ 5540 לתשלום 5…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-