עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by david85,

אח שלי רוצה לקנות מחשב שיהיה לו בעיקר לשמוע שירים ולאינטרנט, לאינטרנט כבר דאגנו, רק מה שנשאר זה המארז עם כל החלקים {מתוחכם, אה?}, תנו לי ממיטב מפרטיכם ושימו לב שזה עד 2000 שקל, בלי מסך, וזה לא צריך להיות בשביל משחקים או מחשב חזק במיוחד שאמור להריץ תוכניות בומבסטיות. תודה רבה מראש, ממני דודי.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by highwar,

אני מתכוון לקנות מחשב נייד חדש עד 4500 שח מצאתי 3 מחשבים שמתאימים למה שאני מחפש גודל המסך הרצוי הוא 15 משקל -לא משנה לי סולללה 5-7 שעות יציאות מיוחדות USB 3 וHD צורב כמובן העדפה לחברה אני לא סומך על DELL . שלושת המחשבים שראיתי : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7870 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8035 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7757 האם כדאי לקנות מחשב נייד עם 8 GB זיכרון זה לא יותר מדי לנייד ? בנוסף: האם מישהו יודע מתי יתחילו למכור מחשבים ניידים עם IVY BRIDGE ? והם שווה לחכות או שהמחיר יהיה יקר מדי ? מבחינת חברות למי יש אמינות טובה יותר HP או ASUS ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אני זקוק לעזרתכם בבנית מפרט למחשב בתקציב שבין 3000-3500 ש"ח. אין צורך לכלול במפרט מסך. ויש לי כמה שאלות שלא הצלחתי לענות עליהן גם לאחר שהצצתי בכל המפרטים שיש באתר ובכל הבנצ'מרקים. 1. ראיתי שבבנצ'מרקים יש עדיפות של P4 2.8 אפילו על Athlon 64 3000+ venice. האם להעדיף מערכת המבוססת על פנטיום כאשר יש לי עבודה רבה בו זמנית עם אינטרנט, ואופיס ושאר תוכנות וכמו כן גם עריכת וידאו ברמה בסיסית (סרטי וידאו ביתיים - וסרטי divx) או ש AMD יספיק וזאת כדי לשמור על מסגרת תקציב. 2. האם מערכת עם זיכרון 1 גיגה ומעבד AMD תהיה עדיפה על מערכת פנטיום עם זיכרון 512 בלבד. בפנטיום אפשר להשיג היום זיכרון DDR2 לעומת DDR רגיל במהירות נמוכה יותר ב-AMD. אז גם זה נכנס לשיקולי המערכת שניסיתי לתכנן (וגם מ…

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. הנייד היוקרתי החדש של היצרנית האמריקאית רוצה להביס את ה-MacBook Air עם עיצוב וקומפקטיות שלא תמצאו בשום מקום אחר HP ממשיכה להרחיב (ואולי גם להמציא מחדש, בעצם) את מותג ה-Spectre שלה – הפעם עם מכשיר אשר גורף בקלילות את תואר 'המחשב הנייד הדק ביותר עם מסך 13.3 אינץ'. הדגם החדש, שנקרא פשוט Spectre ללא שום תוספות או הסברים מיותרים, מציע מפרט ראוי במעטפת אלומיניום וסיבי פחמן מעוצבת בעלת עובי של 10.4 מילימטרים בלבד לכל אורכה – דק בכמעט 3 מילימטרים מה-MacBook Air (בנקודה העבה ביותר שלו) אשר ללא ספק מהווה יריב מרכזי במקרה הזה, ועבה רק בכמילימטר מהאייפדים שקדמו לעידן ה-iPad Air. בתוך האריזה בעלת העיצוב הייחודי תמצאו מסך IPS בגודל 13.3 אינץ' וברזולוציה של 1080p עם…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר -רזולוציה 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (…

6. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך 14 אינץ' * משקל רצוי 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך: 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: hdmi * בלוטות: כן * גודל מינימלי של כונן קשיח: כמה שיותר * כונן CD/DVD? צורב?: כן כונן cd/dvd צורב * כונן Bluray: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן שהמחשב יגיע עם מערכת הפעלה מובנית ללא צורך ברכישה בנפרד * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא מה דעתכם על הדגמים הבאים? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7474&CatCode=315http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8590&CatCode=315

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by pomba,

היי, אני מחפש נטבוק איכותי בעל משקל נמוך ובטריה חזקה. כרגע אני מתלבט בין Asus Eee PC 1000HE לבין HP 2140. שיחזיק במדיה לפחות 6 שעות עבודה. מישהו יכול להמליץ? או לתת דגם אחר יותר מומלץ? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Dan1919,

הי, המפרט למשחקים בעיקר. מנועה מחשבים. דגם מחיר כמות Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box 1400 ¤ 1 ASUS P5LD2 LGA775 830 ¤ 1 G.Skill DDR2 533MHZ DUAL CHANNEL PC4200 1024MB 640 ¤ 1 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 460 ¤ 1 CONNECT3D Radeon® X1800 GTO 256MB GDDRIII Dual DVI-I + VIVO 1250 ¤ 1 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 250 ¤ 1 Sunbeam Samurai BLACK 200 ¤ 1 CoolMax CX450B 450W 320 ¤ 1 Thermaltake Smart Case Fan Blue LED - 80mm 80 ¤ 2 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 מה אתם חושבים?

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Jekin,

שלום לכולם ! ברצוני לקנות לאשתי מחשב נייד אני כמו כל ישראלי ממוצע רוצה את הטוב ביותר בהכי פחות כסף הצרחים שלה דיי בסיסיים היא משחקת בסימס קצת אופיס וסרטים ולפעמים פוטושופ. תקציב טיפה מוגבל 2500+- כרגע עצרתי בחיפושים על הhttp://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7165&CatCode=315 מחשב נייד "I5 MSI CR640 ויש לי לגביו כמה שאלות קודם איך נחשבת החברה הזאת בתחום הניידים ? לגבי הכרטיס מסך האם הכרטיס שבנייד הזה הוא בסדר ואם כן אז למה ניתן להשוות אותו ביחס לךכרטיס מסך של מחשב נייח? ומבחינת עלות מול תועלת המחשב משתלם ? אם לא אז אילו אלטרנתיבות ישנם בגבול המחיר שלו ? תודה דניאל.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. המחשב ישמש לשימוש משרדי וביתי פשוט בשימוש מזדמן עריכת סרטים חובבנית

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by ROTEMan,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אפשר לחרוג עד +300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכול -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1050 * 1680 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: , רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אזור המרכז 9. האם יש בקשות מיוח…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום. יש ברשותי מערכת די חזקה ואני מעוניין לברר מה מחירה כי אני שוקל למכור אותה. i7 950 @ 4000Hz Asus P6X58D Premium G.SKill RipClaw 12GB (3x4GB) @ 1600Hz SLI - GigaByte GTX 560Ti OC Case - HAF X קירור מים: XSPC Rasa RX 360 Kit XSPC Universal GPU Block - קירור מים רק לאחד מכרטיסי המסך Fan Controller - Scythe Kaze Master Pro 5.25 יש לי גם מיכל\משאcה נוספים. יש לציין שהמערכת מגיעה עם קבלות מ KSP כל החלקים עדיין באחריות (חלקם יותר חלקם קצת פחות), אם אני אקבל פנייה רצינית אני אבדוק בקבלות בדיוק כמה זמן לכל מוצר. כמו כן יש ברשותי את כל הקופסאות של הרכיבים עם הציוד הנלווה אליהם.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום לכולם, אני מעוניין בקניית מחשב נייד, לא בשבילי, בחנויות מחשבית מהדרום עדיפות לבאר שבע. הצרכים הם סטודנטיאלים, אופיס אינטרנט כמעט בלי משחקים (אין לי בעיה לכרטיס מובנה - פשוט), וסרטים. תקציב 3K גג גג אבל ממש בדוחק 3.2K חשוב לי מאוד לפחות 2GB זיכרון מעבד C2D או דור קודם חשבו לי לפחות שנתיים אחריות. לי משנה לי אם יהיה 80 גיגה דיסק קשיח או מ 120 ג'יגה. (עדיפות ל 120 - אך אין צורך ביותר מזה) ואלי מצלמה מובנית ועוד כמה פיצ'רים קטנים גם יועילו. אני יודע שיש הרבה פוסטים כמו שלי, וניכנסתי אליהם אך רובם ככולם היו מחנויות באינטרנט, ולי חשוב שתהיה חנות מהדרום פיזית שאוכל לגשת לשם. **האם יהיה "בטוח" לרכוש מחשב נייד מ Ivory או KSP? שכן זה לא מחשב מותאם אלא מחשב שבא בנוי כבר מחברה (…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by MrHackerPro,

* מטרות המחשב? תכנות, לימודים (VisualStudio, Eclipse) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6-14 * רזולוציית המסך? 1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיאפשר לי לסיים יום לימודים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI - אני מאמין שזה סטנדרט * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא רלוונטי, יוחלף לSSD * כונן אופטי? אין צורך, מקסימום אוסיף HDD במקום * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Lenovo - זה מה שהיה לי מהעבודה ועשה את העבודה כמו שצריך, אבל לא מקובע עליהם * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. היי, המחשב שלי שבק חיים ואני צריך לקנות חדש כמה שיותר מהר בשביל הלימודים בזום. הבנתי שכדאי לי לחכות שבוע למעבדים החדשים של אינטל רציתי לדעת כמה זה באמת שווה את האי נוחות של לראות הרצאות בטלפון במשך שבוע? עד עכשיו היה לי נייד אבל אני רוצה לקנות נייח כדי שאוכל לשחק בcyberpunk 2077 ו-flight simulator 2020 שיצאו השנה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 חריגה של 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כמו cyberpunk 2077 ו-flight simulator 2020. בנוסף תוכנות 3D כמו אוטוקד ו-Revit 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. היי, ליבת המחשב שלי הלכה לעולמה - פתאום הופיע no input signal (לא עשיתי משהו מיוחד) אז עשיתי את ה-debugging הבא: 1. חיברתי את המסך שלי למחשב אחר וכן הייתה תמונה. חיברתי מסך אחר למחשב שלי ולא הייתה תמונה. -> המסך שלי תקין 2. חיברתי את כ. המסך שלי למחשב אחר ולא הייתה תמונה -> כנראה כ. המסך שלי לא תקין 3. חיברתי כ. מסך אחר למחשב שלי ולא הייתה תמונה, אבל זה היה קצת שונה, הוא כן נתן input אבל המסך שחור לחלוטין -> כנראה לוח האם לא תקין המפרט שלי הוא כדלהלן: מעבד Intel Q6600 לוח אם Intel DP35DPM DRAGONTAIL PEAK כ. מסך NVIDIA 8800GTS 640mb זיכרון KINGSTON 2GB 667MHZ כנראה DDR2 (כי לוח אם תומך רק ב-DDR2 אז כנראה שגם הזיכרון DDR2 - אין לי איך לבדוק את זה כי המחשב לא עובד) …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אהלן חברים! כבר כמה זמן שאני מתכנן לקנות נטבוק, ועכשיו כששוק הטאבלטים פורח..חשבתי כבר לפנק את עצמי כמו שנאמר בכותרת, הסכום הוא בערך 3200 ש"ח-יש טיפה גמישות, השימושים-פרטיים כמו כל מחשב נייד-אינטרנט, סרטים, מוסיקה, תמונות(פוטושופ)..קצת משחקים אבל לא משהו קריטי..אני זקוק לנפח אחסון גדול(לא מטורף,אבל גדול).האם ישנה אפשרות להרחיב את נפח האחסון בעתיד? אפשרי לעבוד עם כונן נייד? כמובן שאני מעוניין בטאבלט שייתן ערך טוב לכסף-ויהיה דיי חזק אם בעתיד ארצה להתקין משחקים תובעניים. כמובן יש לציין שאני מעדיף מסך גדול-משהו בסביבות ה11-12 אינץ'. האם התקציב שלי קטן מדי ביחס לדרישות ועדיף לי לחזור לנטבוק? או שישנם מכשירים שיספקו אותי? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by EpoXi,

שלום, אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד. השימושים הם לימודים רגילים וצפייה בסדרות/סרטים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. כמעת מלפני שבוע אני מחפש את הנייד המתאים לי, אני רוצה נייד ללימודים וגם משחקים כמו GTA IV, NFS SHIFT כלומר משחקים כבדים, אבל לא חייב שיריץ אותם באיכות גבוהה, מספיק איכות בינונית, אז מצאתי את הנייד הזה : HP PAVILION DV6 2130EJ הנייד החדש הזה שכולם מדברים עליו, יש לו מעבד חזק במיוחד, אבל את כרטיס המסך זה הדבר היחיד שאני לא בטוח ממנו, כי יש אלה שאומרים שהוא טוב ויש אלה אומרים שהוא גרוע, האם הנייד הזה יספיק לצרכותי? יש לי תקציב של 5000 ש"ח, אז מה אתם אומרים? האם כרטיס המסך יספיק למשחקים כבדים?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום. אני מעוניין לבנות מערכת Mini PC בחדר אורחים, מחשב קטן שיעשה את העבודה הפשוטה של אינטרנט בעיקר ואולי טיפה סרטים. אני לא רוצה מארז גדדול ורועש אלא משהו קטן ומינימליסטי שיתאים לצרכים שלי. אני מחפש עזרה בהרכבת מחשב שכזה מכיוון שאני לא יודע איזה לוח אם מתאים שם והאם יש צורך ברכיבים מיוחדים אחרים. התקציב הוא 1500 ש"ח במקסימום. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Crazy Dude,

היי כולם. זאת כבר הפעם השנייה שפתחתי דיון בשביל המפרט,אז לא הייתי ממש בטוח שאני קונה מחשב,הפעם בע"ה אני קונה עד ה-10 לחודש. אני צריך מחשב למשחקים כמו Cs:S ,Ut2004,כאלה.. בלי מסך,מקלדת ,עכבר,ורמקול.. אם אפשר איכשהו להכניס גם אז איזה עכבר MX 510:P התקציב הוא 3000 שקל שהמפרט יהיה מ KSP כי שם אני קונה

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אהלן, אני מחפש מחשב פשוט יחסית לצורכי אופיס, גלישה וכו' גודל המסך - שלא יהיה קטן מדי, נראה לי סביבות ה 14-15.6 זה מעולה משקל - לא משנה כל כך, עדיף שלא יהיה בלטה, אבל אין צורך במחשב קל במיוחד סוללה - רצוי זמן סוללה סביר + מסך - חשובה לי איכות המסך, לצפייה בסרטי HD וכו' מפרט - אין משהו חשוב באופן ספציפי, אין שימושים מיוחדים, בעיקר אופיס, מיילים, אינטרנט, סרטי HD ודברים בסיסיים למדי. דברים חשובים: 1. WIN 7 ולא WIN8 , אחרי נסיון רע ומר עם WIN8 ממש רוצה לחזור ל WIN7 2. שהמחשב יהיה עמיד יחסית, כלומר לא צריך משהו דק במיוחד וקליל ושביר, דווקא משהו קצת יותר עמיד וגדול גם אין חשיבות מיוחדת לעיצוב, יותר חשוב נוחות שימוש, עמידות ואיכות המסך. 3. לא HP התקציב הוא סביב ה 3 מקסימום. תודה…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by asaf5689,

אתם חושבים שמסך מגע בלפטופים באמת שימושי או סתם גימיק? ואם לא כל כך שימושי עכשיו מה יהיה בוינדווס 10?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אוקיי,קניתי נייד חדש thinkpad t60. יש לו מפרט לא רע בכלל,כולל אפילו 2 ג'יגה זיכרון. העניין הוא שמכרו לי אותו עם ויסטה ביזנס.ואני לא מעוניין בה. בחנות אמרו לי שאני יכול תמורת תשלום לעשות את זה,האם אני יכול לעשות את זה לבד ? אני רוצה להסיר לגמרי את המערכת הפעלה הזו ולשים במקומה את הXP .כמו כן אני מעוניין להשאיר את כל האפליקציות שהגיעו יחד עם המחשב (כל התוכנות של הTHINKPAD). תןדה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אורח תומר
    Started by אורח תומר,

שלום, המצב הוא כזה, יש באפשרותי לקבל את המחשב הבא ללא עלות: Toshiba Satellite pro r40 c 13j. או להוסיף 1500 ש'' ח וקבל: Satellite pro a50 d 12u Toshiba מה המלצותיכם? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים