עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by spitzi,

שלום, אני עומד לקנות מחשב נייד שחברים יביאו לי מניו יורק. אם הם ייפטרו מהקופסה ויפעילו את המחשב, האם הוא לא יהיה חייב במכס כי הוא כבר משומש? תודה. עריכה: מקריאת תשובות לשאלות דומות אני רואה שהתשובה הנפוצה היא 'רק מע"מ'. האם עדיין כך, והאם אני מסתכן בכפל קנס אם הם יעברו במסלול האדום בלי להצהיר?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. היי, מחפש מפרט עבור מחשב שיהיה מחובר לטלויזיה בסלון אצל ההורים שלי. השימוש העיקרי הוא צפייה ישירה, סרטי HD, ומשחקים פשוטים לנכדים, וקצת אופיס וכו'. ראיתי את ההצעה הזו בKSP. מה אומרים? http://ksp.co.il/?uin=19244&select=.269..398 תודה לעוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? קולנוע ביתי HD, גלישה באינטרנט ואופיס לשימוש יומיומי 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 (מיועד לסלון) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. היי, אני מחפש לקנות נייד בחו"ל עם אחריות בינלאומית (שתקפה בישראל) לצרכים סטודנטיאליים (כלומר בעיקר אינטרנט, וורד ותוכנות אופיס). יהיה נחמד אם יכול להריץ משחקים סבירים אבל לא חובה. הדרישות שלי הם מסך 15 אינץ' (רצוי מט) ומשקל עד 1.5 ק"ג. יש למישהו המלצה ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Judas Iscariot,

עכשיו שAlienware הם חלק מDELL, האם ניתן לרכוש מהם מחשב ולקבל עליו אחריות בארץ? עריכה: אני מתעניין בעיקר במחשב נייד ולכן אני שואל בפורום זה, אם זה מתאים יותר לפורום אחר מוזמנים להעביר

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Talker,

אני צריך מפרט בתקציב של 3000 ש״ח עם חריגה של מקסימום 500 ש״ח. מחשב לטובת עבודות משרדיות וגם משחקים אבל אני חייל אז אין לי הרבה זמן להשקיע אז לא כדאי להשקיע יותר מידי... נוסף לכך אני סגור על החנות ksp. תודה וחג שמח!

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by VailSide,

אהלן, טוב אז אני צריך מפרט למחשב בעיקר למשחקים כבדים מאוד... תקציב 6000 ש"ח, גג 6500 ש"ח. לא כולל מסך ושום ציוד הקפי. תודה רבה.

7. לוח אם : ABIT Fatal1ty FP-IN9 SLI - ש"ח750 שח מעבד: Intel Core 2 Duo E6700 2.66GHz 4Mb Box -ש"ח2000 כונן קשיח: WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII RAID -ש"ח 460(מה זה RAID) זכרון: G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 5-5-5-15 - ש"ח 600 כרטיס מסך: GIGABYTE GeForce 7600 GS 256MB PCI-E - ש"ח 650 צורב: LG DVDRW GSA-H30N SATA - ש"ח 210 אל פסק : EITAN ENGINEERING LINE INTERACTIVE VP625 - ש"ח 300 מקלדת + עכבר: LOGITECH DELUXE CORDLESS DESKTOP - ש"ח 230 * איך המפרט הזה ואיך אפשר לשפר/להוזיל אותו? * איזה מארז +כרטיס טלוויזיה כדי לי לבחור?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1560 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם Gigabyte GA-P35C-DS3R ¤894 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39218 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤433 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL4 ¤955 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TWIN2X2048-6400C4 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB PCIe ¤830 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NCX1950PRO-256 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤184 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N כונן דיסקטים SONY Floppy 1.44MB ¤34 http://skypc.co.il/product.asp?pid=S144W מארז ללא ספק עם חלון GIGABYTE 3D AURORA …

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Omer7364,

שלום כולם אני קונה מחשב בעיקר ללימודים: מסמכים/מצגות, אינטרנט- שימוש שוטף, מסנג'ר וכו', תוכנות מתמטיקה כגון mathlab, הורדה והאזנה למוסיקה, הורדה וצפייה בסרטים/סדרות. משחקים- אולי פה ושם, בטח לא משהו רציני. אשמח לשמוע מה דעתכם על מחשב פנטיום D הבא, ובעיקר על השדרוגים ההצעה הבסיסית: מארז עם usb קדמי/אחורי לוח אם MSI מעבד אינטל פנטיום D ליבה כפולה PD925 3.0GHZ 4MB זיכרון DDR || 512MB 667MHZ כרטיס מסך PCI-Express נפרד מלוח האם: GEFORCE 7100 GS 128MB UPTO 512 MB דיסק קשיח80GB SATA || 7200 RPM 8MB צורב LG H22/12 DVDRWX18 DLAYER כרטיס רשת 10/100 כרטיס קול 8 ערוצים (7.1) מסך "17 דק LG 1719S/SAMSUNG 740N LCD רמקולים, מקלדת ועכבר - סטנדרטיים 3 שנות אחריות למחשב ואחריות לכל…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by ben007,

שלום! אני צריך בבקשה את עזרכתם בבנית מפרט בשווי 6000 ש"ח לחבר, ורק אם נחוץ אפשר למתוח אותו. מחשב לגיימר. מה לא צריך? מסך, כוננים. המפרט צריך להיות מבוסס AMD, עם צורב דיוידי, רמקולים 2.1 ( עדיף ATP ), עם כרטיס מסך חזק, ג'יגה זיכרון, ו120 ג'יגה דיסק. מארז ( עדיף TRANSFORMER ) וספק שיחזיק טוב את המערכת, מצלמת אינטרנט ועכבר ומקלדת אלחוטיים אם יכנס לתקציב הבנאדם לא מתכנן אוברקלוק, אבל עדיף קירור קצת יותר רציני מהאיגלו ( הכל במידת האפשר ). יש לכלול הרכבה, וחשוב שהקניה תתבצע מחנות אמינה, עם שירות ואחריות טובים. אני יודע שיש המון דרישות, תודה ענקית לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Azazel,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Thief,GTA V,BF4,AC,Aion -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 29' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by shgec,

שלום. מבקש המלצה לנייד זול וטוב להורים. קודם היה ממש ישן והיה עדיין סביר.. השימוש הוא גלישה ומיילים. משחקי פלאש לנכדים. שום דבר כבד. מזמן הייתי מרכיב לה נייח אך אמא לוקחת אותו פעם בכמה שבועות לשכנה אז זה חייב להיות נייד. הדרישות: מסך 15" או יותר גדול אם יש. לא משנה אפור צהוב או מט. רצוי שיהיה שקט. כמה שיותר זול, מעבד I3 זה מעל ומעבר. (מחשב קודם שהיה מספיק סביר זה COMPAQ 615) מערכת הפעלה חוקית. המחשב תמיד דולק. שימושים זה גלישה, מיילים וסקייפ. ממש בסיסי. אין חשיבות למשקל או גודל סוללה, מחשב זז פעם בכמה שבועות לכן אין שום חשיבות לגודל סוללה או נוחות הזזה שלו וכו. תודה מראש על המלצות.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. אוקי אז ככה כמה פרטים: התקציב הוא 7000 ש"ח לצורכי עבודה בכל הcreative suite cs6 של adobe עם דגש על אילוסטרייטור פוטושופ ואין דיזיין (קצת פלאש ואפטר אפקטס ) בנוסף נעשה מפעם לפעם שימוש בתוכנות פיסול כגון ZBRUSH לא נפוץ אבל גם . אין אפשרות לחרוג ממסגרת התקציב שניתון פה וזה אמור לכלול : מחשב כולל מארז + מסך (הבנתי שיש מיוחדים לגרפיקה ) עד 24" חשוב ש לכרטיס הגרפי יהיו לפחות 2 יציאות HD לשני מסכים אם המחשב יוכל להפעיל גם גיימינג זה פלוס אך לא חובה יותר חשוב לי הפן הגרפי ויכולת עיבוד ככה שאני אוכל לעבוד על עבודות גדולות בלי לתקוע את המחשב או שיקרוס לי התוכנות . אודה לעזרתכם מאד כי זאת הפעם השלישית שאני מפרסם פה את הנושא הזה ואני לא מבין במפרטים בכלל ואני צריך לבצע את הק…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. אני עדיין לא יודע אם אני הולך להתחיל באביב או בשנה הבאה השימושים היהיו בעיקר visual studio ואו eclipse אני מלבט בין שני מעבדים I7-4500U ו- I7-4700MQ חשוב לי מאוד חיי הסוללה מכיוון שאני לא יודע כמה זמן איהיה מנותק מחשמל באונברסיטה הייתי מאוד רוצה להטעין אותו בלילה ולעבוד איתו בבוקר אבל מצד שני אני לא יודע אם ה4500U יסחוב את התוכנות האלה בצורה טובה יש מישהו שעובד אם התכונות אללו עם אחד מהמעבדים האלה ויכול להמליץ לי? בעקרון אני מחפש: -את אחד מהמעבדים הנ"ל -256 ssd -8 גיגה ראם -15.6 1080p מאט -מבנה קל ודק -חיי סוללה ארוכים תודה רבה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by bratwa_tut,

מארז THERMALTAKE V3 שחור ספק כוח 600W HEC לוח אם MSI P55GD55 מעבד I7 860 H/S CEON 2*2 GB DDR3 1300MHZ WD SATA2 500 GB 7200 צורב SATA LG DVD *22 כ.מסך 5830 1G POWER COLOR המחשב נינקה באפריל 10 ב 4800 מה מחירו שאפשר למכור היום ביד 2 ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. היי, אני צריך עזרה בלמצוא מחשוב, להלן הדרישות. זה מחשב שאמור להחזיר אותי ל3-4 שנים הקרובות (תואר ראשון בהדנסת תוכנה). אני הולך לתכנת די הרבה בשנים הקורבות אז צריך מחשב עם יכולת עיבוד חזקה (I7) חובה: 15.6 אינצ' ויותר. I7 8-16GB RAM (SSD (250GB מקלדת מלאה Full HD כרטיס מסך סטנדרטי פלוס סוללה שתספיק לפחות ל5 שעות. אין צורך להתחשב בעלות של מערכת הפעלה. חשוב לדעת שאני אקנה אותו בארצות הברית אז האחריות (world wide) חשוב. תקציב - 1300$. תודה רבה לעוזרים!! - - - תגובה אוחדה: - - - היי, כרגע הכיוון הוא ל : [h=1]Lenovo Y50 4K 59425943 15.6"[/h]Link מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by guylederer0,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ברזולוציות 1920X1200 - 1900X1080 כרגע על הגדרות בנוניות \ גבוהות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3\4 ARMA3 GTA וכ'ו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Elad128,

שלום! אני צריך עזרה בבחירת מפרט למשחקים. תקציב: 6500. אם אפשר לחסוך - מה טוב שימוש: משחקים, רזולוציה FHD OC: לא שקט: לא כל-כך חשוב. אם כי יכול להיות נחמד.. מערכת הפעלה: צריך ציוד הקפי: לא קשיחים: 2TB איחסון ו SSD עדיפות מ-TMS חשבתי על מערכת מבוססת i5-4570+ 280X/270X יש רעיונות? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by noam52,

שלום, רציתי לשאול האם המחשב הזה Dell Inspiron 5737 IN-RD33-7405 מתאים לשימושי גרפיקה וגיימינג קל, בנוסף-מה זה SSD? קראתי כאן בהמון דיונים שהוא מומלץ ואין לי שום מושג במחשבים... מצורף תוכן של הודעה שכתבתי כאן בעבר לגבי הצרכים שלי בקשר לקניית המחשב תודה רבה! אני רוצה לקנות מחשב נייד, בתקציב גמיש עד 7000 שח מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (לא מטורפים), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (פוטושופ, סרטים חובבניים) * גודל המסך-חשבתי סביב 15 אינץ אבל זה לא מבוסס, על המתח בין קל לסחוב בתיק לכיף לראות סרט.. רצוי מאד שאפשר יהיה לקרוא בו גם בשמש * משקל רצוי-אשמח לכמה שפחות, קשה לנקוב מספר אבל המטרה היא שהמחשב באמת יהיה נייד * זמן סוללה רצוי-נניח 6-7 שעות שימוש בוורד * א…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. אני מחפש להורים שלי מחשב נייד פשוט שבו יוכלו לגלוש באינטרנט, לדבר דרך סקייפ עם מצלמה וגם יוכלו לראות סרטים . אני יודע שהדרישות הם לא בשמיים אבל אני רוצה מחשב מחברה אמינה עם דגם ספציפי כדי שאוכל לקנות מחנות כמו EBAY . אם מישהו מכיר דגם ספציפי של מחשב שכזה - בבקשה שישתף אותי. תודה !

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by alon431,

היי, שאלתי היא האם המחשב הזה שווה במונחים של : עלות - תמורה. מבחינת צרכים הוא עונה על צרכי : אופיס אינטרנט וכאלה. ניתן לקבלו ב24 תשלומים שזה גם שווה ערך לכסף. ואם לא הוא אז אשמח לאפשרויות נוספות? אלון

22. Started by LTE,

שלום לכולם ! רציתי לדעת מה אתם חושבים על המחשב הבא: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=3615&category_id=adeeec243bda42f56d67a161f83b8708& אשר שימושיו העיקריים הם חלופיה למחשב נייח שמשמש להרבה הורדות אינטרנט צפייה בסרטים ובשנה הבאה גם מחשב לסטודנט וגם למשחקים מאוד לא חדישים !

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by tembo,

שלום, שלום אני צריך מחשב נייד לגלישה באינטרנט, מסמכי PDF בגדלים של עד 10 מ', OFFICE, תכנות JAVA וכאלו, ואם אפשר גם משחקים קלילים... הדרישות שלי הן כאלו: במידה ויש כרטיס מסך שהזיכרון שלו משולב עם הזיכרון הפנימי יש להגדיל את הזיכרון הפנימי ליותר מ 256 מ' כלומר או 256 עם זיכרון DEDICATED או 512 עם כרטיס מסך משולב. רשת אלחוטית בפנים כבר B או G לא משנה. מסך מינימום 14.1 בשאיפה 15. מעבד שיוכל לעבוד לפחות שעתיים וחצי - שלוש ללא חיבור למקור מתח חיצוני מה שמביא אותנו לסנטרינו. הנה מספר דגמים שאני מתלבט בניהם: http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=772&catcode=166 - על אף שזה 256 עם זיכרון משולב מדובר במחיר מצויין לפי דעתי ושווה לשקול.. דגמים נוספים שאתם מכירים? http:/…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אינטל לא ייכנס אלי הביתה לעולם אבל המפרט לא בשבילי... מאחר ואני לא יודע על אינטל שומדבר (מבחינת לוחות וכו'), אני מבקש את עזרתכם. המחשב מיועד לאחותו הקטנה של חבר שלי, שמשחקת בעיקר... אני צריך מפרט מלא למחשב, כולל מסך. אל תעזרו לי ותציעו מפרט AMD יותר טוב, לא אותי אתם צריכים לשכנע וחבר שלי לעולם לא ישתכנע לקנות AMD. תודה מראש.

25. מארז CARD READER EZCOOL מאוורר 25CM + לד כחול ספק כח HEC 500W 500TE-2WX 12CM לוח אם MSI G41M-E43 DDR3 1066MHZ מעבד אינטל E7500 CORE2DUO 2.93GHZ 3MB זיכרון VALUE GEIL 2X1GB DDR3 כרטיס מסך GEFORCE 220GT 1G-3MSI הארד דיסק 500GB WESTREN DIGITAL SATA2 מסך LG 21.5 INTCH W2253TQ DVI סה"כ יצא 3900 מה דעתכם על המפרט? מחשב חזק? ואיך המחיר? בתודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים