ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,356 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני חדש פה בפורום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד קל לנשיאה (עד 2 ק"ג), וזמן סוללה ארוך. הצרכים שלי הם גלישה, אופיס, ותכנות ב- C#. חשבתי על Asus 1215P. מה דעתכם? בתודה מראש, עמית
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אין דרישות מיוחדות, שיהיה עם מצלמה ומיקרופון אבל לדעתי זה כבר סטנדרט. שימושים משרדיים-אנטרנט, אופיס, סקייפ רצוי מאוד שהוא יתמוך בלינוקס. אבקש גם המלצה לחנות בה יהיה ניתן לרכוש אותו (קרוב משפחה טס לארה"ב עוד שבוע)
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
הערה: השאלה המקורית ושלושת התגובות הראשונות מתייחסות לשאלה הקודמת שביקשה חוות דעת על מחשב כמו Asus VivoBook S200E-CT247H לצרכי קריאה, כתיבת מסמכים וצפייה בסרטים. נערך בעקבות החלטה לפתיחת טופס המלצה. * מטרות המחשב?עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), קריאת קובצי PDF, צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית בעיקר או photoshop, אבל אם זה מה שגורם לייקור אז לא מחייב) * גודל המסך? בין 11" ל13" * רזולוציית המסך? נוח בעיקר לעבודת office וקריאת ספרים אלקטרוניים, שוב אני לא ממש יודע מה עדיף אשמח לעצתכם * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. אולי משהו שיעזור לגלול קבצי PDF בקלות, או בעצם הנקודה האדומה הזאת אני אוהב אותה * משקל רצוי? פחות מ2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בהחלט. בסבי…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, מחפש נטבוק שיוכל להריץ משחקים (לא ברמת גיימר או משחקים עדכניים ביותר), שמתי עין בעיקר על אסוס 1215 עם ION2. האם יש המלצה נוספת או טובה יותר?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לרכוש נטבוק לעבודה קלה באופן יחסי (וורד, מיילים, שמיעת מוסיקה). אודה להמלצות. יש עדיפות לחברת HP. אשמח לשמוע מה חשוב לבדוק במחשב שכזה טרם קנייה. תודה ! ת
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני מחפש נטבוק לאישתי, חובה: קל מאוד (עד 1.2K), צבע לבן, ובלוטוט' כל שאר הירקות גם ככה זהים בכל הדגמים. חשבתי על האסוס 1005 HA האם יש דגם אחר שמומלץ יותר כיום? תודה.
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לרכוש את הנטבוק של אייסר ב2000 ש"ח - ACER ASPIRE ONE, דרך DMO. מפרט : כונן קשיח : 250GB מסך : 11.6 זיכרון : 2GB מעבד : ATOM Z520 מערכת הפעלה : ויסטה בייסיק אני צריך את הנטבוק ללימודים נטו (אופיס, אינטרנט, PDF-ים וזהו). יש לי בבית מחשב נייח, חזק יחסית, המיועד לסימולציות. כדאי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום! איזה נטבוק כיום הכי מומלץ לתקציב של עד 2500 ש"ח?, הנטבוק מיועד בעיקר לאינטרנט, אופיס וצפיה בסרטים (אם זה אפשרי בכלל אז שיריץ גם סרטי 1080P על מסך נפרד כמובן). גודל המסך של המחשב כמובן צריך להיות קטן ושלא יעבור את ה-12" תודה רבה מראש על העזרה
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
מבקש המלצה לנטבוק. לצרכי גלישה בעיקר. בלוטוס יהיה טוב מאוד. WI FI חובה (אבל נראה לי שזה קיים בכולם). חיי סוללה פחות חשובים כי הוא ינוייד בין הבית לעבודה ושם יש שקע. איכות בניה לא חשובה מאוד. מסך עדיף שלא יהיה יותר מדי קטן. חשבתי על ה ASUS EEE אבל אני לא מכיר מפרטים של מחשבים אחרים בתחום
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מחשב, שיהיה קל, עם מסך בין 11.6-12.1" לעבודה שוטפת ולא מאומצת למספר שעות בטריה 5-6 שעות. שמתי עין על מחשב של HP שגם בטווח של ~2500ש"ח. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5775 יש חוות דעת על המוצר או המלצות על דומה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים, הנה רשימה למחשבים עם מסך קטן (13 ומטה), מה המומלץ בעינכם, או שיש לכם המלצה אחרת: המחשב ירכש בארה"ב באופן אישי, וחשוב שתהיה לו אחריות בארץ: HP VM257UA Mini 311-1000NR 11.6" Netbook http://www.jr.com/hp/pe/HP_3111000NR/#productTabDetails HP Mini 210-1010NR 10.1" Netbook http://www.jr.com/hp/pe/HP_2101010NR/#productTabDetails Lenovo 0197-26U ThinkPad Edge 13.3" Notebook PC http://www.jr.com/lenovo/pe/LEN_019726U/#productTabDetails HP - Pavilion Laptop with AMD Athlon™ Neo X2 Dual-Core Processor http://www.bestbuy.com/site/HP+-+Pavilion+Laptop+with+AMD+Athlon%26%23153%3B+Neo+X2+Dual-Core+Processor+-+Aluminum/9714495.p?id=1218156774453&skuId=9714495 תודה לכולם,…
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
לכבוד יום הולדתו ה-60 אבי החליט לעשות טיול די ארוך בקמבודיה - לא ממש טיול תרמילאים אבל בעיקר סיורים רגליים ולא משהו בורגני במיוחד. הוא מעוניין בנטבוק שיאפשר לו גלישה, שיחות בסקייפ עם הארץ והורדת חומרים מהמצלמה דרך USB למחשב. חשוב שיהיה: 1. קל ודק ועמיד ככל האפשר - בסביבות ה-1KG אם ניתן. הוא יסחוב אותו בתיק גב לא מעט. זו גם אחת הסיבות שטאבלט מעט בעייתי כי המסך חשוף ולא מוגן. 2. חובה מצלמה ומיקרופון מובנים לשיחות סקייפ. 3. כניסת USB סטנדרטית ומתפקדת (לא כמו ב-IPAD המצחיק). אפשר אולי עם מתאם... 4. עדיפות ברורה לממשק WINDOWS סטנדרטי ואם אפשר גם מקלדת פיזית. יש לו IPAD ומאוד לא נוח לו הממשק, ודאי לא להקלדה של יומן מסע. ברור לי שזה סותר את הדרישה לגודל/משקל אז תנסו לאזן ב…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות נייד לילדה בחטיבת הבייים המחשב צריך לסחוב תוכנות כמו אופיס אקסל וכדומה חיבור לאינטרנט ומשחקים קלים המחיר כמה שיותר זול בסביבות ש"ח 2000 תודה
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אז אחרי שמונה שנים שאני עובד בבית על נייח מבוסס XP1700 עם חצי גיגה זיכרון הגיע זמן להחליף. חשבתי לשים את הנייח אצל אחותי, ולהשתמש בנייד גם בבית ולסגור עניין. המחשב ישמש לגלישה ברשת, מוזיקה, ושימושים משרדיים קלילים. מה שכן, אני רוצה שיוכל להתחבר לנגן סרטים בHD כמו שצריך, כדי להתחבר ללסידי בחדר. (צריך HDMI) הפלטפורמה היא מסך 15, מכיוון שרוב העבודה על המחשב תיהיה בעיקר בבית נכון לעכשיו. מה שכן, לכל המחשבים היום יש מסך מבריק? אני לא יכול לסבול את זה. יש לפטופים עם מסך מט? מעבר לכך אני לא צריך יכולות עיבוד יוצאות דופן (כמו שאמרתי, אני עובד על מחשב מאוד מאוד ישן ומסתדר יופי..)
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני סטודנט ומעוניין לקנות מחשב נייד על מנת לקחת אותו למכללה, לשמור בו עבודות, לשלוח בו מייל וכו'... בקיצור, שיהיה איתי נייד במשך רוב שעות היום כי אני זקוק לו. השאלות שלי הם: 1. האם כדאי להשקיע במחשב גרנדיוזי בשביל עבודות בסה"כ? הרי אני לא צריך אותו למשחקים או משהו. כל שאני מעוניין לעשות בו זה לחבר אותו לאינטרנט, לראות בו סרטים במדיה פלייר וכמובן לעשות בו את כל העבודות שלי. 2. האם אפשר להסתפק במחשב יד 2?
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
-
שלום חברים. הגיע תורי לשאול עצתכם\ן.. אז ככה. * מטרות המחשב - בעיקר הרצת תוכנות כמו ORCAD,MULTISIM,AHDL,VHDL,כמו כן צפיה בסרטים והעברת קבצים באופן תדיר, וגם גלישה באינטרנט כמובן. לא שולל אופציית הקלטת אודיו ו\או וידאו (דרך הגב אשמח לדעת על התוכנות) * גודל המסך- מהנסיון אני יודע שתוכנה ORCAD לא מופעלת במסכים קטנים ("10.1), אז עדיף 15.6 אינץ' כדי להיות בטוח. * משקל רצוי-לא משנה. ב"ה, אין לי בעיה עם המשקל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך?-לא קריטי, אך עדיף שתהיה התרעה של כמה דקות לפחות עד שהסוללה נגמרת.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא קריטי, אך אם זה יהיה בין האופציות ולא ישפיע משמעותית על המחיר-לא לוותר. * בלוטות-לא קריטי (כנ"ל) * גודל מינימלי וסוג של כונן קש…
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מחפשת נייד: I5 ssd 8g 256g, שימוש בסיסי: אופיס, גלישה. מחיר: 2500 עד 3000 אפשר לחרוג ב 200. אפשרי ללא ווינדוס. גודל מסך:13.3/14/15.6 מה שמדפיע על המחיר ליותר זול. משקל: 1.3-1.7עדיף יותר קל. אין אפשרות לרכישה מאילת. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות מחשב נייד חדש בקרוב. מבקש את המלצותיכם. * מטרות המחשב: עבודה משרדית, משחקים (כבדים כמה שיותר אם ניתן במסגרת התקציב..). * גודל המסך: 15.6", עדיפות למאט אבל לא באמת חשוב.. * רזולוציית המסך: לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מקלדת מלאה. * משקל רצוי: אין דרישה ספציפית.. כמובן כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: יתרון. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא. * Bluetooth: ללא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 250 SSD, או כונן משולב. * כונן אופטי: עדיף ללא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מס…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה על מחשב נייד בתקציב שצוין למעלה. מאפיינים/דרישות: מטרה - משמש לעבודת office ואינטרנט וגם לצפייה בסרטים (רוב הזמן דרך חיבור לטלויזיה) מסך - חייב להיות מט! גודל - 14, לא מסך מגע! רזולוציה - אין דרישה מיוחדת מערכת הפעלה - עדיפות ל windows 7 ורק אם אין ברירה 8 מעבד - I5 לפחות RAM - 4G אמצעי קלט - touchpad, מקלדת "רכה" משקל - 1.5 - זו דרישה חשובה זמן סוללה - 5 שעות +/- יציאות- 2-3 יציאות USB ו-HDMI כונן קשיח - 500 GB כונן אופטי - לא הכרחי אחריות - 3 שנים בארץ כולל מערכת הפעלה ואופיס חברות מועדפות - asus, dell, lenovo, toshibe כיום משתמשת ב-3500 dell vostro, מחפשת נייד לפחות טוב כמוהו, אמין ועמיד. תודה מראש לממליצים!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ... אני מעוניין בהמלצה למחשב נייד. הביצועים הם עיניין די זניח למען האמת מכיוון שאני לא הולך לעשות איתו הרבה מעבר לאופיס/אינטרנט, רק חשוב שיהיה 1-2 ג'יגה זיכרון. המחשב צריך להיות מקטגוריית THIN AND LIGHT כי אין לי כוונה להסתובב עם משקולות בתיק וגם ככה לא יהיה מקום מספיק גדול להניח אותו. אשמח אם תמליצו לי על מחשבים יוצאי דופן שאתם מכירים בטווח המחירים הזה - שמצטיינים בעיקר בנוחות, הנדסת אנוש טובה, וגם תוספים מובנים מעניינים (מצלמה מובנית וכו' ..)
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מה דעתכם על: MSI CR500: מעבד - Intel Dual Core T4500 2.3Ghz זכרון - 3GB 320GB מסך 15.6" כ.מ. 8200M G. אחותי קנתה את המחשב מאייבורי ב3.1K (אני יודע שהיה צריך להתייעץ, אבל ניחא). בכל אופן, אפשר להחליף בתוך יומיים ממועד הקניה, אז אני אשמח לשמוע הצעות טובות יותר. או שהוא סבבה תודה מראש כמובן.
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום, ה-Inspiron 1545 הנאמן והטוב שלי שבק חיים. סך הכל הוא שירת אותי חמש שנים ומאוד נהניתי מהביצועים שלו ממש עד לרגע מותו (או יותר נכון - מות המסך שלו). אז אמנם צריך לשבת שבעה, אבל החיים ממשיכים. אני מחפש מחשב נייד חדש! כמו שציינתי, אני מבסוט מ-Dell, אבל לא פוסל גם אחרים. . תקציב: מקסימום 4,300 ש"ח. מהירות - אני רוצה מחשב מהיר - זה במקום הראשון אצלי. משקל - בעיקרון המשקל לא כזה חשוב, כי רוב השימוש הוא בבית, אבל יהיה נחמד אם ישקול מעט. אם ההבדל במחיר משמעותי - שישקול מצידי גם 4 קילו גודל מסך - הגודל של הדל שלי היה 15.6, וזה היה מצוין. אני מחפש משהו בסביבות הגודל הזה. תוכנות כבדות שאני עובד איתן בצורה יומיומית: פוטושופ, אילוסטרייטור. מה לא תראו אצלי? אני לא משחק משח…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? גיימינג (שיוכל להריץ את דד ספייס החדש) * גודל המסך? לא משנה * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? נורמלי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) לא משנה * כונן CD/DVD? צורב?לא * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? שיהיה אפשר לקנות אותו איפשהו שאיזור חיפה קריות תודה
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה בבקשה מפרט למחשב נייד לפי הצרכים הבאים: * מטרות המחשב - אינטרנט, אופיס. מבחינת משחקים מחשב שיריץ את Football Manager 2014. * גודל המסך? 15.6 לדעתי. * רזולוציית המסך? לא יודע מה זה אומר. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חייב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA , HDMI * Bluetooth? אין צורך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB-750GB לא חובה SSD. * כונן אופטי? יש צורך בכונן CD. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אין צורך. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: בעיקרון מעדי…
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-