ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,357 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מפרט גיימינג שלא יהיה חלש ממה שיש אצלי כרגע..(מפרט בצד) רצוי שיהיה יותר חזק רצוי שיהיה יותר שקט ורצוי יפה(רשום לפי סדר עדיפיות, יופי לא גורם רציני במפרט) מתוכנן OC רצוי מארז Full Tower רצוי שיצא כמה שיותר זול אלה אם כן התוספת כסף מוצדקת רצוי שיהיה עם כרטיס מסך 295GTX ישומש על מסך 24' בבקשה אל תציעו כרטיסיי מסך חלשים יותר.. דגש על מפרט לא חלש משלי כרגע נ.ב בכמה אתם חושבים שאני יכול למכור את מה שיש אצלי כרגע?עם אחריות לעוד שנה
-
- 9 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב נייח בתקציב 2600 ש"ח. השימושים הם: גלישה מהירה, אופיס, הורדות-סרטים, מוזיקה, ותוכנות חוקיות (!) פוטושופ ומשחקים פשוטים. חשוב לי גם שהספק והמארז יחזיקו מעמד ויהיו שקטים. צריך שיהיה: צורב DVD כמובן, יציאות USB לרוב, עדיף עם יציאות VIVO אבל אם זה חורג מהתקציב אז גם S-VIDEO יספיק לי. אין צורך בציוד היקפי בכלל - יש לי מסך "19 של LG עם כניסת DVI-I (יש לי גם מתאם ל-VGA) אין צורך במערכת הפעלה - יש צורך בהרכבה. אני ממש לא רוצה לקנות מחשב גם בשנה הבאה - אז שיהיה מספיק חזק תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 751 צפיות
-
-
איך המפרט הזה ? אני מחפש מחשב חזק לגראפיקה ומשחקים - השימושים שלי / העדפות בנוסף שיהיה "סבבה" גם בשנים הבאות אם יש לכם דרך להפחית את המחיר בלי לפגוע בביצועים או להפך לשפר אותם אני זקוק לכם תודה ! מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Box ¤1049 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8500 לוח אם Asus P5QL ¤471 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31254 כונן קשיח Westren Digital WD5000AACS 500GB SATA2 16MB ¤359 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 XP ¤414 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996599 כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 1024MB DDR5 PCIe …
-
- 9 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני רוצה לרכוש מחשב נייד מארה"ב בתקציב של 1,000$... השימושים שלי כרגע במחשב: * גלישה באינטרנט * צפיה בסרטים * עריכת ווידאו פשוט ביותר (לא לאירועים או כאלו סתם כתחביב - אפילו לא חייב פרימייר) * תמיכה במשחקים סטנדרטים, אני לא גיימר אבל רוצה שתיהיה לי את האופציה לשחק מידי פעם. בעתיד: אני יהיה סטודנט אז כל השימושים של סטודנט ממוצע... וחשוב לי שאני לא יצטרך לזרוק את המחשב עוד 3 שנים אלא ימשיך להשתמש בו... התקציב הינו עד 1,000$ כאשר יש אופציה של חריגה של 200$ במידה וזה יהיה הכרחי... לא לקחת בחשבון עלויות משלוח / מכס / מע"מ כי יש לי מי שיביא לי אותו לארץ. אשמח לעזרה בהקדם, גיא.
-
- 9 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב טוב שיתן בראש מבחינת הביצועים , אפשרות גם לOC ללא ציוד הקפי וללא מסך בבקשה עזרו לי להשלים תמפרט מעבד: INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - BOX תקשיבו אני מתלבט בין שני כרטיסי המסך האלה: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 SONIC 1GB GDDR5 DVI HDMI - RETAIL או Club3D ATI Radeon 4870 1024MB GDDR5 | Overclocked Edition מה יותר עדיף ? ומה הבדל ביניהם ? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אוקיי חבר שלי צריך לקנות היום מחשב, וכבר הביאו לו כמה מפרטים מפורומים אחרים ולא יודע, לא מקצועיים שם.... הוא רוצה מחשב עד 5500 ש'''ח, גיימר נמצא הרבה על המחשב בקיצור צריך משהו שיחזיק משחקים כבדים ... אז תתנו לי מפרט בבקשה...:] ד''א הביאו לי גם 2 מפרטים אחרים, ואני רוצה לדעת איזה יותר טוב, שניהם באותו מחיר : זה הראשון: מסך סמסונג 23' LCD 2MS מעבד: Intel core 2 940 q\2.83\4mb\1333mhz לוח אם :gygabite Ep 45T -b53\ DDR III דיסק קשיח:Stat II 1TB (1000Gb) זיכרון פנימי:2Gb DDR III כרטיס מסך:Fx 9800 GT\HDTP\512mb\DDR III\ HDMI צורב: dvd x 22 sony וזה השני
-
- 9 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי כמה שנים שלא כתבתי פה, אני חוזר אליכם עם שאלה. אני מתלבט על קנייה של מחשב נייד, ומאוד קרץ לי המחשב LENOVO T400 מפני שהוא ממלא את הדרישות שלי במלואן. כעת ראיתי את המחשב הזה בכמה מקומות אבל שימו לב: http://www.qsys.co.il/pl_product~7417TRU~10~29.htm שימו לב מחיר של 6200 שקל. אם תיראו במקומות אחרים אז מחיר המחשב הזה הוא 7000+ ממה נובע ההבדל הזה לדעתכם? אגב כתוב פה שיש אחריות ל-3 שנים.
-
- 9 תגובות
- 965 צפיות
-
-
ראיתי פה הרבה מפרטים ב 3000 שקל אבל אף אחד לא מKSP ומכיון שאני מתכוון לקנות מ KSP (אני יודע שהם לא כל כך מומלצים אבל יש לי זיכוי רציני שמה) אני מבקש מפרטים רק מKSP בבקשה. ניסיתי לשנות את המפרטים בערך שתיאימו למוצרים של KSP אבל לפעמים אין את אותו הספק או אותו חברת זיכרון או מארז מומלץ וכן הלאה.. ואני לא יודע כל כך מה מומלץ. תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום השתחררתי מהצבא ואני מחפש מחשב נייד שישמש אותי לשנים הבאות בעיקר למשחקים ואינטרנט חשוב שיהיה מעבד טוב זיכרון טוב וכרטיס מסך טוב - שישמש למספר שנים בנוסף שהמסך יהיה 17 אינץ'. ניתן לחרוג קצת מהתקציב.... תודה מראש!!
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כולם יש כיום ברשותי מחשב core2dou מעבד 3.0 6850 אם אני לא טועה. 4 ג'יגה זיכרון 800MHZ. כרטיס מסך 320MB 8800GTS. ומשתמש במספר רב של הארד דיסקים חיצוניים כאשר יש שניים פנימיים סטנדרטיים פשוטים (7200RPM) בסביבות ה400 ג'יגה סה"כ לשימוש עד למעבר לגיבוי. ווינדווס XP PRO. המחשב בעל ביצועים לא רעים בכלל- פוטושופCS4, קרייסיס וגריד לדוגמא, אך לא מספיק מהיר ולא ניתן לשחק על רזולוציה מקסימלית בשל העובדה שאני משתמש במסך EIZO 24.1 שהוא בלבד עלה 12,000 ש"ח זאת בשל היותי צלם ושימושי הרב בגרפיקה.. כך שחבל לי לבזבז את היכולות בגלל מפרט חלש יחסית.. אשמח אם החברה שמבינים יתנו לי מספר מפרטים מומלצים למחשב חזק יותר באזור ה8000 ש"ח למחשב עצמו שיכלול כרטיס מסך עצבני ומעבד זכרונות והארד דיסק…
-
- 9 תגובות
- 933 צפיות
-
-
המחשב הישן שלי נשרף היה לו שלוש שניים זה אומר שיש לי מארז וזכרונות (תקין ונבדק) יש לי כונן DVD חדש דוד שלי הוא לא הצליח למכור אז הוא הביא לי בקצור אני צריך שלושה חלקים ובזול לא משהו שעולה הרבה אני צריך לוח אם+הארד דיסק במשהו כמו 400שקל אפשר לחרוג עד 500 נ.ב הארד דיסק לא צריך להיות בנפח של יותר מ 80G תודה למי שיכול לעזור עריכה: טוב אז ככה החלקים שיש לי הם: 2X512MB RAM DDR2 800MHZ KINGSTONE ^תקין^ מארז 323-18 Tzag Elita ^תקין^ X2מאורר מדגם ZM-F1 מבית ZALMAN ^תקין^ הארד דיסק WD80G ^לא תקין^ לוח אם אין לי מושג.... מעבד אינטל 1.7GHZ+מאורר אם אני ישלח אותו למעבדה יסדרו אותו אז ככה שהוא נחשב תקין גם לא.. כרטיס מסך 5200FX geforce עוד כרטיס מסך אןתן דבר כמו למעלה רק של MSI עוד …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש נייד של GIGABYTE ללימודים, תוכנות וכדומה. לא צריך נייד למשחקים. אני לא מבין בניידים ולא יודע מחירים אז אין תקציב. תודה :]
-
- 9 תגובות
- 818 צפיות
-
-
מה דעתכם על המשחב הבא: HP Compaq 6730S C2D T5870(2.0) 15.4 2G\250 2.49K V-B 3Y http://www.hp.com/cgi-bin/pf-new.cgi?IN=http%3A%2F%2Fh10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF06b/321957-321957-64295-89315-89315-3687778-3770750.html הדגם הא ku358ea יש לי הצעה של 4200 שקל עם אחריות ל3 שנים איסוף מהבית (לא שנה)
-
- 9 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעקבות ניוד מחשבים יש צורך במפרט חלקי חדש, השימושים כוללים צפייה בתכני HD בפורמט avi/mkv 1080-720, ושימוש בתוכנות תיב"ם SolidWorks ו NX6. מדי פעם ייעשה שימוש בפוטושופ אבל לא בצורה מאסיבית כך שזה לא צריך להיות עיקר המפרט. התקציב הוא עד 2000 ש"ח, דגש על מערכת מבוססת AMD פאסיבית במידת האפשר. מעבד: התכנון המקורי שלי היה ללכת על כפול ליבה (סביבות ה 5200), האם השיפור בביצועים מצדיק את התוספת מחיר למשולש או מרובע? לוח אם: ראיתי שחלק מהמומלצים משתמשים בלוח של ג'יגהבייט וחלק באסוס, שניהם נראים כמעט זהים- יש עדיפות לזה או אחר? יש לי מסך 2408WFP כך שאני אוכל לנצל את הדיספלייפורט אם זה משנה את ההחלטה. זכרונות: 2 או 4 ג'יגה? מארז: כרגע יש לי את ה NSK2480, אבל אני עכשיו צרי…
-
- 9 תגובות
- 789 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת מה אתם חושבים על המחשב הבא: http://www.shekem-electric.co.il/?CategoryID=280&ArticleID=822 במחיר 3500 ש"ח. האם במחיר הזה אוכל להשיג מחשב עם מפרט חזק יותר ? האם המפרט יתאים לשימושי אופיס, סרטים, ואולי קצת משחקים קלים בעתיד ? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עוסקת בהנדסת תוכנה אני חושבת על קניית מחשב חדש ומתלבטת בין נייח לנייד. ברור לי שיש הבדל מחירים משמעותי, כרגע אני בודקת את עניין נוחות העבודה וביצועים. כשהמחשב יהיה בבית אני מתכננת לעבוד איתו כמו מחשב נייח, לחבר אותו למסך-מקלדת-עכבר רגילים. לפי מה שקראתי יש למחשבים ניידים חיבורים המאפשרים את זה, ויש גם תחנת עגינה. בהנחה שהמחשב יהיה רוב הזמן על השולחן, מה היתרונות של תחנת עגינה ? עונה על השאלות שמצאתי בחוקי הפורום: * מטרות המחשב? כרגע עובדת עם Visual Studio 2008 ו SQL Server 2008 בנוסף לזה אני אוהבת לראות סרטים במחשב וגם אוהבת לשחק מדי פעם, אבל לא משחקים שדורשים כרטיס מסך חזק מאוד ומתוחכם אני מניחה שמבחינת כרטיס מסך מדובר במשהו בינוני * גודל המסך? לא יודעת …
-
- 9 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לתת לי המלצה למחשב נייד שיהיה בסביבות ה5000 השימושים יהיו בעיקר סתם אינטרנט משחקים קלים קצת סרטים עריכת סאונד ותיכנות רב. לא צריך כרטיס קול כי אני משתמש באחד חיצוני ואני אשמח אם לא תציעו את ה- DELL LATITUDE E6400 כי יצא לי לעבוד איתו והיה גרוע באופן משמעותי תודה רבה מראש
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד בן 3 של חברת ACER. הבעיה היא שבעת התקנה של מערכת ההפעלה ויחסית בשלבים המאוחרים של ההתקנה המחשב קורס. 1.פירמטתי את כונן הקשיח (NTFS). 2.ניסתי מערכת הפעלה נוספת (ללא הצלחה). 3.אולי הפתרון בעדכון ה BIOS? 4.תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 999 צפיות
-
-
היי הרכבתי בעצמי את המפרט הבא : ואני צריך יעוץ אם לשנות משהו בו. 1. מה התקציב? 4,500 עם אופצייה לחריגה קטנה 2. מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, בעיקר משחקים כבדים בהגדרות הכי גבוהות! 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד אינטל 4 ליבות , כרטיס מסך חזק מאוד. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? נושא הקירור כמובן חשוב,והכי חשוב השקט ! 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה בלבד 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב מאוד! 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא 11. במפרט למשחקים - בא…
-
- 9 תגובות
- 969 צפיות
-
-
קיצר המפרט שלי כיום: amd 5200+ 64bitx2 2.6ghz k9n sli platinum ddr2 2x1GB OCZ 800 8800GT OC ezcool 400wat אז ככה חשבתי לקנות מעבד ומדבר בורד חדשים + קירור בשביל OC: Intel Pentium Dual Core E5200 - 2.5 GHz 2MB cache - LGA775 380.00 ש"ח ASUS P5Q-E (P45) - ATX 843.61 ש"ח OCZ Vendetta 2 231.00 ש"ח או ללכת על המדר בורד P5Q-SE2 P45 ולקחת 8400e אני יודע שזה חריגה של 100 200 שקל אבל זה בסדר עם אותו קירור. או שהאם כדי לקחת קירור אחר?
-
- 9 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה שבועות התחלתי לחפש מחשב ובסוף לא קניתי ( מבחנים מחורבנים ) אז אני מתחיל את החיפוש מחדש. שימושים למחשב: * עבודה - תכנות, התקנה של Oracle, ריבוי משימות קיצוני (המשמעות: כמה שיותר ליבות יותר טוב ולפחות 4 ג'יגה זכרון). * משחקים - אני לא גיימר גדול אבל אני כן רוצה לנקות את הראש מדי פעם עם איזה משחק טוב. עם הגרוטאה הנוכחית שיחקתי farcry על איזה 10FPS. * המחשב ישמש כשטח איכסון של שאר המחשבים ברשת, אז רצוי הרדיסק גדול. * כרגע לא מתוכנן OC בכלל. אם בעתיד אני אחליט ללכת על זה, אני אחליף היטסינק למשהו רציני - כרגע מספיק לי קירור סטוק או משהו זול. * לא צריך ציוד הקפי. * מארז רצוי: שחור, גבוה, בלי חלונות או\ו תאורה (או עם כזו שאפשר לכבות) ושקט ככל האפשר. חשבת…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסך, מקלדת, עכבר, ורמקולים כבר יש -קופסא בלבד תודה.
-
- 9 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אהלן אנשים, יום טוב שבוע טוב! הייתי שמח לקבל המלצה לבחירת מחשב נייד חזק ואמין שיוכל לתפעל בקלות תוכנות גרפיקה ושרטוט במקביל עם אינטרנט בלי לקרוס באמצע עבודה. עדיפות למקלדת נוחה ומסך 14 עד 15.4 אינץ', עוד דרישות: משקל של עד 2.5 קילו ומחיר של עד 5,000 ש"ח. (עדיפות ל2GB זכרון ומעלה, מעבד Core 2 Duo, גודל דיסק 250GB ומעלה וכרטיס מסך חזק). מקווה שיש חיה כזו (במיוחד בגלל הדרישות מול המחיר) אבל.. אם צריך אפשר קצת להתפשר... (על הדרישות) ( : תודה מראש! עידו
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני לא מבין בהרכבת מפרטי מחשב והייתי מבקש את עצתכם. 1. תקציב : 3000 ש"ח לערך. 2. מטרות : שימוש משרדי , צפייה בסרטים , אינטרנט , שימוש בתוכנות אופיס. 3. ציוד היקפי : זקוק למסך , רמקולים , מקלדת ועכבר - האם יש משהו נוסף ששכחתי ? 4.זקוק גם לצורב dvd . האם הכרחי לקנות כרטיס מסך וכרטיס קול או שלמטרותיי לוח האם יספיק ? 5. מעדיף מעבד אינטל 6. לא מבין לגבי הקירור - אשמח לשמוע לגבי הנושא 7.זקוק למערכת הפעלה חוקית - מה אתם ממליצים xp או ויסטה ? וכן להרכבת המחשב כולל התקנת מערכת במעבדה. 8. לא יודע לגבי oc . 9. האם צריך לקנות מערכת אל פסק ? 10. איזה ספק כוח מומלץ לקנות ? האם תוכו לחוות את דעתכם לגבי המפרטים האלו : 1. מארז-מפואר הכולל ספק450W-יציאות סאו…
-
- 9 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעץ לגבי המפרט הנ"ל שבחרתי לאחר בדיקות רבות: מארז: Thermaltake V9 VJ40002W2Z לוח אם: Asus P5Q PRO זכרון: Geil GE22GB1066C5DC 2GB 1066HZ x 2 דיוידי: LG GH22NS30 כונן קשיח: Samsubg HD252HJ 250GB 16MB x 2 מעבד: Q9400 כרטיס מסך: Radeon ATIHD4850 512MB ספק: Antec NeoPower 550W אני מעדיף לוח אם עם אפשרות לSLI/CROSSFIRE וRAID ולכן בחרתי את הנ"ל. כמו כן קראתי ש4850 יותר חזק מ9800GT ולכן בחרתי בו, למרות שגם שמעתי הרבה על בעיות החום שלו ולכן כנראה אקנה גם 2 מאווררים למארז. רציתי בבקשה חוות דעת האם המפרט הזה יעבוד (מבחינת תאימות, חשמל וחיבורים) וכן האם יש לכם הצעות אחרות. אני לא מעוניין במעבדים מהדור החדיש יותר בשל תקציב ולכן אני שואף לדור הQ. תודה מראש, דרור.
-
- 9 תגובות
- 758 צפיות
-