ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,356 דיונים בפורום זה
-
יש כבר מסך 19אינץ מקלדת עכבר... הדרישות זה למחשב משרדי אינטרנט אופיס וכדומה שהכל יעבוד חלק... ורמקולים2.1 טובים.. ומKSP המון תודה.
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום לכולם, הגשתי כבר בקשה למפרט בעבר בסביבות דצמבר ונאמר לי שיהיה שווה לי לחכות עד פברואר לפני קניית המחשב.. בכל מקרה, כמה דברים השתנו מאז אז אני "משנה" טיפה את המפרט. 1. מה התקציב המקסימלי? - מעוניין להוציא באיזור ה 5+ אלף שקל (מוכן להתגמש כלפי מעלה) 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? - מטרת המחשב היא עבודה. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. - שימוש נרחב ב Virtual Machine... המחשב יריץ באופן קבוע לינוקס + VM עם ווינדוס XP\7 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה - השימוש הרציני ביותר יהיה תחת VM כך שהרבה יותר חשוב לי שהמעבד יהיה חזק מאשר כרטיסי מסך, בנוסף, אין לי צורך במערך SLI או CF.. מספיק לי כרטיס אחד חזק (אבל אשמח אם תיהיה לי אופציה בעתיד להוסיף..) 3…
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מחשב לגיימר כבד... אני צריך שתמליצו לי על מעבד טוב (DOU 2CORE למשל) לוח אם(אני לא מבין בזה כל כך...) זיכרון(1GB רק של איזה חברה?) כרטיס מסך(החלק הכי חשוב כמובן,7800GS יהיה טוב או שכבר עדיף להשקיע בGTX?) דיסק קשיח(160 GB יספיקו לי?אני מוריד הרבה משחקים של 3/2.7 GB בדרך כלל) צורב DVD(איזה כדאי?) מסך LCD(איזה כדאי?) בכל המחשב אני רוצה לקנות עד 6500 ש"ח עם מסך.
-
- 8 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחרי 5 שנים אני מתכנן לקנות מחשב חדש סופסוף ואני צריך עזרה מכם לבניית המפרט. אני צריך מחשב חזק, זה מתבטא בזה שאני לא רוצה לחסוך במעבד ובזיכרון בשביל דברים אחרים (כרטיס מסך לדוגמא) אני מריץ הרבה פעמים הרבה תוכנות במקביל (PSCS4,VS, וכו'), ואני מתקין גם מערכות וירטואליות. על מנת לעזור לכם כמה שיותר אני אנסה לפשט את העניין ולמקד את הרצונות שלי: מעבד: לא רוצה להתפשר, מצד שלי שלא יגמור לי את כל התקציב, אם תצליחו להכניס I5 אז זה יהיה מצוין (או שאולי יש QUAD שיותר חזק וזול?) אני לא הולך להתעסק בOC, אבל אם המערכת תאפשר אולי אני אתן לזה נסיון, בכל מקרה לא להסתמך על זה במפרט. אני רוצה גם קירור נורמלי למעבד, לא משהו מטורף, העיקר שיהיה שקט. זיכרון + לוח אם: אני …
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מפרט למשחקים בעיקר הכולל הכל פרט לציוד הקפי ומסך.. שיכלול גם צורב דיוידי.. וקירור טוב, צריך את זה כמה שיותר מהר. עריכה: ללא מארז, ושיהיה טוב גם לעתיד..
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב 2500 ש"ח שימושים גיימינג ..לדוגמא crysis2 gta call of duty מערכת הפעלה: סביר להניח ש 64bit ווינדוס 7 שימושים מיוחדים כרגע אני לא רוצה לבצע oc אבל אולי בעתיד.. האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך - SLI של Nvidia או Crossfire של ATI הייתי רוצה אבל לא ניראה לי שזה בתקציב שלי ציוד היקפי מה רזולוציית המסך הטבעית [1440x900] מערכת 5.1 חומרה אופציונלית מארז למחשב כמובן חנות מעודפת: ksP הערות נוספות אני לא צריך את רוב המפרט את רוב החלקים יש לי: ספק כוח: 550 יש כרטיס מסך: gtx550 ti יש כונן קשיח: יש צורב: יש
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל המלצות לרכשית שני מחשבים הראשון מחשב משרדי תקציב עד 1500 ש"ח לא כולל מסך ,יש אפשרות למפרטים במחיר נמוך יותר ,לא חייב לנצל את כל התקציב פעילות המחשב, בעיקר לעבודה- אופיס ,חשבשבת ,תוכנות להנהלת חשבונות וניהול פרויקטים ,אינטרנט,מוסיקה. דרישות-שהמחשב יעבוד בצורה מהירה וחלקה . המחשב השני מחשב סלוני למדיה סנטר ,מתחבר לטלויזיה Led 42 ,של הייסנס צפייה בסרטים ,תמונות ,אינטרנט ,וכו' תקציב 1500 ש"ח תודה רבה ,אשמח לקבל המלצות בהקדם ומהיכן הכי כדאי לרכוש את המחשבים תודה מולי
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
-
היי מחפש לקנות לבן שלי מקלדת גיימרים טובה מה יש מומלץ בטווח המחירים 500-700 שקל, ועדיף מקלדת שלא עושה רעש שלוחצים על כפתורים. תודה
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- המלצה למשב מדיה סנטר HTPC עד 2000 ש"ח לא כולל ציוד הקפי המחשב מיועד לצפיה בסרטים גלישה ישומי אופיס בלבד (לא למשחקים ) יחובר למסך LCD בסלון מה דעתכם על המפרט הבא : מערכת מחשב מבוססת: Intel DUAL CORE E5400 2.7GHz 2Mb 800mhz BOX Intel GOLDTREE DG43GT הכולל יציאות DVI ו HDMI! WD 500GB 7200RPM 32MB SATA2 NEC/SAMSUNG DVDRW X22 SATA BLACK PATRIOT/GSKILL/KINGSTON 2GB DDR2 800MHZ Compucase 7328 300W תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
הציעו לי שניין שבערך באיזור התקציב, אחד למטה טאחד קצת למעלה HP NC6000 וNC6200 שניהם עם דיסק של 80 ג'יגה והרחבה לג'גיה זיכרון. מה המחיר המומלץ בהנחה שיש חצי שנה אחריות לזול ושנה ליקר? יש אולי עוד כמה סוגים שגדאי לבדוק? תודנ
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות משטח קירור למחשב נייד עד 300 ש"ח. תודה לכלכ העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
מחשב מיני נייד מדגם HP 2230S, מסך 12 אינץ'. עדיפות ל-TMS/KSP/IVORY, תקציב לא משנה כרגע, שיהיה משהו זול ויעיל, כי המחשב נכבה מרב חום. תודה.
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ערב טוב חברי לפורום, אבקש מכם המלצה לנטבוק לשימושים הבאים: -אינטרנט -אופיס אשמח גם להסבר קצר לכל המלצה, משפט או שניים גם יספיקו. דגש אחד: -אם יש סיכוי שהמחשב קצת נתקע ולא פועל כמה שיותר בדומה למחשב רגיל אנא הדגישו זאת כי אוותר עליו ואקח נייד רגיל כי חשוב לי שיעבוד רציף ללא תקיעות תודה.
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות נטבוק למטרות אינטרנט וכתיבת משחקים. דגשים: משקל קל, זמן בטריה ארוך, מחיר, אמינות, וקלות תפעול (מקלדת נוחה וכו') יש אפשרות לקנות בארה"ב משום שאני טס לשם בסוף החודש. אשמח להמלצות לדגמים מומלצים. תקציב - 300-500$.
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מבקש המלצה למחשב נייד קומפקטי, קל משקל, בעל סוללה חזקה ואמין. שימושים : אינטרנט, סרטים, מוזיקה (אין צורך ברמקולים טובים, מספיקה יציאה לאוזניות ) וכתיבת מסמכים וחומרי לימוד. שמתי עת עיני על סדרת asus eee אך יש כעשרים סוגים שונים בלי שינויים של ממש ( חוץ מסדרת המעבד) ואם יש אלטרנטיבה אחרת - מה טוב. אז שוב, התקציב עד 1500 עם אפשרות לחריגה קטנה. תודה וערב טוב.
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לאפטופ 10" שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט.. סרטים בנסיעות.. ומדי פעם מעט כתיבת עבודות.. נתקלתי ב4 דגמים +- Dell Mini 10v Lenovo IdeaPad S10e Asus eeePC 1000HA Compaq 110C המפרט בניהם דיי דומה.. והמחיר נע באזור ה1700ש"ח.. אתם ממליצים על אחד מהרשימה? או משהו אחר שלא ראיתי?
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נטבוק בסיסי לצורך אופיס ואינטרנט בתקציב כמה שיותר נמוך, הכי נמוך שראיתי זה 1000 ש"ח. המחשב ישמש מחוץ לבית לכן חשוב שיהיה קל וקטן ולכן אני מעדיף 10.1. כמו כן, בגלל שהוא אמור לשמש יום שלם מחוץ לבית ולא יהיה איפה להטעין חשוב סוללה חזקה (8 שעות נראה לי סבבה). כונן קשיח לא משנה איזה וצורב DVD לא משנה אם יהיה או לא. ראיתי שלושה דגמים שהם אופציה: Acer Aspire One D255 N450 Asus 1001PX-BK Asus Eee PC 1005HA N270 לפי ההצהרות של היצרנים הסוללה אמורה בכל המקרים להחזיק 8-9 שעות. השאלות שלי למי שמתמצא הן: 1) האם הסוללה באמת מחזיקה את הזמן הזה כשהשימוש הוא משרדי בלבד? 2) מה ההבדל בין שני הדגמים האלה של האסוסים? מי מהם עדיף כשהשיקול העיקרי הוא זמן סוללה? 3) האם יש המ…
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
אהלן. אני השוק של המחשבי 11.6 לפחות בארץ הוא לא רחב אז הדרישות שלי הם כאלה. סביבות 2000 ש"ח אבל תציעו משהוא יקר טיפה אבל לא מידי מעבד שהוא לא מסידרת הZ ראיתי כמה דגמים מעניינים Acer Aspire one 752-מישהוא מוכן לומר לי היכן הוא נמכר בארץ כיום? ואני מדבר על הגירסה שלו שעולה 2000ש"ח עם HDMI. Samsung n510-הגירסה שעולה 2000ש"ח באה משום מה עם N270. lenovo s12-גודל אידיאלי אבל טיפה גדול וזה מה שמונע ממנו להיות נגיש. גם עם N270 לפחות בגרסה בלי HDMI עכשיו סוגיה שמטרידה אותי. n270-מעבד שככל הידוע לי עובד רק בx86 והמערכות הפעלה הבאות של MS היום X64 בלבד. עכשיו לשאלה הזאת האם ניראלה לכם שX86 העתיק עוד ישרוד או עדיף את את האיסר עם מעבד סלרון ULV?. ודרך אגב אני ראיתי סקירה של האיסר ובא…
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
הנטבוק הוא למטרת לימודים , אינטרנט ואופיס ואולי קצת סרטים חשוב :זמן סוללה ארוך , משקל נמוך ,אין צורך ביציאות מיוחדות או בכונן אופטי מה שכן חשוב שתהיה אחריות בין לאומית שאוכל לנצל אותה בארץ הקודש אם אתם מכירים גם חנויות באזור מנהטן שכדאי לקנות מהם או שאתם יודעים שיש להן מבחר מעניין זה יכול לעזור ! תודה!
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
היי, אני זקוק להמלצה לנטבוק 12.1 אינץ' עד כ 2000 ש"ח ללימודים. חושב שיהיה קל, ושיזוז כמובן. מה אתם אומרים על ה S12 של לנובו? שווה משהו?
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום חברי פורום נכבדים, השקעתי כמה שעות של קריאה בפורומים ומאמרים כיצד למצוא מחשב נייד. הגעתי למסקנה שבגלל שאני אהיה סטודנט עוד שנה ושאני משתמש במחשב בלא יותר מאינטרנט ומוזיקה אני צריך נטבוק. הבנתי שיחסית לנטבוק התקציב שלי הוא דיי גבוה, לכן אני רוצה למצוא נטבוק אמין וטוב. אז ככה: *מטרות המחשב: אופיס, אינטרנט, סרטים ומוזיקה, אולי כמה משחקים קלים.. *גודל מסך:13.3" *משקל רצוי: לא משנה. *זמן סוללה: כ-8 שעות. *יציאות מיוחדות: HDMI, אם אין אז לא נורא. *גודל מינימלי של כונן קשיח: 500 GB. *כונן CD/DVD, צורב: עדיף שיהיה. אם אין אפשרות כזאת אז לא. *אין העדפה לחברה מסויימת. אני קצת בור במה שנוגע למחשבים ויש מצב שכתבתי הרבה שטויות, אני אשמח לקבל ביקורות והמלצות. תודה רבה!…
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני מחפש נטבוק שיהיה יחסית זול (1500־1600 ₪) אבל שיהיה של חברה ידועה. המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט ולקורס פסיכומטרי. בזאפ מצאתי כמה מחשבים שעונים לדרישות, כרגע שמתי עין על Asus Eee PC 1001HA, יש המלצות או תלונות עליו? גם רעיונות אחרים יתקבלו בברכה.
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
אהלן. שימושים עיקריים למצגות ופייסבוק בהפסקות. שום משחקים ושום יישומים מלבד וורד, אקסל וכו'. חשבתי על ה-Acer Aspire One 532H, אבל הגיגה ראם מטריד אותי מתוך ידיעה שיותקן ווינדוס 7. למישהו יש דגם טוב יותר להציע? או לחילופין השתמש במחשב דומה עם גיגה ראם ווינדוס 7 ויכול להעיד שהמחשב עובד כמו שצריך?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עוזר לידידה טובה שלי לרכוש נטבוק טוב ללימודים, בעיקר משהו שיהיה קל ונוח לנשיאה ונוח לצרכי הקלדה, יש לה לפטופ גדול יותר שאליו היא תעביר את המסמכים לצרכי עבודה ממושכת יותר. הנטבוק ישמש בעיקר להקלדה בזמן שיעורים והרצאות. תודה לעוזרים !
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-