עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני מרכיב מחשב לקרובי משפחה (כבר פתחתי טופיק בנושא אבל עכשיו הדרישות מדוייקות ומגובשות יותר) ואני צריך לקבל המלצה למפרט מחשב שנועד בעיקר למשחקים בתקציב מקסימלי של 3500 ¤ החלקים שצריכים להיות כלולים במפרט : מארז ספק לוח אם מעבד זכרון (2GB) כונן קשיח (של WD בנפח 250GB) כ.מסך כ.קול צורב DVD (עדיף LG) סט אלחוטי (מקלדת+עכבר, עדיפות ל- Logitech) רמקולים 2.1 (של חברה מוכרת Creative \ Logitech \ Altec Lansing \ Bose וכו) ראוטר (כנראה אני ילך על Linksys WRT54G) תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 589 צפיות
  2. מישהו יכול להמליץ לי על מפרט למחשב שמיועד למשחקים, סרטים, גלישה באינטרנט ועבודה במחיר של בסביבות 4000 ש"ח חשוב שיהיה מהיר ובעל זיכרון גדול בדיסק הקשיח תודה מראש אורן

• 5 תגובות
    • 534 צפיות
  3. שלום רב למשתמשי הפורום. ברצוני לרכוש מחשב נייח המיועד לשימוש ביתי ועליו להיות מסוגל להריץ תכנת cubase התקציב הוא 3000 ש"ח. דרגת השקט היא 5 ורצוי שהמחשב יהיה ורסטילי -אולי קצת משחקים פוטושופ וכדומה. יש גם צורך במסך 24 אינץ'. בתודה מראש . סופר.

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  4. Started by Maayanoth,

שלום לכולם, אני זקוקה להמלצה למפרט מחשב. תקציב: 5,000 ש"ח. אין בעיה לנצל את מלוא הסכום, אך אין אפשרות לחרוג מסכום זה. המחשב מיועד לגיימינג. ללא ציוד היקיפי. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אין צורך במסך, אני מחפשת לאחי מפרט למחשב עד 1000 שקל השימושים הם אינטרנט ואופיס. כולל צורב דיוידי. תדה! עדיף מהחנות IQPC. דפנה.

• 9 תגובות
    • 632 צפיות
  6. Started by elidr1,

שלום, אני מתכוון לקנות מחשב חדש במהלך השבוע הקרוב שיוכל להריץ כל משחק שייצא בשנתיים הקרובות, ולכן אני צריך עזרה בהרכבת מפרט מומלץ. 1. מה התקציב המקסימלי? התקציב שהקצבתי לעצמי זה 5500 ש"ח כולל windows חוקי, אך לא כולל מסך. במידת הצורך ניתן לחרוג מהתקציב. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עיקר השימוש במחשב יהיה גלישה באינטרנט, אך מדי פעם אני יהיה מעוניין להריץ משחקים כבדים(בעיקר אסטרטגיה ופעולה) ולצפות בסרטים ובסדרות. בנוסף הייתי מעוניין שהמחשב יכלול אפשרות לחבר את המחשב לטלויזיה, ככה שבמקום שאני ייצפה בסרטים ובסדרות במסך המחשב הקטן , תיהיה לי אפשרות לצפות במסך הטלויזיה שהוא הגדול יותר מבין השניים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך- יש צורך. אני מעוניין במסך 22 אינצ'. התק…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Eddi S,

Thermaltake MOZART SX + MEDIA LAB VC7001SNS AMD Athlon 6000 Corsair 2G (1G x 2) / 800 CL4 Sagate 1.5TB ST31500341AS FSP 400W BluStorm DVD-RW ASUS 2014 חסרים לי פה : 1) לוח אם, אני מעדיף ג'יגבייט . בינתיים אני לא הולך לשחק משחקים, איזה תמליצו לי? בעיקר אראה סרטים 1080P וטלויזה. 2) קירור למעבד, מעדיף הכי שקט שיש, לא אכפת לי כמה זה כסף!!! 3) כרטיס טלויזיה. אני שמעתי ש COMPRO הם טובים אך אין לי הרבה ידע המפרט שבניתי אך ורק מהידע שלי אם מישהו חושב לשנות אשמח לקבל חוות דעת!!! תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  8. Started by קרן24,

קודם כל רציתי לומר שיש פה אחלה פורום ואחלה אנשים. אני מעוניינת לרכוש מחשב חדש ואשמח לקבל המלצה למפרט. אני מתחילה ללמוד תקשורת דיגיטלית שכוללת בין היתר תוכנות כמו פוטושופ, דרימוובר וכיו"ב ולכן אני צריכה מחשב חזק בשל התוכנות הכבדות וכמובן מחשב טוב מבחינה גרפית. חוץ מתוכנות אלה המחשב משמש אותי בעיקר לאינטרנט, שמיעת מוזיקה, הורדות וצפייה בסרטים. משחקים פחות חשוב. התקציב הוא בסביבות 3000-4000 ש"ח אך ניתן לחרוג מעט במידה וחריגה כזאת יכולה לשפר את ביצועי המחשב משמעותית. בנוסף אני מתכננת לרכוש גם מסך מחשב LCD בגודל 19" או 22", אז אתם מוזמנים לרשום לי המלצות גם לגבי מסך טוב שאתם מכירים שיכול לענות לי על הדרישות שרשמתי. אני מעדיפה לקנות את המחשב באיזור ירושלים. חשבתי אולי על ksp. …

• 9 תגובות
    • 681 צפיות
  9. Started by BMWE,

שלום, לאמי בבית ככל הנראה מת המחשב (99% בטוח שלוח אם). אני מחפש מחשב שמעל 905 מהשימוש שבו הולך להיות גלישה באינטרנט (לא הורדות/משחקים) ו/או מסמכים. אשמח להמלצות - האם לחפש לוח אם חדש (כרגע הלוח הוא G31 של ג'יגה בייט) או עדיף כבר לקנות מחשב חדש? ואם כבר מחשב חדש, אשמח להמלצה האם הדגם הכי זול של KSP/אייבורי זה מספיק? רשת אחרת/נוספת? תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. זה מה שבניתי ב skypc אשמח להערות והצעות לשיפור (עדיף באותה החנות). מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤376 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200 לוח אם GIGABYTE GA-73PVM-S2H ¤384 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39360 כונן קשיח Seagate ST3500410AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤286 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤175 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-2GBPK צורב Sony Nec - Optiarc AD-7220S X22 SATA Black DVD ¤145 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=NEC1102 מארז כולל ספק HEC 6A19B Black 300W ¤347 כמות:1 http://www.skypc.co.il/prod…

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  11. שלום לכולם, אשמח לעזרת מי שמבין בנושא. 1. יש לנו צורך במחשב נייח שיוכל להריץ סוליד קל [בלי יותר מידי חלקים בפרויקט - משטח שמכופפים לזווית 90 מעלות, ומסמנים חורי הברגה] כיום השימוש בדגם מאוווד מיושן של קוואדרו ומחשב נייד מיושן עוד יותר. מצאתי באזור המרכז בחנות פלונטר - P620 ב800 שח וכנראה זה יהיה הכרטיס. הבא בתור זה P2000 במחיר קרוב ל2000 שכנראה לא נוכל להוציא [ולא בטוח שיש צורך]. אשמח לבניית מפרט מסביב לכרטיס הזה בעוד כ-3K. אם ממש יועיל מבחינת ביצועים, אפשר עוד 3.5K. זה מה שניסחתי כרגע, מניח שהרבה כאן זה overkill - קישור להצעת המחיר https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=284734 פירוט …

12. היי, אשמח לכל טיפ למחשב מדיה סנטר לסלון שכולל: לוח אם+מעבד = ? זיכרון = ? קשיחים = 2 של 1 טרה WD Raid edition כרטיס מסך= ? כרטיס סאונד= ? מארז= ? ספק כוח= ? כרטיס טלויזיה= ? תודה!

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  13. Started by Slavadir,

1. מה התקציב המקסימלי? 1400 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גלישה, קידוד וידאו לעיתים רחוקות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פיירפוקס וקידוד וידאו לעיתים רחוקות ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה…

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  14. שלום לכולם, אני שואל את השאלה הנ"ל בשביל חבר הוא מעוניין במפרט כולל מקלדת ועכבר בעלות של 4500 ש"ח, הוא מעוניין במסך 20 אינץ'. המפרט צריך לכלול הרכבה ומערכת הפעלה. המחשב לסרטים, ומשחקים LITE. אשמח לקבל מפרט מKSP המון תודה עבור הסבלנות מראש.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  15. Started by whitemcp,

אהלן, מעונין בהמלצה למפרט למחשב בעיקר גיימינג. (לא זקוק לציוד היקפי כלשהו). אשמח גם להמלצה על חנויות.

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  16. יש לי כבר את המעבד (i5 661) ועוד 1500 בתקציב. המחשב יהיה מחשב סלון לטלויזיה ואינטרנט, מחובר ל LCD של 37'', אבל הייתי רוצה לחבר אותו במקביל גם למסך רגיל ולהתמש לפעמים ל Ofice וכאלה. אני יודע שהתקציב צפוף, אבל אין לי כ"כ ברירה. חוץ מזה, אם תקציב גדול, אז איפה האתגר? תודה!

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  17. בס"ד שלום לכולם, אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מפרט למחשב עבור משחקים עד סכום כולל של 4500 ש"ח (עם חריגה של 100 ש"ח גג). אני לא זקוק לרמקולים ומסך, אבל כן אשמח אם תכללו ציוד היקפי של מקלדת ועכבר וכמובן מארז וספק וכל מה שמחשב סטנדרטי מכיל דבר אחרון, אשמח שהמפרט יכלול SSD בגודל כלשהו, אני סומך עליכם שתוכלו להמליץ לי על הגודל המתאים בתקציב הנוכחי. בתודה מראש ושבוע טוב! נוריאל

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. שלום חברים. אשמח מאוד אם תמליצו לי על מפרט איכותי למחשב שעיקר ייעודו ישמש בחדר הקלטות. אין צורך בכרטיס מסך או כרטיס קול ייעודיים (יש כרטיס קול) לפחות 2 טרה הארד דיסק מעבד חזק וזכרון מספיק מארז איכותי ווינדוס 7 והכי חשוב, שהוא יהיה שקט עד כמה שניתן (כדי שלא יהיה רעש מאווררים בהקלטה) תקציב: עד 4,000 ש"ח הנה המידע המלא לפי השאלון: מה התקציב המקסימאלי? - 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך כמובן :-) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקלטות בחדר אולפן מוסיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כב…

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  19. לא כולל ציוד היקפי. לא כולל מסך. מחיר צריך להיות אחרי חלוקה ל-3 תשלומים. תודה.

20. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב 8K וחריגה של 1000 שח. הרכישה תהיה באילת לכן המחיר הוא ללא מע"מ. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחק - cities skylines 2. עריכת סטילס (פוטושופ) וקצת וידאו פרמייר (לא 4K כרגע). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש כונן Samsung 980 PRO M.2 NVMe שמיועד עבור מערכת הפעלה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? …

21. שלום לכולכם אבקש את עזרתכם: למפרט מחשב ללא מסך ללא ציוד היקפי וללא רמקולים. המחשב בעיקרון מיועד למשחקים (לא כבדים מידי) עד 2000 ש"ח. אודה להצעה רק מאזור המרכז ואודה גם ללינק של החנות. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  22. שלום חברים אני יודע שהמחיר מאוד נמוך אך אני מעט דחוק בתקציב - אשמח למפרט (יותר נכון חצי מפרט.....) ללא מסך, ללא הארדיסק, ללא צורב וללא ציוד היקפי. מטרות המחשב: אינטרנט בלבד תודה חברים!

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  23. בוקר טוב חברים ברצוני להתייעץ ולקבל מפרט למחשב,הדרישות מפורטות למטה אודה מאוד לעוזרים יום טוב 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה,אופיס,משחקים(בעיקר פרו ופיפ"א 2011) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…

• 6 תגובות
    • 583 צפיות
  24. Started by kobibo,

אודה למפרט עבור חבר עד 2000 ש"ח המחשב בעיקרו מיועד לגלישה באינטרנט + קצת Office ( ללא מסך וללא ציוד היקפי ).

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  25. Started by alanir,

לחברי הפורום שלום, אני צריך במהירות מפרט למחשב חדש (ללא נלווים, רק המחשב. כל השאר יש לי כבר) סכום של כ - 2000 ש"ח. בדקתי את המפרט למחשבים משרדיים המומלץ באתר (המחשב ישמש לאופיס, אינטרנט, קצת הורדות, קצת צריבות, משחקי מחשב קלים). שאלתי היא: האם מפרט המחשב המשרדי המומלץ שבא עם מעבד AMD מספיק טוב? לא עדיף לקחת מעבד של אינטל (שגם מומלץ שם). אף פעם לא קניתי מעבד של AMD ואני קצת חושש. אודה על תגובתכם. עמית

• 2 תגובות
    • 554 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.