ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,356 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אשמח לעזרת מי שמבין בנושא. 1. יש לנו צורך במחשב נייח שיוכל להריץ סוליד קל [בלי יותר מידי חלקים בפרויקט - משטח שמכופפים לזווית 90 מעלות, ומסמנים חורי הברגה] כיום השימוש בדגם מאוווד מיושן של קוואדרו ומחשב נייד מיושן עוד יותר. מצאתי באזור המרכז בחנות פלונטר - P620 ב800 שח וכנראה זה יהיה הכרטיס. הבא בתור זה P2000 במחיר קרוב ל2000 שכנראה לא נוכל להוציא [ולא בטוח שיש צורך]. אשמח לבניית מפרט מסביב לכרטיס הזה בעוד כ-3K. אם ממש יועיל מבחינת ביצועים, אפשר עוד 3.5K. זה מה שניסחתי כרגע, מניח שהרבה כאן זה overkill - קישור להצעת המחיר https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=284734 פירוט …
-
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
- 2 followers
-
-
היי, אשמח לכל טיפ למחשב מדיה סנטר לסלון שכולל: לוח אם+מעבד = ? זיכרון = ? קשיחים = 2 של 1 טרה WD Raid edition כרטיס מסך= ? כרטיס סאונד= ? מארז= ? ספק כוח= ? כרטיס טלויזיה= ? תודה!
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 1400 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גלישה, קידוד וידאו לעיתים רחוקות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פיירפוקס וקידוד וידאו לעיתים רחוקות ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה…
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שואל את השאלה הנ"ל בשביל חבר הוא מעוניין במפרט כולל מקלדת ועכבר בעלות של 4500 ש"ח, הוא מעוניין במסך 20 אינץ'. המפרט צריך לכלול הרכבה ומערכת הפעלה. המחשב לסרטים, ומשחקים LITE. אשמח לקבל מפרט מKSP המון תודה עבור הסבלנות מראש.
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אהלן, מעונין בהמלצה למפרט למחשב בעיקר גיימינג. (לא זקוק לציוד היקפי כלשהו). אשמח גם להמלצה על חנויות.
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי כבר את המעבד (i5 661) ועוד 1500 בתקציב. המחשב יהיה מחשב סלון לטלויזיה ואינטרנט, מחובר ל LCD של 37'', אבל הייתי רוצה לחבר אותו במקביל גם למסך רגיל ולהתמש לפעמים ל Ofice וכאלה. אני יודע שהתקציב צפוף, אבל אין לי כ"כ ברירה. חוץ מזה, אם תקציב גדול, אז איפה האתגר? תודה!
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מפרט למחשב עבור משחקים עד סכום כולל של 4500 ש"ח (עם חריגה של 100 ש"ח גג). אני לא זקוק לרמקולים ומסך, אבל כן אשמח אם תכללו ציוד היקפי של מקלדת ועכבר וכמובן מארז וספק וכל מה שמחשב סטנדרטי מכיל דבר אחרון, אשמח שהמפרט יכלול SSD בגודל כלשהו, אני סומך עליכם שתוכלו להמליץ לי על הגודל המתאים בתקציב הנוכחי. בתודה מראש ושבוע טוב! נוריאל
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברים. אשמח מאוד אם תמליצו לי על מפרט איכותי למחשב שעיקר ייעודו ישמש בחדר הקלטות. אין צורך בכרטיס מסך או כרטיס קול ייעודיים (יש כרטיס קול) לפחות 2 טרה הארד דיסק מעבד חזק וזכרון מספיק מארז איכותי ווינדוס 7 והכי חשוב, שהוא יהיה שקט עד כמה שניתן (כדי שלא יהיה רעש מאווררים בהקלטה) תקציב: עד 4,000 ש"ח הנה המידע המלא לפי השאלון: מה התקציב המקסימאלי? - 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך כמובן :-) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקלטות בחדר אולפן מוסיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כב…
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
לא כולל ציוד היקפי. לא כולל מסך. מחיר צריך להיות אחרי חלוקה ל-3 תשלומים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב 8K וחריגה של 1000 שח. הרכישה תהיה באילת לכן המחיר הוא ללא מע"מ. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחק - cities skylines 2. עריכת סטילס (פוטושופ) וקצת וידאו פרמייר (לא 4K כרגע). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש כונן Samsung 980 PRO M.2 NVMe שמיועד עבור מערכת הפעלה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? …
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולכם אבקש את עזרתכם: למפרט מחשב ללא מסך ללא ציוד היקפי וללא רמקולים. המחשב בעיקרון מיועד למשחקים (לא כבדים מידי) עד 2000 ש"ח. אודה להצעה רק מאזור המרכז ואודה גם ללינק של החנות. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום חברים אני יודע שהמחיר מאוד נמוך אך אני מעט דחוק בתקציב - אשמח למפרט (יותר נכון חצי מפרט.....) ללא מסך, ללא הארדיסק, ללא צורב וללא ציוד היקפי. מטרות המחשב: אינטרנט בלבד תודה חברים!
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
בוקר טוב חברים ברצוני להתייעץ ולקבל מפרט למחשב,הדרישות מפורטות למטה אודה מאוד לעוזרים יום טוב 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה,אופיס,משחקים(בעיקר פרו ופיפ"א 2011) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…
-
- 6 תגובות
- 571 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום, אני צריך במהירות מפרט למחשב חדש (ללא נלווים, רק המחשב. כל השאר יש לי כבר) סכום של כ - 2000 ש"ח. בדקתי את המפרט למחשבים משרדיים המומלץ באתר (המחשב ישמש לאופיס, אינטרנט, קצת הורדות, קצת צריבות, משחקי מחשב קלים). שאלתי היא: האם מפרט המחשב המשרדי המומלץ שבא עם מעבד AMD מספיק טוב? לא עדיף לקחת מעבד של אינטל (שגם מומלץ שם). אף פעם לא קניתי מעבד של AMD ואני קצת חושש. אודה על תגובתכם. עמית
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אודה למפרט עבור חבר עד 2000 ש"ח המחשב בעיקרו מיועד לגלישה באינטרנט + קצת Office ( ללא מסך וללא ציוד היקפי ).
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שבוע טוב. מבקש המלצה למפרט מחשב ללא ציוד היקפי, לשימוש בייתי. <blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח ) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) עבודה משרדית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי, ומארז, אבל שיכלול ספק כוח. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צ…
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה למחשב בתקציב של עד 2300 ש"ח. המפרט מיועד לאינטרנט,אימיול וסרטים ומשחקים פשוטים. המפרט יכלול את החלקים הבאים:מעבד,לוח אם,זכרון,הארד דיסק,כרטיס מסך,מארז+ספק וצורב DVD. תודה
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למפרט שישמש לעבודות אופיס/הורדות/צריבות וכו' עד 2500 ש"ח כולל מסך, מקלדת ועכבר (עדיפות לסט אלחוטי זול) ורמקולים בסיסיים. על המחשב להיות מבוסס אינטל (אם אפשר I3, עוד יותר טוב). עדיפות גדולה מאוד לחלקים הניתנים להשגה באייבורי (ואם לא, אז בKSP). תודה רבה לעוזרים וחג שמח! אבירן.
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני צריך מחשב לשימוש ביתי שיריץ את תוכנת אוטוקאד בצורה חלקה וגם קצת למשחקים, התקציב הוא עד 2500 ש"ח בלי מסך. מעדיף מעבד קונרו ואם אפשר מסקאי פיסי(לא חייב אבל עדיף).
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, אם תוכלו בבקשה לעזור לי, אני צריך המלצה למפרט וחנות (עדיף מקום שאוכל לשלם בתלומים) עבור מחשב נייח מקסימום 2500 שח (ללא מסך ואביזרים חיצוניים) עבור תכנות בלינוקס וחלונות עם אפשרות לראות סרטים ולהפעיל משחקים בינוניים עד פשוטים. עדיף מחשב כמה שיותר שקט אבל זה לא בעדיפות עליונה. עדיפות גם לזיכרון 4GB וכרטיס מסך סביר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד טוב לחסוך אבל אין לי בעיה לנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא אך אם זה ממש מומלץ ושווה אז ב50-100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטי FHD, משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA FOOTBALL MANAGER COD AC GTA BF TOTAL WAR ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23' כנראה U2312HM -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מה זאת אומרת? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: …
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לעזור לחבר עם מפרט לבן שלו למשחקים קלים ( fortnite) הגעתי למשהו כזה: https://www.tms.co.il/225648 אבל הוא רוצה להוזיל עוד עלויות. המפרט הזה בכלל מאוזן? אפשר להוזיל עוד? תודה
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
צריך המלצה למפרט עד הסכום הנ"ל כש... 1.העדפה למעבד AMD . 2. חובה 1GB זיכרון. 3.יש לי כרטיס מסך טוב מסוג Radean 9800 pro על סלוט AGP ,במידה והתקציב הנ"ל אינו מספיק גם לכרטיס חדיש יותר וסביר ,אודה להצעה עבור לוח התומך ב AGP . 4.אין צורך במסך,ציוד היקפי,פלופי וצורב DVD . תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 859 צפיות
-
-
היי אשמח לקבל המלצות למפרט מחשב 3000 ש"ח או פחות שימושים: אינטרנט, WORD, חיבור מצלמה דיגיטלית ועיבוד תמונה בסיסי - לא למשחקים ולא ל-OC חשוב שיהיה אמין עם רכיבים איכותיים עד כמה שניתן במחיר (על חשבון מהירות ונפח) צריך לכלול צורב ללא מסך וציוד היקפי תודה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים ומשחקים קלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו Legue of Legends ומשחקים דומים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם …
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-