עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ofcourse,

היי קיבלתי X31 היום, נראה שמותקן הדריבר לוייפיי, אבל משום מה הוא לא מזהה רשתות. הנורית חיווי של האלחוטי לא דולקת, ואנ ילא מוצא שום כפתור שיכול להפעיל את האלחוטי. אשמח לעזרה במציעת הכפתור או פתרון אחר של הבעיה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  2. אהלן, אני סטודנט למדעי המחשב בסמסטר האחרון לתואר שלו, ואני צריך נייד חדש. כעקרון הדרישות מהנייד הן שהוא יהיה נייד, כלומר בעל זמן סוללה סביר (4 שעות לכל הפחות) ומשקל סביר (2 קילו). כמו כן הוא צריך להיות חזק מספיק כדי להריץ מערכות הפעלה ב-VM ולתת לי את האפשרות לחטוא מדי פעם במשחקים, או במילים אחרות מאוד חזק. עכשיו, קראתי על זה לא מעט (אולי יותר מדי) והגעתי למסקנה שיש שניים שלושה דגמים שמתאימים לדרישות הללו. HP DM4 ASUS U36JC HP Probook 4320 שלושתם נראים מצויינים, ולבי נוטה לראשון, אבל עכשיו נכנסים להם הסנדיברידג' לתמונה והורסים לי את החיים. אז בעצם מה שאשמח לקבל מכם, חברי פורום יקרים, הוא עצה על אילו מבין המחשבים הנ"ל לבחור או שאולי בכלל כדאי לי לחכות כמה שבועות ולקנות מש…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by satan,

יש הצעות לשיפורים? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 55 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. למטרות משחקים ...בד"כ משחקי רשת ,אם אפשר משחקים כבדים...וגם לצפייה בסרטים(רצוי יציאה לטלוויזיה) מסך 15.4 יספיק. משקל-לאיודע ...שיהיה סביר... זמן סוללה עדיף ארוך כמה שניתן שיכיל בלוטות' כונן קשיח של 160GB מינימום צורב DVD יש העדפה לחברה משווקת BUG או SKYPC

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  5. Started by arpa,

אהלן, הייתי שמח לקבל המלצה ל2 מחשבים ניידים, שניהם לאותו השימוש אבל גודל המסך שונה. השימוש הוא לעבודה משרדית בלבד, בדגש על אורך חיים של הלפטופ, אחריות (כמה שיותר יותר טוב) משקל ואורך חיי הסלולה. הייתי שמח לקבל המלצה על לפטופ אחד עם מסך 13 אינץ' ואחד עם 15 אינץ'. עבדתי בעבר עם Lenovo Thinkpad והייתי מאוד מרוצה. עריכה: הכוונה במחיר היא שמחיר מחשב אחד הוא 5000 ש"ח, לא שניהם ביחד. תודה

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  6. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,500 כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך, דיסקים קשיחים וקירור למעבד 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא …

7. שלום, אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב (ופילוסופיה) באוניברסיטה העברית בעוד כחודש, והבנתי שמחשב נייד מאוד עוזר לתפקד כסטודנט. מטרות המחשב הם קריאת וכתיבת מסמכים, גלישה באינטרנט ותכנות (אני מניח שזה יידרש ממני מתישהו במהלך התואר). אין לי מושג אם תכנות ושימושים אחרים שנדרשים כשלומדים מדעי המחשב הם יותר תובעניים משימוש משרדי רגיל, ואני אשמח להסבר בהקשר זה. בנוסף - האם notebook הוא בכלל אפשרות בהקשר זה? ושוב, התקציב הוא 2500 ש"ח. אם אתם חושבים שלא ניתן לקנות מחשב מתאים בתקציב זה, אני אשמח להסבר. תודה מראש לכל המסייעים, שי

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  8. Started by shmulikg,

חשוב שיהיה AMD ATHELON XP MOBIL 2600 + ולוח אם טוב לOC של EPOX ועם קירור למעבד SP97

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  9. Started by Lackluster,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ועבודה מול מערכת וירטואלית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות אחושילינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדג…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. בס"ד היי, אני משדרג את המחשב והאמת היא שאין לי שמץ של מושג מה צריך לבדוק לגבי לוחות אם ולגבי RAM, אשמח להסבר קצר לגבי הדברים החשובים. הזמנתי מעבד RYZEN 2600 מNEWEGG ועכשיו אני צריך גם לשדרג ראם ולוח אם. רציתי לדעת מה צריך לבדוק לפני שקונים אותם, ממה שהבנתי בכללי עדיף זיכרון מהיר למעבדי RYZEN אבל יש פערים די גדולים אפילו בתוך קטגוריות מסוימות, זיכרון 8GB 3000 Mhz נע בין 240 ל400 שקלים לסטיק אחד. מה ההבדלים בינהם? לצורך העניין מחיפוש מהיר בNEWEGG מצאתי את זה: https://www.newegg.com/global/il-en/Product/Product.aspx?Item=N82E16820232419 אבל הוא רשום לINTEL, יש הבדל בין RAM ללוחות לאינטל ולוחות לAMD? ובכללי אשמח אם מישהו י…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום [= המחשב שלי הזקן כבר בן 3 שנים עשיתי חשבון ולהחליף לוח ומעבד וזיכרון זה כבר לא כל כך כדאי ומשתלם אז החלטתי לקנות מחשב עכשיו הרבה זמן לא עקבתי אחרי עולם החומרה אז אני פונה לעזרתכם... אז לעניינים: אם אתם יכולים בבקשה להכין לי מפרט מחשב טוב בכ-6500 שקל אם אפשר לא לחרוג... עם דגשים על הכרטיס מסך (אני מעדיף nvidia) ומעבד של 4 ליבות ולוח א ם של אסוס .... ואם אתם יכולים גם חבר שלי החליט שהוא רוצה מחשב בכ5500 שוב דגש על כרטיס מסך טוב מעבד טוב ולוח אם של asus...

• 11 תגובות
    • 860 צפיות
  12. תגידו לי מה דעתכם. INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ASUS P5B DELUXE / WIFI-AP SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950XT 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - GEIL 2048MB (1024MB X2) DDR2 ULTRA 800MHz DUAL CHANNEL KIT WITH COOLING CL-4-4-4-12 OCZ MODSTREAM 520W קירור - הזמנתי מחו"ל,כולל רדיאטור עם 2 מאווררי 120 מ"מ ובלוק למעבד,לגשר הצפוני ולכרטיס מסך (3 החבר'ה האלו). שאר הדברים יש לי.

• 10 תגובות
    • 723 צפיות
  13. שלום לכולם אני חדש פה והמליצו לי על הפורום הזה אמרו שיעזרו לי למצוא מפרט טוב אז ככה: יש לי תקציב של 8 אלף שקל ואני צריך מפרט של מחשב עם יכולות דו מימדיות חזקות ותלת מימדיות בינוניות (או נמוכות) העיקר בדו מימד כי אני עוסק הרבה בגרפיקה, וכרגע המחשב שלי אפילו מתקשה להריץ תוכנות. אני לא מתכוון לעשות אובר קלוקים. לא דרוש מסך...או כל דבר אחר...רק רשימה של חלקים וקייס (כמה שיותר תפקודי ולא איזה מפלצת יפה) תודה, צ'ארלי17.

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  14. שלום לכולם. מעוניין להחליף מספר רכיבים במחשב עקב BSoD והתיישנות מורגשת. אשמח לייעוץ. קצת רקע למי שמוכן להשקיע: ספויילר בשנת 2008, בימי SkyPC האגדיים הרכבתי לעצמי מפרט מבוסס i7 920. עד היום שדרגתי את רוב הרכיבים חוץ מלוח אם, מעבד וספק כוח. חייב לציין שגם היום המחשב עובד מעולה. הבעיה היא כנראה legacy drivers שווינדוס 10 מספק עבור הציוד הזה + התיישנות בעיקר של לוח האם וה-BIOS שלו. מרגיש shaky אפילו בצפייה ב-Twitch עם גוגל כרום (שהוא בעצמו לא ממש מציאה). אני מקבל מדי פעם BSoD בצורה די רנדומלית וללא Minidump או הודעת שגיאה ספציפית, אבל אחרי בדיקות קטלגתי את הבעיה כחומרתית או כדרייבר legacy בעייתי. ה…

15. Started by KaPOcHinI,

ללא מסך מקלדת עכבר רמקולים וכו' אמ..לא אכפת לי amd או אינטל עדיף שיורכב מ tms כי הם עושים שם oc בחינם...(אז גם שהמפרט יהיה כמה שיותר מותאם לoc) אמ...בעיקר לאינטרנט פוטושופ וסימס 2... תקציב לא מעל 3000-3100 ש"ח תודה מראש..

• 8 תגובות
    • 604 צפיות
  16. Started by yassa,

שלום לכולם, אנחנו מחפשים לקנות נייד לעבודה. הדרישות הן: זמן סוללה ארוך (צריך להחזיק עבודה רצופה ואינטנסיבית בנסיעות רכבת של ~3 שעות לפחות) מסך - רצוי 15/14 רחב עוצמתי יחסית - מריצים אפליקציות תובעניות שרוכבות חזק על מערכת ההפעלה, Visual Studio וכו'. זיכרון - מינימום 2GB רצוי רכישת Bundle עם מערכת הפעלה XP (גם אם יגרור עליה במחיר) יכולות גראפיות - בסיסיות ביותר אם בכלל (כלומר, סרטים מזדמנים). יציאת וידאו יכולה להיות נחמדה, אבל אם זה בא בדגם עם סוללה חלשה יותר / מחיר גבוה בהרבה, רצוי לוותר. משקל - לאור העובדה שידרוש הטלטלות יומיומית ברכבת + הליכה, רצוי משקל נמוך לגודל המסך (2.5 יהיה אופטימאלי, אבל כמובן יכול להיות שאין). כשעשיתי את הבירור לפני כחצי שנה, היחיד שענה באופן מספ…

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  17. Started by shalev142,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים מאוד כמו BF4 וכאלה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 GTA V במידה והוא יצא למחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Rin,

שלום , http://www.asus.com/Notebooks/Special_Edition/ASUSAutomobili_Lamborghini_VX7/ אני יכול להביא את המחשב הנייד הזה ב 8500 אשמח לחוות דעות , המלצות, האם זה המחשב הנייד הכי חזק כרגע ? למשחקים ובכלל ? יש לו מתחרים ? הצעות אחרות? בבקשה תגיבו לטוב ולרע תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, אז למה לא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי רגיל + משחקים עד כמה שהתקציב מאפשר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין משהו ספציפי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר, יותר טוב, אבל בשל התקציב אסתפק בהגדרות בינונ…

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  20. Started by galh_5,

על זה חשבתי מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ¤590 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤318 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤317 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון Exceleram DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 ¤175 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=EX2-2800P2-SK כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤839 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28300 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD ¤141 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22L מארז ללא ספק HEC 6A19 White ¤209 כמות:1 http://www.sk…

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  21. Started by Heron,

אני אשמח לייעוץ לא קלאסי: אני יודע די טוב מה אני רוצה, אבל אני לא בטוח כמה זה צריך לעלות. שימושים: השימוש המרכזי הוא לימודים. המחשב צריך להיות מסוגל להריץ תוכנות דוגמת מטלב. שימוש משני - משחקים. אני לא גיימר, אבל אני רוצה שתהיה אפשרות להריץ משחקים (גם אם לא ברמת התצוגה הגבוהה ביותר) דרישות: מעבד: I5 דור שלישי ומעלה זיכרון RAM:י 4 ג'יגה ומעלה זיכרון קשיח: חצי טרה ומעלה (רצוי 750 GB) גודל מסך: 15.6 אינץ' כרטיס מסך: נדרשת יכולת להריץ משחקים יחסית חדשים. לא בהכרח על הגדרות הגרפיקה המקסימליות. דרישות נוספות: חיבור HDMI, מצלמת רשת, אמינות (אני רוצה מחשב שאפשר לסמוך עליו שלא יעשה בעיות בטווח של כמה שנים) דברים שאפשר להתפשר עליהם: משקל, סוללה, כונן אופטי. השאלה: מהו סדר הגודל …

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  22. Started by rani109,

שלום לכולם מה דעתכם על המחשב הזה 2000 ש"ח http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/Bezeq/about/News_bezeq/NewsBezeq2008/april-june2008/100908.htm המחיר מפתה, המחשב יהיה בבית במקום מחשב נייח. תודה למגיבים רני

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by chenrp,

שלום לכולם, אני יכול לקבל מחשב מארצות הברית ולא לשלם משלוח ולא מכס. חשובה לי אחריות ולכן החלטתי ללכת על ונדיבה. אבקשכם להמליץ לי על דגם זול וטוב לשימושי אינטרנט וחיבורי hdmi הבנתי שלכל מחשבי טושיבה יש אחריות(לפי מה שקראתי כאן באתר) תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימלי? 5200 בלי חריגה, המקס העליון 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: אשתמש במחשב לעריכת סרטים, הרצת שרתי משחק, שיחוק, תיכנות, ושימוש מאוד אינטנסיבי לאורך שעות רבות א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. כל משחק חדיש שיוצא, אקליפס, ויזואל סטודיו, כל מני כלים של ADOBE אבל אני לא חושב שזה מצדיק קודא כי אני לא עובד איתם הרבה, סוני ווגאס ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).:המפרט ישמש לי גם ככלי עבודה חשוב, אני עובד דרך המחשב, הוא צריך להחזיק את העומס. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכםמתכנן לקנות 2209W…

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Price list updated 17-11-2006 מעבדי אינטל Pentium D 3.4Ghz, s775, 2x2MB, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל ASROCK ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire זכרונות DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) TWINMOS דיסקים קשיחים Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך Powercolor X550 EZ 256MB, TV, DVI, PCI-E כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים DVD Recorders LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HJA-291 MIDI 500W Max, 18cm Fan Black מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים None Price of Pakage 3240 Total price 3240 ¤ for payments 12 X 295 ¤ CASH PRICELIST - V.A.T. IS INCL…

• 3 תגובות
    • 509 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.