עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by mai,

שלום אני מתלבטת איזה מחשב נייד לקנות אולי מישהו יכול לעזור? מתלבטת בין אסוס ולנובה יוגה ובכללי איזה דגם כי הצרכים שלי זה גם בשביל עבודה גראפית. (אני בתחילת דרכי בכיוון הזה) בעיקר אילוסטריטור וגם שימוש במוזיקה, סרטים וכתיבה. חשוב לי בנוסף שהוא לא יהיה כבד מידי כי אני מטיילת בעולם. מחיר עד 3500 אשמח להמלצה על דגם ספציפי , על פרטים שחשובים שיהיו לי במחשב ועל מה לא כדאי לי להתפשר . תודה רבה

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  2. Started by Shi Apolo,

היי, באוקטובר אתחיל את לימודי במדעי המחשב בשילוב עם עיצוב תעשייתי. אני זקוק למחשב נייד שיענה על צרכי התכנות והעיצוב, זאת אומרת תוכנות Cad כמו Solidworks ותוכנות Adobe השונות. התכנון הראשוני היה להשקיע יותר כסף ולקנות מק אך האפשרויות התקציביות קטנו וגם הבנתי שתהיה לי בעיית תאימות עם מק לsolidworks. * מטרות המחשב? עבודה גראפית, עבודת עיצוב בסביבת 3D ותכנות. * גודל המסך? אני חושב שעדיף מט לעבודה בחוץ אך אם מסך שכזה מהווה בעיה אז לא משנה. * רזולוציית המסך? HD 1366x768 FHD 1920x1080 אחד מהשניים עדיף HD מלא * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה יכולה לעזור אך גם מקלדת ללא numpad תתקבל * משקל רצוי? שתהיה אפשרות להתנייד איתו עד 2.5 קילו זה סביר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך?…

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  3. מעבד : Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray קירור מעבד : Noctua NH-D14 CPU Cooler לוח אם : GIGABYTE P67A-UD4 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 2133, 2xPCI-E זיכרון : DDR3 1600Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel CL9-9-9-24 דיסק קשיח : Samsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ כרטיס מסך : Nvidia gtx 580 מחיר מבצע בנועה רק 2000 שקל !!! מארז : lancool k-62 ספק כוח : SeaSonic 650W Gold X-Series Active PFC 12cm Fan Modular PSU X-650 (Retail) מסך : dell u2311H או LG IPS236 מתלבט.. מה שרציתי לדעת האם החלקים שבחרתי תואמים אחד לשני והכל עובד ?! דבר שני יש שיגידו שחלק מהמפרט סתם ולא מרגישין בשימוש אבל רציתי רק להבהיר נקודה אחת שהמחשב הזה גם מיועד לעתיד הק…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. חבר'ה,הצלחתי להרכיב מפרט מעולה ב5,500 ש"ח למחשב עבור משחקים בלבד. מעבד- AMD ATHLON 64 3000+ BOX לוח אם- Epox 8KDA3J Nvidia Nforce3 250Gb 754-pin זיכרון- SAMSUNG 512MB DDR 400 Original כונן קשיח- WD 80GB 7200RPM 8M SATA כרטיס גראפי- MSI Radeon9800PRO 128MB 256Bit כונן DVD- Toshiba 16X48 SD-1802 OEM צורב CD- LITE ON 52X32X52 RETAIL כונן דיסקטים- APLS Floppy 1.44 מארז- RAIDMAX 822WBP COBRA SILVER [ללא ספק] ספק- HEC 300ART WATT PSU מחיר כולל- 5,424 ¤ הרכבה במעבדה עולה +100 ¤ מחיר סופי 5,524 ¤ את המחשב אני אקנה מPANDAS הבעיה שלי היא עם המארז. לקחתי רייד מקס,…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by HaiPBM,

מארז ללא ספק CoolerMaster Sileo 500 ₪378 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=RC-500 מעבד: Intel I7 Quad Core I7 2600 3.4GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1363 קרור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev. 2 ₪124 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=21461 לוח אם: Gigabyte GA-H67A-UD3H-B3 for socket 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪732 ספק כוח: SeaSonic ET 600W Active PFC 120mm 4*SATA, 8-pin, PCI-E כמות: 1 - מחיר: ₪354 זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 כמות: 2 - מחיר: ₪251 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪263 כרטיס מסך: Sparkle'>http://tms.co.il/product/9191"]Sparkle GTS450 1024MB GDDR5 Dual DVI Pas…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Ran B,

היי כולם. אני צריך עזרה בבניית מחשב ללא ציוד הקפי לצורך סימולטור מכוניות. הסימולטור מקצועי וכלול בקניה נפרדת של בקרי משחק מקצועיים. (מושב מכונית ספורט, הגה, גיר וכו'..) אני מעוניין במחשב עם ביצועים גרפיים חזקים מאוד ומעבד טוב ע"מ להחזיק את הסימולטור. התקציב הוא 3000 ש"ח ואני מצרף את הפורמט מהסטיקי : 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של עד 300 שקל מעבר ל3000 במידה ולא ניתן עד 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סימולטור מקצועי לרכב - משחק באיכות גרפית גבוהה - שידור למסך טלויזיה - יציאת HDMI א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיו…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by sapir006,

אהלן, קודם כל תודה על התגובות וההצעות שקיבלתי פה מכמה אנשים,אבל אינ רוצה לשמוע עוד הצעות על מחשב חזק שיתאים לי לעבודה חזקה עם מאיה, אחד כזה שלא יעשה לי בעיות ושאני אוכל להפיק ממנו אחלה פרוייקטים התקציב שלי הוא עד עשרת אלפים שקל והיום קיבלתי מפרט ואני מאוד אשמח אם תגיבו לי עליו והאם לדעתכם צריך לשנות משהו או להוסיף מעבד intel core 2 quad Q6600 8MB לוח GA-EP45-DS3,DC,C2D,Quad intel P45 זכרון KINGSTON 1*4GB DR2 1066MH כונן קשיח- SEAGATE 500 GB 32 MB BUFFER SATA2 כונן אופטי- DRW-2014S1T מארז d3 aurora black s\p אלומיניום כרטיס מסך gv-n28-1gh-b gigabyte 512 bit 1 gb ddr D.DVI כרטיס קול c8 H D A כרטיס רשת- 2*1GB INTEL LANCARD המחיר שהציעו לי על המפרט הזה ה…

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  8. שלום. מבקש לקבל המלצות למפרט מחשב,עד 2500 ש"ח ,שנועד לשימושם של ילדים (עד גיל 13) ויכולה לתת מענה לשימוש במשחקי רשת,צפיה בסרטים וכמה שאפשר (ואני יודע שהתקציב מגביל) גם משחקים. לא משנה לי אם זו מערכת INTEL או AMD. תודה.

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  9. Started by m1ke,

כנראה פרחים ראשונים מהשיתוף בין נוקיה לאינטל http://www.crunchgear.com/2009/08/24/nokia-booklet-3g-netbook-details-coming-in-early-september/

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  10. [table] [tr] [td][/td][td] מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים [/td][/tr] [tr] [td] מעבד: [/td] [td] INTEL CORE i7 S1155 2600K 3.4Ghz - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1574 [/td][/tr] [tr] [td] לוח אם: [/td] [td] ASROCK P67 EXTREME 4 B3 - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪823 [/td][/tr] [tr] [td] זיכרון: [/td] [td] CORSAIR VENGEANCE 1600 CL9 8192MB (4096MB X 2) CMZ8GX3M2A1600C9 אחריות: שלוש שנים. LIFETIME יצרן. מחיר: ₪660 [/td][/tr] [tr] [td] כרטיס מסך: [/td] [td] SAPPHIRE HD6950 2GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש! כמות: 2 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1315 [/td][/tr] [tr] [td] צורב DVD: [/td] [td] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין ב…

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  11. התקציב הוא עד 4000 4200 ש"ח בערך[br]פורסם בתאריך: 7.09.2007 בשעה 17:56:38 עדיפות ל-QUAD

• 10 תגובות
    • 700 צפיות
  12. Started by ofcourse,

היי קיבלתי X31 היום, נראה שמותקן הדריבר לוייפיי, אבל משום מה הוא לא מזהה רשתות. הנורית חיווי של האלחוטי לא דולקת, ואנ ילא מוצא שום כפתור שיכול להפעיל את האלחוטי. אשמח לעזרה במציעת הכפתור או פתרון אחר של הבעיה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  13. אהלן, אני סטודנט למדעי המחשב בסמסטר האחרון לתואר שלו, ואני צריך נייד חדש. כעקרון הדרישות מהנייד הן שהוא יהיה נייד, כלומר בעל זמן סוללה סביר (4 שעות לכל הפחות) ומשקל סביר (2 קילו). כמו כן הוא צריך להיות חזק מספיק כדי להריץ מערכות הפעלה ב-VM ולתת לי את האפשרות לחטוא מדי פעם במשחקים, או במילים אחרות מאוד חזק. עכשיו, קראתי על זה לא מעט (אולי יותר מדי) והגעתי למסקנה שיש שניים שלושה דגמים שמתאימים לדרישות הללו. HP DM4 ASUS U36JC HP Probook 4320 שלושתם נראים מצויינים, ולבי נוטה לראשון, אבל עכשיו נכנסים להם הסנדיברידג' לתמונה והורסים לי את החיים. אז בעצם מה שאשמח לקבל מכם, חברי פורום יקרים, הוא עצה על אילו מבין המחשבים הנ"ל לבחור או שאולי בכלל כדאי לי לחכות כמה שבועות ולקנות מש…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by satan,

יש הצעות לשיפורים? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 55 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. למטרות משחקים ...בד"כ משחקי רשת ,אם אפשר משחקים כבדים...וגם לצפייה בסרטים(רצוי יציאה לטלוויזיה) מסך 15.4 יספיק. משקל-לאיודע ...שיהיה סביר... זמן סוללה עדיף ארוך כמה שניתן שיכיל בלוטות' כונן קשיח של 160GB מינימום צורב DVD יש העדפה לחברה משווקת BUG או SKYPC

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  16. Started by arpa,

אהלן, הייתי שמח לקבל המלצה ל2 מחשבים ניידים, שניהם לאותו השימוש אבל גודל המסך שונה. השימוש הוא לעבודה משרדית בלבד, בדגש על אורך חיים של הלפטופ, אחריות (כמה שיותר יותר טוב) משקל ואורך חיי הסלולה. הייתי שמח לקבל המלצה על לפטופ אחד עם מסך 13 אינץ' ואחד עם 15 אינץ'. עבדתי בעבר עם Lenovo Thinkpad והייתי מאוד מרוצה. עריכה: הכוונה במחיר היא שמחיר מחשב אחד הוא 5000 ש"ח, לא שניהם ביחד. תודה

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  17. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,500 כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך, דיסקים קשיחים וקירור למעבד 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא …

18. שלום, אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב (ופילוסופיה) באוניברסיטה העברית בעוד כחודש, והבנתי שמחשב נייד מאוד עוזר לתפקד כסטודנט. מטרות המחשב הם קריאת וכתיבת מסמכים, גלישה באינטרנט ותכנות (אני מניח שזה יידרש ממני מתישהו במהלך התואר). אין לי מושג אם תכנות ושימושים אחרים שנדרשים כשלומדים מדעי המחשב הם יותר תובעניים משימוש משרדי רגיל, ואני אשמח להסבר בהקשר זה. בנוסף - האם notebook הוא בכלל אפשרות בהקשר זה? ושוב, התקציב הוא 2500 ש"ח. אם אתם חושבים שלא ניתן לקנות מחשב מתאים בתקציב זה, אני אשמח להסבר. תודה מראש לכל המסייעים, שי

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  19. Started by shmulikg,

חשוב שיהיה AMD ATHELON XP MOBIL 2600 + ולוח אם טוב לOC של EPOX ועם קירור למעבד SP97

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  20. Started by Lackluster,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ועבודה מול מערכת וירטואלית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות אחושילינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדג…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. בס"ד היי, אני משדרג את המחשב והאמת היא שאין לי שמץ של מושג מה צריך לבדוק לגבי לוחות אם ולגבי RAM, אשמח להסבר קצר לגבי הדברים החשובים. הזמנתי מעבד RYZEN 2600 מNEWEGG ועכשיו אני צריך גם לשדרג ראם ולוח אם. רציתי לדעת מה צריך לבדוק לפני שקונים אותם, ממה שהבנתי בכללי עדיף זיכרון מהיר למעבדי RYZEN אבל יש פערים די גדולים אפילו בתוך קטגוריות מסוימות, זיכרון 8GB 3000 Mhz נע בין 240 ל400 שקלים לסטיק אחד. מה ההבדלים בינהם? לצורך העניין מחיפוש מהיר בNEWEGG מצאתי את זה: https://www.newegg.com/global/il-en/Product/Product.aspx?Item=N82E16820232419 אבל הוא רשום לINTEL, יש הבדל בין RAM ללוחות לאינטל ולוחות לAMD? ובכללי אשמח אם מישהו י…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום [= המחשב שלי הזקן כבר בן 3 שנים עשיתי חשבון ולהחליף לוח ומעבד וזיכרון זה כבר לא כל כך כדאי ומשתלם אז החלטתי לקנות מחשב עכשיו הרבה זמן לא עקבתי אחרי עולם החומרה אז אני פונה לעזרתכם... אז לעניינים: אם אתם יכולים בבקשה להכין לי מפרט מחשב טוב בכ-6500 שקל אם אפשר לא לחרוג... עם דגשים על הכרטיס מסך (אני מעדיף nvidia) ומעבד של 4 ליבות ולוח א ם של אסוס .... ואם אתם יכולים גם חבר שלי החליט שהוא רוצה מחשב בכ5500 שוב דגש על כרטיס מסך טוב מעבד טוב ולוח אם של asus...

• 11 תגובות
    • 867 צפיות
  23. תגידו לי מה דעתכם. INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ASUS P5B DELUXE / WIFI-AP SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950XT 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - GEIL 2048MB (1024MB X2) DDR2 ULTRA 800MHz DUAL CHANNEL KIT WITH COOLING CL-4-4-4-12 OCZ MODSTREAM 520W קירור - הזמנתי מחו"ל,כולל רדיאטור עם 2 מאווררי 120 מ"מ ובלוק למעבד,לגשר הצפוני ולכרטיס מסך (3 החבר'ה האלו). שאר הדברים יש לי.

• 10 תגובות
    • 731 צפיות
  24. שלום לכולם אני חדש פה והמליצו לי על הפורום הזה אמרו שיעזרו לי למצוא מפרט טוב אז ככה: יש לי תקציב של 8 אלף שקל ואני צריך מפרט של מחשב עם יכולות דו מימדיות חזקות ותלת מימדיות בינוניות (או נמוכות) העיקר בדו מימד כי אני עוסק הרבה בגרפיקה, וכרגע המחשב שלי אפילו מתקשה להריץ תוכנות. אני לא מתכוון לעשות אובר קלוקים. לא דרוש מסך...או כל דבר אחר...רק רשימה של חלקים וקייס (כמה שיותר תפקודי ולא איזה מפלצת יפה) תודה, צ'ארלי17.

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  25. שלום לכולם. מעוניין להחליף מספר רכיבים במחשב עקב BSoD והתיישנות מורגשת. אשמח לייעוץ. קצת רקע למי שמוכן להשקיע: ספויילר בשנת 2008, בימי SkyPC האגדיים הרכבתי לעצמי מפרט מבוסס i7 920. עד היום שדרגתי את רוב הרכיבים חוץ מלוח אם, מעבד וספק כוח. חייב לציין שגם היום המחשב עובד מעולה. הבעיה היא כנראה legacy drivers שווינדוס 10 מספק עבור הציוד הזה + התיישנות בעיקר של לוח האם וה-BIOS שלו. מרגיש shaky אפילו בצפייה ב-Twitch עם גוגל כרום (שהוא בעצמו לא ממש מציאה). אני מקבל מדי פעם BSoD בצורה די רנדומלית וללא Minidump או הודעת שגיאה ספציפית, אבל אחרי בדיקות קטלגתי את הבעיה כחומרתית או כדרייבר legacy בעייתי. ה…

דיונים חדשים בפורומים