ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,342 דיונים בפורום זה
-
אז ככה חשבתי על לקנות את המחשב הזה למטרת גיימינג חשוב לי שידע להריץ משחקים כמו cs:source , counter strike ברמה מעולה! http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=844058 מה אתם אומרים עליו ? אם אתם חושבים שאתם יכולים להציע משהו יותר טוב בצ
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
אז ככה חשבתי על לקנות את המחשב הזה למטרת גיימינג חשוב לי שידע להריץ משחקים כמו cs:source , counter strike ברמה מעולה! ויהיה טוב לעריכות גרפיות וסרטים http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=844058 מה אתם אומרים עליו ? אם אתם חושבים שאתם יכולים להציע משהו יותר טוב במחיר הזה (4000) בכיף אקבל. תודה על העזרה !
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שלום רב, 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים/פיתוח/עבודה מרחוק א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - PES/FIFA/NBA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בתחילה ישן 17" ולפי הצורך ישודרג ל 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות (בכפוף למשחקים הנ"ל) 3. האם יש צו…
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מחפש מחשב והדרישות שלי הן - שיהיה עמיד, מעבד i5, זיכרון 6GB ומעלה, ובעיקרון שיהיה מחשב מומלץ גם מבחינת סוללה, מסך וכו'. תקציב - עד 3500 ש"ח, עדיפות למחשב קל. כאן ישנו מחשב שעונה על הדרישות ב-2000 ש"ח בלבד, של חברת Asus! http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/newvi... מישהו יכול לומר לי האם הזול יעלה יקר או שזו עסקה טובה? עוד דגמים שמתאימים לדרישות: dell inspiron http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=837350 lenovo z500 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=837350 אני יכול למצוא עוד מחשבים בקטגוריה בזאפ, אבל בעיקרון אין לי שום העדפה, כל דעה תתקבל בברכה, במיוחד חשוב לי לשמוע את דעתכם על האסוס הראשון. תודה לעוזרים.!
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית ועבודה עם תוכנת עיצוב ותכנון Solidworks א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הידועים והטובים כגון battlefield crysis3 וכו'.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות …
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מחשב רב שימושי שקט בסכום כללי של 5500 ש"ח. שימושי מחשב - גלישה עם המון לשוניות פתוחות, SC2, משחקים באופן כללי (לא גיימינג מטורף), הורדות, סקייפ, פוטושופ, והכל בו זמנית. אחרי שיטוטים ארוכים ברחבי הפורום ובאתר הרכבתי חלק מהמפרט בהתאם להמלצות. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪968 לוח אם: Gigabyte GA-H87M-D3H for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪513 מארז: באנדל - Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪745 זיכרון: Crucial 16gb 8*2 GB DDR3 1600Mhz - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪555 קשיח למחשב…
-
- 8 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מחשב ביתי לשימושים מגוונים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 10% חריגה. 2. מה שימושי המחשב? שרת אחסון (ריכוז כל קבצי המדיה, הנגשתם לסטרימרים, וגיבוי מחשבים ניידים), ניגון סרטים, עיבוד תמונות (עריכת אלבומים), אינטרנט ואופיס. בעתיד ייתכן וישמש למשחקים (כולל סימולטור טיסה). -מהי הרזולוציה המקסימאלית של המסך שיחובר למחשב. מסך "24 ברזולוציה FHD. מעדיף אפשרות לחבר עד 2-3 מסכים בעתיד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8. 6. האם מתו…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך חוות דעת לגבי הפריטים שבחרתי. יש לי כבר קירור למעבד noctua nh-d14 ואני הולך להשתמש בכוננים הקשיחים שיש לי עכשיו למחשב החדש. שאלה ראשונה: אין לי מושג איזה לוח אם לקנות בשביל OC למעבד haswell.. קיבלתי המלצות על gigabyte, msi ו asus ואין לי מושג למה הלוחות שלהם יכולים להיות כל כך יקרים בגלל feature חדשני ביותר שמאפשר לי להשתמש בעכבר ב BIOS. שאלה שניה: לגבי ספק כוח האם אפשר לחסוך ממה שאני בחרתי? לפי מה שהבנתי מומלץ לקנות ספק כוח עם דירוג של 80 plus gold לפחות בשביל מעבדי haswell וקראתי ביקורות טובות על seasonic אבל הספק כוח קצת מכאיב לי בכיס... שאלה שלישית: האם TMS יביאו לי הנחה על הכרטיס מסך אם אני לא קונה כונן קשיח? האם זה נחשב כאילו אני לא קונה מחשב ח…
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
מחפש לקנות מחשב נייד (בארץ) שייועד בעיקר לעבודה בתוכנות תלת מימד כמו RHINO וסולידוורקס 2012\2013 ובאופן משני לעבודה עם פוטושופ CS6 . מכיוון שאני לא רוטשילד אני כמובן מחפש את האופציה הזולה שתתן לי את היחס הכי טוב לביצועים\השקעה. גודל מסך מינימלי 13 אינטש. שאר הפרמטרים לא כל כך קריטים. המחשב מיועד לחברה שלי אז אני לא מכיר באופן פרטני את הדרישות לתכנות תלת מימד, לפי מה שקראתי מומלץ כ. מסך OPEN GL שאני ממש לא יודע מה זה (: תודה מראש למגיבים יונתן
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-
-
רציתי בבקשה הערות שיפור למפרט אם צריך בכלל....התקציב הוא גג 6,000 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪967 קירור למעבד: Shagon ARC-118 SV Ball Bearing fan כמות: 1 - מחיר: ₪96 לוח אם: Gigabyte GA-H87-D3H for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪513 מארז: באנדל NZXT Phantom 410 Chimera + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪930 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪146 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪338 כרטיס מסך: Gigabyte GTX770 2GB GDDR5 WindForce X3 OC - בקניית מחשב חדש …
-
- 37 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד סכום די גבוה של 25,000 שקלים כולל ציוד היקפי ומערכת קולנוע. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין חובה בלנצל את הכל ואם אפשר לחסוך, למה לא? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מה יש לחרוג, זה סכום בומבסטי!\ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים- גיימינג סופר דופר כבד על לרמת הרזולוציה המפחידה, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD) עריכת וידאו, הקלטה של שירים שלי. אז מוזיקה, HTPC למולטימדיה וסרטים, עריכה גראפית בינונית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - אני משתמש בסוני ווגאס - שימוש בינוני. פוטושופ- בינוני גם, הקלטה תוכנת קיובייס, Amplitube 3 ריפר- שימוש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש ל…
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.engadget.com/2011/09/01/lenovo-announces-u300s-ultrabook-u300-and-u400-ideapads-we-go/ לראות ופשוט לבכות ! אני מאוהב קשות במחשב הזה ! אבל הוא מגיעה בגדלים כאלו מזעריים שלמה? למה לא לפנק גם את חובבי המסכים היותר גדולים? מי שזוכר את הדיון שלי שאני אוהב את העיצוב של מקבוק פרו, אז המחשב הזה כבש אותי , אך המסך הכי גדול שלו זה 14:( בכלל למה עושים מסכי 13 ו11? ראיתי מה זה 13 זה פיצקי !!! גם 15.6 לא גדול אבל זה הכי באמצע.
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחליף ומוסיף רכיבים זה המפרט הסופי שלי Intel Core i5 4670 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 BOX Gigabyte GA-H87-HD3 for 1150 8gb kingston ddr3 Gigabyte 7850 2GB GDDR5 Oc Version Nanoxia DS1 - Deep Silence 1 Black Antec high current gamer 620w Samsung 120GB 2.5" SSD 840 Series WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter X2 DVDRW LITE-ON x24 Logitech mx518 Thermaltake meka g1 Audio Technica ath-m50 Dell UltraSharp 2407WFP סה"כ יוצא לי 2735 ש"ח למעבד לוח אם מארז וה SSD מה שצבוע באדום אני מחליף מה שכחול זה משהו קיים. 1. מה התקציב המקסימאלי? לא רלוונטי כי זה שידרוג א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא רלוונטי כי זה שידרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מ…
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולא לחרוג אבל אפשר איזה מאה-מאתיים פה ושם אם זה ממש יעשה הבדל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 בערך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מיני, משחקים עדכניים כמו far cry 3 וmetro last light -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920-1080 23' + מסך משנה 1280-1024 -לאילו הג…
-
- 11 תגובות
- 889 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד 3K ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רצוי לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטריטור, לייט-רום, תיכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי כרטיס מסך GEOFORCE 210, השאלה אם הוא מספיק 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא ידוע לי, אם כן אז קל 7. האם האם יש …
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני שנה הבאה הולך לשנת שנת שירות בצפון, ואני לא ממש רוצה לקחת איתי את המחשב הנייח אז חשבתי לקנות מחשב נייד בעיקר למשחקים, למוזיקה ולסרטים * תקציב- 4500 עם חריגה ל 5000 * מטרות המחשב? משחקים כבדים (far cry3, hitman absolution, tomvb raider...), צפיה בסרטים, מוזיקה, גלישה באינטרנט. * גודל המסך? 15-17 אינץ'. האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט! * רזולוציית המסך? עדיפות גבוה לFHD אבל אם זה לא כל כך מורגש אז נסתדר.. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עד 4KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות ומעלה זה מספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לפחות 3 חיבורי USB * Bluetooth? לא נחוץ * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB, וSSD שיספיק למערכת הפעלה (לא חובה) * כונ…
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
בעיקרון סביר להניח שהוא יירכש באנגליה - אמזון (עד 450 פאונד, המשלוח הוא לאנגליה, שם היא גרה). השימושים הם בסיסיים - אינטרנט, אופיס, קצת סרטים ובעיקר אחסון לתמונות דרישות: מעבד i5 מסך 15.6'' סטנדרטי - העדפה היא לMATTE! זיכרון - לפחות 4 ג'יגה הארדיסק - לפחות 500 ג'יגה כולל מערכת הפעלה אין צורך במאיץ גרפי תמיכה בבלוטות' צורב DVD וחשוב שהסוללה תהיה נשלפת (לא built-in, כבר נתקלתי בכמה מחשבים כאלה) בארץ אין הרבה מבחר לתקציב הנ"ל (למחשב i5), חוצמזה שבאמזון המחירים הרבה יותר זולים. מצאתי בעיקר מחשבים של ACER ואחד של ASUS, הבעיה שהמסך הוא מבריק ולא מט. השאיפה היא לחסוך כמה שיותר ולא למתוח את התקציב עד הסוף (יש 'משחקים' בדגמים השונים של עוד 2ג'יגה ראם פה או עוד 250ג'יגה שם, לא קריט…
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
* מטרות המחשב?: גיימיניג ועריכה גרפית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?: לא מבין בזה, מה עדיף ? * רזולוציית המסך?: מממ לא מבין בזה .. מה אתם ממליצים ? * משקל רצוי? לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך?: כן כמה שאפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?: צריך היציאות הבסיסיות רק * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא מבין בזה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) שיהיה המחשב הכי טוב לגיימינג ועריכה גרפית לתק…
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מחשב בשביל בת הזוג, 2000 ש"ח, לא יותר... * מטרות המחשב - גלישה (יוטיוב), סרטים, משחקים קלים ועבודה. * גודל המסך - 15.6 יספיק * רזולוציית המסך - כמה שיותר גבוהה ואפשרית למחיר הנ"ל, (1366x768?) * האם נדרש זמן סוללה ארוך - ממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - רצוי HDMI * Bluetooth - אין צורך. * כונן קשיח - אם לגיטימי (אני מאמין שלא) לחפש מחשב בעל שני כוננים - כאשר אחד מהם SSD למ.הפעלה והשני לאחסון אז זה יהיה ממש נחמד, אם לא - כונן פשוט של 500-400 GB יספיק * כונן אופטי - רצוי, לא חובה * מערכת הפעלה - ווינדוז 8 * מסך מגע - רק אם לא מוגזם לבקש , לא חובה. אשמח לקבל המלצות מנסיון אישי\מפרטים שנראים לכם משתלמים. תודה רבה ויום טוב
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מעוניין לקבל המצלצה למחשב נייד עד סכום של 5500 - 6000 ש"ח : * מטרות המחשב: משחקים צפייה בסרטים. * גודל המסך? 15. אבל לא קריטי אפשרי גם 17. * משקל רצוי : אין חשיבות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות : HDMI חשוב אבל זה כבר סטאנדרט. * Bluetooth: רצוי אבל לא קריטי. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה : אין צורך במערכת הפעלה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא. אני מתכוון לקנות את המחשב בארץ כנראה דרך קי אס פי או אם תמליצו לי על מקום אחר בשמחה. מעוניין שיהיה במחשב כונן SSD. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שאני שוקל להפוך ל-NAS. המפרט הקיים הוא: 1. לוח אינטל 8I945GMF 2. 2 גיגה זכרון. 3. מעבד חד ליבה של אינטל 3GHZ. 4. דיסק 2 טרה של WD מהסדרה האדומה ושני דיסקים של 1 טרה מהסדרה הירוקה. המחשב יחובר לרשת הביתית בלבד וישמש להזרמת תכני HD במקביל ל-2 מקורות (כל אחד עם תוכן אחר). יותקן עליו Win8, uTorrent, Yes Streamer, Plex. אחת מהמטרות היא לחסוך עד כמה שניתן בחשמל. מה דעתכם?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך אבל לא להתפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עם זה לשיפור משמעותי אז אפשר עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? משחקים, עיבוד מוזיקה, עבודה משרדית, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים חדשים ביותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים מסך ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב…
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב 14-15 אינץ' שישמש לשימושים כלליים כמו סרטים אופיס ולימודים, המחשב אמור להיות רוב הזמן בבית אולי למעט מקרים חריגים שאקח אותו למכללה. הציפיות שלי מהמחשב בעיקרון שיהיה מהיר, נוח, ובעל ביקורות טובות. * מטרות המחשב? אופיס, סרטי hd, לימודים. * גודל המסך? 14-15 אינץ' עדיף 15 אני חושב אלא אם כן יש משו ממש טוב ב14 * רזולוציית המסך? לא מתמצא בזה,שיהיה רגיל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי? משקל סביר, שלא יהיה כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך?גם, שיהיה סטנדרט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן רגיל, שיהיה 500 ג'יגה לפחות * כונן אופטי?לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת א…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימניג בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) המשחקים החדשים ביותר והדורשי חומרה ביותר. תנסו להרכיב את המחשב החזק ביותר לגיימינג 1650:1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב! אשמח לעזרה במציאת אולטרהבוק לעבודה משרדית ומשחקים כבדים (על הגדרות בינוניות\גבוהות). התקציב הוא עד 5000, אם יש משהו ששווה את החריגה, אז 6000. לא ראיתי מחשבי Haswell עם Iris Pro 5200 בארץ, אם הם מגיעים בקרוב, אעדיף לחכות. בכל מקרה, אני מעוניין במעבד HW. אם יש למישהו נסיון עם הזמנה מחו"ל, אז אקבל גם המלצה כזו. מטרות המחשב: עבודות משרדיות ומשחקים מכל הקשת, כולל הכבדים ביותר. רצוי שירוצו על high בלי פילטרים, במקרה הכי גרוע - על med, אבל חלק. גודל המסך: לא יותר מ15.6, לא פחות מ14, רצוי 15.6. רצוי ברזולוצית 1920X1080, בכל מקרה לא 1366X760. רצוי מסך מט, כל מסך יתקבל כל עוד הוא לא משמש בתור מראה דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: רצוי שיהיו נוחים ואיכותיים…
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-