עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בוקר טוב, אני מתכנן להקים סטודיו ביתי לעריכה לשונית ועבודה משרדית. אני מחפש מחשב עם מסך גדול וטוב (שלא ידפוק את העיניים, אך אין צורך ביכולות גרפיות גדולות), שיוכל להריץ תוכנות עריכה לשנות ו-InDesign. 1. הסתכלתי במפרטים המומלצים ולא הצלחתי להגיע להחלטה. אבקש עצתכם! 2. מה היתרונות והחסרונות של מחשב שכולו נמצא במסך בלי המארז הרגיל? כל דעה תתקבל בברכה, תודה!

2. שלום רב! אני זקוק לעמדת עבודה מקצועית לסטודיו לתלת מימד ואנימציה התקציב שלי עומד על סביב ה- 8K הצורך שלי הוא בעיקר במעבד חזק, וזיכרון רב, בנוסף אני צריך שהמערכת תהיה יציבה אני לא זקוק למסך יש ברשותי אשמח לתגובתכם המקצועית בברכה, עדי

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by israelisraeli,

יש למישהו המלצה לכרטיס מסך ב300-500 ש"ח? אני לא רוצה לעשות gaming רציני. המחשק הכי כבד שאני משחק זה SWTOR (Star Wars The Old Republic) ראיתי בTMS כרטיס של חברת ninja ותהיתי אם מישהו יודע משהו על החברה הזאת, כי לא הצלחתי למצוא עליה כלום באינטרנט. https://www.tms.co.il/product/11893 אני לא יודע אם כדאי לקנות מהם, אבל הוא זוך ב70 ש"ח מהאחד של Gigabeyteתודה! ניר

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by shayre789,

לא הורכב עם מחירים או משהוא אבל עדיין הורכב המפרט דרישות: *שיחזיק כמה שנים טובות (3+ אבל כמובן שאני אשדרג טיפה) *גיימינג *סרטי FULL HD/2K *OC לכ.מסך ולמעבד מעבד: Intel Core i5-4670K לוח אם:MSI Z87-G45 Gaming ראם:Crucial 16GB KIT (8G X2) Crucial Balistix Sport CL9 כרטיס מסך:AMD Radeon R9 290X מארז וספק כוח: Fractal Design Define R4 Black Pearl + FSP Aurom 90Gold 700W - בקניית מחשב חדש בלבד מאוורר למעבד: Noctua NH-D14 כונן אופטי:LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black (חלק העתקתי מהאתרים של TMS וIVORY) אשמח לקבל הצעות שיגרמו למפרט להוריד את המחיר שלו (דברים מוגזמים דברים מטומטים) לדוגמה:אני מתבלט בין ה 290X לבין ה 290 .... אני מבקש להשאר מקצועיים ואם אפשר גם…

• 9 תגובות
    • 949 צפיות
  5. שלום ברצוני לשדרג או לקנות מחשב חדש מכיוון שהמחשב הנוכחי כבר בקושי מריץ משחקים פשוטים כמו FM 14FIFA 14 PES14 וכו' על הגדרות גבוהות התקציב לשדרוג הוא עד 2000 ש"ח. מפרט מחשב קיים: Q6600 4CORE Gigabyte P35 S3 HD4650 512MB 500GB segate HD 4GB RAM GSKILL SEASONIC 430W במידה ואי אפשר לשדרג משמועתית את המחשב הקיים אז עדיף קניית מחשב חדש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לחרוג עד 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מסומן אדום. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב …

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. אהלן כולם, אני בהתלבטות מהירה ואני ממש אשמח לעזרה שלכם! אני רוצה לקנות מחשב נייד כשהמטרה היא עריכת וידאו על תכנת Avid הייתי נעול מהתייעצות עם עורכי וידאו שאני צריך כרטיס מסך כמה שיותר חזק של Nvidia ולשאוף ל16GB RAM מצאתי שני דגמים בתקציב דומה: http://www.notebookclub.co.il/produc...37-a4500um.htm לעומת http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=7349 1. אשמח אם תגידו לי איזה מחשב עדיף לעריכת וידאו 2. האם כדאי בתקציב גבוה יותר לקנות את הדגם הזה? http://www.notebookclub.co.il/produc...537-4500um.htm עם הרחבת זיכרון הוא יוצא 6090 ש"ח שווה את תוספת המחיר? 3. כמה מורגש ההבדל בעבודה במהירות הארדיסק 5400RPM ל7200RPM? ברור לי שעדיף (במיוחד לער…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. דרוש מפרט למחשב שישמש בעיקר לגיימינג וקצת גרפיקה קלה (illustrator, indesign) בתקציב של 5500 ש"ח. במידת הצורך ניתן לחרוג ל-6000 (אבל רק אם זה ישפר משמעותית את התועלת\עלות). ללא ציוד היקפי או מערכת הפעלה. כמו כן כולל מסך בגודל 24 שיתן עבודה טובה (ניגודיות,זמן תגובה,רזולוציה- אני לא כ"כ מתמצא אז אשאיר לכם את העניין). לא הולך לעבור OC. שיכלול כרטיס מסך R9 280X עם 3G זיכרון (מקריאה בפורום הגעתי למסקנה שזהו הכרטיס הטוב ביותר בטווח המחירים שהגדרתי. אם לדעתכם עדיף כרטיס אחר אשמח לשמוע איזה ולמה). משחקים שאני הולך להריץ עליו לדוגמה: fallout new vegas, skyrim, farcry,batman arkham origins, assasin's creed black flag ברזולוציה גבוהה (לא מתכנן להגיע לאולטרה בכזה תקציב). תודה רבה רבה …

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט אז ככה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל. העדפה למחיר בין 6K ל- 7K ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, וירטואליזציה (VMWare) , תכנות Visual Studio, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio 2012 - כבד, VMWare - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק כבד שעולה על דעתכם, למשל Crysis 3, Assassin's Creed Black Flag, Battlefield , Call of…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אני מחפש לפטופ לבית השני שלי שרק יספק את צרכיי הסוציאליים האינטרנטיים ושיספק לי גיימינג קל במשחקים כמו Minecraft, League Of Legends, Binding of Isaac, Plant VS Zombies וכאלה. קחו בחשבון שאני מרבה בטאבים ומאוד קשה לי לוותר על טאבים פתוחים אז הזיכרונות צריכות להיות יכולות להתמודד עם זה. סוללה לא כלכך משנה לי כי זה הולך להיות מחשב לבית. בנוסף להכל אני צופה בהרבה סדרות וסרטים באינטרנט ואני מחבר את המחשב למסך טלוויזיה גדול (1300 ומשו פיקסלים על 700 ומשו פיקסלים) ואני לא יודע מה הדבר הדרוש מהמחשב על מנת לעשות את זה. תקציב לא מוגדר בגלל שאני לא יודע את מכירי השוק אבל לא צריך משהו מעבר לצרכים שציינתי להל"ן. תודה רבהD:

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום לכולם, יש ברשותי ממיר YES HD שאני מעוניין לחבר למחשב נייד ולראות על מסך המחשב טלוויזיה. המחשב הוא Asus N56VB ויש לו פורט HDMI. השאלה היא אם זה בכלל אפשרי לעשות כזה דבר? אין לו כרטיס טלוויזיה. תודה!

• 9 תגובות
    • 5.9k צפיות
  11. Started by sweet,

תקציב: • התקציב לרכישת המחשב: 6500 • חריגה מקסימלית מהתקציב: 7500 שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום). גיימינג כבד • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: battlefield 4league of legends GTA5Crysis 3 • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט):64 ביטמערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.5GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64bit תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם. רוב המחשבים הסטנדרטיים כיום עובדים עם יותר מ-3.25GB זיכרון ראם, ולכן לרוב יהיה עדיף להשתמש במערכת הפעלה 64BIT. • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? כן ווינדוס 7 שימושים מיוחדים: • האם תבצע Overclock למחשב לא • האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך (SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD) כרגע או בע…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by shirleyhp,

שלום רב, אני מחפשת מחשב לשימוש משרדי רגיל, האמור להחליף גם מחשב שולחני. הדרישה העיקרית היא המשקל- חשוב שלא יהיה מעל 1.5 ק"ג ועדיף פחות. תודה שירלי מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפייה בסרטים * גודל המסך? 13.3 או בגודל קרוב האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב * רזולוציית המסך? אין דרישה מיוחדת * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? 1.5 ופחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כמה שיותר, יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSat…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by azuri,

1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4 וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280-1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, אינטרנט, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. צריך מקלדת, עכבר, רמקולים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של …

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by ddoolev,

לפני כחודש עזרו לי בפורום (תודה רוני =) ) לבנות את המפרט הבא: http://www.tms.co.il/preview/spec/95w4e1bv הבעיה היא שהיום הלוח אם הזה כבר לא קיים בtms. למישהו יש הצעה אחרת? בנוסף הצלחתי להשיג קצת כסף אז אני רוצה לקנות כונן ssd במקום כונן רגיל כי יש לי שני כוננים חיצוניים של 2t ו1t. ראיתי שמציעים פה את samsung 840 EVO מה אתם אומרים? הפוסט הקודם: http://hwzone.co.il/community/threads/549751-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99-%D7%A7%D7%A6%D7%AA-%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92-2000-2500-%D7%A9-%D7%97#.VBBegdLFycF

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by סתםאחד2,

שלום, אני צריך לקנות מחשב נייד, ואשמח לעזרה. התקציב הוא עד 3500 ש"ח, אבל פחות זה גם טוב * מטרות המחשב? עבודות אוניברסיטה, תכנות (צריך להריץ VM אחד בצורה נורמלית), משחקים (לא צריך משהו יותר מדי מטורף לזה, אני משחק בעיקר starcraft 2, אבל רוצה להיות מסוגל להריץ, גם אם על הגדרות נמוכות מאוד, משחקים יותר חדשים). * גודל המסך? 13-14 אינץ'. האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט. * רזולוציית המסך? לא חשוב לי שיהיה FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין. * משקל רצוי? אני כן אמור להסתובב איתו לאוניברסיטה והביתה הרבה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות של עבודה קלה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא. …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by amig,

הי, קנית נייד מדגם hp probook 430 g1 ללא מערכת הפעלה. בנוסף, התקנתי עליו SSD. את מערכת ההפעלה התקנתי על ה SSD והנייד עובד מצוין. אבל מה, כשנכנסים ל"מחשב שלי" לא מופיע ההרד-דיסק המקורי שהגיע עם המחשב. נכנסתי למנהל ההתקנים ושם הוא כן מופיע. מה עושים ? מישהו יכול לעזור לי למצוא אותו תודה עמי

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד הסוף. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש״ח. עדיף לא לחרוג אם לא צריך. 2.מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המחשב נועד לתכנות פשוט (פייתון, visual studio) ותכנות כבד (matlab). כמו כן. הוא ישמש לעבודה משרדית (אופיס) וכשרת קבצים ל…

• 9 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וצפייה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג, רוצה שיחזיק לשנה הקרובה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד 4 זאת הדוגמה הכי טובה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. מטרות המחשב: לימודים וגיימינג ברמה קלה (שיוכל להריץ משחקים מהשנתיים האחרונות בהגדרות בינוניות), מולטימדיה. * גודל המסך: 14-13.3 עדיפות למסך IPS עם FHD ולא חייב מסך מגע. * משקל רצוי: פחות מ-2 ק"ג * זמן סוללה:כמה שיותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: עדיפות לכמה שיותר בנוסף לסטנדרט * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רוצה להוסיף כונן ssd במידת הצורך * כונן אופטי: אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא ממש, מה שחשוב אחריות עם איסוף,אם ניתן. * מקלדת ופאד: עדיפות למוארת ופאד גדול ונוח. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא קריטי כרגע זה המחשב שנראה לי Lenovo Flex 2 (14 inch) 5942-6616 http://ksp.co.il/?uin=23773 או זה [h=1]LEnovo IdeaPad Z40-70 5942-7671 L[/…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by amitelran,

שלום רב, אנוכי מתחיל ללמוד מדעי המחשב באונ' בן-גוריון, ולפיכך, מחפש מחשב נייד. אני כבר די סגור על ההגדרות שאני רוצה: 8GB, SSD, מעבד i5, 15.6 אינץ' (מינימום 14) וזמן סוללה של לפחות 4 שעות. הגעתי למשפך של כמה מחשבים, רק שאני לא יודע מה אורך חיי הסוללה שלהם. האם מישהו יודע/יכול להסיק מהנתונים מה חיי הסוללה פחות או יותר? המחשבים כדלקמן: 1. Lenovo IdeaPad Flex 15 59402891 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12908 2. Lenovo IdeaPad Flex 59402907 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12936 3. Dell Latitude E5540 LT-RD33-7826 http://www.wisebuy.co.il/shopcompare.aspx?pcatid=453&mid=878270 4. Dell Vostro 5470 VM-RD33-7216 (רשום שם זכרון 4GB - ידוע לכם האם זה ניתן לשינוי ל-8…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by EddieZavlunov,

שלום רב, הנייד הישן שלי הלך לעולמו אחרי 4 שנים. ועכשיו אני מחפש לו יורש: * מטרות המחשב: עבודה משרדית,עריכת וידאו - מחשב עבור משרד שיווק באינטרנט * גודל המסך:15.6 עדיפות למאט * רזולוציית המסך: כמה שיותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מקלדת מלאה * משקל רצוי: לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך: שיספיק לעובדה של 6 שעות לפחות (עדיפות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI * Bluetooth: אפשרי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: עדיפות ל-1 T וכמה שיותר SSD * כונן אופטי: כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: עדיפות לצבעים אדום ושח…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by ChenTheGreat,

יחס עלות-תועלת הדבר היחיד שחשוב המסך חלק בלתי נפרד מהמפרט Intel Haswell Core i5 4690 Socket 1150 6MB 3.5Ghz Tray, יחידות 1 ₪1055 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4848 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 CPU Cooler , יחידות 1 ₪132 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 Gigabyte GA-H97M-HD3 Socket 1150 H97 Chipset DVI+HDMI+VGA, יחידות 1 ₪460 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4919 G.Skill RipJaws-X 16GB Kit (8GBx2) DDR3 1333Mhz CL9-9-9-24 F3-10666CL9D-16GBXL, יחידות 1 ₪641 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3326 כרטיס מסך Gigabyte Radeon R9 280X OC 3GB GDDR5 DVI HDMI 2xMiniDP PCI-E, יחידות 1 ₪1684 http://www.rsm.co.il/product.aspx?produc…

• 9 תגובות
    • 3.5k צפיות
  24. Started by no_way,

מפרט נוכחי: מערכת הפעלה : WIN 8 64BIT מעבד : AMX PHANTOM II X4 945 3.0GHZ כרטיס מסך : AMD RADEON HD 6900 לוח אם : Gigabyte MA-770-UD3 זכרונות : 2 סטיקים של - 4GB DDR2 דיסק קשיח : SAMSUNG HD502HJ ATA Device 1500 GB קניתי - SAMSUNG SSD 840 EVO ספק כוח : תמונה ; 650WATT מארז : THERMALTAKE מה שווה שדרוג במחשב שלי? תקציב עד 1000 שח. תודה לכולם!

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by rancococo,

* מטרות המחשב- עבודה בתכנות ועיצוב , צריך שהמחשב יריץ ללא בעיה visual studio ופוטושופ . * גודל המסך- 17 ומעלה * רזולוציית המסך-רצוי גבוהה * משקל רצוי-לא מפריע לי, * האם נדרש זמן סוללה ארוך- לרוב יהיה מחובר לחשמל ישירות * Bluetooth * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית-לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית-אחריות * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה-מערכת הפעלה built in כרגע בהתלבטות בין שני דגמים שראיתי בZAP לפי חיפוש של I7 ו8גיגה רם, האחדDell Inspiron 3721 IN-RD09-7054 דל השני-Dell Inspiron 3737 IN-RD09-7508 דל אם יש הצעות על מחשבים שלא עולים על תקציב 3500 ומטה וחזקים יותר אשמח לשמוע , תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים