ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
1. התקציב הוא 5000 ש"ח כמו שמוזכר בכותרת. 2. המטרה של המחשב, דבר ראשון שיהיה מהיר ואני אחד שמעמיס על המחשב הרבה דברים, אז שיהיה עמיד בפני הרבה תוכנות,משחקים והכל. אני רוצה מחשב שיוכל להעלות כמה משחקים כבדים בלי שישפיע על המהירות או על התפקוד של המחשב. אני גם לא מבין יותר מדי במפרטי מחשב אז סלחו לי על הדיבור הקצת חסר ידע. 3. יש לי כבר את כל הציוד ההיקפי אז הוא לא כלול במחיר של המחשב. 4. יש במחשב הישן שלי כונן של LG 52x אפשר לעשות בו שימוש או שעדיף כבר לקנות חדש? 5. אין לי העדפה לחלק או משהו מסוים במחשב. 6. אין דרישה למחשב שקט במיוחד, אבל אם המפרט של המחשב יצטרך קירור מיוחד אז תציינו גם אותו. 7. המערכת ההתקנה תותקן על ידיד חבר או משהו, לא צריך להשקיע גם בזה כסף. 8.…
-
- 9 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום חברים ! אני צריך שתרכיבו לי מחשב בתקציב של 3500 ש"ח , המחשב לא מיועד ל-oc וגם אם יתבצע בו זה יהיה לא רציני .. אני דיי מרבה בלשחק במשחקים וישנה עדיפות למעבד AMD , אני מבקש מחשב שלם כולל הכל .. *לא זקוק לעכבר מקלדת ורמקולים . תודה מראש !
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? צריך לכלול את שניהם. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא חשוב מקור ספציפי כן חשוב שיהיה אחר…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תקציב 6000, מוכן לחרוג עד 1000 עם התגמשות גם ליותר אבל לא חובה בכלל לנצל את כל התקציב עדיף ניצול מירבי של מחיר לתועלת מחשב לגיימינג, עם יכולת ריבוי משימות די גבוהה (לדוגמא ברקע ירוץ משחק, מספר גדול של טאבים בדפדפן, OBS / Xsplit וכולי) בסה"כ שאני לא אהיה מוגבל ממש בכמות התוכנות והמשימות אמנם כרגע אני משחק במשחקים פשוטים יחסית (Loadout / LoL) אבל אפשרות להריץ את המשחקים החדשים שכרגע קיימים על ההגדרות הכי גבוהות או לפחות להתקרב לזה קיים מסך 24" Samsung SyncMaster BX2450 1920x1080 ומעוניין בתמיכה עתידית לשתי מסכים יש צורך בכל הרכיבים ואין צורך בציוד הקפי חשוב שיהיה שקט יחסית בערך נגיד 8/10 לא קירור נוזלי עדיין לא בטוח ומבין בנושא הOC אשמח לשמוע עצות אין צורך במערכת הפעלה אבל …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לקנות DELL4300 ועד היום הבנתי-חשבתי כי המודל מגיע עם מסך לד. היום להפתעתי נאמר לי מ2 מקורות שונים שזה לא מגיע עם מסך "לד" בעוד שמקור שלישי טוען שכן. NOTEBOOKCLUB אומרים שהספק שלהם הוא המפיץ של DELL למגזר הפרטי CMS וזה מסך לדים. מפיץ אחר שקונה מאותו מקור קיבל מCMS הודעה שזה לא מסך לדלם אמיתי.... באומניטק גם אמרו לי שזה לא מסך לד... אז מה קורה פה?? שאלה נוספת האם מישהו יודע לומר האם המקבוק פרו- ניידי אפל- מצויידים במסך לדים אמיתי? כצלם חשובה לי מאוד איכות המסך תודה הדרי
-
- 9 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת באיזה נתונים כדאי להשקיע כשרוצים מחשב נייד שמיועד לתלת מימד? (הניידות עצמה פחות חשובה לי, אבל אני כן מעוניין במחשב נייד). השאלה שלי בעצם אם מעבדי ליבה כפולה t9600 הם מספיקים, או שעדיף מעבדי 4 ליבות, או IE7? וכנ"ל לגבי 8GB RAM וכרטיס גרפי של 512MB לעומת 1GB. המטרה שלי היא לא להגיע לOVER KILL אלא רק להשקיע בנתונים שעושים את העבודה וזהו. זה ת'רד שיותר מיועד לברר את הנתונים עצמם יותר מאשר לקבל המלצת מחיר וכו' אבל למען הסר ספק התקציב שלי לדבר הזה הוא בסביבות ה(12K-10K)
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
ראיתי כמה מפרטים שנכנסים בתקציב עם מעבדים כמו Q8300 או I3 או X4 630. איזה מעבד הכי מומלץ? כמה זה קריטי זכרון DDR3 לעומת DDR2? האם כדאי לשדרג את המארז הפושט ו/או את הספק ?
-
- 9 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כבר כמה זמן מפרט לצורך משרדי(אינטרנט+אופיס) והנה מפרט שהראו לי מKSP: מעבדי ?AMD Athlon64 3000+ (S-754) לוחות אם למעבדי ?AMD GIGABYTE K8NS (s754) Nforce3 250 זכרונות DDR 400 256Mb 400MHz AData /VT דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 7K80 80GB כרטיסי מסך PINE XFX MX4000 128MB כרטיסי קול On Board 128Bit צורבים CD Recorders ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים 2202 ATX MIDI PFC, usb מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים DAEWOO 17'' Flat הוא לא היסטרי אבל יספק... סביר להניח, מאוד, שאחליף את המסך בSAMSUNG 793DF או ב LG FLAT MONITOR, T710BH אולי אשדרג ת'זיכרון ל512. …
-
- 9 תגובות
- 946 צפיות
-
-
המוניטין של האתר הביא אותי לשאול כאן :] אין צורך במסך, מקלדת וכל השטויות שמסביב. אני צריך מפרט מחשב לקנייה בסביבות ה 3000+ שח המחשב צריך לשמש לסחיבת ממשקים גראפיים עבודה עם תוכנות עיצוב כבדות תלת מיידמד וכו נאמר לי שמפרט של מחשב למעצבים הוא כמפרט של גיימרים בקשה נוספת צורב DVD וכונן DVD. *יש אפשרות לחריגות קטנות. תודה ועוד שאלה, הוצא לי המפרט הבא: http://img411.imageshack.us/img411/4619/asdbu0.jpg האם הוא שווה?
-
- 9 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מחשב נייד בעיקר לגלישה, עבודות ותכנות . תכונות שאני מחפש במחשב הן : -מקלדת נוחה -זמן סוללה של כ-4 שעות (כמה שיותר יותר טוב ) -מסך 15.6 אינצ' -אין צורך בצורב -נוח לעבודות ממושכות -אין הגבלת משקל ( כמה שפחות יותר טוב) -אין העדפה לחברה מסוימת -עקרונית לקנייה בארץ אבל אפשרי גם לקנייה בארה"ב . * קיבלתי הצעה למחשבים הבאים , מה דעתכם ? G560 LENOVO ב 2500 ש"ח , שנה אחריות . Lenovo G550 ב 2200 ש"ח , שנה אחריות . תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, בניתי מפרט מחשב ואני צריך את דעתכם עליו, את המחשב אני צריך לגלישה, סרטים, משחקים ( לא גיימר), ובמקרםי נדירים לעריכת סרטים. המפרט הוא כזה : (את כל שאר החליקים יש לי) מעבדי אינטל Core 2 Duo E6320, 1066Mhz, s775, 4MB ¤ 925 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5B Deluxe s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E ¤ 980 זכרונות DDR II 800 1GB TwinMOS CL5 2 ¤ 532 כרטיסי מסך 7300GT Silent 256MB, TV, DVI, PCI-E ¤ 460 מארזים 220 ¤ ASUS TA-86 כונן קשיח 160GB SATA II ¤ 280 סה"כ 3397 ש"ח מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שבת שלום.. אני צריך להרכיב מחשב לעבודה משרדית, אינטרנט, אופיס ומשחקים וובים לילדים. שום דבר גרפי. מעוניין להוציא עד 2000, כולל מסך LCD. תודה מראש ושבת שלום.
-
- 9 תגובות
- 802 צפיות
-
-
?AMD? Price Units Total Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 745 1 745 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 590 1 590 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB Nanya 270 2 540 כרטיסי מסך? ASUS Price Units Total RADEON X800XL 256MB VIVO, DVI, PCI-E 1995 1 1995 Total price 3870 ¤
-
- 9 תגובות
- 841 צפיות
-
-
CPU : AMD Athlon XP 2800+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 812.73 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT AN7 nForce2 Ultra400 Motherboard (µGuru,Dual DDR400, SATA RAID, 1394, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 646.76 ] 1 Memory : Mushkin DDR-RAM 512MB 2700 Basic Green Memory [ ¤ 664.62 ] 1 Hard Disks : Seagate 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 682.26 ] 1 Video Cards : ATI Radeon 9800SE 128MB 128bit DH DVI OEM Video Card [ ¤ 1176.32 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 52.93 ] 1 CD-RW / DVD-RW : LG GSA-4081B 8/4/4/2/12//24/16/32 DVD±RW (Bulk) [ ¤ 746.32 ] 1 Keyboards : AOpen KB-833 Keyboard [ ¤ 40.1 ] 1 Mouse : Logitech M…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 1100 דולר מסך 13-14 רחב(WIDESCREEN) לשימוש משרדי ממושך+ מוזיקה ולצפייה בסרטים(פחות קריטי)ושימוש ברשת אלחוטיות משתנות על בסיס קבוע אני נוסע הרבה באוטובוסים טרמפים ורכבות ולא הבן אדם שיודע לשמור על ציוד הכי טוב בעולם כך שמאוד חשוב לי שהמחשב יהיה יותר עמיד מהרגיל(הגנת הארד דיסק וטכנולוגיות דומות) כמו כן חשוב שהמחשב לא יהיה כבד מ2.5 קילו עקב העובדות הנ"ל מאוד חשובה לי שהאחריות תהיה ארוכה ותקיפה כך שההתלבטות היא בין HP ללנובו ניסיתי לשחק באתר של לנובו עם כל מיני מפרטים ורק הסתבכתי יותר 1. אשמח עם תכוונו אותי במפרט מומלץ שאפשר בתקציב הזה(מעבד,זיכרון וכו..) על מחשב שירוץ בסבבה ויחזיק מעמד(ממש לא לחוץ לי טכנולוגיה הכי חדישה יותר אמינות) …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לפטופ ישן שאין לו כונן דיסקים, אני רוצה לפרמט אותו ולשים עליו windows xp אבל הבעיה שאין לו כונן דיסקים, למישהו יש רעיון איך אני יכול להתקין את הווינדוס מבלי כונן? טל
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד והחשיבות היא למשחקי מחשב בינוניים כמו שציון בכותרת התקציב ללא הגבלה, ההגבלה היחידה היא המפרט שאני רוצה אם הוא קיים בכלל, אשמח לקבל הצעות המלצות וייעול מפרט המחשב מסך: 17 אינץ' מעבד: Intel 8400 זיכרון: מינימום 2 ג'יגה דיסק קשיח: מינימום 160 ג'יגה צורב DVD לגבי משקל: 2.5-3.5 אין בעיה מהבחינה הזו חיי סוללה: שעתיים ( יותר זה בונוס מבחינתי) יציאות מיוחדות כגון: HDMI בונוס מבחינתי הדבר היחיד שחשוב שלא ציינתי הוא הכרטיס מסך מאחר ואין לי מושג מה יריץ משחקים בינוניים. כמו שציינתי לעיל, אני פתוח להצעות אם יש לכם משהו דומה למפרט שנתתי אשמח לדעת, תודה רבה. נערך לפי חוקי הפורומים.
-
- 9 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב, אבל בדגש על כך שיהיה כמה שיותר שקט. מכיוון שאין לי כל כך ידע בנושא הזה, רציתי לשאול על מה בעצם צריך להקפיד, או במילים אחרות - איזה רכיבים עושים את ההבדל בין מחשב רועש למחשב שקט? (האם המארז הוא זה שיקבע את מידת הרעש, מאווררים מסוימים, וכו' וכו') חשוב לציין כי אני לא מתכוון לעשות OC למחשב.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חושב לקנות את גירסת ה11" של Alienware. הבנתי שמדובר במחשב גיימינג קטן (סוג של Netbook שמסוגל להריץ משחקים). את המחיר אני יודע, אבל רציתי לשאול מה אתם חושבים לגבי המחשב, האם לדוגמא הוא מצדיק את המחיר? יש לו בעיות רציניות? תודה מראש לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, לפני קצת יותר משנה וחצי רכשתי לפטופ של Hp בקנדה, דגם Dv3-1073cl שאינו נמכר בארץ. בכמה שבועות האחרונים התחילו להתפתח שברים וסדקים (סדק מקדימה, המסגרת של המסך מתחילה להתפרק, שבר ממש מאחורה, בין הקצה של המחשב ומתקרב לאט לאט לכיוון אחת הרגליים של המסך, יש שם ממש חור). יצרתי קשר עם Cpm (המעבדה שמטפלת במחשבי Hp בארץ) שלא רצו לתת לי הערכת מחיר בטלפון, אבל עבור בדיקה בלבד הם רצו 100 שקל. בעיקרון אין לי בעיה לשלוח אותו ולשלם 100 שקל כדי לקבל הצעת מחיר לתיקון, הבעיה ששבוע-שניים בלי הלפטופ בשבילי (ואף יותר מזה במידה ואתקן, סביר להניח שיצטרכו להביא חלקים במיוחד מחו"ל, דבר שלוקח קצת זמן) זה מאוד בעייתי (סטודנט, די תלוי בלפטופ הזה והאלטרנטיבה היא נטבוק שחלש מידי לרוב התוכנות שאני…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז זה המחשב שלי לעכשיו : ובעיקרון אני רוצה לחדש אותו כדי שייסחב את המשחק counter strike:source על איכות הכל HIGH ועל 150 FPS מינימום. ואני יודע שלא צריך מחשב הכי מטורף בשביל זה. אז בעיקרון מה שאני צריך אני חושב זה כרטיס מסך, לוח אם, [אולי מעבד], זיכרונות, וקצת איוורור וספק כח. /: אני חושב שזה הכל לא? תקציב עד 2500.
-
- 9 תגובות
- 765 צפיות
-
-
האם יש אפשרות או תוכנה חיצונית אשר תוכל לשנות פורפיל חשמל כתלות בחיבור של המטען שורה תחתונה אני רוצה שכאשר המטען מחובר יעבוד על מקסימום ביצועים וכאשר המטען מנותק יעבוד על מקסימום חיי סוללה איך אני מיישם את זה?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. overwatch ואני רוצה על איכיות הכי גבוהות שאפשר וnba2k17 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני לא כל כך מבין בזה אבל זה הדגם dell u2211h/u2311h flat panel monitor -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמו…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? גיימינג(BF3, League Of Legends) עריכת מוזיקה(Dubstep) * גודל המסך? 15" מינימום * רזולוציית המסך? 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? משהו יחזיק הרבה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?500GB או 1T * כונן אופטי? לא משנה(אם כן אז לא משהו כזה גדול * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא הבנתי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אהבתי את AllienWare M17 * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? RAM 8GB Bit 64 Windows 7 שמונה פחות אהבתי... קצת חקרתי וראיתי את הסרטון ג…
-
- 9 תגובות
- 719 צפיות
-