עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?המחשב מיועד למוזיקה, ותכני hd מחובר לטלוויזיה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפ…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by erashel,

יש לי כרגע מחשב שסה"כ עובד טוב אבל עושה קצת בעיות ואני לא רוצה להשקיע עליו כסף כי הוא ישן כבר. (I5 3570K) אני לא ממש משחק ואם כן אז לא במשהו כבד (עכשיו משחק בגלל הבידוד Rise of the Tomb Raider שזה הכי כבד וכרגע עובד די טוב על HIGH שזה מספיק מבחינתי - מסך 1080P) אשמח שכן יעבוד די טוב אם ארצה פה ושם לשחק קצת אבל זה לא משהו שיגרום לי להשקיע הרבה כסף בהתאם לפירוט מטה - בגדול מה שאני צריך זה מעבד, לוח זכרונות ומארז 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 עם חריגה 200-300 - עדיף פחות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. *התקציב שלי עומד על 10K *ניתן יהיה לחרוג אם וכאשר זה ייתן שיפור משמעותי לביצועי המחשב (עד 1K) *המחשב מיועד למשחקים בעיקר. אני אוהב משחקים עם גרפיקה איכותית ומשחקי RPG כמו witcher 3,final fantasy,wow,eso. ועוד חשוב לי שגם משחקים עתידיים הוא יוכל להריץ בגרפיקה הטובה ביותר. כמו כן אני צופה המון בסרטים וסדרות וחשוב לי איכות צפייה גבוהה. אני גם צופה במשחקי ספורט בצפייה ישירה ברשת מפעם לפעם. *בתקופה הקרובה אני ירכוש מסך טלוויזיה ברזולוציה של 4K לא יודע עדיין כמה אינץ' אשמח להמלצה בנושא אם יש לכם (לא כלול בתקציב) *אין צורך בציוד הקפי. *השקט לא ממש חשוב לי, אבל כמובן אני לא רוצה שהמחשב יעשה רעש מוגזם *לפי המעט מאוד שידוע לי …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום חברים, הכל התחיל מזה, שהייתי צריך תמיכה בקבצי וידאו h265 10bit 1080p, מפה לשם, הגעתי למצב שאני רוצה מפרט שיוכל גם לתת לי מענה למשחקים מידי פעם (רוב הזמן אני רואה סרטים, אנימה, סדרות), אין לי דרישות גבוהות, ולא רץ אחרי משחקים חדשים, ושירוצי באולטרה וכו, רק שיוכל להעביר את הזמן מידי פעם. המפרט אותו אני רוצה לקנות: Cpu: core i3 6100 tray Ram: 2x 4gb ddr4 2133 SSD: Intel 535 120GB HDD: WD Black 1TB Mobo: Asus/Msi B150 כי 110 ממש מוגבל Cpu cooler: Arctic freezer i11 Case: Antec ISK600M-400/500 הוא כולל ספק מסדרת VP המסך שלי הוא 24״, dell 2412 ברזולוציה 1080 על 1200, ככה שהמקסימום שאשחק בו זה 1080P יש מצב הקירור שבחרתי קצת מוגזם. לגבי כרטיס מסך, רציתי ל…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by oferd20,

ברצוני לקנות מחשב חדש כולל מסך LCD "סמסונג 19", ואני משתמש באינטרנט, משחקים, וכו' מה אתם מציעים לי לפרט על המחשב חדש עד 7,000 - 8,000? תודה, מעופר דוד

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום, אני עובר השנה למעונות ואני צריך מחשב שיהייה איתי 24/7 (או מתי שאני באמת אצטרך אותו). השימושים הם גלישה באינטרנט, סרטים ו-Word - לא משהו מסובך מידי. מסך 13". אחרי בערך שבוע של קריאה בפורום הגעתי ל-2 דגמים שלהבנתי יתאימו לי בצורה הטובה ביותר והם Vostro V131 ו-Vostro 3350. אני לא מצליח להחליט מה מתאים לי יותר. ה-V131 קטן יותר (מסך לא רחב) וללא קורא טביעות אצבע וכונן CD, וה-3350 מסך רחב, CD וקורא טביעות. אני נוטה ל-V131 מטעמי קומפקטיות נטו. http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-v131-231.htm http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-3350-2310m.htm מה ההמלצה שלכם (אפילו דגמים אחרים)? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש. התקציב שלי הוא עד4000-4500 שקל. אני סטודנט לתואר ראשון במדעי המחשב והמחשב ישמש בעיקר ללימודים. קיבלתי הצעות\המלצות על הדגמים הבאים: TOSHIBA SATELLITE L500-1EH TOSHIBA SATELLITE L500-12T HP PAVILION DM3-1010EJ (לא בטוח בגלל שהוא קצת יותר יקר אבל בכל זאת אני רושם) HP PAVILION DV6-1330EJ HP PROBOOK 4310S VC353EA COMPAQ PRESARIO CQ61-320EJ DELL VOSTRO 1320 מה אתם ממליצים מאלה שרשמתי פה? *מסיבה כלשהי אני נמשך לHP PROBOOK. אני פתוח לעוד הצעות: יש נטייה למחשבים עם מסכים של 13 אינץ' ולא 15. אבל זה לא אומר ש15 מחוץ לתמונה. בלוטות' וכרטיס רשת אלחוטית חובה (אני מאמין שלכל המחשבים החדשים יש את זה אוטומטית...). אחריות יותר ארוכה ושמכסה יותר…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by D-j-d,

שלום כולם, אני מתכנן קניה של מחשב חדש, בניתי לי מפרטים לפי הדרישות הבאות: -מיועד לדברים כבדים בעיקר כמו משחקים. -בתקציב של לא יותר מ-6000 ש"ח. -לא מתוכנן ביצוע של OC למעבד או לכרטיס מסך. -כונן קשיח כבר יש לי .. SATA2. המפרט: קירור למעבד AMD: Zalman CNPS9500 AM2 92mm מחיר: 249 מעבד: AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.8GHz 1MB CACHE מחיר: 1011 לוח אם: ‏M2N-E AM2, 570Ultra, DDRII 800, PCI-E‎ מחיר: 524 ספק: Enermax ‏Liberty ELT400AWT 400W‎ מחיר: 419 זכרונות: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: 572 כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC2 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL מחיר: 1919 צורב: LG DVDRW GSA-H30N D…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Rin,

שלום וחג שמח , 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה ביתית - אינטרנט ו office א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות ילדים פשוטות - תוכנות לימודיות כאלו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ללא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ללא מסך , ללא עכבר , ללא מקלדת , ללא רמקולים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שק…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by daniel666,

Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX 1166.74 Gigabyte GA-8IK1100 Intel 875P Motherboard 881.12 GeIL DDR-RAM 256MB 3200 Value Memory 243.69 *2 Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD 435.15 Gigacube Radeon 9600 Pro C3 "Game Buster" 128MB DDR Retail Video Card 982.34 Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive 52.22 DVD-ROM Sony 16/48 Bulk 249.49 Sony 52/24/52 Retail CD-RW 336.52 Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W Case 303.55 המחשב מיועד למשחקים ורצוי שהיה שקט לא מתכוון OC תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. בן דוד שלי מחפש מחשב, כולל מסך 19 LCD, כולל ציוד היקפי (בלי רמקולים). שישמש לאינטרנט + משחקים + שימוש יומיומי (לא גיימר בכלל). עדיפות ל אינטל, (לא מחייב אם יש משהו זול יותר). הקנייה תיהיה מ" לוג'יק ". עד 3000 שקל. תודה.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום החלפתי את המערכת ל-amd אז ככה המערכת היא כזאת : amd 3000 64bit dfi infinity ultra 1024 samsung x800gto2 80 giga wd lg-52*32*52 מה דעתכם חלק מהמערכת כבר אצלי בבית gto-2 והלוח dfi והארד דיסק הצורב מה שנשאר זה מעבד וזכרונות בדרך מה אתם אומרים על המערכת תודה אלי .

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by j,

שלום לכולם, מבקש המלצה למחשב אולטרה בוק שיהיה ממש קל משקל, חומרים טובים, אמינות, שירות. מבחינת מפרט טכני: I5, SSD 128Gנ, משמש לשימושים יומיומיים. חשובה מאוד הניידות. עדיך מסל מט ואיכותי. תאורת מקשים זה פיצ'ר נחמד אך לא חובה. שוקל אפשרות לרכוש בחו"ל ועל כן אם יש חברות מסויימות עם אחריות בינלאומית זה מאוד יכול לעזור! תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. ראשית, אני רוצה להתנצל שאני לא עובר על כל ההודעות בפורום כבר כי זה פשוט המון וגם ככה הידע שלי בחומרה נמוך. אני מעוניין לקנות מחשב חדש (המחשב הנוכחי פנטיום 4.. והוא לא מפסיק לקרוס). בכל מקרה, הנה הנתונים שאני צריך: 1. מה התקציב המקסימלי? נע בין 2500-3500 כמובן שלכיוון הלחסוך. (רק מחשב!) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בשוטף, דברים בסיסים, אבל אני כן משתמש בתוכנות גרפיקה ומשחקים מידי פעם. (לא צריך את ה-הכי הכי אבל שכן יהיה אפשרי לשחק נורמלי) ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * המסך יהיה 21' WIDE SCREEN * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. או שבהכרח המסך מגע פוסל את האפשרות. מחפש 14", 360 מעלות, FHD, במחיר הנמוך ביותר

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ZXY1,

1.התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) לנסות לחסוך ב) לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. שימושי המחשב? קצת מהכול אינטרנט + אופיס + משחקים קלים / בינוניים א) המחשב מיועד לתוכנות SOLIDWORKS OFFICE וכ"ו ב) המחשב מיועד: משחקים קלים בינוניים המשחקים שישחקו על המחשב. GTA 4 / GTA5 וכ"ו -הרזולוציה הטבעית מיועד לטלויזיה טושיבה "42 -הגדרות גרפיות בינוניות 3. אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. לא מתוכנן אוברקלוק 7. אני מרכיב ומתקין בעצמי חומרה + תוכנה 8. אני גר בחדרה חשבתי אל KSP ויש גם את אייבורי 9. חייבת להיות יציאת HDMI לפחות 1 10. האם חשוב לשמור…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום לכם מנהלי הפורום!ובכלל לכל הפורום! בניתי מחשב שישמש אותי למשחקים לימודים עבודה ולכל דבר אחר בעצם! אשמח לקבל חוות דעת וביקורות במיוחד על לוח האם שממש סיבך אותי כבר כל העסק הזה מרוב שיש כל כך הרבה סוגים... מה גם שאני יצמצם פה אפשרויות ויגיד שאני מעוניין רק בלוח של אסוס שאיתם אני משתמש כבר כ7-8 שנים ללא אכזבה ובדיוק להפך שביעות רצון מצויינת. ולהלן המפרט: מעבד: intel core 2 duo e6600@2.4Ghz box 1645 ש"ח(רק אינטל בלי לפגוע בחובבי הAMD אני פשוט רגיל לשמוע את השם הזה בערך מאז המעבד הראשון שלהם שפגשתי בו) לוח אם: (ופה אני גם צריך עזרה) asus p5b-vm 965g או p5b-v (מה יותר עדיף או על איזה לוח אחר של אסוס בלבד הייתם ממליצים?בתוספת של עד 150 ש"ח(שיהיה בו גם כן כרטיס מסך מובנה)).א…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by VanBear,

התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ביותר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך ל…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אהלן חברה. אני קונה מחשב חדש התקציב שלי הוא 6500 לא כולל מסך. המטרה העיקרית היא משחקים כבדים והרבה! אני רוצה מפרט עצבני שיאכל משחקים חדשים בלי להתאמץ דגשים חשובים: לוח אם רק של אסוס. מארז שקט. אם אפשר שהלוח כבר יתמוך SATA 6.0 GB ו USB3 ( אני יודע שעדין אין שימוש של זה בארץ אבל יהיה בעתיד) לא צריך מסך יש לי כבר ברוזלוציה 1920x1080 כרטיס מסך שיתמוך DX11 הרדיסק: כמובן הדגם 103sj של סמסונג. כולל סט מקלדת עכבר של לוג'טיק וכרטיס טלויזיה: Hauppauge PVR-150 MCE מפרט מחנות skypc כי שם אני מתכוון לקנות. זהו לבנתיים תודה רבה...!!!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by furyanaor,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מודל 3D, יצירת מוזיקה וקצת גיימינג מינורי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). C4D ,FL Studio, Ae - מעצב מתחיל לשימוש תדיר ~ מזדמן בלבד (תחביב לילד, לא יקרה לו כלום אם זמני טעינה ורינדור יתארכו להם מעט). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מצפה ממנו לULTRA FHD אפילו בBF4. אבל בהחלט לא אתנגד להריץ אותו …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום חברים! רציתי לשדרג את המחשב שיש לי כרגע אם כמה רכיבים חדשים ותאמת שאני לא הכי מעודכן במה שהולך כרגע בשוק ומי נגד מי. אז ככה, המחשב החדש יהיה בעיקר למטרת משחקים וכנראה שאני יעשה לו אוברקלוקינג למעבד ואולי גם לכרטיס מסך. אני מתכנן לקנות את המחשב ב- KSP שבחיפה (הכי זול) ולכן אם תוכלו לבנות לי מפרט לפי המחירים ששם אני ישמח. כמו שהבנתם מהכותרת אני צריך מפרט של עד 3000 שקל לדברים הבאים: 1. מעבד 2. לוח-אם 3. זכרון 4. כרטיס מסך 5. מארז (עד 300 שקל) 6. ציוד ל- OC אם צריך מבחינת המעבד חשבתי על Intel E4400, הבנתי שהוא סבבה ל- OC וגם לא יקר. לוח אם אין לי שמץ של מושג מה לבחור וכך גם זכרון. מבחינת הכרטיס מסך חשבתי אולי ללכת על סדרת 8600 הפשוטים או 8500 אבל אני לא יודע מה ההבדל ב…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. התקציב שלי הוא 4.0-5K - אשמח לא לבזבז הכול לכן הצעה זולה יחסית תהיה רלוונטית המחשב מיוחד לצורך פיתוח וגיימיניג - הפיתוח כולל הרצה של מספר VM-ים ולרוב כמה אינסטנסטים של VS2015 הגיימינג כולל CS:GO , LOL , REDALET3 - פחות סילקרווד וכו' תחת הגדרות בנוניות - טובות - תלוי מה ירוץ חלק רזולוצית המסך שלי היא 1920X1080 ובעתיד יכנס מסך נוסף ברשותי עכבר גיימניג (MX512) אין צורך לכלל HD - אני אשתמש באחד שיש לי כרגע אין צורך לכלל מסך עכבר מגלדת וכו'. רמת השקט שתהיה סטנדרטית , אני לא פריק של שקט מיוחד לWIN7 אבל אני אתקין לבד. אני נעול על כך שיהיה במחשב I7 , SSD , 16G Ram וכמובן יציאות VGA DVI HDMI …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Blah?,

שאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 3K, למרות שאמור לעלות פחות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כן לנסות לחסוך, התקציב שרשמתי הוא משפר מקסימאלית לא רואה סיבה שלא נצליח להרכיב מפרט טוב בפחות. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, בעיקר אופיס, מעט עריכת תמונות בסיסית וצפיה בסרטים עד 1080P. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? השקט חשוב, לא להגיע לעלויות גבוהות רק בשביל שקט מקסימ…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אני מתכנן לקנות מחשב שישרת אותי גם למשחקים כבדים וגם לתכנות, וקצת להתנסות עם OC.(אין צורך בציוד היקפי) המחשב צריך להיות שקט ככול האפשר, לכן רוב החלקים נבחרו בקפידה, להלן המפרט שהרכבתי, אשמח אם תתנו את דעתכם. מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1321 קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme כמות: 1 - מחיר: ¤319 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤501 מארז: ANTEC SONATA III 500W כמות: 1 - מחיר: ¤750 קירור למארז: Scythe 120mm S-Flex (SONY) 800RPM 33.5CFM כמות: 2 - מחיר: ¤79 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-15 4GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤686 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB SATA II 16MB HD501LJ …

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים