עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי אני צריך בבקשה המלצה למפרט מחשב בתקציב של 1700-1500 ש"ח. השימוש העיקרי יהיה לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט,סרטים ופעם ב... ארצה לשחק איזה משחק (משחקים קלים, אני לא גיימר). המחשב יחובר לטלוויזית 32 LCD (רזולוציה 1280X720). לא עושה OC ורמת הרעש לא קריטית. שוב אומר שאני לא צריך דיסק קשיח. עריכה: העלאתי תקציב ל-1800 גג! ומפרטים מהחנות RSM בבקשה. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by yurtrez,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב ללא הגבלת תקציב,הרעיון הכללי הוא שהוא יספק לי מקסימום ביצועים למשחקים. וגם לתלת מימיד (כולל פוטושופ) איזו חומרה עלי לרכוש? מעבד- i7 ? כרטיס מסך - gforce 690 או quadro ? איזה מסך ? הכי איכותי,לא פחות מ 27 אינץ. וכל השאר לא חשוב. (אני מעוניין ברכיבים הכי חדשים ומעודכנים עד היום) תודה.

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  3. כמו בכותרת. פרטים נוספים: משמש בעיקר לאינטרנט (גלישה, צפיה בסרטים) ומשחק רשת (ARCHLORD). דרוש ציוד היקפי: מקלדת (רצוי אלחוטית), עכבר (רצוי אלחוטי), רמקולים (זולים,יש אלחוטי?), אוזניות ומיקרופון, מצלמת אינטרנט (לא חובה). כרטיס מסך: כפי שציינתי ישמש כרגע (ייתכן בעתיד למשחקים אחרים) בעיקר לאותו משחק רשת (כרגע יש לי ATI 2600XT). מסך: כרגע סמסונג "17, ייתכן שידרוג עתידי. מערכת הפעלה: אין צורך ציוד קיים שייתכן שאפשר להעביר: כרטיס מסך (ראה לעיל), זיכרון: 2x1GB קינגסטון 533mhz (לגבי ה533 אני לא סגור).

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  4. שלום לכולם! בניתי מפרט בסיסי בKSP - מטה - אבל אני לא בטוח עם זה עובד: ‏Intel Core i5 4570 Haswell 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray‎ 980 ‏Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 120 ‏Asus B85M-E/CSM LGA1150, Intel B85, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI‎ 440 ‏‏G.Skill 2x8GB DDR3 1333Mhz Ripjaws X Dual Channel CL9-9-9-24‎ 645 ‏MSI GTX660 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E‎ 1070 ‏Western Digital Caviar Red WD10EFRX 2TB Sata III 530 ‏LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 115 ‏Asus Xonar DX 7.1 Sound Card‎ 350 ‏Corsair RM650 650W Gold Active PFC 12cm Fan PSU 630 ‏Sharkoon MS140 Black Micro-ATX Case (No PSU)‎ 220 ‏Arctic F8 PWM CO 80mm‎ 40 ‏Antec Tru…

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. שלום ברשותי כרטיס למצלמות אבטחה (KODIKOM 8800) וברצוני לרכוש מחשב שיהיה בלעדי לטובת פעולת האבטחה התקציב עד 1200 חייב להיות בעל צ'יפ של אינטל ולא VIA (אם עדיין קיים )HDD של לפחות 250 וכרטיס מסך משולב או לא אבל עם 512KB זכרון לפחות תודה

• 9 תגובות
    • 928 צפיות
  6. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אני מתכנן 4.5-5K ללא מסך. אפשר לחרוג קצת. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (METRO EXODUS, AC ODYSSEY , FAR CRY וכו'..כותרים "כבדים"). בנוסף עריכה גרפית בCAPTURE ONE, פוטושופ ותוכנות עיבוד תמונה נוספות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמה: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, יש הכל. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי 3 הארד דיסקים SATA "רגילים" ועוד 2 כונני SSD. אחד ההארד דיסקים מתחיל לאט לאט להתפגר (BAD SECTORS וכו..מ…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רוב המשחקים החדשים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מבקש במפרט המלצה גם למסך, כנראה FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. היי, אלה הן הדרישות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכול אבל לא חובה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים הכי חדשים כמובן (דוגמת FC3). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בספק כח, מארז, הארד דיסק. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 …

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  9. שלום, אני צריך מחשב למשחקים ללא ציוד הקפי ומסך משחקים כגון fifa, assassin's creed וכו.... איך המפרט הבא : [ מעבדי אינטל: Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Mugen 3 CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P67A-D3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX כרטיסי מסך: Sapphire HD 6770 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E צורבי DVD: LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) מארזים: Antec Three Hundred Midi Tower Gamer Black Case (No PSU) ספקי כוח: Antec Basiq 550W Active…

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  10. Started by Ran B,

היי חברים אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב שיחזיק משחקים חדשים בשוק בצורה טובה, גם יהיה מחשב ביתי לכל השימושים, סרטים, סדרות, HD, משחקים, אינטרנט והכל. צריך בנוסף מקלדת ועכבר אלחוטיים (הסט של מיקרוסופט 3000 בחרתי) ומערכת הפעלה ווינדוס 8. אני בניתי את המפרט הבא : סה"כ 4385 (קצת חורג לי מהתקציב) אשמח להמלצות ושיפורים אם יש לכם איך לחסוך (בדגש על הכ.מסך אם הוא שווה את המחיר והלוח אם) *את המפרט בניתי בKSP, נוח לי כי יש לי ליד הבית. תודה רבה! רן

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by MP,

שלום המחשב הוא לבני , המחשב מיועד למשחקים חזקים , אני מעוניין לדעת איך המפרט הזה והאם יש מה לשפר או לקצץ . CASE MEDIA PRO 500W + 8CM FAN SOUND-FW1394-SATA INTEL DRAGON TAIL P35DPM L1G+FW 1333Mhz RAID DDR II 1GB 800MHZ SAMSUNG 250GB 8MB SATA II 7200 SAMSUNG DVRW NEC 7200 X 20 +/- DUAL LAYER BLACK Optical MOUSE USB BLACK ZOTAC GFR 8400GS 256M LAN Intel 1000 O/B Firewire O/B INTEL QUAD Q6600 2.4G 8M

• 11 תגובות
    • 960 צפיות
  12. אחרי שעות של קריאה כאן בפורום, וסקירה של המפרטים המומלצים, אני מודה שאני עדיין מבולבל לגבי מה כדאי לקחת. במפרטים המומלצים בתקציב שלי, למשל, מומלץ לקחת AMD 5400. האם הוא עדיף על אלטרנטיבות של אינטל? ומה לגבי 4 ליבות? כך יש עוד ועוד אלטרנטיבות... בקיצור: מחשב המיועד למשחקים - מה מומלץ?

• 7 תגובות
    • 610 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימלי?5500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים, סרטים ואינטרנט א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. לא ידוע, יש לי מסך 22 אינצ 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? כונן דיסקטים 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה ה…

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  14. Started by nadav_83,

שלום! אני רוצה מחשב שיוכל להריץ תוכנות כבדות כמו MATLAB, סרטי HD, והכי חשוב - שיוכל לעבוד שבוע ויותר ברצף עם אימיול ברקע (ועדיין לזוז). תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום התקציב בסביבות 2000 ש"ח בלי מסך דיסק קשיח של 500 GB לא ישמש בכלל למשחקים ולא יהיה OC שימוש עיקרי אינטרנט,תכנות במטלב,פוטושופ וXP ודרוש צורב אבל מאוד חושב!! שיהיה שקט (יש לי במחשב בבית מאווררי ARCTIC FAN במארז היום ואני מרוצה מהם) אבל שלא יהיה מיושן מדי ובעתיד יתמודד טוב עם ויסטה מתכנן להתחיל עם זכרון של 2GB ובעתיד כשהמחיר יצנח להוסיף עוד GB2 חוץ מזה אני אשמח לכל המלצה/דעה נוספת

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לראות סרטים HD ולגלוש באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.…

17. Started by danyz,

1. מה התקציב המקסימלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מידול תלת מימד , סימולציות ,עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). , Matlab, Solidworks , Ansys, Photoshop- שימוש מזדמן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 (שני מסכים) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכם, אני מחפש מחשב בסכום מקסימלי של 1,500 ש"ח. ניתן לנצל את כל התקציב. השימושים הם ביתיים סטנדרטיים (קריאת מייל, אופיס, גלישה באינטרנט וכדומה). לא מתוכנן שדרוג עתידי של המחשב, אין צורך בציוד היקפי או בחלקים מיוחדים, ללא מסך , לא מתוכנן OC. דרוש צורב. חשוב איוורור טוב, שהמחשב לא יהיה רועש, וכמות זכרון גבוהה. עדיפות לאיזור כרמיאל. תודה רבה מראש, אוהד.

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  19. היי חבר'ה, אבא שלי מחפש מחשב חדש לאחר שהישן הפסיק לעבוד. הוא מצלם הרבה ועורך את התמונות בפוטושופ, כך שזה הכי חשוב מבחינתו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-500 במידה ויהיה שיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, עריכה גרפית, פוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) פוטושופ (כבד) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשו…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. מה התקציב המקסימלי? 2000-2500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: מטרת ה/שימוש עבודה גרפיקה עריכת אלבומים דיגיטליים פוטופיוז'ן, פוטושופ, לייט רום, אינטרנט, אופיס. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). כן לרינדורים בפוטופיוז'ן, ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא יש שני מסכים מחוברים T220סמסונג ועוד PROVIEW יש מקלדת ועכבר אלחוטי יש שני טרה חיצוניים WD ו פריאייג'נט 4. האם יש רכיב שאותו א…

21. שלום מחפש מפרט למחשב שמיועד לעבודה עם בסיסי נתונים ותוכנות BI. נעול על מעבד i5 דור 8 וכרגע 8GB זיכרון. להלן השאלון ומפרטים שהוצעו לי. תודה שאלון: 1. התקציב הוא 3000 פלוס מינוס 10% 2. עבודה עם בסיסי נתונים SQL, עם אקסלים כבדים ותוכנות BI. לא מיועד כלל לגיימינג ולא צריך תמיכה בזה. 3. לא צריך ציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לכיוון השקט, בערך 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. צריך מערכת הפעלה חלונות 10 64ביט מסוג HOME. 10. חובה שיתמוך ב-2 מסכים, אז יציאות ל HDMI פלוס DVI או VGA. לא צריך כונן SSD. התלבטויות: 1. האם צריך כ…

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  22. שבת שלום, מבקש עזרה עבור חבר לספסל הלימודים המעוניין לרכוש מחשב נייח עבור שימוש בתוכנות שרטוט והדמיות. הוא קיבל הצעת מחיר למחשב בסביביות 10K שנראה לי overkill עבורו.חשוב לציין שאנו משתתפים בקורס vray for sketchup בשלב זה רמת השימוש היא בינונית . 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מ 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימוש עיקרי של המחשב : אוטוקד פוטושופ ויריי וסקצאפ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).תדיר בעתיד כרגע מתחיל ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג,…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by arik63,

היי .. המחשב הנוכחי שלי דיי תקוע ( בלשון המעטה ) .. ופירמוט וניקוי נוסף כבר לא אעשה לו .. ואני דיי תקוע עם הרבה עבודה ובלי מחשב מתלבט בין 2 מפרטים שהמליצו לי עליהם ( אם אתם יודעים על משהו יותר כדאי אשמח לדעת עליו ).. הצרכים הם בעיקר לעריכת וידאו / תמונות / גרפיקה,ובעדיפות קצת פחותה : 3D ( CINEMA4D ) התקציב הוא עד 5500ש"ח מפרט 1 : מפרט 2 :

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  24. Started by DIPSET,

שלום, אני זקוק להמצלה למפרט מחשב שולחני (ללא מסך) שישמש לעריכת וידאו (עבודה עם ADOBE PREMIERE וכו'), האם אפשר למצוא משהו בתקציב של 3,000-4,500 ש"ח?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אני מבקש המלצה למחשב לצורך משחקים כבדים בתקציב כולל של 4,500¤ (אני יודע שזה לא גדול אבל עדיין..) המפרט צריך לכלול הכל חוץ ממסך דברים הכרחיים: -זיכרון של ג'יגה -הארד-דיסק בגודל 120ג'יגה לפחות -כרטיס מסך סוס ביותר (רצוי עם יציאה לטלוויזיה אבל לא חייב) -מעבד חזק -צורב DVD -כרטיס קול איכותי * מערכת הקירור תהיה מאווררים קטנים ולכן אני מבקש שפרט למאוררים שנחוצים תוסיפו עוד 2 -עדיף מארז שמראה טמפ' אבל לא חובה (ללא צבע מועדף) חוץ מהמחשב עצמו המפרט צריך לכלול רמקולים (איכותיים), מקלדת (לא אלחוטי) ועכבר (לא אלחוטי) *אפשר ורצוי לותר על כונן הדיסקטים (1.4) *אין העדפה לחברה מסויימת *אין צורך בשירותי מעבדה למינהם או מערכת הפעלה תודה מראש לכל העוזרים

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים