עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אודה על המלצות לתחנת עגינה למחשב hp pavilion dv6 1030us כמה שיותר זולה אודה גם על הסבר לגבי סוגי תחנות עגינה

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. אחרי שהתייעצתי בכל הפורומים השונים, גיבשתי מפרט, אשמח לחוו"ד: חשוב לציין, שפרמטר מאוד חשוב מבחינתי הוא השקט. המחשב ישב בחדר שינה. Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 1333MHz BOX, יחידות 1 ₪1570 Gigabyte GA-EP43-DS3 P43 Chipset ₪565 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PK CL4-4-4-12, יחידות 1 ₪400 Sparkle Geforce 9500GT 256MB DDR3 Passive Cooling ₪359 THERMALTAKE BigTyp 120 VX ₪220 צורב LG DVD-RW X18 H62N SATA BLACK ₪159 NZXT HUSH + SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3 ₪550 המפרט יוצא כ-3800 ש"ח, ואני מתכנן להרכיב אותו בעצמי. אשמח להערות.

• 9 תגובות
    • 705 צפיות
  3. Started by amadey,

שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד 13.3` ( חריגה עד 14.1`) התקציב - 3500 ש"ח ( מחשב החזק ביותר שניתן להכניס בתקציב) לבינתיים חשבתי ללכת על המחשב הבא : http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3450-a2410m.htm) מבחינת מפרט המחשב - זהו המחשב החזק ביותר שראיתי שנכנס לתקציב אבל אני מנייח שיש עוד פרמטרים שצריך לבחון לפני רכישת מחשב נייד. (איכות החלקים, סוללה, איכות המסך וכו.) מטרות המחשב : גלישה באינטרנט מולטימדיה (ניגון סרטים ב 1080P) הורדות וחילוץ קבצים עבודה משרדית ( אופיס) זמן סוללה - 6 שעות + משקל עד 2 קילו איכות חומרים גבוהה (מחשב שיכול לשרוד בדרכים) איכות מקלדת + פאד מולטי טאצ' אשמח לקבל עוד המלצות למחשבים דומים. תודה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. תזמון לא הכי טוב עם כל המעבדים החדשים שיוצאים וכשהמשחקים היחידים שהייתי מעוניין להריץ על הגראפיקה הכי טובה עוד בשלבי פיתוח.. 1.מה התקציב המקסימאלי? 6,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח במידה והשיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, כללי (סרטים, אופיס וכו),תכנות (בעתיד, לצורך לימודים, לא מאמין שיהיה צורך במשהו מיוחד) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - כל משחק חדש שיוצא. בעיקרון המשחקים היחידים שארצה להריץ על אולטרה הם Dragon Age 3 ו The Witcher 3, הבעיה היחידה היא שאף אחדלא י…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by Little_AKA_Or,

אני צריך שילוש [מעבד, לוח אם, זכרונות (שהיה 512M)] כרטיס מסך ספק כוח הבנתי שעדיף מעבד ולוח אם של AMD. לגבי תקציב, אין כ"כ הגבלה, אבל שלא יצא לי שני שליש מפרט כמו מחשב שיוטס לארה"ב משם ימריא לצדק ויחקור שם את האבולוציה. תודה לעוזרים

6. Started by mayhem,

חברים שלום, אני צריך את עזרתכם בבנית מפרט למחשב, המחיר שאני יכול להשקיע הוא עד 4000 ש"ח מזומן )שטרות כסף( אני מעוניין שהחנות ממנה אני אקנה תהיה באזור חיפה /קריות והסביבה. המחשב מיועד בעיקר לגלישה ולתוכנות )כמו פוטושופ אופיס וכו'( אבל גם למשחקים. חשוב לי שלמחשב יהיה זיכרון של 2 גיגה מסך LCD נורמלי כרטיס מסך סביר וצורב DVD, כמו כן אני צריך גם עכבר ומקלדת למרות שהמחיר הוא לא גבוה אני מעדיף שהמעבד יהיה מדגם חדש משהו כמו E6300 . מקווה שתוכלו לעזור לי, אם יש לכם עוד שאלות או משהו שצריך להגיד ושכחתי אתם מוזמנים לשאול. תודה!

• 9 תגובות
    • 715 צפיות
  7. שלום רב חברים וחברות מדובר במחשב המיועד למסחר במניות עם זרימת מידע זמן אמת ותוכנות גראפים זמן אמת (גרפיקה בסיסית, לא משהו מרהיב)-2 מסכים יחוברו חשיבות רבה לביצוע פקודות במהירות.. הנה מפרט ,אנא חוו דעתכם מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB זיכרון Kingston 1024MB 800MHz DDR2 CL 5-5-5-18 כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce 8500GT Silent 512MB PCIe צורב LG GSA-GH20L X20 DVD מארז כולל ספק HEC 6A19B Black 400W קרור למעבד Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 מאורר למארז Arctic Cooling Case Fan AF12025 120mm אל פסק ADVICE PRPC750 סה"כ מחיר לכל המוצרים:3283¤

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים\סדרות עבודה בתנאי שטח(אגרונום) * גודל המסך? 13.3" * משקל רצוי? 1-2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 250 גיגה ומעלה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) מסך מט שלום רב, המחשב לאחי שהוא סטודנט וגם פקח מזיקים עצמאי שמסתובב בשטחים חקלאים. הוא רוצה מחשב בתקציב עד 4500, שזה נשמע לי גבוה מידי לצרכים שלו(ולתקציב האמיתי שלו), לכן אשמח בפחות, עד 3500. תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי, אני מחפש מכשיר שידע לנגן קודי \ סרטים מקבצים \ יוטיוב בצורה טובה. לא סטרימר סיני של 70 דולר. חשבתי על משהו סטייל NUC ויש לי אפשרות להביא מארה"ב. משהו יכול להמליץ על קונפיגורציה טוב של NUC או משהו דומה (דל \ ASUS). נניח שהתקציב שלי הוא 2500

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. שלום לכולם, אני מחפשת מחשב נייד לצורך לימודים. חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר ולא יתקע באינטרנט ובתוכנות כגון שפות תכנות כמו C, ג'אווה, MATLAB. מסך 15.4 אינץ', כרטיס אל חוטי מובנה, בעדיפות שתהיה מצלמה מובנית ותמיכה ל- BLUETOOTH, לא צריך יותר מ160 GB, וכרטיס מסך פשוט לצורך לימודים. כמובן שעדיף חברה טובה ואמינה עם תמיכה טובה. אני יודעת שאולי זה קצת מופרז, אבל התקציב שלי הוא בסביבות 2500 ש"ח. מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי... תודה.

• 9 תגובות
    • 854 צפיות
  11. הרכבתי שני מפרטים ב2700 שקל שזה הכי זול שהצלחתי להרכיב... תכננתי על 2500 אבל אני רואה שאין מצב כזה... שני המפרטים זהים למעט המארז אחד מKSP: מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 1 830 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ K8N51GMF-9 s939, NF4, VGA, PCI-E, SATA II 1 510 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 256MB Twinmos CL2.5 2 280 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 80GB SATA 7200 8MB WD800JD 1 345 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 50 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 1 260 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6919 400W 1 422 סה"…

• 9 תגובות
    • 742 צפיות
  12. שלום, אני מעוניין להרכיב מפרט לעסק שמנהל צי רכבים. וצריך מעקב בזמן אמת על הרכבים באותו עסק. תחשבו על חמ"ל כמו בסרטים 6-9 צגים שמורכבים על קיר או מסודרים אחד על השני בצורה כלשהי. מחשב חזק אשר מסוגל לתמוך בתצוגה של מסכים רבים כאלה. עכשיו ראיתי באינטרנט שיש לAMD טכנולוגיה בשם eyeinfinity שתומכת בצגים מרובים אבל זה לא אומר שאני אבטל מפרט שמשתמש בNVIDIA. 1. מה התקציב המקסימאלי - 20 אלף, עם אפשרות לחריגה בכמה אלפים לכאן ולכאן. תלוי בהבדלים משמעותיים. לנצל את המקסימום של התקציב. עכשיו אם יש חלק שעולה 1 אלף. ויש חלק שעושה את בדיוק אותו הדבר שעולה 800 כמובן שארצה לשלם פחות. 2. השימוש הוא השימוש שציינתי מעין חמ"ל כזה עם מסכים מרובים צריך להיות פעיל 24\7 ולתת מענה לכל בעיה שתצוץ מ…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. רקע: הסיטואציה היא כזו: יש לי מחשב נייד בן 4 בערך, עם מעבד C2D 1.5GHZ, זיכרון בנפח 2GB וקשיח 120GB עם כ.מסך X1100 של ATI, הוא מריץ WIN7, ועובד לאט, הצ'יפסט לא תומך במעל ל2GB, הצורב DVD מת, והוחלף במשהו שהיה זרוק לי פה, שקורא, אבל נכשל בכל כתיבה. בהתחלה חשבתי לקנות לו צורב וקשיח של 500GB 7200RPM, אבל זה לא יעזור לו מבחינת המעבד החלש וכמות הRAM הנמוכה. בסוף, החלטתי לתת אותו לאחותי שתהיה סטודנטית בקרוב, ולא ממש צריכה מעבר למה שהמחשב הנ"ל מסוגל לתת לה, היא תצטרך בסך הכל אופיס, קצת אינטרנט וצפיה בשטויות שהיא מורידה. אני עדיין לא סגור על עצמי מבחינת צרכים ותקציב, אבל זה יהיה אחד מהשניים הבאים: א. מחשב חזק למדי ב3800-4000 ש"ח שיאפשר גם עריכת וידאו וקצת משחקים. ב. מחשב פשוט למד…

• 9 תגובות
    • 979 צפיות
  14. הי, אני מחפש מפרט למחשב חזק המיועד למשחקים, עד 6000 ש"ח, ללא מסך. הבעיה, חייב להיות ממש שקט (אילוצים משפחתיים...). אין צורך בכל ציוד היקפי. תודה, DJ ND

15. Started by Red-AnGel,

שלום אני רוצה מחשב AMD 64 BIT עם 512 מגה זיכרון כרטיס מסך או 9800XT או 6600GT (הטוב מבין השניים) , צורב LG , הארדיסק של 80 (עדיף SATA) התקציב הוא 4500 (בלי מסך) !!! תודה מראש...

• 9 תגובות
    • 926 צפיות
  16. שלום מה דעתכם על המפרט הבא בסביבות 2000 שקל! מעבד Intel® Core™ i3-530 Processor (4M Cache, 2.93 GHz) זיכרון Transcend 2048MB DDR3 1333MHz לוח אם BLKDH55TC INTEL® "Media Series" "Tom Cove" H55 - Socket LGA1156 דיסק קשיח 500GB SATA2 7200rpm 32MB Buffer (Seagate.) כרטיס מסך ntegrated graphics processing intel* Graphics Media Accelerator HD (Intel GMA HD צורב DVD LG/Sony/Samsung X22 כרטיס רשת Gigabit (10/100/1000 Mbits/sec) LAN כרטיס קול 8-channel (7.1) audio subsystem using the Sigmatel 9274D audio codec מארז MIDI ATX (4 התקני 5.25", + 2 התקני 3.5" + פתיחה משני הדפנות, מארז קשיח ואיכותי בהתקנים בינ"ל) ספק 500W הציעו לי גם לשנות ולשים לוח של GIGABYTE P55-U…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום חברים. אצל אחד העובדים בארגון אצלנו יש את המחש הנייד שציינתי, התחילו אצלו מסכים כחולים היום בלי שהוא יודע להגיד אם עשה שינוי כלשהו במחשב. הבעיה שהמסך הכחול מופיע לפחות משניה ונעלם כך שאני לא מספיק לראות על מה הוא מצביע,ואז המחשב שוב מאתחל את עצמו עולה ה BAR של הוינדוס,מסך כחול לשניה,ושוב מאתחל ככה בלופ אינסופי. לכן אני גם לא יכול להיכנס ל event log ולראות בעיות חומרה. גם כאשר נסיתי להיכנס במצב בטוח אותה בעיה קרתה. נסיתי להריץ בדיקה אוטומטית של הזיכרון, לא נמצאה בעיה. הרצתי תיקון אוטומטי לדיסק גם לא מצאה בעיות. אי אפשר לעשות שחזור מערכת כיוון שאין נקודות לשחזור. אני עכשיו מוריד אימיג' כדי לפרמט את המחשב בתקווה שזה משהו תכונתי ול…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by ROEY--1,

בניתי מפרט למחשב צריך תגובות- הצעות לשיפורים.. אפשר לעלות בסכום אבל ממש מעט מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 1 900 900 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT כמות מחיר סה"כ KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II 1 610 610 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 2 285 570 כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 6600 256MB DVI, TV, PCI-E (RETAIL) 1 670 670 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 160GB SATA II 7200RPM 8MB 1 490 490 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 50 50 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 1 255 255 מארזים? כמות מח…

• 9 תגובות
    • 901 צפיות
  19. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש"ח . אפשר עם חריגה עד 2500 אם הכרחי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בלבד - אינטרנט עם טאבים רבים, אופיס וזהו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאד חשוב אם זה כרוך בעלויות משמעותיות. אם מדובר בתוספת של 200 ש"ח פלוס מינוס אז אפשר. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרס…

20. Started by nsof,

שלום לכולם, צריך מחשב לשימושים הבאים: אופיס אינטרנט מהיר (כולל אפשרות לאלחוטי) צריבת DVD, ניגון דיסקים. משחקים אקראיים (חלק קטן, אבל שתהיה אפשרות לאיזה קרב קטן מידי פעם). פיתוח קצת כבר יש: מקלדת עכבר רמקולים CD ROM אפשרי?

• 9 תגובות
    • 951 צפיות
  21. Started by maor-a-,

אוקיי אחרי שכמעט חודש אני עוקב אחרי כל הנושאים שבסביבת התקציב שלי עדיין לא הצלחתי להרכיב מחשב מכיוון שכל פעם אני קורא על מפרט אחר והשתגעתי אז אני מבקש ממכם לבנות לי במפרט ב בסכום של 6000 שח כולל מסך LCD התקציב יכלול לחרוג קלות (!!!) אחרי שתבנו לי את המפרט אני מבטיח שלא לחזור לפורום הזה ולקרוא נושאים כי איך שזה נראה אני לא יקנה מחשב גם בעוד שנה ;D אז שיהיה: מבוסס AMD הדברים שאני "סגור" עליהם זה הדיסק קשיח, זכרון,צורב dvd מעבד/לוח אם/כ.מסך/ ספק מארז אלה הדברים שעוד לא הרכבתי במפרט לי המחשב ישמש למשחקים,עריכת וידאו ביתית ושימוש ביתי רגיל...

• 9 תגובות
    • 728 צפיות
  22. כאמור, התקציב הוא4K המטרה היא שהמחשב יתאים למשחקים חזקים היום ויחזיק מעמד עם משחקים חזקים גם לשנתיים הקרובות לפחות. ולכן, אם לדעתכם מפרט ב 4K לא יפסיק לצורך זה, אז ניתן להגדיל את התקציב גם ל 5K. מטרות המחשב הן כאמור משחקים, אינטרנט, סרטים ושאר הדברים הרגילים. אין צורך לציוד היקפי - מתוכנן לקנות גם מסך 22 ולכן כדאי שהמחשב יתאים למסך. חשוב לי מאוד שהוא יהיה שקט ככל הניתן (הוא נמצא בחדר שבו אני גם יישן) וכדאי שהקירור יהיה טוב שחלקים לא ייהרסו מהר מדי. לא מעוניין ב OC. ושאלה נוספת - האם יש טעם לחכות עוד חודש-חודשיים עד לקנייה. כלומר - האם צפויים חידושים או הורדות מחירים מתוכננות בזמן זה? תודה למי שייעזור .

• 9 תגובות
    • 759 צפיות
  23. תקציב- 3500~2500 עדיף כמה שפחות מחפשת מפרט שיתאים לעבודה בקיובייס ובין היתר גם למשחקים לא כבדים כמו הירוס וכד'. אין צורך בציוד היקפי.. =]

• 9 תגובות
    • 890 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וצפייה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג, רוצה שיחזיק לשנה הקרובה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד 4 זאת הדוגמה הכי טובה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by frozen_fire,

שלום אני צריך מחשב לעבודה משרדית -כמה תוכנות בסיגנון אקסל פתוחות תמיד בו זמנית שנועד להיות מספיק חזק בשביל לשרוד הרבה זמן וצריך מסך מאוד טוב - זה מסך לאבא שלי שלא רואה מאוד טוב כך שהוא חייב להיות מאוד גדול -מינימום 19 אינט'ש ואיכותי המחשב צריך להיות מאוד אמין -מחשב לעבודה קבועה שמאוד לא רצוי שיתקלקל או שיפסיק לעבוד - זה מחשב שצריך לעבוד בצורה קבועה ולאורך זמן תודה

• 9 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים