ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,356 דיונים בפורום זה
-
שלום, מחפש מפרט למחשב שקט לשימוש משרדי בכ- 1500 (אם זה אפשרי) יש לי הארד דיסק,DVD, מסך וכל הציוד נלווה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ממש לא אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: …
-
- 9 תגובות
- 767 צפיות
-
-
[TABLE=class: t1, width: 619] [TR] [TD=class: td1]מק"ט [/TD] [TD=class: td2]מוצרים [/TD] [TD=class: td3]כמות [/TD] [TD=class: td3]מחיר [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: td1]N760OC2GD [/TD] [TD=class: td2]Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 2GB RETAIL [/TD] [TD=class: td3]1 [/TD] [TD=class: td3]₪1566 [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: td1]GZ87HD3 [/TD] [TD=class: td2]Gigabyte GA-Z87-HD3 for 1150 [/TD] [TD=class: td3]1 [/TD] [TD=class: td3]₪647 [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: td1]C4770T [/TD] [TD=class: td2]Intel Core i7 4770 3.5Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray [/TD] [TD=class: td3]1 [/TD] [TD=class: td3]₪1492 [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: td1]D316G16C9CRBSN [/TD] [TD=class: td2]Crucial 16GB …
-
- 9 תגובות
- 828 צפיות
-
-
-מארז ( לא רלוונטי ) ספק כוח A.PFC 500W FAN12 CI-POWER CWT לוח אם GA-H61M-S2PV GIGABYTE מעבד אינטל 8MB GHz CORE i7 מאוורר למעבד ALPINE 11 REV 2 AC כ.מסף NVIDIA GEFORCE 660GTX 2.GB צורב ---- ( לא רלוונטי) מאיץ גרפי (?) INTEL GRAPHICS מסך MAG R22N זה מפרט שקיבלתי בIVROY, כשאמרתי לו שהתקציב שלי הוא 5000, ואני רוצה מחשב גיימינג למשחקים כבדים .המחיר הסופי יצא 4595 כולל המסך שבמבצע(הוא דחף לי אותו כדי לעבה את המחיר ) מבקש חוות דעת איפה אפשר לשפר ואפילו להגיע ל5000 בלי מסך. ------ מה אני מחפש : 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000+עד 1000 למסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300~500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה …
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מחפש להחליף את המחשב הזקן שלי ורוצה משהו שיכול להריץ את המשחקים החדשים בFULLHD 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, WATCH DOGS, NFS RIVALS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם …
-
- 9 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום למקצוענים... אשמח לקבל מכם עזרה והמלצה... כחלק מעבודה, אני צריך מחשב נייד לעבודה בחוץ. היכולות הביצועיות של המחשב פחות חשובות מאחר שכל יעודו הוא להריץ תוכנה של מפות +- ולא משהו כבד במיוחד. העניין היותר מרכזי הוא המסך. המסך צריך להיות בהיר מספיק, וזווית צפיה מספקת כדי לעבוד איתו באור שמש, ללא עינוי של שמירה על זוית צפיה מדויקת בשביל לראות את הפרטים על המסך... תקציב לא גדול במיוחד, אבל סביר. לגבי גודל מסך, זה לא שיש צורך לשאת את המחשב כל הזמן ביד אלא הוא יונח על המכסה מנוע / שולחן מתקפל. לכן הגודל שנראה לי בסדר הוא 14 אנטש או 15.6 +- מבחינתי - העיקר שיהיה נוח ויעיל.... ממש תודה רבה על העזרה..
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית ועבודה עם תוכנת עיצוב ותכנון Solidworks א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הידועים והטובים כגון battlefield crysis3 וכו'.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23' 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צור…
-
- 9 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אהלן חברים, שמי בר, ואני עוזר לאמא שלי בקשר למחשב חדש שהיא רוצה: היא מבקשת ממני מחשב שיהיה כמה שיותר זול בתקווה לא לעבור את האלפייה (ואני לא יודע אם זה אכן ריאלי, אבקש ייעוץ גם לגבי זה), ועם זאת אמין, לצרכים מאוד בסיסיים כגון גלישה באתרים, יוטיוב וכו'. בנוסף, אני מאוד רוצה שהמחשב יגיע "מוכן לתפעול פשוט", בעצם מכיל מערכת הפעלה, תוכנות חיוניות ועזרים בצורה נוחה ( כגון CHROME, WORD, FLASH\JAVA ,אנטי וירוס ראוי וכו'), שיהיה נוח לתפעול מיידי ללא צורך בהורדת תוכנות מהאינטרנט (כי לעולם לא ידענו להסתדר עם זה). ארצה לדעת גם אם יש תוספת במחיר לגבי עניין ה"תפעול הפשוט". אבקש גם ייעוץ לגבי מקלדת ועכבר , שניהם זולים בסיסיים אמינים ואלחוטיים. החנות ממנה ארצה לקנות את המחשב היא RSM שבע…
-
- 9 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום חברים, לפני מספר ימים פתחתי ת'רד לגבי ייעוץ לקנית מחשב נייד עם חיבור FIREWIRE לפיתוח בסביבת VISUAL STUDIO 2013 והקלטות ועריכת מוזיקה בקיובייס, מסתמן שקשה מאד היום למצוא מחשבים ניידים עם חיבור FW, וראיתי למכירה ביד שניה ובאיביי במחירים טובים את הסדרות הישנות של THINKPAD עם CORE 2 DUO T8300 מבחינת קיובייס, עם זיכרון 4 ג'יגה והארד דיסק SSD הכל יעבוד מצויין (כיום אני עובד עם נייח E6300 קונרו עם 2 ג'יגה, ועוד מושלם) השאלה שלי היא לגבי VS2013, האם המפרט הנ"ל יספיק לשימוש בסביבת העבודה הנל? תודה רבה ויום טוב גיא
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדית, HD, עריכת וידאו קלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב 5. עד כמה חשוב…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי לכולם , החנות/מעבדה שאני בדר"כ קונה/מתקן אצלה נסגרה . אני מחפש מעבדה מומלצת לניקוי מאוורר במחשב נייד (HP) באזור המרכז . ייתכן שיהיה צריך להחליף אותו . חשבתי על המעבדה של HP ישראל , מה דעתכם ? תודה , ליאור .
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש את המלצותיכם לגבי רכישת לפטופ היברידי! אני צריך נייד שיהווה גם טאבלט בעת הצורך, ולכן הלפטופ ההיברידי הוא מה שאני מחפש. שימושים נדרשים: מקסימום הצגת סרט, שימוש קליל בפוטושופ ושימוש מסיבי באופיס. מה שנקרא, שהמחשב יעבוד מהר מצד שני, אני רוצה טאבלט על בסיס ווינדוז בשביל ישיבות, דיונים וכשאני מרצה מול קהל. תקציב: עד 3500 שקלים. תודה רבה מראש! יותם.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה חודשים התייעצתי עם הפורם ובעזרתו קניתי asus n550jv ושדרגתי ל 128ssd+hddהמקורי במתאם ו 16 g ram יש לי בעייה שקצת קשה לי לשים עלייה את האצבע . לפעמים המחשב עובד לאט בתוכנות, ולפעמים יוצר דיליי במשחקים בדגש על ה לפעמים אני לא מוצא שום חזרתיות. להשוואה מחשב של חבר קרוב שלי בן 4 i5 8g מריץ משחקים מסויימים יותר מהר ממני ובלי תקיעות שלי יש. ובכלל הרגשה שהמחשב איטי (! ) כמו כן יש לפעמים קריסה רגעית של הדסקטופ. לפתע המסך נעלם עם כול האייקונים איתו ונשאר רק שורת ההתחל ערומה מאייקונים . אולי יש איזה כלי איבחון למחשב שיבדוק מה שלומו??! תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במפרט מחשב שמתאים לדרישות המומלצות להרצת משחק League of Legends. מעוניין להתפשר כמה שפחות על חוויית המשחק. אני לא משחק בשום משחק אחר, אך ורק בLOL. אלה הן הדרישות המומלצות (מאתר הבית של המשחק): CPU: 2.4 GHz Dual Core Processor memory (RAM): 4GB of RAM GeForce 8800 or equivalent video card (Dedicated GPU with 512MB+ Video Memory(VRAM)) Support for DirectX v9.0c or better. כמובן שהמחשב חייב גם להריץ אינטרנט / סרטים / מוזיקה / אופיס בסיסיים. התקציב: כמה שפחות, השאיפה היא באזור ה1500 (2000 גג). ייתכן שאני חיי בסרט, אשמח לעזרה כאן. אם יש חריגה גדולה בין התקציב לדרישות, אשמח לקבל מפרט כזה שעומד בתקציב ופוגע כמה שפחות בחוויית המשחק. תודה רבה אסף
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?3300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: CS:GO ghost recon -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות\בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש ר…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?רצוי לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?400 2. מה שימושי המחשב : משחקי BF4 (ייתכנו משחקים עתידיים חדשים בסגנון זה) +עריכת/צפייה סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?מעוניין באיכות גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן : מסך + עכבר + ומקלדת 4. האם יש רכיב שאין צורך …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?...........3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?.......לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב: עבודה משרדית, וסרטי HD, לפעמים עבודות נומריות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 24 של DELL -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: בינוניות. ( סרטים,לא ממש משחקים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא צריך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5-6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן…
-
- 9 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום. מחפשת מחשב לעריכת וידיאו (Adobe premiere) ואפקטים (After effect). אין צורך במסך מקלדת ועכבר. מה התקציב המקסימאלי? - 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידיאו (Adobe premiere) ואפקטים (After effect). העבודה היא עם קבצי HD לרוב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר - עריכת וידיאו (Adobe premiere) ואפקטים (After effect). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. הא…
-
- 9 תגובות
- 692 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחסוך, תתפרעו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי, תכני HD, תוכנת FL Studio א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). FL Studio - תדיר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. רמקולים ברמה גבוהה עדיף אלחוטי- בנפרד מהתקציב של ה-3000. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינונ…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop מזדמן, visual studio תדיר, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיש בשוק למשל Watch Dogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680*1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד ה…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יהיה הבדל משמעותי אז אפשר עד 6000 שח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, ערכיה גרפית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop cc 2014 , Photoshop Lightroom , Premiere Pro CC ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Dota 2 תחרותי , BF4 , GTA V וכל מה שעתיד לצאת. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2 מסכים של 24" …
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - תלוי עד כמה זה הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - תכנות, בעיקר משתמש ב Visual Studio, משחק לפעמים ב League Of Legends א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio בעיקר Vmware ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי. אני מעוניין למכור את המחשב שלי. אני מעוניין לדעת כמה אני יכול למכור אותו. מצורף קבץ עם המפרט המלא שלו וקצת תמונת מצב.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים, הנה הטופס. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, משחקים קלים, גלישה בעיקר, וסרטים. * גודל המסך? 15". * רזולוציית המסך? 1366. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא מבין בזה. משהו רגיל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה ארוך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, וחיבור ל SSD. * Bluetooth? אם יש מה טוב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא קריטי. אין לי הבדל בין 500 ל 1G. רק שיהיה חיבור ל SSD. * כונן אופטי? אין צורך. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) כלום. א…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, הבקשה למפרט מיועדת עבור חבר שלי, אשמח להסברים עם פירוט כמה שאפשר למה דווקא מפרט X עדיף. * מטרות המחשב? עבודה עם פוטושופ , אילוסטריטור ופלטפורמות פיתוח תוכנה לדוג' eclipce * זיכרון ? 8GB * גודל המסך? 13.3 עדיפות למט * רזולוציית המסך? HD 1366x768, גבוה יותר יתקבל בברכה.. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? 1.5-1.8 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שלוש שעות (או עד כמה שאפשר). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם מגיע עם SSD בטווח של המחיר עדיף אחרת אפשר להתפשר על HHD ולהחליף מאוחר יותר חשוב שהאופציה תהיה קיימת. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה …
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
* מטרות המחשב: עבודות משרדיות, משחקים (שיריץ כבדים בצורה סבירה), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (פוטושופ, תלת מימד), * גודל המסך: 13-14 אינץ' * רזולוציית המסך: עדיף FHD אך לא קריטי * משקל רצוי? כמה שיותר קל ונייד * האם נדרש זמן סוללה ארוך: בינוני יספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: USB3 & HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: עדיף היבריד לפחות 500GB * כונן אופטי: לא חובה * צבע: שחור שמתי עין על המחשב הזה: http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=24020 (שאני קונה באילת) מה אתם אומרים? זה הכי טוב שאני אמצא בתקציב שלי? או שיש משהו יותר מומלץ שאפשר לקנות באילת? נ"ב - הם טעו כשכתבו שלכרטיס מסך יש 4GB ראם? כי לא ראיתי בשום מקום דגם כזה..
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-