עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, חבר שלי מתכנן להחליף את המחשב המזדקן שלו באחד חדש ונוצץ, ומאחר שאין לי מושג מה הדרישות של מחשב לעריכה גרפית - באתי לכאן כדי לקבל עצות מסכים - יש כבר 2, אין כוונה להחליפם. מעבד, לוח אם, זיכרונות - אין כוונה לOC. הרדיסק - מקום אחסון רב ככל האפשר. 300 ג'יגה מינימום, אבל כמה שיותר - יותר טוב (אבל לא להגזים ולקחת 5TB ומעבד פנטיום 3 ) כרטיס מסך - עריכת הווידאו המתוכננת היא לא עבודת 3D אינטנסיבית-בעיקר עריכה של רקע על מסך כחול, לכן אני לא בטוח אם שווה להשקיע בכרטיס מקצועי (Quadro) או לקנות 8800GTS בערך באותו מחיר: אם לשני הכרטיסים יש את אותם ביצועים בעריכה הצפויה, עדיף לקחת את ה8800GTS עם הDX10 והתמיכה הטובה יותר במשחקים. תוספות - צורב DVD, כרטיס קול (עם עריכ…

• 9 תגובות
    • 723 צפיות
  2. היי אני צריך להרכיב מפרט הכי זול שיש, בלי מסך, למשרד. אני מחפש את המפרט הכי זול שיש, לא משנה לי אינטל או AMD, העיקר המחיר חיפשתי ומצאתי שהמפרט http://www.hwzone.co.il/specslist/index.php?type=office&price=2500&monitor=17 שיש באתר הוא ניראה לי די זול (בלי מסך). השאלה שלי היא ככה: האם ניתן להרכיב מפרט יתור זול? (ממה שראיתי החנויות האינטרנט לא ממש..). האם הספק כוח של אינט ושל AMD זה אותו ספק או ספקים שונים? האם AMD יכול לשבת על מארז של אינטל (שוב, האם ש שוני במארזים?)? תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by kfir91,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V, fifa15 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא 4. האם יש ר…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום לכם, אחרי המון זמן שהתלבטתי אז הכנתי לעצמי מחשב חדש שמיועד למשחקים כבדים כמו Crysis ועוד הרבה.. המפרט הוצאתי הוא כזה: http://tms.co.il/preview/spec/gnyde789 + כרטיס מסך של ג'יגהבייט 8800GT מה אתם אומרים על זה? ויש לי עוד שאלה חשובה, האם כדאי לקנות קירור למארז? או שזה מיותר? תודה רבה לעוזרים. זה נורא חשוב לי.

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  5. Started by afar,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות, בפרט בתוך מכונה וירטואלית (שמריצה Ubuntu). פה ושם גם משחקים, אך מעט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of legends -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע, מסך 16:9 סטנדרטי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות? 3.…

6. שלום. זקוק להמלצה לגיימינג שכוללת, מארז וכל רכיביו, רמקולים איכותיים, וסט מקלדת ועכבר איכותיים. כל זה יתחבר למסך DELL U2410 אני זקוק למפרט הכי טוב שאפשר לבנות. התקציב עד 10K מקסימום כולל הכל. המחשב יעבוד לרוב על משחקים ותוכנות... ביקשתי בעבר מפרט אך לשמחתי התקציב עלה.

• 9 תגובות
    • 990 צפיות
  7. CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1305.61 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4C800 Deluxe/GBL Intel 875P Motherboard (HT,FSB800,S-ATA,RAID,1394,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2) [ ¤ 1185.41 ] 1 Memory : OCZ 256MB DDR-RAM 3500 EL Platinium Edition Memory [ ¤ 508.3 ] 2 Hard Discs : Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 652.7 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9800 Pro C3 128MB DDR 256bit Retail Video Card [ ¤ 2123.77 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Liteon 16/48 Retail [ ¤ 217.39 ] 1 Monitors : 19" Viewsonic P95F+ Flat Monitor [ ¤ 1855.7 ] 1 Cases : Antec High Performance 1080…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Holography,

אני צריך מפרט למשחקים.....(כבדים) לא משנה intel או amd כ. מסך אני רוצה : RADEON 9600XT ציוד הקפי: מקלדת עכבר DVD-ROM במקום סידירום צורב ...(אני מסתפק במהירות 32X 10X 40X) ו-צג- (17 אינג' ואם יש תקציב 19)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by MS-D,

שלום ! הממ.. אני צריך מפרט בתקציב של 5,500 המפרט הוא למשחקים בעיקר , חשוב שהמפרט יכלול כ.מסך טוב (כמובן) קירור דיי חזק למעבד (שיוכל לספק oc ריאשוני אך טוב) חשוב גם שהקירור יראה טוב כי אני יחליף את דלת המארז לדלת פרספקט P: , רציתי להתיעץ אתכם האם שווה לכלול את המסך היפה הזה במפרט (מה שחוסך גם עכבר ומקלדת..) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_592&products_id=2777 וזהו (בערך ) מקווה שתעזרו לי ... תודה מראש ! :-*

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. לאחרונה רכשתי סוללה 9 תאים לדל החדש שלי באיזו דרך עלי לנקוט בכדי שתשמור על קיבולתה לאורך השנים? 1. להשאיר כל הזמן בחשמל, ולהוציא רק כשאני יוצא איתו מהבית או 2. ברגע שמגיע ל 100% הטענה, אז להוציא מהחשמל (ואז בערך 2-3 פעמים ביום אני מכניס מוציא) תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by sirexrv,

ב 13:30 אני קונה את המחשב הוא מיועד בעיקר לעריכת וידאו ולפעמים למשחקים אני לא גיימר והגדרות בינוניות זה מספיק בשבילי לשחק 1G זיכרון נוסף אני קונה עוד שבוע (מקבל בהנחה משמעותית אבל רק 1G) ככה שיהיה לי 2G 865 - GIGABYTE GA-965P-S3 1934 - Core 2 Duo E6600 660 - TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz 472 - Western Digital WD2500YS 16MB 1279 - ASUS EN7900GT 2DHT 256M 182 - SONY SDWQ120A DVD±R/RW X16 445 - THERMALTAKE SOPRANO BLACK 265 - ZALMAN CNPS7000B-AlCu LED 39 - SONY Floppy 1.44MB 495 - Enermax Liberty 400W סה"כ 6636 ש"ח אני לא בטוח לגבי הדיסק קשיח שלי (חשבתי על SAMSONG או דינמיקס) ולגבי המארז... יש הצעות לשיפור

• 9 תגובות
    • 823 צפיות
  12. Started by SilentD.M,

שלום , אני צריך מפרט מחשב למשחקים ב 3000שח עד 3500 ללא צורב וציוד הקיפי , ואני לא צריך דיסק קשיח גדול!80 גיגה אהיה בסדר :-\ שיריץ פיפא וכו.... תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 705 צפיות
  13. או קיי, שלום. אני מודה שבמחשבים ניידים אני צריך יעוץ. אני מחפש מחשב נייד עם 2GB זיכרון, לפחות 160GB כונן קשיח ומעבד טוב.מסך 15.4 (לא פחות) לא איכפת לי AMD VS INTEL. מיכוון שאני רוכש את המחשב לעצמי, הרכישה היא נטו מחיר דילר. מכרתי כמה מחשבי טושיבה A210 ולקוחות מרוצים. האם יש מחשבים ברמה דומה נניח של HP, LENOVO או LG שיכולים לענות לצרכים? חשוב לי ולכולם כמובן נושא האחריות, ואני יודע וקראתי את בעית האחריות. (לא נתקלתי בצורך של שירות ממכירת ניידים..טפו..טפו..טפו..חמסה.)

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. בעיקרון מפרט לקולנוע ביתי שתהיה אפשרות גם לאינטרנט, משחקי מחשב ותוכנות אדובי (After Effects, Premiere, Photoshop). חשוב שיהיו שני כוננים (או יותר), צורב מהיר, דיסק קשיח מעל 500gb. אפשרות בעתיד לבלו ריי וכניסות לממיר (הוט/יס) ול-DVD/VHS. יציאות למקרן/ טלוויזיה+ למסך מחשב רגיל ולמערכת סטריאו (במקביל). תודה מראש, גיא שפירא

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אהלן, אני מתכוון לקנות לפטופ, מתלבט בין שני דגמים. מעדיף את הגרסה שמגיעה SSD גדול יותר שאני מאוד רוצה. העניין הוא שבגרסה הזו המסך הוא 4k ואני חושש מההשלכות השליליות שלו בהתייחס לעבודה היום יומית. זמן סוללה לא רלוונטי כי המחשב הולך להיות מחובר לשקע באופן תדיר. אבל מה שכן מדאיג אותי בגלל שמדובר במסך קטן מאוד: 1. שברגע שאצפה בוידאו או תמונות ברזולוציה נמוכה מ-4k, אקבל מריחה של התמונה כמו שקורה עם תוכן שאינו HD על מסך FHD... (סטייל זום דיגיטלי) 2. שבעבודה היום יומית (תכנות, אופיס, גלישה באינטרנט, תוכנות עריכה) הכל יראה קטן ולא קריא וממשקים או תפריטים של תוכנות לא יתמכו בסקיילינג של גודל הפונט. 3. שכרטיס המסך לא באמת יצליח לתת לי ביצועי משחק טובים בהגדר…

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. שלום חבר שלי מתכוון ליקנות מחשב חדש והמחשב מיועד בעיקר לאובר קלוק כבד ומשחקים כבדים!! אז המפרטים נמצאים בתמונות ..מה עדיף?? נ.ב כמה שאלות: מה מביא יותר ביצועים בסטוק? ה-אופטרון או האטלון?? באיזה מבין המעבדים יהיה שיפור גדול יותר באחוזים עקב האובר קלוק?? האם המעבד אופטרון טוב למשחקים כמו האטלון?? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 736 צפיות
  17. איך המפרט הזה ? אני מחפש מחשב חזק לגראפיקה ומשחקים - השימושים שלי / העדפות בנוסף שיהיה "סבבה" גם בשנים הבאות אם יש לכם דרך להפחית את המחיר בלי לפגוע בביצועים או להפך לשפר אותם אני זקוק לכם תודה ! מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Box ¤1049 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8500 לוח אם Asus P5QL ¤471 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31254 כונן קשיח Westren Digital WD5000AACS 500GB SATA2 16MB ¤359 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 XP ¤414 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996599 כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 1024MB DDR5 PCIe …

• 9 תגובות
    • 791 צפיות
  18. מבקש מפרט למחשב+ציוד היקפי, זאת אומרת, מקלדת+עכבר+רמקולים+מסך ב 7000-7500 ש"ח~(אפשר לחרוג ב100 שקל, 200 גג.) לא מתוכנן OC והמחשב מיועד בעיקר לסרטים ומשחקים. תודה מראש ושבוע טוב לכולם!

• 9 תגובות
    • 628 צפיות
  19. Started by joni69,

מחפש נייד עם מסך גדול ושיהיה כמה שיותר דק וקל עם סוללה טובה

• 9 תגובות
    • 890 צפיות
  20. שלום לכולם , אני רוצה לקנות מחשב חדש ויש לי כבר דיסק קשיח ממחשב קודם ושאר ציוד שציינתי בכותרת... אני צריכה , לוח אם , מעבד (עדיפות לכפול ליבה אם ניתן) , זיכרון ומארז+ספק . אם אפשר , אז בבקשה מפרט מחנות SKYPC בראשל"צ ...

• 9 תגובות
    • 991 צפיות
  21. Started by AMD 64,

שלום, הרבה זמן לא הייתי פה.ובכלל,הרבה זמן לא בדקתי את מצב השוק בתחום מפרטי המחשב(בפעם האחרונה שהייתי מעודכן הכרטיס מסך הכי טוב היה 6800 אולטרה והAMD הכי טוב היה A64 3800). אז ככה,אני רוצה לקנות מחשב אחרי שהמחשב הנוכחי שלי התיישן קצת.התקציב הוא עד 5000 ש"ח עם חריגות.המחשב בעיקרון מיועד למשחקים,אבל לא רק(בלי כוונות ל-OC עתידי).וחשוב מאוד-שהמפרט יהיה מKSP. תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 885 צפיות
  22. Started by hopu,

Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 900 KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II 610 512Mb 400MHz AData /VT 280 512Mb 400MHz AData /VT 280 ?160GB SATA II 7200RPM 8MB - Western Digital 495 NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 255 RADEON X300LE 128MB PCI-E, TV, DVI (BULK 370 MAG 17'' 786 PF FLAT 690 MS Internet + MS Mouse Optical 135 KSP 400W (True Watts) PFC 185 ATX MIDI PFC 400W Black and Gray2546 250 כל המחירים הם מאתר KSP וכולל הרכבה זה יוצא 4640 כמה שאלות : - האם המסך הוא מהטובים שאפשר למצוא במחיר הזה? - האם למי שישתמש בתוכנת AUTOCAD שהיא תוכנת סרטוט כבדה עדיף לוותר על 512MB זכרון בשביל לשדרג את הכרטיס מסך? - האם יש חנות שאפשר למצוא ביות…

• 9 תגובות
    • 685 צפיות
  23. אני מעוניין לקנות לפטופ בחודשים הקרובים...אני לא חובב חלונות ורוב הזמן שאני עובד עם המחשב אני תחת לינוקס..רק בגלישה באינטרנט ומשחקים אני תחת חלונות. בקניית לפטופ הם די כופים על האנשים לרכוש מערכת ויסטה...אז פשוט מעניין אותי מתי יתחילו לשווק את המחשבים הניידים עם חלונות 7...כי הרי זה אמור לעלות אותו מחיר אני מאמין. וכן אני יודע שמשווקים לפטופים עם לינוקס..אבל אני די חייב גרסת חלונות מקורית. תודה

• 9 תגובות
    • 762 צפיות
  24. Started by Nirtz,

היה לי מחשב פנטיום 4 1.8 GHZ עם ג'יפורס 2 והמעבד נשרף. ההורים שלי נתנו לי 1500 שקל ללכת ולקנות ולשפר את המחשב. הארדיסק 40GB יש לי מהמחשב הישן ( אם כי לא כ"כ מהיר ) ועוד הארדיסק 40GB שנתנו לי ( אני לא חושב שהוא SATA ). כלומר הארדיסק לא צריך כרגע. המחשב מיועד לעבודות בעיקר של שמיעת מוזיקה והפעלת הרבה ישומים בבת-אחת ( מסנג'ר, אקספלוררים, ויסטה, WMP ). אבל גם למשחקים אבל לא על האיכות הגבוהה ביותר אפשר גם על נמוכה... אני לא ממש משחק במחשב אלא יותר מדבר עם אנשים. יש 2 מפרטים שחשבתי עליהם, האחד כפול-ליבה אך עם 512 זכרון והשני חד-ליבה אך עם 1GB זכרון. Athlon64 3500+ (Socket AM2) ALiveSATA2-GLAN AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E 512MB TwinMOS X 2 Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCo…

• 9 תגובות
    • 743 צפיות
  25. 1. מה התקציב? לא מוגבל באמת, אך שפוי. עד 6-7 אלף, אם יש צורך. אם מחשב של 2-4 יעשה את העבודה, אין בעיה. 2. מטרות המחשב? לעבודה כבדה עם מוסיקה והקלטות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כרטיס קול טוב לא צריך 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אם אפשר, כרטיס קול של ASUS 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? מאד חשוב שקט 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה תספיק 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? מעבר לכרטיס סאונד מאד איכותי ושקט, לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? הכי שקט שאפשר 10. האם מתוכנן OC? אם כן - ע…

• 9 תגובות
    • 933 צפיות

דיונים חדשים בפורומים