ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,406 דיונים בפורום זה
-
המפרט צריך לכלול, מעבד, לוח אם, זכרון, כרטיס מסך, דיסק קשיח, מארז, אין צורך בספק כוח כי יש לו ENERMAX 600W שיתחבר למחשב... המחשב יעבור OC לא קיצוני, לא חשוב ATI/NVIDIA/AMD/INTEL, מה שיתן תמורה הכי טובה בתקציב, תודה !
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם. אשמח להמלצה למפרט למחשב חדש. המחשב מיועד לגראפיקה ועריכה. השימוש במחשב נע סביב ה10 שעות ביום. עבודה מרובה באינדזיין, אילוסטרייטור, פוטושופ וברידג'. ברוב הפעמים העבודה כוללת את כל התוכנות יחדיו. התקציב נע סביב ה-6000 שח. אפשר לפי הצורך לעלות. אין צורך במסך. מחפש חלופה למחשבי האי מק החדשים. רצוי מעבד I7 2600 ולפחות 8G זיכרון. תודה.
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום אבקש את עזרתכם בהרכת מפרט לפי הדברים הבאים 1) מחשב לריבוי משימות כמו גלישה באינטרנט, צריבה, לראות סרטים והכל במקביל 2) תומך בסרטי קולנוע מסוג full hd שאפשר בו זמנית גם לראות סרטים, גם לצרוב, גם להוריד באימיול (ריבוי משימות) ולגבי מסך שיתמוך לי לפחות במסך 24 אינץ (כרגע אני לא סגור או 22 או 24 ) ושיחזיק לי כמה שנים טובות אם אתם חושבים שהתקציב לא מספיק אז אפשר לחרוג תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
לאחר שעזרתם לי ועל כך תודה רבה לכולכם. אודה למפרט עבור חבר עד 2000 ש"ח ( אודה להשאר במגבלות התקציב ) מעבד AMD כולל ציוד הקפי ( מקלדת עכבר ) אין צורך במסך . העדפה ל 64bit לוח PCI-E .
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
הרבה זמן לא יצא לי לתעדכן ! אני צריך מחשב חזק לסרטים להורדות אינטרנט לא למשחקים חשוב שהמחשב יהיה שקט! חשבתי ללכת על המעבד החדש core i530 אבל הלוח מאוד יקר וגם חשבתי על AMD Athlon II X4 620 איזה מעבד יותר חזק ? עכשיו אני יודע שלא צריך מחשב חזק להורדות וסרטים...... בכל זאת במחיר הזה אני צריך כמה שיותר חזק
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
ללא ציוד הקפי. המחשב צריך להריץ קיובייס, ומצד שני גם משחקים בצורה טובה כגון COD MW2 וכו'->המסך 22אינצ' ^^ במקרה כזה עדיף לקנות 4 ליבות? **אם יש הצדקה אפשר לחרוג בכמה גרושים. צריך גם שיהיה שקט כיוון שהמחשב נמצא בחדר שינה ולא נסגר.
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי! חבר שלי מתכנן לקנות מחשב בתקציב של בערך 3000-4000 ש"ח, אם צריך יותר אפשרי. מטרות המחשב: הדברים הרגילים + תיכנות (בעיקר Visual Studio).. אין צורך בכ.מסך חזק מדי, אבל יש צורך בכ.מסך בינוני ומודרני. עיקר משחקי המחשב שהוא מריץ הם אסטרטגיות וקווסטים. צריך בנוסף רמקולים ומקלדת. הראד דיסק לפחות 500 גיגה אבל כמה שיותר יותר טוב מעדיף AMD - אלא אם אתם יודעים משהו שאני לא יודע... העיצוב לא חשוב מדי, עדיף שיהיה כמה שיותר שקט. בחדר שלי בדרך כלל חם אז יש צורך שהקירור יהיה בהתאם, כדי שלמחשב לא יהיו נפילות מחום ודברים כאלה.. אין העדפה לחנות מסויימת.. אשמח לעזרה חברים! תודה רבה, רן.
-
- 7 תגובות
- 598 צפיות
-
-
בלי ציוד הקפי תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
אני צריך מחשב בתקציב 7000 שח עדיף שימוש חלקי בתקציב המטרה העיקרית של המחשב הוא משחקים בגרפיקה גבוהה רזולוציה 1680X1050 ללא צורך בציוד היקפי הרעש לא חשוב בכלל (1) לא מתוכנן אוברקלוק למחשב אני מעדיף שתיכלל מערכת הפעלה ווינדוס 7 (לא חייב) אני גר בחדרה אין דרישות לחיבורים מיוחדים או מארזים לא מתוכנן שידרוג משמעותי של המפרט בהמשך אך יש דגש על כרטיס מסך חזק מאוד !!!! לא משנה של נווידיה או רדאון עם תמיכה ב DIRECT X 11
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי את החלקים הבאים: 7300gt hdtv 256 mb gigabyte צורבdvd+כונן אני מעונין במפרט מסביב למסגרת הזו בתקציב של 4000 ש"ח המערכת צריכה לתמוך בhdtv (תחובר ל'lcd 42 -יש לי חיבור hdmi-לא יודע איך לנצל את זה בדיוק בהקשר של htpc)+ יכולות לכידת וידאו (מתוכננן pvr) ועבודה כללית (אינטרנט וכו')---ואם אפשר-אפשרות להרצת משחקים. תודה מראש משה
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט עבור אחי עד 2000 בלי מסך. שימושו העיקרי מיועד לצרכים משרדיים, מוזיקה וסרטי HD 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ההשפעה על המפרט גדולה אז כ-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לצרכים משרדיים, מוזיקה וסרטים (מיועד למהנדס אלקטרוניקה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי, דיסק קשיח וכרטיס גרפי (יש לי כבר את GT 220 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם …
-
- 10 תגובות
- 966 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית/ביתית, סרטים וקצת גיימינג לילד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. overwatch, minecraft -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני 3. האם יש צורך בציוד…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למפרט למחשב גיימינג כולל ציוד הקיפי, ואשמח לעזרתכם 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? גיימינג וסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? כן. חסרים לי מסך טוב ורמקולים, וגם לא יזיקו עכבר ומקלדת. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 3. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אני מתכוון לנסות לראשונה, ברמה פשוטה ובלי הרבה סיכון. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? אופציה להרכבה בחנות תהיה שימושית. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש לעריכת סאונד (אין צורך בכרטיס קול כרגע) ולגיימינג בנוני. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Cubase תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3/4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 - 6500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים - league of legends, minecraft , call of duty, dark souls 3 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רק מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שיהיה שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכ…
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
- 1 follower
-
-
האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג בבערך 300-400 דולר גג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקי רשת, עבודה משרדית, גיימינג קל וקצת עריכה אבל חובבני לא משהו רציני בקיצור מחשב לשימוש כללי שיעמוד בפחות או יותר כל המטלות האלה א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. לדוגמא פוטושופ ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? מתכנן לקנות מסך 22 אינץ' * באיזה סוג משחקים תשחקו? גיימינג קל…
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני מתעסק בתחום הטכנולוגיות מידע, ורציתי לשדרג את המחשב השולחני שלי באופן משמעותי. מכיוון שאני די בור בתחום הזה, המליצו לי עליכם ואני אץ לפנות אליכם לעזרה בבניה של מפרט מחשב. צרכיי: מערכת הפעלה 7, ועליה להפעיל SQL 2008 עם אפשרות לשים 2 דיסקים ב: MIRORING - Raid 2 איזה מעבד מומלץ ? כמה גיגה רם ? איזה כרטיס מסך אתם ממליצים ? האם אתם יכולים להמליץ לי על מפרט מלא ? אשמח גם לחנות זולה ואמינה שיש לכם "קבלות" עליה. תודה רבה ! יהונדב (וכן, שם מוזר משהו)
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
מעוניין בהמלצה למפרט למחשב כולל מסך 24 אינץ' לפחות ומערכת הפעלה windows 10 pro השימושים שלו בעיקר משחקים כמו warhammer total war,wow,starcraft 2, witcner נוסף עבודה על VMware הפעלת לפחות עד 4 מכונות סימולטנית. התקציב עומד על 10k עם אפשר להכניס מסך שני יהיה מצוין.
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
הדבר היחיד שחשוב ממש שיהיה בו, זה מעבד של Intel i5 / i7. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לקנות מחשב שישמש בעיקר לעריכת וידאו, התקציב הוא כ 4000 שח, בלי ציוד היקפי (אשמח לקבל המלצה למסך 22'' רחב בנוסף), בלי OC, חשוב שיהיה שקט. חלקים שאני מתכוון להשתמש בם וניתן להוריד מהחישוב כי כבר יש ברשותי הם : 1. דיסק קשיח 320 GB (ישמש להתקנת מערכת הפעלה) 2. 2 צורבים 3. ספק Thermaltake TR2 500w קיבלתי הצעה כדהלן: 1. מעבד Intel Core2Duo E8400 2. לוח אם ASUS P5QC 3. כונן קשיח לדגימות ועבודת עריכה Western Digital WD500AAKS 500GB SATA2 16B (האם עדיף לקחת Seagate עם 32MB?) 4. זיכרון G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ CL 4-4-4-12 5. כרטיס גרפי Leadtek Quadro FX570 256MB PCIe 6. מארז ללא ספק Nexus Caterpillar 7. קרור למעבד Nexus LXM 8200 (מתוך קריא…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כל, אני צריך לציין לטובה את המפרט שניתן לי פה לפני כשנה וחצי למחשב גיימינג. אני מאוד מרוצה, ואני חושב שכבר כתבתי את זה פה קצת אחרי הקנייה, אבל אני אכתוב שוב (אולי כסוג של עדכון), שוב תודה לחברי הפורום! בלי קשר למחשב שלי, אני אשמח לקבל הכוונה למחשב משרדי/ביתי שאני קונה לקרוב משפחה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1,500 שח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אלא אם תהיה ירידה משמעותית באיכות החומרה כתוצאה מכך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יודע כרגע לומר. 1,500 זה התקציב שאני רואה מולי. יכול להיות שאני לא מבין נכון את מחירי השוק ויהיה צורך לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, מיילים,…
-
- 15 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
חסר לי מקום, אז אני רוצה מארז קטן במיוחד. השימוש - מדי פעם אינטרנט, אבל עדיף לא אטום. מעדיף RSM כי זה קרוב אלי. מה אתם אומרים על המפרט הבא: A6 5400K ASRock A75M-HVS A75 2GB 500GB KME CI-9B91 עולה כולל הרכבה: 1211 ש"ח. לזה אוסיף כנראה WIN8, נתב אלחוטי (מבקש המלצה גם לזה) ואני צריך גם KVM ל-2 מחשבים שמחוברים לאותם מסך+מקלדת+עכבר. תודה.
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
דגשים: יש מקום למארז עומד - 24X40X50 (עXגXר), יש אפשרות גם מארז שוכב. עיקר יעודו של המחשב יהיה לצפיה בסרטי 1080P ובפורמטי האודיו החדשים, אולם אני מעוניין שתהיה לי האפשרות לשחק משחקים( או לשדרג את המחשב בעתיד להרצת משחקים) . PVR - לא הכרחי עכשיו, אבל אולי בעתיד ארצה להוסיף. דבר נוסף - היות והמחשב ישב בסלון, חשוב לי שיהיה שקט ושהמארז יהיה סולידי (בלי נורות מהבהבות).
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
מחפש מחשב טוב I5 או I7 8gb לצורכי אודיו אשמח להמלצות על מיפרטים - תקציב עד 3500
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אשמח לדעתכם למפרט הבא: מעבד: I5 7600K מאוורר למעבד: ARCTIC 11 PRO REV.2 לוח: MSI H270 PC MATE זכרון: HYPERX FURY 8 GB DDR4 2400 דיסק קשיח: WB 1TB SATAIII SSD: KINGSTON UV400 240GB ספק: CORSAIR 450W ACTIVE PFC מארז: CORSAIR CARBIDE 100R מחיר: 3250 ש"ח חשוב לי שהמחשב יהיה חזק ושקט, אמינות גבוהה ללא קריסות שימוש: אינטרנט, אופיס, עבודה עם ריבוי חלונות, סרטים, מוסיקה ומעט משחקים לילדים. מה דעתכם???
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-