עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בשעה טובה חסכתי ממיטב כספי וחולה מחשבים כמוני צריך לבזבז את כולו על מחשב החלומות שלי שלא תבינו לא נכון אני לא איזה ילדון מתלהב ומפוצץ בכסף שרוצה לקנות מה שיקר.... רחוק הוא הנכון אני סטודנט ללימודי MCSE ועובד במשמרות בחנות מחשבים. :-* פשוט אני פעם אחת בחיים לא רוצה להתפשר על החלקים של המחשב אלא לקנות את הטוב ביותר אני גיימר כבד ורגיל לאמץ את המחשב עד המקס.. ואני מקווה שלא כמו המחשב שנוכחי המחשב הזה יספק אותי ויעשה אותי מאושר כמות. מוצרים סה"כ AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 4800+ (2.4GHz) Retail BOX 4,150 ש"ח DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 789 ש"ח Asus Extreme AX1900XT/2DHTV PCIe 512MB DDR3 3,650 ש"ח Samsung 1GB DDR2 533 Original 1250 ש"ח X2 Th…

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by eins,

שלום, אשמח לעזרתכם בהמלצה למחשב נייד 13 אינץ עדיפות למשקל קל בשביל סטדונית שיריץ בקלות תוכנות אופיס וגלישה חשוב מאד סוללה שתחזיק 6 שעות לפחות ( אם קיים דבר כזה ואם נכנס במשחק התקציב אם לא נא לציין מה התקציב הדרוש) התקציב 3500 שקל תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Guymz,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות וצפיה בסרטים * גודל המסך? 14" * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משהו מיוחד * משקל רצוי? עדיף שלא יהיה כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא יודע מה זה זמן ארוך, אבל כמובן שעדיף כמה שיותר ארוך... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500gb * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? בדרך כלל מעדיף דל.. אבל אשמח לשמוע אם סמסונג טובים, או כל דבר אחר שמחזיק זמן. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? שלא יהיה עבה מידיי ושיהיה מעבד i5.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום, דרוש מחשב לגיימינג על הגדרות בינונויות ל-GTA ולסים כולל מסך ומערכת הפעלה 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כולל המלצה למסך אני מניח 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בצי…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500-3000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר צפיה בסרטים וגם עבודה באופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה): יש מסך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שלא יהיה יותר מידי רועש, אבל בעיקר חשוב שיהיה מאוורר וספק כוח אמינים. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה …

6. מעבדי אינטל Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאוררים למעבדים Scythe Yasya CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P67A-UD3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E זכרונות DDR3 1600Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel CL7-8-7-24 דיסקים קשיחים Samsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ כרטיסי מסך Sapphire HD 6950 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E צורבי DVD Pioneer DVR-219LBK DVD±RW x24 Black Sata LabelFlash מארזים Lian-li Lancool PC-K60B ספקי כוח Seasonic M12II-620 Bronze Active PFC 620W Modular רמקולים Microlab solo6c מסך Dell U2311H סה"כ : 6733 נשמות לפני שאני קונה אני רוצה להיות 100% בטוח מהקניה ועם ראש שק…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. ביקשתי חוות דעת בפורום נוסף על המפרט שבניתי בעזרתכם האדיבה, ולהפתעתי פסלו אותו על הסף. רק אזכיר את המפרט שבניתי בעזרתכם: CPU: INTEL Pentium D - 2.6 (805) DUAL CORE- 2X1MB Cache, 533Mhz-775PI CPU Cooler: Arctic-Cooling Highend Low Noise (775) Freezer 7 Pro Memory: 2 X 512MB Samsung DDR II - 667- Samsung Original Hard Disk: WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II Board: GIGABYTE GA-8I945GMF (945G) - DDR2 - mATX DVD Writer: NEC DVD-RW NEC ND 4550 x16 DUAL LAYER - BULK Floppy: SONY / NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 Case: COMPUCASE CI-6a19 SUPER MIDI (black) TOWER CASE Power Supply: HEC - HEC-420W (WIN 420UB) - ATX 2 Display: ViewSonic LCD 17" סה"כ: 5,350 ש"ח (בערך) לעומת זאת,…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by poki366,

המחשב שלי יוכל להריץ את call of duty modern warfare 3? זה המפרט: CPU: Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz RAM: 2.0 GB OS: Microsoft Windows 7 Home Premium Edition Service Pack 1 (build 7601), 32-bit video card: GeForce GT 240 sound card: NVIDIA High Definition Audio אם זה לא יריץ חלק, אז מה אני צריך לשדרג? כדאי לי לשדרג או לחסוך למחשב חדש? תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום כולם, מקווה שתוכלו לעזור לי - אני כבר שובר על העניין הזה את הראש כמה ימים! ברשותי מחשב נייד (T30 של IBM לצורך העניין) עליו מורכב כרטיס מסך radeon 7500 mobility. כמה שאני מנסה, אני לא מצליח לחבר בין מסך ה-LCD שלי (HP2065 לצורך העניין) לבין הנייד. הבאתי מחשב אחר עם אותו כרטיס מסך, והתחבר ברגע. התקנתי דרייברים עדכניים, איפסתי BIOS ושום דבר דבר מעניין, כשאני נכנס ומפשפש בהגדרות התצוגה, אני רואה שהנייד מזהה שמחובר לו עוד מסך והוא אפילו יודע את השם שלו, אבל בפועל לא רואים כלום על מסך ה-LCD החיצוני. כל עזרה תתקבל בשמחה המצפה לגאולה -דניאל.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך חסכון ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 800 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) - מדיה סנטר עם מקסימום ביצועים במשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - FOOBAR, שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - משחקי אסטרטגיה (שוגון 2, רומא 2, CITIES XL), משחקי ספורט (FIFA 14 שיצא..) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - יחובר למסך 42 אינץ' 1080P, אם אפשרי להתאים כ.מסך שיהיה חזק גם להר…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by דובי770,

כמה שווה המחשב נייד הבא Asus N56VB Intel Core i7-3630QM 2.4GHZ Nvidia GeForce GT740M DVD Multy 15.6 1920*1080 8GB RAM DDR3 1333MHZ Windows 8 1TB HDD רמקולים 2.1 שמגיעים עם המחשב (באס נפרד מאוד איכותי) מצב חדש כאילו יצא עכשיו מהקופסא אחריות לעוד שנתיים וחודשיים.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. התשלום לא מזומן. מחשב לגיימרים,משחקים כבדים.. לא צריך ציוד הקפי(לא עכבר,לא מקלדת,לא מסך וכ'ו).. מארז פשוט לא צריך שום אורות שום חלונות וכ'ו.. לא צריך התקנה של ווינודס וכו'.. תודה מראש חבר'ה

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by barakSinay,

שלום לכולם, אז גיסתי מתחילה את לימודיה בקרוב, וביקשה ממני לעזור לה למצוא לפטופ משתלם. להלן הדרישות השונות. תודה מראש נ.ב היא מתחילה ללמוד פסיכולוגיה, כך שאין דרישות חריגות (solidworks וכו' למשל) מהמחשב וביצועיו 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח, עדיף שלא לחרוג, רק אם החריגה קריטית ומשתלמת מאד. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמה: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, צפיה בנטפליקס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמה: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שק…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by tembo,

שלום, שלום אני צריך מחשב נייד לגלישה באינטרנט, מסמכי PDF בגדלים של עד 10 מ', OFFICE, תכנות JAVA וכאלו, ואם אפשר גם משחקים קלילים... הדרישות שלי הן כאלו: במידה ויש כרטיס מסך שהזיכרון שלו משולב עם הזיכרון הפנימי יש להגדיל את הזיכרון הפנימי ליותר מ 256 מ' כלומר או 256 עם זיכרון DEDICATED או 512 עם כרטיס מסך משולב. רשת אלחוטית בפנים כבר B או G לא משנה. מסך מינימום 14.1 בשאיפה 15. מעבד שיוכל לעבוד לפחות שעתיים וחצי - שלוש ללא חיבור למקור מתח חיצוני מה שמביא אותנו לסנטרינו. הנה מספר דגמים שאני מתלבט בניהם: http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=772&catcode=166 - על אף שזה 256 עם זיכרון משולב מדובר במחיר מצויין לפי דעתי ושווה לשקול.. דגמים נוספים שאתם מכירים? http:/…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Orrk,

היי, אני זקוק להמלצה לרכישת מחשב נייד לסטודנט להנדסה. חיפשתי ובדקתי ומגוון הדגמים העצום הצליח לבלבל אותי. אשמח לקבל המלצות בליווי הסברים קלים (אם יש לממליץ סבלנות וזמן )* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט אופיס וגלישה בעיקר) + שימוש (לא כבד ככל הנראה) ב Solidworks * גודל המסך? 13.3/14 (האם צריכה להיות לי העדפה למאט או למבריק?) * רזולוציית המסך? לא משמעותי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כל מה שמעל 100 ג'יגה יספיק. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by iDrA,

האם מומלץ? כדי? למישהו יש ניסיון? אילו חסרונות יש חוץ מעניין הביטוח? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K (מארז,קירור,כונן קשיח,ספק וציוד הקפי) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מעדיף לחרוג , אם כבר 500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. TW3 ,FIFA 15, Battlefield 4 , Guildwars 2 ... .. אך אני כל הזמן מנסה משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22-27 אינץ' , רזו…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by shuki_1987,

היי, אני מחפש לקנות מחשב להורדות וצפייה בסרטים באיכות גבוהה, תודה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3,000 וכן אפשר לחרוג במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הורדות של סרטים וסדרות וצפייה באיכות גבוהה (4k) בטלוויזה, גם עם כבל hdmi וגם סטרימיניג לchromecast עם תוכנות כמו videostream 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי 2 כרטיסי ראם ישנים של 2 GB ועוד 2 מלפטופ ישן עם מתאמים למחשב נייח של 4 GB, אבל אפשר חדש ואוסיף 5. ע…

19. פעם הייתי עוקב אחרי שוק הניידים, היום כבר לא. מה גם שהטעם שלי הוא די ייחודי, אז כאשר הצורך הוא לחפש מחשב נייד שהוא יותר mainstream, גם אני נאלץ לפנות לעזרה. הדרישות הן כאלה: * תקציב נמוך/בינוני - נגיד עד 4K (בפחות אם אפשר, ביותר עם צריך, אבל הכוונה היא שלא מחפשים מחשב high-end). * הרכישה, אם תתבצע, צריכה להתבצע ממש בשבוע הקרוב, לכן המחשב צריך להיות בזמינות גבוהה בחנויות * חשיבות גדולה לאחריות בינלאומית, עדיפות ל3 שנים (מתוכננת נסיעה ארוכה לאירופה לצורך לימודים) * שימושים משרדיים פשוטים + סרטים, משחקים כמעט שלא (לכן אין צורך בכרטיס מסך חזק וגם לא במעבד חזק, עדיף דווקא משהו יותר חסכוני בחשמל - פחות חום וחיי סוללה יותר ארוכים * גודל - הכוונה היא שהמחשב יהיה רוב הזמן ת…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. היי, אני מרכיב לעצמי מחשב ב-Newegg. השימושים הכבדים: משחקים ואולי (אם יהיה לי כוח) תכנות בדוט נט. אני לא מתכנן אוברקלוק. **הודות לעזרתכם הרבה, המפרט שלי מובא לאישורכם הסופי בתחילת העמוד השני של הדיון.** הנה מה שהצלחתי לצרף בינתיים: RAIDMAX Silver Case 10-bay Case without Power Supply, Model "ATX-268WSP" -RETAIL 28$ Thermaltake Silent PurePower, 420W ATX power supply.UL, CSA, TUV, CE Approved 37$ NEC 16X Double Layer DVD±RW Drive, Silver, Model ND-3520A, OEM 57$ Maxtor 200GB 7200RPM IDE, Model 6Y200P0, OEM Drive Only 105$ Kingmax SuperRAM Series Dual Channel Kit 184-Pin 1GB(512MBx2) DDR PC-3200, Model MPXD42D-2 - Retail 88$ האם יש הערות/ שינויים רצויים עד פה? האם…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by galexia1000,

שאלה לי עליכם! האם המפרט הבא יעבוד בסימביוזה ויספק את המקסימום של הרכיבים אחד מהשני?צריך מאווררים נוספים? Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 1 800 K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 1 590 512MB 400MHz A-DATA/VT 1 280 HEC Compucase CI-6A21 400W 1 360 1 GeForce 6600GT- 128MB PCI-X 831 1 19" Samsung 959NF Diamondtron Monitor 1994 סה"כ 4855 ש"ח תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. הביאו לי מפרט שאמור לשמש למשחקים בסביבות ה- 7 אלף ש"ח וביקשו שאני אבדוק לגבי שיפור והוזלה מאחר ולי אין מושג בחצי מהדברים פה אני אשמח להמלצות מה אפשר לעשות עם המפרט הזה, אם יש חלקים עדיפים, מחירים יותר זולים וכו' תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אך ככה, אני זקוק למחשב חדש. מה אני אעשה בו? ובכן, אני חובב צילום ולכן יורך תמונות רבות בפוטושופ. אני צריך לפתוח 100 + תמונות באיכות של 10 מגה פיקסל ואני צריך שהכל יעבוד חלק ומהר. בנוסף אני עובד ב premiere אז צריך שגם שם הכל יעבוד חלק מהר וללא תקלות. בקשר למשחקים יש לי xbox 360 בשביל לשחק אך אני מאמין שאני אשחק גם במחשב במשחקים חדשים. לא צריך משהו יותר מדי קיצוני אך בכל זאת אני אשמח לשחק גם במשחב הזה. בנוסף אני עושה הקבה קידודים והמרה של קבצי וידיאו מפומט אחד לאחר. אלו הדברים העקריים שאני עושה במחשב. אז על מה אתם ממליצים? רק כמה דברים שאני יודע שאני רוצה: 1. הארד דיסק של לפחות 320gb אך אני מעדיף 500gb. 2. צריך שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט. תודה.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Dorshaer,

שלום חברים, זאת הפעם הראשונה שאני כותב פה בפורום ורציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי להרכיב מחשב לגיימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of legends, gta v -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאל…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום רב חברים, יש לי מחשב עם המפרט הנ"ל: Acer Desktop PC AM3970G-UW10P Intel Core i5 2320 (3.00 GHz) 8 GB DDR3 1 TB HDD AMD Radeon HD 7530M 1GB Windows 10 https://www.newegg.com/p/N82E16883103855 אני רוצה לשדרג את המחשב כך שיוכל להריץ משחקים כמו PUBG לפחות על 60 FPS ראיתי שהמעבד כן יכול לעשות את זה ביחד עם הכרטיס מסך שציינית ביוטיוב. שדרוגים: ספק כוח (כי אני חושב שהנוכחי כרגע מאוד קטן ולא יכול לעבוד עם כרטיסי מסך חזקים) כרטיס מסך (אחד כזה שהכי יתאים לגודל של המחשב ל-CPU ללוח אם וכו' (לדעתי msi radeon rx 580 8gb) או אחר. אפשרות ל-SSD להתקנת Windows ותוכנות. קיים 8GB RAM אולי אפשרות לשדרוג ל…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.