עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי לכם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שבא לכם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אל תחרגו בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידיאו - דו מימד ותוכנות תלת (החל מאוטוקד ועד לריינו ומאיה) - הרבה גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תלת מימד כבד (הרבה רינדור) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כולם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 24" (X2 אבל לא סביר שאשחק על …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. אני זקוק לעזרתכם בבנית מפרט למחשב בתקציב שבין 3000-3500 ש"ח. אין צורך לכלול במפרט מסך. ויש לי כמה שאלות שלא הצלחתי לענות עליהן גם לאחר שהצצתי בכל המפרטים שיש באתר ובכל הבנצ'מרקים. 1. ראיתי שבבנצ'מרקים יש עדיפות של P4 2.8 אפילו על Athlon 64 3000+ venice. האם להעדיף מערכת המבוססת על פנטיום כאשר יש לי עבודה רבה בו זמנית עם אינטרנט, ואופיס ושאר תוכנות וכמו כן גם עריכת וידאו ברמה בסיסית (סרטי וידאו ביתיים - וסרטי divx) או ש AMD יספיק וזאת כדי לשמור על מסגרת תקציב. 2. האם מערכת עם זיכרון 1 גיגה ומעבד AMD תהיה עדיפה על מערכת פנטיום עם זיכרון 512 בלבד. בפנטיום אפשר להשיג היום זיכרון DDR2 לעומת DDR רגיל במהירות נמוכה יותר ב-AMD. אז גם זה נכנס לשיקולי המערכת שניסיתי לתכנן (וגם מ…

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by gilboag,

צריך להחליף את המחשב הישן של ההורים שלי (E7500) במשהו מעודכן יותר.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רצוי... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי כללי , ללא גיימינג שמצריך כ.מ אבל כן יש מעט עריכת תמונה ווידאו ברמה ביתית בסיסית .... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080*23אינטש ... 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש SSD של 120GB שאפשר להשתמש בו אם זה רלוונטי לדעתכם 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ול…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום, יש לנו לפטופ די ישן (dell insprion 1545) והוא כבר די "עגלה" אנחנו לא מעוניינים (אלא אם אין ברירה) לקנות לפטופ חדש אלא מעדיפים להחליף לו הארד דיסק לSSD. האם זה כדאי או שזה לא יעזור במיוחד? (השימוש בלפטופ הוא אינטרנט אופיס וכו'). תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום, אני רוצה לקנות מחשב שיתחבר לטלויזיה ויוכל לנגן קבצים באיכות 4K עם HDR ואשמח לדעתכם על המפרט הבא: http://plonter.co.il/create_priceoffer.tmpl?command=showcart&cart=14967588021245303&lang=heb&db=^catalog.txt המערכת של בניית המפרטים לא נתנה לי להוסיף ספק כוח למפרט אז אני מוסיף קישור אליו http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=450-60GHS אני יודע שהוא קצת חזק מידי למפרט אבל לא מצאתי אף ספק SFX אחר שיתאים למארז, שניבחר בשל מיגבלות במקום בו יונח המחשב. כמו כן ברצוני לדעת אם לדעתכם המאוורר שבא עם המעבד יהיה מספיק טוב או שכדאי ליקנות תחליף חזק יותר. בברכה, ערן

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום, אני חדש פה בפורום ולא מבין כלכך בדגמים של מחשבים ניידים למיניהם, מקווה שתוכלו לעזור לי עברתי על החוקים והלינקייה, מקווה שלא הפרתי שום חוק חחח אני מחפש מחשב נייד כמה שיותר חזק, ללא הגבלת מחיר לפי הפירוט הבא: 1) אין הגבלה על דגם או מחיר (!) גם כל דגם מחו"ל יתקבל. 2) המחשב מיועד להרצת תוכנות חזקות (לא משחקים) שדורשות כח עיבוד גדול מאוד וריבוי ליבות. 3) מסך בגודל של כ-15 אינצ', עם אפשרות לחריגה קטנה למעלה או למטה (עדיף לא יותר מדי למעלה), מסך מט. 4) אין לי הגבלות של רזולוציה, שתהיה סבירה. 5) משקל - מעדיף שיהיה כמה שיותר קל, אפשר להתפשר במקרה הצורך. 6) לא נדרש זמן סוללה ארוך במיוחד, המחשב יהיה מחובר קבוע לחשמל ככה שלא חייבת להיות סוללה גדולה. 7) מקום לכרטיס הר…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום חברים עד היום אני הסתדרתי עם מחשב נייד שהוא היה (ועדיין) נותן לי מענה למה שאני צריך. מעולם לא נהנתי כמו שצריך עם הגדרות משחק על HIGH והגיע הזמן שאני אתן לעצמי את הסיפוק הזה. אני מוכן לשלם על מהירות ואיכות כדי להנות כמו שצריך פעם אחת ולתמיד, וכאן אני צריך אותכם כדי שתעזרו לי לעשות את הבחירה הנכונה. תראו, אני עבדתי על הדברים האלו במחשב הנייד שלי (+המשחקים) ויש לציין שהוא עמד בהם בגבורה ובאמינות, אבל נמאס לי להיות על הקצה כל הזמן ואני רוצה להתחדש במערכת חדשה וחזקה. בבקשה עזרו לי בבניה של המחשב 1. מה התקציב המקסימלי? כ6K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם יש תועלת רבה מהסכום כולו אז השתמשו בכולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג אבל א…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. ראיתי פה הודעה של משתמש שביקש מפרט לחבר למשחקים כבדים ב4000 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=373532.0 אני מעוניין בפחות או יותר אותו דבר אך אני מעוניין גם במסך LCD 19 אינץ'. המחשב הנ"ל אמור לשרת אותי לכמה שנים הקרובות אחרי שהרבה זמן גררתי על פנטיום 3 866 מגההרץ(וסחטתי מהאחים שלי את המחשב בשביל משחקים) הרכיבים אמורים להיות אופטימלים למפרט הנוכחי, כי איני מתכוון לשדרג אותו ב3-5 שנים הקרובות(כפי שהבנתם ההשקעה שלי במחשב היא די ממוקדת חח) מבחינת תוכנות גרפיות הכוונה לפוטושופ סיאס 4, קורל, פריהנד פלאש וכו'. אחת הסיבות שאני קונה את המחשב זה FALLOUT 3 החדש, שאני מעוניין לשחק בו על המחשב שיריץ את המשחק בצורה הכי חלקה שאפשר. מבחינת המחיר אני לא לחוץ על ה4000 ומוכן לה…

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by MoonMage,

לא הייתי ממש בטוח איפה לשים את זה אם פה או אם בחומרה אחרת אז אם זה לא מתאים בבקשה להעביר :-X בכל אופן, אמא שלי קמה היום בבוקר והחליטה שהיא רוצה מחשב נייד ... ובקיצור אני צריך עזרה במציאה של מחשב שיתאים לעבודות משרדיות יהיה קל ויבוא עם מערכת הפעלה . התקציב:7000+- תודה על הקריאה ומקווה שתוכלו לעזור

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by MajinShai,

אני טס לחו״ל בקרוב ואני רוצה לקנות נטבוק קטן שישמש אותי לאינטרנט, סרטים, מסמכים, גיבוי ושאר ירקות בסגנון. חשוב לי סוללה, חיבורים מרובים ואם אפשר מסך hd. בקיצור, מה המחשב הכי טוב שאפשר עד 1500 שקל? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K (מארז,קירור,כונן קשיח,ספק וציוד הקפי) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מעדיף לחרוג , אם כבר 500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. TW3 ,FIFA 15, Battlefield 4 , Guildwars 2 ... .. אך אני כל הזמן מנסה משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22-27 אינץ' , רזו…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב נייח חדש אז כמו שאמרתי אני צריך שיוכל להריץ משחקים כבדים כמו שצריך, שיהיה חזק וטוב ושיהיה בסביבות ה3000 ש"ח. תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. PC Specs: Motherboard: IS7 865PE ,5P, FSB800/4dd400, Sata150,X8, Raid, Lan, 1394 - 116$ Processor: CP135 P-4 2.66GHz 512K 800 Tray - 195$ Memory: MM149 DDR 2*256MB 400 TwinMOS Ultra Coated Copper Heat Spreader - 100$ Hard drive: HD208 Western Digital 80 GB 7200 8MB 3 Years Warranty - 78$ CD-Rom: CD002 LG X 52 - 19.5 $ Case: Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case - 329NIS (כולל מע"מ) Gigacube Radeon 9600XT D3 256MB DDR Retail Video Card - 1085NIS (כולל מע"מ) סה"כ: 4048.13 ש"ח התקציב הוא 4500 שקל, מה כדאי לשנות במפרט ?אמרתי לשנות לא להחליף לי מאינטל ל amd או להוסיף לי דברים רק לשנות חלקים שיש כבר במפרט שרשמתי ???

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום רב אני זקוק להמלצה על טאבלט שאמור לשמש אדם מבוגר לזום אני מעוניין לחבר את עצמי מרחוק ע"י השתלטות על המכשיר וכך להפעיל לו את הזום מעוניין בטאבלט עם יכולת טכנית להריץ את הנ"ל במקביל+ מודם סלולרי ומצלמה טובה לזום. תודה רבה

15. בס"ד שלום לכולם! אשמח לקבל עזרה ובפרט לגבי ניסיון אישי עם הפירמות שמייצרות מחשבים כאלו: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי, כתיבה ותיעוד פגישות, כנראה גם מעבר לזה בהמשך (גרפיקה ותלת בקטנה) אבל לא קריטי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה, רישום פגישות במהלך אימון (Coaching) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by jacob300,

שלום מבקש המלצה למפרט מחשב לשימוש באינטרנט, משחקים לא כבדים,צפיה בסרטים. ספק כח מותג In Win Power Man 450W Real מעבד - Intel® Core™ i3 530 2.93GHz לוח אם - Gigabyte דגם H55M-S2H צ'יפסט H55 כ.קול 7.1 כ.רשת 10/100/1000 דיסק קשיח - Western Digital 320GB SATA2 7200RPM 16MB Buffer זכרון - Kingston 2048MB DDR3 1333MHz מאיץ גרפי - המחשב כולל מאיץ גרפי מובנה במעבד Intel Graphics צורב LG SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X22 המחשב מגיע ללא מסך,מערכת הפעלה, ציוד הקפי עכבר מקלדת,רמקולים. מחיר - 1825 ש"ח.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. כמה המחשב הזה שווה? אם אני רוצה למכור אותו. או לפחות חלק מהחלקים. אגב אני שמח להיות השני שכותב פה נושא מעבד: Intel DualCore E2180 2.0Ghz /OC 2.7Ghz קירור למעבד: Arctic Cooler Pro 7 Socket LGA775 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L זיכרון: 2X1GB OCZ 800Mhz כרטיס מסך: Sapphire Radeon HD 3870 1GB דיסק קשיח: Samsung 80GB 7200RMP ATA (נקנה לפני 4 שנים נקי אחרי סריקת דיסק) ספק כוח:FSP 400W (נקנה לפני שנה וחצי) מארז מחשב: Hec Compucase מסך: LG GSM4435 17" LCD כל המשחקים עובדים בו, אומנם משחקים שיצאו בשנה האחרונה יעבדו על הגדרות נמוכות. אבל שיחקתי גם על הרבה משחקים איכותיים. סה"כ אני מאוד מרוצה מהמחשב הזה. לעבודה משרדית הוא מצויין ! עד עכשיו השתמשתי בו למערכת ווינדוס 7.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אני צריך מפרט למחשב נייד \ נייח שהכי מתאים לתכנות למתחילים ! תודה על העזרה מראש

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Alex1980,

שלום! הייתי שמח לקבל חוות דעת על Lenovo IdeaPad Z580 M81DNIV המחשב אמור לשמש אותי להרצת סרטים על טלוויזיה 32 באיכות טובה ולהרצת משחקים (לא כבדים). ממה שקראתי והבנתי, למחשב יש כרטיס גרפי חזק יחסית ומפרט לא רע (תקנו אותי אם אני טועה). הבעיה היחידה שאני רואה במחשב, זה האחריות שהיא רק לשנה ואני לא יודעה עד כמה זה קריטי ועד כמה לנובו זה חברה אמינה. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by סתםאחד2,

שלום, אני צריך לקנות מחשב נייד, ואשמח לעזרה. התקציב הוא עד 3500 ש"ח, אבל פחות זה גם טוב * מטרות המחשב? עבודות אוניברסיטה, תכנות (צריך להריץ VM אחד בצורה נורמלית), משחקים (לא צריך משהו יותר מדי מטורף לזה, אני משחק בעיקר starcraft 2, אבל רוצה להיות מסוגל להריץ, גם אם על הגדרות נמוכות מאוד, משחקים יותר חדשים). * גודל המסך? 13-14 אינץ'. האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט. * רזולוציית המסך? לא חשוב לי שיהיה FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין. * משקל רצוי? אני כן אמור להסתובב איתו לאוניברסיטה והביתה הרבה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות של עבודה קלה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא. …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום אני מתכנן לקנות לפטופ הצרכים שלי הם: בפנאי אני דיגי שעובד באירועים עם הלפטום אז אני צריך מחשב חזק יש יתרון לכרטיס מסך כדי שאני אוכל לתקלט עם קליפים. בנוסף אני איש סיסטם אז המחשב הוא גם לצורך לימודי כלומר הרצת מכונות וירטואליות על גביו. + אני חובב פוטושופ חיפשתי באינטרנט ומצאתי את המפרטים הבאים כאשר מצורפים גם המחירים שהאתר חישב לי כרגע יש לי HP Pavilion dv6670ej אבל אני רוצה לעלות רמה. אשמח אם תייעצו לי. HP dv7t Quad Edition series Processor: Intel® Core i7-820QM Quad Core Processor (1.73GHz, 8MB L3 Cache) with Turbo Boost up to3.06GHz Memory: 8GB DDR3 System Memory (2 Dimm) Hard Drive: 1TB 7200RPM SATA Dual Hard Drive (500GB x 2) with HP ProtectSmart Hard Drive Prot…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by AvlK,

שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד עבור מישהי שמתחילה ללמוד עיצוב גראפי. בביצועי חומרה של ניידים אני לא בעניינים אז בא לפה לשאול את המבינים. * תקציב: 4.5K אם כדאי אז 5K. * מטרות המחשב? עריכה גרפית. תוכנות שהמחשב מיועד אליהן: פוטושופ,אילוסטרייטור,אין-דיזיין,פלאש,דרימויבר (ואולי אחרות בתחום). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6" רצוי מאט. חשוב פאנל איכותי יחסית (IPS או כמה שיותר קרוב). * רזולוציית המסך? FHD רצוי אבל אם לא מצוי אז HD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? 2 ק"ג ומטה רצוי אם לא מצוי אז אז 2.5 ק"ג נראה לי כמו מקסימום מתקבל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי כמה שיותר, אבל נהיה ריאלים. * האם יש צורך ביציאו…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם! אחד שאני מכיר, רוצה מפרט למחשב אשר מיועד למשחקים (ולכן הוא יהיה מבוסס AMD) בסכום של 4000 ש"ח - ללא שום ציוד היקפי, רק קופסא חמודה. (האיש גר בפתח תקווה ולכן יהיה עדיף ללכת על חנות באיזור...כמו KSP שיש להם סניף בפ"ת). תודה רבה רבה!

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. ZALMAN™ Power Supply ZM6001ST -- 299.00 ZALMAN™ ATX Mid Tower Enclosure Black | Z9 -- 219.00 Intel® Core™ i5 Processor I51760 2.8GHz 8MB Tray + Fan + ZALMAN™ CPU Cooler W/O FM2 S.775 1156 OEM | CNPS7000V1AL 4pin - 859.00 Asus® MB P7P551M - 559.00 Manli™ VGA Card GeForce GTX570 1280MB DDR5 320Bit Mini HDMI - 1,359.00 WD® HD Caviar Black 1 TB SATA 7200rpm 64MB | WD1002FAEX - 369.00 Kingston™ 2GB 1333 MHz DDR3 CL9 Module | KVR1333D3N9/2G - 99 X2 סה"כ 4,567.00 כול המפרט דרך אחד הספקי מחשבים שעובדים איתנו בחברה מבחינת המחיר והרכיבים האם זה שווה?? לא הייתי ממש בטוח בקשר לכרטיס מסך כי אני לא מכיר את החברת בורדים הזו MANIL תודה לעוזרים!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by מוטי ב.,

שלום לכולם, רציתי לברר האם המעבד הזה הוא טוב? ומה המקביל שלו מבחינת i5 ? intel core? אשמח לתגובות מעבד: AMD Dual-Core A9-9425 APU‏ (תדר בסיס של ‎3.1 GHz‏, תדר פרץ של עד ‎3.7 GHz‏, מטמון של 1‎ MB‏) מאיץ גרפי: AMD Radeon™ R5‎

דיונים חדשים בפורומים